Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Quint's Liefde - 10

Heya! Hier weer het nieuwe deel in de verhalenserie ‘Quint’s Liefde’! Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe tof jullie reacties zijn. Dat zorgt echt voor een glimlach op m’n gezicht bij het lezen ervan en motiveert me natuurlijk enorm. Ik voel me echt gevleid door jullie, haha. ;-) Geniet en veel plezier met het lezen van deel 11, en zoals je weet: reacties zijn altijd welkom!

Quint’s Liefde – 11: Uitgeslapen
Zondagochtend, m’n ogen gaan open. Maar stiekem ben ik te moe om écht wakker te worden, ik kijk naar het raam en zie de zon nog laag staan: het is nog vroeg. Ik voel een hand over m’n kontje gaan. De hand van Stenn. Om een of andere reden voelde dat zo lekker daar, zo over m’n ass. Ik duwde m’n kontje iets meer tegen Stenn aan, ik voelde zijn hand mij door m’n haartjes strelen. En een klein kusje op m’n achterhoofd. Ik voelde z’n adem langs m’n nek gaan. ‘Quintje, ga nog lekker slapen’ hoorde ik ‘m nog fluisteren. Ik kreunde nog wat en met een diepe zucht viel ik weer in slaap.

Wederom werd ik wakker, dit keer niet zo vredig als daarstraks. Ik had een nachtmerrie en ik schrok letterlijk wakker. Ik zat gelijk rechtop in bed, ik wenkte m’n ogen naar de wekker toe en de wijzers stonden op kwart voor twaalf. Ook Stenn kwam gelijk rechtop zitten, ongerust vroeg hij: ‘Quint wat is er?’. ‘Een… een nare droom… denk ik?’ stamelde ik enigszins onschuldig. Een arm deed hij over m’n schouder heen en de andere op m’n buik. Langzaam gingen we weer plat liggen. Ik was in gedachten, geschrokken van de nare droom. Ik had een erg onrustige ademhaling, maar hoe Stenn me streelde kalmeerde me. Ik draaide m’n hoofd om, ik keek hem aan in zijn mooie blauwe ogen. Ik dacht al weer snel aan gisteravond. Dat zorgde voor een grote glimlach op m’n gezicht wat bij Stenn ook weer een mooie glimlach bezorgde. Ik drukte mijn lippen op de zijne, maar dat kusje werd al gauw een tongzoen.

‘Sorry dat ik zo wakker werd…’ zei ik tegen hem. ‘Sorry? Daar hoef je absoluut geen sorry voor te zeggen babe’ antwoorde Quint. ‘Je zegt trouwens echt te vaak sorry, moet je echt afleren’ en hij gaf me een kusje. We lachten. ‘We moeten zo echt opstaan, het is echt al laat’ zei Stenn. ‘Dat is misschien wel handig’ zei ik hem toe. Hij gaf me een kusje en hij stond op, liep naar het raam toe. Ik had zich op zijn lekkere voetballerskontje, poah wat waren die billen toch lekker. Zo lekker rond. ‘We hebben het rijk ook niet meer alleen, je broers zitten op het terras’ zei Stenn, ‘Dat wordt geen wake-up seks’. ‘Weet je dat zeker? Ik weet wel iets’ keek ik hem ondeugend aan. ‘Ehm wat dan..? Straks horen ze ons.’ Ik stond op, liep een beetje huppelend naar hem toe, gaf hem een kusje op z’n mond en pakte z’n hand, ‘Kom mee’. Naakt liepen we over de gang naar de badkamer toe. Ik deed de deur op slot, opende Spotify en knalde wat muziek door de speakers in de badkamer. ‘Dit moet ik thuis ook hebben’ zei Stenn enigszins verwonderend. ‘Ik heb die dingen altijd aan als ik douche, vooral ’s ochtends. Karaoke-Quint, dan zing ik de sterren van de hemel!’ ‘Ja vast, eerder karaoke-valse-Quint’ zei Stenn plagerig. ‘Je bent gewoon jaloers’.

