Opwindend.Net
Datum: 16-04-2018
Stemmen: 37x
Cijfer: 8.7
Gelezen: 8481x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Een Lesbienne Met Schulden - 8
Door Vuurlander - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 7

Voorwoord:

Laura, een lesbienne, is in de schulden geraakt en wordt gechanteerd, ze moet deelnemen aan een onderzoek om haar van haar ‘lesbianisme’ te genezen. Ze is onlangs begonnen met het domineren en misbruiken van haar vriendin Erica. Ze moet het onderzoek thuis door laten gaan.


BEZOEK

Vrijdag ging het voor Laura op haar werk beter dan de rest van de week was geweest. Ze had de afrodisiaca niet ingenomen en haar seksuele drang onder controle. Ze had niet te maken met een constant nat kutje. Haar baas had haar met rust gelaten. Ze was in staat geweest haar werk te doen en op tijd naar huis te gaan.

Bij thuiskomst stond haar een heerlijke verrassing te wachten. Zelf was ze haar nieuwe regels voor Erica bijna vergeten, maar zij niet, ze trof haar geliefde naakt en geknield bij de voordeur aan. Haar handen had ze op haar rug geboeid. Laura straalde van plezier en ze vertelde Erica wat een mooie en goede vriendin ze was, Erica glimlachte terug, Laura sloot de voordeur, tilde haar rokje op, greep Erica bij haar haar en leidde de mond van Erica naar haar kutje.

Na een korte sessie likken had Laura een orgasme gekregen, ze liet haar geliefde opstaan en kuste haar teder op haar lippen. Ze liet Erica echter geen kleren dragen of de kutsappen van haar gezicht vegen, en natuurlijk liet ze de handen van Erica op haar rug zitten.

Erica had, voor ze zich had uitgekleed en geboeid, voor het avondeten gezorgd. De twee meisjes zaten aan tafel en aten de maaltijd. Laura had even overwogen Erica als een hond haar een op te laten eten door haar gezicht in het bord te duwen, maar ze kende genade, nou ja genade, ze liet Erica in plaats daarvan uit haar hand eten. Het was en verassende en erotische ervaring om haar geliefde met de hand te voeren. Na het eten trok Laura de strap-on weer aan en herhaalde de sekssessie van gisteravond. Tot haar genoegen had Erica de dildo goed schoongemaakt en ze feliciteerede haar met het goede werk, terwijl ze haar verkrachtte met varkens sperma in haar kutje en mond. Erica huilde wel tijdens de seks maar ze verzette zich niet.

Terwijl ze die avond in bed lagen vroeg Erica haar stilletjes: “Waarom doe je me pijn?” Laura antwoordde door haar te slaan en haar te vertellen dat hun deal was dat Erica nooit, nooit vragen zou stellen. Plichtsgetrouw beloofde Erica dit, maar Laura besefte dat er meer werk moest worden verzet om Erica dit patroon van vernedering en onderwerping bij te brengen.

De volgende ochtend had Laura de oplossing gevonden. Ze had Erica wakker gemaakt door de strap-on voorzichtig in het kutje van Erica te duwen, en die was met een zucht wakker geworden.

“Waarom vind je dit lekker, Erica?” vroeg ze zacht terwijl het meisje nog niet helemaal wakker was.

“Wat?” vroeg erica.

“Waarom hou je ervan geneukt te worden door een lul?” vroeg Laura.

“Hè …. Wat …. Ik eh…….” begon Erica.

“Je kut wordt er altijd nat van” zei Laura. “De eerste nacht droop je al alleen bij de gedachten.”

Erica wist niet wat ze moest zeggen. Ja, donderdagavond was ze nat geweest, zelfs toen ze verkracht en vernederd werd en dat gebeurde zelfs oen ze huilde. Ze wist niet meer wat ze moest zeggen.

“Ik heb altijd al vermoed dat je in het geheim géén lesbienne bent, Erica!” ging Laura door.

“Dat ben ik wel!” protesteerde Erica luid.

“Stiekem hou je van een lul, nietwaar?” ging Laura verder en neukte, met die kunstpik, haar even heel hard.

“Néé!!!!!!” riep erica.

Laura leunde naar voren en fluisterde in het oor van Erica, terwijl ze de strap-on dien in haar kutje drukte: “Als ik je ooit met een jongen betrap, dan krijg je een pak ransel.” Ze stopte even. “Dan zal ik je mooie kleine tieten en kutje martelen tot je om genade smeekt. Ik zal je laten jodelen van de pijn en de buren van vijf huizen verderop zullen je horen kermen van de pijn.” Liefdevol streelde ze met haar hand de wang van Erica. “En dan zal ik je dumpen omdat je een waardeloze kleine hetero slet bent.” Ze beet zacht in het oor van Erica en ging door: “Begrijp je dat?”

