Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Centerparcs - 6

“Ik zal het volgens de spelregels doen,” zei ik.

“Maar wacht nog even,” zei Bas, “wat ik me ook nog afvraag is: moet diegene die zich rukt ook eerst zélf zijn geslachtsdelen met olie insmeren, of doet iemand anders dat eerst?”

“Het lijkt me beter dat iemand anders dat doet, dan zijn we honderd procent zeker dat er genoeg olie aan de lul gesmeerd wordt,” grapte Jeroen. “Laten we afspreken dat Tom dat zélf mag doen. Per slot van rekening is hij degene die alles moet ondergaan, ten minste ALS het fout loopt.”

“Nou ja,” lachte Bas, “wat je fout lopen noemt. Wat mij betreft, zou ik het net goed vinden mocht Toms snoetje gedoopt worden...”

“Ok,“ zei ik spottend, “ik zal straks de edele delen van de gelukkige vakkundig voorbereiden op het grote werk, en zorgen dat die mannelijke machine goed gesmeerd is! Kom, laten we eerst kijken wie de gelukkige is! En zoals ik al suggereerde, ik stel dus voor dat we de stokjes laten trekken in wijzerzin, net zoals we dit spel al de hele tijd spelen, te beginnen met diegene die pal naast me zit.”

Meteen bood ik de stokjes aan aan Gert-Jan. Hij keek mij verlegen aan toen hij aarzelend het eerste stokje eruit trok. Hij trok een ongeschonden cocktailprikkertje en slaakte een diepe zucht.

“Oef, ik was al bang dat ik meteen aan het kortste eind zou trekken.”

“Kom jij niet graag klaar misschien, jongen? Of ruk je niet graag?” spotte Jeroen.

“Jawel, maar om zo te moeten rukken terwijl jullie er met z’n vijven op staan te kijken, ‘k weet niet, vind ik toch raar. En stel dat ik dan klaar kom, dan zien jullie mijn orgasme, hmm...”

“En schaam je je voor je orgasme misschien?”

“Goh, dat weet ik niet, maar misschien wel, ik kom meestal nogal heftig, en ik kreun ook hevig en zo,” antwoordde Gert-Jan terwijl hij blozend naar mij keek, en ik knipoogde ongemerkt, want we deelden immers samen het geheim dat ik hem al oraal had ontmaagd, en dat hij zijn zaad in mijn mond had gespoten, terwijl hij echt intens genietend had gekreund bij elke gulp vers zaad die zijn teelballen door zijn sponzen spuit in mijn mond had geloosd. Maar dat wisten de anderen natuurlijk niet.

“Ok,” zei ik, “kom, de volgende!” En meteen bood ik mijn hand met de stokjes aan aan Henk. Henk keek even snel naar mijn hand, leek in gedachten “iene-miene-mutte“ te spelen, en trok toen overtuigd... een ongeschonden stokje.

“Ziezo, dat heb ik goed gedaan!“

“Kom Bas,“ ging ik meteen verder, “jouw beurt!”

Maar ook Bas trok het langste eind. Toen ook Jeroen triomfantelijk een ongeschonden cocktailprikker uit mijn gesloten hand trok, vloekte Nico: “Shit, dat had ik nu niet verwacht. Er blijft er maar één meer over dus tja, dat is het kortste eind.” En meteen trok hij ter bevestiging het lààtste stokje uit mijn hand, en toonde aan de anderen dat het inderdaad half afgebroken was. Zijn vrienden lachten.

“Ja, jongen, het is de tweede keer dat dit gebeurt vanavond, he, dus opnieuw komt het gezegde ‘wie een put graaft voor een ander, valt er zelf in’ van pas.”

“Nu ja,” zei Jeroen, “ergens is het wel eerlijk. Jij bent diegene die dit Tom wou aandoen, dus mag je het ook zelf uitvoeren, het lot heeft dat goed gesnapt!”

“Ok, daar leg ik me bij neer. Ik heb er geen idee van of ik het volle vijf minuten uit hou, maar ik denk van wel.”

