Opwindend.Net
Het was een dag van duizend in een dozijn. Voor mijn werk moet ik veel bij bedrijven door heel Nederland. Dat wil dus ook zeggen dat ik soms dagen van huis ben. Zo ook nu weer, ik zat in een wat kleinere stad in het land. De volgende ochtend moest ik daar in de buurt bij een klant zijn. Na wat gegeten te hebben besloot ik nar de bar te gaan. Het was er behoorlijk druk, met name met jonge twintigers. Een bedrijfsborrel reageerde de barman die mijn verbazing over al dat volk zag. Ik bestelde een biertje en sloeg het tafereel vanaf de bar gaande. De mannen van het bedrijf duidelijk haantjes Ze deden veel om indruk te maken bij de jongedames van de organisatie. Een jongere dame kwam even richting de bar, ze leek het gedoe een beetje beu zo zag ik. Niet leuk vroeg ik haar terwijl ze langs mij kwam staan. Ach ik hoor er eigenlijk niet bij, ik maak schoon in dat bedrijf. Je ziet die gasten allemaal flirten met de secretaresses of bedrijfsleidster. Ben er een beetje klaar mee zo zuchtte ze. Je kunt toch naar huis gaan merkte ik droogjes op? Klopt zei ze maar heb eigenlijk geen zin om alleen thuis te zitten. Zij gaan straks nog naar een of andere club, hier is het indrinken ze knikte met haar hoofd naar de groep in de bar. Een van de jongere gasten kwam naar haar toe en ging om haar hals hangen. Schatje gaan wij straks gezellig dansen lalde hij tegen haar. Ik zag hoe ze zich irriteerde. Knul zei ik, ga jij even met je vriendjes spelen ik heb hier een leuk gesprek met deze dame. En wie ben jij dan zei hij met verheven stem. Als jij je niet gedraagt je ergste nachtmerrie reageerde ik bars. De barman voegde zich bij het gesprek, heeft u last van dat knulletje vroeg hij. Ik schudde het hoofd, hij ging alweer met zijn vriendjes spelen smaalde ik. De knul leek weg te lopen draaide zich plots om en haalde wild uit met zijn rechter vuist. Gelukkig was de knul zo aangeschoten en stapte ik snel opzij dat hij onmiddellijk in disbalans raakte en tegen de grond ging. Alles ok met je vroeg ik aan de jonge vrouw. Ja zei ze, die klootzak zit al tijden achter me aan. Een en ander leidde natuurlijk tot wat consternatie bij de jongeren. Gelukkig kwam de barman direct achter zijn bar vandaan en gaf bij de bedrijfsleider aan dat de groep beter nu kon vertrekken. Ik blijf hier stelde de jonge dame met wie ik in gesprek was. Dat begrijp ik gaf de bedrijfsleidster aan, vervelend maar we praten er binnenkort over ok. De jonge vrouw knikte.

Ik bekeek haar nog eens goed. Ze had een zwart rokje aan tot net boven haar knieŽn, een donkere blouse. Ze had zwarte pumps aan met een behoorlijke hak. Ze had een leuk bijna jongensachtig koppie met kort donker haar, kleine maar zo te zoen stevige borstjes en lekker brede heupen. Kortom een leuke frisse verschijning maar erg jong. Wil je nog wat drinken vroeg ik haar. Nee reageerde ze, ik ben nog voorzien en ze hief haar glas witte wijn omhoog. Lastig zoín kerel die je zo grof behandeld ging ik verder. Ach zei ze grof behandelen kan heel leuk zijn. Ik keek haar diep in de ogen. Bedoel je als je er mee instemt dat je iemand je grof behandeld of domineert? Mijn vraag raakte haar zag ik. Ja zei ze dat lijkt me zo enorm fantastisch. Ik zag haar een beetje blozen en zag ook hoe haar tepels harder werden. Hmmm zei ik ben jij zoín meisje. Ik bleef haar diep in haar ogen kijken. En waar geniet jij nog meer van vroeg ik haar. Ze bloosde nog meer, als de dominant me ook af en toe pijn doet mompelde ze. Ik knikte, jij bent een meisje wat volgens mij een vulkaan is, normaal stil en rustig maar als je uitbarst dan ben je niet te houden. Ze glimlachte, ach zei ze ik heb niet zoveel ervaring. Ik ben John reageerde ik, Meester John. Ik ben Marissa zei ze zachtjes. Slavin Marissa, dat klinkt erg lekker zei ik haar. Maar we weten helemaal niet of het wel klikt tussen ons en u bent toch al wat ouder reageerde ze. Wat wil je lichaam vroeg ik haar terwijl ik haar strak bleef aankijken. Ze sloeg haar ogen neer. Ik ga naar mijn kamer gaf ik aan, als je belangstelling hebt dan merk ik wel of je me volgt of aan mijn deur klopt. Ik heb kamer 110 gaf ik nog aan. Maar als je bij mij de kamer binnenstapt ben je van mij duidelijk, ik prikte zacht met mijn rechter wijsvinger in haar kin en duwde zo haar hoofd iets omhoog. Haar ogen verrieden hoe ze behoefte had aan seks. Ja Meester fluisterde ze zachtjes. Zie vanavond als een stage als het ons beide bevalt kunnen we kijken hoe we er mee verder gaan ging ik verder. Ze knikte.