Erica knikte slechts, ze was verward, de tranen sprongen in haar ogen. Ze begreep totaal niet waarom Laura dit deed. Zij, Erica, had toch helemaal niets verkeerds gedaan? Hoe kon ze iets goed maken als ze niet wist wat dat was? En ze was bang dat er een kern van waarheid, in wat Laura had gezegd, zat. Want, hoewel de strap-on haar pijn deed en ze hem walgelijk vond, was het op de een of andere manier toch lekker als die haar kutje opvulde,

Laura drukte haar lippen tegen die va Erica, haar grot tieten werden afgevlakt door de kleinere van Erica, ze maakte neukbewegingen met de dildo in het kutje van Erica.

Na de seks zette Laura haar plan verder in gang. Ze vertelde Erica dat dit een goede neukbeurt was geweest en dat ze hem had verdiend. Ze liet haar op bed liggen en ging naar de keuken om het ontbijt klaar te maken. Het duurde niet lang voor de geur van gebakken eieren met spek door heel het huis hing. Ze perste een glaasje sinaasappelsap, waarin ze stiekem twee lustopwekkende pillen van het centrum had opgelost.

Ze bracht het naar Erica in bed. Ze bleef er bij zitten totdat Erica alles op had, nam de afwas weer mee naar de keuken. Ze had gezien dat Erica een rode kleur kreeg en dat haar ademhaling begon te versnellen, de drugs werkten. Ze had ook gezien dat Erica haar handen onbewust onder het laken had gestopt wen zacht haar kutje masseerde.

Tevreden dat Erica nu met haar kut zat spelen, net zoals Erica dat eerder had gedaan in het centrum, trok Laura haar vriendin meteen uit bed. Erica, wiens vinger net op het punt stond haar klitje te aaien, kreunde van frustratie. “Kom op, op staan luilak!” zei Laura opgewekt. “Michael en Tom van mijn werk komend dadelijk op de koffie, dus we moeten ons aankleden.”

Ze trok haar mee naar de douche en beiden deelden de douchecel waar het hete water de seks van hun lichaam afspoelde. De drugs zorgde ervoor dat Erica geil bleef en haar lichaam tegen dat van Laura drukken. Erica was een extreem sexy meisje en Laura vond het moeilijk zich alleen zich te concentreren op het wrijven van de natte tieten van Erica. De naakt geschoren kut van Erica drukte tegen haar benen. Maar al te graag wilde Laura haar terug naar de slaapkamer sleuren en opnieuw verkrachten, maar ze wist dat de tijd, voor Michael en Tom kwamen, niet lang genoeg was. Ze gaf Erica nog een warme tongzoen een intieme knuffel en ging terug.

In de slaapkamer kleedde Laura zich eerst aan, waardoor Erica bleef wachten tot ze klaar was. Ze koos een van haar favoriete jurkjes in prinsessenstijl, met een faux-korset die haar tieten nog beter tot hun recht lieten komen. Ze moest er voor zorgen dat ze zelf niet de meeste aandacht trok, die moest naar Erica gaan. Ze draaide zich om en keek naar Erica, Ze zag dat die haar hand begraven had on haar kut en Laura moest die hand wegslaan met de woorden: “Oh, Erica, stop daar eens mee, je bent toch geen slet. Ga je de hele dag, terwijl Michael en Tom er zijn, met je kut spelen?”

Erica was in ieder geval nog zo ver bij haar positieven dat ze bloosde. “Je zult je vandaag toch wel als een nette gastvrouw gedragen en je niet heel de dag in het toilet opsluiten om te masturberen” zei Laura.

“Het spijt me” zei Erica, ze was in de ar en ze wist niet waarom ze zich zo geil voelde. Ze wilde Michael en Tom niet zien. Ze wilde met haar kutje spelen. Of beter nog, ze wilde dat Laura die dildo weer om deed en haar neukte. Ze vond het zelfs niet erg als dat ding weer sperma in haar zou spuiten, als ze er maar voor zorgde dat ze een orgasme kreeg.

“Als het zo moet” zei Laura semi boos “dan blijf je vandaag uit de wc, ik wil je niet naar binnen zien gaan. Oké?” Erica knikte, ze vroeg zich af wat ze moest doen als ze moest plassen, maar ze schaamde zich voor haar geilheid en wilde géén ruzie met haar geliefde.

