Opwindend.Net
Dit verhaal speelt zich af op een boerderij waarop vrijwilligers werken en logeren

Het is weer vakantie, voor mijn ouders het ideale moment om hun “puber” te dumpen in the middle of nowhere op een boerderij. Ik ben hier vaker geweest, ik vind het opzich wel leuk, het was dit of mee op kamp met de kerk.

Eenmaal aangekomen wijst de boerin mij de weg naar mijn kamer, ik stap een grote kamer binnen met 2 een persoons bedden. Wanneer ik mijn spullen heb uitgepakt, en het beste bed heb geclaimed, is het tijd om te dineren. Ik neem plaats aan een tafel waar nog niemand zit, langzaam word ik opgemerkt door een groepje wat ik kende van de voorgaande keren, al snel zit ik niet meer alleen. We praten wat, lachen wat totdat ik iemand zie lopen die wel erg mijn aandacht trekt, een jonge vrouw, ik schat een jaar of 23. Een lange vrouw, blond krullend haar tot op haar schouders, een fel rode sjaal, de manier waarop ze door de eetzaal loopt trekt mijn aandacht. Aan tafel gaat het gesprek door maar ik blijf deze dame observeren. Zonder dat ik het door heb is ze uit mijn gezichtsveld vertrokken, ik schrik daarom ook een beetje als ze opeens naast me zit.

We schudden elkaar een hand “ik ben Ymke” Zegt ze kalm, “ ik ben Ester” zeg ik. Verder tijdens het eten is Ymke erg stil, dit is ook het beeld wat ik meteen van haar heb, dit wekt mijn interesse wel. Na het eten is ze snel weg, ik wil meer weten over deze dame...

De volgende dag zie ik dat we samen de koeien verzorgen, voeren en melken. We beginnen in stilte maar al snel praten we, voor het eerst hoor ik haar lachen. Ze heeft een betoverende, aanstekende lach. Haar fel blauwe ogen vallen me nu pas op, ze ziet er zo naturel en puur uit. Geen make-up maar toch rode wangen, al snel voel ik me aangetrokken door deze vrouw. We hebben een klik en lachen de hele dag door.

Als alles gedaan is spring ik zo de hooiberg in, uitgeput en met mijn armen wijd lig ik op mijn rug in het hooi. Ymke lacht en springt er zelf ook in, in stilte liggen we in het hooi, ik draai mij op mijn zij zodat ik haar goed kan bekijken. Wanneer het tijd is om te gaan eten blijkt dat ik spierpijn heb. “Zal ik je vanavond masseren?” Vraagt Ymke, twijfelend zeg ik ja. Mijn fantasie slaat nu flink op hol, tja wat verwacht je van 17 jarige.

Die avond word er op mijn deur geklopt, het is Ymke. Al snel lig ik met alleen mijn hipster en hemd aan op bed. Terwijl Ymke mij aan het masseren is praten we over wat zwaardere dingen, als het over relaties gaat blijf ik stil. Ondertussen raakt ze de binnenkant van mijn dijen aan en ik voel mijzelf langzaam nat worden, een rode kleur verschijnt langzaam op mijn wangen. Wanneer Ymke klaar is ben ik ontzettend geil, hiervan probeer ik niets te laten merken. Opeens vraag ik hoe oud ze is “30” zegt ze, hiervan schrik ik en ik geloof het niet. Hierdoor worden mijn gevoelens lichtelijk afgeremd. Voordat ze vertrekt geeft ze me een knuffel, langzaam tasten haar handen naar mijn heupen, wanneer we oog contact maken en er een magische klik is word er op de deur geklopt, weg is het moment. Het is iemand met de aankondiging dat er een feestje is morgen avond. Ymke vertrekt hierna.

Het duurt niet lang of ik duik mijn bed in, ik ben nog nooit zo geil geweest denk ik. Snel gooi ik mijn laatste beetje kleding uit. Met mijn linkerhand speel ik met mijn borsten terwijl mijn rechterhand langzaam naar mijn kutje gaat. Hierbij beeld ik me in dat Ymke dit bij me doet. De lichtste aanraking op mijn poesje doet mij al licht kreunen. Langzaam begin ik mijzelf te vingeren, steeds sneller, harder en dieper. De twee vingers doen dit moeiteloos, mijn kutje is zo nat en gevoelig, als ik mijn klitje even aanraak kom ik gelijk klaar, al bijtend in mijn kussen en schokkend van genot. Ik val al snel in slaap, de volgende dag word ik pas wakker in de middag. Ik besluit om op mijn kamer te blijven. Ik blijf denken aan Ymke en hoe graag ik haar wil, maar het is zo fout. Ze is 13 jaar ouder maar ik voel me zo tot haar aangetrokken. De dag gaat voorbij en het is al bijna zo ver om naar heet feestje te gaan.

