Opwindend.Net
Datum: 12-09-2018
Stemmen: 76x
Cijfer: 9.1
Gelezen: 22769x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Verliefd Op Mijn Leerlinge - 3
Door Zorro - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Verliefd Op Mijn Leerlinge - 2

Het derde deel met een extraatje voor Moniek.

Ik ging een beetje te neergeslagen naar huis aan het eind van de dag. Wat moest ik nu? Ik hield zielsveel van Loeky en werd nu gechanteerd door de geilste leerlinge van de hele school. En geil was ze. Ik had de opstandige leerlinge vanmorgen geneukt tegen een boom in het park, en ze had me gezegd dat ik nog niet van haar af was. Het was wel heel erg opwindend geweest om die blonde tiener zo te nemen. Ik had nog nooit van mijn leven zo lekker geneukt.

Het was al laat toen ik bij het huis kwam waar ik woonde. We hadden met de leraren een etentje gehad na de bespreking van de sportdag. De moeder van Loeky zou volgens mij ook al naar de avondschool zijn. Ik verwachte niets anders dan dat Loeky in haar kamerjas al op me zat te wachten. Smachtend omdat ze me al een hele dag niet gezien had. Dat was dan ook inderdaad het geval. Toen ik de woonkamer binnen liep had ze een verrassing voor me. Ze was voor de bank gaan zitten en lag er met haar bovenlichaam voorover op. Haar blote billen staken naar achter, wat een heel erg mooi gezicht was. “Kom je Frank? Wil je me? Ik ben de hele dag al opgewonden met de gedachte dat je me eens op deze manier zou willen hebben,“ zei ze. Ik ging achter haar zitten en kuste haar kontje. Hier kon ik echt geen weerstand aan beiden. Het meisje waar ik zo verliefd op was dat zo op zat te wachten. Ik spreidde haar billen en likte haar kontje en haar kutje. Snel trok ik zonder wat te zeggen mijn broek uit en ging weer achter haar zitten. Als mijn lieve tienermeisje dit wilde kreeg ze waar ze om vroeg. Langzaam duwde ik mijn stijve diep in haar kutje en streelde haar billen.

“Ben je dan zo opgewonden schatje?“ vroeg terwijl ik haar langzaam begon te neuken. “O ja Frank. Ooooh wat is dit een heerlijk gevoel om hem er zo in te krijgen. Ik ben je slaafje. Je mag alles met me doen wat je wilt,“ kreunde ze. Ik gaf haar een klein tikje op haar billen. “Mijn slaafje? Nee schatje. Je bent mijn meisje en ik hou van je. Van alles wat je hebt. Je knappe gezichtje, je borstjes, je kontje en je strakke gleufje. Mag ik er even uit? Ik wil je lieve kutje even likken schatje, voor ik in je klaarkom.“ “O jaah,“ kreunde Loeky. Ik trok mijn stijve uit haar gleufje, ze draaide zich om en ging voor me zitten op de bank. Ik drukte mijn gezicht tegen haar spleetje aan en likte haar natte kutje. Loeky hield mijn hoofd vast en kreunde geil toen ze mijn tong tegen haar klitjeaan voelde. Ik begon haar wild te likken net zo lang totdat ze gillend van geilheid haar orgasme kreeg. Ik liet haar even uit hijgen en nam haar hand. “Kom schatje,“ zei ik tegen haar. Ze duizelde nog even toen ze opstond. Ik leidde haar naar de tweezitsbank die halverwege in de kamer stond. "Kom schat leun maar eens over de rugleuning van de bank. Loeky deed wat haar gezegd werd. Het was een bijzonder geil gezicht om haar zo over de bank te zien liggen met haar kleine ronde stevige billen omhoog. Ik ging achter haar staan, tilde aan weerszijden van mijn lichaam haar benen omhoog. Ze was nu aan mijn pik overgeleverd. Zonder mijn handen te gebruiken richtte ik mijn keiharde paal op haar kutje en drong weer langzaam naar binnen. Ik zag haar schaamlipjes wijken voor mijn dikke eikel toen ik haar nauwe spleetje ermee open duwde. Loeky kreunde hard. Ze vond het heerlijk om me op deze manier naar binnen te voelen gaan.

