Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 9

Voorwoord:

De inhoud van dit verhaal is helemaal niet bedoeld om een lesbienne in kwaad daglicht te stellen. Anders dan soms uit de tekst mocht blijken heb ik veel waardering voor vrouwen, maar ook mannen, die hiervoor uit durven te komen.


CAMERA DAG

Zondagochtend

Wreed wordt Laura gestoord door de deurbel. Erica is nog niet wakker, die ligt uitgeput en getraumatiseerd van de vorige avond, nog in bed en sliep door het kabaal van de bel heen. Laura stond op, trok snel een kamerjas aan en schuifelde op haar blote voeten naar de voordeur.

Het was een koeriersbedrijf. Op zondag? Hij had een grote kartonnen doos in zijn handen waarvan hij het adresetiket aan het bestuderen was. “Hallo” zei hij toen hij zag dat Laura de deur open deed. “Bent U …… mevrouw Laura Sluiters?”

Laura bloosde en stond op het punt ‘nee’ te zeggen toen ze het logo op de doos zag. Het was hetzelfde logo als dat van de goksite waarop ze al haar geld had verloren en waarmee heel deze puinhoop was begonnen. Ze besefte onmiddellijk dat het van haar afperser kwam en ze durfde niet te gokken wat de consequenties zouden zijn als ze het niet aanpakte.

“Ja” mompelde ze “dat ben ik.”

De koerier liet haar tekenen voor de doos, met tegenzin schreef Laura haar naam in het veld van zijn elektronisch handtekeningapparaat. Hij gaf haar de doos en vertrok. Ze ging met de doos naar haar computerruimte. Even gluurde ze de slaapkamer, waar Eric lag, binnen en gelukkig die sliep nog. Nu had ze de tijd om te kijken wat er in zat voor die wakker werd.

Toegegeven, ze had er veel tijd aan moeten besteden Erica zo te trainen dat die geen vragen meer durfde te stellen, maar Laura wist liever eerst zelf waar ze aan toe was voor ze haar er mee confronteerde.

De doos bleek vol camera’s te zitten, kleine, niet veel groter dan een dobbelsteen. Het waren er misschien wel twee of drie dozijn. Er lag ook een briefje in de doos: Kom, als je dit hebt, achter je computer zitten en TIETEN BLOOT, weet je nog!

Laura vond het, de kant die dit opging, niet leuk, maar ze had weinig andere keus. Ze deed haar kamerjas uit, streelde haar grote tieten en ging achter haar scherm zitten. Ze keek naar het oog van de spycam van haar pc en wist dat ze in de gaten werd gehouden. Een onbekend persoon zat op afstand naar haar tieten te kijken. Ze moest meer dan een kwartier wachten voor er een e-mail doorkwam.

Er stond:

Slet, ik zie je nieuwe cadeau achter je, een kleinigheidje van mij voor jou. Dit cadeau gaat je helpen dat vreselijke privacy probleem dat je hebt te verhelpen. Het moet vreselijk voor je zijn te weten dat er momenten zijn waarop niemand die stuitende hoerige tieten van je kunt zien.

Neem deze camera’s en installeer ze in heel je huis. Ze zijn voorzien van zelfklevende vierkanten, zodat je ze gewoon tegen een muur, deur of plafond kunt drukken. Ik heb een tekening bijgevoegd waar je ze moet plaatsen. Ze zijn draadloos, dus ze verzenden automatisch naar uw draadloze router en van daaruit naar het internet.

Er zijn er ook enkel voor in uw auto en voor uw werkplek. Ik raad je aan ze daar vandaag te installeren omdat er nu iemand aan het werk is.

Zodra ze eenmaal hangen heb je nooit meer privacy. Vind je dat niet geweldig?

Zorg er voor dat allemaal voor vanavond 8 uur zijn geplaatst, kom dan terug achter je computer zitten, natuurlijk met je tieten bloot, want dan heb ik iets anders voor je.

Groetjes

Een vreemdeling.

Laura moest een paar keer diep ademhalen. Ze had het gevoel dat heel haar leven op zijn kop stond. Ze had zichzelf net door dat instituut weer op de rails, maar nu? Het idee dat ze overal bekeken kon worden ging haar iets te ver. Dat kon ze niet aan. Ze kon het niet. Of toch?

