Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Centerparcs - 8

Als u deze verhalenreeks leuk vindt, dan stimuleert u mij om door te gaan door een reactie te plaatsen!

“Aangezien ik gekomen ben om echt te spelen, en aangezien dit mijn eerste deelname aan het spel is, wil ik jullie niet ontgoochelen, en kies ik voor dare.”

“Dries, er is nog iets wat we moeten bepalen vooraf. Stel dat je een truth or dare niet wenst te doen, dan moet er een strafopdracht volgen. Tot nu toe was dat voor alle spelers een kledingstuk uittrekken. Maar aangezien jij al naakt bént, moeten we iets anders verzinnen. En bovendien wordt dat straks ook voor anderen wellicht het geval. Wat doen we daarmee jongens?”

“Het is simpel,” antwoordde Bas, “we schreven toch allemaal een opdracht op een papiertje en stopten dat in een pot? Als er iemand een truth or dare weigert, moet hij als tegenprestatie, de opdracht uit de pot halen van die speler wiens opdracht hij heeft geweigerd en dan moet hij wat op het papiertje staat wél verplicht uitvoeren. Natuurlijk alleen als iemand al naakt is. Dus eerst moet Dries nu zelf zo’n opdracht noteren.”

“Ok, ik haal pen en papier,” riep Henk en hij holde naar zijn slaapkamer, en kwam terug met een balpen en een steekkaartje.

“Wees creatief, hé, Dries,” zei Bas.

Ook Dries schreef nu een geheime opdracht neer, vouwde het kaartje in vieren en gooide het in de vaas die Bas intussen in het midden had gezet, waar het terecht kwam bij alle andere kaartjes met onze stiekeme wensen op.

“Ok, Tom, wat is mijn dare?”

“Wel Dries, het is een makkelijke, maar ook weer niet, denk ik. We hebben daarnet allemaal gezien dat Jeroen erg veel voorvocht heeft, en dat hij dat tijdens het zoenen behoorlijk heeft geloosd. Zijn hele teelbalzak en piemel is er nu mee besmeurd. Durf jij... met je tong en lippen zijn geslachtsdelen netjes schoonmaken?”

“Heel zeker durf ik dat. Maar staat Jeroen mij dat toe?”

“Op voorwaarde Dries dat je dat geknield doet, met je handen op je rug, ja.”

“Als het dàt maar is!”

Jeroen stond recht, op dezelfde plek als daarnet en liet spontaan zijn handdoek voelen. Zijn lid was niet alleen nog steeds stijf, het loosde ook nog steeds lange linten alsof het kwijlde van verlangen om eindelijk zaad te kunnen storten. Dries kwam naar voor, knielde neer voor Jeroen, legde zijn handen op de rug en begon met zijn hoofd schuin Jeroens balzak te likken. Jeroen huiverde van genot toen de warme tong van Dries zijn scrotum raakte. Dries bemerkte het en ongevraagd en onverwacht nam hij de rechterteelbal in de laaghangende teelbalzak helemaal in de mond en spoelde de balzak met zijn speeksel. Jeroen kreunde en een nieuwe gulp voorvocht gutste uit de eikel, en droop op Dries’ wangen. Hij legde zijn eigen handen op de kruin van zijn hoofd, zodat zijn lijf zich opspande, en zijn borst-en buikspieren zich verstevigden. Voorzichtig duwde hij zijn bekken voorwaarts. Dries likte nu de onderkant van de penisschacht schoon en toen hij zijn tong uitstak en tergend traag langs de onderkant van de schacht naar de eikel gleed, drupte het geile sap van Jeroens verlangen op Dries’tong. Ook links en rechts likte hij de penis van zijn spelpartner schoon. Toen wachtte hij even, en was ogenschijnlijk aan het nadenken hoe hij ook de voorkant van de schacht kon wassen met zijn mond, maar zonder handen was het bijna ondoenbaar om het pal naar omhoog gerichte lid naar beneden te leiden om het te kunnen likken. Omdat hij geen oplossing zag, koos Dries voor de simpelste oplossing. Zonder aarzelen zette hij zijn lippen om de eikel en in één vloeiende beweging gleed de hele schacht van Jeroens geslacht in Dries’ mond naar binnen. Ik zag hoe Jeroens kuitspieren en dijspieren zich opspanden en hoe hij trilde op zijn benen. Hij huiverde kreunend toen dat jonge kereltje zo onverwacht zijn penis naar binnen zoog. Met gesloten ogen genoot Jeroen van deze onverwachte actie. Teder gleed Dries enkele keren op en neer en bij elke aanraking van zijn lippen met de eikelkrans van Jeroen, ging er een nieuwe kreet van genot door Jeroen. Ook Dries genoot zichtbaar van de orale wasbeurt die hij aan Jeroen moest geven. Toen hij vond dat de penis proper genoeg was, trok hij langzaam zijn mond terug en omklemde de eikel nog even stevig met beide lippen. Dat was wellicht een brug te ver. Jeroen kreunde hevig, zijn hele lijf was één gespannen spier en in een oogwenk verscheen op zijn naakte lichaam de geile gloed van glanzend zweet, zoals je op lijven ziet, pal voor het orgasme.

