Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Kickboxer - 10

Toen ik mijn eerste verhaal hier plaatste had ik nooit verwacht om een heel verhaal neer te zetten was dit eigenlijk ook niet echt van plan, maar door al jullie reactie, s, mooie woorden, stemmen en waarderingen is dit verhaal al zover gekomen, daar ben ik enigszins vereerd door dank je wel hiervoor !

Terwijl ik nogmaals op mijn telefoon het berichtje van dave voor de tweede keer lees, bekruipt me een rusteloos gevoel ik weet niet wat ik er mee aan moet, ik zie Dennis me vragend aankijken .

Ik leg mijn telefoon weg en draai me op mijn rug weg van Dennis, dat was dave zeg ik hem, oké zegt Dennis waarom reageer je dan niet terug ?

Zachtjes zucht ik en draai mijn hoofd naar hem toe, hij vraagt of ik morgen vroeg langs kan komen om samen met hem en pa te praten, er volgt een stilte .. ik weet het niet Dennis !, wat weet je niet ? vraagt hij me, of ik moet gaan .

Tuurlijk moet je gaan zegt Dennis, hij wil toch met je praten ?, dat is toch alleen maar goed ?, ik voel zijn hand door mijn haren strelen, waarom twijfel je dan ?

Omdat jij niet weet hoe mijn vader is ,' ik kan me niet voorstellen dat hij nu ineens alles anders ziet, zeg ik hem ,' nee dat weet ik inderdaad niet, maar ik denk wel dat het goed is dat hij naar je luisterd, en bovendien zeg je dat dave erbij is dus je staat niet alleen .

Dennis komt omhoog en gaat tegen de bedrand aan zitten, ik volg zijn voorbeeld en ga naast hem zitten ,hij kijkt me aan en zegt ; ik wil je absoluut nergens tot dwingen, maar ik denk dat het goed is als er over gepraat word, echt jordy misschien brengt het een stuk rust bij je, ook als het niet goed gaat ? Zeg ik hem, dennis kijkt me aan en zegt, dan weet je ten minste waar je aan toe bent .

Nog steeds twijfelachtig pak ik mijn telefoon en antwoord dave ' dat ik kom !

Terwijl ik mijn fiets achterom rijdt loopt ik nerveus door de achterdeur naar binnen, ik loop door de hal naar binnen de huiskamer in en zie dave in de keuken zitten, hij ziet me ook en glimlacht, ik loop naar hem toe kijk of ik mijn vader zie maar die is nog nergens te bekennen .

Heey broertje zegt dave doe je jas uit en ga zitten, ergens voelt het alsof ik niet in mijn eigen huis ben maar op bezoek kom, ik trek mijn jas uit en ga langs hem zitten, voordat ik iets tegen hem wil zeggen stapt mijn vader de woonkamer binnen, we kijken elkaar aan, zijn blik maakt me onzeker een blik die ik niet thuis kan brengen, ik zie mijn vader naar ons toe lopen hij pakt een kop koffie en gaat voor me aan tafel zitten .

Er heerst een ongemakkelijke stilte, dave neemt als eerste het woord en kijkt mijn vader aan ' je ziet dat hij is gekomen zegt hij tegen mijn vader, mijn vader knikt en kijkt me aan ' waar was je ? Vraagt hij, enigszins verbaasd kijk ik hem aan ' ik denk dat je dat wel weet zeg ik hem, ' ik wil dat je weer thuis komt, zegt mijn vader, dat is beter voor iedereen, iedereen ? Vragend kijk ik hem aan, ja zoals ik het zeg ! zodra je weer thuis bent kunnen we weer gaan werken aan je carrière en door je hier op te laten focussen kun je al die flauwekul achter je laten, ' gewoon normaal doen jongen dat is wat je moet doen rare ideeën in je hoofd daar moet je boven staan !

Ik laat zijn woorden langzaam in werken en kijk hem verbijsterd aan, hij trekt zijn blik van me af drinkt zijn koffie op en staat op hij kijkt me nog één keer aan voordat hij zijn jas pakt ' je snapt dit toch zeker wel ? Voordat ik kan antwoorden loopt hij de gang in de deur uit .

Gevoelloos staar ik naar tafel, ik voel de blik van dave, ik kijk hem aan ' misschien is dat wel het beste zeg ik, dat ik weer naar huis kom .

'SHITT ' jordy is dat wat je wil ? Dave kijkt me boos aan, je hele fucking leven laten bepalen door hem , hij neemt niet eens de moeite om naar je te luisteren om er überhaupt over te praten hij ontkent verdorie alles zoals hij altijd doet .

