Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Appie Boy - 10

Het was bijna 2,5 jaar geleden. De datum weet ik nog precies. De tijd zonder Sam was inmiddels meer dan drie keer zo lang als de tijd met hem. In 2,5 jaar was er niet zoveel gebeurt. Ik was niet weggegaan bij de Appie. Ik was er blijven werken als trainee in het hoofdkantoor en werkte daarnaast in de winkel als assistent-manager. Binnen 1,5 jaar zou ik doorgroeien naar filiaalmanager. Ik had het naar mijn zin en een bijkomend voordeel was dat ik gewoon in mijn ‘eigen’ winkel kon blijven werken. Doordat ik meer vrije tijd had ging ik vaker naar de sportschool en was ik aardig gespierd geworden.

Op relatiegebied was mijn leven niet zo spannend. Ik had wat dates gehad maar het was allemaal niks, geen boyfriend material. Dat had ook met mezelf te maken. Ik had moeite om mezelf open te stellen en was, door wat er gebeurt was, erg bezitterig geworden. Ik kwam wel aan mijn behoeftes maar dat was het dan ook wel. En Sam? Ik had geen idee… Ik had niks meer van hem gehoord sinds hij naar het internaat was gestuurd door zijn ouders. Ik had een sprankje hoop dat hij terug zou komen zodra hij 18 was maar dat was niet gebeurt. Ik wist niet waar Sam was, wat hij deed of waar hij woonde. Toen hij na zijn 18e niet op de stoep stond was ik niet eens echt teleurgesteld. Het was al een tijd geleden en het was voorbij. Dat dacht ik tenminste…

Zelfs als assistent-manager was je niet altijd vrij op vrijdagavond. Zeker niet als je teamleiders vakantie hebben of ziek zijn. Dus zo moest ik weer een avond sluiten. De vrijdagavond sluiten was net zo saai als ik me herinnerde. Er waren weinig klanten, en de klanten die kwamen namen slechts een paar boodschappen mee. Vooral het laatste uur duurt altijd erg lang. Ik was bezig met de planning, als ik toch niks te doen had kon ik de tijd maar beter nuttig besteden.

Voorover gebogen over het computerscherm was ik bezig. Soms heb je van die momenten dat je ergens zo inzit dat alles langs je heengaat. Zo ging het helemaal langs mij heen dat de winkeldeur open ging en er iemand minimaal een minuut naar mij stond te kijken. Het ging ook langs mij heen dat die persoon naar mij toe gelopen kwam totdat hij vlak voor de balie stond. Ik stond op het punt om op te kijken toen ik de woorden hoorde: ‘zo, heb je promotie gemaakt’. Ik verstijfde. DIE STEM. Dat kon niet. Na wat een eeuwigheid leek maar wat maar een seconde geduurd kan hebben keek ik op. Twee blauwe bekende ogen keken me recht aan. ‘Wat… Hoe…’, stamelde ik. Ik kon het niet bevatten. Een nerveuze blik op zijn gezicht maakte plaats voor een stralende lach toen ik me geen houding wist te geven. Hij was ook zo veranderd. Van een jongen in een man. Hij was nu bijna net zo lang als ik was, was een stuk breder geworden, zijn lichaam begon breed bij zijn schouder maar liep als een V af naar zijn middel. Zijn blonde haar was half lang en hij had er een behoorlijke slag in. Gelukkig had hij nog steeds dezelfde ogen en dezelfde lach. ‘Als je nou eens begint met een knuffel’, langzaam kwam ik achter de balie vandaan. Hij omhelsde me toen ik voor hem stond. Ik sloeg mijn armen losjes om hem heen. Ik wist niet goed wat voor houding ik aan moest nemen. Ja, het was Sam maar toch. Er was 2,5 jaar voorbij gegaan zonder dat ik ook maar iets van hem gehoord had, zonder dat ik hem gezien had. Daarnaast wist ik ook niet wat zijn intenties waren, wat hij wilde. Ik maakte me los uit zijn omhelzing. ‘Dit is allemaal erg verwarrend’, ik keek hem onderzoekend aan. ‘Ik heb je zo lang niet gezien, niks van je gehoord en dan sta je ineens zo voor me.’ ‘Ik wil het allemaal heel graag aan je uitleggen, heb je vanavond na werk iets te doen?’ Ik had niks te doen maar ik wilde niet meteen ja zeggen. Daarnaast wist ik niet wat hij wilde dus vroeg ik of hij de volgende dag, zaterdag kon, om 14:00 uur. ‘Super! Woon je nog op hetzelfde adres?’ Ik knikte bevestigend. Hij lachte, ‘tot morgen dan’. Hij draaide zich om en liep weg terwijl ik hem nakeek.