“Nico, en stel dat je toch klaarkomt, beloof je dan dat je verder blijft meespelen?”

“Ja, natuurlijk. Ik hou me aan de gestelde voorwaarden, en wees gerust: ik vind dit spelletje veel te spannend en opwindend om nu al te stoppen, en bovendien, als ik hier straks moet staan masturberen terwijl jullie toekijken, wees er maar zeker van dat als ik nog eens een opdracht moet bedenken voor iemand dat het dan een pak heftiger zal zijn!”

“Laten we nu maar eerst deze opdracht afwerken,“ merkte Bas op, “ik wil wel wat actie zien.”

“Goed jongens. Ik zal het goede voorbeeld geven. Ik ga wel mijn T-shirt even uittrekken, want stel dat hij toch klaarkomt...”

Spontaan trok ik mijn T-shirt uit en ik ging languit liggen op het salontafeltje in het midden van de zithoek.

Terwijl ik neerlag, vroeg ik aan Nico: “Euh, Nico, stel dat je toch klaarkomt, hoe is jouw zaadlozing? Spuit het heftig?”

Blozend en verlegen antwoordde Nico: “Ik heb meestal zeer hevige orgasmes en ben wat je noemt een olijk spuitertje. Als ik neerlig bij het masturberen, spuit ik meestal tot op mijn hoofd, vaak tot in mijn haar of er zelfs voorbij. En het is altijd zeer veel.”

“Yes boys,” zei Henk, “dan hoop ik des te meer dat hij het geen vijf minuten volhoudt!”

“Ok, Nico,” zei ik, “puur uit voorzorg, he, kom dan aan mijn voorhoofd staan, zodat je, mocht je toch klaarkomen, in de richting van mijn navel spuit, ok? Dan landt je zaad niet ergens op de zetels of het meubilair, he? Dus... ik ben er klaar voor!”

“Nico, ik zal timen met mijn gsm, ik heb een countdowntimer staan, als je het signaal hoort, zitten de vijf minuten er op,” en meteen ging Jeroen met de gsm in aanslag in de dichtstbijzijnde zetel zitten.

Nico kwam aan mijn hoofd staan, met zijn onderbuik bijna tegen mijn haar, en wijdbeens stond hij klaar. Hij haalde zijn slappe lul uit zijn boxer, maar kreeg meteen commentaar van Bas.

“Nico, je bent toch niet van plan om dat zo gekleed te doen? Dat is géén zicht. Bovendien willen we je ook geiler zien worden, anders is de kans wel heel klein dat dit voor ons én per slot van rekening ook voor jou leuk afloopt.”

“Ach ja, wat maakt het uit ten slotte,” was Nico’s reactie, “jullie kennen mijn body in zwembroek al, en daarnet hebben jullie me ook al grotendeels naakt gezien, en aangezien je zo meteen mijn erectie zal zien, is er geen reden om gekleed te blijven.”

Hij voegde zonder aarzelen de daad bij het woord en trok zowel zijn T-shirt als boxershort uit en gooide ze in de zetel. Poedelnaakt stond daarna die gebruinde god met zijn warme dijen tegen mijn hoofd.

“Wacht he, Nico, Tom moet je nog voorbereiden.”

En Bas die dit had opgemerkt, liep naar de keuken en kwam terug met een fles olijfolie. “Kijk, extra virgine, maar ik vermoed dat jij dat al lang niet meer bent!” grapte Bas tegen Nico. Hij gaf de fles aan mij, en ik moest noodgedwongen weer even rechtop komen zitten.

“Jongens, leggen jullie een handdoek of zo onder Nico? Want als die olie op het tapijt drupt?”

“Ik heb in het berghok een dweil gezien, dat is nog beter dan een handdoek, ik ga hem vlug halen!” en meteen liep Jeroen naar het berghok en triomfantelijk kwam hij met niet één maar twee dweilen terug, die hij meteen onder Nico’s voeten uitspreidde.