Ik stond op en liep naar de lift. In de spiegel van de lift zag ik hoe ze opstond van de bar en op een drafje richting de lift ging. Ze had er moeite mee op de hoge hakken die ze droeg. Ik hield subtiel mijn voet voor de liftdeur zodat ze net op tijd de lift in kon stappen. Gehaald zei ze opgetogen toen de deuren sloten. Ik nam haar stevig om haar middel en drukte haar tegen mij aan. Slavinnetje Marissa zei ik. Drukte mijn lippen op de hare en even waren we verwikkeld in een heftige tongzoen. Een belsignaal gaf aan dat we op de juiste verdieping waren. Marissa wilde zich van mij losmaken maar ik hield haar toch even langer vast. Dadelijk stappen er andere mensen in gaf ze gespannen aan. Ik moest wel lachen om deze opmerking. Het toonde aan dat ze nog veel te leren had. We liepen gearmd naar mijn redelijk ruime hotelkamer. Ik liet haar naar binnengaan en liep achter haar aan. De sloot ik achter me. Ze keek rond in de kamer. Hier komen commandeerde ik haar. Ze liep naar me toe, zodra ze binnen bereik was pakte ik haar stevig bij haar hoofd duwde opnieuw mijn mond op de hare en drong met mijn tong haar mond binnen. Ze beantwoorde mijn tong met de hare en sloeg haar armen om mijn nek. Met mijn vrije hand greep ik haar billen beet. Over de stof van haar jurkje kon ik een paar stevige billen voelen. Ik pakte haar bij haar haren en trok haar hoofd van het mijn af. Uitkleden snauwde ik naar haar, en langzaam. Ga voor me staan en maak er een showtje van. Ik ging in een stoel in de hoek van de kamer zitten. Langzaam begon ze zwoel voor me te bewegen, maakte de knoopjes van haar blouse los en liet deze bevallig over haar schouders glijden. Haar rokje volgde snel. Daar stond ze dan in mooie zwarte lingerie. Haar borstjes bewogen snel op en neer. Dat ze enorm opgewonden was verrieden ook de harde tepels en de vochtige plek die in haar string zichtbaar begon te worden. Gezien het warme weer had ze geen kousen of panty aan. Hier komen commandeerde ik haar. Ze liep zonder aarzelen naar mij toe. IK greep haar bij haar billen en trok haar mijn kant op. Langzaam ging ik met mijn rechterhand via de binnenzijde van haar been omhoog. Ik streelde haar maar hield net voor haar string op. Ik merkte hoe haar ademhaling versnelde. IK herhaalde een en ander een aantal keren en sloeg toen onverwacht met mijn vlakke hand tegen de binnenkant van haar been. Ze schrok maar kreunde gelijktijdig. Ik stond op en Streelde haar armen van de handen naar haar schouder. Ik deed dat slechts kort en pakte al snel haar borsten beet. Ik kneep er in en opnieuw kreunde ze. Verder uitkleden commandeerde ik. Normaal had ik wellicht haar lingerie van haar lijf gerukt, maar ik wilde het rustig aan doen met dit slavinnetje.