De rest van de avond was zo voorbij. Waarschijnlijk vooral omdat ik me als een zombie voelde. De caissière vroeg nog wie hij was. Ze werkte er pas een jaar dus kende Sam niet, ik dacht dat bijna niemand hem meer zou kennen. ‘Een oude vriend’, zei ik vaag. Eenmaal thuis liet ik me op de bank zakken. Ik was verward. Iets waar ik heel erg lang op gehoopt had was gebeurt. Sam was terug. Maar het was zo lang geleden. Hij was een heel ander persoon. Ik was een heel ander persoon. Waarom was hij nu terug gekomen? Waarom niet eerder of helemaal niet? Waarom had hij niet op een andere manier iets laten horen? Aan de andere kant was het typisch iets voor Sam om zo ineens op te duiken. Met gemengde gevoelens stapte ik in bed. Ik voelde toch wel een soort van spanning. Misschien wel vlinders? Of was het toch allemaal te lang geleden?

Na een onrustige nacht was ik vrij vroeg wakker. Ik stapte onder de douche en besloot toch maar een mooie outfit uit te kiezen. De dag ging erg traag voorbij maar uiteindelijk ging om 13:55 de bel. Ik trok de deur open en daar stond hij, met een hele grote bos rode rozen! ‘Heyy, ik voelde me een beetje schuldig over dat ik je zo overviel gisteren dus ik dacht ik moet het goedmaken.’ Hij gaf me de rozen. ‘Dankjewel, dit was niet echt nodig maar wel super lief van je.’ Ik bloosde, zoiets had de Sam van 2,5 jaar geleden niet gedaan. Ik omhelsde hem even snel. ‘Kom binnen.’

Ik zette de bloemen in een vaas en vroeg Sam of die iets wilde drinken. ‘Doe maar een cappuccino uit die fancy koffiemachine.’ Ik lachte, ‘sinds wanneer drink jij koffie?’ ‘Uhm sinds een paar maanden denk ik.’ Terwijl ik twee cappuccino’s maakte betrapte ik mezelf erop dat ik een glimlach op mijn gezicht had. Dit voelde zo vertrouwd en totaal niet ongemakkelijk. Al moesten de ongemakkelijke onderwerpen nog komen natuurlijk. Ik liet me naast Sam op de bank zakken en gaf hem de cappuccino. ‘Dankjewel. Dus hoe gaat het met jou?’ Ik nam een slok en dacht even na. Ik vertelde hem in het kort wat er gebeurt was de afgelopen tijd. Dat ik al die tijd geen vriendje had gehad en slechts een paar dates vertelde ik er niet bij. Als eerste wilde ik niet dat hij wist hoeveel pijn zijn plotselinge vertrek mij gedaan had en ik wilde ook niet wanhopig overkomen. Ik wist ten slotte niet of ik nog iets met hem wilde, wat hij wilde en waarom hij opeens hier was. Daarna vroeg ik hem naar zijn verhaal.

