Opwindend.Net
Datum: 12-09-2018
Stemmen: 40x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 6522x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Het Dagboek Van Jolijn - 6
Door Sam The Eagle - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Het Dagboek Van Jolijn - 5

Maandag 15 juli 2013

Voorzichtig trachtte ik uit mijn tent te kruipen, zonder Lauren en Nore te wekken. Helaas was er echt wel te weinig plaats voor ons drieën, zodat de twee meiden wakker werden en langzaam hun ogen opendeden. Ik gaf hen beiden vlug een zoentje en ging naar de sanitaire blok.

Net toen ik binnen wilde stappen, botste ik letterlijk op Liese. Geschrokken keek ze me aan en probeerde langs me heen te glippen. Ik versperde haar echter de weg en keek haar zwijgend aan. Liese sloeg haar ogen neer en staarde naar haar tenen.
“We moeten praten” zei ik. Ze haalde haar schouders op en zweeg. “Liese, alsjeblief, zeg iets” smeekte ik. Ik prikte mijn wijsvinger onder haar kin en duwde haar hoofd omhoog. Heel even keek ik haar aan en sloot mijn ogen. “Waarom, Liese, waarom?” fluisterde ik. Plots voelde ik haar lippen op de mijne, haar tong likte over mijn lippen en ze gaf me aarzelend een zoen op mijn mond. "Ik mis je" zei ze, "maar Tamara, ze …, ik wou dat ik het je kon uitleggen, maar het is allemaal zo ingewikkeld." Tranen stroomden over haar wangen. Terwijl ik als aan de grond genageld stond, duwde Liese me opzij en liep naar haar caravan, naar Tamara.

Op automatische piloot waste ik mij, poetste mijn tanden en haalde een kam door mijn lange zwarte haren. Ik liep terug naar mijn tent en zag dat Lauren en Nore reeds vertrokken waren. Ik liet me op mijn knieën op mijn luchtmatras zakken. Plots stroomden de tranen over mijn wangen, onstopbaar. Hoelang ik zo gezeten heb weet ik niet, maar na een tijdje voelde ik hoe Lauren me in haar armen nam en mijn tranen wegzoende. Ik vertelde haar wat er gebeurt was. Ze stond op, trok me recht en nam me mee naar haar caravan. Ik stribbelde tegen. “Maar daar zijn Liese en Tamara”, riep ik. “Geen paniek, ze zijn net vertrokken”, zei Lauren. In de caravan troffen we inderdaad enkel Nore aan, die aan het ontbijten was. Ook ik kreeg een ontbijtje voorgeschoteld.

Ik had geen zin om de ganse dag op de camping te blijven en stelde voor om de grot van Orgnac te bezoeken. Lauren was meteen dolenthousiast. “Gaan jullie maar”, zei Nore, wie wil er nu met dit prachtige weer in een donkere grot kruipen?”
We huurden een mountainbike, het was ongeveer een uurtje fietsen langs smalle en bergachtige paadjes. Onderweg liet Lauren me stoppen. “Vind je het erg dat Nore er niet bij is?” vroeg ze. Ik haalde mijn schouders op en zei “Ik vind haar leuk, lief, mooi, maar ...”. “En hoe vind je mij?” onderbrak Lauren me. “Na Liese ben je de liefste, de leukste en de mooiste meid die ik ken. ” fluisterde ik. Ik voelde Laurens armen rondom mij en legde mijn hoofd op haar schouder. Voorzichtig zoende ik haar op haar wang. Haar vingers gleden zachtjes door mijn haren, streelden verder over mijn gezicht en raakten vluchtig mijn lippen. “Kom, we moeten verder naar Orgnac” zei ik met schorre stem. “Ja,” zei Lauren “we moeten maar eens verder naar Orgnac.” Ik stapte op mijn mountainbike en vertrok. Toen ik omkeek, zag ik dat Lauren nog steeds op dezelfde plaats stond. Ze maakte geen aanstalten om te vertrekken. Ik liet mijn fiets vallen en liep naar haar toe. Ik duwde mijn mond tegen haar mond. Ik voelde haar tong tegen mijn lippen, en zonder nadenken deed ik mijn lippen uit elkaar en gaf me over aan een heerlijke tongzoen. “Ik wil je”, fluisterde ze, “hier, nu.” Het leek alsof mijn keel werd dichtgeknepen, mijn hele lichaam schreeuwde ja, maar ik kreeg geen woord gezegd. Ik haalde diep adem en keek Lauren recht in de ogen. “Ik wil je”, fluisterde ik, “hier, nu.”
Ik rukte me los uit haar betoverende blik en deed de fietsen op slot. Lauren nam me bij de hand en leidde me weg van het paadje, het struikgewas in. Ze nam een strandlaken uit haar rugzak. Verbaasd keek ik haar aan. “Je hebt dit gepland”, vroeg ik. Lauren knikte. “En Nore, weet die hiervan?” Weer knikte Lauren. “Ik vind je lief”, zei ze, “en Nore en ik hadden de indruk dat je net iets liever bij mij bent dan bij haar.” Ondertussen had Lauren zich op het strandlaken gezet. Ik twijfelde nog even, moest ik zomaar aanvaarden dat Lauren en Nore bepaalden met wie, waar en wanneer ik seks had? Konden ze zomaar met mijn gevoelens spelen? En dat terwijl ik nog steeds naar Liese verlangde? Ik keek naar Lauren, die haar T-shirt en short uitgedaan had en zich in een klein zwart bikinietje uitstrekte op haar strandlaken. Op slag verdwenen al mijn bezwaren toen ik haar zo zag. Ik deed mijn T-shirt en jeansrokje uit, ging naast haar liggen en rolde zachtjes tegen haar aan. Mijn zintuigen stonden op scherp, ik genoot van de geluiden en de geuren van de natuur rondom ons.

