Opwindend.Net
Het duurt niet lang meer en dan is het echt voorjaar. Hier en daar zie ik in de natuur al voortekenen. Eergisteren zag ik op een weiland vele hazen springend, huppelend en manoeuvrerend in grote interactie. In mijn omgeving is overduidelijk weer een bonte specht aan het roffelen. De zon laat al dagen op bijna mediterrane wijze zijn indruk na op mijn netvlies.

En gisteren kreeg een ervaring van afgelopen zomer een lentevervolg. Op 3 januari werd over het eerste een verhaal/verslag van mij (Onverwacht Intens) geplaatst. Ik vroeg me uiteindelijk af wie de jongeman was die mij zo raakte. Het zal je niet verbazen: ik weet het nu.

Klokslag vijf uur in de middag wordt er aan de deur gebeld. Ik doe open en er staat een donkerharige, groenogige, slank gespierde jongeman voor mijn deur. Strak in de kleding, goed verzorgd en met een blik in de ogen die intelligentie verraadt. “Goedemiddag meneer, ik ben Joey en ik kom speciaal voor u.” Ik ben even stil en vraag dan: “Kennen wij elkaar?”. Geen moment aarzeling aan de andere kant: “Beter dan de meesten, maar dat weet u waarschijnlijk niet.”

Tja, ik werd eerlijk gezegd een beetje achterdochtig en maakte aanvang om de deur te sluiten, maar Joey was alerter dan ik: “Meneer, ik ken u onder andere uit de gaysauna.” Ik moest even slikken en vroeg toen: “Hoe weet jij waar ik woon?”. Joey hoefde niet na te denken: “Ik weet al waar u woont sinds mijn vijftiende. Ik woon zelf vlakbij en in de tijd dat ik wist dat ik gay was, viel u mij op.” Ik ben stil, maar Joey niet: “Mag ik even binnen met u praten?”

Ik ga nu niet de stoere man spelen: ik was eigenlijk een beetje bang, schatte de jongen in op rond de twintig en vermoedde grotere kracht dan ik heb. Ondertussen zwol er instinctief wat op in mijn broek en Joey stak niet onder stoelen of banken dat hij dat zag: “Mmm, meneer, het kan ook zeker meer worden dan praten.” Tja, dan gaat de natuur het van educatie winnen bij mij: alles in mijn kruis zocht extra volume op. Joey aarzelde niet, legde een hand op mijn edele delen en zei: “Die bobbel is voor mij.” Hij geleidde me naar binnen, ik sloot de deur en hij drukte zich teder tegen me aan in de hal: “Meneer, ik zeg nu gewoon ‘Steven’ en ‘jij’ en ga je kussen, zodat je me weer herinnert.”

De jonge god had gelijk: binnen een paar seconden herkende ik van maanden geleden de intense zoenpartij in een darkroom. Weer besloten wij amper te praten en vooral stil te genieten. Maar nu zag ik zijn prachtige ogen naar mij kijken, zag de volmaakte gelaatstrekken van deze jongeman en voelde dat hij vermoedelijk nooit veel lichaamsbeharing zou krijgen: een strakke, zachte, gewelfde adonis.

Intussen stond ik op springen omdat Joey niet van mijn bobbel kon afblijven. Ik had daar niet meteen zin in, want ik zag een grote kans tot ‘edgen’. Dat zou uiteindelijk voor hem en voor mij veel geiler zijn. Zachtjes zei ik in zijn oor: “Laten we de tijd nemen. Supergeil moet duren.” Joey begreep het, gaf me nog een flinke kneep in mijn zak en zei: “Ja, we zouden ook praten …”

Ik nam Joey mee de woonkamer in en haalde voor ons wat te drinken. Joey zat op een leren moderne stoel waarin hij bijzonder mooi uitkwam. Hij bleef met zijn ogen strak op mij gericht toen ik hem de cola overhandigde: “Zal ik dan maar beginnen, Steven?”

“Je bedoelt praten?”, vroeg ik.

“Ha-ha, ja, in deze pose zou ik je natuurlijk ook meteen, pfhmm.”

