Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Boyjim - 1

Verlangen

De volgende ochtend werd ik rustig wakker. Naakt onder de dekens.
Al snel weer opgewonden, met mijn gedachten bij de man die ik maar niet kon vergeten.
Ik kwam al snel weer bij mijn positieven toen ik mijn mobiel hoorde. Een WhatsApp bericht. Even kijken.
Ik zag dat er een paar berichtjes waren.
Van vrienden en van mijn ouders. Even beantwoorden

Ik ging naar beneden om te ontbijten.
Ik zag Paul meteen en hij zag er weer goed uit. Hij zat aan tafel met een aantal collega’s maar keek niet naar mij.
Dit was een begin van een dag, die ook verder zo zou verlopen.
Als ik Paul ergens zag probeerde ik zijn aandacht te trekken maar hij reageerde niet. Zo verliep de gehele dag.
We hadden deze laatste avond ook een kort avondprogramma met als afsluiting een gezamenlijke borrel. Aan de bar.
Ik probeerde zo dicht mogelijk bij Paul te zitten, maar dat lukte niet echt. Hij had alleen maar aandacht voor anderen.
Gefrustreerd en teleurgesteld ging ik al snel terug naar mijn kamer.
Ik had het verprutst gisteren. Dit was de laatste avond hier en hij had geen aandacht voor me. Dus dit was voorbij.
Ik besloot de frustraties van me af te spoelen en te gaan douchen.
Ik kleedde me uit en liet het water lekker over mijn lijf lopen.
Ik voelde al snel de opwinding in mijn lijf. Mijn handen gleden over mijn lichaam en ik voelde al snel de opwinding stijgen, maar ik had me gisteren lekker afgetrokken en daar nu geen zin in.
Ik droogde me af en liep naakt de kamer in.
Ik wilde net gaan zitten om even tv te kijken toen er op de deur werd geklopt. Ik schrok even, wat kon dat zijn. Ik pakte snel de handdoek en sloeg die om mijn onderlijf.
Ik opende de deur en kreeg een schok.
Daar stond hij, daar was Paul!
“Hallo Jim. Sorry dat ik je nog stoor, maar ik wilde nog even mijn excuses aanbieden voor gisteren. Ik heb me echt niet netjes gedragen tegen jou. Mag ik even binnenkomen.?”.
Wat was hij groot en mooi!
Natuurlijk mocht hij binnenkomen.
Ik sloot de deur achter hem en was voelde verlegen en naakt bij hem.
“Niet erg hoor. Ik vond het niet echt erg hoor en had me eigenlijk ook niet zo moeten aanstellen, maar ik was toch wel even geschrokken. Het kwam zo plotseling. “.
Weer die uitdagende glimlach:
“En heb je nu andere gedachten dan?
Ik antwoordde:
“Ik weet niet wat ik precies moet denken, maar ik vind jou zeker aantrekkelijk. Ik heb ook aan jou gedacht eerlijk gezegd. Ik ben niet gay, maar voel iets”.
Inderdaad voelde ik me opgewonden bij deze mooie grote vent. Hij had een mooi en open gezicht, heldere ogen en een geheimzinnig lachje.
“Oké dan doen we daar toch iets aan”.

Hij kwam naar mij toe en nam me in zijn sterke armen. Mijn lijf was strak tegen het machtige lichaam van hem gedrukt. Ik voelde zijn gespierde armen om me. Zonder iets te zeggen kwam zijn gezicht naar het mijne. Zijn mond kwam op de mijne en hij drukte zijn tong naar binnen. Ik opende mijn mond nu graag en onze tongen waren wild. Hij tongzoende mij!.
Ik kreunde en drukte me nog strakker tegen zijn heerlijke lichaam. Mijn pik werd hard in de handdoek en ik voelde ook duidelijk dat het hem niet ongevoelig liet.
Zijn mond ging van de mijne en hij zei:

“Ik wil met je vrijen. Ik wil je al vanaf de eerste keer dat ik je zag. Ik wil met jou genieten. Wil jij ook?”.
“Ja… ja “ kreunde ik, “Ik wil je ook”.

