Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Kickboxer - 13

Langzaam word ik wakker en open mijn ogen het scherpe zonlicht schijnt recht de slaapkamer in, de gordijnen zitten maar voor de helft dicht ' waarschijnlijk, zijn we die vannacht vergeten dicht te doen, langs me hoor ik een rustige ademhaling ' terwijl ik me omdraai zie ik Dennis in een nog diepe slaap langs me liggen .

Ik draai me op mijn zij en kijk naar hem, ik laat mijn ogen over zijn gezicht heen vallen ' zijn mooie lange donkere wimpers, zijn volle lippen en zijn kleine zichtbare blonde stopels ' lijken nu nog meer op te vallen door het vele zonlicht wat voor een groot gedeelte over zijn gezicht en lichaam valt .

Mijn ogen dwalen langzaam naar beneden van zijn gezicht naar zijn naakte lichaam, ik kijk naar zijn strak gespierde borst en naar zijn slappe pik die rustig op zijn buik ligt, zo blijf ik een tijdje naar hem kijken .

Ik haal mijn arm onder mijn hoofd uit en streel zachtjes met mijn vingertoppen over zijn gezicht, ik voel zijn warme ademhaling terwijl ik zachtjes met mij vingers over zijn lippen streel .

Terwijl ik weer naar hem kijk zie ik dat Dennis nog steeds in een diepe slaap ligt, ik kom wat omhoog met mijn lichaam en streel hem nu zacht over zijn gladde borstkas waarna mijn hand steeds lager gaat, naar zijn ' slap liggende pik .

Ik pak zijn slap liggende pik vast in mijn hand en begin deze langzaam te masseren, ik kijk naar ' boven, maar zie nog steeds geen enkele beweging, ik kom omhoog en verplaats me zelf naar onder in bed zodat ik met mijn hoofd tussen zijn half geopende benen lig .

Zachtjes verleg ik zijn ene been waardoor ik mijn lichaam tussen zijn benen in kan verplaatsen, met mijn hand pak ik zijn pik weer vast ' nu steviger vast ' en begin trekkende bewegingen te maken .

Ik voel beweging in zijn slappe pik komen, zonder nog naar boven te kijken lik ik langzaam met mijn tong over zijn ballen terwijl ik zijn pik stevig vast houdt in mijn hand .

Ik voel beweging in het lichaam van Dennis komen en hoor een zachte kreun uit zijn mond, nog steeds kijk ik niet naar boven maar zuig langzaam zijn ballen n voor n in mijn mond, zijn pik is nu helemaal hard en met mijn tong ga ik vanuit zijn ballen langzaam likkend naar zijn eikel ' waarna ik zuigend een gedeelte van zijn harde pik in mijn mond neem en nu ' langzaam omhoog kijk, ik zie Dennis omhoog komen' hij kijkt me nog slaperig aan, ik sluit mijn ogen en begin hem harder te zuigen, ik voel dat Dennis zijn hoofd terug in zijn kussen legt en zijn handen op mijn hoofd plaatst en zachtjes door mijn haren heen streelt .

Ik proef zijn voorvocht en hoor zijn gekreun, ik duw mijn vinger in mijn mond en maak deze nat waarna ik deze voorzichtig in zijn kontje steek. Terwijl ik hem pijp vinger ik hem steeds harder en duw ik er nog een vinger bij .

' Fuck jordy ! Hoor ik Dennis zeggen, ik haal zijn pik uit mijn mond maar blijf hem door vingeren terwijl ik naar hem kijk, ik zie Dennis terug kijken met zijn nog wat slaperige ' geile blik ' waarmee hij me helemaal gek maakt .

Ik haal mijn vingers uit zijn kontje en kom omhoog waarbij we elkaar heftig beginnen te zoenen ' terwijl Dennis stop met zoenen zegt hij ' neuk me ' grijnzend kijk ik hem aan, geef hem nog een zoen en ga weer langzaam likkend met mijn tong naar beneden waarna ik hem weer begin te pijpen .

Wanneer ik voel dat mijn eigen pik op ' knappen ' staat kom ik omhoog ' ik pak het glijmiddel uit het nacht kastje en smeer mijn pik in ' waarna ik beide benen van Dennis uit elkaar haal en mijn pik langzaam in zijn kontje laat glijden ' ik zucht ' en kijk hem aan .