“Ooo ja Frank. Doe het met me. Mijn lichaam is van jou. Mijn kut is voor jou!!!,“ riep ze geil. Ik begon te stoten. Met lange halen neukte ik mijn mooie tienermeisje. Ik neukte mijn schatje diep. Net zo lang tot ik wild in haar klaarkwam...

x x x x

Vlak voor de pauze zag ik Ingeborg lopen. Ze zag er weer prachtig uit. Haar blonde haar zat in een mooie staart gevlochten die ze langs haar hoofd over de voorkant van haar bovenlijfje droeg. Ze passeerde me en gaf me een knipoog. “Ik heb zin om je lul weer te zien Meneer. Kom je straks even naar de toilet in de pauze? Ik heb mijn slipje al uit getrokken.“ Ze liep langs me en draaide uitdagend met haar kontje. Ik slaakte een diepe lange zucht. Hier moest toch een eind aan komen, dacht ik. Dit kon zo niet doorgaan. Het risico om betrapt te worden hier op school was reëel. Door een andere leerling óf een andere leerkracht. En daar zat ik niet bepaald op te wachten.

In de pauze slipte ik de damestoiletten binnen. Er was gelukkig niemand te zien. Ik zag dat er maar één deur gesloten was. Het kon niet missen dat Ingeborg daar op me zat te wachten. Ik klopte op de deur en hoorde een bekende stem. Ingeborg deed de deur open en liet me binnen. Ze had haar t-shirt al omhoog gedaan en ik zag haar mooie strakke kleine borstjes trots vooruit staan. Ze keek me opgewonden aan toen ik voor haar stond. Ze knoopte vliegensvlug mijn broek open en nam gelijk mijn lul in haar mond. Ik kon het niet laten om haar tietjes in mijn handen te nemen en ze zachtjes te kneden. Ze streelde mijn ballen terwijl ze gulzig aan mijn pik zoog. Wat een geil gevoel was dat. Ze wist hoe het moest. Ingeborg nam mijn lul steeds verder in haar mond. Mijn eikel klopte tegen haar keelgaatje en mijn ballen raakte haar kin.

Ik liet haar tietjes los en nam haar hoofd in mijn handen. Langzaam begon ik haar hoofd heen en weer te bewegen zodat mijn lul in haar mond bewoog. Ze wilde geloof ik dat ik daar mee ophield, maar ik hield tegen door haar stevig vast te houden. “Zuigen mooi sletje,“ zei ik. “En ik zou maar goed slikken schatje, want ik kom zo klaar!!“ Ingeborg maakte een rochelend geluid. Ik begon in haar keel te stoten. Het duurde niet lang totdat ik het gevoel kreeg dat ik klaar ging komen. “OOOh god ja! Ingeborg! Ik ga in je keel klaarkomen!“ riep ik tegen de tiener die met grote ogen voelde hoe ik haar keel vol spoot. Ik hield haar vast tot ik mijn lading gelost had. Die zou me geen tweede keer meer dwingen om me te pijpen tijdens de pauze...

