Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Teun En Linda: De Bruiloft - 1

Linda:

Ik ben nog diep in slaap als de wekker gaat. Het is half acht en ik moet me even oriŽnteren. Ow ja, de bruiloft. Huub heeft de wekker blijkbaar niet gehoord. De dekens zijn een beetje verschoven en liggen alleen over zijn voeten. Huub heeft een mooi lichaam. Zijn pik staat recht overeind: een ODOL. Ik kan het niet laten en begin er aan te zuigen. Huub reageert niet. Huub's pik smaakt heerlijk; een mix van mijn en zijn sappen. Mijn kutje begint te gloeien. Ik vermoed dat Huub inmiddels wakker is, maar het niet laat merken. Ik zal je krijgen. Schrijlings ga ik over hem heen staan en laat me zakken over zijn heerlijke geaderde pik. Mijn kut is er klaar voor en glijdt zo over hem heen. Langzaam ga ik op en neer, waarbij ik mijn spieren aanspan als ik omhoog ga en ontspan als ik naar beneden zak. Hij moet nu wel wakker zijn, maar houdt zich slapend. Ik voel zijn hoogtepunt naderen. Huub begint te hijgen; hij kan me niet foppen, hij is gewoon wakker. Zijn ogen gaan open en kijken me wazig aan. Zijn pik explodeert en zijn zaad voel ik in me schieten. Huub kijkt me met grote ogen aan: mmmmm, dat is lekker wakker worden. Ik stap van hem af en ga op handen en knieŽn zitten. Huub schuift zijn pik naar binnen. Wat is dat toch lekker om op zijn hondjes genomen te worden. Langzaam voel ik mijn orgasme naderen. Huub is er blijkbaar op gericht om mij ook te laten komen, hij neukt in verschillend tempo en stoot soms diep en soms minder diep. Ik voel een orgasme komen aanstormen en kom schokkend klaar. Een waterval van kutvocht stroomt uit mijn gleuf. Ik zak door mijn benen en armen en Huub glijdt uit me als ik op het natte bed stort. Het duurt even voor ik weer op de wereld ben. Huub maakt inmiddels gebruik van de gelegenheid om een vrouwenlichaam te ontdekken en streelt me van top tot teen. Negen uur: gauw samen onder de douche en aankleden. Ik schiet een legging en een strak shirtje aan en samen haasten we ons naar het ontbijt.
Na het ontbijt is er nog tijd voordat de bruiloft begint. We besluiten een rondje door de tuin te gaan lopen. Ik ben wel nieuwsgierig naar het leven van een homo. Huub vertelt erover, vooral hoe moeilijk het is, dat het vaak niet geaccepteerd wordt in de samenleving. Zeker niet in de wereld waarin hij zich bevindt. Goede vrienden weten het natuurlijk. Zijn eerste keer met een vrouw was een drama: geen gevoelens en hij had geen idee wat hij moest doen met haar. Zijn kamergenoot op de universiteit was anders: het ging allemaal vanzelf. Sindsdien heeft hij alleen met mannen gevreeŽn, tot gisteravond. Ik voel me warm worden vanbinnen.
We drinken een kopje koffie en mengen ons onder de andere bruiloftsgasten. Het is een open en gezellig gezelschap. Iedereen straalt warmte uit en er heerst een seksuele spanning. Eerst dat ik dat het door afgelopen nacht kwam, maar de spanning straalt uit over meerdere gasten. We gaan ons verkleden. Mijn outfit bestaat uit een lichte jurk met een strakke top en een wijde geplooide rok. De instructies zijn: niets er onder aan. Ruud heeft een smoking aan. We lopen richting de tuin. Ik zie mezelf in een spiegel en schrik ervan hoe transparant de jurk is: mijn tepels zijn duidelijk te zien in de top, net als de rest van mijn borsten. De rok kijk je dwars doorheen; je ziet mijn benen en billen., Gelukkig dat Teun me beneden netjes geschoren heeft. Ik zie dat ook de andere dames in sexy outfits rondlopen, waarin hun lichaam goed te zien is. Even denk ik dat ik een man zie in vrouwenkleding, maar ze heeft prachtige borsten en wordt begeleid door een man in smoking. Ik zal me dus vergist hebben. De bruidegom loopt tussen de rijen door naar het altaar. Dan klinkt muziek en de bruid schrijdt aan