Langzaam begin ik het tempo op te voeren terwijl we elkaar aan blijven kijken ' ik kijk naar zijn prachtige blauwe ogen en naar zijn vochtige volle lippen die wat van elkaar af staan terwijl ik hem ' zie en hoor ' kreunen .

Terwijl ik nog harder stoot zie ik Dennis zich naar een hoogte punt trekken, ik kan en wil me niet langer inhouden. Ik zie zijn sperma op zijn buik landen terwijl ik mijn pik uit zijn kontje trek en me trekkend klaar laat komen over zijn buik .

Hijgend laat ik me naast hem neer vallen, Dennis komt omhoog en geeft me een zoen ' dat was een goedemorgen ! Zegt hij lachend terwijl hij een handdoek pakt om zich schoon te maken, ik kijk hem aan en zeg ' dan moet je ook niet zo verdomd lekker naast me liggen .

Dennis glimlacht naar me, we draaien ons naar elkaar toe en strelen elkaar terwijl we elkaar blijven aankijken ' hoe laat is het ? Vraagt Dennis me ' geen idee ? wil je eruit ? Vraag ik hem, ' nee hoor ! Hoor ik hem zeggen ik lig prima zo .

Ik leg mijn hoofd tegen hem aan en strelend vallen we samen weer terug in slaap .

Na een tijdje schiet ik wakker van mijn telefoon die afgaat, ik kom omhoog en pak mijn telefoon ' jordy met Tim ' hoor ik aan de ander kant van de telefoon, ' ik denk ik bel maar aangezien jij niet op mijn appjes reageerd ' appjes ? Zeg ik langzaam, ' ja appjes, sorry nog niet gelezen zeg ik, ' ben je aan het werk dan ? Hoor ik Tim vragen, nee morgen pas antwoord ik ' we lagen nog in bed .

' Nog in bed ! Weet je wel hoe laat het is ? ' jezus ' hoor ik hem zeggen ' doen jullie nog iets anders dan in bed liggen en ' sex ' met elkaar hebben ? Nee niet echt antwoord ik langzaam .

Ok ik wil het verder niet weten antwoord Tim, ' waar belde je voor ? vraag ik hem terwijl ik rechtop tegen de rand van het bed ga zitten ' of jullie zin hebben om een terrasje te pikken ? Ik kijk Dennis aan ' ... ik denk het niet ! antwoord ik ' waarom niet ? Vraagt Tim ' ik weet niet of je al gezien hebt wat voor een heerlijk weer het is, maar aangezien jullie alleen maar in bed liggen gaat hij verder. ' Tim ' onderbreek ik hem ' ik was van plan om straks naar huis te gaan, even blijft het stil ' ok hoor ik hem zeggen, ' ik wil met mijn vader praten ga ik verder .

Nee, ja natuurlijk andere keer dan ? Prima zeg ik andere keer. ' jordy ? Hoor ik hem nog zeggen ' succes ' laat je me nog iets weten ? Tuurlijk antwoord ik .

Ik leg mijn telefoon terug en zie Dennis naar me kijken ' weet je het zeker ? Ja zeg ik ' het heeft veel te lang geduurd, zal ik mee gaan ? vraagt Dennis, ik kijk hem twijfelachtig aan ' ik wil je niet kwetsen zeg ik maar ik denk dat het beter is als ik alleen ga, ok?

Hij streelt me over mijn gezicht ' ik ben niet gekwetst antwoord hij me ' ik wil gewoon niet dat je weer gekwetst word door je vader, luister Dennis ! zeg ik hem ' gekwetst ben ik zeker, het heeft me veel pijn en verdriet gedaan ' maar ik moet verder als dat betekend dat hij dit niet kan accepteren dan moet ik het los laten ok ? Zeg ik, ok zegt hij terwijl hij me een kus in mijn nek geeft .

Zondag avond, ik weet dat mijn vader altijd thuis is op zondag avond, aangezien hij de rest van de week bijna elke avond in de sportschool te vinden is, waarheen ik tot een aantal weken geleden ook zowat elke dag was .

Opgegroeid in een sportschool en altijd bezig zijn met het sporten maakt het dat ik steeds meer mis, eigenlijk weet ik niet of er iemand daar op de hoogte is over ' ik en Dennis ' ergens blijf ik dit ver weg in mijn hoofd duwen .

Berichtjes genoeg gehad van degene waarmee ik voorheen trainde ook van yara mijn ' bar maatje ' waarmee ik heel wat uurtje's doorgebracht heb achter de bar .

