Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Na 2 Jaar Zeg Ik Ja - 1

We lagen beide even lekker op het strand te liggen terwijl we elkaar heerlijk hadden ingesmeerd toen ik voorstelde om even in het water te gaan nu de zonnebrand wat droger was. Ze stemde hier meteen mee in en ik fluisterde in haar oor dat het mij heerlijk leek om haar te zien terwijl het water over haar lichaam liep. Ze keek me wat verlegen aan en zei mij wederom dat ik het niet zo hard moest zeggen. Ik moest erom lachen en haalde mijn hand langs haar gezicht. “Je bent mooi meid, ik wil gewoon van je genieten deze dag” en ze keek met haar mooie onschuldige ogen terug naar mij. Beide liepen we toen richting de zee en ik zag ook meerdere mensen kijken naar de schoonheid naast me. “Kijk eens, iedereen ziet jouw zitten dat moet toch wel betekenen dat je bikini een succes is” en ze gaf mij een speels tikje tegen mijn schouder. We stonden toen bij de rand van het water en zetten beide een eerste stap. Het koude water liep langs onze voeten maar het was gelukkig erg warm, waardoor het een meer koelend effect had. We liepen samen verder het water in maar Anouk ging niet veel verder door de kou. Ik zag mijn kans en pakte Anouk op en liep met haar op mijn schouders naar een dieper stuk. Ze was aan het gillen en aan het schateren van het lachen toen ik haar in het diepere koude water gooide. “Nouuu rotzak” zei ze speels mij natmakend. Het kippenvel stond op haar lichaam en haar borsten leken zo extra lekker nu ze nat waren.

Ik zwom nog wat dieper tot waar we nog wel beide konden staan. Mijn handen gingen over haar zei en ik zakte naar haar heupen af. Dit liet ze nog toe en zei haar dat we nu niet te zien waren. “Nee je gaat nog niks doen hoor” zei ze weer wat plagend. Ik kwam echter op haar broekje en pakte de randjes hiervan vast. “Nee echt niet doen hoor” zei ze nu wat serieuzer. Ik negeerde haar en trok het toen naar beneden tot haar knieën, ze wou het tegenhouden maar ik was gewoon te sterk. “Je zei dat ik alles met je mocht doen via facebook” en ze keek mij angstig aan. “Ik wil nu gewoon jouw mooie billen voelen” en ging tegen haar aanstaan. Haar blote kruis tegen de bobbel in mijn broek terwijl ik mijn handen op haar billen legde. Ik voelde haar volle billen in mijn handen en dat was niet mis. Haar billen waren stevig en mooi bol tegelijk. “Wat heb je een geile reet zeg” zei ik dan ook tegen haar en ze wou mij van haar af duwen zodat haar broekje weer omhoog kon. “Niet op het strand Maarten” jammerde ze en ik liet mij weg duwen toen ze haar broekje weer omhoog deed. “Ow dus via de chat heb je een grote mond en als ik dan een beetje aan je ga zitten krabbel je terug” en keek haar semi-boos aan. “Nee, dat is het niet maar ik wil het niet in het openbaar, niet iedereen hoeft van mijn kont te genieten” zei ze verontschuldigend. “Maar wel onder je jurkje geen slipje aan doen he” siste ik haar toe. “Ja maar dan zijn we alleen” maar ik wuifde haar weg.

