Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Voor Tim - 1

Je start je auto en rijdt weg. Ik heb geen idee waar naartoe maar dat maakt me ook niet uit. Vannacht ben ik van jou. Je streelt met je hand over mijn been en ik geniet van je tederheid. Dan knijp je even in mijn been. Met je vingertoppen precies op een striem die je er net geslagen hebt in mijn lies en je knipoogt naar me. Een rilling loopt over mijn ruggegraat. Ik streel zachtjes je arm en geniet van je aanraking. Hier heb ik zo naar verlangd. Je zien, ruiken, proeven en ook vooral voelen.

We rijden een tijdje en als we een vrachtwagen passeren zie ik je ogen weer die twinkel krijgen. Je hebt een goed idee.

Je rijdt door en ik zie je vaak naar me kijken. mijn hand glijd over je brede borst. "Doe je benen eens wijd" Gehoorzaam doe ik wat je zegt.

Speel eens met jezelf schatje, zachtjes, lik het sperma van ons van je vingers, laat me zien hoe geil je bent.

Ik kijk om me heen terwijl ik mijn benen sprijd, het is rustig op de weg. Zachtjes streel ik mijn gezwollen lipjes met 2 vingers. Ik voel hoe slijmerig en nat mijn kutje is, net als mijn plakkende panty. Jullie sperma is tijdens mijn straf mijn kontje en kutje uit geknepen. mijn natte vingers breng ik naar mijn mond en ik proef het sperma en mijn eigen geil. Ik hoor je goedkeurend kreunen. Ik sluit mijn ogen en speel verder. Zachtjes glijden mijn handen over mijn lichaam. Ik zak een beetje onderuit en word onmiddellijk herinnerd aan je straf... Heerlijk. Kippevel over mijn hele lijf. Ik speel en lik mijn vingers schoon... Verloren in mijn spelletje voel ik ineens je hand mijn hoofd draaien. Ik schrik en doe mijn ogen open. Precies je bedoeling.

Ik kijk recht op een vrachtwagen uit mijn zij raampje. De chauffeur lacht breed naar me, knipoogt en steekt zijn duim op. Dan zijn hand weer op het stuur. zijn andere arm zie ik heftig bewegen. Hij zit te rukken aan een waarschijnlijk harde pik. Het wind me op. Jammer dat ik niet meer kan zien door het hoogte verschil. Ik weet, hij ziet me des te beter. Ik kijk naar jou en hijg "eikel". Je lacht en blijft naast de vrachtwagen rijden zodat de chauffeur mee kan genieten. "Benen wijd houden en doorgaan. Geen reden om nu te stoppen. Hij kijkt al even mee hoor."

Ik doe mijn ogen maar weer dicht en streel mezelf verder. Ik knijp even in mijn tepel en ondanks dat je aan het rijden bent let je goed op. "zachtjes had ik gezegd, dat is 1" ik kijk je nieuwsgierig aan. Je laat je hand over mijn been glijden en zegt dat ik me niet meer zo moet laten afleiden. Goed, focus terug op zachtjes... Strelen... mijn gedachten dwalen na een tijdje af, waar rijden we heen? Ik wil jou handen, ik wil je lijf, wanneer zijn we er nou, is die vrachtwagen al weg? Wat gaan we doen? "Waar zit je met je hoofd?" ik strik op. Kijk om me heen en inderdaad de vrachtwagen is verdwenen, maar wij rijden ook niet meer op de snelweg.

Ik probeer in te schatten waar we zijn "consentreer jij je nou maar op jezelf" o ja... Strelen, zachtjes. Ik streel mijn borsten en knijp er zachtjes in. "2" shit.. "Zachtjes knijpen, das toch zachtjes" probeer ik nog. "3" en je kijkt streng naar me. Strelen. "ogen dicht" ik streel mezelf verder met mijn ogen dicht. Ik voel mijn kutje smachten om je vingers, je tong, je handen, je pik. Ik duw twee vingers in mezelf en begin zachtjes te neuken. Ik hoor je hijgen en voel hoe mijn tepels tegen de dunne stof van mijn shirtje schuren. Ik beweeg mijn heupen, auw, ahhh, shit wat lekker. Ik verlies de controle een beetje en harder neuk ik mezelf "4" hoor ik je met plezier zeggen. Ik kijk je aan "5" shit... Snel mijn ogen dicht. Ik streel, met veel moeite niet in mezelf te knijpen en kneden, weer verder. Laat mijn vingers maar uit mijn kut. Ik steek ze nog maar even in mijn mond. Ik voel je bochten maken en eindelijk hoe we snelheid minderen zonder dat er een geklik klinkt van een knipperlicht.