In een mum van tijd was ze naakt op haar hoge pumps na. Ik zag dat ze haar kutje geschoren had op een streepje na. Dat is de volgende keer ook weg bitste ik haar toe. Ja Meester antwoorde ze gedwee. Mijn lul stond snoeihard in mijn broek. Het liefst had ik dit grietje direct genomen. Maar ik besloot om nog wat met haar te spelen. Draai je om commandeerde ik haar. Ze stond nu voor het bed in de hotelkamer. Ik duwde vaan bovenlijf naar beneden en hield haar daar stevig vast. Dus jij wilt een onderdanig zijn vroeg ik haar zachtjes. Ja Meester antwoordde ze. IK ga je pijn doen dat weet je he vroeg ik. Ja Meester vervolgde ze. Ik haalde de leren riem uit mijn broek en pakte deze in mijn vrije hand. Met mijn andere hand streelde ik over haar stevige billen. Plots haalde ik uit met de riem en sloeg hard over haar billen heen. Ze kreunde, maar hield zich kranig. Opnieuw streelde ik haar billen, om weer ineens een slag met de riem te geven. Opnieuw kreunde ze het uit. Ik herhaalde het ritueel opnieuw en zag hoe de riem nu een stevige rode striem over haar billen liet zien. IK pakte haar bij haar haren en trok haar omhoog. Dit is slechts een voorzetje als je verder wilt gaan, duidelijk? Ik legde de nadruk op het laatste woord. Ja Meester antwoorde ze, dat weet ik antwoordde ze zachtjes. Ik zag dat haar ogen traanden en haar mascara was enigszins uitgelopen.

Ik pakte haar borsten beet en streelde ze. Langzaam ging ik naar haar tepeltjes toe die stevig naar voren stonden. Ik pakte de tepels in mijn beide handen en rolde met mijn vingers. Ik zag hoe Marissa op haar tanden beet van de pijn. Reden voor mij om nog harder te knijpen. Lekker sletje vroeg ik haar. Marissa gilde bijna Ja Meester. Een traan rolde over haar gezicht. Opnieuw pakte ik de riem, streelde haar borsten en sloeg daarna met de riem hard over haar tepels heen. Arghhh schreeuwde Marissa. Dit was duidelijk iets waar ze erg aan moest wennen. Ik herhaalde het nogmaals en nogmaals waarbij opnieuw een rode striem over haar borsten zichtbaar was. Tranen rolde over haar gezicht. Stoppen vroeg ik? Nee Meester antwoordde Marissa. Ik haalde mij keiharde lul uit mijn broek en pakte haar bij haar nek, pijpen commandeerde ik. Onwennig pakte Marissa mijn lul vast en leidde deze naar haar mond. Toen ze aarzelend mijn kloppende lul in haar mondje pakte nam ik haar haren beet aan de achterkant van haar hoofd. Ik duwde zonder enig aarzelen haar hoofd over mijn lul heen. Ze werd direct gedwongen mijn lul in haar keeltje toe te laten. Ik hoorde hoe ze worstelde met alles in haar mond te nemen. Plots trok ik haar van mijn lul af, slierten slijm bleven hangen tussen mijn lul en haar mondje. Opnieuw duwde ik haar over mijn lul heen en herhaalde dit stevig tal van keren. Feitelijk neukte ik haar keeltje maar ze deed duidelijk haar best om haar Meester te behagen.

Ik merkte hoe ik bijna klaarkwam. En ik wilde haar absoluut ook echt neuken. Ik trok haar bruut omhoog en smeet haar bijna op het bed. Ik draaide haar op haar buik en gebood haar om haar kont omhoog te doen. IK zag hoe haar kutje al enigszins openstond en hoe het glinsterde van het vocht. Ik ging achter haar op mijn knieŽn op het bed zitten, duwde mijn al drijfnatte eikel tegen haar kutlippen aan. Ik pakte haar bij haar heupen en trok haar feitelijk ineens over mijn lul heen die ik krachtig naar voren stootte. Marissa kreunde, het zal voor haar best lastig zijn om on haar nog jeugdige kutje ineens een toch redelijk formaat eikel naar binnen te moeten werken. Maar het boeide me totaal niet. Ik begin direct om het tempo snel op te voeren. Hard en diep nam ik haar. Ik duwde een aantal vingers in haar mondje. Wil je zo een keer door twee man genomen worden slet snauwde ik naar Marissa. Ja Meester mompelde ze met moeite. De vingers waren nu zeiknat en ik stopte er eentje in haar maagdelijke kontje. Marissa schrok even maar liet al snel ook de tweede toe. Ze lag alleen nog maar te kreunen en te hijgen. Hijgen dat overigens steeds sneller ging zeker toen ik haar klitje begon te bewerken met mijn vrije hand. Ik merkte hoe haar lichaam begon te schokken en hoe ze met spasmen klaarkwam. Haar pulserende lichaam en het samentrekken van de spieren rondom haar kutje zorgden er voor dat mijn lul zo gemasseerd werd dat ik direct klaarkwam en haar kutje vol met mijn zaad spoot.