Ik legde wat handdoeken klaar en deed de regendouche aan, snel pakte ik ‘m vast bij z’n arm en nam hem mee onder de douche. Ik hield hem vast, stevig vast, ik legde m’n hoofd tegen zijn schouder aan. En zo stonden we de hele tijd tegen elkaar aan, we zeiden niets, alleen het geluid van het water en de muziek die aan stond. Onze naakte lichamen tegen elkaar aan, wat een fijn gevoel was. En twee stijve piemels die er tussen in zaten. Hij bracht z’n hoofd naar de mijne toe en gaf me een kusje op m’n voorhoofd, wat volgde was een kusje van mij op zijn lippen. Ik voelde een tong tegen mijn lippen drukken, ik opende langzaam m’n mond en onze tongen verstrengelden zich met elkaar. Onze handen gingen over onze rug, van heel rustig naar steeds wilder. Evenals onze tongzoen. Ook onze ademhaling was wild, snakken naar adem omdat we niet door onze mond konden ademen door al dat water. Ik voelde zijn hand van m’n rug naar m’n borst toe gaan, hij streelde mijn tepels. Die werden natuurlijk in no-time hard. Maar mijn dick liet hij ook niet onberoerd, ik voelde hoe zijn hand mijn dick vast pakte. Een harde kreun kwam uit m’n mond. ‘Ssst, straks horen ze ons’ lachte hij. ‘Moet je maar niet zo lekker bezig zijn’ zei ik. ‘Touché’. Langzaam trok hij m’n velletje naar achter waar m’n eikel ontblootte, nat van het voorvocht. Langzaam trok hij me af, ik sloot m’n ogen en ik genoot intens. Ook ik wilde niet achterblijven, ik wilde gewoon een piemel in m’n hand hebben, zijn piemel nota bene. Ik pakte ‘m vast en trok hem langzaam af. Ik keek hem aan, hij mij, maar telkens deden we allebei onze ogen eventjes dicht door het lekkere gevoel wat overheerste.

Hij bracht zijn hoofd weer naar de mijne en zoende me direct op de mond. Na die zoen keken we elkaar weer aan, ik verdronk in zijn ogen. Ik kon de lust, verlangen en de liefde in zijn ogen zien. Beiden keken we elkaar ondeugend aan. ‘Ik wil je zo graag zuigen Quint’ zei Stenn hees. ‘Hmm, ga op je knieën dan cutie’ zei ik hem toe. ‘Niet zo snel jij’ zei hij. Hij zoende me weer, na die zoen ging hij met z’n tong over m’n wang, langs m’n kaaklijn, over m’n nek naar m’n borst toe. Hij zoog één voor één m’n tepels. Heerlijk hoe dat voelde, zo’n warm gevoel om je stijve tepels. Likkend ging hij naar beneden, langs m’n navel naar de schacht van mijn piemel. Van onder tot boven likte hij deze, met z’n hand trok hij m’n voorhuid naar achteren en hij likte het randje van m’n eikel. Zijn tong ging naar het topje van m’n eikel waar hij het spleetje likte. Poah, wat kon deze jongen je lekker verwennen, dacht ik bij mezelf. Ik voelde hoe zijn mooie lippen mijn eikel omsloten, direct zoog hij langzaam m’n eikel naar binnen en verdween mijn paal steeds meer zijn mondje binnen. Ik voelde hoe mijn dick over zijn tong gleed, telkens heen en weer. Ik kreunde zachtjes, hij voerde het tempo steeds meer op met pijpen. Ik legde m’n hand op zijn haren, strelend door zijn natte haartjes. Ik wilde dieper, ik wilde hem in zijn geile bek neuken.

Ook hij had het door dat ik dieper wilde, als een ware gentleman ging hij beetje onderuitgezakt op de grond zitten, met zijn hoofd tegen de muur aan. Zo kon ik mijn dick op mijn eigen tempo in zijn mond laten glijden. Hij pakte zijn eigen piemel vast en begon zichzelf af te trekken. Steeds meer liet ik m’n heupen zakken zodat mijn piemel dieper in zijn mondje gleed, op en neer. Telkens voelde ik zijn lippen mijn eikel stevig omsluiten, hoe zijn tong langs m’n eikel ging. Het voorvocht droop uit m’n eikel. Hij zat daar met z’n gesloten ogen, terwijl ik de mooiste jongen die ik in m’n leven heb gezien in zijn geile bek aan het neuken was. Het kon niet meer lang duren, ik begon zwaarder te ademen en het zachte gekreun werd ietsjes harder. ‘Ah Stenn, ik ga zo komen.’ In plaats om in zijn mond klaar te komen besloot ik mijn pik uit zijn mond terug te trekken. Ik begon hard aan m’n eigen dick te trekken. Zijn hand streelde de binnenkant van m’n bovenbeen. Ik voelde het opkomen, ‘Ah ik ga spuiten’. Ik richtte m’n pik naar beneden en spoot zo over z’n borst heen en over z’n buik. Ook voor Stenn zelf werd het teveel, nadat mijn eerste stralen op zijn buik en borst belandde, begon hij ook over zichzelf heen te spuiten. Langzaam zat hij nog na te hijgen, en stond ik nog na te hijgen.