Op geen n appje heb ik echt gereageerd waardoor ik me enigzin' s schuldig voel niemand weet de rede waarom ik al die tijd niet meer ben geweest ' of weten ze het wel ? Ik heb geen idee .

Ik stap van mijn fiets af en loopt met de fiets in de hand door de poort achterom, terwijl ik mijn fiets neerzet loop ik langzaam door de achterdeur naar binnen door de hal de woonkamer in .

Ik weet dat dave niet thuis is hij had verplichtingen met zijn ' schoon familie ' terwijl ik in de woonkamer sta zie en hoor ik niemand, ik loop zacht de trap op en sta even stil voor mijn ' slaapkamer, ik duw de deur open die op een kier staat en kijk mijn kamer in, alles staat nog hetzelfde zoals ik het achter gelaten heb .

Langzaam loop ik naar binnen en kijk rond ' het lijkt zo lang geleden dat ik hier ben geweest, terwijl ik op mijn bed ga zitten kijk ik naar mijn ' foto collage ' aan de muur die ik op mijn achttiende verjaardag kreeg van vrienden, foto's van ' ik samen met vrienden, ' stap foto's ' foto 's gemaakt in de sportschool en in het midden een foto van ' mij samen met Ilse .

Terwijl ik naar de foto's blijf kijken hoor ik de deur open gaan en zie mijn vader in de deur opening staan ' jordy ?

Ik sta op en kijk hem aan even weet ik niet goed hoe ik moet reageren, voordat ik bedenk wat ik wil gaan zeggen loopt mijn vader naar me toe en pakt me vast .

Heel even staan we zo hij maakt zich los en kijkt me aan ' ik ben blij dat je er bent !

Samen lopen we de keuken in terwijl mijn vader koffie voor ons klaar maakt ' hoor ik de voordeur open gaan en zie Daan binnen stappen hij loopt op ons af en blijft staan ' hij knikt naar mij, en zegt ik laat jullie alleen ok ? Graag ! zeg ik hem, hij glimlacht naar me en zegt ' ik ben blij dat je er weer bent ! Ik knik en zie hem weer terug naar de voordeur lopen .

Mijn vader gaat langs me zitten en reikt me de mok met koffie aan, na een hele poos sta ik buiten pak mijn fiets en rijdt terug naar Dennis .

We hebben gepraat echt gepraat, mijn vader heeft geluisterd en ik naar hem zonder verwijten naar elkaar ' ik zie dat hij het nog steeds moeilijk heeft om te accepteren dat ik samen met Dennis ben ' maar toch is er een opening en daar ben ik blij om .

Als ik terug in de flat van Dennis ben plof ik langs hem neer op de bank ' alles goed ? Vraagt hij voorzichtig, ik glimlach ' ja alles goed .

Wil je erover praten ? Mmm nu niet genoeg gepraat ' ik geef hem een kus ' ik zie hem schrolend door netflix gaan, film doen ? Vraagt hij, ik knik en ga tegen hem aan zitten .

Na mijn eerste dag erop te hebben zitten bij mijn vakantie baan rijdt ik door naar de sportschool ik plant mijn fiets achterom de stalling in en loop naar binnen richting de bar. Het is nog vrij rustig, ik zie dave achter de bar hangen druk kletsend met een aantal meiden '" en dat noemen ze werken " roep ik met een grijns, ' broertje heey ! Hij komt achter de bar vandaan en geeft me een knuffel en gooit zijn handen door mijn haren ' weten dat ik hier een hekel aan heb, snel fatsoeneer ik mijn haren weer .

Terwijl ik druk met dave in gesprek ben hoor ik iemand op me af komen stormen ' jordy, ik draai me om en yara vliegt om mijn nek heen ' heey ' zeg ik voorzichtig, ze maakt zich los van mij en kijkt me aan ' wat heb ik jou gemist, uuhm ja het spijt me dat ik niks meer van me heb laten horen zeg ik haar ' ach maak je niet druk, zegt ze lachend ik ben blij dat je er weer bent !

Of niet ? Ja ik ben er weer zeg ik ' vind het tijd worden dat ik weer eens laat zien wie hier de ' beste ' is zeg ik met een glimlach .