Plotseling nam hij me in zijn sterke armen en droeg me naar het bed. Hij legde mij op het bed en boog zich over me heen. Zijn behaarde gezicht bewoog over me. Zijn mond gleed van mijn gezicht naar mijn nek, even lekte hij mijn oren en toen gleden de lippen naar mijn gevoelige tepels. Hij nam ze een voor een in zijn mond en ik rilde van genot. Toen plotseling trok hij ineens de handdoek weg en ik lag naakt voor hem.
Mijn pik van 14 cm was al op volledige lengte en dus kon ook Paul zien wat ik wilde.
“Je bent mooi, je hebt een mooi besneden lul, daar hou ik van ”, zei hij bijna fluisterend, “Ik WIL je”.
Zijn mond gleed over mijn buik en naar mijn onderlijf. Hij raakte mijn lul niet aan. Ik sidderde van begeerte en hartstocht. Wilde, nooit eerder gekende lusten.

Hij ging van bed en deed de beide kleine lampjes aan. Vervolgens ging de grote lamp uit. Het was nu veel intiemer en ik voelde mijn harstocht nog meer stijgen.
Paul was nog volledig gekleed, maar daar kwam verandering in.
Eerst trok hij zijn schoenen uit. Vervolgens trok hij zijn T-shirt over zijn hoofd. De prachtige behaarde borst deed me nog meer rillen.
Toen trok hij zijn jeans uit en hij was allen nog gekleed in een strakke tanga. Het prachtige behaarde lijf, de stevige benen en het mooie gezicht.
“En hoe vind je mij?” zei hij.
Ik antwoordde door te kreunen en hij reageerde door ook zijn slip uit te trekken.

Ik kreunde luid bij het zien van zijn prachtige wapen. Het hing als een dreigend wapen tussen zijn benen en boven de grote ballen.

“En wat denk je hiervan?” zei hij met een lach.
“Wil je dit hebben?”

Ik kreunde: “Ja, je bent prachtig!”

Zijn lul was perfect en veel groter dan de mijne. Hij streelde er een paar keer langs en hij sprong nu recht overeind. Meer dan 20 cm toen hij na enkele strelingen recht vooruit stak uit de grote bos met haren. En hij was ook dik en leek steeds dikker te worden.
Droomde ik, of gebeurde dit echt.
Ik was met een perfecte man en wilde alles met hem.
Hij lachte uitdagend en wiegde heen en weer met zijn onderlijf.

“Wil je hem goed zien en voelen dat moet je bij me komen” zei hij.

Ik liep naar hem toe en mijn benen trilden. Ik wist dat hij ook meer wilde maar was nog wat onzeker in de situatie.
Ik knielde voor hem neer en zag voor het eerst een prachtige mannenlul van dichtbij. Natuurlijk had ik wel eens plaatjes gezien, maar deze leek perfect. Hij stond stevig vooruit als een heipaal, maar bij bewoog bij elke beweging van Paul heen en weer alsof hij me wilde uitdagen.
Paul moest nu weten dat hij me had en ik bleef vol verbazing naar het mooie apparaat kijken. Zijn pik leek te vragen om een mond, om gelikt te worden om gestreeld te worden. Maar mocht ik dat doen?
De donkere haren erom heen bedekten een deel van zijn enorme ballen. De zak was enorm.
Het leken wel twee golfballen die in de zak hingen.
Ik hoorde mezelf hijgend zeggen: “Wat mooi… “.
Paul bracht zijn hand weer om zijn lul en begon traag langs de gehele lengte te bewegen.
Toen hij dit deed zag ik zijn grote zak op en neer bewegen. Ik werd er bijna gek van.

“Als je het mooi vind, waarom raak je het dan niet aan. Het mag hoor”.

Ik voelde mijn hart kloppen van opwinding. Ging dit nu echt gebeuren?
Ik moest hem proeven.
Traag leunde ik iets naar voren en stak mijn tong naar buiten. Met heel veel speeksel op mijn tong likt ik langs de grote ballen en een gleed in mijn mond. Ik hoorde hem kreunen toen ik opzoog en er met mijn tong langs gleed. Vervolgens deed ik dit met de andere bal, ze waren heerlijk warm in mijn mond. Toen ik omhoog keek zag ik hoe zijn pik wild heen en weer ging. Toen ik dit zag werd ik nog geiler dan ik al was.

