Opwindend.Net
Het was een dag als iedere andere. De wekker ging om zes uur. Naast mij draaide zich nog iemand om, of niet, en de kat had weer net om de hoek bij de deur, onzichtbaar, een haarbal uitgekotst waar ik weer met een blote voet in ging staan. “Godverdomme”, schreeuwde ik tegen de krabpaal waar uit een gat een staart hing en uit een ander gat een poezenhoofd en een poot. De krabpaal verder reageerde niet. Ik liep vervolgens op een voet en een hiel naar het toilet om met een stuk toiletpapier de slijm en haarresten van de bal van mijn voet te verwijderen. Kut kat!

Ik stond net onder de douche toen ik de voordeur open hoorde gaan.

“Goedemorgen, ik ben het'”, riep een vrouwenstem. Ach, de werkster. Ja, ik weet het en ja,werkster is geen modern woord meer. Interieurverzorgster of hulp in de huishouding, dat was ook de mening van mijn vrienden. Werkster dat kon toch echt niet meer in 2019. Ik trok mij daar echter niets van aan. Bovendien, ik had haar niet aangenomen om mijn interieur te verzorgen of om mijn hulp te zijn. In de huishouding deed ik niets, dus zij moest niet helpen maar werken, alles doen. Dat wist ze, dat deed ze, daar genoot ze van en daar betaalde ik haar ook voor.

“De kat heeft in de gang gekotst schreeuwde ik door de badkamerdeur door. Haar antwoord ging verloren in het gekletter van de regendouche.

Ik leerde haar 18 jaar geleden kennen, toen was zij16. Verregend belde zij op een zondag ochtend vroeg bij mij aan. Behalve de reclamefolders had zij ook het badmintonblaadje van de buren in mijn brievenbus had gegooid, of ze dat terug kon krijgen. Met een half open ochtendjas en een half stijve pik, omdat ik zo even een bij mij gelande stewardess een veeg had gegeven, deed ik de deur open. Haar melkboerenhondenhaar hing verregend langs haar gezicht en haar regenjack was door en door nat. In haar linkerhand hield zij een te grote damesfiets, met achterop twee fietstassen gevuld met reclamefolders en badmintonblaadjes. Even later zat zij op een barkruk gehuld in een grote badhanddoek op te drogen en slurpte zij de hete thee, die de stewardess, die wel eens wilde weten wie onze wip verneukt had, voor haar had gemaakt om warm te worden. Irma, zoals de stewardess genoemd wilde worden, krabbelde ondertussen met haar lange nagels aan mijn ballen en ook wij slurpten onze thee. Twee weken later stond Poets, zoals ik het meisje met het melkboerenhondenhaar inmiddels gedoopt had, weer in mijn keuken, maar nu om voor mij thee te maken. Voor mij en voor een Engelse collega van Irma, die al klaar lag zodat ik op haar landingsbaan kon neerstrijken. Behalve dat de puber Poets het allemaal reuze interessant vond wat er in mijn huis gebeurde, was zij erg blij met het veelvoud van het foldergeld dat ik haar betaalde om op te ruimen, stof en soms ook iets anders te zuigen.

Ik schrok op uit mijn gedachten toen de badkamerdeur open ging.

“De kat heeft weer in de gang gekotst, meneer” zei Poets en liep verder richting douche.

“Dat zei ik net” reageerde ik.

Na 18 jaar noemde zij mij nog steeds niet bij mijn voornaam en dat was goed zo. Als ik had gewild dat ze mij bij mijn voornaam zou noemen, was ik wel een relatie met haar begonnen. Maar dan had zij het vast niet zolang bij mij uitgehouden. Een werkrelatie was toch heel anders en zij deed haar werk goed. Poets had inmiddels haar handen met amandelolie ingesmeerd en begon mijn schouders te masseren, terwijl het warme water over mijn hoofd stroomde. Langzaam gleden haar handen naar voren en liet zij haar nagels over mijn tepels gaan. Speels trok zij met haar nagels een spoor over mijn buik en kroelde met haar vingers door mijn schaamhaar, net boven mijn inmiddels stijf geworden paal en zo vervolgde zij haar weg naar mijn billen die ze eerst zacht en toen stevig begon te masseren. Nog steeds liep het hete water over mijn hoofd en schouders, langs mijn lijf. Ik legde mijn handen in mijn nek, rekte mij uit en bewoog pompend mijn onderlichaam naar voor en naar achter, terwijl zij soms met de toppen van haar vingers, soms met haar nagels in het vlees van mijn billen boorde. Langzaam drong zij nu met een vinger in mijn poepgaatje en ik voelde hoe zij tegen een drol aan drukte.

