Opwindend.Net
Datum: 12-04-2019
Stemmen: 38x
Cijfer: 9.2
Gelezen: 4488x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Partytime - 3
Door Beautje - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Eerste Werkdag - 2

De eerste week als hulp in de huishouding verliep vrij rustig. Elke ochtend begon een vast ritueel te worden. Wekker ging om 7:00uur af en dan stap ik onder de douche en tegelijkertijd spoel ik me schoon en trainde wat met de dildo’s die ik had gekregen. Nog steeds is de kuisheidskooi niet af geweest, ik had een gevoel of de ballen tot aan de rand gevuld waren met zaad. Maar helaas kon ik met geen enkele manier tot een ontlading komen. Het trainen met de dildo’s ging me goed af. Met gemak kon ik nu ook de allergrootste kwijt in me gaatje. Daarna volgde het ritueel verder aan de make-up tafel. Ik smeerde me gehele lichaam in met een heerlijk ruikende lotion, eentje die ik als tip had gekregen van Tanja. Daarna begon ik aan de make-up die ik in loop der week steeds geroutineerder op kon zetten. In een kwartiertje had ik me volledige make-up op orde. Het aantrekken van het uniform was vanzelfsprekend geworden, echter nu met de wijsheid om gemakkelijke schoenen aan te trekken.

Tipt om 8:00uur stap ik het huis binnen om vervolgens een ontbijt te maken voor Rob. Inmiddels wist ik wat hij lekker vond in de ochtend. Het was een zonnige dag dus besloot ik de tafel te dekken op het terras, haalde zijn krant uit de brievenbus en meestal duurde het dan nog geen kwartier voor hij aanschoof om te genieten van zijn krantje en ontbijt. Daarna ging ik aan de slag in huis. Ik begon met zijn slaapkamer waar ik het bed opmaakte en daarna de badkamer onder handen nam. En zodra Rob klaar was met ontbijt nam ik de tafel af en bekeek het lijstje wat hij had achter gelaten qua boodschappen en mededelingen. Dit ging al zo sinds de dag nadat ik hem gepijpt had. Daarna niets meer dan de werkzaamheden waar ik voor was aangenomen. Was ik nu teleurgesteld? Soms probeerde ik zijn aandacht te trekken als ik in de werkkamer aan het schoonmaken was. Door net iets dieper door te buigen tijdens het afstoffen. Totaal geen reactie kreeg ik van hem. Toch wist ik zeker dat hij dit zag, dat hij me bekeek als ik zo voorover gebogen stond en duidelijk de randen van mijn kousen zichtbaar waren en wellicht een fractie van het slipje.

Boodschappen doen in het dorp was als vrouw gekleed gewoon geworden. Ik voelde nog af en toe de ogen die me bekeken. Maar had niet meer het gevoel dat ze me als verkleedde vent zagen, meer als een lekkerding waar ze best een beschuitje mee zouden willen eten. De mantel die ik droeg stond soms half open en hierdoor kregen ze ook half zicht op het geen wat er onder die mantel zat. Ook de lotion deed zijn werking goed. In de rij bij de kassa zag ik sommige heren hun neus goed gebruiken om de heerlijke geur op te snuiven. Ik had er dan ook steeds meer lol in en vond het daardoor ook geen probleem om op deze manier boodschappen te moeten doen. Ik genoot dan ook als ik naar het golfkarretje liep alle mannen me na keken. Ik probeerde dan zo vrouwelijk mogelijk te lopen zoals ze dat doen op een catwalk. Iets dat me goed afging na dagen lang trainen op pumps met een hoge hak.

Die middag besloot Rob een paar uurtjes aan zijn zwembad te vertoeven. Ik was inmiddels begonnen om zijn avond maaltijd te maken. En had zicht op hem door het venster. Zijn lichaam was licht gebruind en alles in goed proporties. Ik besloot hem een biertje te brengen en te vragen of hij verder nog iets te wensen had. Hij bedankte me echter voor het biertje en geen wensen voor die middag. Enigszins teleurgesteld liep ik terug naar de keuken en ging verder met het voorbereiden van zijn maaltijd. Toen ik op een gegeven moment op keek naar buiten zag ik dat hij verdwenen was, zijn biertje onaangeroerd op tafel.