Op de bank tegenover de leren stoel nam ik plaats en wachtte kort af. Joey hernam zich: “Steven, laat ik meteen zeggen dat het in juni toeval was. Ik was met Rachid, een vriend van mij, in de stad en wij wilden wel eens wat anders dan een biertje drinken in een café. Rachid is bischierig, ik ben totally gay, dus de keuze voor een gaysauna was niet zo raar. Wij waren net een kwartier binnen, toen ik jou zag binnenkomen. Rachid en ik zaten in de loungeruimte, vlak bij de kluisjes en hebben jou je zien uitkleden. Rachid en ik stootten elkaar meteen aan: daar hing aardig wat materiaal. Ik wist dat Rachid heet zou worden, want hij valt op oudere blonde blauwogen en wil in het kruis voldoende mannelijkheid zien. Ikzelf was al hard vanaf het moment dat jij binnenkwam: een droom kon uitkomen. Toen ik je naakt zag, werd ik innerlijk zelfs wild.”

-“Oké, Joey, dat ervaar ik als een compliment, maar hoe heb jij mij dan eerder leren kennen?”

-“Nou, ongeveer een maand na mijn vijftiende verjaardag, stond jij regelmatig bij het basketbalveldje te kijken. Marc, een andere vriend van mij die heel ruimdenkend is, wist van zijn vader dat jij gay was.”

-“Van zijn vader?”

-“Ja, die schijnt met jou een keer een heel leuke avond te hebben gehad. Op zich verder niet zo belangrijk: voor mij was belangrijk dat een voor mij aantrekkelijke man ook van de mannenliefde was.”

-“Joey, dat zijn grote woorden voor een vijftienjarige. Had je toen al ervaring, dan?”

-“Zeker, heel dichtbij, met de vader van Marc: ik val niet op leeftijdsgenoten.”

-“Tjesus, en dat wist Marc?”

-“Steven, ik zei al dat Marc heel ruimdenkend is.”

-“Oké, Joey, ik denk het te kunnen volgen. Nog één vraag: Waarom ben je niet eerder achter me aan gegaan?”

-“Ik heb altijd gedacht dat jij mij veel te jong zou vinden. Ik wist alleen een beetje van jou en de vader van Marc: die is – net als jij – ergens eind veertig.”

-“Oké, begrijpelijk, maar inmiddels weet je dat ik ruimere interesses heb.”

-“Ja, dat heb ik letterlijk en figuurlijk diep ervaren.”

Even is Joey stil en staart in mijn kruis: “Die fucking geile pik van je heeft mijn strot uitgewoond en volgespoten: ik kom er nog regelmatig op klaar.”

Ik ben even oprecht op zoek naar een reactie, maar word afgeleid door Joey’s linkerhand die over zijn bovenbeen strijkt. Dan zie ik zijn bobbel zwellen en probeer me te herinneren hoe die in de zomer was: “Joey, kan het zijn dat jij nog deels in de groei bent?”

-“Ik zie je kijken: ja die is nog niet klaar, zoals bij velen rond mijn leeftijd. Ik hoop dat ik op mijn oudere broer Maarten ga lijken.”

-“Oké, ik weet niet wat je daarvan verwacht, maar je moet ervan uitgaan dat er hooguit een centimeter lengte bij komt. De dikte zal tot je dertigste sowieso toenemen. Laat hem me eens zien.”

Ik loop naar het raam, schuif de gordijnen dicht, en vraag Joey zich helemaal aan me te tonen.

Joey staat op, fixeert zijn groene ogen op mijn kruis en begint zich te ontkleden. Binnen no-time staat er een fucking seksmodel met een keiharde lul en superstrakke zak voor me: alsof hij meteen gaat ejaculeren. Iets van rond de 19 cm en voldoende dik prijkt als een trofee voor een sixpack uit.

-“Kom hier, Joey, je bent fraaier dan ik voorheen gevoeld heb.”

-“Uh, ook jij uit de kleren: ik moet meer zien dan een bobbel en ik wil hem nu meer dan ooit.”

Ik twijfel even, omdat ik vermoed dat Joey zijn zaad meteen gaat lozen, maar bedenk me dan dat hij vermoedelijk binnen een halfuur weer paraat kan zijn. Ik sta op, ontkleed me en toon mijn mannelijkheid aan Joey. Binnen drie seconden zit hij geknield voor me, neemt in één keer mijn pik tot diep in zijn keel en begint met zijn lichaam te schokken. Ik kijk naar beneden en zie uit zijn lul de ene straal na de andere komen: het gaat maar door.

