Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: De Camping - 4

Wanneer ik de volgende ochtend wakker werd dacht ik meteen terug aan gisterenavond en vannacht. Het leek een bange droom die uiteindelijk dan toch goed was afgelopen. Maar wanneer ik me omdraaide in bed. Kwam ik tot het besef dat het helemaal geen droom was geweest maar in werkelijkheid was gebeurt. Ook begon het me weer te dagen wat er gebeurt was nadat Guy ons had laten gaan.

We waren met zijn allen naar de feestzaal gegaan waar we door onze nieuwe lichamen enorm veel succes hadden gehad. Ook had ik het met best veel meisjes gedaan. Eerst heel discreet maar er na gewoon in de zaal. Aan mijn mijn erectie leek toen maar geen einde te komen en ook mijn zaadlozingen volgde zich zonder enig lichamelijk ongemak op. Elk meisje waar ik met mijn piemel in ging kwam niet veel later verschillende keren klaar voor ze mijn sperma in hun kregen.

Ik voelde een hoge nood van plassen en kwam nu uit bed. In de badkamer gekomen deed ik de wc bril naar omhoog en richtte mijn piemel naar het toilet. Zelf in slappe toestand was het een enorme worst dat tussen mijn benen hing.

Terug in mijn kamer gekomen keek ik in de spiegel en zag ik mijn atletische figuur. Hoewel ik super gespierd was had mijn lichaam niets weg van een bodybuilder. Met grootte ogen keek ik nu naar mijn piemel en balzak. Ik was door de steek van de insect en de inspuitingen van Guy enorm groot geschapen geraakt.

Beneden hoorde ik gerommel en ik liep nu vlug naar beneden. Waar ik Guy aantrof. Hij had zich zelf binnen gelaten. “Meekomen jij.” hij keek me met een boze blik aan. Gehoorzaam volgde ik hem en buiten gekomen zag ik ook Max staan wachten.

Samen liepen we nu terug in de richting van de feestzaal. Onderweg probeerde ik bij Max te polsen wat er was maar deze haalde zijn schouders omhoog. Mijn hart begon nu te kloppen in mijn keel en ik zag ook een zekere ongerustheid bij Max.

Op de camping zelf was het nog vrij rustig en toen we een klok passeerden zag ik dat het nog maar half acht was. Veel had ik dus blijkbaar ook niet geslapen. Toch voelde ik dit niet. We liepen voorbij de feestzaal en ik zag dat we nu terug richting het laboratorium gingen. Angstig keek ik kort Max even aan. We deelden duidelijk dezelfde blik. Wat was Guy nu met ons weer van plan.

Lang moesten we op het antwoord niet wachten want toen we binnen waren draaide Guy zich om naar ons en zei. “Zo ik ga jullie zaad kwaliteit weer testen. Steek jullie piemels maar in deze penis pompen en laat de machine dan maar zijn werk doen.”

Zo wel Max als ik staken nu onze piemels in de penis pompen waar aan elke penis pomp een doorschijnend slangetje hing. Het slangetje was verbonden met een machine. Zo gauw de penis pomp iets of wat goed zat voelde ik mijn piemel pompend stijf getrokken worden. Bij Max gebeurde hetzelfde en al gauw stonden onze piemels op volle oorlog sterkte. Max had een even grootte joekel tussen zijn benen staan als ik. De pompende bewegingen bleven doorgaan tot we klaarkwamen. En beiden zagen we nu ons zaad naar de machine gaan.

De resultaten waren blijkbaar heel goed want binnen de kortste keren begon Guy te stralen. “Jullie sperma is van een betere kwaliteit dan gisteren. Jullie vruchtbaarheid is met 300% toegenomen.” Max en ik keken nu met grootte vragende ogen naar Guy. “Nou Zoon ik ben enorm trots op je.” Hoorde ik de vader van Guy zeggen die nu binnenkwam. Hij had twee mokken vast met koffie. Guy gaf ons de opdracht de penis pompen af te doen wat ik ook meteen deed.

“Wat is de bedoeling hier allemaal van.” vroeg Max die nu naast mij kwam staan nu hij ook de penis pomp had afgedaan. “Wel zoon je kan het ze nu maar best allemaal vertellen.” “Inderdaad pa.” Met kloppend hart keek ik nu Guy en zijn vader aan. En Guy begon te vertellen.