“You are full of shit today, Sir”, fluisterde zij in mijn oor. Ze haalde haar vinger uit mijn kont en toen ik haar over mijn schouder aankeek, likte zij hem uitdagend af.

“Ik weet toch wat je lekker vindt”, grijnsde ik. Met een snelle beweging duwde zij gemeen de hendel van de kraan op koud en deed zelf vlug een stap achteruit. Door het ijskoude water dat nu uit de regendouche kwam snakte ik naar adem.

“Vuile, vieze, tering hoer!” vervloekte ik haar.

“I like it when you talk dirty to me, Sir” lachte ze en verliet snel de badkamer, mij naar adem happend achter latend.

Achttien jaar was Poets nu bij mij in dienst. Mijn Poets, mijn Trut, Kut, Meid, Slet of wat ik haar maar wilde noemen. Volgens mij had ik haar nog niet een keer bij haar echte naam genoemd en ik moest diep in mijn geheugen graven om er achter te komen wat haar echte naam wel was. Voor mij was zij in ieder geval het ideale huishoudelijke apparaat, mijn Hoovertje. Zij klopte, veegde en zoog en vooral dat laatste deed zij naar ieders tevredenheid. Iedere morgen stipt om zeven uur begon zij haar werk, maakte mijn ontbijt, poetste het hele huis en vermaakte soms ook mij. Alleen in de periode rond haar zwangerschap, ongeveer een jaar nadat zij bij mij in dienst was gekomen, heb ik haar even moeten missen. Haar moeder, toen 33, heeft toen vlijtig voor haar dochter ingevallen. Erg lief, want tot aan de geboorte aan toe, wilde zij niet geloven dat ik de vader niet was, maar toen de vers geboren kleindochter minimaal twee tinten donkerder was dan ik, was zij pas overtuigd.

Ik had de kraan amper uitgedraaid of zij kwam de badkamer weer binnen en pakte een handdoek om die vervolgens over mijn schouders te slaan en om mij af te drogen. Nadat zij mijn hoofd, borst en buik had afgedroogd, draaide ik mij om zodat zij met mijn rug verder kon gaan. Ruw droogde zij deze met de handdoek af, ruimschoots aandacht schenkend aan mijn schouderbladen, ruggengraat onderrug en vervolgens weer mijn billen, die zij op haar knieën zittend onder handen nam. Nadat ook mijn benen waren afgedroogd, voelde ik hoe zij mijn billen uit elkaar trok en hoe haar tong fluweel zacht over mijn kontgaatje gleed, waarbij zij af en toe probeerde mijn kont met het puntje van haar tong te penetreren. Ik liet haar begaan en was inmiddels mijn tanden aan het poetsen toen ik ook haar nagels over mijn zak voelde krabben. Dit werd mij even teveel en met schokken spoot ik grote klodders sperma over de badkamervloer. Als de volleerde poetsslet die zij was, begon zij mijn verspilde klodders meteen uit zichzelf op te likken. Wat was dat toch, dat ik het zo geil vond als ik vrouwen de grond voor mij schoon zag likken? Na de grond, gaf ze met haar mond ook nog even mijn pik een heerlijk natte schoonmaakbeurt, waarna ik deze aan haar lange haar af veegde en mijn slet met mijn knie aan de kant duwde om mij vervolgens aan te kleden.

Achttien jaar moest ik voor de tweede keer weer denken. Onze verhouding was dus volwassen geworden. Een paar dagen nadat zij als een verzopen kat bij mij in de keuken had gezeten om op te drogen was ze weer langs gekomen om de droge kleren terug te brengen die ze geleend had; een veel te grote spijkerbroek van mij en een te groot sweat shirt. De zomerregen was voorbij getrokken en de zon scheen vrolijk aan de blauwe hemel. Met een grote glimlach stond zij bij mij voor de deur, in haar rechterhand een plastic tas met mijn kleding en in haar linker die fiets met folders, dit keer zonder de badmintonblaadjes.

“Wil je wat drinken?” vroeg ik.

“Graag”, zij ze en liet haar fiets tegen de gevel vallen, waarna ze zonder verdere uitnodiging langs mij heen het huis in liep. Ik dirigeerde haar naar de tuin en kwam even later na met een grote kan ice-tea.

“Heb je geen witte wijn?” vroeg zij nadat ik was gaan zitten.

“Wijn?” Ik keek haar met een verbaasde blik aan.

“Ik ben al zestien en met mijn moeder drink ik ook altijd wijn.” Haar guitige glimlach werkte besmettelijk op mij.

“Als jij al zestien bent en met je moeder ook wijn drinkt, dan kun je hem vast ook zelf uit de koelkast pakken.” Ze stond op, zette haar ene been voor de ander, knikte even door de knieën

en boog haar hoofd.