Wat moet ik dan ? wat moet ik fucking dan ? schreeuw ik hem boos toe, zeg jij het maar ?, ' ballen tonen, dat moet je zegt dave, of ga je je hele leven alsof doen ? ik dacht dat Dennis je gelukkig maakte ?

Dat doet hij ook zeg ik, nou dan ! dan kies verdorie voor jezelf, Ik ken Dennis al een aantal jaren hij is een top gozer die ook door diepe dalen is gegaan maar zoals hij naar je kijkt en over je praat hij houdt van je !

Je hebt gelijk zeg ik hem, kun je bij hem blijven ? Vraagt dave, ik weet het niet zeg ik ik zal eerst met Dennis moeten praten, ga dit doen jordy kies voor jezelf alleen jij kan jezelf gelukkig maken niemand anders .

Ik fiets richting school ergens wil ik niet naar school, maar om alleen in Dennis zijn woning te zitten is ook geen niet echt een optie, ik wil op dit moment niet alleen zijn, bang voor alle negative emoties .

Terwijl ik aan de late kant mijn fiets in de fietsen stalling dump loop ik snel door de hoofd ingang naar binnen ,ik loop door naar de klas en dump mijn tas langs de tafel terwijl ik langs Tim plaats neem .

De les uren kruipen voorbij ik ben er helemaal niet bij met mijn gedachte's en ben dan opgelucht als eindelijk de bel gaat voor de lange pauze, samen met tim lopen we naar ons plaatsje buiten op het schoolplein, terwijl we bij ons groepje gaan staan voel ik alle blikken naar ons richten en dan voornameljik naar mij, er valt een ongemakkelijke stilte ,maar niemand lijkt het woord te nemen, wat is er ? vraag ik, ja zijn jullie je tong soms verloren zegt Tim erachter aan .

Er gaan verhalen rond ! zegt dan eindelijk wendy het kleinste meisje, maar wel het pittigste meisje van de groep, verhalen ? Zegt Tim, ja verhalen over jou zegt ze terwijl ze me aankijkt, ik voel me rood worden en weet direct waar het over gaat, ik ben er niet klaar voor om het ook op school kenbaar te maken, maar weet dat ik geen keuze heb er gaan te veel verhalen rond waarschijnlijk .

Ik schraap mijn keel ' ik weet niet wat jullie gehoord hebben maar ik denk dat het meeste waar is zeg ik terwijl onzeker naar het groepje kijk, alle blikken zijn nu op mijn gericht, ineens gooi ik het er uit ik vertel dat het inderdaad uit is met Ilse omdat ik gevoelens heb gekregen voor een jongen .

Een stilte volgt, een lange stilte het lijkt alsof niemand weet wat hij of zij moet zeggen, nou dat is dan even het nieuws van de dag zegt dan jorrick een jongen uit de groep eindelijk met een glimlach, we kijken elkaar allemaal aan en schieten in de lach, als iedereen van het nieuws bekomen is krijg ik vragen, maar ook schouder klopjes en woorden zoals het geeft niet als jij maar gelukkig bent en fijn dat je het verteld hebt, niemand lijkt er echt problemen mee te hebben tot grote opluchting, als de bel gaat loop ik samen met tim terug naar de klas, hij kijkt me aan met een glimlach ' trots op je man, zegt hij terwijl hij zijn arm om me heen slaat en me naar hem toe trekt, Jezus Tim nou gaan we niet te close worden zeg ik terwijl ik hem lachend weg duw .

Als de laatste les uur verstreken is fiets ik terug naar Dennis, onderweg haal ik eerst wat boodschappen en besluit te gaan koken het is nog vroeg en Dennis is pas later thuis .

Ik maak een pasta schotel weet dat Dennis deze lekker vind, ergens voel ik me beter dan vanmorgen het gevoel dat mijn vrienden, dave en Dennis er voor me zijn geeft me enigszins een goed gevoel .

Terwijl ik de deur open hoor gaan en Dennis naar binnen zie lopen, glimlach ik naar hem, hoi zeg ik hem, hij kijkt me aan en omhelst me, gaat het ? vraagt hij me, Dennis is al op de hoogte over het gesprek met mijn vader doordat ik hem vanochtend op weg naar school had gebeld .

Ik kijk hem aan ja zeg ik en geef hem een kus, hij kijkt met een glimlach naar de pasta schotel, lekker zeg .

