Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Centerparcs - 7

Het was nog een tijdje muisstil in de bungalow. De anderen hadden met rode wangen zitten kijken naar hun vriend die zo onbeschaamd zijn geile lust aan hen had laten zien, en ze waren nog meer onder de indruk van de hoeveelheid sperma die uit zijn piemel was gespoten.

“Mag ik me even opfrissen in de badkamer, jongens?” vroeg Nico met hese stem, en omdat niemand meteen reageerde, stelde ik hem gerust: “Ga je gang, Nico.” want ik had al gezien dat zijn lenige lijf een warme gloed uitstraalde op het bruine vel. Zijn borst en buik en dijen waren bedekt met een dun laagje geil zweet waardoor de gouden glans van zijn huid leek te stralen.
“Bedankt, dan was ik ook even die olie van mijn lul,” en hij verdween naar de badkamer.

Zelf nam ik een Cleenexje en veegde de restanten van Nico’s zaad van mijn lijf: een lange sliert dik wit sperma van mijn borst tot aan mijn navel, het bewijs van zijn tweede lozing daarnet, heftig en ver. Toen mijn buik en borst weer proper waren, trok ik mijn T-shirt terug aan. Nog steeds waren de anderen onder de indruk.

Verrassend genoeg was het Jeroen die als eerste de stilte verbrak met een voor hem verrassende opmerking: “Amai, gasten, ik weet dat ik jullie daarstraks ontgoochelde omdat ik op de truth niet wou antwoorden, maar ik denk dat ik jullie dit wel verschuldigd ben, ik wil niet flauw doen als anderen hier zo open en spontaan zijn. Maar wat ik daarnet niet wou zeggen, he... toen jullie me vroegen ‘welke mijn meest voorkomende fantasie is àls ik al zou denken over seks met jongens’, wel...” en hier zweeg hij even, slikte, en ging toen verder “dan is dat net wat er is gebeurd tussen Nico en Tom. Voilà, daarmee weet je het. Zoiets vind ik echt supergeil en opwindend. En ik vind het echt ongelofelijk tof dat Tom en Nico ons lieten toekijken. Ik vond het het meest opwindende dat ik ooit heb gezien. Ik had dit al in pornofilms gezien, maar in het echt is het veel heftiger. Als ik heel eerlijk moet zijn? Ik wou dat IK Tom had bespoten... Maar ja, ik heb er geen idee van of ik me zo kwetsbaar durf op te stellen tegenover jullie.”
“Ach, Jeroen,“reageerde Bas, “we kennen elkaar nu al langer, we zijn hier -met uitzondering van Tom- onder vrienden die al heel wat hebben meegemaakt, dus dat we ons zo bloot geven, maakt voor mij de band alleen maar sterker. En Tom, tja, die kenden we niet, maar die is zo lief geweest om voor Gert-Jan te zorgen, hij geeft zich helemaal in het spel, hij is te vertrouwen, en hij lijkt intussen wel onze toffe oom. Voor hem moet je je niet inhouden. Trouwens... daarnet heeft hij meer dan wie ook bewezen hier dat hij ons ook vertrouwt, en dat hij daar ver in wil gaan.”
“Ok,” beaamde Jeroen, “Da’s helemaal waar. Dus van nu af aan speel ik het spel voluit. Wees gerust. Spijtig dat deze opdracht is afgelopen, anders had ik hem graag gedaan. Maar ik hoop dat er later nog even uitdagende opdrachten komen.”