Zo, dat was geregeld, nu nog de foto’s voor het centrum.

Ze vertelde Erica dat ze een paar sexy foto’s van haar wilde maken, om er haar aan te herinneren dat ze van Erica hield en haar wilde neuken. Ze liet Erica naakt poseren/ Het duurde niet lang voor die helemaal in de war was, ze poseerde, pruilde en ging er gretig mee akkoord toen Laura haar vroeg om te masturberen voor de volgende foto. Ze was haar eeuwig dankbaar dat ze nu met haar kutje mocht spelen, maar toen Laura haar meenam naar de doucheruimte om te pissen had ze het niet meer. “Waarom wil je dat?” protesteerde ze,

Laura sloeg haar hard in haar gezicht: “Ben je vergeten dat je geen vragen zou stellen? Ik wil een foto waarop je dat doet, dus laat zien dat je van me houdt!”

Erica voelde even aan haar geslagen gezicht en hurkte naakt onder de douche. Haar gezicht werd rood van vernedering, terwijl ze zich concentreerde, haar blaas werkte mee en Erica piste voor haar geliefde. Laura maakte diverse foto’s terwijl haar eigen kutje tintelde. Dat kwam niet van de urine – dat vond ze vies – nee, Laura vond het heerlijk Erica te vernederen. Daarna liet ze Erica haar kutje schoon vegen en koos voor har kleren uit.

Het was een vreemde selectie: een roze G-string die ze ooit had gedragen toen ze nog naar school ging. Het ding was veel te klein, zat strak in het kruis, kon de hele kut van Erica niet bedekken, haar schaamlippen kwamen er ver buiten uit en de achterkant verdween tussen haar billen. Ze mocht geen bh dragen en verder had ze een oud schoolmeisjes uniform gevonden, dat ze had moeten dragen toen ze in Engeland een paar manden naar een privé-college was geweest.

Laura had het rokje ingekort en stopte nu net onder de kont van Erica. Als ze überhaupt boog zag je haar blote billen. Haar kut werd, technisch gezien, bedekt door het voorpand, maar slechts net. Het shirt was nog erger. Het was een wit overhemd met korte mouwen, knoopsluiting, maar de knoopjes waren verdwenen. Het sloot dus niet aan de voorkant. Omdat Laura grote tieten heeft viel het natuurlijk ruim over de middelgrote van Erica en bij iedere beweging die ze maakte, dreigde haar tieten volledig bloot te komen.

“Wat is dit?” vroeg Erica, ze had zich door Laura aan laten kleden en kon nu pas in de spiegel kijken. Ze zag er uit als een prostitué. Een schoolmeisjes prostitué. “Je ziet er schattig uit!!!, liefje!!!!!” zei Laura enthousiast. “In Japan heb ik veel meisjes gezien die zich zo kleden. Het is daar dé mode!!!”

“Mijn borsten vallen eruit” protesteerde ze.

“Onzin. Het is net als een strapless jurk of een tube top. Deze rok, je moet leren hoe je het moet dragen. Je maakt geen radslag in een dergelijke rok en geen rekoefeningen in een tube top. Dus je gaat niet met je armen zwaaien, en dan komt alles goed.”

Erica wilde nog protesteren maar Laura zoende haar op haar lippen. Erica smolt gelijk voor haar. Laura drukte haar tieten tegen die van Erica en haar tong verdween in de mond van Erica. Al snel merkte Laura dat de bezwaren van Erica waren verdwenen. Nu nog de make-up. De helderste, smerigste, rode lippenstift en toen nog een beetje op haar wangen, dat Laura netjes uitwreef om haar toch al aanzienlijke opwinding te accentueren.

Laura keek naar haar vriendin. Ze zag eruit als een hoertje. Het duurde niet lang voor er werd gebeld. Het bezoek was er. Snel ruimde Laura de overblijfselen van het ontbijt op en de show kon beginnen.

Ze ging naar de keuken, Erica volgde, pakt een klein bord en liep door de woonkamer waar ze het bord liet vallen. In duizend stukjes. “Erica” riep ze “hang daar niet als een stomme idioot rond, ruim die rommel op.” Ze wachtte niet op reactie maar ging naar de voordeur om het bezoek binnen te laten.