Samen zitten we aan tafel ik vertel wat er allemaal gebeurd en gezegd is door mijn vader, maar ook de positieve reactie van mijn vrienden .

Blijf je hier ? Vraagt Dennis me dan, onzeker kijk ik hem aan uuhm als jij het goed vind ?, ik wil liever niet naar huis, met een hele grote glimlach kijkt hij me aan ' tuurlijk mag je blijven, zolang als je wilt, ik sta op zoen hem laat los en kijk hem aan, dank je wel voor alles als ik jou niet had zeg ik tegen hem, wat dan ? vraagt Dennis lachend, lachend geef ik hem een por, dat weet je best zeg ik .

Ik wil je trouwens nog iets vragen zegt Dennis, oké wat wil je vragen? ik wil vragen of je aankomend weekend met mij mee gaat naar mijn ouders, ik wil je voor stellen aan mijn ouders .

Dus we gaan het officieel maken zeg ik met een glimlach, Dennis kijkt me aan alleen als jij dit wilt zegt hij wat onzeker, ik wil niks liever dan je ouders ontmoeten zeg ik hem en geef hem een zoen .

Samen zitten we opweg naar het noorden van nederland waar Dennis eigenlijk vandaan komt, zijn ouders hebben daar een groot huis, Dennis heeft me verteld dat zijn ouders het goed hebben en ook voor een groot deel zijn studie en flat bekostigen .

Dennis heeft de auto van zijn zus geleend zodat we niet met de trein hoefde te gaan wat natuurlijk een prettige bekomstigheid is, als we na een paar uur rijden aankomen en uit de auto stappen staan we voor het huis van zijn ouders ,onder de indruk kijk ik naar het grote pand het is heel wat anders dan mijn huis .

Dennis maakt de deur open en samen lopen we de grote hal binnen richting de woonkamer, daar aangekomen zitten zijn vader en moeder, Dennis loopt naar ze toe en geeft ze beide een knuffel en een zoen, draait zich dan naar mij toe en stelt me voor aan zijn vader en moeder, van beide krijg ik een knuffel en een dikke zoen van zijn moeder, terwijl we gaan zitten op de bank word er van alles gevraagd en verteld, zijn ouders, ontzettend gastvrije lieve mensen zijn het, ik voel me direct welkom en op mijn gemak, maar dit doet me ook beseffen dat ik dit niet heb en dan ineens als ik het niet wil komt het verdriet van mijn moeder weer naar boven, ook de situatie met mijn vader en broer daan lijkt nu binnen te komen, ik verman mezelf wil dit gevoel niet hebben niet nu, ik duw mijn gedachte's weg ik wil nu tot rust komen genieten van dit weekend samen met Dennis .

Tot laat blijven we samen met zijn ouders in de huiskamer zitten we hebben elkaar zoveel te vertellen en door de nodige drankjes is het gezellig .

Als we midden in de nacht redelijk aangeschoten door de drank naar boven lopen naar de bovenste verdieping van het enorme pand om hier te overnachten, Kijk ik nog steeds onder de indruk rond we hebben een grote logeer kamer met een badkamer met daarin een groot luxe bad aangrensend aan de slaapkamer, het lijkt wel een hotel ! zeg ik terwijl ik mijn spullen op bed leg en op bed ga zitten .

Dennis kijkt me aan en knikt naar het grote bad, zullen we samen lekker in bad gaan, ik kijk naar het bad het is inmiddels half 2, nu nog ? en je ouders dan ? die horen toch dat jij hier midden in de nacht het bad aan zet zeg ik lacherig tegen hem .

Welnee en trouwens wat kan mij het schelen, voordat ik nog kan reageren zet Dennis het bad aan en gooit er een scheut bad schuim in, waarschijnlijk een te grote scheut het bad begint enorm te schuimen, lachend stappen we samen het bad in, sssst zeg ik ' je ouders, Dennis kijkt me met een ondeugende blik aan, denk je nou echt dat deze geen sex hebben zegt hij me, terwijl ik tegen de rand van het bad aan ga zitten trek ik Dennis naar me toe, oké wat wil je doen dan? zeg ik met een kleine glimlach, ik laat mijn hand over zijn gespierde borst kast vol met schuim glijden en zie Dennis geil naar me kijken, door blijven gaan zegt hij zacht, terwijl ik dit doe leun ik naar voren en lik met mijn tong langzaam over zijn tepels, zachtjes bijt ik hierin en ga likkend naar boven, zachtjes blijf ik zijn nek likken en zuigen en voel dat Dennis op mijn schoot gaat zitten met zijn inmiddels stijve pik tegen mijn buik aan .