Ik deed snel mijn pik in mijn broek toen ik klaar was. Ingeborg zat hoestend en nog steeds half naakt op de toiletpot te hoesten toen ik bevredigd de damestoiletten verliet. Ik had nu iets gedaan wat ik zelfs nog niet met mijn eigen meisje zo had beleefd.

x x x x

Ik verzon een smoesje waarom ik tussen de middag niet naar huis was gekomen tegen Loeky toen ik haar aan het eind van de dag weer thuis zag. Mijn meisje was wel wat teleurgesteld geweest, dat was ze zeker toen ik haar vertelde dat, dat in de toekomst misschien wel vaker zou voorkomen. Tot mijn grote schrik stelde ze voor om dan zelf ook maar op school te blijven tussen de middag. Gelukkig kon ik haar dat idee uit haar hoofd praten. We mochten ten slotte niet betrapt worden zei ik tegen haar. We deden al de grootste moeite om onze verhouding verborgen te houden. Loeky was het gelukkig met me eens. Dat was al weer een hele geruststelling.

Onze eerste vakantie kwam eraan. Dat is dus het voordeel van leraar zijn. Veel vakantie, en ik was van plan om er eens rustig van te genieten met mijn meisje. Ik had een huisje gehuurd en onder het mom dat ik daar met mijn jongere nichtje kwam, reisden we af naar het vakantiepark. Loeky die dit ook nog nooit gezien had keek haar ogen uit toen we in het huisje kwamen. We waren van alle gemakken voorzien en het was prachtig weer. We hadden een heerlijke tijd samen. Lekker even weg en met rust gelaten door dat geile meisje op school dat me daar iedere keer lastig viel. Deze week was al het zaad dat ik in mijn ballen had, alleen voor mijn mooie jonge leerlinge.

We gedroegen ons voorbeeldig in het restaurant en het zwembad. Het viel niet mee om van elkaar af te blijven. Zeker niet omdat Loeky wel het meest sexy zwempakje aan had wat er te koop was volgens mij. Éen keer kon ik me echt niet inhouden om aan haar te zitten in het zwembad. Ze kwam speels naar me toe en drukte haar mooie lijfje tegen me aan terwijl er andere mensen om ons heen zwommen. Ik had al gezien dat ze opgewonden was. Haar tepeltjes zaten stijf in het zwempakje. “Ze glimlachte naar me toen ik haar voor de grap beet pakte. “Duw je vingers in mijn kutje Frank,“ zei ze zachtjes. Ze trok zelf het textiel dat haar kutje bedekt opzij. Er lette niemand op ons. en ik duwde een vinger in haar spleetje. Ze kon een kreetje niet onderdrukken toen ik glimlachend in haar drong. Het leek of er niks aan de hand was. Loeky probeerde ook niets te laten merken toen ik dat deed. Ik begon mijn vinger in en uit haar kutje te bewegen. Ze kneep onder water nu in mijn kruis. “Jeetje Frank. Wat is hij groot en sterk!“ lachte ze uitdagend. “Wilt hij misschien in mijn spleetje? Zal ik hem klein maken met mijn kutje?“ Ik voelde dat mijn eikel boven de rand van mijn zwembroek uit stak. Zo hard was hij geworden. Het leek me een slecht idee, maar Loeky dacht daar anders over. Ze sloeg haar benen rond mijn middel. “God nee schatje niet hier!“ zei ik geschrokken. Dit konden we echt niet maken, want ik zag dat we de aandacht trokken van een ander meisje dat naar ons keek. Het leek me een beter plan omdat een keertje te doen als er nog niemand in het zwembad zou zijn...

We snelden bloedgeil het zwembad uit. Het enigste wat we nu nog wilde doen was zo snel mogelijk met elkaar neuken, maar dan wel in het huisje waar we zaten. Ik liep naar de heren om me om te kleden en Loeky naar de plaats van de dames. We spraken af dat ik haar weer in het huisje zag.

Ik kleedde me snel uit toen ik weer in het huis was en wachtte geil op Loeky die ik elk moment verwachtte. Niet dus, Ze kwam na een half uurtje eindelijk aanzetten. “Wat me nou is overkomen dat geloof je nooit,“ zei ze. Loeky keek me verlegen aan. Ze leek al een stuk afgekoeld, niet zo opgewonden meer als toen we uit het zwembad waren gegaan. “Er is iets gebeurt waar ik niks aan kan doen.“ Ik keek haar nieuwsgierig aan. “Ga zitten en vertel. Ik zag ook wel dat ze een beetje van haar stuk af was.