Hij begon aarzelend maar al snel viel hij in zijn verhaal. ‘Die avond dat je bij mijn ouders aan de deur kwam begon het. Nadat jij weg was werd ik door mijn vader naar mijn kamer gesleept en zonder een woord te zeggen ging hij weg. Ik had natuurlijk geen telefoon dus kon niks laten horen. De dag erna hoorde ik zonder mogelijkheid voor discussie of overleg dat ik naar een internaat in Limburg moest waar ik niet vanaf mocht. Ik zou daar zeven dagen per week zijn en mocht in de vakanties naar huis. Het was daar verschrikkelijk. Het was een soort opvoedingskamp waar je behalve gewone schoolvakken iedere dag bijbel les had. Er waren daar nog twee homo’s waar ik soms wel een beetje mee kon praten maar verder was iedereen erg in zichzelf gekeerd. Er waren slaapzalen voor tien personen dus je had nooit echt privacy. Iedere dag, ook in het weekeind ging om 07:00 uur het licht aan en om 22:00 uur het licht uit. Echte vrienden had ik daar niet. Niemand ging ook op een echt vriendschappelijke manier met elkaar om. Volgens mij wilde niemand daar echt zitten. Telefoons mochten niet, en waren er ook niet. Omdat iedereen de hele dag daar zat konden die ook niet meegesmokkeld worden. We hadden behalve een televisie dan ook helemaal geen contact met de buitenwereld. Na een paar maanden kreeg ik een brief van mijn ouders, ze gingen ook naar Limburg verhuizen. In de vakanties werd ik opgehaald bij het internaat naar dat huis in Limburg. Thuis was het net zo erg als in het internaat. Mijn ouders lieten me niet alleen de deur uitgaan en iedere zondag moesten we natuurlijk naar de kerk. Behalve mijn eigen gedachten en herinneringen had ik niks op me op de been te houden… Ik weet nog steeds niet precies hoe ik daar twee jaar overleefd heb. Ik vond een uitlaatklep in sporten. Gelukkig hadden ze daar een sportschool en kon je ook in de avond sporten. Verder was er niks leuks te doen.
De dag na mijn 18e verjaardag ben ik er weggegaan. Ik ben ook niet teruggegaan naar mijn ouders. Ik was het al een jaar aan het voorbereiden. Iedere keer dat ik thuis was nam ik meer mee naar het internaat dus er lag daar bijna niks meer. Ik moest echt weer aarden in het echte leven en woon nu tijdelijk in een kamer van een vriend die ik nog kende. Hij is op wereldreis en komt over drie maanden terug dus tegen die tijd ga ik wat anders zoeken. Natuurlijk kocht ik meteen een nieuwe telefoon maar ik wist je nummer natuurlijk niet meer.’ Hij stopte even. Keek me toen recht aan. ‘Het liefste had ik meteen naar jou toegekomen toen ik uit het internaat kwam. Maar ik wist helemaal niet hoe je leven er nu uit zou zien en ik moest echt even landen in het gewone leven. Uiteindelijk was ik vorige week al bij de Appie maar durfde ik niet naar binnen. Ik was bang om naar je te vragen, wist niet of je er nog werkte en of je nog hier woonde. Ik durfde het gewoon niet. Ik wilde helemaal niet naar dat internaat, wilde helemaal niet weg bij jou maar werd gedwongen door mijn ouders. Ik miste je de eerste paar maanden heel erg. Ik had geen telefoon, helemaal niks om contact met je te zoeken. Ik voelde me daar zo alleen en verloren.’

De tranen rolden inmiddels over zijn gezicht. Ook bij mij stonden de tranen in mijn ogen. Ik stond op, pakte zijn handen vast en trok hem overeind. Zonder iets te zeggen sloeg ik mijn armen om hem heen. Hij sloeg zijn armen om me heen en snikte. ‘Ik wilde je echt niet achterlaten. Ik was zo bang dat je inmiddels iemand anders had gevonden en verder was gegaan. De angst was de grootste reden dat ik niet meteen terug durfde te komen.’ De tranen stonden in mijn ogen terwijl ik me losmaakte en hem aankeek. ‘Mij in de steek laten? Ik heb me al die tijd zo schuldig gevoeld over dat ik die avond naar je huis toe kwam. Het was mijn schuld dat je naar het internaat moest. Mijn grootste angst, diep vanbinnen, was dat je helemaal klaar was met mij en niet terug wilde komen.’ Hij keek me ongelovig aan. ‘Ben jij gek geworden? Ik hoorde in mijn eerste vakantie van mijn vader dat hij er al een hele tijd mee bezig was. Hij had het twee weken versneld vanwege wat er gebeurde. Die twee maanden huisarrest, dat was precies de tijd totdat ik sowieso al zou gaan. Het had helemaal niks te maken met de avond dat jij voor onze deur stond. Bovendien vloog ik naar beneden naar jou toe, jij bleef netjes en beleefd voor de deur staan. Je mag je echt niet schuldig voelen hierover.’ Hij trok mij dicht tegen zich aan. Ik voelde mezelf ontspannen, een last viel van mijn schouders.