Ik reikte een hand uit en ik trok hem overeind. Snel zoenden we elkaar weer, ik voelde hoe de kleverige sperma op onze buikjes met elkaar mengde. Zo gleden we glibberig tegen elkaar aan. We wasten elkaar nog, waste de haartjes tot het echt tijd was om uit de douche te gaan. Ik deed de kraan uit en Stenn begon me af te drogen met de handdoek. Heel lief en teder, de handdoek over m’n haartjes heen, en daarna de rest van m’n lichaam. En die handdoek langs m’n billen heen, hetzelfde deed ik natuurlijk ook bij hem. We keken elkaar aan, we kusten elkaar. Ik heb iemand nog nooit zoveel kusjes gegeven als bij hem. Wat was ik toch stapelverliefd op hem. ‘Natte haartjes staan je ook leuk Quint’ zei Stenn. ‘Anders bij jou wel’ en ik gaf hem een kusje. ‘Ik heb eigenlijk niet gedacht aan het feit dat we zo samen naakt de badkamer uit moeten… Straks worden we gezien, dat roept vragen op natuurlijk’ zei ik. ‘We wagen het erop’ zei Stenn. Zo gezegd zo gedaan, rennend over de gang gingen we terug naar mijn kamer. Snel sloot ik de deur achter me dicht. ‘Volgens mij zijn we veilig’ zei Stenn lachend. Ik knikte. Ik pakte wat kleding waaronder een nieuwe boxer, Stenn zat ondertussen op bed zijn appjes te beantwoorden. ‘Weet je moeder eigenlijk wel dat je hier bent?’ vroeg ik hem. ‘Ik had gezegd dat, als ik niet thuis zou komen, ik bij iemand zou slapen.’ ‘Ah dus je had er al op gerekend’ zei ik hem toe. ‘Ja en nee, ja ik had dan bij een vriend kunnen slapen, nee ik had niet gedacht dat ik bij jou bleef slapen. Wel gehoopt natuurlijk!’ vervolgde Stenn. Ik trok ondertussen m’n boxer aan. ‘Quint, mag ik wat vragen?’ ‘Tuurlijk, shoot.’ ‘Hoe kom je aan die blauwe plekken op je bovenarm, en die op je bovenbeen..?’

Ik was overvallen door de vraag, daar had ik niet echt op gerekend. ‘Ehm… Ja heel stom eigenlijk, ik gleed laatst uit op de zwembadvloer, omdat ik rende. Terwijl iedere zwemmer wel weet dat je niet moet rennen in een zwembad.’ Maar ik kon hem niet aankijken terwijl ik dat zei. Het was eventjes stil. ‘Oh… Ja, nou ja, beter dat dan dat je iets breekt’ zei Stenn. We gingen verder met aankleden, we konden niet stoppen met het naar elkaar kijken. Nadat we aangekleed waren liepen we naar beneden, naar de hal die uitkomt in de keuken. Daar stond mijn moeder. ‘Goedemorgen, uh middag jongens, lekker uitgeslapen? En uitgekaterd..?’ vroeg ze. ‘Dag mevrouw’ zei Stenn zo beleefd als dat hij was. ‘Hey Stenn, tijd niet gezien, alles goed?’ en zo zat Stenn vast aan het vragenvuur van m’n moeder. M’n moeder stelt altijd te veel vragen over hoe het gaat, op school, voetbal en ga zo maar door. Maar ze had wel lekkere pancakes gebakken die ik en Stenn zaten op te eten. ‘Hoe was het feestje van Jelmer?’ vroeg ze. ‘Ja was wel tof mam, maar wij gaan even in de tuin zitten, het is mooi weer.’ ‘Prima jongens, neem even de lemonade mee voor je broers, die zitten er ook.’

