Opwindend.Net
Hallo!
Ik ben Ronny, heb lange haren en een atletisch, volledig onthaard lichaam en een besneden penis. Ik ben homo, geen verwijfd type maar vind het heerlijk om diep in mijn kont te worden geneukt.

Het was een bijzonder hete dag en uit ervaring wist ik dat het in het naburige park een stuk koeler zou zijn. Ik trok een paar flip-flops aan en een kort atletiek shortje. Het park bestond uit een open vlakte, struikgewas en stukken bos en in het bos zou het toch een paar graden frisser zijn. Bij de ingang van het park had ik een fles koel water gekocht en eenmaal in het bos stond ik langs een klein paadje stil om wat te drinken.

Een drietal mannen kwam langs het weggetje gewandeld, twee vijftigers en een jongere vent. Ze hielden halt en begonnen een gesprek. Een van de vijftigers had een fototoestel bij en de andere een video camera. Na wat geklets vroeg de man met het fototoestel of hij wat foto's van me mocht nemen en ik vond dat OK. De video man zou dat opnemen, wat ik ook geen bezwaar vond.

Nadat ik wat gevraagde poses had aangenomen, waarbij de fotograaf me steeds aanraakte om de pose te verbeteren, vroeg hij of mijn broekje wat omlaag mocht. Enkel een beetje om zo een uitdagende pose te bewerkstelligen. Hij kwam mijn broekje wat omlaag duwen, nam wat foto's en vroeg dan of ik wat meer wilde tonen. Ditmaal trok hij mijn shortje langs één kant zover omlaag dat het duidelijk was dat ik geen schaamhaar had. Ik begon ook wat opgewonden te geraken.

Na nog wat foto's ontblootte hij mijn billen en het werd duidelijk dat ik een harde aan het krijgen was. Dan kwam hij terug naar me toe en trok mijn broekje volledig omlaag. Mijn bevrijde pik sprong trillend tevoorschijn. De man glimlachte, gaf een speelse tik op mijn stijve, drukte een zoen op mijn eikel en trok mijn shortje dan volledig uit. Het was heel erg opwindend om daar in het bos naakt voor de drie kerels te staan met mijn lid fier rechtop.

Na nog wat foto's kwam hij terug naar me toe, knielde voor me neer en begon me te pijpen. Het was zalig en ik werd supergeil. Terwijl hij me pijpte greep hij mijn billen beet en een vinger werd in mijn aars geduwd. Toen dat gebeurde kreunde ik luid van plezier en genot. De videokerel was nog steeds aan het opnemen en de derde man stond een eindje verder toe te kijken. Ik gaf me volledig over en was zo geil dat ik tot alles bereid was.

Toen de fotograaf opstond, zijn broek opende en er zijn piemel uit haalde aarzelde ik geen moment. Ik knielde voor hem neer, nam zijn lul vast en na wat gelik en gezoen nam ik die heerlijke pik in mijn mond. Al vlug kreeg hij een mooie en harde erectie. Hij streelde mijn hoofd, nam mijn kin dan beet zodat ik naar hem moest opkijken en vroeg me dan of hij me mocht neuken. "Graag. Hoe wil je me?" vroeg ik gretig. Hij liet me neerknielen in een stukje gras, borst op de grond en kont omhoog. Dan knielde hij tussen mijn benen en even later duwde zijn eikel tegen mijn gaatje.

Ik ontspande me en kreunde van genot toen die binnendrong. Hij greep mijn billen stevig beet en duwde zijn paal, beetje bij beetje dieper in me. Ik liet duidelijk merken dat ik er erg van genoot. Toen hij me begon te berijden drong het pas echt tot me door. Ik was naakt, werd in mijn kont geneukt, op een openbare plaats en moest er iemand langs komen dan kon ik me nooit of te nimmer verbergen. Het was ongelofelijk opwindend en ik bemerkte dat ik er geweldig van genoot.

O wat ging die man lekker in me tekeer. Hij bleef lekker lang doorgaan en dreef dan het tempo op. Steeds harder en woester werden zijn stoten en uiteindelijk greep hij mijn heupen beet, trok me tegen zijn kruis, terwijl hij hard toestootte en grommend in me spoot. Met zijn pik nog in me en nahijgend, streelde hij dan mijn rug en flanken. Ik kreeg de derde man in de gaten, die stond wat verder zijn stijve lul te strelen.