-“Wow, Steven, daar was ik aan toe.”

-“Hoeveel dagen heb je gespaard?”

-“Ik geloof een dag of vier. Vanmorgen werd het even lastig, want toen wist ik dat ik jou zou gaan opzoeken.”

Ik pak intussen Joey zachtjes bij zijn hoofd en geleid hem naar boven. Dan begint wat ik het intiemst vind: een ongekend lieve, tedere en intense zoenpartij. Weer zijn daarbij de strelingen van ons beiden volledig op elkaar afgestemd: soms net-niet-aanrakingen, meestal betastingen heel fijntjes over de huid. Ik word warm in mijn hoofd, kom tot een ongekende rust en waan me in het paradijs. Joey en ik gaan zo’n tien minuten op deze manier door, dan pakt Joey mij bij de hand, sleept me mee naar de keuken en doet daar het rolgordijn dicht.

“Ik wil het echt, Steven, ook al doet het pijn.” Joey legt zijn buik op de keukentafel, kijkt achterom, pakt me bij mijn lul en stuurt mijn eikel naar zijn strakke jongensbillen. “Joey, iemand kan ook te krap zijn voor me, hè.” “Gaat wel lukken, Steven, eind juni heb ik een dildo gekocht van ongeveer jouw formaat.”

En Joey kreeg gelijk: het kostte weliswaar flink wat glijmiddel, maar toen ik er bij hem ongeveer half in zat, wist ik dat de kans groot was dat ik tot mijn ballen kon doorstoten. Dat stelde ik echter nog even uit. Ik masseerde billen, onderrug, schouders en nek van mijn adonis. Intussen liet ik mijn bloed zoveel mogelijk naar onderen stromen en trainde met lichte contracties mijn liezen. Zo, dacht ik, dan gaat hij mij op mijn grootst krijgen.

“Uh, Steven, mmm, ooh god.” Dat was de reactie die ik nodig had: ik greep met mijn linkerarm Joey bij de borstkas onder zijn linkerarm door, met mijn rechterarm nam ik zijn nek in een soort tedere houdgreep en daarbij trok ik hem gekromd omhoog. Zijn billen gingen naar achteren en nu was het tijd om mijn ervaring te laten gelden: ik duwde met grote behendigheid mijn knuppel tot aan de wortel in zijn grot. “Ooh, ooh, hij is toch groter!!!”

“Sjjst, sjjst, rustig doorademen.” Ik dacht er niet over nu terug te trekken. Wel ging mijn rechthand nu naar zijn kruis, pakte zijn lul (god, wat was die hard) en duwde zijn flanken nog meer naar me toe. Tijd voor de dieptestoot, dacht ik.

“Oeee, mmm, jah”, en ik voelde nattigheid in mijn hand stromen. Niet mijn productie. Joey keek om naar me met een superschittering in zijn ogen en zei: “We zijn echt voor elkaar gemaakt, fucking geile vent die je bent.” Ik had eigenlijk hetzelfde geconstateerd, maar was niet van plan dat te uiten. Per slot van rekening was (en is) Joey meer dan twintig jaar jonger dan ik en zit een relatie er niet in.

Joey was dus binnen een kwartiertje of drie twee keer klaargekomen en ik had nog een volle zak. Sterker: in de tussentijd was er meer lading aan het wachten. Joey maakte zich los van mij, stond ineens recht voor me met zijn ogen op mijn ogen gericht, gaf me een zoen en fluisterde in mijn rechteroor: “Rachid wil jou ook wel.”

-“Tja, Joey, maar met hem heb ik geen ervaring.”

-“Ha, ha, dat denk je, echt wel.”

-“Uuh?”

Joey begint te vertellen over een veel recentere ervaring van mij. Ergens in november was ik weer eens in de gaysauna en had rond drie uur in de nacht een jongen volledig doorgeneukt. Ook deze jongen had mij in de darkroom resoluut uitgekozen.