de hand van haar vader naar het altaar. Ook zij heeft een transparante bruidsjurk aan. De trouwrede heb ik met stijgende verbazing aangehoord. Twee buur jongens die elkaar vanaf kleins af aan kenden. Waarbij ze beiden niet gelukkig werden van vrouwen en waarbij zij zich heeft laten ombouwen tot vrouw. Als dat geen liefde en toewijding is, weet ik het niet meer. Tijdens de rede kijken ze elkaar recht in de ogen. Het is stil; iedereen luistert naar het verhaal van twee jongens die voor elkaar gemaakt zijn. Waarvan de een zo hevig verliefd op de ander is dat hij getransformeerd is in een mooie vrouw. De ander kon ook geen betere partner vinden dan zijn buurjongen. De ceremonie meester komt met de ringen. Het zijn twee ringen met een extra ring. Na het ja-woord komt de ceremoniemeester met een kleine doos en geeft deze aan de bruid. Ze gaat door haar knieŽn en zet de door naast zich neer. Dan maakt ze de broek van haar man los en haalt zijn pik te voorschijn. Uit het doosje haalt ze een stalen kooi. Ze haalt zijn ballen door de ring en tot slot zijn pik. Even neemt ze hem nog in haar mond. Dan pakt ze de kooi en schuift hem om zijn half slappe pik. Ze drukt door en ik zie zijn gezicht even vertrekken van pijn en genot. Met een groots gebaar steekt ze het slotje op zijn plek en draait de sleutel om. Het sleuteltje hangt ze om haar nek. Door deze kooi claim ik jouw pik, zegt de bruid. De bruiloftsgasten zitten ademloos toe te kijken. Sommigen met grote ogen, sommigen met een glimlach. Huub fluistert: zo, dat is het einde van een tijdperk voor hem. Zij gaat staan en kijkt hem strak in zijn ogen. Dit houden ze even vol en bukt hij en hijst zijn broek op. Je mag de bruid kussen en een dikke zoen bekrachtigd het begin van het huwelijk.
Met applaus lopen de bruid en bruidegom tussen de stoelen door naar het huis. Rond acht uur worden we verwacht voor het diner dansant. Huub en ik lopen weer door de tuin. Hij vertelt over zijn vriend die dacht dat hij homo was en dolverliefd op zijn buurjongen. De buurjongen had wel gevoelens voor hem, maar ging achter de vrouwen aan. De jongens gingen elk hun eigen weg, maar kwamen elkaar later weer tegen. Beiden hadden nooit de liefde van hun leven gevonden en ontdekken dat ze voor elkaar bestemd zijn. Zijn vriend is het transgender traject ingegaan en is een mooie vrouw geworden. Vorige maand was de laatste fase. Ik vind het een romantisch verhaal. Even denk ik aan Teun, die ook zijn hele toewijding aan mij gegeven heeft, door zijn pik aan mij te geven. Ik word warm vanbinnen. We lopen terug naar onze kamer en verkleden ons voor het diner. Ik trek een kort overhemd aan op een doorzichtige harembroek. Weer laat ik niets aan de verbeelding over en Huub kijkt me bewonderend aan. We gaan aan tafel en ik zie mooie mannen, strak in het pak en dames in sexy outfits. Naast me komt een vrouw zitten en we kunnen het al gauw goed vinden met elkaar. Ze stelt zich voor als Chantal. We genieten van het eten en hebben het over koetjes en kalfjes. Dan vraagt ze op strenge toon wie ik ben. Ik zeg dat ik de vriendin van Huub ben. Dat kan niet zegt ze, want Huub is 100% homo. Even weet ik niet wat ik moet zeggen. Ik heb er weinig van gemerkt zeg ik; Huub is charmant en onderhoudend. En de seks vraagt ze ? Nou eh heerlijk. Hoelang ken je Huub al ? Even weet ik niet wat ik moet zeggen. Een tijdje, zeg ik. Ze kijkt me ongelovig aan. Ik sla mijn ogen neer en zie twee stijve tepels door de stof prikken en een bobbel in haar zwarte leren minirokje. Mijn ogen schieten weer omhoog en kijken haar strak aan. Ze glimlacht. Huub is gek op tranny's. Hij is inderdaad charmant en onderhoudend. Hij kan ook heerlijk neuken. Ik voel mijn wangen rood worden. Inderdaad zeg ik. Chantal kijkt me aan en we schieten in de lach.