Ik liet zijn ballen uit mijn mond glijden en ik durfde nu te doen wat ik al lang wilde. Ik trok mijn hoofd iets terug om het prachtige stuk vlees voor me te grijpen. Ik keek er even naar en wilde de tijd nemen om hem te pakken. De lul van een man aanraken was iets dat ik heel lang niet gedaan had, maar het leek toch vanzelf te gaan. Hij was mooi en warm en de paal was steenhard. Nadat ik net aan zijn ballen had gezogen was ik nu zover om de pik te proeven.
In plaats van hem in mijn mond te nemen wilde ik hem eerst even met mijn tong een beetje verkennen en de tijd nemen. Durfde ik het wel?
Maar Paul moedigde me aan. Hij pakte mijn hoofd beet en duwde me tegen zijn onderlijf.
Ik likte verder en bereikte de grote eikel. Ik keek omhoog naar Paul en met speeksel lekte ik over het topje. Het speeksel droop langs de pik. Verlegen bleef ik naar hem kijken maar ik wist dat hij hiervan genoot.
Toen ik er met mijn tong langs bewoog zag ik weer zijn pik wild bewegen en ik hoorde Paul nu kreunen.
Hij bewoog iets achteruit en ik had een goede blik op zijn prachtige lange paal. Gespannen wachtte ik af toen hij traag met zijn handen langs zijn pik streelde en bewoog deze met de eikel tegen mijn hunkerende mond. Hij duwde zijn eikel wild tegen mijn mond en ik voelde me als zijn kleine mannetje. Ik voelde al vocht op zijn eikel als hij er mee over mijn kin en lippen streek en ik likte het op met een gekreun.
Toen stopte Paul weer plotseling.
Hij bukte en drukte me weer tegen zich aan. Ik zag zijn opgewonden gezicht.
Zijn mond was op de mijne en al snel strengelden onze tongen om elkaar. Kreunend van verlangen en genot waren we nu.
Paul tilde me weer op en legde me op het bed. Nu boog hij zich over mij heen en ik voelde zijn heerlijk behaarde lijf helemaal op me. Heerlijk. Zijn handen streelden over mijn rug terwijl zijn mond weer de mijne zocht. Ik voelde zijn lekker paal tegen het kleintje van mij en ik wist dat het bij mij niet lang meer zou duren.
Paul was een heerlijke zoener en zijn zachte lippen gleden over mijn wangen, naar mijn nek en hij knabbelde aan mijn oorlel.
Toen knabbelde hij op mijn rechtertepel en met zijn vingers kneedde hij de andere. Ik schoof heen en weer onder hem.
“Dat vind je lekker he, zei hij zacht. Ik kon geen geluid uitbrengen.
Toen kwam hij overeind en hij trok mij naar zich toe. Hij ging op de rug liggen en trok mijn benen naar zijn hoofd. Zijn handen waren op mijn billen en trokken deze strak. Door deze beweging kwam mijn gezicht vlak boven zijn staalharde paal.
Langzaam bewoog ik mijn mond in de richting van de kloppende eikel. Ik haalde diep adem en schoof mijn mond over zijn genotsknuppel. Ik probeerde mijn mond verder over de paal te laten zakken maar hij was te groot. Ik trok terug, maar probeerde het opnieuw. Paul begon nu ook te bewegen en stootte zijn pik omhoog in mijn zuigende mond. Steeds verder voelde ik hem naar binnen glijden en de sensatie was compleet. Hij neukte me in mijn mond en ik voelde zijn prachtige lul kloppen. Nog niet eens de helft kon ik verwerken.
“Sorry Paul, meer kan ik niet hebben”.
Hij hijgde en zei: “Geeft niet Jimmie. Je doet het goed.”
Gezien zijn monster was mijn mond helemaal gevuld, maar hij bleef neukbewegingen maken en ik hoorde hem nu continu kreunen. Hij ging nog enkele momenten door met bijna de helft van zijn pik in en uit mijn mond te schuiven.
Zijn handen waren overal op mijn lijf.
“Wil je slikken”. Zei hij, maar ik kon niet antwoorden met mijn volle mond.
Toen voelde ik hoe mijn hunkerende pik werd omhuld door een warme mond. Hij pijpte mij nu ook. We bewogen nu in één wild ritme.
Ik kon het niet meer houden en ik voelde hoe ik ging komen. Golven van genot doorstroomden mijn lichaam en ik spoot in de zuigende mond van Paul. Ik voelde hem nu ook helemaal spannen en hij drukte mijn hoofd strak op zijn gladde harde paal en hij spoot de golven zaad in mijn mond. Heerlijk was het.
Even bleef zijn pik in me en toen hij hem terugtrok stroomde het zaad langs mijn lippen.
Paul trok me snel naar hem toe en zijn mond kwam op de mijne.