“Zoals u wilt meneer.” grijnsde zij en vertrok richting keuken.

“Waar heb je dat geleerd?” vroeg ik aan haar toen zij even later met een koel glas wijn was terug gekomen

Ze keek mij verbaast aan. “Wat?”

“Wat meneer”, zij ik plagerig.

Ze kreeg een kleur en stamelde zachtjes: “Wat bedoeld u meneer?”

“Nou, dat knikje door je knieën en zo.”

“Oh, dat heb ik uit Sissi, de lievelings-film van mijn moeder”

“Doe het nog eens”, vroeg ik. Ze stond op, trok nu ook de zoom van haar rokje lichtjes op, knikte weer kort door de knieën en maakte zo koket een reverence voor mij. Ach, wat zag ze er toch schattig en onschuldig uit.

“Is uw vrouw er niet?”

Ik keek haar verbaast aan. “Mijn vrouw?”

“Ja, die de vorige keer bij u was en u onder tafel aan uw ballen krabbelde.”

Ik wilde net een slok van mijn ijsthee nemen, maar proestte het uit en morste thee over mijn polo hirt en mijn broek. “Dat was maar een vriendin, hoezo, heb je dat gezien dan?”

“Meneer, ik ben zestien, ik ben niet blind” zei zij met een bijna vanzelfsprekende verontwaardiging, waarna zij de keuken in huppelde om vervolgens met een theedoek weer terug te komen. Snel ging zij geknield tussen mijn benen zitten en depte mijn shirt af en daarna het kruis van mijn broek. Omdat ze nogal haar best deed om dat gedeelte goed droog te deppen en omdat knielende vrouwen nu eenmaal een bepaald gevoel bij mij losmaken, kon ik het niet tegen houden dat mijn paal aanmerkelijk groeide. Zij deed alsof ze niets merkte en depte ijverig door. Ik voelde dat ik dit niet langer vol hield maar voordat ik nu ook mijn broek van binnen uit nat zou maken, stopte zij.

“Als u nu even uw polo uit doet, zal ik hem even uitspoelen.” zei zij met een volkomen onschuldige blik. Meteen greep zij de de onderkant van mijn shirt in een poging deze over mijn hoofd uit te trekken. Ik vertelde haar echtger het shirt maar even over een stoelleuning te hangen, dan zou het vanzelf drogen. Zij deed netjes wat ik vroeg om weer snel tussen mijn benen te knielen en door te gaan met deppen. Met haar blik op de steeds groter wordende bult in mijn broek gefixeerd, depte zij vrolijk door. De bovenkant van haar shirtje viel open, waardoor ik uitzicht kreeg op haar kleine, maar bolle tietjes, die bezaaid waren met sproeten. Haar tepels waren nog bedekt door haar blouse, maar goed zichtbaar omdat ze door de dunne stof heen prikten. Met haar mollige handjes knoopte zij mijn spijkerbroek open.

“Zullen we die ook maar op de stoel laten drogen?” vroeg zij ondeugend en probeerde de broek onder mijn billen vandaan te trekken. Ik tilde mijn kont op, waardoor zij de broek over mijn benen naar beneden liet glijden en op mijn enkels liet liggen. Met twee handjes haalde zij mijn bijna pijnlijk stijve lul uit mijn short en begon met een spits tongetje langs de rand van mijn eikel te likken om vervolgens mijn paal tot aan de wortel naar binnen te slurpen.

“Het is maar goed dat ik er ben”, zei ze tussen het pijpen door, “deze smaakt ook helemaal naar de Ice-tea en het is dus hard nodig dat ik hem schoon lik”. En weer verdween mijn lul tot aan de wortel diep in haar keeltje. Dit was te veel voor mij. Zo een jong ding dat mijn pik tot diep in haar keel liet verdwijnen als een volleerde hoer. Normaal ben ik een stille klaarkomer maar nu kwam het diep uit mijn tenen en ik gaf haar grommend een slok zonder slikken en spoot mijn zaad diep in haar keel. Met een grote glimlach trok zij haar hoofd van mijn pik.

“Volgens mij was dat lekker”, grijnsde zij tevreden, stond op en liet haar rok en blouse op de terrastegels vallen. In een wit onderbroekje met lieveheersbeestjes stond ze voor mij, een bh droeg ze niet en haar parmantige tietjes vol met lieve sproetjes. Met opbollende tepelhoven en spitse tepeltjes die ferm vooruit priemde stond ze voor mij. Met haar duimen stroopte zij haar onderbroekje van haar billen en ging met opgetrokken benen op het grasveld liggen.