Door zijn shirt heen voelde ik zijn spieren. Na een heel lange tijd maakte ik mezelf gedeeltelijk los. Ik stond voor hem. Mijn linkerhand losjes over zijn rechterschouder. Met mijn rechterhand raakte ik zachtjes zijn voorhoofd aan, streelde langzaam naar de zijkant van zijn gezicht. Ik keek hem recht in zijn ogen aan, ik voelde me hetzelfde als de allereerste keer met hem. Ik verdronk erin. Raakte alle besef kwijt. Ik sloot mijn ogen en bewoog rustig naar hem toe. Zijn lippen waren zacht, er ging een schok door mijn lichaam heen. Dit was wat ik bij die andere jongens niet gevoeld had. Dit was wat het zo speciaal maakte. Als vanzelf openden onze lippen zich. Onze tongen vonden elkaar. Zijn handen streelden zachtjes en rustig over mijn rug en mijn heupen. Een siddering ging door mijn lichaam. Hij duwde me richting de bank. Heftig zoenend lagen we op de bank. Na een tijdje stopte hij met zoenen en legde hij zijn hoofd op mijn borst. Zo lagen we daar, ik voelde mijn ogen langzaam dichtgaan. Toen ze weer opengingen was het donker in de kamer. Het enige licht kwam van een straatlantaarn. Ik voelde Sam zijn rustige ademhaling boven op mij. Met mijn hand ging ik rustig door zijn haar. Ik voelde een verandering in het tempo van zijn ademhaling. ‘Zo slaapkop ben je wakker?’ Hij kreunde zachtjes, ‘Ja, maar ik zou best nog wat langer willen slapen.’ Langzaam kwam hij overeind en keek me aan. Hij kuste me zachtjes. ‘Hoe laat is het?’ Ik keek op de klok. Bijna 20:00 uur al.’ ‘Hmm…’ Hij pakte zijn telefoon. ‘Wat ben je aan het doen?’ ‘Ik heb net pizza voor ons besteld.’ ‘Heerlijk, weet je wel wat ik lekker vind dan?’ Hij lachte. ‘Natuurlijk. Dat heb ik wel onthouden. Paprika, champignon, ui en peperoni toch?’ ‘Goed onthouden.’ ‘Ik heb alles van ons zo goed mogelijk onthouden, het zijn de beste herinneringen die ik heb.’ Stil staarde hij voor zich uit. Zijn uitdrukking onzichtbaar. In een splitsecond nam ik een beslissing. Ik legde mijn hand op zijn gezicht en draaide hem naar me toe. ‘Zullen we er heel veel nieuwe herinneringen aan toe voegen?’ Zelfs in het donker kon ik zien dat hij begon te stralen. ‘Ik zou niets liever willen.’ Hij drukte zijn lippen op de mijne, onze tongen vonden elkaar weer. Ik voelde een enorm golf van warmte door mijn lichaam stromen. Toen de bel ging stopten we pas met zoenen. Ik liep naar de deur en deed het licht aan. Ik bedankte de bezorger voor de pizza en liep terug naar de kamer. Dicht tegen elkaar aan op de bank aten we onze pizza’s.

