Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Centerparcs - 9

please! als u deze reeks leuk vindt, moedig me dan aan en plaats een reactie!

“Jouw beurt, Henk,” zei Gert-Jan, “waar ga je voor: truth or dare?”

“Dare!”

“Wow, Henk, ben je daar zéker van? Wie weet welke vreselijke dare ik in gedachten heb...”

“Ja, dare, zeg maar... ik kan nog altijd weigeren, he, ik heb nog een boxer en T-shirt”

“Ok dan, een dare voor jou...Henk, durf jij de rest van de tijd dat we spelen helemaal naakt zijn met alleen maximaal je penis en balzak bedekt met materiaal dat je alléén in de keuken vindt? Je mag ook helemààl naakt zijn natuurlijk maar als je dat dus nu nog niet ziet zitten, staat mijn dare je toe toch nog iéts te bedekken. Of pas je hier meteen voor en trek je je T-shirt dan maar uit?”

“Gert-Jan, ik zou niet voor dare gekozen hebben, als ik voor mezelf al niet had uitgemaakt dat ik zou doen wat je zou voorstellen. Maar helemààl naakt durf ik nu nog niet meteen. Dus ga ik in de keuken kijken wat er te vinden valt.”

“Je beseft dat je dààrna niet meer terug kan? Eenmaal je T-shirt en boxer hebt uitgetrokken, dan blijft die ook uit, hé?

“Ja hoor, ik ga niet flauw doen.”

Meteen wipte Henk uit de zetel in trok zijn T-shirt uit. In boxershort liep hij naar de keuken, rommelde wat in kasten en laden, en blijkbaar had hij iets gevonden, want hij trok zijn boxershort uit, stond plots poedelnaakt met de rug naar ons. Hij was druk bezig vooraan en toen kwam hij terug naar de zithoek, met zijn boxershort in de hand. We waren allemaal nieuwsgierig naar hoe hij het had opgelost.

Iedereen schoot meteen in de lach bij het zien van Henks oplossing. In de keuken had hij uit het pakketje dat bij aankomst in elke bungalow klaarligt, het extra grijze vuilniszakje voor de pedaalemmer genomen. Hij had het over zijn lul en balzak getrokken en tegen zijn onderbuik aangetrokken. Daarna had hij de afzonderlijke sluitstrip gebruikt -het 12cm lange, dunne, plastiek strookje om het vuilniszakje te sluiten- en had dat bevestigd om zijn balzak en piemel heen, en dan bovenaan de uiteinden stevig aangedraaid zodat het vuilniszakje netjes rond zijn edele delen bleef hangen. Het was een grappig zicht: zo’n poedelnaakte knaap met een grijs beschermzakje over zijn eigen zakje en piet.

“Ja, lach maar,” lachte Henk zelf, “maar de vraag is: is de dare goed uitgevoerd?”

“Helemaal zoals ik het vroeg: niets om je lijf behalve iets wat je in de keuken kon vinden. Prima dus! Mooi gevonden! Knelt dat niet om je geslachtsdelen?”

“Ja, dat wel, ik moest de sluitstrip erg hàrd aanspannen om nog voldoende over te houden om hem bovenaan enkele keren te kunnen omdraaien bij het sluiten.”

Ik bedacht bij mezelf -maar ik sprak deze gedachte niet uit- dat Henk er wellicht geen rekening mee gehouden had dat wat hij gedaan had, er mogelijks kon voor zorgen dat hij er opgewonden zou door worden, en dat het afsluiten van de bloedtoevoer met de sluitstrip hetzelfde effect, zo niet erger, kon hebben als een metalen of rubberen cockring, zodat zijn opwinding uiteindelijk een kanjer van een keiharde opgezwollen erectie zou worden. Maar ik zweeg wijselijk omdat ik er stiekem naar verlangde dàt dat ook zou gebeuren, en ik was erg benieuwd naar zijn reactie dan.

“Goed dan, aangezien mijn dare goed is uitgevoerd, ben jij aan de beurt, Bas. Wat kies je: truth or dare?”

“Laat ik dan ook maar voor dare gaan, Henk, ik wil niet onderdoen.”

“Bas, durf jij...” en hier zweeg Henk even, “wel, Bas, ik had niet zo lang geleden een anaal prostaatonderzoek bij de dokter.”

“Ja, en?”

“Durf jij gedurende vijf minuten ondergaan wat ik toen meemaakte?”

“Jij wil met je vinger in mijn kontgaatje?”

“Ja, daar komt zoiets grotendeels op neer.”