“Wilt u gewoon gras of speelgras” vroeg de man van het tuincentrum die mijn tuin zou inrichten. “Speelgras is robuuster, daar heeft u met kinderen meer plezier van”. Hoewel ik geen kinderen heb ging ik voor speelgras. De verkoper wist niet hoe zeer hij gelijk zou krijgen.

“Nu ik”, zei ze resoluut en opende haar benen voor mij. Ik nam de uitnodiging aan en ging op mijn buik in het koele gras liggen met mijn hoofd tussen twee spekkige meisjes dijen en mijn tong die een zijn weg zocht tussen haar stroblonde schaamhaar. Ik lag hier het kutje te likken van een zestien jarig meisje dat mijn dochter had kunnen zijn.

Met geweld werd ik uit mijn dagdroom wakker gemaakt doordat mijn dienstmeid ruw met de stofzuiger aan de weer was. Mijn horloge gaf bijna tien uur aan, veel later dan ik verwacht had. De ontbijtspullen liet ik voor haar op de eettafel in de keuken staan en ging richting werkkamer. Alsof het een lieve lust was ging mijn poetsslet met de stofzuiger te keer. Hoewel er inmiddels 18 jaren voorbij waren gegaan was zij er niet minder aantrekkelijk op geworden. Nog steeds was ze mollig of volslank, hoe je het maar noemen wilt. Haar borsten waren gegroeid, zeker tijdens de zwangerschap en omdat ik haar altijd heb gestimuleerd om te blijven lacteren, hebben ze hun omvang behouden. Toch had de herinnering aan haar frisse jonge meisjeslichaam mij geil gemaakt. Ik stroopte haar rok omhoog en zette mijn slet met haar bolle blote kont om mijn bureau. Nu nog even het sleuteltje vinden om het slotje te openen dat haar schaamlippen bij elkaar hield en haar voor anderen moeilijk toegankelijk maakte. Een kort droog klikje en ik kon de ringetjes van het slotbeugeltje halen. Aan haar haren trok ik haar hoofd richting mijn eikel zodat zij die goed met speeksel kon insmeren en ik neukte haar met harde, diepe stoten. Ik verlangde echter weer naar dat krappe meisjeskutje dat zij ooit had. Ik haalde mijn lul uit haar kut, draaide mijn zaadcontainertje op haar buik en zette haar voetjes op de vloer. Keurig getraind wist zij wat ik wilde en trok vanzelf haar billen uitelkaar. Met mijn hand smeerde ik wat van haar kutvocht over haar bruine roosje, dat echter al drijf nat was en ramde mijn paal in een keer tot aan de wortel in haar reet. Een pijnlijk kreetje ontglipte uit haar mond en ik voelde hoe haar sluitspier mijn pik vast hielt. Haar kont was droger dan ik had verwacht en ze vertrok haar gezicht van de pijn met iedere keer dat ik in haar drong of uit haar gleed. Op haar billen zat een kaartje geplakt dat op mijn bureau had gelegen, maar ik had belangrijkere dingen te doen., dan mij daar druk over te maken.

In stootte diep en snel. Bij iedere beweging zoog zij de lucht tussen haar tanden om deze vervolgens ook weer tussen haar tanden, die ze stevig op elkaar klemde, uit te blazen. Goed getraind ontving zij mij zoals zij mij moest ontvangen: met veel overgave. Mijn ballen ketsten bij iedere stoot tegen haar kont. Het haar draaide ik tot een paardenstaart die ik in als teugels hand hield. Zo trok ik haar hoofd omhoog in haar nek en bereed haar als een merrie. Ik probeerde bij iedere stoot dieper in haar darmen te komen om uiteindelijk mijn sperma in haar darmen achter te laten. Nadat ik haar kont verlaten had ging zij wijdbeens boven mijn hand staan en perste mijn sperma uit haar darmen. Hierna knielde zij voor mij neer en slurpte mijn geil, vermengt met bruine sliertjes poep tussen haar lippen door om het vervolgens door te slikken en daarna mijn hand schoon te likken. Hierna was mijn pik aan een reinigingsbeurt toe. Achter de rand van mijn eikel had zich nog wat poep en geil verzameld dat vakkundig werd schoon gelikt. Nadat zij haar werk als schoonmaakslet naar tevredenheid had verricht deed zij mijn broek omhoog en zorgde dat ik er weer keurig uitzag. Het kaartje was inmiddels van haar billen op de grond gevallen. Dana, stond erop, met daaronder een 06-nummer. Ik stopte het in mijn zak, niet wetende wat de dag nog zou brengen.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 3113x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
7.6
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 3593x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
8.9
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3108x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 4623x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
8.0
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 6408x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.7
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3861x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 14103x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3873x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6196x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
7.8
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6272x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5691x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 11532x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 5860x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5080x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6434x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5872x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!