Intussen had ik de gelegenheid om Nico’s lichaam nog eens goed te bekijken. Na het zwemmen kleedde Nico zich nooit om samen met Gert-Jan en zo, dus had ik hem nog niet eerder zo van dichtbij kunnen bekijken. Zoals ik daarnet al had gezien toen hij de dare moest vervullen, naakt door het ven hollen, had hij een prachtige, diepbruine kleur. Daarenboven was hij op zijn hele lijf volkomen glad, geen haartje te bespeuren, met uitzondering van zijn hoofd natuurlijk. Hij leek echt wel Portugees of zelfs Marokkaans van huidskleur, maar dan net alsof zijn lijf een bruingouden glans had. Onder zijn gladde, magere lijf tekenden zich zacht de spieren af, en zijn tepels leken eerder speldekopjes dan echte volle, ronde tepels. En dan zijn geslacht!

Hij had een enorme lul, zelfs slap. Ook zijn lul was erg bruin, wat mij deed vermoeden dat hij ‘s zomers soms wel eens naakt zonde, maar ik bedacht dat ik hem beter niet in verlegenheid bracht door er naar te vragen. Zijn lange voorhuid bedekte nog zijn eikel. Zijn balzak hing erg laag en slap, en in het dunne, soepele zakje kon je heel duidelijk de twee grote teelballen onderscheiden.

Ik schroefde de fles open, en spoot flink wat olijfolie op zijn onderbuik, net daar waar zijn penis aan zijn onderbuik was gehecht. De olie liep in stroompjes over zijn bruine slappe spuit, en op zijn teelbalzak. Vooraleer alles op de dweil kon druppen, nam ik zijn balletjes en zijn piet in mijn hand en smeerde de olie open, zodat alles werkelijk goed nat was. Terwijl ik dat aan het doen was, nam Bas ongevraagd de fles en spoot nogmaals een flinke hoeveelheid op Nico’s geslachtsdelen. Vakkundig smeerde ik zijn roede, en al meteen vulde bloed zijn sponzen spel en richtte het ding zich in alle stevigheid en hevigheid op. Ik schoof meteen ook de soepele voorhuid naar achter en ontblootte de eikel: een dik en bloedrood ding dat veel weg had van een onrijpe paarse pruim, met een hard gespannen vel, waar echter in tegenstelling tot de vrucht waar het op leek wél een gleufje en opening in was. Toen ik heel zijn mannelijke delen rijkelijk met olie had ingesmeerd, -ook net onder de krans, het dunne lijntje tussen eikel en schacht, stond Nico’s lid kaarsrecht en trillend klaar, en hij had op zijn wangen al een kleur van opwinding.

Ik veegde mijn handen schoon en ging weer liggen op het tafeltje, nestelde mijn hoofd tegen zijn dijen, en terwijl ik zo neerlag en omhoog keek, zag ik pal boven mijn hoofd een dik gezwollen ding, en ik rook niet alleen de geur van olijfolie, maar al evenzeer de geile geur van mannelijk verlangen.

“Klaar, Nico?” vroeg Jeroen, die zat te wachten met de gsm in de hand.

“Ok, Jeroen,” was het antwoord, en iedereen hoorde, denk ik, dat Nico’s stem wat schor klonk, wat erop wees dat de jongen intussen ook écht opgewonden was geraakt. Ik gokte inwendig dat hij de vijf minuten misschien wel zou halen, maar dat het toch op het nippertje zou zijn.

“Niet doen alsof, hé Nico? Echt stevig rukken, hé? Want anders is de dare niet goed uitgevoerd,” waarschuwde Jeroen.

Nico reageerde er niet op, maar nam zijn van olie druipende lid vast in zijn rechterhand, stevig. De olie droop op mijn voorhoofd.

Jeroen telde af “drie, twee, één, start” en toen hij zijn timer aantipte, begon Nico echt stevig te masturberen. Hij kneep zijn hand dicht rond zijn lul, en gleed met zijn hand heen en weer over zijn erectie. De olie zorgde ervoor dat het super soepel was, en dat hij stevig kneep kon je merken aan het feit dat bij elke haal naar achteren, zijn eikel als het ware uit de koker van zijn hand floepte, bijna als een champagnekurk uit een fles. Zijn eikel zag nog roder dan daarnet, en zag er erg gezwollen uit. Vanuit mijn bevoorrechte positie keek ik in close-up naar zijn dik ding, maar ik zag ook het best van iedereen hoe zijn losse teelbalzak hevig heen en weer bengelde, en op zijn gezicht zag ik de opwinding meer en meer gloeien.