Laurens lichaam voelde warm en vertrouwd aan. Haar lichaamsgeur, haar parfum gemengd met een lichte zweetgeur maakte me gek. Ik zoende haar in haar nek en likkend en zoenend zocht ik mijn weg over haar hals en kin naar haar mond. Ik streelde met mijn tong over Laurens lippen en voelde hoe ze zachtjes uiteen weken. Heel even duwde ik plagend mijn tong in haar mond, maar net op het moment dat Laurens tong wilde reageren, liet ik mijn tong verder glijden en verkende ik elk plekje van haar gezicht. Mijn handen gleden over haar buik en mijn vingers verkenden haar navel. Ik wilde elk plekje van haar lichaam voelen. Elk sproetje, elke millimeter van haar huid en die enkele kleine littekens, wilde ik aanraken, wilde ik zoenen. Ik luisterde naar haar hartslag en voelde haar buik op en neergaan op het ritme van haar ademhaling. Lauren liet het initiatief aan mij over, maar haar gekreun maakte me duidelijk dat ze ervan genoot.
Met mijn tanden trok ik de strikjes van haar topje los. Ik liet mijn handen over haar tietjes glijden, kneep erin en gleed met mijn tong over haar tepels. Ik nam haar tepels een voor een in mijn mond en zoog ze naar binnen. Daarna blies ik zachtjes over haar natte tepels en een rilling trok door haar lichaam. Mijn handen gleden omlaag, naar haar bikinibroekje en behendig trok ik de strikjes los. Lauren duwde haar bekken omhoog zodat ik met een snelle beweging haar broekje kon verwijderen. Ik legde mijn hoofd op haar venusheuvel en streelde met mijn vingers over haar kutje. Parels van geil glinsterden in de zon. Ik likte over haar lipjes. Lauren duwde met haar handen op mijn hoofd en leidde me naar haar klit. Ik likte over haar klit, nam ze tussen mijn lippen en zoog ze zachtjes naar binnen in mijn mond. Ik proefde haar zilte sappen. De druk op mijn hoofd verhoogde. Daarna ging ik met lange halen met mijn tong van onder naar boven door haar kutje. Lauren kronkelde van genot. Ze liet haar handen langs haar lichaam glijden en onder luid gekreun kwam ze klaar.
Lauren trok me dicht tegen haar aan en streelde zachtjes door mijn haren. “Ik hou van jou” fluisterde ze. Haar lippen raakten die van mij. Haar handen gleden onder mijn bikini topje en kneedde in mijn tietjes. Ik nam haar hand en duwde die tussen mijn benen. Ik kon maar aan één ding denken. “Ik wil nu komen”, hijgde ik in haar oor. Laurens vingers gleden in mijn bikinibroekje, haalde ze door mijn kutje en stak een vinger in mijn grotje. Ze bewoog haar hand op en neer en stak een tweede en zelfs een derde vinger bij mij naar binnen. Met haar duim streelde ze over mijn klitje en ik voelde een orgasme door mijn lichaam trekken.