“Nou toen ik naar het omkleed hok liep werd ik gevolgd door een meisje dat zonder wat tegen me te zeggen mijn badhokje in kwam lopen. Ik keek haar verbaasd aan en vroeg wat ze van me wilde. Ze zei dat ze Femke heette en hier ook op vakantie was. Voor ik het wist gaf ze me een kus op mijn wang. “Ik kan er niks aan doen maar ik vind je zo mooi dat ik je gewoon even moest zien,“ zei ze. "Ik was zo overvallen dat ik aan de grond genageld stond. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Wat ze toen deed geloof je nooit. Ze trok zomaar haar badpakje uit!“ Ik keek Loeky ongelovig aan. Zo iets verzin je niet toch niet? “En wat deed jij toen?“ “Niks. Zij deed alles. Ze kwam tegen me aan staan en drukte haar borstjes tegen me aan en pakte mijn billen vast. Ik kon geen kant op. Die hokjes zijn zo klein. Toen drukte ze haar mond tegen mijn lippen en probeerde me te kussen. Je begrijpt wel dat ik dat niet echt fijn vond. Ik ben nog nooit door een meisje gekust en ik hou van jou.“ Ik nam Loeky in mijn armen en streelde haar. “Was ze wel lief? Dwong ze je ergens toe?“ Loeky schudde met haar hoofd. Ze voelde aan me. Ik kon er niks aan doen. Femke voelde aan mijn kutje. Haar hand gleed voor ik het wist in mijn broekje en ze streelde opgewonden mijn gleufje!“ “Was het een lekker gevoel?“ Loeky knikte. “Eerlijk gezegd wel. Ik heb haar hand ook niet weg gedrukt.“ “Dus ze begon je te vingeren?“ Ik zag het al helemaal voor me, en mijn lul werd steeds harder. Mijn meisje gevingerd door een ander tienermeisje, als ze er maar niet verliefd op werd! “En jij? Heb jij ook aan haar gezeten? Je zei net dat dat meisje zich al had uitgekleed.“ Loeky knikte. “Eerlijk gezegd werd ik zo opgwonden dat ik haar ook begon te betasten en we hebben elkaar toch gekust met onze tongen weet je wel. We hebben elkaar gevingerd tot we klaarkwamen. Vind je het erg?“ Ze keek me schuldig aan. “Het spijt me zo, dat ik me heb laten gaan! Maar het was zo heerlijk en Femke was zo mooi."

Ik kuste Loeky en overtuigde haar ervan dat ik het niet erg vond. “Je moet Femke maar eens meenemen als ze zin heeft. We doen nu toch al net alsof jij mijn nichtje bent? Wie weet kunnen we wel met z’n drieën een beetje vrijen. Ik blijf natuurlijk wel van jou houden, heel erg veel zelfs wat er ook gebeurt. Maar het lijkt me wel mooi om te zien hoe meisjes met elkaar doen schatje.“ Ik legde mijn hand op haar spleetje, en voelde dat ze nog een beetje nat was tussen haar benen. Mijn lul stond ook rechtop. Alleen de gedachte al dat mijn meisje het met een ander meisje had gedaan vond ik al een heel geil idee.