“Sinds 10 jaar worden er alleen nog maar meisjes geboren. Dit word door de wereldmachten angstvallig verborgen gehouden. Bij de laatste kern ramp van 16 jaar geleden is er een stof in de lucht gekomen die chromosomen veranderd. Het chromosoom dat er voor zorgde dat er zonen geboren werden veranderde naar een chromosoom waardoor er alleen maar dochters geboren nu kunnen worden. De stof deed niets of veranderde niets aan de vrouwelijke chromosomen. Het gevolg voor de wereld bevolking was dat er vanaf dan alleen maar meisjes konden geboren worden. Is het jullie nog niet op gevallen dat er alleen maar meisjes geboren worden?”

En buiten mezelf zag ik ook Max duidelijk ja knikken. Het was me al ook opgevallen dat er de laatste jaren precies geen jongen meer geboren werd. Maar Guy vervolgde nu zijn verhaal.

“Ik ben door de wereldleiders aangesteld om oplossing te zoeken. Ik ben van opleiding bioloog en de debipe is de enige insect in zijn soort dat alleen maar mannelijke chromosomen bevat. Bij ontleding van het insect kwam ik hier achter jaren geleden al. Ook kwam ik er achter dat je je geslachtsdeel groeit wanneer je er door gestoken worden. Dat vond en vind ik dan weer een voordeel.

Sem jij bent door de debipe gestoken. En een debipe zorgt er eenmaal voor dat je alleen maar vanaf nu zonen kunt krijgen. De vloeistof die vrijkomt door een steek van de debipe verandert het chromosoom onmiddellijk. Max jij hebt een injectie gekregen met de debipe vloeistof en bij jou is juist hetzelfde dus nu het geval. Je gaat dus alleen maar zonen krijgen.”

Aandachtig luisterde Max en ik naar het verhaal van Guy. “Dus de camping is een dekmantel?” “Ja zo kan je het wel stellen.” “Waarom dan die injecties? Als we nu maar alleen zonen kunnen krijgen?” “de injecties waren voor een verandering in jullie DNA. Geen één zoon van jullie zal hetzelfde DNA hebben. Mochten dus jullie kleinkinderen ooit verliefd worden op elkaar dan bestaat er geen enkel gevaar.

Als jullie willen weten of het jullie zoon is dan kunnen we het opsporen via XLL DNA dat jullie DNA nu bevat.”

“En onze zussen, wat met de injecties die zij hebben gekregen?” “Dat hoorde ook bij de dekmantel.”

“Dus niemand wist hiervan?” “Nee.” “ook niet onze ouders?” “Nee die wisten het ook niet.” “En wat gaat er nu gebeuren?” “We zouden graag hebben dat jullie hier nu blijven en meisjes bevrucht. We kunnen je er goed voor betalen.” Max en ik keken nu met verbazing naar Guy. “Dus we mogen neuken met meisjes zoveel we willen? En wat met ziektes?” “Ja je mag dan neuken met zoveel meisjes als jullie willen. Liefst zoveel mogelijk. En ziektes ga je niet overdragen of krijgen daar de debipe genoeg antistoffen heeft. Het doel is alleen maar bevruchten.” “Ik doen het” zei ik klaar en duidelijk en Max zei hetzelfde als ik.

“Maar ik ben nog geen 18” zei ik plots bedrukt. “Hier kunnen we wel een mouw aanpassen.” zei de vader van Guy. En hij moest hier maar één telefoontje voor doen om dit in orde te krijgen.

Een goed uur later was alles in kannen en kruiken. Terwijl wij onze zussen inlichten werd door iemand van de overheid onze ouders ingelicht. Meteen erna kreeg ik telefoon van mijn ouders die heel trots op mij waren. Ze vertelde me dat het vanavond wereldkundig zou gemaakt worden.

Ook mijn zussen waren blij en een beetje trots op mij. En ze vroegen tot mijn verbazing aan Guy of ik ze mocht bevruchten. “Natuurlijk mag hij dat! En jullie gezin gaan nooit meer financiële zorgen hebben. Vanaf heden gaan jullie dus niet meer hoeven te werken. We zorgen goed voor onze dekhengsten”

In mijn arbeid contract stond dat mijn familie zich vanaf nu nooit meer financiële zorgen hoefde te maken. Bezorgdheden waren slecht voor mij en moesten ten alle prijzen vermeden worden. Kinderen die ik verwekte bij andere meisjes die niet tot mijn gezin of familie behoorde werden niet financieel onderhouden door de overheid. Voor hen bestond immers een goede kinderbijslag. Regeling.