Na het hoofdgerecht begint de band te spelen en Huub trekt me de dansvloer op. Ik fluister in zijn oor over de dame naast me. Huub lacht en zegt: jij bent een van de weinige hetero vrouwen hier. Waarom heb je mij dan meegevraagd. Ik wilde de mannen schokkeren met jou. De enige die geschokt is, ben ikzelf. Na gisternacht heb ik ontdekt dat een vrouw heerlijk is om seks mee te hebben. Toch gaan de gevoelens niet verder; een man, het liefst een tranny, daar ga ik voor. Mijn gevoelens slaan op hol. Ik voel me overbodig, maar een klein straaltje loopt langs mijn been. We gaan weer zitten en met een soppend kutje ga ik weer naast Chantal zitten. Ik had al veel op seksgebied meegemaakt, maar dit moet ik even verwerken. Chantal raadt mijn gedachten. Na het dessert vraag ze mij ten dans. Ik kijk Huub even aan en die knikt goedkeurend. We dansen en Chantal houdt me stevig vast. Ze danst als een man, maar ik voel heerlijke zachte borsten. Af en toe raakt mijn bovenbeen een flinke pik aan. Ik laat Teun wel eens in vrouwenkleding door het huis lopen, maar dit is toch anders. Het voel warm, fijn Ö... geil. Huub tikt Chantal af en ik dans met hem verder. Ook Huub wordt weer afgetikt en ik dans de hele avond met diverse heren en dames. Er zijn echte mannen bij, maar ik voel ook af en toe een vrouw strak in een smoking. Ik ben helemaal in de war: niets is wat het lijkt.
Diep in de nacht lopen we naar onze kamer. Ondanks een paar glazen port, ben ik nog vrij helder. Ik merk dat Chantal ons volgt. Huub slaat haar arm om haar heen. Samen gaan we onze kamer binnen. Chantal en ik zoenen Huub om de beurt. Ik zet stiekem mijn telefoon op filmen, gericht op het bed. Ik app Teun via een videogesprek. Chantal en ik kleden Huub uit en leggen hem op bed. Ik begin met hem te pijpen terwijl Chantal mijn harembroek uit trekt. Huub trekt mijn topje uit. Dan neemt Chantal het over. Ik zie dat ze een geoefende pijpster is. Ik maak haar leren rokje los en stroop het van haar benen af. Ze heeft een strakke string aan die haar lid tussen haar benen trekt. Ook de string trek ik uit. Een flinke geaderde pik springt tevoorschijn; een ietsje kleiner,maar dikker als die van Teun. Haar kousen met jarretelgordel laat ik nog even zitten. Ik begin de pik van Chantal te bewerken. Mijn handen gaan over haar geschoren ballen en pik. Haar pik groeit en richt zich op tot een flink formaat. Intussen heeft Chantal Huub's pik losgelaten Ik neem van de gelegenheid gebruik om mijn kutje er overheen te laten zakken. Langzaam wip ik op en neer. Chantal biedt haar pik aan en ik begin haar te pijpen. Ondertussen doet ze haar topje uit en twee flinke borsten komen te voorschijn. Ik voel Huub richting zijn hoogtepunt gaan en ik laat zijn pik uit mijn kutje glijden. Chantal neemt het over met haar mond en even later schiet Huub haar mond vol zaad. Chantal deelt zijn zaad met mij door mij te zoenen. Wow, ze kan echt lekker zoenen. Huub zit met grote ogen te kijken. Chantal richt zich nu op Huub en streelt zijn borst. Het valt me op hoe teder de ďmannenĒ met elkaar seks hebben. Ik neem een beetje afstand en streel tussen mijn benen. Mijn kutje is erg nat van het tafereel. Ik laat me gaan en kom schokkend klaar. De mannen kijken me verbaasd aan. Ik wil pik zeg ik; het kan me niet schelen welke. Ik ga op handen en knieŽn op het bed zitten en Chantal komt achter me staan. Ze schuift haar pik in ťťn keer naar binnen. Ik geef een schreeuw, hij rekt me lekker uit. Huub gaat achter Chantal staan en schuift zijn pik bij haar naar binnen. Huub geeft het tempo aan, welke Chantal aan mij doorgeeft. Hij voert het tempo langzaam op. Dan wordt het ritme verstoord, Huub spuit Chantals gaatje vol. Vreemd genoeg voel ik ook een orgasme opkomen en kom soppend klaar. Huub trekt zich terug en kijkt hoe Chantal zich naar een hoogtepunt werkt. Met een verkrampt gezicht trekt Chantal zich terug en komt klaar. Een paar drupjes vocht druppen op mijn buik. Moe, maar voldaan kruipen Huub en Chantal bij elkaar. Dit was vast niet de eerste keer dat ze samen seks hebben. Ik herinner me opeens mijn telefoon en ik zie Teun naar me kijken. Ik geef hem een kusmondje en verbreek de verbinding. Ik kan de slaap niet meteen vatten. Waar ben ik nu weer beland ? Ik vraag me af hoe het met Teun is. Even overweeg ik om te bellen, maar ik weet niet of het de magie verbreekt. Morgen ben ik weer thuis; dan ga ik hem extra verwennen. Met die gedachte zakt ik weg in een diepe slaap.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Teun En Linda: De Bruiloft - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 3449x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
7.6
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 3646x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.9
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3139x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 4666x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
8.0
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 6433x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.7
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3874x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 14140x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3888x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6211x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
7.8
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6280x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5701x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 11549x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 5869x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5086x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6441x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5875x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!