Nadat we de grot bezocht hadden, fietsten we terug naar de camping. Omdat ik mams nog wou zien liep ik door naar haar caravan. Ik opende de deur en deinsde achteruit, waardoor ik tegen Lauren, die me gevolgd was, aanbotste. Nore en mijn broer Ruben lagen ineengestrengeld op de bank, naakt. Ook Lauren zag hen en en slaakte een gil. Ik draaide me om en liep naar buiten, op de voet gevolgd door Lauren. Buiten hield ze me tegen. “Dit was niet de afspraak” zei ze. Verbaasd keek ik haar aan. “Tamara is jullie gevolgd toen jij en Liese gingen kajakken, toen jullie mountainbiketen, bijna de ganse tijd dat jij en Liese samen waren. Dat was ook de reden waarom Ruben gebroken heeft met haar. Nore en Ruben zouden zich voordoen als een verliefd stelletje om Tamara jaloers te maken, want ze voelde ondanks alles toch iets voor Ruben. Maar ik had nooit verwacht dat Nore zo in haar rol zou opgaan.”, vertelde Lauren. “Was onze knuffelpartij van deze middag toch niet doorgesproken met Nore?” vroeg ik. Lauren schudde met haar hoofd. “Neen”, zei ze, "Nore en ik zouden allebei doen alsof. Nore heeft altijd wel wat interesse gehad in jongens, maar had daar tot op dit moment niets mee gedaan.” “Maar waarom al die moeite?” vroeg ik. “Ik wil weten waarom mijn zus zoveel macht heeft over Liese, waarom Liese zo voor haar klaar staat als Tamara met haar vingers knipt.” antwoordde ze. “En die 'Ik hou van jou' van daarstraks, die meende je dus niet?” vroeg ik. Lauren nam mijn handen vast en trok me dicht tegen haar aan. “Je brengt me in de war”, fluisterde ze, “Maar ik zou vannacht weer graag bij jou blijven, als jij dat goed vindt.” “Ook als dat betekend dat Nore en Ruben samen de nacht doorbrengen?” vroeg ik. Ze haalde haar schouders op. “Als ik maar bij jou kan zijn”, fluisterde ze.

Zoek naar meer verhalen van Sam The Eagle...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: Nieuwe Teamgenoten - 2Door: Miesje
Gelezen: 9551x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
16-04
8.9
:: Mijn Lesbische Ervaring - 2Door: Jolien
Gelezen: 7617x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
9.1
:: Mijn Lesbische Ervaring - 2Door: Jolien
Gelezen: 5519x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-04
8.6
:: Mijn Lesbische Ervaring - 1Door: Jolien
Gelezen: 14400x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.8
:: Monique & Carla - 5Door: Sexlover
Gelezen: 5605x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Piercings Clitoris, Beffen
06-04
9.1
:: Nieuwe Teamgenoten - 1Door: Miesje
Gelezen: 14518x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Voetbal, Seks
02-04
8.6
:: Eva Was Mijn Beste VriendinDoor: Joni
Gelezen: 16886x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
23-03
9.1
:: Naomi En ... JuliaDoor: Naomi
Gelezen: 10087x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.4
:: Kostschoolmeisjes - 2Door: Sexlover
Gelezen: 11524x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Meisjes, Lesbisch, Tongzoenen, 69
11-03
8.7
:: Eerste Keer GedomineerdDoor: Bclever
Gelezen: 11034x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-03
8.4
:: De Natte Verrassing... - 3Door: Squiss
Gelezen: 7138x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Squirt, Pis, Publiek
04-03
8.8
:: Monique & Carla - 4Door: Sexlover
Gelezen: 9298x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: 18 Jaar, Oudere Vrouw, Likken, Piercings
26-02
8.9
:: HockeydamesDoor: LynnsVerhalen
Gelezen: 17559x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-02
8.5
:: Kostschoolmeisjes - 1Door: Sexlover
Gelezen: 18052x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Kostschool Meisjes Tongzoenen Nonnen
17-02
8.1
:: De Natte Verrassing... - 2Door: Squiss
Gelezen: 9211x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags: Squirten, Pissen, Publiek, Lactatie
16-02
8.6
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net