Intussen kwam Nico terug uit de badkamer, netjes gewassen, spiernaakt. Blijkbaar had hij er nu geen probleem meer mee zich in adamskostuum te laten zien. Hij nam zijn boxer en T-shirt uit de zetel en trok ze aan.
“Wow,” lachte hij, “dat was even heftig daarnet, maar ik moet zeggen dat ik er intens van genoten heb. En voor alle duidelijkheid, mijn zin is niet over.”
“Fantastisch,” zei Bas, “nou Tom, als ik nog kan volgen, ben jij aan de beurt, nietwaar?”
“Klopt,” zei ik, “of liever: ik mag Gert-Jan uitdagen. Wat zal het zijn jongen? Truth or dare?”
“Dare!” was zijn spontane reactie.
“Goed, Gert-Jan, durf jij ...” -en ik moest écht even nadenken over wat ik hem zou vragen- “durf jij drie minuten te tongkussen met” maar ik kon mijn zin niet afmaken want Nico zei plots “sshht!”
“Wat is er? Waarom onderbreek je hem?” vroeg Gert-Jan.
“Omdat ik dacht dat er iemand stond te gluren aan het schuifraam achteraan.” En zonder verdere uitleg liep hij naar het schuifraam, trok de hendel naar beneden, schoof vliegensvlug het raam open en stapte blootsvoets, in boxer en T-shirt naar buiten. Hij bleef een tijdje weg, maar toen hij terug kwam, was hij niet alleen.
“Jongens, dit is de glurende buurjongen. Hij heet Dries en komt uit Vlaanderen ook, uit Antwerpen. Hij is hier met zijn familie, maar die zijn een avondje bowlen, en ze zullen pas heel laat terug zijn. Hij zat alleen in de bungalow, en had mij inderdaad gezien toen ik naakt door het ven moest lopen. Mag hij er bij?”
Nico kwam terug binnen samen met een slank kereltje in trainingspak. Hij had zwart haar, en een redelijk witte huid.
Als oudste van de bende vond ik dat ik de verantwoordelijkheid moest nemen om als eerste te reageren.
“Hoe oud ben jij Dries?”
“Net 18, meneer.”
“Zeg maar Tom, er is hier vanavond geen meneer. En heeft Nico die je binnenliet je eigenlijk uitgelegd wat we aan het doen zijn?”
“Ja, hij zei me dat jullie truth or dare aan het spelen zijn, en dat de opdrachten en vragen...euh...nogal ver gaan.”
“En wat was je bedoeling dan: toekijken of meespelen?”
“Graag meespelen, mene..euh, Tom.”
“Maar je kent ons niet, Dries?”
“Ik heb jullie al vaak gezien in het zwembad en ook hier buiten aan de bungalow. Jullie zien er wel tof uit, en het is daar nu in de bungalow alleen oersaai zo alleen.”
“Maar je bent zo jong, wat als het ook heftiger wordt?”
“Maakt me niks uit, ik sta open voor nieuwe ervaringen, en ik neem aan dat jullie respectvol zijn?”
“Natuurlijk, en per slot van rekening is het truth or dare, dus ik kan zelf kiezen wat ik doe, hé?”
“Ok, maar je moet wel om te beginnen strippen tot boxer en T-shirt, want dat gold voor iedereen hier.”
“Hmm, dat is een probleem, want ik draag niks onder deze jogging.”
“Geen boxer en geen T-shirt?”
“Nee, helemaal niks.”
“Maar Tom,” kwam Bas tussenbeide, “Als Dries het lef heeft, waarom laten we hem niet helemaal strippen van in het begin? Want in alle eerlijkheid... hij heeft al een paar rondes gemist, hé, en dat is moeilijk in te halen. En op die manier...”
“Maar Bas,“ repliceerde ik, “je kan van Dries die hier pas is toch niet verwachten dat hij meteen piernaakt gaat?”