Zo liepen Stenn en ik het terras op. ‘Ah, daar hebben we onze feestgangers!’ zei Levi opgetogen. ‘En nog wat meiden gefixt boys?’ vroeg Bram nieuwsgierig. ‘Je moest eens weten’ zei Stenn sarcastisch. Direct daarna gaf hij me een knipoog. ‘Maar kleine, het is dan wel de bedoeling dat je dan ook een meid meeneemt naar huis, Stenn is geen meid’ zei Levi plagerig. ‘Ja maar Stenn kan ook erg vrouwelijk zijn af en toe’ zei ik hem toe. ‘En je was waarschijnlijk zo dronken dat je het verschil niet meer zag zeker?’ lachte Bram. We lagen allemaal in een deuk. ‘Ah jongens, plaag die twee niet zo. Jullie zijn gewoon jaloers dat ze een leuke avond hebben gehad’ nam m’n moeder ineens voor ons op toen ze het terras op kwam lopen. ‘Hoezo wij wel een leuke avond… Jullie niet?’ vroeg ik ze nieuwsgierig. ‘Nou je broers zijn hun portemonnee kwijt geraak in Amsterdam tijdens het uitgaan en…’ ‘Gesloten mam! Gesloten!’ onderbrak Levi. ‘Gesloten dan, anyways, ze konden niet naar huis komen dus ik kon ze vanochtend eerst nog oppikken in Amsterdam, de sukkels.’

Zo hebben we nog een tijdje met z’n allen gezeten. Tot het voor Stenn echt tijd was om naar huis te gaan. We liepen naar boven, naar m’n kamer en hij pakte nog wat spullen. Niet dat hij veel mee had, alleen zijn mobiel en wat sleutels. We gaven elkaar nog een knuffel, we sloten de armen om elkaar heen en ik drukte mijn gezicht tegen zijn schouder aan. Hij deed hetzelfde bij mij. We zoenden nog eventjes tot het echt tijd was om te gaan. ‘Volgens mij is deze jongen weer hard’ en hij zat aan m’n bulge. ‘Tja, die wilt gewoon wat van jou, maar volgens mij is het bij jou ook weer zover’ en ik zat aan zijn bulge. We gaven elkaar nog een kus. We liepen naar beneden, hij pakte z’n jas en zei nog gedag tegen m’n broers en m’n moeder. Buiten pakte hij z’n fiets en ik liep met hem mee tot aan de poort, we knuffelden weer. ‘Ik vond het echt fantastisch met je… Bedankt Quint’ en hij glimlachte. ‘Jij ook bedankt Stennie, tot morgen!’ ‘Tot morgen Quint!’ en hij sprong op zijn fiets, reed weg, keek nog even achterom, zwaaide nog tot hij echt verder weg was en achter de bomen verdween langs de weg.

Ik liep naar binnen. Een beetje sad, de jongen waar ik van hou is nu naar huis, terwijl ik het zo ongelooflijk fijn met hem heb gehad. Lang hoef ik hem niet te missen, want ik zie hem morgen weer op school, gelukkig! Maar toch… Ik had weer plek genomen op het terras om wat huiswerk te doen, maar er was geen concentratie. Ik moest telkens aan Stenn denken, en we appten nog wat, we Snapten nog wat. Maar ik was ook duidelijk gefrustreerd dat het niet lukte met m’n huiswerk omdat ik geen concentratie had. ‘Quint, leg die mobiel weg nu. We gaan samen aan je huiswerk zitten en dan is het zo af’ zei Levi. Zuchtend stemde ik toe. Levi en Bram waren er echt als broers voor me, ook al hebben we soms onze momenten dat we elkaar dwars zitten, en elkaar wel in het vuur kunnen gooien. Ik kan me geen betere broers dan zij wensen. Alleen is het soms irritant dat ze me echt als klein broertje behandelen, net zoals nu met mijn huiswerk, hoe goed bedoeld ook.

Nadat het huiswerk gelukt was moesten we de auto in. M’n vader ophalen van het vliegveld. Ik zag er enigszins tegenop, ik heb geen goeie band met m’n vader. En zodra hij thuis is, komen ook zijn regels boven water waar we ons weer aan moeten houden, mijn moeder is totaal niet zo. Elke zondag naar de kerk, eten aan tafel, en de preken als cijfers van school tegenvallen voor hem. Als mijn vader weg is van huis, is er thuis altijd veel meer vrijheid. En hij was onlangs ook al thuis. Hij is ook nooit komen kijken bij trainingen of wedstrijden van wedstrijdzwemmen. Hij stond nooit achter de keuze die ik maakte om te stoppen met voetbal en verder te gaan met wedstrijdzwemmen, omdat daar volgens hem geen sportcarrière in zit. Toch mag ik niet klagen, hij is meer weg dan thuis vanwege zijn werk. Maar we zijn gewoon gewend dat hij niet thuis is dan wel.

