Opwindend.Net
Het was een rustige zomerdag toen ik nietsvermoedend in het gemeentelijk park wandelde. Ik had de hele dag gewerkt en ’s avonds was ik wat toe aan ontspanning. Gelukkig scheen de zon nog lekker en was het nog heerlijk warm buiten. Ergens aan een vijver ging ik liggen in het gras. Omdat het zo warm was deed ik mijn T-shirt en mijn short uit en legde me, enkel met een onderbroekje nog aan, in de zon. De warme zonnestralen op mijn lichaam maakten me wat geil en ik voelde het overal lichtjes tintelen.

In de verte zag ik twee jongens zich vermaken in de vijver. Hoewel er een zwemverbod was, sprongen en zwommen ze in het water. Het waren echt knappe jongens – ik schatte ze zo’n 20 jaar oud. Ze waren slank maar gespierd, net zoals ik het leuk vond. Hoewel ik wat verlegen was, kon ik het niet laten ze aan te staren. Na een tijdje leken ze me door te hebben. Telkens ze mijn richting uit keken, keek ik stiekem weg. Maar plots kwamen ze dichterbij in mijn richting. Mijn hart begon sneller te slaan en ik begon me af te vragen wat ze kwamen doen. Zouden me vernederen? In elkaar slaan? Of misschien wel iets leuks? Ik voelde zowel angst als stiekem hoop. Aan hun uiterlijk en accent leidde ik af dat ze van Marokkaanse afkomst waren. Ze hadden ook een licht getaande huid.

‘Hé, jij daar’ zei één van hen. ‘Wat zit jij zo te kijken naar ons’, vroeg hij ietwat dominant. ‘Uh niets hoor’, stamelde ik. ‘Jaja, we hebben je wel zien kijken’, zei de andere. ‘Ben je homo misschien’… De situatie leek uit de hand te lopen. Dit had ik natuurlijk niet verwacht. ‘Ja, en dan?’. De jongens lachten. ‘Dat is niets hoor. We doen je niets. Maar je moet wel luisteren, oké. Je moet meekomen, nu, sta op!’. Eerst was ik verstijfd van angst. Ik durfde niets te doen. Paniekerig keek ik rond me heen. Kon ik nog vluchten? Waren er geen mensen in de buurt?... Maar ik was hier helemaal alleen aan deze kant van de vijver, niemand kon ons zien. Achter ons was namelijk een uitgestrekt bos. Ik wilde het op een lopen zetten, maar de mannen grepen me vast, de één aan mijn armen de andere aan mijn benen. Ze blinddoekten me en deden me een mondknevel aan, zodat schreeuwen tevergeefs werd. Het enige dat ik nog hoorde was hoe ik in een auto werd geleid en weggevoerd. Eén van hen zat aan het stuur, terwijl de andere me stevig tussen zijn benen klemde. ‘Stil eh, of ik doe je wat’, zei hij. Hoewel ik heel angstig was, merkte ik dat ik uit opwinding wel een lichte stijve had gekregen. Hopelijk zien ze dit niet, dacht ik.

We kwamen eindelijk ergens aan, maar ik wist niet waar. Geblinddoekt werd ik binnen geleid. We daalden een trap af, dus ik vermoedde dat we een kelder binnen kwamen. De mannen kleedden me helemaal uit. Toen ze mijn stijve zagen, zei één van hen. ‘Hij vind het leuk hoor’. Ze deden boeien rond mijn handen en mijn benen en een leiband rond mijn hals. ‘Voortaan is dit je nieuwe thuis, slaaf’. ‘Je wordt onze persoonlijke hond’. Ik wist niet wat ik hoorde. Op één of andere manier vond ik het super geil wat me overkwam. ‘We zullen al oefenen’. Ze deden een mouth gag in mijn mond, zodat die wijd open kwam te staan. Ik hoorde een rist open gaan en voelde een lul tegen mijn gezicht gaan. ‘Doe open’. En als een sletje deed ik mijn mond open en liet me mondneuken. De man begon te kreunen. ‘Oh, wat een lekker sletje. Hier gaan we nog veel plezier aan beleven’. En voor ik het wist zat de andere man met zijn lul tegen mijn sterretje te duwen. Een lichte kreun ontsnapte mij, maar de man beviel me te zwijgen. ‘Shht, zwijgen jij. Je zal dit wel leuk vinden’. En ik liet me doen. Ik liet de man zijn grote mannenlul langzaam in mijn kontje schuiven. Met behulp van speeksel en glijmiddel lukte het beter, maar de grote lul bleef pijn doen. Hoe harder ik kreunde, en meer pijn leed, hoe leuker de man het vond. Hij begon me zelfs op mijn kontje te slaan.

De andere man had me eindelijk bevrijd van mijn mouth gag. Maar nu beviel hij hem te pijpen. Dit liet ik me niet twee keer zeggen. Met volle overgave begon ik zijn grote dolk af te zuigen, alsof mijn leven er van af hing. Hij hielp mij soms door mijn hoofdje over zijn dolk te schuiven. ‘Goed zo, braaf sletje’, zei hij. Zo bleef het maar door gaan, tot hij plots heviger begon te kreunen. ‘Oh, ik ga komen’. En ik voelde zijn warme zaad over mijn gezicht en in mijn mondje. Vol geilheid begon ik het overgebleven zaad van zijn lul af te likken. Door het zien hiervan werd diegene die me neukte nog geiler. Hij neukte me steeds heviger tot ook hij zijn vocht spoot, ditmaal in mijn kontje. Het warme zaad vulde mijn hele gaatje. ‘Zo, genoeg geneukt voor vandaag’, zei hij. Maar de andere man had terug zin gekregen en nam diens plaats in en begon me verder te neuken. Met de sperma van zijn vriend als glijmiddel ramde hij nu in mijn kont verder. De andere man beroerde mijn lul en het duurde niet lang voor ik klaarkwam. Zo lag ik daar dan, te wachten tot mijn heerser me nogmaals volspoot met zijn warme zaad. ‘Oké, nu is het goed’, zei hij.

‘Kom maar sletje. Nu mag je in je kooi. Je komt er pas terug uit als wij terug zin hebben, begrepen?’ En toen drong het tot me door. Ik was een seksslaaf geworden.

Zoek naar meer verhalen van Sven...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 770x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
9.4
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1282x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 5960x
Reacties: 7
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 4879x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2011x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6181x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 2779x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 3968x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2472x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2671x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5223x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
8.0
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 8656x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5506x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3185x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1588x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
:: Priveslet Van Mijn...Door: Koentje
Gelezen: 7348x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Gay, Sletje, Dik, Leraar, Homo, Anaal, Neuken, Seks
13-05
8.3
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!