Opwindend.Net
Hoi allemaal als eerste wil ik zeggen dat het verhaal een fantazie van mijn is de namen zijn veranderd maar verder klopt alles veel lees plezier.

Maandag middag om 4 uur fiets ik Yoeri een jongen van 16 met bruin half lang haar bruinen ogen en 180L naar de AH in mijn buurt mijn avond dienst begint zo. Een maal aangekomen op mijn werk komt Kai van de brood afdeling ook aan.

Kai is een jongen met een licht buikje en blond haar hij is iets kleiner dan mijn ik schat 178 en hij draagt een mooie zwarte bril en hij is ook 16. Hey yoeri zegt hij alles goed ik nog in gedachte hoor hem niet en hij zegt hey hoor je me niet, o sorry zeg ik ja het gaat wel goed Kai en samen lopen we de AH binnen en gaan ieder aan ons werk Kai vult de broodjes aan en ik ruim de flessen cola op af en toe kijk ik naar hem en denk wat is hij toch leuk. Maar hij wil echt niks met mijn dat weet ik nu al en ik zucht en ga verder.

later die avond komt Kim van de kassa naar mijn toe met haar heb ik wel aardig contact en ze zegt zacht weet je het nieuwtje al Kai van de brood afdeling is van de jongens ik begrijp haar niet en zeg wat bedoel je Kim nou is dit nou zo lastig zegt ze hij is homo zegt ze iets te hard waardoor Kai het ook per ongeluk hoort en komt op ons af ja hebben jullie er een porbleem mee zegt hij nog al boos, en ik stotter nee nee en word een beetje rood en Kim zegt nee hoor Kai je mag zijn wie je bent en wat je bent.

Want Yoeri is het ook gooit ze er uit ik weet niet waar ik het moet zoekken en word nog rooder en kijk Kim een beetje boos aan van wat doe je nou dit zou tussen ons blijfen. waar op Kai zegt o jij ook Yoeri dat geeft toch niet ik vind het wel oke het nu te weten van elkaar en hij gaat weer aan het werk.

en ik zeg nog even tegen Kim nou bedankt hoor en ze loopt weg naar de kassa de rest van de avond dienst ontwijk ik Kai een beetje om dat ik te verlegen ben en niet weet wat ik nou moet en dan rond 10 uur sluit de winkel en we gaan naar huis. Kai komt nog even op mijn af hey het is niet erg hoor dat je ook op jongens valt is alleen maar leuk.

Ik kijk hem een beetje verlegen aan en zeg ja oke en hij zegt werk je morgen ook nee dan ben ik vrij volgens mijn werken wij vrijdag weer samen zeg ik o leik zegt Kai zie ik je vrijdag en hij fietst weg ook ik ga naar huis en eenmaal tuis ga ik meteen naar bed omdat ik de volgende dag vroeg op moet voor school.

Die nacht kan ik maar niet slapen wat ik ook probeer Kai blijft in mijn gedachte rond dwalen en de volgende morgen ga ik slapirig op de fiets naar school op school weet ik me gelukkig al weer wat beter te concentreren en in de pauze komt Kim naar me toe sorry van gister he ik had het niet zo moeten doen. Nee dat klopt zeg ik maar ja het is nou eenmaal gebeurd en we kletsen nog wat verder tot de bel gaat en de lessen weer beginnen oke nog 2 uur frans denk ik en dan naar huis.

eenmaal tuis gelijk maar aan het huiswerk tot ik plots een app krijg van iemand het is Kai hey ik kreeg je nummer van Kim en ik moest vragen of je vanavon wou invallen er zijn een paar zieke

ik app terug ja is goed hoor hoe laat van 7 tot 10 appt Kai terug ok zal er zijn zeg ik.

Die avond loop ik met mijn viets naar het fietsen rek en zie de fiets van Kai al staan en denk zo hij is vroeg en ik loop naar binnen en ga in het magazijn mijn spullen halen en begin de chips bij te vullen dan loopt Kai langs en zegt hey goed dat je kon komen want het is best druk zo als je ziet ja geen probleem zeg ik, en denk wat zo ik graag met hem aleen zijn en zucht dan rond half 10 loop ik met mijn lge kar naar het maggazijn waar Kai dozen aan het platmaken is als in ene het brand alarm af gaat iedereen in paniek in de winkel en de rol deur van het maggazijn klapt dicht. Opgesloten al snel horen we door de luidspreker dat het vals alarm is

maar ja Kai en ik zitten nog wel vast in het maggazijn en tot overmaat van tamp had de chef de loop deur ook al afgesloten om dat hij eerder weg moest en hij had de sleutel Bianca hoofd van de kassa loopt naar de roldeur van het maggazijn en probeert hem open te krijgen maar hij knelt dat deed hij wel vaker en ze hoord ons niet roepen. dus ondertussen is het 10 uur de winkel sluit en kay zegt ja daar zitten we dan vast in het maggazijn.