Even dacht ze weer aan het mes. Ze kreeg een rilling en had het gevoel dat de punt haar lichaam binnendrong. Ze besloot dat ze het mar moest doen.

Erica werd wakker toen Laura met een handvol camera’s de slaapkamer binnen kwam.

“Goedemorgen, fucktoy” zei ze. “Zoals we gisteravond hebben afgesproken kan ik je gewoon niet meer vertrouwen, dus, ik ga overal een aantal camera’s ophangen om te kijken wat je aan het doen bent. Ja, jij zult geen privacy meer hebben. Als je ook maar één vinger naar een camera uitsteekt dan zal ik zo hard op je tieten slaan dat het lijkt dat je een jongen bent.”

Erica keek zwijgend toe hoe Laura de camera’s plaatste. Er was er een voor elke hoek van de kamer en toen nog op de muur boven bed dat een intiem beeld gaf van iedereen die daar in lag. De overige, voor de rest van het huis werden geplaatst. In de inloopkast, de lounge en de keuken. Voor de badkamer waren er met een speciale waterbestendige kast.

Daar moesten er op de vloer worden geplaatst zodat ze omhoog keken, twee tegen de douchewand, op tiet- en kuthoogte en de laatste tegen het plafond die weer naar beneden keek. Een hapte Laura naar adem toen ze eer een in de rand van het toilet moest installeren die recht keek naar waar de kut van de toiletgebruiker zou zijn. Meer camera’s voor buiten in de voor- en achtertuin.

Zoals haar chanteur al had gezegd was er ook een installatieplan voor in de auto. Camera’s op het dashboard en de stoelen gaven een duidelijk beeld van de zij- en rugleuningen van de auto en speciaal geplaatste camera’s gaven een duidelijk beeld van de liesstreek van alle inzittenden.

De laatste waren die voor op het kantoor van haar baas Albert. Laura sloop zijn kantoor binnen, plaatste de camera op het bureau, ging op de stoel staan en plaatste de laatste tegen het plafond. Ze was net van de stoel af toen haar baas binnen kwam.

Laura kon niet geloven dat ze zoveel pech kon hebben. Ze sprong op de grond en deed alsof er niets aan de hand was. “Laura” zei hij achterdochtig “wat doe jij hier?” Even was ze van haar stuk gebracht maar herstelde zich snel “Ik was op zoek naar de B8-rapporten voor deze week” loog ze “ik loop, vanwege de griep die ik had, deze week een beetje achter, dus eh. Ik dacht dat ik ze even bij kon werken om de verloren tijd in te halen.”

Hij bekeek haar en Laura bloosde. Ze was niet casual gekleed voor haar werk; ze droeg een korte rok met een shirt waarop een Japans meisje stond afgebeeld. Normaal gesproken zou je zeggen dat je dit overal kunt dragen, maar Laura wist dat dit niet kon tegenover Albert.

“Dat je zoveel hart hebt voor je werk is lovenswaardig” zei hij “en zeker dat je er nu bent kan ik mooi even wat dingen met je bespreken, Laura. Ga zitten.” De moed zonk in haar schoenen; ze zat tegenover hem en dacht weer aan zijn knie tussen die van haar. Ze wilde die sletterige toestand van donderdag niet herhalen.

‘Op de eerste plaats, Laura, vrijdagochtend heb je je niet op mijn kantoor gemeld!” zei Albert op redelijke toon.

“Klopt” zei Laura behoedzaam.

“Wat moest je ook weer ieder ochtend doen, Laura?” vroeg hij dringend.

Laura keek de andere kant op en zei niets.

“Laura!!! Wat moes je doen?” dramde hij door

“Me hier binnen melden” zei ze op fluisterende toon.

“En???”

“Mijn beha laten zien” zuchtte ze.

“En waarom moest je dat doen, Laura?” de triomf klonk in zijn stem.

“Om er zeker van te zijn dat ik er een droeg” het hoge woord was er bij Laura uit. Ze voelde zich beschaamd, behandeld als een klein kind. Oh wat had ze hier een hekel aan. Ze vroeg zich af of ze nu op kon staan en weg kon rennen.