“Eén minuut!” hield Jeroen de tijd in de gaten voor Nico, en ik keek nieuwsgierig hoe Nico reageerde. Hij ging ijverig, vooral gehoorzaam de dare volgend, door met masturberen, en ik zag dat zijn ademhaling versnelde. Ik bedacht dat ik me moest voorbereiden want het leek me onwaarschijnlijk dat deze jongen zijn orgasme nog vier minuten zou kunnen uitstellen. Vanuit mijn ooghoeken zag ik hoe de anderen gespannen zaten toe te kijken, met net zoals Nico, blozende wangen. Ik vermoedde dat enkelen ook al met een stijve piemel in hun boxer zaten, maar helaas kon ik daar door mijn gedwongen houding niks van zien.

“Twee minuten!”

Boven mijn hoofd hoorde ik het ritmisch smakkend geluid van de olie die tussen Nico’s handpalm en zijn warme weke wapen heen en weer gleed, en het ploppen van zijn eikel. Hij deed zeker niet alsof, zijn hand rukte snel, nu ook weer niet té snel, maar in elk geval voldoende om dit als een waardig vervullen van de opdracht te zien. Behalve olie parelden nu ook zweetdruppeltjes aan de onderkant van zijn heen en weer bengelende scrotum, en af en toe viel er zo’n druppel op mijn gezicht. Daarnet was er zelfs één door het geslinger op mijn lippen beland en toen ik hem met mijn tong van tussen mijn lippen wegstreek, proefde ik het zoute zweet van Nico’s geile goesting.

“Drie minuten!”

Zou hij het toch volhouden? Was het inbeelding, of was het werkelijk zo dat zijn bronzen borst bedekt was geraakt met een dun laagje zilveren zweet? Zijn prachtige tienerlijf blonk immers in het warme licht van de plafondspots en door de staande daad van zelfbevrediging spanden stijf zijn spieren van borst en dijen. Af en toe, als hij in de cadans van het rukken ook zacht met zijn heupen stootte, als was hij voorzichtig aan het neuken, zag ik op zijn strakke bruine buik de contouren van zijn beginnend wasbordje. Toen ik even naar links keek, zag ik vaag hoe Gert-Jan met een bloedrood gezicht naar het tafereel aan het kijken was, terwijl zijn hand op zijn boxer lag waar hij iets stevigs kneedde. Ik moest toegeven dat ik intussen zelf ook helemaal opgewonden was geraakt, en met halfopen mond, omdat mijn hijgen niet al te veel zou opvallen, lag ik met een kanjer van een erectie (gelukkig nog bedekt door een boxer) te dromen hoe ik die potige penis van Nico wou zuigen en likken.

“Vier minuten!”

Ik begon aan mijn voorspelling te twijfelen. Wellicht was Nico ervarener in het bedwingen van zijn begeerte dank ik dacht. Hij zou het dus toch volhouden. Knap eigenlijk. Al had ik stiekem wel gehoopt om hem zijn zaad te zien lozen, maar goed, misschien kwam er vanavond nog wel een moment waarop dat kon.

Ik zoomde weer in op die bruine lul met die paarsrode eikel, en keek gefascineerd van heel dichtbij toe hoe de voorhuid soepel naar voor schoof en de eikel helemaal bedekte. Het voorste stuk van de voorhuid sloot zich zelfs even helemaal.