Loeky ging op mijn aandringen het meisje opzoeken en na een uurtje kwam ze terug met Femke. Loeky had niets teveel gezegd. Ze zag er prachtig uit. Ze droeg net als Loeky een korte broek en een strak t shirt. Ik zag wel dat ze bijna geen borstjes had. Ze had niet veel te verbergen. Ze had mooi halflang donker rood haar, en een paar felle donkere bruine ogen waar ze me onderzoekend mee aankeek toen Loeky haar aan me voorstelde. Ik vertelde Femke dat ik gehoord had wat er in het badhokje was gebeurd toen ze naast Loeky op de bank zat. Ze durfde me toen helemaal niet meer aan te kijken, zo verlegen was ze. Ze keek Loeky wel aan. “Heb je dat echt verteld?“ Loeky knikte. “Ja wees niet ongerust. Frank vind het niet erg hoor.“ En om haar ervan te overtuigen gaf ze Femke een kus op haar wang. “Doe je dat wel vaker Femke, jezelf uit kleden voor wildvreemde meisjes, en hun dan bij hun kutje pakken?“ vroeg ik op een vriendelijke toon. “Het spijt me. Ik kon er niks aan doen toen ik Loeky zag in het zwembad. Ik heb dat nog nooit gedaan. Zij is het eerste meisje waar ik dat bij doe. Ze is zo mooi.“ Ik glimlachte. "Je moet weten dat wij samen ook een geheimpje hebben, ik weet niet of Loeky het verteld heeft maar ze is mijn nichtje niet. Wij zijn hartstikke verliefd op elkaar.“ “Dat vermoeden had ik eerlijk gezegd al, ik zag jullie in het zwembad bezig met elkaar.“

“Willen jullie nu alleen zijn met elkaar of, doen jullie met mij erbij,“ vroeg ik. Loeky nam het initiatief, en legde haar hand op het been van Femke. “Dat is niet nodig hoor Frank. Je mag wel blijven.“ Ik zag dat Loeky haar hand steeds dichter naar het kruis van Femke bewoog. Ik had nooit gedacht dat zij zou beginnen in plaats van Femke. De meisjes begonnen elkaar hartstochtelijk te kussen en ik zag dat Femke haar hand onder het t-shirt van Loeky stak om haar borstjes te betasten. Dat was alles wat ze nodig hadden om elkaars intieme zones te verkennen. Ik zag dat ze elkaars broekjes uit trokken, en binnen de kortste keren zaten ze allebei in hun blote kutjes naast elkaar. Femke had een mooi streepje schaamhaar op haar heuveltje. Ze kuste Loeky haar tietjes en zoog aan haar tepels. Loeky kreunde hard toen ze de zachte lippen van Femke op haar borsten voelde. Het was dan wel de eerste keer dat Femke met een meisje vrijde, maar ze wist heel goed hoe ze Loeky op moest winden. Langzaam kuste ze zich een weg naar haar heuveltje en likte aan Loeky haar gleufje. Om er beter bij te kunnen, liet ze zich van de bank af glijden en ging voor haar zitten tussen haar benen. Ik had een prachtig uitzicht op het kontje van Femke die nu met haar rug naar me toe zat.

Ik vond het nu wel eens tijd om me er mee te bemoeien en ging achter Femke zitten. Ik hoopt maar dat ze het goed vond dat ik haar aanraakte. Zachtjes streelde ik de billen van de tiener die nu haar gezicht tegen het kutje van mijn vriendinnetje drukte. Femke protesteerde niet toen ik haar billen uit elkaar trok, ze ging rustig door met het bewerken van Loeky haar gleufje die kreunend op de bank lag te genieten. Zachtjes likte ik de strakke anus van het meisje. Ik hoorde Femke nu ook even zachtjes kreunen. Ik kneede haar billen nog steeds en likte nu aan haar spleetje. Niet lang want ik kom er niet goed bij.