“Wil je nog een vervolg date met me Anouk” vroeg ik haar toen en ze schrok van de vraag. “Jaaa ik wil niks liever please ik zie je al zo lang zitten” en ze drukte haar lichaam tegen mij aan. Haar mooie volle tieten in haar bikini voelde ik ook tegen mij aandrukken terwijl de bobbel in mijn broek tegen haar kruis aan kwam. Ik legde mijn armen om haar heen en drukte haar nog wat steviger tegen mij aan. Mijn handen gingen van haar rug omhoog en ik kwam bij het touwtje van haar bikini. “Wacht nee wat ga je doen” zei ze toen ik aan het touwtje begon te friemelen. Ze wou weer loskomen maar ik wist haar in bedwang te houden en trok het touwtje toen los. Vervolgens ging ik met een hand naar boven bij het touwtje om haar nek en maakte die ook los. Ik drukte haar van mij af en het bikinitopje viel in het water. Ik griste het net wat sneller weg dan zij het kon pakken en ze bedekte haar mooie tieten die nog half boven water waren. “Nee please niet doen, kom terug ik smeek je Maarten. Niet hier je mag best mijn borsten zien dat is het probleem niet maar niet hier”. Ik negeerde haar volledig bond de bikini om mijn arm om deze niet kwijt te raken. Ze keek mij zielig aan en ging wat dieper het water in omdat ze echt niet gezien wou worden. Ik liep haar achterna en kwam toen achter haar terecht en pakte de rand van haar broekje weer. Wederom trok ik haar broekje weer omlaag waardoor ook haar billen weer in het water zaten. Deze trok ik weer naar beneden en nu verder dan haar knieën. Ze wou mij tegenhouden maar ik was te snel en voor ze het wist was ik bij haar enkels. “Stap eruit en geef mij je broekje” sprak ik haar streng toe. Ze kon zich nauwelijks bewegen en keek mij toen weer aan. In haar ogen was duidelijk te zien dat ze niet wist wat ze met deze situatie moest. “Komt er nog wat van” zei ik streng tegen haar en ze schrok ervan. Toen zag ik haar bewegen en ging ze door haar knieën om haar broekje te pakken. “Heel goed meid” en ook deze bond ik op mijn pols. De gedachte alleen al dat ze hier nu naakt stond maakte mij helemaal gek.

Ik opende mijn armen als teken dat ze mij kon omhelzen en daar maakte ze dankbaar gebruik van. Dit deed ze merendeels om haar lichaam af te schermen maar dat maakte mij niet uit. Haar mooie blote C-cup drukte tegen mijn borst aan en haar harde tepels voelde ik lichtelijk prikken. Mijn handen gingen als vanzelf naar haar billen en deze begon ik een beetje te kneden. “Please mag ik weer mijn bikini aan je hebt je zin nu toch” zei ze mij smekend. Ik hield voet bij stuk dat het nog niet mocht en ging met mijn handen via haar heupen naar voren. Hier kwam ik bij een kutje aan die helemaal mooi kaal was. Ik begon over haar schaamlipjes te gaan en ze gaf een lichte kreun. “Nee, dat niet, niet dat please niet hier Maarten ik smeek je” zei ze mij maar ik gaf haar geen aandacht. Ik draaide haar om met haar billen nu tegen mij aan waar mijn bobbel mooi tussen paste. Mijn ene hand begon ik te gebruiken om een van haar heerlijk stevige tieten te kneden. De andere gebruikte ik met haar kutje te spelen. Zo genoot ik intens van haar lichaam en de vinger in haar kutje maakte er gretig gebruik van door met haar klitje te spelen.

Ze begint ondanks ze dit niet wilt wel een beetje te kreunen wat mij alleen maar aanmoedigt. Ze duwt mijn hand weg maar toch blijft ze kreunen. “Je geniet er gewoon van he” en ik bleef met haar klitje spelen. Ze kermde dat ze er niet van genoot en dat ze eigenlijk alleen maar wou stoppen hiermee. Als antwoord hierop drukte ik mijn vinger weer een beetje dieper haar kutje in. “Ooow neee aaah” gilde Anouk nog ingehouden. Haar heerlijke volle borst in mijn andere hand was ook lekker zacht en ik begon licht plagend ook met haar tepeltje te spelen die er als een hard knopje opzat. “Je geniet er gewoon van dus laat het gebeuren” en ik wist haar klitje juiste te stimuleren. Ondanks een kutje in het water meestal lastiger is te stimuleren ging dit wel heel makkelijk uiteindelijk en was ik lekker bezig in haar kale kutje te roeren. “Wat verwacht je nou Anouk, eerst ga je mij een beetje lopen opgeilen door een geile bikini aan te doen, en een jurkje zonder broekje en wanneer ik dan iets met je doe ga je zeuren dat je het niet in het openbaar wilt”. “Hmm pleassse sorry Maarten, je mag echt met me spelennnnnn maar niet hierrr” zei ze deels genietend. Mijn vinger leek wel wonderen te doen en de geile knappe 16-jarige tiener wist zich geen raad meer. Ze zat volledig gevangen in mijn armen en ook haar borsten ontkwamen niet. “Hmm dus je wilt dit niet” vraag ik haar dan terwijl ik mijn vinger hevig door haar kutje haal. Anouk is hevig aan het kermen en duidelijk mega geil.