We spraken uren achter elkaar die avond. Het voelde zo goed en zo vertrouwd en tegelijkertijd zo anders. Het was diep in de nacht toen ik opstond en de lichten uitdeed. Nadat ik het laatste licht uitdeed voelde ik dat Sam achter me stond. Hij sloeg zijn armen om me heen, zijn hoofd op mijn schouder. Hij drukte een kus in mijn nek. Ik draaide me om en zoende hem met passie. Het warme gevoel dat ik de hele avond al had werd nog sterker. Iedere vezel in mijn lichaam hunkerde naar hem. Zijn handen gleden over mijn heupen naar beneden. Hij zakte door zijn knieën en tilde me in één beweging, zonder enige waarneembare moeite, op. Ik lachte. ‘Wat doe jij nou gek?!’ Quasi boos keek die me aan, ‘gek? Wie denk jij wel niet dat je bent? Volgens mij heb jij een lesje nodig.’ Ik drukte een kus op zijn lippen.

Schijnbaar moeiteloos droeg hij me daarna naar de slaapkamer. Zachtjes zette hij me op het bed neer. ‘Het eerste deel van je straf is dat je teveel kleren aan hebt dus die moeten uit.’ Ik lachte en stond op, vlak voor hem. Ik trok mijn shirt uit en gooide het in een hoek. Hij floot zachtjes, ‘jij hebt ook niet stil gezeten de afgelopen tijd.’ Ik glimlachte, ‘jij bent niet de enige die sport als uitlaatklep gebruikt.’ Hij legde een hand op mijn borst, zijn gezicht naast het mijne. In mijn oor fluisterde hij hees, ‘nog steeds teveel kleding maar ik help je wel’. Zijn hand gleed van mijn borst naar mijn buik en door naar mijn riem. Hij keek me diep in mijn ogen terwijl hij mijn riem losmaakte. Daarna knoopte hij mijn broek open, die viel op mijn enkels. Ik stapte eruit, legde mijn handen op zijn borst en duwde hem tegen de muur. Zachtjes zoende ik hem, hij beantwoordde en algauw stonden we vol passie te zoenen. ‘Volgens mij heb jij ook nog veel te veel kleding aan’, hijgde ik in zijn oor terwijl hij me in mijn nek zoende. Hij gaf me een krachtige duw waardoor ik terugviel op het bed. Terwijl die vlak voor me stond trok hij zijn shirt uit. Mijn adem stokte even. Ik had het wel gezien en ook wel gevoeld maar zonder shirt viel het pas echt op. Voor me stond een jonge man met twee grote borstspieren en een enorme sixpack. Voor zover ik nog niet geil was werd ik dat nu wel. Ik voelde mijn stijve paal kloppen in mijn boxer. Hij verplaatste zijn handen naar zijn broek en knoopte hem open. Toen hij op zijn enkels viel zag ik een heerlijke stijve lul in zijn boxer. Deze jongen was de afgelopen 2,5 jaar getransformeerd van een lichtgespierde, slanke jongen in een gespierde jonge man en dat was aan zijn hele lichaam te zien. ‘Volgens mij ben je niet ontevreden.’ Hij boog voorover en drukte zijn lichaam tegen het mijne aan terwijl die me plat op het bed drukte. Ik kreunde en zoende hem hartstochtelijk.

