Opwindend.Net
Het onderstaand verhaal is waargebeurd, een vervolg twijfel ik nog over maar overweeg het wel. Het was op een doordeweekse avond dat ik in de stad een biertje ging halen, normaal ga ik naar mijn eigen kroeg in het dorp, maar ik besloot de stad in te gaan, het was pas 4 uur toen ik in de stad was, ik dacht 2 biertjes en dan mijn vrouw van der werk halen, maar het liep allemaal anders.

In het cafť was ik aan de bar gaan zitten en bestelde een biertje, even later kwam er een man naast me zitten en we raakte aan de praat, hij zei hoe lang moet jij nog tot aan je pensioen, ik zei nog 2 jaar en 5 maanden, hij zei, o dan ben jij zeker ook 64 net zoals ik, ik zei ja dat klopt. Ik zei maar ik ga het wel merken hoor spieren willen allemaal niet meer zo, hij zei laat je toch af en toe eens lekker masseren, ik zei lijkt me wel lekker ja,maar een goede masseur is duur. Hij zei valt wel mee hoor ik ben masseur bij een voetbalvereniging in mijn vrije tijd, als je wilt dan moet je maar eens langs komen, plotseling zei hij waarom gaan we nu even niet langs mijn huis dan geef ik je een voorproefje, ik zei ja waarom niet, een half uurtje later zat ik in zijn flat op de bank en dronken nog een biertje, hij zei vindt je het niet raar om je voor een man uit te kleden, ik zei nee hoor al zie ik liever een mooie vrouw, ik vroeg hem of hij getrouwd was, en hij antwoordde nee nooit geweest ook ik ben bi en bestel af en toe een dame, of heb wat aan de haak bij de voetbal en jij vroeg hij, ik antwoordde dat ik getrouwd was, ik bevestigde dat en zei je kent het wel he, na 26 jaar is het leuke er wel vanaf, hij zei zullen we anders een vrouwtje bestellen, ik zei nee misschien een andere keer.

Hij vroeg zullen we dan maar beginnen, we liepen naar een slaapkamer waar een hoog bed stond en hij zei kleed je uit en ga liggen dan pak ik wat spullen, ik kleedde me uit en ging naakt op mijn buik op het bed liggen. Hij kwam terug met een schaaltje met warme massageolie, hij begon me heerlijk te masseren en zei terloops heb jij het ooit met een man gedaan, ik ontkende en hij ging gewoon door even later zei hij, zou je het willen proberen met een man, ik dacht even na en zei toen, wil je dat ik seks heb met jou, hij zei ja bijvoorbeeld. Ik zei verder niets en liet hem zijn gang gaan, even later voelde ik zijn handen op mijn billen en hij trok voorzichtig mijn billen uit elkaar en ik voelde een vinger voorzichtig mijn anus in glijden, hij begon me langzaam te neuken met zijn vinger, hij vroeg hoe voelt dit, en ik moest toegeven dat ik het best lekker vond, ik voelde zelfs mijn lul met schokjes omhoog komen en zei dat tegen hem. Hij trok zijn vinger terug en zei dat ik me om moest draaien, hij begon heel erotisch rond mijn ballen en lul te masseren, en daar lag ik dan met een knoeperd van een erectie, hij streelde mijn ballen, en gleed met zijn hand even later over mijn lul en begon me zachtjes af te trekken, hij zag dat ik keek en zei ontspan je, even later zag ik dat hij zijn lippen om mijn eikel sloot en mijn lul in zijn mond liet glijden, hij begon me heerlijk te pijpen. Hij deed dat duidelijk niet voor de eerste keer want ik voelde al snel mijn orgasme opkomen en toen hij mijn ballen begon te strelen waarschuwde ik hem dat ik klaar ging komen, hij liet mijn lul uit zijn mond glijden en trok me heerlijk af en streelde mijn ballen, even later vloeide mijn sperma over zijn hand. Toen ik weer op adem kwam vroeg hij of het lekker was, ik zei dat was wel duidelijk he, we namen een slok van ons biertje en ik zei, nu wil je waarschijnlijk dat ik iets bij jou doe, hij zei ik verplicht je tot niets maar het zou wel fijn zijn ja. Ik zei kleed je eerst maar uit dan kijk ik wel, hij stond even later naakt voor me, zijn lul was niet echt groot en vrij dun, ik zei heb je condooms in huis, hij zei niets maar haalde een pakje condooms uit de kast, ik zei als je wil mag je me in mijn kont neuken.

Hij leidde me naar de woonkamer en zei ga op je knieŽn op de bank zitten met je boven lichaam naar de leuning ik zag dat zijn lul ondertussen stijf was, en even later deed hij een condoom om, ik voelde hoe hij mijn billen uit elkaar trok en even later voelde ik zijn eikel tegen mijn sterretje. Hij vroeg of hij door mocht gaan en ik zei ja doe maar langzaam voelde ik hoe hij in me gleed, het was even wennen maar niet onaangenaam, hij begon langzaam in me te bewegen, en voerde het tempo steeds iets verder op, hij begon steeds zwaarder te ademen en even later zei hij dat hij ging klaar komen, ik voelde zijn lul dikker worden en even later spoot hij het condoom vol, hij zei je bent heerlijk strak ik vond het heerlijk, hij trok zich uit me terug en deed een knoop in de volle condoom. Hij vroeg of ik hem wou neuken maar ik zei graag een andere keer, hij zei prima wil je dat ik je nog een keer pijp anders je mag in mijn mond klaarkomen. Ik ging liggen en hij begon mijn ballen te strelen en zijn tong likte mijn schacht, even later werd ik heerlijk door hem gepijpt, het duurde dan ook niet lang voordat ik mijn orgasme voelde opkomen en mijn, zaad zijn keel in spoot. Even later stonden we samen onder de douche en speelde wat met elkaar een uurtje later nam ik afscheid met de belofte snel weer af te spreken.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1756x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.6
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2872x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1706x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6612x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5802x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2113x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6708x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3202x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4189x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2595x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2834x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5509x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9183x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5704x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3281x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1644x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!