“Ik ga je laten komen meid door je te vingeren” en ga lekker door en ook haar klitje krijgt heerlijk flink wat aandacht. Ze kermt en gilt en weet niet goed wat ze met haar emoties moet. Ze houdt zich heel erg in niet te veel geluid te maken maar dat deert mij niks. “Neee ik wil niet komennnnn” brengt ze schokkerig uit. Ik ga heerlijk door met haar vingeren en kneed om de beurt haar verschillende tieten. Mijn paal druk ik tegen haar bilspleet aan en zeg haar dat ze zo gaat komen in het openbaar. “Nee please Maarten niet doen, ik smeek je” zegt ze nog steeds terwijl ik lekker door ga. Ik geniet ervan dat ze niet wilt komen maar het feit dat ik haar dan zo wel laat komen. “Dit is je eigen schuld Anouk” zeg ik haar terwijl ik lekker door ga met haar pesten. “Nee please, laat me gaan niet doen niet doen” zegt Anouk tegen mij nog steeds op een zachtere toon omdat ze niet wilt dat ze betrapt wordt. Haar grotje is zeiknat en ik glij makkelijk naar binnen. Haar klitje is lekker gevoelig dus ook die moet er flink aan geloven. Ik weet precies hoe ik deze meid kan laten genieten en dat weet zij ook. Ze kermt, ze kreunt en ze gilt maar houd het nog steeds binnen de perken. Ik heb wel respect voor Anouk dat ze het zo goed kan inhouden maar toch ga ik door. Deze slet ga ik laten komen denk ik bij mijzelf terwijl de meid kronkelend voor mij staat.

De laatste paar zetjes kunnen nu niet lang duren en mijn paal is zo stijf als maar kan. Deze is prominent aanwezig en drukte tegen haar billen. Anouk is alleen maar aan het proberen niet te komen maar het wordt steeds lastiger. De langste tijd tot haar orgasme is al geweest en al vingerend en spelend met haar mooie lichaam komt ze tot haar eind. Anouk hield het niet meer en ze begon wat luider te kreunen. Ik voorkwam dat door mijn hand op haar mond te leggen en haar iets wat te sussen. Hierdoor kon ze geen geluid meer maken met haar mond waardoor we betrapt konden worden en ik zou haar goed afmaken. “Ik ga je laten komen meid zoals je nog nooit gekomen bent” en begon meer en meer te wrijven. Anouk had het niet meer en wist niet waar ze het moest zoeken. Ze wou niet komen en deed haar best om het tegen te houden, ze wou hem niet het genot geven maar hij deed het zo goed. Zijn duim beroerde haar klitje op precies de juiste manier. “Ik ga je laten komen als de slet die je bent, hier op het strand, dat als iemand de juiste richting op kijkt dat ze jou gaan zien klaarkomen. Al die mannen op het strand die zich net op jou vergeilde” zeg ik haar vernederend in haar oor. Ze gaf een kreun van afkeuring die door het vingeren omsloeg in een kreun van genot. Ik vingerde haar nog even door en na haar krachtig de laatste paar stoten gegeven te hebben kwam ze sidderend klaar. Ze schokte en ik voelde hoe de lucht uit haar mond in de vorm van een gil uit haar mond ontsnapte. Dit geluid werd door mijn hand opgevangen maar genieten deed ze duidelijk. Haar lichaam maakte wat stuiptrekkingen van het genot wat ze ervaarde en haar ademhaling door haar neus werd heftiger. Ze wou mij duidelijk tegen houden maar ik was veel sterker dan haar.