-“Ja, Steven, Rachid heeft naast ons zitten kijken hoe ik jouw knuppel naar binnen slurpte. Hij zag slechts silhouetten, maar dat was voldoende voor het ontstaan van een fixatie. Inmiddels heeft hij iets wat ik nog niet heb: een door jou volgespoten kontje.”

-“Hij kon het, lijkt het, heel gemakkelijk aan: bischierig lijkt me een understatement.”

-“Nee hoor, dat gemak zit hem in zijn cultuur: jongens worden daar regelmatig door oudere mannen getraind. Sterker nog: met een leeftijdsgenoot vinden ze raar.”

-“Dat lijkt me nogal generaliserend.”

-“Nou akkoord, maar in de directe omgeving van Rachid is het schering en inslag.”

-“In moet even een paar dingen checken. Klopt het dat Rachid ietsje kleiner is dan wij?”

-“Yep.”

-“Klopt het dat hij iets ondergemiddeld geschapen is?”

-“Ja, daar baalt hij van.”

-“Wil hij het liefst een beetje onderworpen worden en continu diep genomen worden?”

-“Zeker.”

-“Oké, nu weet ik het zeker: is inderdaad een leuk speeltje.”

-“Ik kan hem appen.”

-“Nee, joh, bellen oké, appen uit den boze.”

Binnen luttele seconden wist Joey zijn broek te vinden, haalde zijn mobiel eruit en belde met Rachid: “Hoi Rachid, met Joey, het is zover: kom maar naar Steven als je tijd hebt.”

-Even stilte.

-“Nee, echt, ik maak geen grapje, hij staat er open voor.”

-Weer even stilte.

“Ja, hèhè, natuurlijk blijf ik erbij.”

-Weer rust.

-“Nou, denk niet zo moeilijk, hij heeft zelf gezegd dat hij je een leuk speeltje vindt.”

-Nogmaals stilte.

-“Weet ik niet, ik wel op hem, maar dat weet je al heel lang.”

-Nogmaals stilte.

-“Nee, je wordt geen aanhangsel.”

-Een paar seconden.

-“Oké, jij mag zijn zaad in je strot, maar dan mag ik zijn zaad in mijn grot.”

Nu moest ik lachen. “Oké, Joey, rijmen kan je, maar dat wordt dan wel nachtwerk. Ik ben geen twintiger meer.”

“Rachid, hij snapt het echt, deze kans gaan we nooit meer krijgen … nee, Marc mag er niet bij … nou, denk na, Steven vond zijn pa al leuk … precies, dat moeten we niet hebben.”

Ik heb weinig tijd nodig om een volgende vraag te uiten: “Wat is er met Marc?”

“Tjesus, Rachid, nou heeft hij het door. Even blijven hangen.”

Joey kijkt me indringend aan: “Marc wil je ook, maar hij heeft meer in huis dan wij en wij zijn bang dat wij dan afvallen.”

Dan realiseer ik me dat patroondenken ‘killing’ kan zijn. Alsof een grootgeschapen man alleen maar een grootgeschapen man wil beminnen. Hoe los ik dit op? Gewoon open zijn, bedenk ik me. “Ik zoek niet naar een evenbeeld, vind herkenning wel fijn, maar vertrouw op wat is geweest. Mijn ervaringen met jou en Rachid behoren tot de top, sterker nog: jij staat aan de top.” Betekenisvolle stilte … aarzeling in Joey’s blik … zoekende beweging in de diepgroene ogen … een intense gloed over zijn donkere haren … een slankatletisch lijf spant zich nog even aan: “Ben jij ook verliefd?”

Ik wijs Joey fijntjes op het feit dat Rachid nog aan de lijn hangt.

-“Rachid, het is echt oké, hij wil alleen jou en mij.” De mobiel wordt weggelegd en Joey lijkt een paar ongemakkelijke bewegingen te maken.

-“Wat is er mis, Joey?”

-“Ten eerste fuck dat jij dat ziet. De kern: ik wil je al jaren, zelfs als partner, maar ik vermoed dat jij dat laatste niet ziet zitten.”

-“Sorry, Joey, maar dat is waar. Je mag heel veel, meer dan anderen, maar je bent echt nog niet oud genoeg voor een relatie met een oudere, hoogopgeleide, succesvolle man. Seks oké, slechts sporadisch en daar blijft het bij.”