Toen Jeroens eikel uit Dries’mond te voorschijn kwam, verscheen er voor het eerst een dikke druppel warm wit zaad aan de eikelmond. Heel Jeroens lijf smeekte zichtbaar om de rest te mogen lozen, en ook Dries had dat opgemerkt. Terecht ongehoorzaam hield hij niet langer zijn handen op de rug, maar met zijn rechterhand nam hij Jeroens keiharde kanjer vast, en masturbeerde hem snel naar een orgasme. Sidderend kwam Jeroen klaar: omdat zijn teelbalzak zo zalig laag hing, zag je het snokken van de zaadleiders onderaan de teelballen en een fractie van een seconde later explodeerde zijn geil genot pal in het gezicht van Dries. Toen Dries in een flits zag hoe Jeroens eikellipjes zich openden om het sperma te spuwen, sloot hij de ogen en bracht zijn gezicht dichtbij dat dikke ding. Het verse teelvocht spoot op de wangen, de neus en de gesloten oogleden van Dries. Het droop langs zijn neus en toen hij voelde en hoorde hoe Jeroens verlangen zich eindelijk van hem had bevrijd, gleed Dries opnieuw met zijn mond over de penis, liefkozend en zuigend. Onverwacht reageerde Jeroens lichaam hierop door nogmaals twee, drie gulpen van zijn geil te spuiten, en ditmaal hield Dries de lekkere lul in zijn mond en aan het slikken van de adamsappel konden we allen zien dat het geen druppeltjes maar werkelijk een flinke geut zaad was die Dries spontaan inslikte.

Eerst dacht ik dat het van uitputting was, en misschien was dat ook zo, maar het was ook nog om een andere reden dat Jeroen toen spontaan op zijn knieën zakte. Geknield tegenover de geknielde Dries likte hij zijn eigen zaad van diens gezicht, zodat ze elkaar konden aankijken. Teder zei Jeroen: ”Jongen, wat was dat lief! Je hebt me echt een heerlijk orgasme bezorgd! Bedankt!” En meteen omhelsde hij hem en knuffelde en streelde hem. Wellicht voelde hij daarbij niet eens dat Dries’ lul, als een lat zo stijf en duidelijk zelf grenzeloos verlangend naar genot, met zijn kopje in zijn onderbuik priemde.

Het was een prachtig zicht eigenlijk: twee naakte jonge lijven geknield knuffelend in elkaars armen. Jeroen streelde de rug van Dries en streek met de hand door zijn zwarte haar. Blijkbaar had hij intens genoten van wat Dries had gedaan.

Toen ze beiden recht stonden, en Jeroen weer zijn handdoek om deed en ging zitten, en Dries -omdat hij geen kledij mocht dragen- poedelnaakt en met opgerichte piemel weer naast mij ging zitten, vroeg ik hem toch voor alle zekerheid: “Dries, je hebt hier geen spijt van? Je voelt je toch niet onder druk gezet of zo? Je weet dat we geen kwade bedoelingen hebben, we willen je niets laten doen dat je zelf niet wil, hé?”