“En draag je vandaag een beha, Laura?” vroeg hij door.

“Ja” zei Laura zacht en hoopte dat het hierbij zou blijven.

Albert zei niets, hij keek haar alleen vragend aan.

Langzaam, met tegenzin, trok Laura haar T-shirt bij de zoom omhoog en tilde het op over har tieten; haar grote meloenen kwamen bloot te liggen, omhuld door haar roze satijnen beha. Ze wachtte op toestemming ze weer te bedekken.

In plaats daarvan pakte Albert zijn mobiel en maakte er een foto van. Laura keek de andere kant op, ze voelde zich zwaar vernederd. “Je kunt het hierbij laten, Laura” zei hij als verlossend woord. “We hebben meer dingen te bespreken, maar het is goed voor je om te onthouden hoe beschamend het voor iedereen is wanneer jij met je tieten pronkt. Laat ze gewoon niet zien.”

Kokend van woede liet Laura haar handen zakken waardoor het kledingstuk boven haar tieten bleef steken. Albert staarde er naar en Laura wist geen methode te bedenken hoe ze die het snelst kon bedekken, maar ze wilde haar werk niet op het spel zetten, ze zat al diep genoeg in de schulden. Ze wenste dat haar tieten niet zo onwijs groot waren. Waarom had ze geen elegante, kleine tieten zoals bijvoorbeeld Tina? Maar Albert was nog steeds met haar in gesprek.

Albert: Zoals je weet Laura, is je tieten op het werk laten zien, een onaanvaardbaar gedrag. Dus heb ik daar over nagedacht en ik denk dat ik de oplossing gevonden heb: We moeten, van tijd tot tijd praten, praten over de manier waarop jij met je tieten pronkt.

Laura: Ik laat ze echt niet zien en ik pronk er niet mee. Ik weet niet waarom U dat zegt

Albert: Nou Laura, ik heb een bekentenis van je, die je hebt ondertekend, waarin je verklaart dat je dat wel doet en als je dat nu blijft ontkennen zal ik ermee naar de Raad van Commissarissen moeten gaan.

Laura: Nee, alsjeblieft

Albert: Dan denk ik dat we eerst maar eens over moeten praten waarom je het doet. Voor wie show jij je tieten, Laura? Over wie fantaseer je? Wie is het?

Laura: Niemand

Albert: Nogmaals, je hebt getekend en ……

Laura: Er is niemand, echt niet, ik wil niet …..

Albert: Laura als je me geen naam wilt geven dan denk ik dat dit consequenties voor je zal hebben

Laura was in paniek.

Laura: Oké dan, het is Michael van Operating System. Maar ik doe dat alleen om ….

Albert: Omdat hij een jongen is en jij jezelf niet kunt bevredigen. Ik begrijp het. En wie is de tweede persoon en wie de derde? Aan wie laat je nog meer je tieten zien?

Laura: alsjeblieft…..

Albert: Nog twee namen, Laura. Eerlijk gezegd ben ik verrast dat je de naam van een jongen hebt genoemd, Laura, terwijl je een lesbienne bent, een normale man zou denken dat je de boel beduvelt.

Laura: Tom

Albert: Natuurlijk, hij is van dezelfde afdeling, ja ik had het dus toch goed, ik zag jullie samen gaan lunchen. Het verbaasd me niks dat je daar die grote meloenen van je in zijn gezicht duwde. Maar goed, ik heb nog recht op een derde naam.

Laura: Dat doe ik niet…

Albert: Geeft niets, je hoeft het me niet te vertellen, iedereen weet dat het Cindy is die rechts naast je werkt. Je valt haar altijd seksueel lastig tijdens het werken, dus dat is logisch.

Laura: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Albert: Ik noteer gewoon Cindy. En nu, Laura, hoe nat word je als je met je tieten pronkt?

Laura: helemaal niet

Albert: Geloof er niets van, maar waarom laat je me het niet gewoon zien? Je laat te grote tieten zien en ik kijk of je kutje daarna nat is.