Uitgeput lagen we na te hijgen. Lekker vroeg ik Marissa, Ja Meester antwoordde ze. Het was heerlijk, ik wil meer meemaken. Dit was nog niets Slavinnetje ik wil graag met je verder maar dan moeten we wel afspraken maken. Marissa luisterde terwijl ik mijn arm om haar heen sloeg. Ze ging met haar hoofd tegen mijn schouder aan. We maken zo snel mogelijk een contract en ik haal een mooie collar voor je gaf ik haar aan. Marissa zuchtte, dank je Meester zei ze zacht. Ik realiseerde me dat ik nog veel plezier met dit slavinnetje kon gaan hebben.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Marissa - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
.DE 15 NIEUWSTE "Extreem" VERHALEN
:: Vreemd Maar Wel LekkerDoor: Hjna
Gelezen: 7068x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Verrast, Voorbind, Dwang, Slaaf
15-07
8.2
:: Kaenís FantasieŽn ...Door: Roberteros
Gelezen: 5283x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Beffen, Pijpen Bondage, Uitstel Van Orgasme
14-07
9.0
:: Dwang Op De ParkeerplaatsDoor: Kareltje
Gelezen: 5561x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Dwang
14-07
6.7
:: Ik Hou Van Grote BorstenDoor: Grumpy Loe
Gelezen: 6109x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-07
7.4
:: Lola's Eerste Keer...Door: Lola
Gelezen: 6270x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hetero, Extreem, SM, Zweep, Bondage, Grote Tieten
13-07
7.9
:: Slaaf In Het BosDoor: Penpaal
Gelezen: 6048x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Kontneuken, Meester, Fisten, Pjipen, Zweep, Slaaf
12-07
6.8
:: Korfbal - 3 ZondagDoor: Mark Visser
Gelezen: 7501x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Tieners, Breathcontrol, BDSM, Dominantie
11-07
8.6
:: Strafcorvee Met Heel...Door: Penpaal
Gelezen: 12639x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Schoolkrijt, Anaal, Straf, Stofzuiger
08-07
6.5
:: DieveggeDoor: Ymlei
Gelezen: 14740x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
08-07
8.7
:: Mijn Ultieme Vixen - 2Door: Eroneous
Gelezen: 4218x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Sletterig, Vriendin, Hotwife, Relatie, Gangbang, Stag/vixen, Vixen, Oprekken, Uitrekken, Dubbelpenetratie
08-07
8.3
:: Kaenís FantasieŽn ...Door: Roberteros
Gelezen: 6198x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Bondage, Pijpen, Neuken
07-07
9.0
:: In De Aanbieding (vervolg)Door: Penpaal
Gelezen: 9572x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Piercing, Slaaf, Pijpen, Escort
06-07
8.5
:: Mijn Ultieme Vixen - 1Door: Eroneous
Gelezen: 6718x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Sletterig, Vriendin, Hotwife, Relatie, Kleding, Stag/vixen, Vixen
06-07
8.0
:: Korfbal - 2: The Day AfterDoor: Mark Visser
Gelezen: 12270x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags: Tieners, Toys, BDSM
04-07
8.9
:: Arme Sven De...Door: Penpaal
Gelezen: 6375x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Paardendildo, Slaaf, Eikelpiercing, Escort
04-07
7.6
:: Verslaafd - 2Door: Writer20
Gelezen: 8516x
Reacties: 15
Lengte: Zeer Lang
Tags: Femdom, Bdsm, Slaaf, Toys
04-07
9.0
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!