Ik schrok me rot toen ik opeens voorover gedrukt werk tegen het aanrecht. Rob stond achter me en drukte zich tegen me aan. Ik lag met mijn bovenlichaam op het aanrechtblad en voelde hem tussen mijn benen dringen, ik voelde zijn erectie tegen me aan drukken. Met zijn andere hand trok hij mijn slipje van me af en maakte neuk bewegingen tegen me aan. Ik lag roerloos voorover gebogen en was ik afwachting wat hij zou gaan doen. Zonder dat ik er zelf erg in had, had ik mijn benen verder gespreid en bewoog ik mijn bekken naar hem op. Rob die zijn zwembroek omlaag had gedaan drukte zijn omhoog staande roede tussen de billen. Ik voelde de warmte van zijn vlees, het kloppen van zijn staaf in opwinding. Ik wou zijn pik in me voelen. Het zou de allereerste worden van vlees en bloed. Ik spreidde mijn benen nog verder uit elkaar en bewoog mijn billen zo dat het duidelijk was dat ik er klaar voor was. Daarna voelde ik iets kouds lopen tussen mijn bilnaad, het bleek wat glijmiddel te zijn. Rob richtte zijn penis tegen het maagdelijke gaatje en drukte langzaam en voorzichtig door. Ik ontspande me zover dat mogelijk was, ook ik was in opperste opwinding gekomen. Rob’s eikel werd omsloten door de spier, die enigszins getraind was. Nadat hij geen tot weinig weerstand voelde drukte hij zich verder naar binnen. Met een diepe kreun voelde ik hoe hij tot aan de ballen in me zat. Hij liet me wennen aan de omvang en begon langzaam in en uit te bewegen. Het voelde heerlijk en kreeg ook de neiging om naar hem toe te stoten. Dit merkte Rob natuurlijk direct en dit was ook het signaal om dieper en harder te stoten. Ik voelde mijn eigen pik tegen de kuisheidskooi aandrukken, het werd zelfs iets wat pijnlijk. Maar tegelijkertijd genoot ik van zijn lust om mij te neuken tegen het aanrechtblad. Met een hoog tempo stond Rob tegen me aan te rijden, zijn pik diep in me. Het gaf me ook op een gegeven moment een week gevoel. Een soort hoogtepunt maar anders, iets wat ik niet kende. Rob die me stevig vast hield en begon steeds harder en dieper te kreunen. ‘Ik kom, ik kom.’ Rob kromde zijn rug en drukte zo ver hij kon zijn penis in me. Ik voelde weinig maar wist dat hij zijn zaad in me gespoten had. Na enige seconden na zijn lozing trok hij zich terug. Toen pas keek ik voor de eerste keer achterom. Ik zag een glimlach op zijn gezicht en ook zijn pik die half omhoog wippend de laatste druppels vocht los lieten. Zonder enige twijfel liet ik me zakken op mijn knieën en nam zijn pik in mijn mond. Stevig zoog ik de laatste resten die nog een weg naar buiten bewogen op. De warmte van mijn mond en waarschijnlijk het aanblik deed zijn roede doen groeien. Rob kreeg of behield zijn erectie.

