Opwindend.Net
Verleid. (Of hoe het allemaal begon).

Ergens in het voorjaar moest ik voor mijn werk een midweek naar het Grand Hotel in de Koog op Texel. Ik werk bij een zorginstelling en ik ging daar een cursus volgen.
Er stonden weer een aantal veranderingen aan te komen en dan moet je duur bijgeschoold worden. Ik ben zelf niet echt een liefhebber van degelijke activiteiten. Vijf dagen van huis, weg van mijn vrienden en weg van het voetbal.
Een midweek, die mijn leven ingrijpend zou veranderen.

Oh ja, mijn naam is Jim, ben 20 jaar, niet groot (170 cm), 62 kg., blond, heel licht behaard en tenger gebouwd.

Eerlijk gezegd was de cursus saai en ook vermoeiend. Ook na het avondeten was er vaak nog een programma. De enige afleiding waren wandelingen naar het strand of in het nabije bos. Verder kon je in het overdekte zwembad of in de sauna.
Vijftien personen namen deel aan de cursus. Hiervan kwamen er twee ook van onze afdeling en de andere waren collega’s uit het hele land.
Vanaf het begin had ik iets met een collega die ik nog niet kende. Op de een of andere manier kwamen we elkaar steeds weer tegen in subgroepen en tijdens de maaltijden leek het erop dat we elkaar steeds aankeken, in ieder geval was ik zeer geďntegreerd.
Hij had zich voorgesteld als Paul. Hij zag er indrukwekkend uit. Groot (zeker 190 cm) breed geschouderd en beetje langer donker haar en een stoppelbaard. Hij imponeerde mij zeer en ik voelde vaak rare tintelingen in mijn lijf als hij me met zijn donkere ogen indringend aankeek. Ik verbeelde me dat hij dat vaak deed en voelde me gevleid, maar het was een man en wat voor een man.
Normaal voelde ik helemaal niets bij een man, maar nu leek het anders.
Steeds weer dat aparte gevoel en steeds weer de neiging naar hem te kijken en dan leek het of hij ook naar mij keek. Elkaar spreken deden we niet.
Nu was ik voor ik Josje leerde kennen wel eens cruisen geweest op de Ginkelse Hei en had dus ook wel gepionierd met andere mannen, maar dat was toch vooral beperkt gebleven tot strelen en elkaar vlug even aftrekken. Maar dit had ik allang afgezworen.
Maar nu was daar Paul. Paul bleef mijn aandacht trekken en het liet me echt niet ongevoelig.

De eerste dagen gebeurde er echter nog helemaal niets.
Op woensdagavond was er geen programma. Na het eten ging ik naar mijn kamer. Na even gerust te hebben, heb ik met Josje gebeld. Het was rond half tien en nog vroeg, dus besloot ik om eerst even een duik te nemen in het overdekte zwembad.
Ik trok mijn zwembroek aan die lekker strak over mijn lijf sloot en vervolgens een badjas. Ik pakte een handdoek en ging naar het zwembad. Het was er best wel druk met andere hotelgasten. Ik trok een paar baantjes in het bad en toen zag ik hem.
Hij liep langs de kant van het bad. Gekleed in slechts een kleine slip.
Hij was nog indrukwekkender dan ik me had voorgesteld. Een groot mooi gespierd lijf in die kleine slip. Mijn ogen puilden bijna uit mijn kassen.
Groot gespierd, maar ook vooral met een indrukwekkende beharing op zijn borst en de gespierde behaarde benen. Net een Griekse god en dan een niets aan de verbeelding overlatende bult in zijn mini slip.
Ik bleef stilliggen en naar hem kijken. Ik voelde een vreemd gevoel, maar duidelijk was dat ik gevoelens had voor deze prachtige verschijning. Ik zag hoe hij ook naar mij keek en een glimlach op zijn mooie gezicht had. Hij liep naar de kant en dook in het water. Al snel zwom hij mijn richting uit. Hij bleef me aan kijken en zwom een paar keer vlak langs me op, maar deed net of hij me niet zag.

Ik was lichtelijk teleurgesteld en besloot het bad te verlaten. Ik ging naar het trapje en stapte uit het bad. Ik keek achterom en zag nu weer duidelijk dat hij mij nakeek. Weer voelde ik die spanning in mijn lijf. Ik douchte even en nadat ik me afgedroogd had ging ik terug naar mijn kamer.
Ik twijfelde of ik meteen naar bed zou gaan.
Door de gevoelens en de spanning was ik erg onrustig en na een poosje besloot ik mijn trainingspak aan te trekken en nog even naar buiten te gaan. Ik liep door de hal naar buiten en twijfelde even welke richting ik zou gaan. Het was inmiddels best wel schemerig en omdat ik niet goed bekend was besloot ik even door het bos achter het hotel te wandelen. Het was stil en ik voelde me rustiger worden, maar er bleef toch verwarring. Wat was er met me aan de hand. Miste ik Josje zo dat ik ineens interesse had voor een man? Iets wat ik nooit in deze mate had gehad? Ik wist het niet. Vond ik ineens een man knap?
Rustig liep ik verder het bos in. Aan de rand stond een bank en ik ging er even op zitten. Je had hier een mooi zicht op de duinen en in de verte hoorde je het ruizen van de zee.