Hij kijkt mijn aan en zegt ik had niet graag vast gezeten maar als het ooit zal gebeuren dan het liefst met jou ik weet niet wat ik moet zeggen en al snel plant Kai zijn lippen op die van mijn en begint mijn te zoenen ik sta verstijfd van angst en nog veel meer dus laat hem gaan en hij zegt ik heb al een tijdje een oogje op je Yoeri ik kijk hem aan en zeg o ik uum ja ik ook wel op jou en hij zegt echt meen je dat ja knik ik en hij zoent mijn nog een keer.

En dit keer heftiger dan eerst waardoor we uit balans raken en om vallen midden in de hoop krimpfolie wat erg zacht licht hij zegt o sorry en ik kan aleen maar in die mooie ogen kijken en laat het over me heen komen, hij begint over mijn wang te strelen met zijn hand en zegt je bent mooi weet je dat en al snel gaat die hand over mijn shirt en hij vraagt mag ik ik knik van ja en hij gaat met zijn hand lager en lager en dan onder mijn shirt weer omhoog.

Ik voel zijn warmen hand op mijn buik en denk dit droom ik toch maar als hij me dan weer kust denk ik nee dit is geen droom en hij begint te tongen en ik laat het toe en we tongen samen lekker tot hij met zijn handen deknoopjes van mijn overhemd open maakt en mijn mooie lijf bekijkt, ik kijk hem aan en zeg is het OK hij zegt niks maar zoent mijn weer vol op mijn mond en vluistert ik wil alles met je delen dan rol ik om zo dat hij onder licht en ook ik knoop zijn overhemd open en ik zie zin mooie lijf met een heel licht buikje.

En al zoenend ga ik steeds wat lager en met mijn handen masseer ik zijn tepels en hij hijgt zacht dan zie ik in mijn ooghoek een doos met spuitbussen slagroom staan snel pak ik er een bus uit en spuit wat in de mond van Kai en we tongen weer hevig waardoor ik ook wat van de room proef Kai legt zijn handen op mijn kontje en maseert die ik kan nieks anders dan uummm uit brengen omdat we nog liggen te tongen.

Hij stopt even en kijk t me weer heel lief aan ga maar verderer schat zegt hij en ik begin de slagroom bus weer wat te schudden en spuit een mooi toefje op zijn linker borst, en begin het er daarna met mijn tong langzaam af te likken.

Kai kreunt er van en gaat met zijn handen door mijn haar terwijl ik zijn tepel schoon lik begint Kai wer te draaien waardoor ik onder lig hij zoent nu over mijn lijf omlaag en knoopt miijn broek los waar in een donker groene strakke boxer mijn pik al goed zigbaar is. Kai palt de spuitbus en spuit wat room op mijn boxer en likt het er met langen halen van af,

ik kan me niet meer in houden en kreun stevig en voel zijn lekkere tong over mijn boxer likken en denk dit wik ik ook doen en ik zoen hem in zijn nek hij komt omhoog en ik begin zijn riem los te maken al snel volgen zijn rits en knoop ook.

Dan zie ik een mooie knal roden jockstraps en denk wow die staat hem goed ik ga weer op hem liggen en begin nu zijn lijf te likken langzaam lik ik omlaag en spuit wat slagroom in zijn navel en lik die grondig schoon terwiijl ik met mijn handen zijn broek wat omlag trek hoor ik Kai naar adem happen en zacht hijgen.

dan ga ik van de zijkant naast hem liggen en spuit een mooi rondje room op zijn jocks op zijn eikel enbegin dat deel heerlijk te likken en schuif mijn lippen zo ver mogelijk er over heen en Kai hijgt zwaarder kreunt harder.

Waariop ik zijn pik uit zijn jockstrap haal en hen meteen in mijn mod stop en er lekker op begin te sabbelen ik voel de handen van Kai in mijn haren en hoor hoe hij geniet. Tot plots mijn telefoon gaat mijn moeder belt waar ben je Yoeri veaag ze uum ja ik zit vast in het maggazijn bij de AH iedereen is alweg aleen ik en Kai zijn er nog en ik denk shit waarom belt ze nuen ze zegt ik kom er meteen aan en bel je baas dat je vast zit even later is daar mijn baas en mijn moeder ook de pa van Kai is er en vraagt waarom bel je dan niet ja sorry pap mijn battewrij was leeg zegt hij.

en mijn ma zegt en jij jij kon toch ook bellen ja dat heb ik gedaan maar ik had hier geen berijk dat klopt zegt mijn baas dat probleem moeten we nog op lossen en we gaan naar huis alle 2 weer netjes in kleren en de bus met room nog snel in de afal bak gegooit Kai knipoogt naar me tot vrijdag en ik zeg tot vrijdag Kai en onze wegen schijden

EINDE.

Zoek naar meer verhalen van Maxx...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1750x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.6
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2869x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1705x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6611x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5801x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2113x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6707x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3201x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4189x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2594x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2834x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5509x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9182x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5704x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3281x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1644x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!