Opwindend.Net
"Ben jij Roos?“ vroeg Gia toen ze de voordeur open deed. Ja mevrouw, zei het het blonde tienermeisje Ik kom op de baby passen vanavond.“ "Nou kom dan maar snel naar binnen, we gaan zo weg want we zijn al laat. Tayor de oppas is het hoor!!“ riep ze naatr haar man. "Kom maar dan laat ik even zien wat je nodig hebt en waar ons lieve kindje is.“

Er stond een mooie rieten gevlochten wiegje in de kamer, Gina ging erbij staan en praatte even een paar liefkozende woordjes tegen het kind. "Dit is hem hoor, Onze Tim. Is het geen schatje? Over een half uurtje moet hij een beetje drinken. Kijk ik heb de melk al klaar gezet. Even in de warmhouder en dan kan je het geven. Wel voorzichtig hé. Heb je wel eens meer een baby gevoed?“ "Ja hoor mevrouw ik pas wel vaker op van die kleintjes, wees maar niet ongerust. OO wat is het een mooi kindje zeg!“ "Ja en zorg ervoor dat je elke minuut naar hem kijkt he. Taylor geef jij ons telefoonnummer voor als er iets aan de hand is? Dan kan Roos ons gelijk bellen, als er wat is.“

Gina wierp nog een ongeruste blik in de wieg en kuste de baby. Zo te zien was ze nu al doodongerust dat er wat met haar kind zou gebeuren. "Echt hé, goed op hem passen hé!!“ Taylor trok aan de arm van zijn vrouw. "Kom nou mee schat, straks is die film al begonnen, dan zijn we te laat. Het zou zonde zijn want we hebben de laatste kaartjes. Laat Roos maar voor hem zorgen die weet vast wel wat ze doet. Kom nou mee!!“

Ze lieten Roos met rust en gingen eindelijk weg. Het kind was wakker en ze pakte hem uit de weg. Als ik hem nu eten geef dan gaat hij vast gelijk slapen en dan heb ik wat tjd voor mezelf, dacht ze. Roos ging in een makkelijke stoel zitten met de baby in haar armen en gaf hem de fles. “Mmm smaakt het knulletje?“ vroeg ze liefkoznd aan de stralende baby die gulzig aan de melkfles zoog. Roos glimlachte toen ze het kind zo zag drinken. Hoe zou het zijn om zelf zo’n kleintje te hebben dacht ze. Wel lief hoor. Maar bij mij kreeg hij geen meelk uit een fles, bedacht ze. Hij zou bij mij gewoon lekker aan mijn tietjes mogen zuigen!!
Toen het kind klaar was met drinken legde ze hem voorzichtig weer terug in de wieg en hij viel na een minuut of tien weer in slaap. Zo dacht Roos, die is onder zeil. Nu gaan we eens even kijken hoe de andere kamers er uit zien.

Roos was wel benieuwd hoe de andere kamers van het huis waren in gericht en ze bekeek alles op haar gemak, tot dat ze in de ouderlijke slaapkamer kwam.
Er stond en prachtig opgemaakt twee persoonbed. Zo dus hier is Timmetje verwekt, dacht ze. Roos nam een sprong en belande met een plof op het bed, Ze voelde toen ze met haar hoofd op het kussen terecht kwam dat er iets hards onder lag. Toen ze met haar hand op onderzoek uit ging vond ze een vibrator van minstens twintig centimeter lang. Oooo wat is dat, zei ze opgewonden tegen zichzelf. Ik weet wat het is, even proberen ze zijn voorlopig toch nog niet terug.
Ze zette de staaf aan en voelde dat het ding in haar handen begon te trillen. Mmmm even voelen. Ze knoopte haar broek open en duwde de vibrator in haar broek tegen haar kutje aan. Oooooh hijgde ze. Dit is lekker zeg. Weet je wat, ik doe gewoon mijn onder kleding uit, ik ben toch alleen. Als ik hem tegen mijn blote kut aan duw voel ik het vast nog beter.

Geil geworden door het getril trok de tiener haar broek en haar slipje uit, en duwde de staaf tegen haar glad geschoren gleufje aan. Ze bewoog de staaf in zijn gehele lengte over haar kutje dat steeds natter werd. OOO jaaah o dat is gaaf, nu proberen of ik hem erin kan krijgen. Roos drukte hijgend de top van de plastic dildo tussen haar schaamlipjes, en duwde hem zacht kreunend in haar kutje. Het geile meisje begon het ding nu heen en weer te bewegen in haar spleetje en lag genietend met haar ogen dicht op het bed.
Ze trok haar truitje omhoog en kneep zachtjes in haar kleine peervormige tietjes.