Onze handen verkenden elkaars lichaam. Onze stijve piemels gleden over en langs elkaar heen in onze boxers. Ik kon me niet meer bedwingen en gooide hem op zijn rug. Ik kuste zijn borst, zijn tepel en likte naar beneden over zijn blokjes heen naar de rand van zijn boxer. Met mijn hand pakte ik zijn lul vast. Hij kreunde zachtjes. Ik voelde een behoorlijke natte plek van het voorvocht in zijn boxer. Ik trok zijn boxer naar beneden en hij schopte hem uit. Voor me stond een stijve paal van zeker 19 cm. Zonder twijfel pakte ik hem vast. Ik voelde hem kloppen in mijn hand. Ik opende mijn mond en zoog Sam zijn lul naar binnen. Met mijn tong gleed ik rondjes rond zijn eikel, mijn handen gleden over zijn borst en buik. Ik hoorde Sam kreunen terwijl hij met zijn heupen neukbewegingen begon te maken in mijn mond. Steeds dieper duwde hij zijn lul naar binnen totdat die helemaal in mijn mond zat. Zachtjes begon hij te kreunen. Zo makkelijk kwam hij er niet vanaf vanavond. Ik liet zijn lul uit mijn mond glijden en zoende hem weer. Hij nam het initiatief over, kuste mijn kaak, mijn nek. Hij schoof mijn boxer naar beneden terwijl hij zachtjes in mijn tepel beet. Ik schopte mijn boxer uit. Hij omsloot mijn lul met een hand en begon me met rustige, stevige halen af te trekken. Ik kreunde terwijl ik hem zijn gang liet gaan. Met zijn mond zakte hij verder af naar beneden, kuste mijn buik, mijn navel en ging verder naar beneden. Hij nam mijn lul in zijn mond maar ik duwde hem weg. Verbaasd keek hij me aan. Ik trok mijn benen omhoog en showde hem mijn kale sterretje. Hij lachte weer, drukte mijn benen helemaal tegen mijn borst aan waardoor mijn kontje helemaal omhoog kwam. Hij spuugde op mijn gaatje en begon te likken. Ik zuchtte diep. Ik voelde hoe zijn tong mij bewerkte. Een heel klein stukje kwam hij zelfs naar binnen toe. Ik genoot en baalde toen hij stopte. Hij hield een vinger voor mijn mond, ik pakte zijn hand en likte de vinger goed nat. Hij glimlachte terwijl die een vinger bij mij naar binnen drukte. Ik kreunde zachtjes. Langzaam gleed die met zijn vinger heen en weer. Hij trok zijn vinger terug en er kwamen er twee voor terug. Zo werd mijn kringspier aardig opgerekt. ‘Neem me nu, wacht niet langer.’ Hij lachte en liet mijn lichaam los. Daarna pakte hij mijn linkerbeen op en plaatste die recht tegen zijn rechterborst aan. Hij plaatse zijn lul voor mijn gaatje en drukte langzaam naar binnen. Ik kreunde terwijl ik voelde hoe ik vanbinnen gevuld werd. Het was al een tijdje geleden en dus nog best pijnlijk maar Sam deed rustig aan en ik was volledig ontspannen. Al snel zat hij diep in mij. Langzaam maar zeker begon hij in me te stoten. In de minuten die volgde voerde hij het tempo steeds hoger op. Ik kreunde hard en zag sterretjes iedere keer dat hij diep in mij stootte. Ik pakte mijn eigen lul vast en begon er keihard aan te trekken. Hij keek me diep in mijn ogen terwijl hij me hard neukte. Zweetdruppeltjes vormden zich op zijn voorhoofd en op zijn borst terwijl hij mij met lange halen uitwoonde. Hij begon steeds harder te kreunen terwijl ik aan mijn lul trok. Ik voelde een enorm orgasme opkomen en begon te kronkelen van genot. Toen kwam ik klaar. De eerste straal zaad spoot over mijn hoofd heen en kwam ergens op het bed terecht. De tweede straal kwam in mijn haar en op mijn gezicht, de derde op mijn kin en de vierde, vijfde en zelfs zesde straal kwamen verspreid neer over mijn borst en buik. Door mijn wilde bewegingen was ook Sam op zijn hoogtepunt gekomen. Met een laatste harde kreun duwde hij zijn lul diep bij me naar binnen. Hij schokte terwijl ik zijn zaad diep in mij voelde spuiten. Uitgeput liet hij mijn been los en liet zijn lichaam op het mijne vallen. Zonder iets te zeggen trok ik de deken over ons heen en kropen we dicht tegen elkaar aan. Ik viel in slaap met Sam zijn armen om heen. Ik voelde me compleet en gelukkig.

