Opwindend.Net
Ik zal me even voorstellen beste lezers. Ik ben Jos en getrouwd met de mooiste vrouw die ik ooit ben tegen gekomen. Miranda. Thuis noem ik haar Miran. Gewoon omdat ze dat zelf beter vindt klinken. We zijn zo rond de dertig en kinderloos, wat we tot nu toe helemaal niet erg vinden, we genieten van het leven zoals het komt.

Allebei hebben we een goed betaalde baan. Miran is directie secretaresse, en ik ben chef inkoop bij een groot voedingsmiddelen bedrijf. Drukke banen, dus als we elkaar zien in het weekend nemen we het er ook van. We houden vooral van sex. Heel erg van sex..., en van elkaar natuurlijk.

We hebben dan ook al de meest vreemde dingen uit geprobeerd, gewoon omdat we er optimaal van willen genieten. Miran en ik, zijn niet zo’n stel dat het alleen maar lekker vind als ik boven op haar lig te pompen, nee er mag ook best wat avontuur bij aan te pas komen.

Wij wonen aan de rand van de stad in een vrijstaand huis, dus als we eens wat geks doen heeft niemand last van ons.

Het begon met een voorstel van Miran.

“Wat denk jij van een rollen spel,“ vroeg ze op een avond. “Ik ben wel lekker geil eigenlijk, als ik me nou eens aan de deur kom verkopen aan je?“ Ik keek haar verbaasd aan.

“Als een hoer?“ Miranda glimlachte. “Goed geraden, weet je wat? Dan kleed ik me heel uitdagend aan, Kort rokje zonder slipje, een blouseje dat niks te raden laat, Een paar hoge hakken, en wat overdreven make-up. Dan moet ik natuurlijk wel een beetje oppassen dat niemand me ziet, maar ik denk dat het wel gaat. Rond dit uur is er bijna niemand op straat.

Je moet wel gelijk open doen hé als ik aan bel.“ Het leek me wel een spannend idee, en wachtte af hoe ze er uit zou zien als ze eenmaal zover was. Ze liep naar boven om zich om te kleden en de deur uit te gaan. Ik mocht haar pas weer zien als ze aanbelde.

Na een minuut of tien werd er gebeld en ik deed open. Ik herkende mijn vrouwtje bijna niet meer.

Ze had zich stevig opgemaakt en keek me zwoel aan. “U had me opgebeld voor een huis bezoek?“ Ze deed haar jasje open en ik zag dat ze een mooie rode push up bh had aangetrokken waar haar stevige volle borsten prachtig in uit kwamen. Ik wist niet eens dat ze er zo één had. Ik bleef even breed in het deurgat staan. “Ja maar ik wil eerst wel eens weten waar ik voor betaal en wat het eigenlijk kost,“ zei ik. Miran deed haar benen uit elkaar en ik greep haar vol in haar kut. Ze gaf een opgewonden gilletje toen ze voelde dat ik een vinger in haar duwde. “Oooh Meneer toch. Keurt U me hier in de deuropening?“ ze herstelde zich en zei dat neuken honderd euro was en pijpen vijftig.

“Mag ik je ook kussen?“ Ze schudde van nee. “Nee dat mag niet. Maar als je mijn kut wilt kussen dan mag dat wel. Alleen jij maar hoor! En je hoeft niks extra’s te betalen. Ik hou wel van knappe mannen zo als jij,“ glimlachte ze.

Ik liet haar binnen en bracht haar naar de woonkamer. Miran deed net of ze het interieur bewonderde, en ik liet me op de bank ploffen. “Mooi ingericht hóór,“ zei ze. “Ja mijn vrouw heeft en goede smaak,“ lachte ik. “Vrouw? Dus jij bent zo’n vies mannetje wat vreemde vrouwen neukt en nog wel thuis ook?“ “Ja, en kleed je maar uit, en niet te snel laat me er maar van genieten.“ Miran gaf een prachtige striptease ten beste.

Net alsof ze het dagelijks deed. Toen ze naakt was, stond ze even in de woonkamer met haar benen wijd over haar kut te wrijven. Ik keek haar geil aan en kwam van de bank af. Op mijn knieën kroop ik naar haar toe en bleef als een hondje voor haar zitten.

“Mag ik,“ vroeg ik. Miranda trok haar schaamlipjes uit elkaar zodat ik het binnenste van haar gleuf kon bewonderen. “ Goed. Kom maar, lik mijn hoerenkut maar lekker klaar. Ik heb zin in je.“

Ik snoof de geile lucht van haar spleetje diep in mijn neus. Wat rook ze heerlijk. Miran duwde ongedig haar kut tegen mijn gezicht. Lik me, slechte man!“ Plagend likte ik, terwijl ik met mijn handen in haar stevige kontje kneep zachtjes over haar schaamlipjes. Miranda kreunde genieten. “Kom zit me niet te pesten joh, slobber mijn kut leeg. Ik ben zo geil!!“

Ik kneep met mijn lippen in haar klit, em met het puntje van min tong bewoog ik over haar goed ontwikkelde gevoelige harde plekje. Miran stond wild te hijgen, en drukte nu mijn gezicht tussen haar benen. Met het geil dat overvloedig uit haar spleet kwam, maakte ik mijn vinger nat en duwde die onverwacht in haar sterretje. Miranda zakte bijna door haar benen. Ze gaf een gil toen ik mijn vinger diep in haar duwde en hard aan haar kut begon te likken.