Nadat ik even zat hoorde ik over het pad iemand naderen. Zeker nog iemand die een wandelingetje ging maken voor het slapen.
Ik keek naar rechts en zag een groot gestalte naderen in het duister. Toen hij dichterbij kwam zag ik het: Hij was het!!
Toen hij vlak bij me was stopte hij.
“Hoi, lekker weer om er even uit te lopen zo na het zwemmen, hč. Mag ik even bij je komen zitten?”
De spanning steeg naar mijn hoofd en kon niets uitbrengen. Hij ging naast mij zitten. Plotseling zat hij naast me. Degene die me de laatste dagen zo in verwarring had gebracht zat een halve meter van me af. Ik kon gewoon niet reageren en was heel gespannen.
Hij keek me aan en er kwam weer een geheimzinnige lach op zijn gezicht en zei:
“Wat is er. Je bent toch niet bang van me. Ik doe je niets hoor”.
Ik stamelde:
“Ik ben niet bang van je, maar ik dacht dat ik alleen was en schrok dus even. Waarom zou ik bang van je zijn?”.
“Weet ik niet, maar er is geen reden toe. Ik heet trouwens Paul en jij?”.
“Ik heet Jim”.
“Raar hč dat we elkaars naam nog niet weten, terwijl we elkaar al enkele dagen veel zien.
Ik vind dat jammer, want je lijkt me hartstikke leuk”, zei hij zelfverzekerd.
“We kijken wel naar elkaar en ik voel vanaf de eerste blik een klik. Ik denk vaak aan je”.

Ik voelde me onzeker en verward. Wat maakte ik mee. Wilde hij me duidelijk maken dat hij iets voor me voelde. Dat kon toch niet. Ik voel niets voor mannen.
Zonder iets te zeggen stond ik op.
Hij volgde me meteen en kwam tegenover me staan. Nu zag ik pas hoe groot en stevig hij was. Ik voelde me klein bij hem.
“Wat is er. Heb ik iets verkeerds gezegd? Waarom ga je weg. Je weet toch ook wel dat we dat geen van beiden willen”.
Ik reageerde met door opwinding en spanning hese stem: “Hoe bedoel je dat?”.
Hij was nu dicht bij me. Zijn mooie gezicht en zijn doordringende ogen.
Plotseling en zonder verder iets te zeggen trok hij me tegen zich aan. Voor ik iets kon zeggen pakte hij mijn hoofd met twee handen beet en bracht het naar zijn gezicht. Voor ik kon reageren voelde ik zijn grote mond op de mijne. Hij drukte me hard tegen zich aan en zijn mond was hard op de mijne. Ik was even machteloos en te geschokt om te reageren. Met een kracht drong zijn tong in mijn mond. Ik was even machteloos in zijn greep, maar hij bemerkte mijn afwerende reactie. Hij liet me los.
“Waarom reageer je zo. Ik weet dat je dat ook wilt. We weten dat allebei. Ik heb de laatste dagen heus wel gezien dat je contact met me wilde.
Ik zag je straks in het zwembad en wist dat ik je moet hebben. Je bent heel mooi ik verlang naar je”.
Ik wist niet wat ik in mijn verwarring moest zeggen. Ik besefte dat hij gelijk had, maar iets hield me tegen.
“Dank je. Ik zag je natuurlijk ook in het bad, maar ik kan verder niet met je. Ik heb een relatie en wil verder dus niets”.
Ik liep nu weg.
Ik hoorde hem nog zeggen:
“Jim, ik ben zelf ook getrouwd, maar ik verlang al enkele dagen naar je”.

Ik liep snel van hem weg, maar keek nog wel achterom. Wilde ik dat hij mij volgde? Hij deed dat niet. Wilde ik wel van hem weg? Ik ging terug naar het hotel. In mijn verwarring wachtte ik nog even in de hal. Kwam hij achter me aan? Hij kwam niet dus ging ik naar mijn kamer.

Dubbele gevoelens, verwarring maar vooral veel opwinding in mijn lijf. Had ik bij hem moeten blijven? Maar dan, wat dan, ik heb niets met mannen, maar Paul was anders?
Hij had duidelijk gezegd dat hij iets met me wilde, hij verlangde naar me. En ik?
Ik was opgewonden. Hoe kwam dat? Er was heerlijke man die iets met me wilde, maar ik wilde dat niet. Wilde ik dat echt niet?
Waarom ben ik dan zo opgewonden en zo geil. Vlinders in mijn buik en mijn lul duidelijk onrustig in mijn boxer.
Waarom? Ik wil hem ook!!
Waarom ben ik bij hem weggegaan. Waarom heb ik deze gelegenheid laten lopen?