“Jawel hoor, mene.. sorry, Tom,” reageerde Dries zelf, “ik snap wel dat jullie al een tijdje bezig zijn, en dat ik hier kom binnenvallen. En als ik mag meespelen, heb ik er best iets voor over in return.”
“Wacht eens Dries, ik breng het in stemming. Jongens, steek eens jullie hand op als je vindt dat Dries mag blijven?”
Alle handen gingen spontaan omhoog.
“En wie verwacht dat hij begint zonder kleren?”
Weer gingen alle handen omhoog.
“Tja, Dries, ik denk dat je welkom bent,” lachte ik, “ maar je weet wat je te doen staat...”
Zonder verdere commentaar, onder het héél nieuwsgierig oog van iedereen in de bungalow trok Dries zijn sweater uit. Er kwam een glad wit lijf te voorschijn, compleet onbehaard, zeer mooi slank en met een platte, harde buik en een gespannen navel. Hij boog voorover en trok de veters van zijn Allstars los, deed zijn schoenen en sokken uit. Toen aarzelde hij heel even.
Maar dan trok hij in een haal zijn grijze joggingbroek naar beneden, stond voorovergebogen met de broek op de enkels, waardoor we niks zagen van zijn onderbuik, trok zijn broek helemaal uit en kwam dan terug recht om ons meteen een volledig beeld te geven van zijn naakte lijf.
Ook zijn dijen, eigenlijk zijn benen helemaal waren quasi haarloos. Zijn witte huid was gaaf en glad en aan zijn onderbuik bengelde een alleraardigst balzakje en een onbesneden piemel die zeker niet helemaal slap meer was. Hij was lang en redelijk dik maar hing niet helemààl meer naar beneden. De schacht stond voorzichtig schuin naar voor. Alsof het allemaal heel normaal was, ging Dries naast mij zitten, tussen mij en Gert-Jan in. Naakt zat hij naast mij, met zijn handen op z’n knieën zodat zijn geslacht enigszins bedekt was.
“Gaan we verder, jongens?” vroeg Nico, “Wie was er aan de beurt?”
“Wel, Tom moest zijn zin nog afmaken,” zei Gert-Jan.
“Ja, maar er is een probleem nu, aangezien Dries naast Tom zit, moet hij eigenlijk de volgende zijn.”
“Ik heb een voorstel,” kwam Bas tussenbeide, “als Tom nu eerst eens zijn dare voor Gert-Jan afmaakt, en daarna éérst ook Dries laat meedoen, dan kan Gert-Jan daarna doorgaan, maar dan heeft Dries ten minste ook al voor de eerste keer meegespeeld, anders moet hij nog een héle ronde wachten. Wat denken jullie?”
Iedereen reageerde instemmend.
“Ok, Gert-Jan, dus ik wou net zeggen “durf jij drie minuten naakt te tongkussen met je hand in de boxer van de andere jongen, terwijl je zijn edele delen grondig betast?”
“Natuurlijk durf ik dat, maar wie is de tegenpartij?”
“Dat moeten we bepalen. Maar we gaan niet alweer tijd verliezen door iemand het kortste eind te laten trekken. Ik heb een ander idee. Ik ken jullie niet dus ik mag dat voorstellen: degene wiens geboortedatum het dichtst bij vandaag ligt, is de tegenpartij.”
Henk schoot in de lach. “Oops, Jeroen, dat is pech. Want tja, Tom, het is morgen zijn verjaardag, dus dichterbij kan niet.”
“En waarom is dat pech, Henk?”
“Omdat Jeroen geen boxer meer draagt, maar een handdoek.”
“Hmm,” zei Jeroen, “als ik hem stevig rond mijn middel draai en de flap er vooraan stevig instop, lukt dat wel.”
“Ok, boys, ga je gang!”

