Opwindend.Net
Datum: 12-09-2018
Stemmen: 72x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 13196x
Lezers Online: 1
Lengte: Gemiddeld
Op Reis Met Stagiaire - 1
Door Jeroen - Zoek naar meer...

Dit verhaal is voorgekomen uit mijn oproep voor een spannend verzoek verhaal op opwindend.net. Er werd contact opgenomen met mij door een Meester. Ik wil graag mijn grote dank uitspreken aan deze Meester, dat hij mijn schrijfcoach is geweest. Dankzij hem is het verhaal veel beter geworden, dan dat ik het zelf had kunnen maken.

Ik ben Jeroen, een iets gezette bischierige man van 43. Ik had een relatie, maar na een lange tijd tijd we leefden te veel langs elkaar heen. Ik was dan ook erg druk met mijn werk.

Ik had een goede functie bij een middelgroot bedrijf. Mijn bazin vond dat ik een stagiaire moest gaan begeleiden. Wendy mijn bazin, was de dochter van de oprichter van het bedrijf. Ze was een dertiger die er goed uit zag. Deze blondine werkte hard en had geen vaste relatie voor zo ver ik het wist. Ze kon af en toe erg kattig doen. De stagiaire zou goed voor het imago van het bedrijf zijn, en ook vond Wendy dat het goed voor mij zou zijn. Door omstandigheden kon het ik de sollicitatiegesprekken niet houden en deed Wendy dat voor mij.. Ik heb een hele goede voor je gevonden zei ze. Je zult haar maandag wel zien, dan komt ze al. Die maandag was ik zoals altijd op tijd op kantoor. Een belletje van de receptie. Silvie was er. Ik haalde haar op. Meteen waren er een aantal hormonen van slag, wat een heerlijke verschijning was Silvie. Een jonge meid van 20 jaar. Iets gezet, maar met een heerlijke volle kont en flinke borsten (F-cup). Met haar rossige lange haren en haar heldere groen/blauw ogen was het verre van vervelend om met haar te praten en zodoende lang in haar knappe gezicht te kijken. Ik had meteen een klik met haar.

Silvie bleek al snel een erg goede toevoeging te zijn voor mij. Vaak keek ik naar haar wiebelende bolle billen als ze mijn kantoor uitliep. Het was pas uit met haar vriendje, maar ze zat er niet echt mee. Haar kleding was netjes, maar toch ook sexy. Vooral haar grote borsten liet ze vaak prominent aanwezig zijn met haar kleding. Af en toe had ik het idee dat ze express met haar vrouwelijkheden pronkte, vooral als we nog laat samen op kantoor waren. Het was duidelijk een vorm van flirten. Maar verder dan een flirt kwam het ' s avonds niet, want dan werd ik gebeld door mijn vrouw om te vragen waar ik bleef. En niet veel later stopten we en sloot ik het pand.

Op een dag was het weer druk op het werk. Ik moest nog wat doen in de pauze. Toen iedereen lunchen was, deed ik echter iets anders. Ik controleerde mijn geheime email account. Via dit account schreef ik soms samen met iemand een geil sexverhaal. Heel af en toe probeerde ik wat verder te gaan dan een geile mail wisseling. De avond ervoor had ik een hete mail gekregen en beantwoord, ik was benieuwd of er al een reactie was. De hele ochtend moest ik denken aan het hete mailtje. In mijn broek voelde ik mijn pik hard worden als ik aan het mailtje dacht. Zodra iedereen weg was voor de lunch, greep ik mijn kans en logde in. Ik veronderstelde dat iedereen weg was.

Echter plots stond Silvie naast mij. In een oogopslag had ze de email titel gelezen en begreep wat ik aan het doen was. Ze keek mij aan, doe je dit vaker vroeg ze. Je hebt toch een relatie. Ik zei dat dit privť was. Ze keek mij aan en draaide zich afkeurend om. Sinds dit voorval gingen we anders met elkaar om. Wat afstandelijker, maar we bleven een goed team vormen. Als we weer samen doorwerkte, was ze duidelijk minder aan het flirten dan voorheen, hoewel ze mij toch regelmatig met een hele geile blik bestudeerde.

Voor een goede klant moest ik op veldonderzoek in Amerika. Mijn bazin Wendy vond het verstandig dat ik niet alleen ging. Ze vond dat Silvie mee moest, ze doet het goed en verdiend het, vond ze. Ik kan zelf niet zei ze, anders was ik wel zelf gegaan. Ik morde wat, maar uiteindelijk ging ik akkoord. Silvie zag het wel zitten, drie weken naar Amerika. Ze regelde voor ons de slaapplekken en de afspraken ter plaatse. De eerste week zouden we bij kennissen van Wendy verblijven. Een vriendin en haar man die Wendy had leren kennen tijdens haar MBA opleiding in Amerika. De vriendin is naar haar studie in Amerika gebleven.