Ik werd wakker van het zonlicht op mijn gezicht. Afgelopen avond hadden we de gordijnen helemaal niet dicht gedaan. Ik draaide me om. Direct keek ik in de ogen van Sam. ‘Goedemorgen schoonheid.’ Ik lachte zachtjes en kuste hem. ‘Ben je al lang wakker?’ ‘Nee pas net, maar ik wilde je niet wakker maken.’ ‘Wat lief van je’, ik kuste hem weer. De kus ging over in een lange zoen. Ik voelde zijn stijve tegen mijn bovenbeen. Zachtjes ging ik heen en weer met mijn bovenbeen om hem te stimuleren. Ondeugend keek hij me aan. ‘Heb je nu alweer zin in me?’ ‘Ik heb altijd zin in jou’, ik kuste hem weer, ‘ik wil je neuken’. ‘Ga je gang’, hij had een schittering in zijn ogen. Ik draaide hem op zijn buik. Mijn handen gleden over zijn rug naar zijn billen. Zonder aarzeling trok ik ze uit elkaar en likte zijn gaatje nat. Ik kwam van hem af en zoende hem weer. Hij draaide ons om waardoor ik onder hem lag. Hij draaide zich om en nam in standje 69 mijn lul diep in zijn mond. Gretig begon hij me te zuigen. Ik kreunde terwijl ik mijn eigen vingers nat maakte. Langzaam begon ik zijn gaatje te bewerken. Na een paar minuten stopte hij met pijpen. ‘Neuk me, nu meteen.’ Hij draaide zich om op zijn rug. Zonder pardon plaatste ik mijn lul voor zijn ster en drukte hem in een keer voor de helft naar binnen. Sam kreunde hard. Langzaam trok ik terug om vervolgens weer een stukje verder naar binnen te schuiven. Ik voelde de aangename warmte rond mijn lul. Langzaam begon ik hem te neuken. Ik boog voorover en zoende hem om daarna het neuktempo flink op te voeren. Ik pakte zijn lul vast en begon er flink aan te trekken. Na een paar minuten voelde ik mijn orgasme opkomen. Ik wierp mijn hoofd naar achteren en kreunde hard terwijl ik voelde hoe mijn zaad die bij Sam naar binnen spoot. Terwijl mijn slapper wordende lul uit zijn kont gleed zoenden we weer. Ik pakte zijn lul vast en zoog hem diep naar binnen. Hij was zo geil dat het niet lang duurde voordat hij kreunend ‘ik kom’ uitbracht. Nog dieper zoog ik zijn lul naar binnen terwijl ik voelde hoe hij klaarkwam. Straal na straal warm zaad vloog mijn keel in. Ik liet mezelf weer naast hem neervallen en glimlachte.

Twee maanden later…

De deurbel ging. Ik opende mijn deur. Daar stond Sam met een brede lach op zijn gezicht, een koffer in zijn hand. Ik liet hem binnen, de deur viel achter hem dicht. De laatste twee maanden waren intens. Sam was meer bij mij dan in de kamer van zijn vriend die bijna terugkwam van wereldreis. Na de zomer zou Sam starten met een studie. De afgelopen dagen had hij steeds meer spullen naar mijn huis verplaatst. Hij zette de koffer in de gang en kwam vlak voor mij staan. Met zijn hand streelde hij mijn wang. Hij kuste me en ik kuste terug. We sloegen onze armen om elkaar heen. De kus ging over in een lange zoen terwijl we innig knuffelden. Zijn blauwe ogen keken diep in de mijne: ‘eindelijk echt thuis’. Ik kuste hem zachtjes en legde mijn hoofd op zijn schouder…

Dit was het laatste deel van Appie Boy. Nogmaals mijn excuses voor het lange wachten op deze laatste delen. Ik hoop dat het het wachten waard was. Tot in de toekomst met een nieuw verhaal. XXX Rick

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (12)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1847x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.6
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2891x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1711x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6615x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5834x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2113x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6715x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3206x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4195x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2599x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2834x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5514x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9193x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5708x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3282x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1646x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!