Op Schiphol, nadat hij langs de welbekende schuifdeuren liep, stonden we hem daar op te wachten. Iedereen gaf hem een knuffel, al was de mijne niet zo stevig als bij de rest gok ik. Er werd in de auto onderweg naar huis veel bijgekletst over hoe het gaat en et cetera. Ik hield me stil en afzijdig. Ik had er, en geen zin in, en ik kon alleen maar denken aan Stenn. Twaalf uur geleden was ik nog met hem. Ik mis zijn ogen, zijn glimlach en zijn geur, alles van hem. Thuis aangekomen zaten we met z’n allen in de keuken aan de bar, ‘gezellig’ samenzijn. Tot ik het onderbrak door naar bed te gaan, het was negen uur, maar ik was moe door de avond en nacht daarvoor. En ik haatte het altijd als m’n vader dronk, vooral als het veel werd. Niet dat het nu wel zo was, maar toch het idee. Ik zei iedereen welterusten en liep naar boven. Morgen weer naar school, en anders dan anders had ik daar ongelooflijk veel zin in. Dan zie ik de jongen waar ik verliefd op ben. Ik praatte nog wat in de groepsapps, stuurden nog wat Snapchats, en postte op Instagram nog een foto van mezelf in bed met een quote: “And suddenly all the love songs were about you”. Natuurlijk ging dit over Stenn, maar hij snapte de hint wel. Het was 21:30 uur, ik legde m’n mobiel weg en draaide me om, klaar om te vertrekken naar dromenland.

Hoe zal het morgen gaan op school met Quint en Stenn? Hoe zal het gaan nu de vader van Quint thuis is met zijn ‘strenge regels’? Dat lees je binnenkort in deel 12!

Wordt vervolgd…

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Quint's Liefde - 12

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Max En Jos - 6Door: Jean
Gelezen: 716x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
16-07
7.7
:: Aangenaam Verrast Door... - 19Door: Jean
Gelezen: 821x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
16-07
8.6
:: De Zes Van Klas 6a - 80Door: Jaakske
Gelezen: 846x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
16-07
8.9
:: Aangenaam Verrast Door... - 18Door: Jean
Gelezen: 1536x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
14-07
8.3
:: Steffie In Het Bos BekekenDoor: Penpaal
Gelezen: 5316x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vuist, Vastgebonden, Masturberen, Boom, Voyeur, Hond, Prolapse
14-07
7.3
:: Geile BuschauffeurDoor: Anoniem
Gelezen: 5521x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags:
13-07
8.0
:: TrioDoor: Henk
Gelezen: 6332x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oom, Vriend, Trio
12-07
8.6
:: Aangenaam Verrast Door... - 17Door: Jean
Gelezen: 2288x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
12-07
8.9
:: Neuken In De DuinenDoor: Penpaal
Gelezen: 6492x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Voyeur, Pijpen, Kontneuken, Naaktstrand, Duinen, Debuut
12-07
8.8
:: Jongens Hormonen - 69Door: Jaakske
Gelezen: 1128x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
12-07
8.6
:: De Fapklas - 3Door: Thpdl
Gelezen: 3454x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Openbaar, Neuken, Pijpen,
11-07
8.5
:: De Lobbyboy In...Door: Anthony64
Gelezen: 3961x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Neuken En Zaad
11-07
8.0
:: Weggestopte Gevoelens - 10Door: Daniël
Gelezen: 2254x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
11-07
8.9
:: Dinant In Griekenland - 8Door: Grumpy Loe
Gelezen: 2384x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Neuken, Tongzoenen, Sandwich
11-07
8.9
:: Aangenaam Verrast Door... - 16Door: Jean
Gelezen: 2097x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
10-07
8.9
:: Nieuwe DaddyDoor: Nick
Gelezen: 5745x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Oud, Jong, Pijpen, Neuken, Bare
10-07
8.4
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!