Twee weken later was het zover. We gingen naar Amerika. Op het vliegveld checkten we bij businessclass balie in. Silvie had alles goed geregeld. Ik bekeek haar heerlijke volle kont toen ze incheckte. Ze hing lekker voorover over de balie. Ze had een witte spijkerbroek aan. Vrouwen in witte broeken vind ik bijna altijd geil. Waarom weet ik niet, maar ik word er altijd iets opgewonden van om een lekkere bilpartij in een witte broek te zien. Haar fleurige topje liet zien dat ze een flinke boezem heeft. Ze had haar lange rossige haren in een staart. Na het inchecken dronken we nog wat. We zaten naast elkaar in het vliegtuig. De vlucht verliep soepel. We praatten over van alles en nog wat. Ik vertelde haar dat mijn relatie niet heel veel inhoud meer had. Ze keek mij begrijpend aan. We probeerden wat te slapen. Toen ze naast mij lag te doezen in de vliegtuigstoel greep ik kans om haar hele lichaam eens te bekijken. Ik vond haar een ontzettend lekker ding, veel te jong voor mij, maar wel erg leuk. Na een poosje viel ik ook in slaap, ik werd pas wakker toen we er bijna waren. We waren snel door de douane heen. We haalden de auto op, het was zeker drie uur rijden naar ons verblijf.

Het was een heerlijke ruime auto voorzien van alle luxe. Silvie regelde de muziek onderweg, van alles kwam langs. De navigatie wees ons de weg. Na een poosje werd de omgeving steeds landelijker en stonden er steeds minder huizen. We moesten op het laatst een zijstraat in rijden. Nog 5 mile zei ik. We reden over wat heuvels. De kennissen van Wendy woonden in een mooi gebied. We hebben nu anderhalve dag om bij te komen, zei Silvie. Morgen hebben we geen afspraak zei ze. Toen zagen we het huis. Het was een ruime bungalow met een aparte gastenverblijf. Er lag een groot zwembad in het midden. Dat is lekker zei Silvie. Een vrouw stond voor het huis op ons te wachten. Ik verminderde vaart en parkeerde de auto

De vrouw had half lang bruin krullend haar. Ze zag er heerlijk uit. Ik vond het een mooie vrouw met een redelijk boezem, kleiner dan Silvie maar nog steeds zeker een DD cup. Ze liep meteen naar Silvie toe en kusten elkaar op de wang. Fijn dat ik je nu in het echt zie. Paul komt zo thuis zei ze. Heb je een goede reis gehad. Was het een beetje uit te houden met die perverse schrijfsul ? Mijn oren spitste wat wist Miranda hiervan, wat had Silvie lopen door vertellen. Een onbehagelijk gevoel ging door mijn maag. Ik heb het gastenverblijf klaar gemaakt zei Miranda. We vinden het ontzettend leuk dat je er bent en dat je die sukkel ook hebt meegenomen. Ze negeerde mij volledig. Pak jij de spullen zei Silvie, terwijl ze met Miranda meeliep.

Ik pakte de koffers uit de auto en liep naar het gastenverblijf. Er stond een groot mooi opgemaakt bed in de kamer. In mijn ooghoeken zag ik een grote mooie badkamer. De vrouwen stonden bij elkaar bij het bed. Weet je dat ik heb uitgekeken naar je komst, zei Miranda. Ik heb mij er ontzettend op verheugd. Voor vanavond heb ik alles al klaar staan. Zorg jij dat jullie om 17.00 er zijn. Miranda liep weg en streelde de billen van Silvie.

Zodra Miranda weg was, draaide Silvie zich naar mij toe. Je slaapt op de bank, ik mag in het grote bed. Jij bent echt een sukkel zei ze. Maandenlang mail je via je geheime account met onbekende, hierbij maakte ze quotes met haar vingers. Weet je dat je met Wendy aan het mailen was ? Ze heeft mij alles laten lezen, en je bent echt een perverse man. Ze opende de kast en wierp mij badjas toe. Deze trek jij vanavond aan en verder niets. Je wacht tot ik klaar ben in de badkamer. Daarna ga jij je ontzettend schoonmaken, overal en dan bedoel ik overal. Vergeet je vooral niet te scheren, boven en onder. Ze keek mij streng aan. Ze liep de badkamer in en deed de deur op slot. Ik was in de war van de gebeurtenissen. Ik pakte mijn koffer uit. Na een uurtje kwam ze eruit. Ze had alleen een badjas aan. Nu jij, en opschieten over drie kwartier moeten we naar Paul en Miranda. Ik pakte de badjas en liep de badkamer in. Ik waste en scheerde mij. Toen ik klaar was deed ik de badjas aan. Door de spanning had ik al een harde pik, er zat duidelijk een bult in de badjas. Ik liep de slaapkamer in. Daar stond Silvie in zwarte jurk met een jasje op mij stond te wachten. De jurk zat strak om haar lichaam. In haar hand had ze een zweepje. We gaan zei ze. Ik moest voor haar lopen zei ze, want ik had al vaak genoeg naar haar billen gestaard. Ze gaf een tik op mijn billen met het zweepje.