“Als het dat maar is, Henk, natuurlijk durf ik dat.”

“Ok, mooi dat je de dare aanvaardt. Dan kunnen we dat meteen doen! Aangezien dat het enige is dat je nog aanhebt, trek je je boxer maar uit, en ga zitten in de eenzitszetel, ok?”

Bas stond recht, schoof zijn boxer omlaag, en ging spiernaakt in de eenzitszetel zitten, zijn handen ietwat beschaamd tegen zijn onderbuik.

“Jongens, ik heb wat hulp nodig. Nico en Jeroen, schuif hem zo ver mogelijk naar de rand van de zetel. Neem nu zijn enkels vast en breng zijn benen omhoog, zijn voeten naar zijn schouders, en hou hem zo, wil je?”

Nico en Jeroen grepen elk aan een kant van de zetel een been van Bas vast, tilden het omhoog en leidden dan zijn voet tot vlakbij zijn schouder. Nu lag het kontje van Bas echt wijd zichtbaar en beschikbaar.

“Tja, jongen, bij mij was dat eerst in een soort gynaecologenstoel, maar die hebben we hier niet, dus moest ik noodgedwongen wat improviseren. Straks, halverwege, wisselen we de houding hoor, geen paniek. Ben je er klaar voor?”

“Ja hoor,” antwoordde Bas, maar toch wat schor, waaruit we konden afleiden dat hij het toch wat spannend vond. Zijn kontgaatje lag door de houding netjes naar boven gericht, zijn billen waren wijd gespreid.

“Momentje”

Even verdween Henk weer naar de keuken. Hij kwam terug met de fles olijfolie.

“Houdt iemand de tijd in de gaten?”

“Ja, zal ik weer doen!”

Henk knielde neer voor de zetel waar Bas door de twee andere jongens in bedwang werd gehouden, nam de fles olijfolie, spoot er wat op het kontgaatje van Bas en smeerde er zijn holletje even mee in. Terwijl hij zijn rechterwijsvinger langzaam in Bas’ kontgaatje stak, goot hij nog meer olie op zijn vinger, zodat Bas’gaatje mild werd ingeolied. Zijn aarsje was nu kletsnat van de olie en dus heel soepel voor Henks bedoelingen.

Toen Henks wijsvinger helemaal in Bas’anus zat, zag je zijn hand wel bewegen maar je had het er het raden naar wat hij met zijn vinger deed. Maar omdat ik zelf niet onervaren was in zulke dingen, begreep ik al snel wat Henk aan het doen was. Hij maakte met zijn wijsvinger diep in Bas’ darmen een “kom maar”-beweging, of zoals het werkwoord dat zo mooi zegt “wenken”. Door zijn wijsvinger zo te plooien en te krullen streelde, en polkte hij van binnen in Bas zijn prostaat.

Terwijl hij dat aan het doen was, bemerkte ik twee zaken. Bas begon al snel te hijgen en te kreunen, en draaide nu eens zijn hoofd aan de ene kant, dan weer naar de andere kant. Wat ik vermoedde, was dus heel juist: Henk kietelde als het ware Bas’ prostaat en dat zorgde er voor dat Bas niet alleen een kanjer van een erectie kreeg maar ook inwendig zeer geil werd. Als Henk niet tijdig zou stoppen, zou hij Bas waarschijnlijk een prostaatorgasme bezorgen, en ook als dat niet gebeurde, was de ervaring zeker zeer intens. Want als je prostaat zo geprikkeld wordt, lijkt dat gewoon op het begin van een orgasme voor, maar dan twintig minuten lang. Dat was bij Bas al meteen merkbaar van in het begin. Van zodra Henk met zijn penetratie was begonnen, kreunde Bas alsof hij op het punt stond klaar te komen, maar zijn gekreun was eerder aanhoudend. Hij had zijn ogen gesloten, en er lag een rode gloed op zijn wangen. Het kreunen leek eigenlijk meer op steunen, en ik wist waarschijnlijk als enige wat het resultaat kon zijn van Henks handelingen: dat het zaad zich uit Bas’binnenste zou bevrijden zonder dat zijn piemel werd aangeraakt.

Wat ik behalve Bas’ opwinding ook nog had opgemerkt -en dat had ik al verwacht- was het feit dat hij zélf een enorme erectie kreeg. Dat had een dubbele reden natuurlijk: niet alleen raakte hij opgewonden door wat hij met Bas aan het doen was, maar toen hij daarnet met dat sluitstripje zijn penis en balzak had afgesnoerd, wist ik al dat hij daarmee zijn erectie niet alleen zou bespoedigen maar ook verstevigen. Dat was dus wat er gebeurde. Temidden van zijn geknielde lijfde, stond zijn paal opgepompt omhoog, gekneld in zijn plastiek verpakking. Het vuilniszakje spande zo hevig om zijn priemende piemel dat de dikke eikel zeer goed zichtbaar was in de top van het zakje.