Laura: Dacht het niet

Albert: Misschien draag je wel helemaal geen slipje, dat is nog veel geiler dan geen beha, ik denk dat je me nu maar beter je slipje kunt laten zien

Op dat moment sloeg bij Laura de paniek toe. Deze ondervraging was pure seksuele intimidatie geweest. Ze wist dat het zo was. Maar ze trok het niet om voor haar haar rokje op te tillen en te laten zien hoe nat haar slipje werkelijk was. Ze stond op.

Op dat moment sprong Albert naar haar toe en pakte haar rokje vast. Ze trok instinctief terug en het rokje scheurde open en viel op de grond. Haar slipje was in deze onverwachtse daad meegegaan en Laura merkte dat ze nu, in het kantoor van haar baas, met een blote kut stond.

Ze gilde, draaide zich om en rende het kantoor uit in een poging met haar ene hand haar kutje te bedekken en met haar andere blote kont. Ze was radeloos, ze wist niet wat Albert zou gaan doen. Hij had geprobeerd haar aan te vallen. Misschien ging hij haar wel verkrachten? Achtervolgde hij haar? Haar shirt zat nog steeds boven haar tieten, maar ze had géén tij het naar beneden te rekken zonder haar kut bloot te leggen. Ze rende maar door.

Ze had geluk, niemand zag haar. Ze rende het gebouw uit en sloot zich op in haar auto. Er was geen teken van achtervolging te zien. Ze begon tot rust te komen en herinnerde zich toen ineens weer de camera’s die ze in haar auto had moeten installeren. Een camera was nu op haar blote kut gericht. Ze besefte nu ook dat ze tijdens het rijden zowel de koppeling als het gaspedaal moest bedienen en daarbij heel haar kut bloot moest geven.

Het zei zo. Ze voelde haar tranen opkomen. Ze zou haar baan verliezen en ze moest zich aan een vreemdeling bloot geven. Ze had het enige meisje, dat van haar hield, vernederd, gebroken en misbruikt. Wat gebeurde er toch allemaal met haar? Waar was ze mee bezig?

Misschien werd het tijd alles eens goed op een rijtje te zetten. Tegen haar afperser kon ze geen nee zeggen, maar ze hoefde niet te accepteren wat haar baas haar had aangedaan. Ze zocht haar telefoon en scrolde tot ze het nummer van hoofd PZ van het bedrijf had gevonden. Dat nummer had ze eens gekregen toen ze zich, buiten kantoortijden, ziek moest melden.

Het gesprek werd aangepakt. Ze heet Chelle en haar stem was warm en rustgevend. Met een door tranen en snikken gesmoorde stem deed ze haar relaas. Ze vertelde haar over de beha-inspectie van Albert, zijn adviezen en vragen, en tot slot hoe hij haar rokje en slipje kapot had getrokken.

“Dat is vreselijk” zei Chelle toen Laura was uitgepraat. “Dat is heel ernstig en Albert kan door dit gedrag worden ontslagen, ik plan meteen een gesprek op maandag tussen jou, Albert en mij. U moet gewoon, ongestoord, binnen kunnen komen om te werken.”

Laura wist niet hoe ze haar moest bedanken.

“Maar je weet wel zeker wat je zegt, Laura? Wat als het niet waar is dan zou het een ernstige aantijging zijn.”

“Ik weet het zeker” zei Laura.

“Ik heb medelijden met je” zei Chelle “Oké, dan! Ik zie je maandagochtend, vroeg oké?”

Laura stemde in en hing op.

Er was even licht aan de horizon. Haar afperser behandelde haar waarschijnlijk als en slet, de MOC liet haar vreselijke drugs gebruiken, maar tegen Albert kon ze zich ten minste verdedigen. Ze voelde zich al eens tuk beter. Beter genoeg om zonder slip en rok naar huis te rijden wetende dat de camera gefocust was op haar kutje.