“Ooooh aah Oooo ik kom. Ga door. Ga door!!“

Ik begon haar wild te likken en Miranda kwam tollend op haar benen klaar op mijn mond. Hijgend van inspanning van haar net gekregen orgasme ging ze op de bank zitten. Ik viel op haar aan en duwde haar tieten tegen elkaar waarop ik stevig aan haar tepels begon te zuigen.

Ze spreidde haar benen omdat ze verwachte dat ik gelijk mijn lul in haar wilde duwen om aar te neuken. Niks was minder waar. Ik duwde twee vingers diep in haar gladde kut en begon ze als een wezenloze in haar spleet te bewegen. Miran krijste het uit. “Ooooo God ja. Dit is genoeg,“ protesteerde ze omdat ze erg gevoelig was. Ze had immers net al haar orgasme gekregen. Ik ging net zo lang door totdat het vocht uit haar kut spoot toen ik mijn vingers snel uit haar trok. Haar sap spoot in mijn gezicht en het leek bijna niet meer te stoppen. Trillend kwam ze voor de tweede keer in hel korte tijd klaar.

Nu was het mijn beurt. Nu kreeg ze waar ze om vroeg. Ik ramde mijn staalharde pik in haar kut en begon haar hard te neuken. Miranda had het niet meer. Ik gaf haar de beurt van haar leven. Vaak gebeurde het dat zij het initiatief nam als we neukte maar deze keer was ik het die de dienst uitmaakte, en ze af zich helemaal over. “Trek je benen op hoer!“ riep ik geil. “Laat me je geile natte kut goed vullen!“ Ze vouwde haar benen zo dat haar knieën haar tieten aanraakte. Ik nam even gas terug maar bleef haar wel diep met lange halen neuken. Ik wreef met mijn duim over haar klit. Miran kreunde hard. Met rollende ogen onderging ze mijn onstuimige manier waarop ik haar deze avond mee behandelde. Twee keer achter elkaar klaarkomen ging nog wel maar drie? Ze was al een flink eind op weg omdat ik steeds harder op haar klit duwde.

Ze begon te schudden op de bank. Ongecontroleerd. Haar lichaam luisterde niet meer naar haar eigen wil. Miran was de beheersing over haar spieren helemaal verloren, haar lijf deed wat het zelf wilde.

Ik begon nu harder te stoten in mijn krijsende vrouw. Haar kut trok samen rond mijn harde lul. Mijn dikke schurende eikel bezorgde haar een eindeloos gevoel in haar grotje.

Nu kwamen we samen. Ik bonkte mijn pik in haar diepe kut en spoot mijn zaad krachtig in haar misbruikte neukgat. Toen ik mijn stijve uit haar trok lag ze nog steeds krampachtig te bewegen...

Toen we naar bed gingen vergat ze helemaal om af te rekenen...

Dat Miranda van een flinke stevige neukpartij hield weten we nu wel, maar dat we, of liever gezegd Miranda ook van wat nog spannendere seks hield kwam ik op een andere avond achter... Het opende heel wat meer mogelijkheden dan wat we tot nu toe gedaan hadden...

Ik had op een avond een goede stevige fles wijn open getrokken, en we waren al de hele dag eigenlijk druk bezig geweest om elkaar op te geilen.

Die middag waren we naar de stad geweest en voor Miranda vond het geil, omdat zonder slipje aan te doen.

Haar strakke rok bedekte nog net haar lekkere stevige kontje. De grootste uitdaging was natuurlijk om voorover te bukken, om bijvoorbeeld net te doen of ze haar veter wilde strikken. Ze had me wel eens verteld dat alleen het moment voor dat ze het wilde doen haar kut al begon te jeuken en dat ze een gevoel in haar lijf kreeg die haar bloed sneller in haar lijf deed pompen. Het was dan ook toen ze het de eerste keer deed extra spannend. Ze durfde toen nog niet zo goed en stond snel weer op toen er iemand achter op doemde, ik kon nog net voorkomen dat die persoon haar blote kont en haar kutje zag. Ik heb haar toen omdat ze bloedgeil was geworden in een verlaten steegje geweldig met mijn vingers klaar laten komen.

Enfin, Miranda bezorgde op die manier menig man die haar van achteren bekeken een stijve lul. En ik moest dan af en toe verslag doen of ze wel genoeg op viel. Het gaf haar gewoon een kik van heb ik jou daar. Ze werd er zo geil van, als ze zo’n wandelingetje door de stad deed met haar kutje bijna bloot.

De wijn deed zijn werk. Mijn ervaring is dat als mijn mooie vrouw een glaasje wijn op heeft ze steeds losser word en helemaal los ging.

We zaten op de bank en ze zette op een gegeven moment haar glas op tafel. Daarvoor hadden we elkaar al een beetje gekust en elkaar een beetje betast. “Ben zo terug,“ zei ze.