Ik besluit om iets redelijk uitdagends te dragen, een strakke skinny met daarop een blouse. De blouse knoop ik zo ver mogelijk open zonder net geen inkijk te hebben. Mijn rode haren draag ik ik een staart. Als ik binnen loop zijn er nog niet zo veel mensen, ook word het me duidelijk wat voor feestje het is, alleen de mensen die hier langer zijn of vaker komen zijn er. Het is een chill feestje met overal zitplekjes in de kamer, op de achtergrond klinkt een relaxed muziekje. Ik besluit om op een kussen te gaan zitten ,genietend van de muziek en een drankje neem ik de kamer goed in mij op. Ook bekijk ik de mensen die er al zijn, een stelletje en een groepje oudere vrijwilligers. Al snel komt er een vriendin van me bij mij zitten,langzaam begint iedereen binnen te druppelen, Ymke ontbreekt. Maar na een uurtje is ook Ymke er, er is alleen nog plek naast mij dus komt ze naast me zitten. We zeggen niet zo veel tegen elkaar, ik ben in gesprek met mijn vriendin en ook Ymke raakt in gesprek met iemand.Na een tijdje staat Ymke op, er zijn al wat mensen weg gegaan. Alleen de groep met de vaste kern is er nog. Ymke neemt afscheid en ik sta op om haar een knuffel te geven. We knuffelen en het zelfde gebeurt als gister avond alleen nu kijkt ze me direct na de knuffel aan en voordat ik het doorheb drukt ze haar lippen op de mijne. Ik voel dat iedereen naar ons kijkt, ik beantwoord de zoen niet. Ik besef niet helemaal wat er zo net gebeurd is ik hoor Ymke zeggen “Sorry, sorry, had ik niet moeten doen” dit zeggende loopt ze snel weg. Ik kijk om mij heen en iedereen kijkt redelijk verbaasd, ik besluit om achter haar aan te gaan. Ze loopt de voordeur uit naar buiten, “Ymke! wacht!” Roep ik haar achterna, ze wacht niet, zonder jas sprint ik in de regen naar buiten en grijp Ymke bij haar arm. Ik bedenk mij geen moment en begin haar te zoenen. Daar staan we dan net als in de film, te zoenen in de stromende regenen.

Achter ons horen we geluid uit de hal, ze pakt mijn hand en neemt me mee. We lopen naar een gebouw wat lijkt op een stal, ze opent de deur, er verschijnt een hal. Ze hangt haar jas op en begint mij te zoenen en knoopt mijn doorweekte blouse open, als snel volgt mijn broek. Ze stelt voor om te gaan douchen. Ze pakt me weer bij mijn hand en neemt mee mee naar de douche. Daar begin ik haar te zoenen, ondertussen trekt ze haar kleding uit, ze begint bij haar broek. Dit gaat mij allemaal wat te langzaam dus ik help haar, al snel volgen haar vest en T-shirt. Onder het zoenen door trek ik haar bh los, 2 stevige borsten komen te voorschijn, een bescheiden cupje. Het zoenen word nu intenser, onze handen verkennen elkaars lichaam, ik voel haar tong tegen mijn lippen, opzoek naar de mijne. Onze tongen vinden elkaar en er vliegen weer vonken. Ondertussen priemen mijn tepels door het stof van mijn hemd heen. Ymke zet nu de douche aan, ze loopt naar mij toe en trekt mijn hemd over mijn hoofd heen, ze bekijkt mijn lichaam en trekt ook mijn slipje naar beneden. Ze begint mijn nek te zoenen en te spelen met mijn borsten. Ondertussen probeer ik haar slipje naar beneden te duwen, ze merkt het en doen het zelf.