Bij thuiskomst had ze geen zin Erica te verkrachten, maar ook niet om tegen haar te praten. Ze ging op de bank liggen en keek naar haar Japanse beelden. Ze negeerde haar vriendin tot die ten slotte naast haar kwam liggen en haar omhelsde. Erica wist niet wat er aan de hand was, maar de liefde voor haar Laura bleef, kost wat kost, bestaan. Laura kuste haar uiteindelijk hartstochtelijk. Ze wilde Erica zo graag vertellen dat ze van haar hield, maar ze was bang dat dit de inspanning van gisteravond ongedaan zou maken, dus in plaats daarvan zei ze gewoon: “Soms ben jij niet zo dom en sletterig. Stom van me, hè!” Erica glimlachte om het compliment en kuste haar.

Opeens besefte Laura dat het bijna 8 uur was en ze zich achter de computer moest melden. Ze nam Erica mee naar de slaapkamer, pakte een iPod en koptelefoon en zei: “Liefje ik moet een paar dingen doen en daar kan ik geen hulp bij gebruiken. Blijf lekker even hier, zet de koptelefoon op dan wordt je niet gestoord terwijl je naar de muziek luistert. Zet hem niet af en blijf hier lekker liggen tot ik terug ben, oké?”

Erica knikte verward. Laura maakte zich zorgen maar dacht dat Erica wel zou gehoorzamen. Ze liet haar vriendin achter en ging naar de computerruimte. Ze zat achter haar pc, trok haar shirtje uit en haar beha ging mee, haar tieten waren bloot voor haar afperser.

Exact om 8 uur kwam er een mailtje:

Slet met die grote tieten:

Goed werk. Je camera’s zijn allemaal operationeel. Je hebt trouwens een erg geile teefvriendin. Nu ga je je helemaal uitkleden en naakt voor de computer gaan zitten. Ik heb een microfoon ingeschakeld. U moet onderstaande verklaring volledig voorlezen, minstens drie keer, beginnende met het einde. Je moet duidelijk en langzaam spreken en je moet het laten klinken alsof alles wat je zegt de volledige waarheid is, omdat we beiden weten dat dit zo is. Tijdens het lezen moet je oogcontact maken met de camera. De hele tijd dat je spreekt, moet je je kutje vingeren. Als je aan het einde van de drie keer door de verklaring geen orgasme hebt, moet je het blijven lezen en met je kut spelen tot dat wel is gebeurd.

Als je klaar bent krijg je nog een mail, dus blijven zitten.

Laura bekeek de rest van de mail. De verklaring was afschuwelijk. Dit wilde ze niet lezen. Ze wist dat haar chanteur alles op zou nemen. Ze wilde niet voor hem masturberen, of deze vreselijke dingen zeggen. Maar ze wist dat het zou moeten. Ze voelde zich van streek en ze haatte het. Het leek wel of ze alleen nog maar kon gaan huilen. Dat wilde ze niet. Ze besloot vanavond niet te huilen. Daar moest ze de controle over houden.

Langzaam stond ze op en trok de vervangende rok en het slipje uit. Haar kutje was weer bloot, ze ging weer op de stoel zitten. Ze nam even de tijd om zich voor te bereiden en keek naar de camera, bewoog haar hand om haar kutje te aaien en begon de woorden van het scherm te lezen:

“Hallo, mijn naam is Laura……. (het duurde ven voor ze haar achternaam prijs gaf) Ik heb 85FF tieten en ik vind het lekker als ze bedekt zijn met sperma.

Ik beweer dat ik een lesbienne ben, maar dat ben ik echt niet. Ik denkecht dat ik de hele dag door lullen word geneukt. Ik zou graag een lul in mijn mond hebben om op te zuigen. Die zou mijn mond kunnen vullen met sperma of er gewoon in pissen, het maakt me niet uit, ik slik graag sperma.

Ik plaag al mijn mannelijke vrienden. Ik draag graag sletterige outfits die mijn kon en tieten goed tot hun recht laten komen. Ik doe dat omdat ik wil dat ze me verkrachten. Ik fantaseer zo veel over mijn makkelijke vrienden die me gewoon tegen de vlakte drukken en neuken. Ze zouden in mijn poesje klaarkomen en ik zou een orgasme krijgen en gillen en smeken om meer. Ze kunnen me zelfs bezwangeren. Als ik eraan denk om zwanger te worden van verkrachting door mijn vrienden, kom ik al bijna klaar. Als ik zwanger raakte, werden mijn sletterige tieten nog groter en konden mijn vrienden me melken als een koe.