Toen Nico met stevige hand de voorhuid daarna weer zo hard helemaal naar achter trok dat het dunne, tere toompje onderaan de piemel waarmee de voorhuid aan de eikel vastzit zich keihard opspande, gaf Nico echt totaal onverwacht een bijna dierlijke kreet en spoot de eerste straal wit geil op mijn gezicht. Het warme sperma landde deels op en net onder mijn neus maar kwam grotendeels op mijn lippen en in mijn halfopen mond terecht, op mijn tong. Omdat hij nu toch zo ver was, trok Nico zich hevig kreunend verder af, en zijn teelballen losten hun zaad in meer dan negen verrassende gulpen, waarvan de tweede vér op mijn buik terecht kwam, en de rest grotendeels in mijn mond omdat Nico zich zonder nadenken compleet overgaf aan zijn geile lust, een beetje door zijn knieën zakte en mijn hoofd tussen zijn dijen klemde, waardoor zijn eikel evident tegen mijn lippen duwde en daardoor in mijn mond ejaculeerde. Ook mijn kin was met vers sperma bezaaid. Nico’s kreunen had veel weg van bijna pijnlijk zacht geween, zo intens kwam hij klaar. En ik vermoed dat hij zich niet realiseerde hoezeer hij zich aan zijn geile, grenzeloze lust had overgegeven, want toen hij onbewust de laatste druppels uit zijn eikel perste, duwde hij zijn eikel in mijn mond, tegen mijn tong. De aanraking met die warme vochtigheid bracht hem echter weer bij zijn positieven, want hij schrok recht en stamelde met schorre stem: “Ow, sorry Tom, sorry, dat was niet opzettelijk.”

Ik likte met mijn tong het resterende warme zaad van mijn kin en lippen en slikte zijn jongensmelk door. Het bittere wit van Nico smaakte hoe dan ook heerlijk. Ik had er geen minuut spijt van dat ik daar had moeten neerliggen.

Nico herhaalde nog eens “sorry, sorry, Tom” maar om hem gerust te stellen dat alles ok was, richtte ik me op, draaide me naar hem toe, nam zijn van bloed gezwollen eikel in mijn mond en zoog in enkele tedere zuigbewegingen de allerlaatste druppeltjes uit zijn penis.

“Ik heb genoten van jouw genieten, Nico, het was je gegund, echt waar, je hebt niks fout gedaan, integendeel. Ik hoop echt dat je er ten volle zelf van genoten hebt!”

“Tja, na drie minuten had ik al door dat ik het niet zou volhouden, mijn zaad was toen al aan het smeken om zich uit mijn ballen te mogen losmaken. Dus heb ik me laten gaan. Ik weet niet of het aan de olie lag, aan het feit dat ik bekeken werd door mijn vrienden of aan die geilmakende gedachte op jouw gezicht te kunnen spuiten, maar dit is in elk geval het hevigste orgasme dat ik ooit heb gehad tot nu toe. En toen ik mijn eerste spermastraal op en in je mond zag landen, toen werd ik helemaal gek. Ik ben van mijn leven nog nooit zo heftig klaargekomen.”

“Daar ben ik blij om Nico, het was echt zalig om je prachtige piemel zo pal boven mijn gezicht te zien, en ik moet eerlijk bekennen dat ik hoopte dat ik dat verse vocht uit je teelballen op mij zou voelen. Toen het onverwacht met die eerste grote gulp in mijn mond terecht kwam, smaakte dat echt naar meer, en ik was maar wàt blij dat je de rest zo veel mogelijk ook in mijn mond loosde.”

“Thanx, Tom. Weet je zeker dat ik me niet schuldig moet voelen dat ik je zo onbewust gebruikt heb voor mijn geil genot?”

“Dat weet ik heel zeker Nico.”

“Ok, dan. Dan bevestig ik bij deze dat jouw dare meer dan geslaagd is!”

wordt vervolgd...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Centerparcs - 8

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Jongens Hormonen - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1674x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
24-05
9.1
:: Weer / Meer Oud ZaadDoor: Kempenkerel
Gelezen: 5249x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sperma, Zaad, Slikken, Geil, Oud, Oude, Man
23-05
8.5
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 4313x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.2
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 3828x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 2056x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 7506x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 7086x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
17-05
8.9
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2332x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 7621x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3509x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.8
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4562x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2796x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2988x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5969x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 10239x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 6045x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!