Ik zag Loeky schokken. Ze gaf een gil toen ze heerlijk klaarkwam op Femke haar tong. Hijgend keek ze glimlachend naar mij. “Was het lekker Loeky,“ vroeg ik. “O jaah Femke kan heerlijk likken. Ga jij maar eens zitten Femke. Dan doe ik het bij jou.“ Ze draaide de rollen om. Ik was benieuwd. Dit was de eerste keer dat Loeky een meisje ging likken. Dat wist ik zeker.“ Snel ontdeed ik me van mijn kleding. Femke deed haar benen goed wijd. Ik zag dat zij veel dikkere schaamlippen had dan Loeky. Haar klitje leek ook wat groter. Ze had een prachtig kutje om te zien. Loeky stak haar tong haar tong uit en proefde de sapjes die uit het kutje van Femke kwamen. Het meisje schokte op de bank toen Loeky haar aanraakte. Ik zat achter Loeky en duwde mijn stijve tussen haar benen. Loeky nam hem in haar hand en bracht hem naar haar kutje. Ze wilde het zelf. Ze wilde geneukt worden terwijl ze Femke likte. Ik hoorde Femke nu kreunen. Loeky deed haar best en haar vriendin lag geil te hijgen. Femke kneep in haar eigen tepels kneep. Doordat ik nu in Loeky begon te stoten duwde ik haar met haar gezichtje tegen het natte kutje van Femke aan. Kreunend likte Loeky rustig door. Ik streelde Loeky haar kontje en het duurde niet lang voor ik voelde dat ik klaar ging komen. Met een schreeuw spoot ik haar gleufje vol, en zag toen dat Femke ook trillend klaar was gekomen.

Die avond slopen we met z’n drieën het zwembad in. Het was natuurlijk al gesloten, maar het was niet moeilijk om binnen te komen. Kwestie van een schroevendraaier...

x x x x

We sprongen naakt in het water en zwommen even in het rond. Femke zwom als een echte waterrat. Af en toe dook ze onder en dan zag ik haar blote billen net even boven water. Na een tijdje waren de meiden het zat en gingen op de rand van het zwembad zitten. “Heb jij wel eens met een man gevrijd Femke,“ vroeg Loeky aan haar. “Ja tuurlijk,“ glimlachte Femke. “Slecht ervaring mee.“ Loeky keek haar verbaasd aan. “Die jongens dachten alleen maar aan zichzelf. Even erin spuiten en klaar. Ik ben nog nooit klaar gekomen met een pik in mijn kutje. Meisjes zijn veel liever. Echt!“ Ze streelde Loeky haar tietjes en gaf haar een kusje. “Nou dan heb je het nog nooit met Frank gedaan. Die zorgt altijd eerst voor mij. Hij kan heerlijk likken, hé schatje?“ Ze keek me verliefd aan. Ik lachte naar haar en kwam voor haar staan in het water. Loekt zat met haar benen wijd en ik gaf haar een kus op haar gleufje. Ze streelde mijn haar. “Wat denk je Frank. Wil je ook een keertje aan Femke likken? Gewoon om te laten zien hoe goed jij dat kan?“ Ik keek naar Femke die geil naar me lachte. Ze knikte en spreidde net als Loeky haar benen. “Ja Frank laat eens zien wat je kan. Van mij mag je, en Loeky vind het goed.“ Ik ging voor het meisje staan. Wie ben ik om daar tegen te protesteren. Ik stak mijn tong uit en likte langzaam de dikke schaamlippen van Femke haar gleufje.Toen ik omhoog keek, zag ik dat Loeky haar vriendin haar tietjes streelde. Ik deed met mijn vingers de lipjes van Femke haar kutje uit elkaar en likte over het meisje haar klitje. Femke kreunde zacht. “Mmmm is het lekker Femke,“ vroeg Loeky. “Oooo jaah heerlijk. Je mag wat sneller Frank,“ hijgde ze. Ik deed wat ze vroeg en likte het meisje, terwijl Loeky haar tepels één voor één in haar mondje nam naar de zevende hemel. Ze gaf een gilletje toen ze heerlijk klaarkwam op mijn tong.