Haha groot gelijk heb je zegt ze ' hoe is het verder met je ? Ja wel goed antwoord ik, en met Dennis ? Zegt ze met een glimlach, ik kijk haar aan en weet niet hoe ik moet reageren ...ik zie dat ze het weet, Hoe weet je het ? Vraag ik, tja zeg ze daar ben ik vrouw voor ' wij vrouwen pikken die dingen nou eenmaal op, wat onzeker blijf ik haar aankijken. Niet bang zijn volgens mij weet niemand het hier alleen ik ' hoe dan ? Vraag ik haar ,'serieus jordy ' Denk je nou echt dat ik al die tijd niet heb gezien hoe jij en Dennis naar elkaar keken, om elkaar heen hingen en hoe ' nerveus ' je werd als hij hier bij je in de buurt was, zegt ze met een grote glimlach, ik kijk haar nog steeds wat verbaasd aan .

' Nou ga snel naar de sportzaal, zegt ze met een knipoog ze hebben je gespot en laat ze maar eens zien wie de beste is, ok zeg ik met een glimlach en pak mijn tas terwijl ik naar de sportzaal loop hoor ik yara nog zeggen ' en eh jordy doe Dennis de groeten van mij, ik glimlach naar haar ' tuurlijk doe ik !

Ik loop de zaal binnen en loop naar het groepje waar ik al jaren samen met train ' heey maat ' hoor ik ze zeggen ben je er eindelijk weer ! Ja zeg ik zonder verder wat te zeggen trek ik mijn trui uit en haal mijn box handschoenen uit mijn tas ' jullie denken toch zeker niet dat ik jullie beter laat worden dan ik ' zeg ik met een glimlach terwijl ik mijn handschoenen weer aan trek.

Ik zie mijn vader zijn kantoor uit lopen hij blijft staan en steekt ' trots ' zijn hand omhoog, ik knik en glimlach naar hem blij dat ik er weer ben ...

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: De Kickboxer - 15

Zoek naar meer verhalen van Jordy20...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
.DE 15 NIEUWSTE "Homo" VERHALEN
:: Jongens Hormonen - 62Door: Jaakske
Gelezen: 1244x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
24-05
9.3
:: Weer / Meer Oud ZaadDoor: Kempenkerel
Gelezen: 4241x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sperma, Zaad, Slikken, Geil, Oud, Oude, Man
23-05
8.5
:: Onmogelijke Verlangens - 3Door: Rens24
Gelezen: 3896x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
22-05
9.2
:: Betrapt Door Mijn... - 24Door: Jean
Gelezen: 3595x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags:
21-05
8.8
:: De Zes Van Klas 6a - 72Door: Jaakske
Gelezen: 1948x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Homo, Jongeren
21-05
8.9
:: 3 Nachten, 1...Door: Simon De Jong
Gelezen: 7206x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hetero, Bi, Pijpen, Neuken, Vernedering, Vreemdgaan, Masturberen, Vriend
17-05
8.9
:: Onmogelijke Verlangens - 2Door: Rens24
Gelezen: 6816x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
17-05
8.9
:: Jongens Hormonen - 61Door: Jaakske
Gelezen: 2281x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Homo, Jongeren
17-05
8.9
:: Ja, Papa - 2Door: Zoon
Gelezen: 7274x
Reacties: 12
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Papa, Ageplay, Pijpen
16-05
8.4
:: Betrapt Door Mijn... - 23Door: Jean
Gelezen: 3426x
Reacties: 5
Lengte: Zeer Lang
Tags:
16-05
8.9
:: 3 Nachten, 1... - 4Door: Simon De Jong
Gelezen: 4447x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Camping, Dildo, Toys, Bi, Hetero, Sperma, Vrienden, Vreemdgaan
16-05
8.8
:: Alex En Linus - 8Door: Alex
Gelezen: 2717x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags:
15-05
9.1
:: Betrapt Door Mijn... - 22Door: Jean
Gelezen: 2949x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
15-05
9.0
:: Avondvierdaagse - 1Door: Happy Together
Gelezen: 5811x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Gay Kinky Chems Romantiek
15-05
7.9
:: Ja, Papa - 1Door: Zoon
Gelezen: 9895x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Daddy, Zoon, Ontdekken, Pijpen, Ageplay
14-05
8.2
:: 3 Nachten, 1... - 3Door: Simon De Jong
Gelezen: 5941x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Bi, Aftrekken, Camping, Vreemdgaan, Sperma, Camping, Aftrekken
14-05
8.7
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!