Rob pakte me bij de hand en hij begeleidde me naar zijn slaapkamer. Daar hielp hij me met het uittrekken van het jurkje. Ik stond voor hem in de door hem zo mooi gevonden lingerie. Rob die zelf geheel naakt was drukte me achterover op het bed. Hij lag op me en begon me te zoenen. In eerste instantie vond ik dit raar maar gaf me gewonnen door terug te kussen. Ik voelde zijn pik half op mijn buik, welke ik vond met mijn hand. Ik masseerde zijn ballen met mijn nagels die zo heerlijk over huid gingen. Rob draaide zich op zijn rug en hierdoor kreeg ik vrij zicht. Ik bedacht me geen moment en dook naar zijn penis toe. Opende mijn mond en bewoog eerst alleen met mijn tong om de eikel. Daarna perste ik mijn lippen stevig om de pik heen en drong deze tot in de keel door. Proestend trok ik me terug en nam een volgende poging. Zijn pik werd harder en lastiger om geheel in de mond te krijgen. Vervolgens gebood hij me op de rug te gaan liggen. Een kussen werd onder me billen geschoven en nam hij plaats tussen mijn benen in. Ik zou nog een keer geneukt worden, de gedachte deed me rillen van opwinding. Rob had mijn benen wijd en hoog omhoog. Mijn slettenkutje bewoog als een vissenmond open en dicht. Geil werd ik al bij de gedachte. Ik voelde hoe zijn pik tegen me aandrukte en zonder enige weerstand letterlijk naar binnen werd gezogen. Zijn ballen klapten tegen mijn lichaam aan. Ik lag daar onder hem, zijn pik diep in me, hij die me gebruikte voor zijn lusten. En ik had er helemaal geen probleem mee, sterker nog in genoot van zijn macht mij te gebruiken. Hij drukte zijn lichaam op de mijne en zijn gewicht voelde heerlijk aan. Mijn totale overgave aan hem, hij die kon doen met me wat hij wou. Het deed gek genoeg mij doen genieten op een manier die ik niet kan verklaren.

Rob pompte stevig tegen me op en ik lag daar onder hem, ik drukte mijn nagels in de rug. Hetgeen hem harder deed kreunen en toestoten. Zijn tweede zaadlozing liet wat langer op zich wachten maar kwam uiteindelijk toch. Briesend het kreunend drukte hij zijn zaad diep in me. Wederom had ik zijn sap mogen ontvangen. Rob gaf me nog een heerlijke tongzoen en zei dat het heerlijk was, hij was heerlijk klaargekomen.

Rob stond op en pakte het kleine sleuteltje van mijn kuisheidskooi. Die gaf hij aan mij om deze tijdelijk af te doen. Ik mocht tijdens het douchen in mijn eigen kamer me zelf helpen om de druk te doen minderen. Daarna moest ik zelf deze weer omdoen. Rob liep de badkamer in nadat hij de sleutel weer had ingenomen. Ik zat daar, achtergelaten, gebruikt en vol spanning. Ook ik moest me ontladen. Met mijn jurkje en schoenen in de handen liep ik snel door naar mijn eigen douche. Ontdeed me van de lingerie die ik nog aanhad en stapte onder een heerlijk warme douche. Daar trok ik mezelf naar een hoogtepunt die zo intens was dat ik duizelig werd. Na het douchen zat er niets anders op dan weer die kooi om mijn pik te doen. Het was de opdracht van Rob.

Nadat ik klaar was en me weer had gekleed als meid, begaf ik me weer naar het woonhuis. Maakte af waar ik die middag aan begonnen was, de maaltijd voor vanavond. Rob kwam ook de keuken in lopen en ging weer achter me staan, hij drukte zich tegen me aan en zijn armen hielden mijn stevige borsten vast. Het was heerlijk schat! Ik wil dat je zo de kar pakt en naar Tanja rijdt. Vanavond gaan we naar een leuke party. Ik wil dat je je laat kleden door haar en opmaken. Zij kan je helpen met net dat puntje op de i. Ik heb al contact met haar opgenomen ze weet dat je komt en weet ook hoe ik het wil. We gaan een leuke avond te gemoed. Rob kuste me in de nek en legde de laatste hand aan zijn maaltijd en diende het op. Rob gaf op een briefje het adres van Tanja en hoe ik moest rijden. Ik pakte de mantel vervolgens de kar en reed de poort uit.