Alsjeblieft, als je me dit hoort zeggen, verkracht me dan. Alsjeblieft, ik wil het zo graag. Breek in mijn huis en verkracht me, of wacht me op weg van mijn werk op en duw me gewoon naar beneden en steek je pik in me. Vrouwen kunnen me ook verkrachten als ze dat willen.

Ik zou het leuk vinden als je mijn vriendin ook verkracht. Haar naam is Erica van Chaam en ze is een nep-lesbienne net als ik. “s Nachts giechelen we samen over alle jongens die we plagen terwijl we elkaars kutje likken. We vertellen iedereen dat we niet op jongens vallen omdat dit die mannen gek maakt. We vertellen de mensen dat een lesbienne iets is waarmee je geboren bent. (Noot: natuurlijk is dit waar, maar voor dit verhaal moet ik een andere mening gebruiken), maar in het geheim kiezen wij ervoor lesbiennes te zijn om de jongens te plagen. Wij houden van likken maar we houden nog meer van als we door mannen worden geneukt.

Ik lieg voortdurend over dingen. Ik lieg erover lesbisch te zijn. Ik lieg erover dat ik niet verkracht wil worden. Soms vertel ik leugens over verkrachting, alleen maar omdat dat leuk is. Het zou echt moeilijk voor me zijn om verkracht te worden omdat mijn kutsappen dan niet op gang komen. Hoe pijnlijker en gewelddadiger de verkrachting is, hoe beter. Ik vind het vooral leuk als mensen mijn tieten en kut pijn doen. Wanneer ik verkracht wordt gil ik en zeg: “Stop, stop, maar dat komt alleen maar omdat het niet leuk is als ik alleen maar toestem. Ik wil dan niet echt dat mensen stoppen. Ik wil dan juist dat ze me harder neuken. Als je me ‘stop’ of ‘nee’ hoort zeggen betekent dat echt JA.

Mijn favoriete eten is sperma en het tweede pis. Ik haat het als mensen mij als mens behandelen, maar ik hou ervan als mensen me als en dier of ding behandelen. Ik hou ervan dat mensen me gewoon gebruiken voor hun plezier zonder toestemming te vragen.

Ik weet dat deze video op een dag in een rechtszaal zou kunnen spelen en ik wil alleen herhalen dat als ik zeg dat ik verkracht ben, ik lieg. Jij hebt me gevangen. Het was een leuk spel waar ik loog, maar ik deed het alleen om aandacht. Ik vind het heerlijk met geweld te worden geneukt en ik plaag mensen tot ze me dit aandoen. Ik heb mijn beschuldigingen zo lang voor me gehouden omdat ik het geil vond dat er een video van mij, waarop ik naakt te zien ben en masturbeer, in deze rechtszaal wordt vertoond bij een verkrachtingszaak. Maar serieus, ik ben een zodanige leugenachtige slet.

Hoe dan ook, meer hoef ik niet te zeggen. Ik woon……………..

Hierop gaf Laura haar woonadres, gevolgd door haar telefoonnummers en het adres van haar werkplek. Ze las de verklaring opnieuw. En opnieuw. Tegen de tijd dat ze hem voor de derde keer had voorgelezen was ze nog steeds niet klaargekomen. Dus begon ze maar weer opnieuw. Bij de vierde keer kwam ze tot mijn vrienden ze konden melken als een koe.

Haar orgasme sloeg toe. Ze kreunde en stuiterde op de computerstoel, Golven van genoot schoten door haar lichaam, ze had moeite met zich op het scherm te concentreren. Ze ademde diep in en uit en zonder enig enthousiasme masseerde ze haar kut doelbewust terwijl ze de rest van de verklaring voor las.

Hierna haalde ze haar hand uit haar kutje, veegde die schoon aan haar borsten en leunde achterover on de stoel, wachtend op wat er te gebeuren stond. Ze was trots op zichzelf. Ondanks de vreselijke dingen die ze had moeten zeggen, maar ze had niet gehuild. Ze was natuurlijk doodsbang – ze had haar adres vrij gegeven en vreemden uitgenodigd haar te verkrachten – maar ze was erin geslaagd niet te huilen.