Ik bedenk me wel twee keer om te kijken waar we zijn. Ik hoor je onze gordels los klikken en uitstappen. Zou ik mijn ogen nog niet open mogen doen? Ik neem de gok maar niet en vind de spanning van het echt niet weten ook wel geil. Je opent mijn deur en geeft me een hand. Voorzichtig stap ik uit. De grond veert een beetje mee en het ruikt heerlijk fris, bos! mijn hart maakt een sprongetje.

Ik vraag je of ik alsjeblieft mijn ogen open mag doen "6". Oke ik hou mijn mond... Je slaat je arm om mijn taille en ik voel me heerlijk, veilig en zenuwachtig. Ogen dicht and all.

We beginnen te lopen. Niet makkelijk zo dicht tegen je aan met de ongelijke bodem onder mijn hakken. Je merkt het en zegt me ze uit te trekken. "dank je" fluister ik hees... poeh...

Je voelt je lul kloppen in je broek. Je ziet me diep voorover buigen om mijn hakken uit te doen, mijn billen spannen in mijn rokje. Het liefst zou je het omhoog schuiven en me hier en nu nemen. Maar nog even en we zijn er. Een afgelegen hutje in het bos wat je gehuurd hebt. Doen wat je wil... Je uitleven... Eindelijk. Niemand die ons hoort of weet te vinden. De wereld even vergeten en opgaan in elkaar. 1 nacht. De plaatjes van wat er straks gebeuren gaat en net gebeurt is schieten door je hoofd. Ik wankel een beetje. Hakken uit op deze ondergrond is niet makkelijk met mijn ogen dicht. Je pakt mijn heupen en drukt je kruis tegen me aan. Op deze manier heb ik ze zo uit.

Ja pakt mijn hand weer vast en leid me voorzichtig tijdens onze tocht. Ik vind de sturing heerlijk, jij het vertrouwen wat ik je geef ook. Ik hou mijn ogen ontspannen gesloten.

Als we er bijna zijn sta je stil en ik dus ook. De grond prikt aan mijn voeten maar dat is beter als mijn enkels verzwikken op mijn hakken. Je komt voor me staan en trekt me in je armen. Legt mijn hoofd zo dat ik naar het huisje kijk over je schouder als ik mijn ogen open doe. En dan knuffel je me. Iets wat me ook al enorm verward. "doe je ogen eens open" je fluistert het zachtjes in mijn oor en je voelt de rilling door mijn lijf gaan. Ik voel mijn kutje druipen en open mijn ogen. Wauw, hoe idyllisch... mijn hart mist een paar slagen. Ik knuffel me nog strakker tegen je lekkere grote lijf aan en verstop mijn hoofd even tegen je borstkas. Met je armen om me heen staan we hier zo even. Zo raar maar zo heerlijk. Dan laat je me los en trek je me vrolijk mee naar het huisje. Het is echt te schattig.

Binnen is het frisjes en je zegt me de kaarsjes aan te steken. Jij maakt het vuur aan en al snel is het behagelijk en warm. Het is een aller schattigst huisje met kleine raampjes met lieve gordijntjes. Vrolijke bloemen op de eettafel met twee stoelen, een bank, een groot bed, de openhaart dient ook als keuken, met nog een paar kastjes onder een aanrechtje met wasbakje aan de muur er vlak bij. Je tovert een fles witte zoete wijn en een koude Duvel te voorschijn. We toasten op een onvergetelijke nacht.

Ik kijk in het spiegeltje aan de muur en moet lachen. Ik trek mijn toch al vieze shirtje wat op en poets wat van de make up van mijn gezicht. Je komt bij me staan en stopt me "doe maar niet, dat neuk ik er nog wel af" ik kijk je via de spiegel lief lachend aan. Lekkere vent ben je toch. Het vooruitzicht maakt mijn toch al natte kutje nog wat natter.