Ik hield haar nog even vast terwijl ze bijkwam van haar intense orgasme en uitgeput was ze in mijn armen. Ik voelde hoe haar benen week werden en het bijna leken te begeven door de geilheid waarmee ik haar overspoeld had. Ik liet haar kutje en mondje weer los en ze kon nauwelijks op haar eigen benen staan. Ze was echt even haar kracht aan het zoeken van wat haar net overkomen was. Ik gaf haar bikini en broekje terug die ervoor zorgde dat ze meer opveerde en deze aandeed. Met haar bikini weer aan keek ze mij boos aan maar ook vermoeid. “Was het lekker meid, volgens mij heeft iemand je nog nooit zo goed laten komen” zei ik haar. Ze keek mij boos aan en zei “nog nooit heeft iemand zo’n rotstreek uitgehaald, nee is nee hoor” en ze zei weer terug te willen naar de handdoeken. Ik ging met haar akkoord en samenliepen we terug naar de handdoeken. Het water door liep ze voor mij uit en gaf mij ook geen aandacht. Haar mooie volle billen wiggelde mooi voor mij.

Meerdere oude mannen bekeken haar weer toen we terugliepen en ik genoot alleen maar van alles. Anouk genoot minder en bij de handdoeken aangekomen gaf ik haar een kus op haar wang. Ze keek mij toen aan en gaf mij toch een lach. “Ow je kan nog lachen nou dat is fijn” zei ik haar liefelijk. Ik voelde wel dat de lach minder warm was dan de eerste keer. “Je zei dat ik alles met je mocht doen lekker ding, en ik heb altijd al iemand in het openbaar klaar willen vingeren” voegde ik daaraan toe. “Dat zal wel maar dat was het ook voor vandaag ik heb er verder geen zin meer in” zei ze me toe. “En die tweede date is dat nog steeds open” vroeg ik haar en ze keek mij nadenkend aan. “Dat weet ik nog niet, ik vond het echt niet leuk Maarten” zei ze mij boos. Haar mooie gezichtje die ergens ook wat onschuld had keek mij boos aan en ik gaf een grote brede glimlach terug. Ze gaf toch weer een kleine lach, ze vond mij al zo lang leuk dat het niet zomaar in een keer over was.

We gingen samen even liggen en voor het zonnen smeerde ik haar rug weer in. Om een beetje lief voor haar te blijven smeerde ik nu gewoon echt haar rug in en zat ik maar een beetje aan haar mooie billen. Haar mooie stevige billen en haar mooie gladde rug. Zij smeerde mij ook weer in en toch voelde ik weer de liefde die ze erin stopte. Ze smeerde goed over mijn rug heen en deed er meteen een lichte massage bij. Ze ging na het insmeren naast me liggen en keek mij aan met haar mooie gezichtje. Haar lieve ogen staarde mij aan en haar mooie haren lagen langs haar lichaam. Alles aan haar sprak tot mij als sexy en de knappe meid lachte ook lief naar me. “Ik vind het verder wel echt heel gezellig met je” zei ze ook voorzichtig tegen me en ik lachte terug naar haar. Het enige wat ik wil is deze meid lekker hard aanpakken, en ik ga er hoe dan ook voor zorgen dat het ook gaat gebeuren.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 7548x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 2144x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 3521x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
7.4
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 5165x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 4236x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.3
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 9311x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 5087x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.5
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4506x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5597x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5451x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener – 6Door: G.B.
Gelezen: 8764x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12775x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 9234x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9584x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13659x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8193x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!