Zijn handen strelen door mijn inmiddels natte haren, zachtjes pak ik zijn haren en trek zijn hoofd naar achter, bijt zachtjes in zijn onderlip, als ik zijn tong naar binnen voel gaan beginnen we langzaam en intens te zoenen, met mijn ene hand strelend door zijn haren en met mijn andere hand om zijn stijve pik begin ik hem langzaam af te rekken, al snel voel ik de hand van Dennis om mijn harde pik en ook hij begint me langzaam af te trekken, terwijl we elkaar steeds harder beginnen af te trekken blijven we elkaar diep en heftig zoenen, ik stop met zoenen en leg mijn hoofd naar achter toe op de badrand, terwijl ik Dennis even aankijk sluit ik mijn ogen, het is zo ontzettend lekker, terwijl ik nog steeds met mijn hand zijn pik aftrek en hij de mijne kreun ik zachtjes .

Dennis laat mijn pik los, ik doe mijn ogen open en kijk hem aan, waarom stop je ? Zeg ik zacht, glimlachend komt hij staan met zijn stijve pik vol met schuim voor me, ik wil dat je me pijpt zegt hij en pakt mijn hoofd vast en brengt deze langzaam naar zijn stijve, ik blaas het schuim zachtjes van zijn pik af, terwijl ik dit doe voel ik een rilling door het lichaam van Dennis gaan, zachtjes pak ik zijn pik in mijn mond en begin hem te zuigen, ' harder ! Zegt Dennis terwijl hij me bij de achterkant van mijn hoofd pakt en zijn stijve hierdoor dieper naar binnen stoot, terwijl ik hem steeds dieper en harder zuig zie ik Dennis naar me kijken, kreunend van genot zegt hij zachtjes ' wil je me neuken ? Ik stop haal zijn pik uit mijn mond en zeg hier in bad ? Ja waar anders ? Ik ga naar achter zitten en leun met mijn armen over de badrand heen ik voel dat Dennis boven me gaat zitten, langzaam en niet geheel makelijk door het water krijgt hij uiteindelijk mijn pik in zijn kontje, ik voel mijn pik langzaam en stroef in hem glijden en kreunend kijk ik hem aan ' gaat het ? Vraag ik Dennis, ja ga door zegt hij me, langzaam begin ik te stoten, Dennis pakt de badrand vast en begint uit zichzelf mij te neuken terwijl het water en schuim over de badrand klotst , we kijken elkaar aan terwijl hij me neukt lik ik zijn tepels, Dennis stopt en pakt zijn pik vast en begint deze hard af te trekken ik neem het over en begin hard in hem te stoten totdat ik zijn kontje samen voel trekken als hij kreunend op me klaar komt, ik trek mijn pik uit zijn kontje en ook ik trek me kreunend naar een hoogte punt, terwijl we uithijgen zie ik onze sperma in het water drijven .

We spoelen elkaar af en duiken uiteindelijk samen uitgeput het bed in onder de dekens .

Als we s ' morgens aangekleed naar beneden lopen voor het ontbijt, voel ik me wat ongemakkelijk, misschien hebben zijn ouders alles gehoord, maar terwijl zijn moeder vrolijk verder verteld en zijn vader de tafel dekt word er niks over gezegd, na een heerlijk ontbijt kletsen we nog tot ver in de middag na, als het dan toch tijd word om afscheid te nemen en terug te gaan ,

Terwijk ik zijn ouders uitgebreid bedankt, pakt zijn moeder me vast en geeft me nog een stevige knuffel, weet dat je hier altijd welkom bent zegt ze tegen me, dan pakt ze Dennis vast en zegt ik ben zo blij dat je gelukkig bent jullie zijn een knap stel samen zegt ze met een knipoog naar mij en Dennis .

Samen stappen we in de auto op weg naar huis, terwijl Dennis naar huis rijdt kijk ik hem met een grote glimlach aan, wat is er ? Vraagt hij me, dank je wel voor dit weekend en voor de kennis making van je geweldige ouders, dit was precies wat ik nodig had zeg ik hem, ik zie Dennis vluchtig naar me lachen graag gedaan en legt kort zijn hand op mijn been, ik wil dit gevoel vast houden zolang dit kan, samen rijden we terug, terug naar huis.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Kickboxer - 12

Zoek naar meer verhalen van Jordy20...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1853x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.6
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2892x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1711x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6616x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5834x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2113x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6715x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3207x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4196x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2599x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2836x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5514x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9194x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5708x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3283x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1646x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!