Contractueel werd vastgelegd dat ik elke dag een injectie kreeg waardoor ik makkelijk 60 keer kon klaarkomen.

Terwijl Guy en zijn vader de persconferentie deden nam ik mijn zussen Indy en Marrit mee naar onze bungalow. Hongerig voelde ik hen kijken naar mijn piemel en Marrit fluisterde in mijn oor dat ze mijn paardenlul in haar wilde hebben.

Mijn vingers sopte haast meteen in haar poesje en zelf voelde ik me ook enorm opgewonden. Wanneer ik niet veel later mijn eikel tussen haar schaamlipjes duwde drong het tot me door dat er over 9 maanden wel is een kindje van mij zou kunnen rondlopen. Dit wond me nog extra op en mijn volledige piemel liet ik in het poesje van mijn zusje Marrit komen. Met heftige stoten nam ik haar en al gauw kwam klaar. Maar ik bleef gewoon doordoen tot mijn vruchtbare zaad in haar baarmoeder zat. Erna neukte ik Indy en mijn ballen klotste al gauw tegen haar poesje. Ook zij kwam snel klaar maar het duurde nog twee orgasmes voor ik haar ook met mijn zaad bevruchte.

Het nieuws van Guy en zijn vader was wereldnieuws en zelf de paus reageerde laaiend enthousiast. De paus opperde meteen op een verbod van de pil. De Franse president opperde meteen dat de camping vanaf heden een bevruchting instituut werd.

Tijdens de vrouw van Guy verder de wereldpers te woord stond gingen Guy en zijn vader op zoek op de camping naar 18 andere jongens die hetzelfde als mij en Max gingen doen. Het zou hier binnenkort immers een overrompeling worden en Max en ik konden deze job onmogelijk alleen aan.

Daar dat Guy en zijn vader keuze te over hadden werden alleen de 16 jarige jongens gekozen. Voor het oog van hun familie kregen ze een injectie die hun piemel voor eeuwig groter maakte. De blikken van de zusjes zag ik met geile ogen kijken naar de piemels van hun broers. Die ze na de transformaties in zich kregen. Gezegend met een vrucht in zich verliet ieder meisje de camping.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Fantasy" VERHALEN
:: Onzichtbaar - 3Door: Legend27
Gelezen: 4838x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
24-05
9.4
:: AmraghDoor: MasterJohnDo
Gelezen: 3474x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf
23-05
8.9
:: High Class 24 Karaats - 10Door: Sarah
Gelezen: 4599x
Reacties: 6
Lengte: Zeer Lang
Tags: Lesbisch, Tieners, Orgie, Shemale
03-05
9.3
:: Sarah - 2Door: Baksteen
Gelezen: 5866x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Godin, Seks, Sarah,
23-04
8.7
:: Sarah - 1Door: Baksteen
Gelezen: 12753x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Seks, Pijpen, Beffen, Godin
21-04
8.2
:: Alles Staat Stil - 7Door: Legend27
Gelezen: 8255x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-04
8.8
:: De NimfenordeDoor: Lady Von G
Gelezen: 10830x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Zweinstein, Magie, Fantasie, Potter
04-04
8.9
:: Waar Films StoppenDoor: Kareltje
Gelezen: 5111x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags:
03-04
6.4
:: Harry , Hermeline En Ron - 4Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 4980x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Oprekken, Cd,
29-03
8.5
:: Alles Staat Stil - 6Door: Legend27
Gelezen: 10042x
Reacties: 11
Lengte: Zeer Lang
Tags:
29-03
8.7
:: Seksgames,Door: NoMercy001
Gelezen: 9331x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
25-03
8.4
:: Onzichtbaar - 2Door: Legend27
Gelezen: 12999x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
17-03
8.6
:: De Camping - 5Door: Hottie
Gelezen: 9152x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-03
8.6
:: Harry , Hermeline En Ron - 3Door: Dark-Amsterdam
Gelezen: 5621x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Oprekken
10-03
7.9
:: Harry , Hermeline En Ron - 2Door: Dark-amsterdam
Gelezen: 8284x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags: Paardenlul, Hoerig Gedrag,
09-03
8.6
:: Onzichtbaar - 1Door: Legend27
Gelezen: 14004x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
08-03
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!