Dries glimlachte.

“Je moest eens weten, Tom! Ik droom hier al een paar jaar van. Ik ben seksueel eigenlijk een maagd, met uitzondering van spelen met mezelf. Ik verlang al heel lang om eens te kunnen pijpen, en dat ik dat nu mocht beleven met zo’n knappe jongen als Jeroen, wond me echt héél erg op.”

“Ja, dat is je wel aan te zien,” zei Jeroen, en hij wees even naar Dries’enorme erectie die, terwijl hij nu neerzat, echt pal omhoog wees. “Bedankt voor het compliment, trouwens, maar wat ik me afvroeg... twee dingen eigenlijk. Voelde je je wel op je gemak aangezien iedereen hier mocht toekijken naar jou bij je orale ontmaagding? En daarnaast, met zo’n stijve lul, jij smacht ook wel naar een orgasme denk ik, was dit dan niet uitermate frustrerend?”

“Frustrerend? Ja, dat wel, maar daar kan ik mee leven, het spel is voor mij nu nog maar begonnen, he, en ik heb al metéén een van mijn dromen kunnen waarmaken. Als dit de rest van de avond zo doorgaat, dan wordt dit een zalig moment! En nee, ik schaam me niet om bekeken te worden, integendeel, ook dàt is één van mijn vele fantasieën. En ik ben heus wel voorzichtig daarin, stel dat ik me op het moment zelf niet ok zou voelen, dan had ik dit echt nooit gedaan! Dus zit niet met me in, ik verlang al héél lang naar zo’n moment, zou dit zelfs misschien ooit wel eens in een gaysauna hebben gedaan, maar dit hier, met jullie is honderd keer beter, want het is veel veiliger, beperkter, echt, voor mij de ideale manier om voor de eerste keer mijn fantasieën werkelijkheid te zien en voelen worden!”

wordt vervolgd...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Centerparcs - 10

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 2Door: Pieter
Gelezen: 1210x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
9.0
:: Goeie Voetbal Vriend...Door: User102002
Gelezen: 1521x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
19-06
8.3
:: Weggestopte Gevoelen - 5Door: Daniel
Gelezen: 1166x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
18-06
9.4
:: De Zes Van Klas 6a - 76Door: Jaakske
Gelezen: 790x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
18-06
9.2
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 2349x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags: Trio, Cuckold, Pijpen, Deepthroat, Vreemdgaan, Bi, Slikken,
17-06
9.0
:: Aangenaam Verrast Door... - 4Door: Jean
Gelezen: 1795x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
17-06
8.9
:: De Geile DeugdridderDoor: Random
Gelezen: 2920x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Hardcore, Anaal, Kuisheidskooi
16-06
8.1
:: Mijn Verrassing In Hong KongDoor: Anthony64
Gelezen: 3049x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Groepsseks, Pijpen Sperma, Neuken
16-06
8.7
:: 4 Vrienden Op Fietstocht - 1Door: Pieter
Gelezen: 3947x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Vrienden,
16-06
8.6
:: Max En Jos - 2Door: Jean
Gelezen: 1848x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
16-06
8.9
:: ParkeerplaatsDoor: Kato
Gelezen: 5161x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.5
:: Goeie Voetbal VriendDoor: User102002
Gelezen: 4920x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-06
8.3
:: Nieuwe Ervaringen - 3Door: Pieter024
Gelezen: 2330x
Reacties: 2
Lengte: Zeer Lang
Tags: Homo, Student, Pijpen, Douche, Seks
15-06
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 1890x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Bi, Homo, Cuckold, Vreemdgaan, Neuken, Sperma, Pijpen, Vriendin
15-06
8.9
:: Weggestopte Gevoelens - 4Door: Daniël
Gelezen: 3883x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
14-06
9.3
:: Jongens Hormonen - 65Door: Jaakske
Gelezen: 1631x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
14-06
9.1
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!