Ze liep naar de slaapkamer en kwam na een korte tijd met haar handen op haar rug weer terug. Miran was spiernaakt en ging in het midden van de kamer staan. Ze keek me strak aan toen ze haar benen een beetje uit elkaar zetten en liet me toen haar lange vibrator zien die ze tot nu toe verborgen had gehouden op haar rug. Ze zette hem aan en begon er mee over haar kut te wrijven. Het was een prachtig gezicht om mijn vrouw zo te zien staan. Bezig met zichzelf. Ik liet haar even begaan, toen stond ik op en ging achter haar staan. Zachtjes streelde ik haar billen en haar rug. Miranda kreunde van genot. Ik keek opzij en zag de plastic vliegenmepper liggen. Het was misschien wel een bizarre gedachte maar het was het proberen waard. Ik gaf haar een stevige tik met de mepper op haar billen. Net hard genoeg om geen rode striemen te veroorzaken.

Miran kreunde, maar gaf verder geen krimp, Ze begon wel de trillende staaf wat sneller over haar kut te wrijven. Ik kraste met mijn nagels over haar rug en kneep hard in haar billen. Miranda kreunde weer, ik hoorde haar ademhaling versnellen.

Ik liep om haar heen tot ik voor haar stond, en sloeg zacht tegen haar tieten met mijn hand.

“Knijp in mijn tepels, trek eraan zo hard je kan,“ hijgde ze.

Ik nam haar tepels tussen duim en wijsvingers en schudde aan haar grote tieten. Ze gaf een gilletje en keek aan en trok een pijnlijk gezicht. Ik liet haar los en nam ze nu even in mijn mond om er hard op te zuigen en zachtjes in te bijten. Miran stiet weer een gilletje uit.

Ik nam de vibrator van haar over en begon hem zelf over haar natte kut te wrijven. De mix van pijn en geil gevoel zette haar zintuigen op scherp. Ze vond het zo te horen heerlijk en ze spoorde me aan om weer aan haar tepels te trekken, dit maal met mijn tanden. Één felle pijn schoot door haar tieten. Ze kromp bijna in één toen ik de vibrator in haar kut duwde. Dit was wat ze nodig had om geweldig klaar te komen. Miran kon niet meer bewegen en ik ondersteunde haar kussend, en hielp haar om op de bank te gaan zitten. De vibrator gleed uit haar natte spleet met een plofje op de grond.

Miranda spreidde haar benen en ik liet haar even bij komen. “Hoe was het?“ vroeg ik nog steeds een beetje verbaasd dat Miranda zo genoten had van de combi pijn en genot. Eerlijk gezegd wist we geen van beiden hoever ik kon gaan en wat zij kon verdragen.

“Het was heel apart en ontzettend geil. Vooral toen je op mijn kontje sloeg,“ kreunde ze. “Echt te gek. Een heerlijke pijn...“

Toen ze een paar dagen later met haar baas op zakenreis moest, kreeg ik de kans om de logeerkamer om te bouwen. Ik was van plan om mijn mooie vrouw de verrasing van haar leven te bezorgen...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Heerlijke Pijn - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Ik Werd Verkracht... - 2Door: Swaantje
Gelezen: 14372x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Melken, Tepelklemmen, Butplug, Naaien
24-05
7.9
:: Je Eigen Dochter,... - 9Door: Angela
Gelezen: 10435x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Geile Dochter
23-05
8.4
:: Huis Vol Slaafjes - 3Door: Slaafje
Gelezen: 4785x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
23-05
7.9
:: Emma's Ontdekkingstocht - 7Door: NickSchrijvers
Gelezen: 3254x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Logeren, Latex, Spanking
23-05
9.0
:: BuitenspelDoor: Marissa
Gelezen: 9275x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-05
8.0
:: Ruby 8 (nieuwe...Door: Kinky Ruby
Gelezen: 5268x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
21-05
9.0
:: Marissa - 10Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4189x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Slavin
21-05
9.0
:: Het Huis Vol Slaafjes - 2Door: Slaafje
Gelezen: 7586x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags:
21-05
7.8
:: Een Geile Dikke Tiener - 7Door: G.B.
Gelezen: 7560x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Dik, Vol, Tiener, Onderdanig, Teder
20-05
8.6
:: Emma's Ontdekkingstocht - 6Door: NickSchrijvers
Gelezen: 5007x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Andreaskruis, Intiem
20-05
9.1
:: Dagje AlleenDoor: DatwAtis
Gelezen: 16112x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
19-05
9.1
:: Marissa - 9Door: MasterJohnDo
Gelezen: 4427x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Slavin
19-05
9.2
:: SalineDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6985x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Saline, Grote Borsten, Naaktstrand, Neuken
19-05
8.0
:: Hoer Lisa 10Door: Maria Smulder
Gelezen: 6721x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
18-05
8.2
:: Emma's Ontdekkingstocht - 5Door: NickSchrijvers
Gelezen: 6552x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tweede Afspraak, Striptease, Straf
18-05
9.2
:: Het Huis Vol Slaafjes - 1Door: Slaafje
Gelezen: 13287x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!