Het huis van Tanja was best gemakkelijk te vinden. Ook zij had een leuk optrekje op het eiland. Ze runde een winkel of beter gezegd een webshop in speciale kleding en erotische artikelen. Een handel die haar geen windeieren had gelegd. Bij binnenkomst werd ik direct begroet met drie zoenen en omhelzing. Ik mocht meelopen naar achter waar een gedeelte van haar opslag te vinden was. Het meeste was op het vaste land opgeslagen maar voor de locals had ze een kleine selectie. Tanja bekeek mijn make-up en houding. Ze was onder de indruk dat ik het zo goed en snel onder de knie had gekregen. Ze vond het zelfs goed dat ik mijn make-up een eigen draai had gegeven. Zo vond me ogen nog mooier uitkomen. Ze vervolgde met dat ze van Rob had begrepen dat we naar een party zouden gaan en ze daar een passende outfit voor moest vinden. Tanja gaf aan dat het niet zo maar een party was maar eentje waar je voor moet worden uitgenodigd. Het werd al snel duidelijk dat gezien de kleding waar Tanja mee kwam aanlopen geen doorsnee party was. Ze had in haar handen een paar glimmende hoge zwarte laarzen.

Ik moest me geheel uitkleden want passen van deze kleding was nodig. Allereerst kreeg ik een slipje van elastiek, althans dat dacht ik. Tanja vertelde dat dit latex heette en als een tweede huid op je lichaam zit. Nadeel is wel dat je alles ziet, wijzend naar mijn kuisheidskooi. Dat moet weg zei ze met een glimlach. Ze liep naar een kastje en haalde daar een sleuteltje uit. Dat dit paste verbaasde me. Tanja zei dat alle sleutels gelijk waren, speciaal voor mensen die nog wel eens een sleutel kwijtraken. Nadat ze me los had gemaakt van het geval smeerde ze me in met een glibberig goedje. Dit maakte het aantrekken van latex een stuk eenvoudiger. Ik stapte in het slipje en moest mijn pik tussen mijn benen naar achteren trekken en dan de slip verder omhoog halen. Zo zou ik een gladde voorbibs krijgen grapte ze. Daarna werden twee protheses geplakt op mijn borst. Met een speciale lijm zouden deze borsten zo zitten dat ze niet van echte te onderscheiden waren. Het waren inderdaad mooie druppelvormige borsten en de randen werden met diezelfde lijm tegen de huid geplakt. Hierdoor liep het bijna naadloos over in mijn eigen huid. Daarna hield Tanja een jurkje voor van hetzelfde latex materiaal. Het zag er veel te klein uit. Maar daar was die olie weer een uitkomst voor. Tanja smeerde het rijkelijk op de heupen en boven lichaam. Voorzichtig moest ik instappen en werd het geleidelijk omhoog getrokken. Het zat super strak. Met beleid hielp Tanja het over de schouders en armen te krijgen. Het voelde heel raar en strak. In de spiegel zag ik me zelf staan in latex. Een jurkje die kort van onderen was en totaal gesloten van boven. Kort bedoel ik mee dat het hoog op de bovenbeen kwam. Tanja bond daarna nog een strak korset om en trok de veters stevig aan. Hierdoor zou ik een zandloper figuurtje krijgen. En inderdaad gaf het de vrouwelijke rondingen die je als man nu eenmaal niet bezit.

Daarna stelde Tanja voor om de laarzen te proberen. Nadat ik deze aan had gedaan merkte ik op dat het staan en lopen veel eenvoudiger was dan de pumps die ik al had. Tanja zei dat dit kwam door de extra steun om de enkels. Misschien kan je er ook wel op dansen knipoogde ze met een glimlach.

Nu even zoeken voor een juiste pruik en accessoires. Tanja liep naar een kast, daar stonden tientallen dozen gestapeld. Allemaal pruiken en haar stukken. Ze pakte er een doos uit en kwam op me af, deze is wel sexy denk ik. Ze bracht het in model en vormde het op mijn hoofd. Het was een kort kapsel en asymmetrisch geknipt. Lange punten aan de voorkant en bijna boven in de nek aan de achterkant. Hier zal je op zeker geile blikken mee krijgen. Tanja ging verder, ik zal je mooie smokey eyes geven en knalrode lippen. Terwijl ze met dit bezig was bekeek ze mijn oren. Je hebt geen gaatjes hč? Ik schudde ontkennend. Die schieten we even, ik heb hele mooie oorbellen die het plaatje helemaal af maken. Ik liet het allemaal gebeuren. Tanja schoot met een tang gaatjes in beide oren en nog geen minuut later had ik grote ringen aan de oren hangen. Ik was klaar volgens haar, nog een opvallende ring en armband maakte het gehele plaatje compleet. Tanja vertelde nog dat ik me geen zorgen hoefde te maken over de make-up. Die was waterproof en bleef zitten. Lippen waren kissproof grapte ze. Ik deed de mantel om en Tanja gaf me de kuisheidskooi mee, niet vergeten om te doen morgen. Ik nam afscheid en Tanja wenste me veel plezier die avond. Tijdens de rit terug naar het huis kreeg ik vele blikken op me gericht. Ik voelde me heerlijk, de aandacht en het gevoel. Kortom het was en perfecte vakantie.