Ik liep voor haar uit naar de woning van Miranda en Paul. De deur ging open. Een man deed open, hij had een strakke slip aan. Ik kon de grootte van zijn pik er duidelijk in aflezen. Ik ben Paul, mevrouw. Komt u alstublieft binnen. Hij durfde daarbij Silvie niet aan te kijken. Silvie liep naar binnen en gaf hem een klein tikje op de bult in zijn broek. Badjas uit, sletje zei Silvie. Ik deed de badjas uit en hing hem op. Mijn kale pik was knetterhard. Ik volgde haar terwijl ik weer naar haar ontzettend geile kont kon kijken. In de huiskamer stond Miranda op Silvie te wachten. Miranda droeg een korte zwarte jurk, met een grote split, waardoor haar benen goed te zien waren. Haar tepels priemden door het stof heen, ze had duidelijk geen beha aan.

Miranda en Silvie zoenden elkaar. Bewonderend streelde Miranda de jurk van Silvie. Wendy heeft duidelijk smaak, ze heeft je een mooie jurk gegeven zei ze. We zullen Schrijfsul goed opleiden tot je speeltje zei ze met een lach. Zullen we eerst wat eten, mijn sletje heeft eten klaargemaakt. Paul, neem haar jas aan. Silvie deed haar jas uit. Toen pas zag ik dat haar borsten bloot waren. Ze had zulke prachtige dikke tieten. Na al die tijd zag ik haar heerlijke memmen. Mijn lul vond het super. Ik voelde hoe mijn zaad al begon te borrelen. Spontaan liep er wat zaad uit mijn eikel. Het druppelde op de grond. Silvie en Miranda keken mij streng aan. Op je knieŽn zeiden ze streng. Lik je zaad op, waardeloze sukkel. Ik likte mijn eigen zaad op. De vrouwen keken geduldig toe.

Tot zo ver het eerste deel. Mocht u als lezer een suggestie voor het vervolgen hebben, dan hoor ik graag van u.

Jeroen

Zoek naar meer verhalen van Jeroen...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: Broertje Van Mijn Vriendin - 2Door: Dennis
Gelezen: 2728x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Bi Vreemdgaan
22-04
7.6
:: Naaktstrandverrassing 3...Door: Bisub919
Gelezen: 8345x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Beffen, Pijpen., Geneukt Worden, Tongzoenen
20-04
8.9
:: EenmaligDoor: Coolgeil
Gelezen: 8572x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-04
8.5
:: Naaktstrandverrassing - 2Door: Bisub919
Gelezen: 13588x
Reacties: 10
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Naaktstrand, Bosjes
13-04
8.9
:: Onverwacht Bisex FeestjeDoor: Robert
Gelezen: 9393x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Biseks, Trio
10-04
8.4
:: Naaktstrandverrassing - 1Door: Bisub919
Gelezen: 13332x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Eeste Keer, Cockring, Naaktstrand
09-04
7.9
:: De Buurman - 3Door: Bas Bi
Gelezen: 4931x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Homo, Trio,
09-04
8.4
:: Travowinkel - 16Door: Travestiet
Gelezen: 2532x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Femdom, Travestie, Spanking, Anale Sex, Deepthroath
06-04
9.1
:: De Buurman - 2Door: Bas Bi
Gelezen: 8015x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Sex, Anaal, Buurman, Safesex
05-04
8.1
:: Travowinkel - 15Door: Travestiet
Gelezen: 2523x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Dominantie, Femdom, Stel, Dildo, Slikken
04-04
9.1
:: De Buurman - 1Door: Bas Bi
Gelezen: 10682x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, Condoom, Buurman, Sex
03-04
8.3
:: Broertje Van Mijn Vriendin - 1Door: Dennis
Gelezen: 11146x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vriendin, Broertje, Sex
02-04
7.9
:: Bi PaarDoor: Naishaa
Gelezen: 11241x
Reacties: 11
Lengte: Gemiddeld
Tags: Bi, XXL, Sperma, Zaad, Pijpen
18-03
7.9
:: Helemaal Los Op Mallorca - 3Door: Peter
Gelezen: 13179x
Reacties: 9
Lengte: Lang
Tags:
02-03
9.3
:: 1e Keer Bi - 2Door: Corretje
Gelezen: 11043x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
28-02
8.8
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net