“Wat de fuck ben jij aan het doen!“ hoorde ze ploteseling een harde stem. Ze schrok zich natuurlijk wild en trok snel de staaf uit haar kut, die toen ze hem losliet door de kamer vloog. Snel deed ze haar benen bij elkaar en zag het echtpaar naar haar stond te kijken.
De twee ouders waren vroeger naar huis gekomen omdat Gina zo ongerust was geworden. “Wat doe jij op ons bed,“ gilde ze. Waar is mijn kindje!!“ Roos kon bijna geen woord uit brengen toen ze de verontruste ouders zag staan.
“Tim sliep en toen dacht ik, ik ga even liggen. Hij slaapt nu mevrouw,“ zei Roos.
Gina liep stamvoetend van kwaadheid de kamer uit. Taylor raapte de vibrator op en hield hem voor Roos haar neus. "Ben je nu helemaal belazerd!!“ tierde hij. "Wat ben jij voor sloerie? Dit was een kado voor mijn vrouw. Ik heb hem twee jaar geleden als kado voor ons trouwen gekocht!!“ Hij rook er even aan. "En nu zit de lucht van jou kut eraan! Schaam je je niet??“

Roos wist niet waar ze kijken moest.
Gina kwam weer binnen en had een hele collectie dildo’s in haar handen.
“Zo stomme slet! Jij wilt toch zo graag wat in je kut! Nou je kan het krijgen zoals je het hebben wilt. Open je benen! Dat zal ik dat hoerkutje eens van je vol stoppen. Stom kind! Kom Taylor spreid haar benen!“
Gina spoog een dikke klodder spuug op het kutje van Roos toen ze haar kutje zag. Taylor deed zelf ook een duit in het zakje door op haar kut te spugen.
Gina duwde zonder medelijden een dikke dildo in Roos haar kutje, en begon hem woest in het nauwe tienkutje van Roos te duwen. “Ooooh nee. Oooo mevrouw niet zo hard!!“ riep Roos. "Niet klagen jij!“ riep Gina nog steeds hardstikke kwaad. "Ik zal je kut vullen op mijn manier of je wilt of niet! Je wilt er toch zo graag wat in?“
Taylor masseerde stevig de blote tietjes van het meisje dat nu steeds harder begon te kreunen. Gina trok de dildo uit Roos haar kut om er een andere in te duwen. Eentje die nog dikker was dan die ze daarvoor gebruikt had.
“OOOOh nee, niet zo’n grote!!“ gilde Roos toen ze voelde hoe het ding haar kutje bijna open spleet. Het geduw in haar nauwe spleetje begon haar toch steeds geiler te maken toen ze er aan gewend was.
Toen ze bijna klaar kwam trok Gina de dildo uit haar kut. “Kom Taylor laat je lul aan dat sletje zien. Dan hou ik haar mond open,“ hijgde ze.

Dat vond haar man een prima idee. Hij zou dat grietje wel eens wat laten proeven.
Hij trok zijn pik die al keihard was geworden, van het knappe meisje dat hijgend naar hem lag te kijken, en duwde zijn lul in Roos haar mond. “Zooo kind zuigen! Schiet op. Zuig mijn man zijn stijve maar eens goed af. We zullen je leren om niet goed op ons kind te passen!“ schreeuwde Gina hysterisch.
Ze duwde het hoofd van Roos naar voren zodat Taylor zijn pik bijna tot zijn ballen tussen haar lippen schoof. Roos stikte bijna in het harde pikvlees dat in haar mond werd geduwd. Taylor kreunde. Hij duwde zijn eikel diep in het keeltje van het meisje dat naar adem snakte.

Gina liet Roos los en kleedde zich uit. "Kom neuk haar Taylor. Duw je stijve in haar geile slettekut. Ze wil je harde pik er in voelen. Een echte is nog beter. Dat vind je toch lekker hé oppashoertje?“
Taylor duwde Roos naar achteren zodat ze nu languit op het bed lag. Hij hield haar benen omhoog en drukte zijn stijve paal in haar kutje. Gina ging op het gezicht van het Roos zitten. “Lik m’n kut terwijl mijn man je spleet vult, geile slet dat je daar bent!! riep Gina opgewonden. Roos proefde het natte geil dat uit Gina haar kut stroomde. De hijgende vrouw die steeds natter werd van het blonde tienertje begon haar kut nu over haar mond te bewegen. Roos voelde dat Taylor zijn lul steeds harder in haar kut beogn te pompen.
Gina, geil als ze was begon nu al klaar te komen op het snel bewegende tongetje in haar gleuf. Roos genoot van de stampende pik in haar kut en de lekkende kut op haar mond.
Zo geil was ze nog nooit geneukt.

Toen Gina hijgend klaar was gekomen ging ze van Roos haar gezicht af. Ze glimlachte toen ze het gezicht van haar slachtoffer zag glinsteren van haar sapjes. "Zo mooi sletje vond je het lekker? Vond je het lekker om mijn geil te proeven? Ze kuste nog even Roos haar tietjes en beet zacht in haar stijve tepels.
"Kom Taylor nu nog niet spuiten in haar kut hé. Wacht nog even. Haal hem er eens uit!“
Haar man trok zijn stijve lul uit het gleufje van Roos en ging achteruit. Hij was benieuwd wat zijn vrouw nu nog meer met de tiener van plan was.