Naakt stappen we nu onder de douche, ik bekijk Ymke nu goed. Naar haar stevige borsten, haar rondingen en het blonde schaamhaar. Ymke bekijkt mij ook, ze gaat achter mij staan, haar handen verkennen mijn naakte lichaam, haar lippen in mijn nek. Ze maakt me gek, ik voel me heel erg geil worden, langzaam gaat haar hand richting mijn kutje, de eerste aanraking doet mij al kreunen. Langzaam begint ze mij te vingeren, zachtjes begin ik te kreunen. Snakkend naar lucht draai ik mijn hoofd richting Ymke, ze zoent me. Hees zeg ik “niet stoppen, ga door... “ ik kan mijn zin niet afmaken of ik kom al kreunend klaar. Wankel sta ik op mijn benen, al hijgend leun ik tegen Ymke aan. Weer pakt ze mijn hand en we lopen naar de slaapkamer, in de slaapkamer aangekomen doe ik wat ik in mijn hoofd al enkele keren al gedaan heb.

Ik loop naar haar toe en duw haar op bed. Ik zoen haar in haar nek, een zucht verlaat haar mond. Mijn handen betasten haar lichaam, en vinden hun weg,langzaam naar beneden. Wanneer mijn hand haar schaamlippen raakt geeft ze een goedkeurende kreun. Zachtjes begint ze te kreunen, ik voel dat ze ontzettend nat is. Ik besluit om haar te beffen, met lange halen ga ik door haar spleetje. Ik voel een hand op mijn hoofd drukken, ik begin sneller te likken, sneller en harder. Ik hoor Ymke harder en harder kreunen, haar hand grijpt mijn haar vast. Voorzichtig duw ik twee vingers naar binnen een harde “oooohw... hmmm Ester!” klinkt door de kamer. Ik vinger steeds sneller, mijn vingers gaan in en uit haar doorweekte kutje. Met haar handen grijpt ze nu de lakens vast. Het duurt niet lang of ze komt klaar. Ik kom naast haar liggen op bed, al hijgend zegt ze “wauw” meer komt er op dit moment niet uit. Als ze weer wat bijgekomen is zoent ze me en komt tegen mij aan liggen. “ ik moet je teleurstellen ik ben uitgeput” zegt ze, ik druk een kus op haar hoofd en zeg dat het niet uitmaakt. Het duurt niet lang of Ymke valt in mijn armen in slaap, ik volg even later ook.

Zoek naar meer verhalen van M...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Lesbisch" VERHALEN
:: De Douchebeurt - 2Door: Pleziertje
Gelezen: 11664x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sexspeeltje, Teasen, Vingeren
18-05
8.8
:: Mijn Memoires - 1Door: Fieke
Gelezen: 8281x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-05
8.5
:: Kostschoolmeisjes - 3Door: Sexlover
Gelezen: 6438x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Meisjes, Beffen, Squirten,
17-05
9.2
:: De Douchebeurt - 1Door: Pleziertje
Gelezen: 21057x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vingeren, Sexspeeltje, Beffen
11-05
8.8
:: Nieuwe Teamgenoten - 3Door: Miesje
Gelezen: 10528x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
30-04
8.7
:: Nieuwe Teamgenoten - 2Door: Miesje
Gelezen: 17295x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch
16-04
8.9
:: Mijn Lesbische Ervaring - 2Door: Jolien
Gelezen: 13323x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-04
8.8
:: Mijn Lesbische Ervaring - 2Door: Jolien
Gelezen: 7178x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-04
8.6
:: Mijn Lesbische Ervaring - 1Door: Jolien
Gelezen: 21235x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
11-04
8.8
:: Monique & Carla - 5Door: Sexlover
Gelezen: 7040x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Piercings Clitoris, Beffen
06-04
9.1
:: Nieuwe Teamgenoten - 1Door: Miesje
Gelezen: 19823x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Lesbisch, Voetbal, Seks
02-04
8.6
:: Eva Was Mijn Beste VriendinDoor: Joni
Gelezen: 20896x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
23-03
9.1
:: Naomi En ... JuliaDoor: Naomi
Gelezen: 11340x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
18-03
8.4
:: Kostschoolmeisjes - 2Door: Sexlover
Gelezen: 13752x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Kostschool, Meisjes, Lesbisch, Tongzoenen, 69
11-03
8.7
:: Eerste Keer GedomineerdDoor: Bclever
Gelezen: 12915x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
07-03
8.4
:: De Natte Verrassing... - 3Door: Squiss
Gelezen: 7871x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Squirt, Pis, Publiek
04-03
8.8
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!