Intussen voelde ik dat ik aan het liegen was als nooit tevoren: de ratio uitte dat wat moreel geaccepteerd zou kunnen zijn, mijn gevoel en lijf zeiden wat anders.

Joey bleef stil. Ik zag zijn torso adembewegingen maken. Ik zag in zijn ogen schittering en verdwaaldheid afwisselen. Het was zo overduidelijk voor mij dat dit de perfecte man op de perfecte leeftijd met de perfecte instelling was, maar dat was mijn analyse: amper een ander die dat zou kunnen begrijpen. Ik besloot Joey tegemoet te komen: “Je bent echt nummer één, maar nu nog te jong.”

En, tjesus, dan zie je wat zeldzaam is: ongeveer een kwartier na zijn laatste zaadlozing staat Joey’s pik weer als een rotspilaar voor zijn sixpack. Deze keer zie ik in zijn lul zelfs zijn hartkloppingen afgebeeld. Tegelijkertijd neem ik waar dat zijn maatje mijn formaat wil aannemen. Hij komt aardig in de richting: ik schat hem nu op boven de twintig centimeter en realiseer me dat ik rond mijn twintigste niet veel groter had. In doorsnede is hij inmiddels zo’n halve centimeter gegroeid. Waar haalt hij het vandaan? De bel gaat.

Ik verhul me in een badjas, doe open en uiteraard staat Rachid daar. Gelukkig is hij alleen. “Hoi Steven, mag ik naar binnen?” Ik kijk in de bijna zwarte ogen van een twintigjarige, een deeltje van elk oog licht in lapis-lazuli-kleur op door reflectie, de bouw van Rachid is slank V-vormig, iets meer gespierd dan Joey of ik en zijn haar heeft de gloedvolle glans die veel Marokkanen hebben. (In de tussentijd vraag ik me af waarom veel zogenaamd authentieke Nederlanders niet weten te kijken: grosso modo zijn Marokkanen bloedjemooi voor ons.)

Rachid is anders in gedrag dan Joey. Hij sleept me niet mee, loopt gewoon naar binnen, komt de woonkamer in en begint te lachen: “Ha-ha, Joey, zo hard heb ik je nog nooit gezien. Kanjer, jij hebt nu een monstercock.”

“Komt door Steven, hij laat je groeien.”

Zoek naar meer verhalen van StevenX...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 2Door: Pieter
Gelezen: 1182x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.2
:: Goeie Voetbal Vriend...Door: User102002
Gelezen: 1468x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.3
:: Weggestopte Gevoelen - 5Door: Daniel
Gelezen: 1149x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-06
9.4
:: De Zes Van Klas 6a - 76Door: Jaakske
Gelezen: 784x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
18-06
9.2
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 2343x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trio, Cuckold, Pijpen, Deepthroat, Vreemdgaan, Bi, Slikken,
17-06
9.0
:: Aangenaam Verrast Door... - 4Door: Jean
Gelezen: 1794x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: De Geile DeugdridderDoor: Random
Gelezen: 2918x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Hardcore, Anaal, Kuisheidskooi
16-06
8.1
:: Mijn Verrassing In Hong KongDoor: Anthony64
Gelezen: 3048x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsseks, Pijpen Sperma, Neuken
16-06
8.7
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 1Door: Pieter
Gelezen: 3942x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
16-06
8.6
:: Max En Jos - 2Door: Jean
Gelezen: 1847x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: ParkeerplaatsDoor: Kato
Gelezen: 5157x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.5
:: Goeie Voetbal VriendDoor: User102002
Gelezen: 4907x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.3
:: Nieuwe Ervaringen - 3Door: Pieter024
Gelezen: 2329x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Homo, Student, Pijpen, Douche, Seks
15-06
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 1886x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bi, Homo, Cuckold, Vreemdgaan, Neuken, Sperma, Pijpen, Vriendin
15-06
8.9
:: Weggestopte Gevoelens - 4Door: Daniël
Gelezen: 3883x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Jongens Hormonen - 65Door: Jaakske
Gelezen: 1630x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-06
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!