Ongeveer halverwege liet Henk Bas van houding veranderen. Hij trok zijn vinger terug en zei:

“Kom, patiëntje, dit was het eerste deel, op naar het tweede. Je mag hier op het tapijt op handen en voeten gaan zitten.”

Bas stond recht met blozende wangen, zijn penis stond stijf omhoog. Gehoorzaam plaatste hij zich op handen en voeten, als een hondje. Henk knielde weer achter hem, en was zijn piet niet vakkundig ingepakt geweest, dan had hij Bas zo kunnen neuken, want hij kwam perfect op de juiste hoogte. Henk goot weer wat olie in de bilspleet van Bas en voor het op de grond kon druppelen, gebruikte Henk het al om nu twee vingers naar binnen te duwen, deze keer in de andere richting.

Van zodra Henk zijn twee vingers had ingebracht, begon Bas opnieuw te kreunen en te steunen. Henk bewoog gestaag zijn vingers lichtjes in en uit maar des te meer op en neer. Telkens hij zijn vingers naar beneden krulde, kwam er een nieuwe kreet van geilheid diep uit Bas. Hij werd na korte tijd zo geil dat hij niet eens meer op zijn handen steunde, maar zich gewoon voorover met de schouders en het hoofd op de grond neerlegde, daarbij zijn kontje zelf stevig naar achteren duwde alsof hij Henks vingers dieper en dieper in zich wou. Zijn bovenlijf kronkelde heen en weer, zuchtend en hijgend, en plots smeekte hij Henk totaal onverwacht: “Please, Henk, laat me spuiten, ik hou dit echt niet langer vol.”

“Alleen als je beloofd niet op te houden met ons spel.”

“Natuurlijk ga ik niet stoppen, ik heb nog nooit zo’n geile avond beleefd, ik kruip niet als enige in bed,” hijgde Bas.

“Maar als ik je laat klaarkomen, spuit je je sperma wel op het tapijt, en dat worden vieze vlekken, en dat wil ik niet.”

“Dat tapijt zal me een zorg zijn, laat me klaarkomen, please,” kermde Bas, en zijn billen bewogen nu heftiger alsof niet Henk Bas aan het penetreren was maar alsof Bas zichzelf neukte met iets wat vast aan de muur zat.

Zonder ook maar iets te zeggen, en totaal onverwacht, kwam Dries recht uit de zetel, ging languit neerliggen op het tapijt, en schoof zijn lichaam onder dat van Bas, tot zijn hoofd pal onder diens geslachtsdelen lag.

“Laat hem maar genieten, ik vang het wel!”

Bas maakte maar al te graag wat plaats voor het jonge lijf van Dries en diens hoofd.

Henk stak even zijn linkerhand uit naar Jeroen, die met de fles olijfolie in de hand zat, en die spoot wat olijfolie in de handpalm. Daarmee wreef hij Bas’ balzak en piemel in en streelde de gladde geslachtsdelen nu teder. Bij de eerste aanraking van zijn lid, ging er een siddering door Bas, en hij kreunde fel.

Ongeveer anderhalve minuut voor het aflopen van de tijd -dat zag ik op de gsm van Gert-Jan die naast me zat- begon Bas bijna wenend te kreunen: het was één lang aangehouden gejammer, een smekend gesteun dat ononderbroken door ging, zonder dat er een zaadlozing was. Bas lijf kronkelde als een beest en zijn billen stootten Henks vingers zo diep zo maar konden. Intussen kneedde Henk de tere teelballen van Bas zacht in hun zakje en hij kneep de halfstijve tuit melkend als de uier van een kalfje.

Precies anderhalve minuut lang ging het gejammer door. Ik herkende het geweeklaag: dit was een prostaatorgasme. Een orgasme dat Bas een compleet onbekende roes bezorgde en waardoor de geilheid door heel zijn lijf gulpte in een onthutsende mengeling van pijn en intens genot.

Net op het exacte moment dat Gert-Jan “stop” wou roepen -ik hield mijn hand voor zijn mond omdat ik uit de kreten van Bas kon opmaken dat het zaad zich weldra op Dries zou storten- spoot Bas zijn geil sap op jonge Dries.