Michael, een stoere bink, had een spijkerbroek aan met een casual shirt. Ze gaf hem een enthousiaste knuffel. Tom, blond en knap, stond achter hem. Laura most even op haar lip bijten, hij zag er goed uit. Ze vroeg zich af of Tom altijd al zo knap was geweest. Laura onderdrukte snel haar lust en gaf hem ook een knuffel.

Michael was al naar binnen en snel riep Laura hem terug. “Wacht alsjeblieft even, ik heb net een gesprek gehad met Erica over de manier waarop ze zich gekleed heeft. We hebben ruzie gehad, maar ze weigerde iets anders aan te trekken en zeker niet toen ze hoorde dat jullie langs kwamen. Ik kon haar op géén enkele manier overtuigen dat dit niet kon. Begin er alsjeblieft niet opnieuw over, vertel haar maar dat ze er mooi uitziet en doe alsof die kleding normaal is. Oké?”

Michael keek haar raar aan, maar stemde toe. Zijn verwarring veranderde echter in een schok toen hij de woonkamer binnen kwam.

Erica was op handen en voeten bezig de stukjes van het bord op te rapen. Haar kont wees naar de deuropening. Michael en Tom konden recht onder haar obsceen korte rok naar haar onbedekt kruis kijken en hadden een perfect beeld van haar anus en van haar, duidelijk opgewonden, kutje. Haar knooploze shirt hing onder haar open en de omtrek van haar tieten was heel duidelijk te zien, ze zwaaiden heen en neer terwijl Erica de stukjes opraapte.

“Erica! Stop daarmee, we hebben bezoek, zeg ze liever goedendag” zei Laura met scherpe toon.

Erica sprong overeind, klemde haar handen om het shirt en trok het stevig over haar tieten. Ze bloosde voor ze rechtop was, maar die blos verbleekte toen ze zich realiseerde wat die twee heren zojuist gezien hadden. Ze wankelede en Laura was even bang dat Erica flauw zou vallen.

“Hallo, Erica” zei Tom en hij probeerde zijn stem normaal te laten klinken. “Wat zie je er vandaag mooi uit!”

“Ja, vind ik ook” zei Michael “leuke outfit”. Laura keek naar beneden en was niet verrast een verhoging in zijn broek te zien. Ze voelde een steek van jaloezie. Normaal gesproken was zij het onderwerp van hun plagerijen en dat terwijl ze zich niet eens als een slet kleedde.

Erica stond daar als een idioot. “Hallo Erica, zeg eens iets tegen onze gasten, geef ze eens een knuffel, waar zijn je manieren?” Erica toonde geen enkel teken van bewegen, dus pakte Laura haar bij de hand en trok haar naar Michael toe. Voorzichtig gaf die een knuffel aan het hoerig geklede, lesbische meisje.

Eerst reageerde Erica stijf, maar toen ze voelde dat Michael haar tieten aanraakte en haar benen tegen zijn been wreven, slaakte ze een klein krentje en begon hem stevig terug te knuffelen. Ze bleef hem vasthouden en Laura Michael moest helpen van haar los te komen.

Laura zag dat Erica niet helder meer kon denken. De medicijnen hadden hun werking gedaan. Ze reageerde maar amper op wat ze zag en hoorde, maar reageerde vooral op wat haar lichaam voelde. Experimenteel duwde ze Erica in de richting van Tom en ze was blij dat ze zag dat Erica hem beslist intiemer knuffelde dan dat wat bij een vriendschap gerechtvaardigd was.

“Alle goed me je?” vroeg Tom, maar toen ze haar mond opende, leunde Erica instinctief naar voren en kuste hem op zijn lippen. Ze bleef ze enkele ogenblikken staan. Tom was met stomheid geslagen en Erica kuste hem intussen gepassioneerd. Het duurde even voor Tom de touwtjes weer in handen had. Hij wilde Erica hard van zich afduwen waardoor die achterover op de grond viel. Ze landde met haar benen uit elkaar en haar kut was voor iedereen zichtbaar.

“Wat doe jij nu in godsnaam, Erica” schreeuwde Tom. “Ik ben geen lesbienne en jij hebt een vriendin!”

Erica begon te huilen. “Sorry, sorry” mompelde ze, op dat moment realiseerde ze zich dat haar kutje zichtbaar was en trok haar benen tegen elkaar en probeerde p haar knieën te gaan zitten. “Sorry, sorry, het spijt me, sorry.”

Laura maakte een weerzinwekkend geluid: “Je gedraagt je als een varken. Erica, méékomen.” Ze greep haar bij haar haren en sleurde haar naar de slaapkamer, waarna ze de deur dicht deed om Michael en Tom buiten te sluiten. Binnen huilde Erica nog steeds en maakte duizenden excuses, maar daar wilde Laura niets van weten.