We lieten haar even bijkomen. Femke had genoten en zei dan ook dat ze nu mijn lul wel eens wilde voelen als Loeky dat goed vond. Ze dachten waarschijnlijk dat ik het vanzelf al goed vond om te doen. Aan mij werd niets gevraagd. Femke liet zich in het water glijden en vouwde haar handen rond mijn nek.Ze gaf me een voorzichtige kus op m’n lippen en sloeg haar benen rond mijn heupen. “Wil je hem zo in het water in je kutje?“ vroeg ik aan haar. Ze keek me strak aan met haar mooie bruine ogen. “Ja zo wil ik het,“ kreunde ze. Ik duwde mijn pik tussen haar benen. In het begin was het een beetje stroef door het water maar toen mijn lul eenmaal in haar nauwe gaatje zat drong hij bijna vanzelf bij haar naar binnen. Femke begon zelf op en neer te bewegen. Ik ondersteunde haar billen met mijn handen. Loeky liet zich ook in het zwembad glijden en ging achter Femke staan. Ze duwde haar tietjes tegen Femke haar rug. Femke hing met haar ogen dicht tussen ons in en genoot van mijn pik die diep in haar stootte. Ze begon steeds sneller te hijgen en ze kreunde hard. “Ooo jah. Ooo ik ga weer klaarkomen!!“ riep ze. “O wat een heerlijke stijve pik!!“ Ze trilde helemaal toen ze haar orgasme kreeg. Ik liet haar even kennismaken met de ruwe manier waarop een meisje geneukt kon worden en begon haar hard in haar kutje te stoten. Ik voelde zelf ook dat ik op het punt stond om mijn ballen leeg te spuiten. Ik vulde het spleetje van het rood harige knappe tienermeisje met een schreeuw toen ik met een paar stevige stoten haar mooie lichaam klaarkwam.

We wachtte even een half uurtje, want Loeky wilde zelf ook wel eens ervaren hoe het was om in een zwembad geneukt te worden. En ik kon mijn eigen lieve meisje natuurlijk niet overslaan...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Verliefd Op Mijn Leerlinge - 4 (slot)


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Marissa - 3Door: MasterJohnDo
Gelezen: 8363x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
17-04
8.3
:: Marissa - 2Door: MasterJohnDo
Gelezen: 8639x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: BDSM
16-04
8.6
:: Carnaval Op De Boerderij - 3Door: JohnD
Gelezen: 12185x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Tiener, Hucow, Ponygirl
16-04
8.2
:: Een Mogelijk Waargebeurd... - 2Door: DatwAtis
Gelezen: 12323x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-04
8.8
:: Tienersletjes Op Werk - 29Door: N75
Gelezen: 8657x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Trio, Ruig, Anaal, Incest
15-04
8.5
:: Cheerleader GegangbangedDoor: Wolvie667
Gelezen: 11221x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Groepsex,
14-04
7.7
:: Marissa - 1Door: MasterJohnDo
Gelezen: 16185x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: BDSM
14-04
8.6
:: Travowinkel - 17Door: Travestiet
Gelezen: 3296x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dwang, Pijpen, Neuken, Anaal, Lesbo
13-04
9.2
:: Timo, De Bi Toy Boy - 2Door: Pom
Gelezen: 6577x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Hoerig, Kinky, Lesbisch, Homo
13-04
8.9
:: Chantage Van Studentes - 1Door: Tessletje
Gelezen: 17127x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Chantage, Studenten, Studentes, Studentenhuis, Chanteren, Slet
12-04
7.8
:: Sharon En Haar DocentDoor: Kevin
Gelezen: 13809x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Plassex
12-04
8.5
:: Teun En Linda:...Door: Teun
Gelezen: 6462x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Femdom, Uitdagen, Chastity
12-04
8.6
:: Presentatrice Marion - 9Door: Master John
Gelezen: 5796x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf
11-04
8.9
:: De Geile MiddagDoor: G.B.
Gelezen: 12400x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
10-04
8.8
:: Met Mia In De KelderDoor: Subrosa
Gelezen: 10967x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Onderwerping Voet Fetish
10-04
7.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net