De fotograaf trok zich uit me terug, streelde dan nog eens mijn billen terwijl de derde man naderde. Zijn lul stond fier rechtop en was van een bevredigende omvang. Hij knielde neer tussen mijn benen, vingerde me wat en streelde dan mijn billen met zijn heerlijk harde lid. Hij nam mijn heup beet terwijl zijn roede langs mijn bilspleet naar mijn gaatje gleed. Weer gaf ik kreunend aan dat ik het heerlijk vond toen hij me penetreerde. Wat was het heerlijk om de tweede paal diep in me te voelen doordringen en dan lekker geneukt te worden.

Wat gebeuren moest gebeurde. Terwijl ik aan zijn paal geregen was en hij hard in me aan het pompen was kwam een wandelaar aan. Hij stopte, keek nogal verbaasd, wilde dan iets zeggen, bedacht zich, keek nog even toe en vertrok dan weer van waar hij gekomen was. Al die tijd ging mijn berijder lekker door.
Het was erg opwindend om zo betrapt te worden en ik moet toegeven dat ik het heerlijk vond toen de kerel de tijd nam om ons goed te bekijken..

Blijkbaar had de komst van de toeschouwer mijn neuker danig opgewonden, want hij ging steeds harder en vlugger in me te keer om dan met een woeste kreet me een tweede lading sperma te bezorgen. Hij steunde, met zijn handen, stevig op mijn kont terwijl zijn lul kleiner in me werd en er tenslotte uitfloepte.
"Blijf zo maar zitten" zei hij nog wat nahijgend. Opzij kijkend bemerkte ik dat de fotograaf nu de videocamera overnam van de filmer. Ik zou zo meteen een derde lul in me ontvangen en keek daar wel naar uit.

Deze kerel liet zijn broek zakken en liet me zijn erg grote lul zien alvorens hij achter me plaats nam en neerknielde. Hij kletste zijn roede tegen mijn billen, liet dan zijn harde paal langs mijn zakje glijden om nog eens duidelijk te maken welk een formidabel ding het wel was. Weer liet ik luid merken dat ik het heerlijk vond toen hij zijn joekel in me duwde. Hij nam er zijn tijd voor. Met kleine stootjes drong zijn, formidabel geval steeds dieper in me. Dan voelde ik zijn huid tegen mijn billen en wist dat zijn gevaarte volledig in me zat. Bedachtzaam begon hij me dan te neuken, met trage, lange halen.

Plots floepte ook hij uit me, maar met een forse stoot drong hij dadelijk weer helemaal in me. Hij deed dat verschillende keren na elkaar en ik vond dat wel erg lekker. Van de drie mannen die me namen gaf hij me wel de beste beurt. Niet dat ik niet had genoten van de andere twee, maar nummer drie bleef veruit het langst in me bezig. Ook hij begon uiteindelijk het tempo in de hoogte te jagen en zijn blote huid kletste heel erg hoorbaar tegen mijn billen.

Gedurende de hele tijd was er al wat vocht uit mijn stijve gedruppeld maar nu stond ik echt wel op springen, en nog voor de derde man in me klaar kwam begon ik onbedwingbaar te spuiten. Ik had het gevoel dat ik mijn ballen volledig leeg had gespoten. Wat later werd ik voor de derde keer gevuld met een lading sperma.

Ik zat nog wat uitgeteld op het gras, behoorlijk bezweet en sperma uit mijn aars druppend, toen de kerels me rechtop hielpen en me, met behulp van wat flesjes water reinigden. Toen dat gedaan was kwam een van hen met mijn shortje aanzetten, waarna ze vriendelijk afscheid namen en me bedankten voor een heerlijke namiddag. Ik trok mijn broekje terug aan en wandelde wat doelloos verder, nagenietend van wat me zonet overkomen was.

Heb ik er spijt van? Absoluut niet.
Zou ik het terug doen? Zeer zeker.
Het was zonder meer een van mijn heerlijkste seksuele ervaringen en ik schaam me er absoluut niet voor om dit te laten weten.
Het leven is veel te kort, dus geniet van elk moment dat je dat kan.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 4869x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 4085x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 1802x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 5432x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 2454x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 3565x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2338x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2502x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 4850x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
8.1
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 7935x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5142x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3085x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1502x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
:: Priveslet Van Mijn...Door: Koentje
Gelezen: 7062x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Gay, Sletje, Dik, Leraar, Homo, Anaal, Neuken, Seks
13-05
8.3
:: Onmogelijke Verlangens - 1Door: Rens24
Gelezen: 5915x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Homo
13-05
8.6
:: Betrapt Door Mijn... - 20Door: Jean
Gelezen: 2852x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
13-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!