Gina proefde nu zelf even aan de tienerkut van haar oppas, toen schoof ze een kussen onder het kontje van Roos zodat die met haar onderlijf omhoog lag.
Ze gaf een knipoog aan haar man.
“We hebben dat andere gaatje nog niet geprobeerd Taylor. Brutaal stak ze een vinger in het kontgaatje van Roos en duwde hem er helemaal in.
“Oooh Mevouw,“ riep Roos. “Niet doen alsjeblieft, het doet een beetje pijn!“ “Niks mee te maken slet. We zullen je leren om niet op de baby te letten! Ik ben nog lang niet met je klaar!“ Ze trok haar vinger uit het kontje van Roos en nam één van de dildo’s die ze al eerder gebruikt had om in Roos haar kut te duwen. Zonder meedelijden duwde ze ruw de dildo in Roos haar nauwe sterretje. Die had het niet meer toen ze de staaf in haar kont geperst kreeg. “Zo en nu jij man. Vul haar kut maar eens met je pik. Spuit haar maar eens vul. Dat zal die kleine kut leren om aan mijn spullen te zitten!“

Gina hield de dildo diep in de kut van het kreunende meisje. De man van Gina duwde nu zijn bonzende pik in Roos haar gleufje. Hij vond de ideeen van zijn vrouw steeds geiler worden. Nu werden Roos alle twee haar gaatjes gebruikt. Als Taylor zijn lul diep in haar kutje zat trok Gina de dildo bijna uit haar kontgat en andersom. Als hij zijn pik bijna uit had, duwde Gina de kunstlul er weer bij haar in. Roos werd zo uitgebreid door het echtpaar te pakken genomen. Ze lag nu hard te kreunen, Ze was nu wel gewend geraakt aan het geweld in haar onderlijf en begon er zowaar van te genieten. “Én kleine oppashoer begin je er van te genieten of zo?“ vroeg Gina opgewonden.
“Ik geloof het wel vrouw,“ hijgde Taylor. “Volgens mij vind ze het heerlijk om zo misbruikt te worden door ons.
Hij voelde zijn ballen al samen trekken ten teken dat hij klaar ging komen. “OOooo jaah Gina het is bijna zover. Ik ga zo spuiten in haar geile kut,“ kreunde hij. “Niet in haar spleetje hoor,“ gilde Gina. "In haar mond. Laat haar al je pikzaad in slikken!!“
Gina hield het hoofd van het hijgende meisje vast, en trok met haar vingers de mondhoeken van Roos haar mondje uit elkaar. Taylor hield zijn eikel voor haar mond en trok zich kreunend, af waarna hij zijn volle lading in het keelgat van Roos spoot.

“Slikken, slikken smerige geile meid. Slik het zaad van mijn man door. Dat lust je toch zo graag? Lekkere geile slet?“
Gina trok haar handen uit Roos haar mond en drukte nu de lippen van het meisje op elkaar zodat ze wel moést slikken. Taylor die zag dat Roos nog steeds een dildo in haar kontje had nam een andere en duwde die in het kutje van het slikkende meisje. Samen met zijn geile vrouw duwde ze de gaatjes van het meisje vol tot de tiener gillend van genot klaar kwam.

Gina kuste Roos op haar lippen en streelde nog even haar mooie jonge zachte tietjes.
“Én lieverd vond je het lekker om met mijn spullen te spelen?“ vroeg ze, en ze drukte Roos tegen zich aan. “Het was heerlijk Mevrouw. Jammer dat ik nu niet meer mag opassen bij jullie.“
“Wie zegt dat liefje?“ vroeg Taylor die nog het kontje van Roos streelde. Gina lachte ook terwijl ze langzaam de twee dildo’s uit Roos haar onderlijf trok. Ze likte ze schoon zodat ze nog even van Roos haar sapjes kon genieten. “Ik stel voor dat jij maar eens onze vaste oppas moet worden. Tenminste als jij dat wilt hoor.
Dan kunnen wij je nog een keertje betrappen. Kom lik mijn kutje nog nog eens lieve schat. Dat kun je zo lekker....“

Roosje ging voor Gina zitten op haar knieen, en keek verliefd naar de mooie volle schaamlippen van Gina, terwijl Taylor met zijn stijve pik in de aanslag, die niet slap meer leek te worden achter de tiener ging zitten. Roos begon aan Gina haar natte kut te likken, terwijl hij de billen van het meisje uit elkaar trok......

x x x x x

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (7)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 3460x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
7.6
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 3649x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
9.0
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3139x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 4667x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
8.0
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 6433x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.7
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3881x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 14142x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 3889x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6211x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
7.8
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6281x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.3
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5703x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 11549x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
:: Tienersletjes Op Werk - 31Door: N75
Gelezen: 5869x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Monica, Pijpen, Deepthroat
16-05
8.6
:: Marissa - 8Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5086x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: BDSM
15-05
9.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 4Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6443x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Eerste Afspraak, Voorbinddildo, Intiem
15-05
8.9
:: Marissa - 7Door: MasterJohnDo
Gelezen: 5875x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!