Balend viel ik achterover op het bed.
Ik voelde me heet en zwetend van begeerte en lust nu.
Lust naar een man en niet naar mijn eigen Josje. Even aarzelde ik, maar kon het niet onderdrukken.
Ik was verleid door een man, maar er niet op ingegaan. Balen!
Even lag ik stil, maar was me wel bewust van de onrust in mijn lijf, vermoeid maar ik voelde ook het zweet op mijn rug. Mijn gedachten gingen weer uit naar het mooie lijf, de mooie man. Behaard en gespierd, maar vooral goddelijk. Hoe kon ik zo denken? Gewoon omdat ik niet anders kon.
Paul!
Ik fluisterde bij mij zelf zijn naam en werd steeds meer opgewonden.
Ik beeldde me in dat hij naast me lag, mijn lichaamsgeur inhalerend, en genietend van mijn lichaam, dat hij mooi vond. Ik voelde hoe mijn lul steeds meer begon op te zwellen en mijn adem werd steeds luider. Ik liet mijn handen over mijn nog bedekte borst glijden en beeldde me in dat het de handen van Paul waren en ik voelde de begeerte stijgen. Mijn handen gleden naar beneden en ik voelde mijn harde lul door het stof van de broek. Ik liet mijn hand er langs glijden en ik voelde de eikel kloppen.
Ik voelde hoe heet mijn hunkerende lul nu was en als ik naar beneden keek zag ik hoe de paal omhoog stond. Hij wilde bevrijd worden.
Ik trok mijn jack uit en stond op van het bed om ook mijn broek uit. Ik kon mezelf nu zien in de spiegel en zag de bult in mijn boxer. Ik verbeeldde me dat Paul achter me stond en voelde in verbeelding zijn grote handen over mijn bovenlijf glijden. Het waren mijn eigen handen die langs mijn lul streken door de stof.
Ik maakte het touwtje van de boxer los en hij gleed naar beneden. Mij lul sprong bevrijd vooruit, hard en opgewonden, vragend om aandacht.
Ik ging weer op bed liggen en verbeeldde me dat Paul naast me en dan weer op me lag en me overal streelde. Mijn handen waren de zijne.
Hij streelde mijn gevoelige tepels en ze werden snel harder en de handen waren overal en ik draaide heen en weer onder de heerlijke strelingen. Toen langzaam naar mijn hunkerende lul en de vingers gleden langzaam heen en weer over mijn besneden apparaat.
“Oh Paul, heerlijk”. Kreunde ik.
Ik voelde de harstocht toenemen maar wilde nog niet komen. Genieten van dit moment. Ik voelde een genot dat ik lang niet meer had gekend, denkend aan Paul.
Ik rolde me op mijn buik en begon zacht tegen het dekbed te bewegen. Ik voelde mijn eikel langs het zachte laken bewegen. Het was heerlijk. Ik hief mijn kont iets op om dit nog beter te doen en ik wilde er iets tussen voelen. Ik beeldde me in hoe de vingers van Paul zich tussen mijn billen bewogen en ik kwam bijna klaar, maar ik wilde nog net komen.
Ik rolde terug op mijn rug en mijn pik droop al van het voorvocht.
Het voelde zo intensief nu dat ik niet wist hoe lang ik dit nog zou kunnen volhouden. Ik likte langs mijn vinger en liet deze langs mijn ballen glijden, die klaar waren om uit te barsten. Ik verbeeldde me dat dit de tong van Paul was.
Mijn hand gleed verder en kwam bij mijn kontegat. Strak en stevig. De combinatie van mijn opwinding en het vocht op mijn handen zorgden er voor dat mijn vinger naar binnen gleed en ik begon hem verder naar binnen te bewegen. O Paul, was jij dat maar.
Ik was nu erg opgewonden en kon het niet langer uitstellen en ik wist dat ik ging spuiten.
Mijn vinger was nog steeds in mijn gaatje, dus gebruikte ik mijn andere hand om te trekken. Het voelde heerlijk en het leek er echt op dat, niet ik, maar een ander dat deed. Ik sloot mijn ogen en zag het prachtige lijf van Paul in mijn gedachten die met me bezig was. Mijn hele lichaam trilde en ik kwam en spoot vijf of zes keer.
Het zaad was lekker dik en romig op mijn schoot. Ik had niet ver gespoten maar wel veel.
Er zat ook wat in mijn schaamhaar, maar de rest lag op mijn schoot.

Ik bleef even rustig liggen.
Toen stond ik op en waste het zaad van mijn lijf.
Het was lang geleden dat ik zo heerlijk was klaargekomen. Even voelde ik schuldgevoelens t.o.v. Josje maar ik voelde nog meer de begeerte en het verlangen om seks met Paul te hebben.
Maar had ik dat verprutst?

Wordt vervolgd.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Boyjim - 2

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1866x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.6
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2895x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1712x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6619x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5841x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2114x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6717x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3207x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4196x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2599x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2837x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5516x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9194x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5709x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3283x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1646x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!