In de spiegel zie ik je naar me kijken terwijl je zachtjes het haar uit mijn nek streelt. Ik zie ook mezelf blozen. Je ziet het kippevel op mijn lijf verschijnen. Je zoent mijn nek terwijl je me aan blijft kijken in de spiegel. mijn benen trillen. Zachtjes laat ik mijn handen achter me over je heerlijke lichaam glijden. Ik voel jou handen strelen terwijl je me wat strakker tegen je aan trekt. Je bijt zachtjes in mijn nek en ik kreun. Kan er niks aan doen. mijn tepels priemen op mijn borsten. Ze doen bijna pijn van het gebrek aan echte aandacht. Alsof je mijn gedachten kan lezen glijden je handen onder mijn shirtje en omvatten ze zachtjes mijn borsten. Ik draai mijn heupen tegen je kruis aan terwijl jij mijn tepels zachtjes tussen je vingers laat rollen. mijn onderbuik trekt zich samen van genot. Kippevel staat over heel mijn lijf. Ik kantel mijn bekken, draai mijn heupen en voel je hijgen in mijn nek. Je tong trekt fijne spoortjes in mijn nek naar mijn oorlelletje waar je aan sabbelt. Dan blaas je zachtjes en het kippevel prikt gewoon op mijn huid. mijn kutje trekt samen, mijn geil druipt er uit. Ik bekijk je bewegingen via de spiegel. Je uitdrukking, je genot, je geilheid, je passie...

Je drukt je nog strakker tegen me aan en zachtjes grom ik.

Je laat me los en pakt

een sigaretje, geen haast vandaag. Ik vraag of het ok is dat ik een blowtje draai en je zegt me er gelijk twee te draaien.

Fijn, we gaan hier vannacht niet weg, denk ik

Terwijl ik draai trek je mijn shirtje uit. mijn borsten eindelijk vol in zicht. Je streelt ze zachtjes. Dan zeg je me op te staan en trekt mijn rokje uit. In mijn plakkerige panty sta ik voor je. Je drukt me je sigaret in de mond en doet een paar stappen terug en kijkt verlekkerd naar me. "draai jij even en trek je lingerie aan dan ben ik zo terug". Je trekt je schoenen terug aan en bent weg.

In mijn tas zit mijn lingerie, zoals je gevraagd had. Kousen, jarretelles, een kanten slipje met open kruis. En een bh die mijn tepels net boven het randje laat uitsteken, een kwart bhtje eigenlijk. Ik doe mijn plakkerige panty uit en loop met mijn shirtje naar de wasbak. Ik maak het nat en poets mijn benen en poesje een beetje. Prachtige striemen staan op mijn liezen. Ik streel er zachtjes overheen. Lingerie aan en ik ga weer verder met draaien.

Je komt binnen met een tas en kijkt vrolijk. "7". Nu is het mijn beurt om verbaasd te kijken en ik vraag me af waarom ik nr 7 al hoor. Ik denk terug aan wat je hebt gezegd en heb door dat je erg letterlijk bent vanavond. Draaien en lingerie, niet andersom. Ik knipoog naar je en lik over mijn lippen. Ik wil je dichter bij voelen. Je zet een grote tas op de grond gaat achter me zitten met je benen wijd, om de mijne heen. Tussen mijn benen liggen de half afgemaakte blowtjes. Je streelt over de striemen op mijn rug. Ik schrik als er ineens iets kouds op mijn rug valt. Langzaam smeer je olie over mijn rug uit. "doordraaien hoor". Uiteraard doe ik wat je zegt. Ik weet nog niet wat 7 inhoud en weet dus ook niet wat 8 gaat betekenen. Ik luister dus maar braaf. Ik geniet van elke aanraking. mijn rug glimt en je geoliede handen glijden naar mijn buik. Ook die maak je heerlijk glad. Ik sidder van je handen die door mijn taille glijden. Over mijn heupen en weer naar boven. mijn schouders en nek. Ik kan me moeilijk concentreren. Het lijkt wel of er schokjes uit je handen komen, zo overgevoelig reageert mijn huid op je aanraking. Je komt bij mijn borsten aan die omhoog geduwd worden door de bh. mijn tepels staan al strak naar voren en je glijdende vingers maken dat mijn spieren willekeurig aanspannen. Je smeert daarna de bovenkant van mijn benen in. Ik zie je grote handen glijden op mijn zachte huid en kousen en voel hoe je je shirt blijkbaar uitgetrokken hebt door je hete huid tegen mijn rug. Als de blowtjes klaar zijn, en dat is niet snel, sta je op en loop je naar het bed. Je gaat op je buik liggen en zegt alleen maar "body to body" waarop ik uiteraard met mijn glimmende lijf naar je toe kom lopen. Het vuur in de openhaard weerspiegelt mooi in de olie op mijn huid. Je ligt ontspannen te wachten. Ik ga op je zitten met aan allebei kanten een been. Ik pak de olie en spuit deze over mijn borsten. Ik voel je kijken... Ik voel je omdraaien. Die had je niet verwacht.