Met een dierlijke kreet maakte zijn mannelijke melk zich plots los en zoals het witte vocht ook uit de tepel van het kalfje spuit als het gemolken wordt, zo loosde Bas zijn met spermatozoïden gevulde prostaatvocht in lange slierten die op het blije, genietende gezicht van Dries terecht kwamen. Tien stralen stroelden op zijn snoet, en toen Bas uiteindelijk totaal uitgeput hevig hijgend op zijn schouders neerviel, was Dries’ snoetje bezaaid met Bas’ verse zaad: op zijn kin en wangen, op zijn neus en mond, en op zijn oogleden. Zijn gelaat was één en al dik plakkerig sperma, maar zelfs met gesloten oogleden kon je zien dat ook Dries ervan had genoten dat alweer één van zijn diepste dromen waarheid was geworden. Ik maakte er snel enkele foto’s van omdat ik bedacht dat hij niet zelf kon zien hoe het eruit zag.

Henk trok zijn vingers zacht terug, kneep nog enkele keren teder in Bas’lul en ook nu weer dropen er dikke druppels -de laatste wellicht- op Dries gezicht.

Bas lag uit te hijgen, met gesloten ogen, bloedrood in het gezicht en vermoedelijk totaal uitgeput. Met zijn tong likte Dries proevend aan het zaad, en toen de smaak hem blijkbaar beviel, wreef hij met zijn vingers zoveel mogelijk van dat geil genot in zijn mond. Toen dat grotendeels weg was, hielp ik hem door zijn jonge snoetje schoon te wrijven met enkele Cleenex zakdoekjes.

Toen Dries zich had teruggetrokken, liet Bas zich op zijn rug vallen en opende hij voor het eerst zijn ogen.

“Jongens, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Mijn orgasme heeft zeker een halve minuut geduurd, en dat VOOR ik mijn zaad loosde!”

“Nee,” lachte ik, “dat is niet waar, het duurde minstens anderhalve minuut!”

“Maar,“ was Bas’ verbaasde reactie, “hoe gaat dat dan?”

“Wel, wat Henk met jou gedaan heeft, was het stimuleren en prikkelen van je prostaat, ook wel de mannelijke G-plek genoemd. Zo besef je dat een mannelijk orgasme en een zaadlozing, dat dat twee totaal verschillende dingen zijn. De grote meerderheid van de mannen kent daar zelfs het bestaan niet van. Maar een orgasme via prostaatstimulatie is echt alsof je hersenen van geilheid ontploffen.”

“Ja, amai, zo kan je het wel omschrijven! Wist je dat Henk toen je er aan begon?”

“Ik heb dat zelf niet zo intens ervaren, omdat de dokter die het onderzoek uitvoerde mijn prostaat alleen maar controleerde en niet extra stimuleerde. Maar de aanraking met zijn vingers was bij mij al genoeg om het sperma gewoon uit mijn slappe lul te laten lopen alsof hij ergens een kraantje had opengedraaid. En het gaf me ook wel een enorme kick. Maar dat het zo heftig en intens kon zijn, dat wist ik ook niet.”

“Wel, kerel, alvast heel erg bedankt, en Dries, jij ook, want zonder jou had Henk dat wellicht niet laten gebeuren uit angst voor het tapijt, hé?”

“Geen dank, Bas, je moest eens weten hoe lekker je klaarkwam op mijn gezicht! Wanneer kun je nog eens?” grapte Dries.

“Wow, niet meteen alvast!”

“Je gaat nu toch niet stoppen, he? Je hebt beloofd dat je zou doorgaan!”

“Natuurlijk stop ik niet, maar metéén wéér spuiten, daarvoor zul je toch een kwartiertje moeten wachten, vrees ik!”

En toen draaide Bas zich om en terwijl hij weer zijn boxershort aantrok, vroeg hij meteen aan Jeroen: “Zeg jij het nu eens, Jeroen, truth or dare?”

“Iedereen zit in de dare-fase, dus ik ook. Dare dus.”

wordt vervolgd...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Centerparcs - 11

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Jongens Hormonen - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1638x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
24-05
9.1
:: Weer / Meer Oud ZaadDoor: Kempenkerel
Gelezen: 5156x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sperma, Zaad, Slikken, Geil, Oud, Oude, Man
23-05
8.5
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 4260x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.2
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 3815x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 2047x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 7480x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 7055x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
17-05
8.9
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2326x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 7594x
Reacties: 13
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3497x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.8
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4553x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2782x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2987x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5958x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 10214x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 6035x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!