De e-mail kwam snel

Goede kleine kut,

Pieker voorlopig nog maar niet veel mensen zullen deze video zien – als je blijft doen wat je moet doen. Dan verdwijnt die gewoon in mijn privédossier.

Maar ik maak me zorg over wat ik zag op de camera’s die je op je werk instelde.

Het leek erop dat je baas probeerde van je lichaam te genieten, maar toen rende je weg en vertelde het aan iemand.

Goede, sletterige meisjes, vertellen geen roddels.

Dus ik wil dat je weer aan het werk gaat. Ik wil dat je je verkleed al een meisje data liegt over verkrachting. Je weet hoe dat eruit ziet, en ik zal het op de camera controleren, dus je kunt maar beter doen wat ik zeg.

Je gaat iedereen vertellen wat je nodig hebt om te liegen. Je baas gedroeg zich als een echte heer tegenover jou. Zoals ik al zei, je hebt het verzonnen, omdat je een stomme kleine slet bent die om aandacht schreeuwt.

Je gaat je excuses aanbieden en aan ieder waarvoor dit relevant is.

Je gaat je hele team vertellen dat je hebt gelogen over het feit dat je bent gemolesteerd omdat je een dom sletje bet dat van aandacht houdt, of ze nu al van het voorval wisten of niet, je doet het.

Je gaat op je knieën smeken je baan te mogen behouden. Doe alles was nodig is om niet ontslagen te worden. Als ze je gen straf opleggen zal je hen moeten smeken je te straffen.

Dat is alles. Veel plezier morgen op je werk, geile teef. En vergeet die € 1.000,- vrijdag niet.

Een vreemdeling

Laura keer er steeds opnieuw naar. Nee, dacht ze, dat is niet eerlijk. Ze had zo haar best gedaan. Ze had geprobeerd weer controle over har leven te krijgen, nu moest ze met haar baas weer in het reine zien te komen. En dit alles ondanks haar goede bedoelingen. Ze barstte in tranen uit.

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Een Lesbienne Met Schulden - 11

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Douchebeurt - 2Door: Pleziertje
Gelezen: 12051x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sexspeeltje, Teasen, Vingeren
18-05
8.8
:: Mijn Memoires - 1Door: Fieke
Gelezen: 8607x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-05
8.5
:: Kostschoolmeisjes - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6604x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Meisjes, Beffen, Squirten,
17-05
9.2
:: De Douchebeurt - 1Door: Pleziertje
Gelezen: 21469x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vingeren, Sexspeeltje, Beffen
11-05
8.8
:: Een Crush Op Een Docent - 12Door: Petit Tigre
Gelezen: 3317x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags:
05-05
8.9
:: Een Crush Op Een Docent - 11Door: Petit Tigre
Gelezen: 4633x
Reacties: 2
Lengte: Kort
Tags:
01-05
8.1
:: Nieuwe Teamgenoten - 3Door: Miesje
Gelezen: 10579x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
30-04
8.7
:: Nieuwe Teamgenoten - 2Door: Miesje
Gelezen: 17355x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
16-04
8.9
:: Mijn Lesbische Ervaring - 2Door: Jolien
Gelezen: 13383x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
8.8
:: Mijn Lesbische Ervaring - 2Door: Jolien
Gelezen: 7203x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-04
8.6
:: Mijn Lesbische Ervaring - 1Door: Jolien
Gelezen: 21331x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.8
:: Monique & Carla - 5Door: Sexlover
Gelezen: 7067x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Piercings Clitoris, Beffen
06-04
9.1
:: Nieuwe Teamgenoten - 1Door: Miesje
Gelezen: 19869x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Voetbal, Seks
02-04
8.6
:: Eva Was Mijn Beste VriendinDoor: Joni
Gelezen: 20968x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
23-03
9.1
:: Naomi En ... JuliaDoor: Naomi
Gelezen: 11367x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.4
:: Kostschoolmeisjes - 2Door: Sexlover
Gelezen: 13802x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Meisjes, Lesbisch, Tongzoenen, 69
11-03
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!