“Tom kussen. Wat ben jij voor een gore slet? De hele morgen gedraag je je al als een hoer, wat zeg ik? Dat ode je al dagen, ik denk niet dat ik nog met je omga!”

“Nee……….” Kreunde Erica. “Laat me niet in de steek, ga niet bij me weg, kus me, alsjeblieft, lik mijn kutje, alsjeblieft, Lauraaaaaaaaaaaaaaa……………”

“Je bent een slet, Erica, een gore slet” zei Laura, ze stak haar hand uit en greep de klit van Erica stevig vast. Erica gilde het uit van de pijn. “Zeg het, je bent sletterig” eiste Laura. “Ik ben sletterig” snikte Erica. “Een sletterig varkentje dat verkracht moet worden.” zei Laura. “Jahhhhhh, jahhhhh, ik moet worden verkracht” stotterde Erica. Laura wist dat Erica iets zou zeggen om een orgasme te krijgen. Ze herkende het gevoel van de stoel in het centrum.

“Je krijgt een time-out” zei Laura, pakte de handboeien, greep Erica’s handen en boeide haar achter haar rug. “Wat……” vroeg Erica. “Dat is om te voorkomen dat je de eerstkomende tijd je kleine hoerenkutje wrijft. Ik laat je hier achter tot je jezelf weer onder controle hebt.” Ze kneep Erica opnieuw in haar klitje en besloot met: “Als je het er niet mee eens bent dan ga je maar ergens anders wonen.”

Het volgende uur babbelde Laura met haar gasten. Ze had twee nieuwe beelden uit Japen die een perverse hen tai-show voorstelden. “Het gaat over meiden, van die superheldmeiden, met grote borsten, ze vechten in paren, maar ze worden steeds krachtiger als ze de tieten van hun partner pijn doen, dus die tieten zitten vol met striemen van zweepslagen.”

Ze merkte dat Michael er een stijve van kreeg en ze veranderde van onderwerp: “Erica heb ik al een tijdje opgesloten in de slaapkamer, maar ik denk dat ik weer ruzie met haar krijg als ik weer naar binnen ga, Michael, denk jij dat jij daar wat tijd met haar door kunt brengen?” Hij knikte: “Ja natuurlijk, doe ik.”

Laura bloosde en zei: “Ehm, ik moest haar in de boeien slaan omdat ze zo opgefokt was. Ze moet die boeien misschien aanhouden, maar als jij denkt dat je haar de baas kunt, dan eh…. is hier het sleuteltje” ze gaf hem een kleine sleutel. Hij pakte het aan, stond op, ging de slaapkamer in en sloot de deur achter hem.

WORDT VERVOLGD.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 9


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Nieuwe Teamgenoten - 2Door: Miesje
Gelezen: 4884x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
16-04
9.0
:: Mijn Lesbische Ervaring - 2Door: Jolien
Gelezen: 3779x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
9.2
:: Mijn Lesbische Ervaring - 2Door: Jolien
Gelezen: 4270x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-04
8.7
:: Mijn Lesbische Ervaring - 1Door: Jolien
Gelezen: 11512x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.8
:: Monique & Carla - 5Door: Sexlover
Gelezen: 5266x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Piercings Clitoris, Beffen
06-04
9.1
:: Nieuwe Teamgenoten - 1Door: Miesje
Gelezen: 12490x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Voetbal, Seks
02-04
8.6
:: Eva Was Mijn Beste VriendinDoor: Joni
Gelezen: 16006x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
23-03
9.1
:: Naomi En ... JuliaDoor: Naomi
Gelezen: 9826x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.4
:: Kostschoolmeisjes - 2Door: Sexlover
Gelezen: 11213x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Meisjes, Lesbisch, Tongzoenen, 69
11-03
8.7
:: Eerste Keer GedomineerdDoor: Bclever
Gelezen: 10704x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-03
8.4
:: De Natte Verrassing... - 3Door: Squiss
Gelezen: 6985x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Squirt, Pis, Publiek
04-03
8.8
:: Monique & Carla - 4Door: Sexlover
Gelezen: 9159x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Oudere Vrouw, Likken, Piercings
26-02
8.9
:: HockeydamesDoor: LynnsVerhalen
Gelezen: 17310x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-02
8.5
:: Kostschoolmeisjes - 1Door: Sexlover
Gelezen: 17767x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 9074x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net