Gert-Jan stond recht en kleedde zich uit. Ongekleed stond hij in het midden van het gezelschap, zodat zowel de spelers van de éne kant als die van de andere kant zijn lichaam zijdelings zagen. Daardoor had iedereen een vrij goed zicht op zijn penis en teelbalzak.
Jeroen ging tegenover hem staan, bloot bovenlijf en handdoek om de middel.
“Ik druk de timer af als Gert-jan zijn hand IN jouw handdoek heeft en zijn lippen op jouw lippen, Jeroen!”
Gert-Jan gleed met zijn rechterhand in de handdoek van Jeroen, en toen hij de geslachtsdelen van Jeroen aanraakte, kwam er een blos op diens wangen. Toen drukten ze hun lippen op elkaar en begonnen voorzichtig, teder eigenlijk te kussen. De lippen gingen uit elkaar en de tip van hun tongen raakte elkaar. Terwijl hun tongen zich tegen elkaar wentelden, zagen we onder de handdoek de handbewegingen van Gert-Jan. Al snel sloten beide jongens hun ogen, en zichtbaar genietend tongden ze elkaar alsof ze nooit anders hadden gedaan. Van bij de eerste aanraking van Jeroens tong met die van Gert-Jan wipte Gerd-Jans fallus even op. Het bloed pompte langzaam naar de corpus cavernosa en al snel stond Gerd-Jans lid stijf en schuin naar voor, tegen de handdoek van Jeroen aanduwend. Door het gewriemel in de handdoek gebeurde wat we eigenlijk allemaal hadden verwacht: de handdoek viel naar beneden en voor hij dat kon verhinderen stond ook Jeroen helemaal ongekleed voor onze neus, voor het eerst vanavond. Door het gekneed van Gert-Jan stond de leuter van Jeroen zo stijf als een stok. De beide jongens gingen helemaal op in hun zoenpartij en het was aan hun penissen duidelijk te zien dat ze dat beiden lekker vonden. Jeroens piet was helemaal gladgeschoren, was zeer dik en groot en met een reusachtige eikel. Van alle jongens was hij degene die stijf het grootst geschapen was. Zijn ballen hingen uitermate laag in een filterdun velletje zodat het voor Gert-Jan bijzonder gemakkelijk was ze te kneden en te strelen. Hij knikkerde ze als het ware in hun zakje heen en weer, waardoor Jeroens opwinding nog toenam. Jeroens bloedrode eikel stond stijf gespannen, de huid erover als het vel van een hardgespannen trommel. Uit zijn eikelmond droop continu geil, kleverig voorvocht, en je kon aan de natte hand van Gert-Jan zien dat dit al de hele tijd zo bezig was. Omdat hij Jeroens geslacht zo kneedde, was Jeroens teelbalzak en piemel intussen al helemaal ingesmeerd met het voorvocht, waardoor zijn edele delen blonken van het vocht. Hoe meer hij kneedde en zoende, hoe meer voorvocht er uit zijn eikel stroomde: bleek en plakkerig. Het maakte ons allemaal heel erg geil. Ze genoten ook zichtbaar van het tongen: hun tongen likten hun lippen, de lippen hapten en grepen elkaar en de hoofden draaiden en keerden om elkaar op de beste manier te kunnen zoenen. Gert-Jan had Jeroens hoofd bij de wangen vastgenomen en zoog als het ware de tong van zijn vriend af.
Toen ging de bel van de timer: de drie minuten waren om.
Langzaam hielden de jongens op. Ze kusten elkaar nog enkele keren, als het ware plagend, en lieten elkaar dan los. Zwijgend trok Gert-Jan zijn boxer weer aan, en Jeroen knoopte de handdoek weer om zijn middel en zei: “Zijn jullie tevreden, jongens? Deden we het goed?”
“Absoluut,” beaamden de anderen. “Deze dare was geslaagd.”
“Ok, dan gaan we naar de volgende,” zei ik, “en zoals gezegd doen we éérst nog even Dries, nietwaar? Dries, wat kies jij als eerste opdracht: truth or dare?”

wordt vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Centerparcs - 9

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 1748x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.6
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 2869x
Reacties: 10
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1705x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 6610x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 5801x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
9.1
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2113x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 6707x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3201x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4189x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2594x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2834x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5509x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9182x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5704x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
:: Betrapt Door Mijn... - 21Door: Jean
Gelezen: 3281x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags:
14-05
8.7
:: De Zes Van Klas 6a - 71Door: Jaakske
Gelezen: 1644x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!