In het huis aangekomen liep ik direct door naar de werkkamer van Rob. Ik klopte op de deur en ging naar binnen. Knoopte de mantel los en liet deze van mijn schouders glijden. Daar stond ik, in glanzend latex en hoge laarzen. Rob bekeek me uitvoerig en zei dat het perfect was. Ik zou zeker opvallen daar op de party. Rob had nog een uurtje nodig en dan zouden we vertrekken. In die tussentijd kon ik nog even snel wat brood eten. Al wachtend zat ik daar op een kruk, mijn handen glijdend over het latex. Wat voelde dat apart aan, het gevoel of je naakt bent maar toch met een bedekte elegantie. Ik hoorde Rob te trap afkomen en zag hetgeen hij aanhad. Een mooi vrije tijd pak, gewoon met een T-shirt en instapschoentjes. In zijn handen had hij een metalen halsband en lederen leiband. Deze deed hij om en gaf aan dat ik hiermee zijn bezit was op de party. Als ik een opdracht kreeg, dan moet ik die direct uitvoeren en zonder enige tegenspraak. ‘Is dat begrepen Beau?’ Ik antwoordde met, ‘ja meneer.’ Vervolgens stapte we beiden in de auto en reden naar een voor mij nog onbekende bestemming.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
DE 15 NIEUWSTE "Shemale" VERHALEN
:: Partytime - 3Door: Beautje
Gelezen: 4489x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Anaal, Maid, Kuisheidskooi, Crossdresser, Travestie
11-04
9.2
:: Travestie: Bijles - 2Door: Gretha
Gelezen: 4063x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
28-03
8.6
:: De Eerste Werkdag - 2Door: Beautje
Gelezen: 7812x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Crossdresser, Travestie, Pijpen, Sissy, Maid, Onderdanig
26-03
9.1
:: De VerassingDoor: Beaux
Gelezen: 6943x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Meisje, Jongen, Neuken, Pijpen, Zuigen, Anaal, Aftrekken
24-03
8.7
:: Vakantie Zonder Ouders - 1Door: Beautje
Gelezen: 13836x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags: Sissy, Crossdresser, Travestie, Dienstmeid, Maid, Chantage, Ibiza, Vakantie
15-03
9.0
:: DirectiesecretaresseDoor: NoMercy001
Gelezen: 13308x
Reacties: 15
Lengte: Lang
Tags:
03-03
8.8
:: Travestie: Bijles - 1Door: Gretha
Gelezen: 6312x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-02
8.7
:: Travestie: Mijn Eerste... - 7Door: Gretha
Gelezen: 2741x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
11-02
8.5
:: Onverwacht Anaal OntmaagdDoor: Firefox
Gelezen: 11917x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
31-01
7.9
:: Heidi Is Anders - 2Door: Eric1970
Gelezen: 5463x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
30-01
8.7
:: Heidi Is Anders - 1Door: Eric1970
Gelezen: 11523x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags:
28-01
8.7
:: Dit Had Hij...Door: Bartflanders
Gelezen: 10506x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-01
8.6
:: Het Verhaal Van BenDoor: Ben
Gelezen: 4846x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-01
6.3
:: Travestie: Mijn Eerste... - 6Door: Gretha
Gelezen: 2592x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
15-01
7.9
:: De Ontmaagding - 2Door: Beautje
Gelezen: 11273x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Ontmaagd, Sissy, Travestie, Lingerie, Pijpen, Neuken, Crossdresser
14-01
8.5
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net