Ik zit op je kruis en moet mijn best doen me op de massage te concentreren. Je pikt klopt tegen mijn kutje. Ik spuit nog wat extra olie op me en ik ga over je heen liggen, gesteund door mijn armen en benen zodat ik goed druk kan bepalen. Langzame zachte bewegingen. mijn tepels prikken in je huid maar het zachte vlees van de borst voelt weldadig op je lijf. Ik weet dat je geniet want ik voel je pik hard kloppen tegen mijn buik. Ik glij er glibber over je heen en kan het niet laten mijn openstaande kutje over je pik te laten glijden. Je voelt hoe nat ik ben en je hoort me hijgen "8" hijg je, ik glij snel verder. Je voelt mijn kutje over een been glijden. Nog een keer de olie, nog een keer druppel ik die langzaam over mijn borsten. Ik kijk naar je terwijl je van de van mijn tepels druppelende olie geniet. Ik zie je pik sprongetjes maken. mijn ademhaling is hoog. Ik knijp even mijn borsten om je lul. Ik voel mijn kutje knijpen en smeken. Met mijn natte kutje op je been glij ik verder. Je voet komt langs mijn kutje terwijl mijn borsten je been over glijden naar beneden. mijn hete adem hangt boven je glimmende pik en ik blaas klierend over je lekkere ballen. Je andere been krijgt dezelfde massage en als ik dan nog eens naar je kijk krijg ik een lekker idee. Je hele goddelijke lijf glimt, op je gezicht na. Ik kruip over je heen en ga met mijn borsten boven je gezicht hangen. Ik druppel nog wat olie over mijn borsten en druk ze dan in je gezicht, draai langzaam rondjes met om de beurt mijn borsten over je gezicht. Als ik rechtop ga zitten glimt dat ook prachtig, en het was volledig body to body, hier kun je vast niks op aan te merken hebben. mijn natte kutje laat druppels vallen op je buik...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Voor Tim - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 3198x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 2620x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.4
:: Het Huis Vol SlaafjesDoor: Slaafje
Gelezen: 7967x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 4387x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4095x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5125x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5154x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
:: Een Geile Dikke Tiener 6Door: G.B.
Gelezen: 8420x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
14-05
8.5
:: Een Bezoek Aan...Door: Claartje
Gelezen: 12415x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dokter, Vastgebonden, Buttplug
13-05
8.0
:: Emma's Ontdekkingstocht - 3Door: NickSchrijvers
Gelezen: 8869x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Teasen, Facesitting
12-05
9.0
:: Vandaag Is De DagDoor: MrMeester
Gelezen: 9470x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
09-05
7.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 2Door: NickSchrijvers
Gelezen: 13241x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Uitkleden, Straf
09-05
9.2
:: Het Verloren Avontuur... - 3Door: DatwAtis
Gelezen: 8051x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
08-05
9.1
:: Emma's Ontdekkingstocht - 1Door: NickSchrijvers
Gelezen: 15219x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Solo
07-05
8.1
:: Annemiek Word GepaktDoor: Stefan D.
Gelezen: 14544x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vernederd, Pijnlijk, Chantage, Gedwongen, Anaal, Pijpen, BBC
07-05
7.4
:: Je Wilde Toch Gebruikt Worden?Door: Eva
Gelezen: 16004x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
06-05
8.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!