“Ons zaad vermengt zich. Wij hebben nu een band.”

Zijn mond bleef lang op de mijne en ik lag lekker veilig tegen zijn prachtige lijf.
Ik had genoten en wist niet dat dit zo mogelijk was.
Hij lag op zijn rug en ik lag tegen hem aan, mijn hoofd op zijn behaarde borst.
Hij streelde mij door mijn haar en keek me aan.

“Jim hoe vond je het nu. Heb je spijt van wat je gedaan hebt? Ik niet. Toen ik je zag wist ik al dat ik je wilde en ik ben blij dat ik je heb gekregen. Nog steeds proef ik ons zaad en ik vind het fijn dat we nu een band hebben”.
“Ik ook Paul”.
“Je bent een heerlijke twink en ik kan mijn handen niet goed van je afhouden, van je mooie lijf, lekker passend bij een beer als ik.”
Ja jij bent mijn heerlijke beer. En ik wil graag je twink zijn”.

Zijn mond ging naar de mijne en wij vonden elkaar weer in een langdurige gepassioneerde zoen. De smaak van ons zaad was nog onmiskenbaar.
Hij schoof mij van zich af en ik kwam op mijn buik te liggen.
Ik voelde hem tegen me aan liggen en zijn handen gleden vanaf mijn schouders over mijn rug. De stevige handen waren teder en gaven me een heerlijk afwachtend gevoel.
“Je bent hartstikke mooi gebouwd en je hebt een heerlijk kontje”.
Hij ging overeind en zijn grote handen kwamen op mijn billen. Ik trilde van genot. Zou hij nog een stapje verder gaan?
Hij kneedde mijn billen en ik voelde mijn lul weer groeien onder mij.
Ik voelde een grote vinger bij mijn gaatje. Deze gleed even op en neer en leek naar binnen te willen, maar hij ging weer weg.

Jim, ben jij nog maagd?
Ik schrok even van de vraag, maar kon niet anders dan dit toegeven.
Hij ging nog meer op mijn liggen en ik voelde zijn half harde pik nu tussen mijn billen. Hij bewoog een paar keer heen en weer en dat gaf me weer een opgewonden en afwachtend gevoel. Wilde hij, zou hij mij willen neuken?

“Ik wil degene zijn die jou gaat ontmaagden. Ik wil dat graag maar niet nu. Ik vind dit een speciale gelegenheid voor ons en ik wil dit ook op een speciale gelegenheid een keer doen. Wil je dat voor mij bewaren”
“Natuurlijk. Ik wil alleen door jou, mijn heerlijke beer ontmaagd worden, maar wacht niet te lang. Ik wil gewoon jouw heerlijke lijf en je prachtige lul”

Hij draaide mij om en boog zich over me heen. Hij zoende me wild en begerig en ik genoot van zijn heerlijke tong.

“Natuurlijk ga ik dat doen en ik zal er iets speciaals van maken. Mijn vraag is dan wel of jij dan een echte twink voor me wil zijn. Dus ik vraag je om alle haren op je borst, je schaamharen en de haartjes bij je gaatje weg te scheren. Wil je dat doen voor me?”

Ik aarzelde even. Hoe zou ik dat kunnen regelen.
“Ik doe dat graag voor jou en hoop dat ik dit goed doe”.

Nu lieten we elkaar los en Paul stapte van het bed.
We spraken af dat Paul zou bepalen wanneer en waar wij elkaar weer zouden ontmoeten.
Omdat hij in Arnhem woonde en ik in Ede was de afstand geen probleem.
Ik gaf hem mijn 06 nummer en we namen afscheid van elkaar.

Ik sliep die nacht hartstikke goed.

Wordt vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Boyjim - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1860x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.6
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2893x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1711x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6616x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5836x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2114x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6716x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3207x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4196x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2599x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2837x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5516x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9194x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5708x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3283x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1646x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!