Opwindend.Net
Huurschuld zoon (vanuit oogpunt Irma en Joop )

(Joop) onze zoon is gaan studeren en wel in Amsterdam en zelf wonen we in Nijkerk. Eigenlijk ben ik blij dat Irma 43 jaar oud en ik 48 jaar nu het huis voor ons samen hebben

(Irma) ik ben trots dat onze zoon gaat studeren. Dat hij op kamers gaat vind ik vreselijk maar ook goed. Hij leert op eigen benen te staan en Joop en ik kunnen weer samen genieten van ons huis samenzijn. Het zal onze relatie vast meer elan en passie gaan geven.

Half jaar later

(Joop) onze zoon is aan het studeren heeft het na zijn zin. We zien hem te weinig dat wel. Irma en ik hebben de vrijheid samen wat heerlijk. Morgen komt onze zoon hij wil met ons praten dat is bijzonder en baart me ook wel zorgen.

(Irma) onze zoon is inmiddels een half jaar op kamers. Het valt me zwaar ik mis hem thuis en nu met Joop is gezellig maar erg saai en rustig. Vandaag komt hij thuis en volgens mij speelt er iets .

(Zoon -Bas) vandaag op bezoek bij mij ouders. Wat een tijd alleen op kamers, de vrijheid, de feesten, wonen in een nieuwe stad. Ben wel stom geweest ik heb de huur niet betaald nu al 5 maanden en de huisbaas is not amused. Ik heb al te veel smoesjes verteld en eigenlijk heb ik ook een wel wat te duur flatje. Mijn ouders denken dat het wel goed gaat ze hebben alle vertrouwen in me.

(Joop) wat ben ik geschrokken Bas heeft huurschuld van 3500 euro en de huisbaas wil binnen drie dagen zijn geld, want anders moet hij vertrekken. Wij zitten ook erg krap bij kas en zijn huur af Ä 700 is wel echt veel dat wisten we niet. Pfff ik ga zo bellen kijken of ik iets kan regelen

(Irma) hier was ik al bang voor Bas is nog zo onbekommerd en laks hij weet nog niet wat op je zelf wonen betekend. Hij heeft zich echt in de nesten gewerkt en wij kunnen ook niet 1 2 3 helpen. Wat een toestand ik verwacht wel dat Joop iets kan regelen hij gaat zo bellen.

(Joop) ik heb zijn nummer van Bas gekregen meneer Bijlsma heet de huisbaas. Het gesprek ging niet goed de heer Bijlsma wil het niet over telefoon bespreken en wil dat ik morgen om half 11 langskom. Ik kan echt niet ivm mijn werk dus zeg dat Irma mijn vrouw de honneurs waarneemt.

(Irma) wat een gedoe het telefoongesprek leverde niets op integendeel nu moet ik morgen op vrijdag naar Amsterdam ook nog. Joop kan echt niet dus moet ik wel.

(Joop) vandaag lange dag weg voor werk. Vervelend dat Irma nu naar Amsterdam moet. Ze wordt om half elf verwacht in Amsterdam. Ik bel haar rond twaalven om te horen hoe en wat.

(Irma) zo ik ben in Amsterdam was effe een reis eerst bus, trein en nu stukje met tram. Bas heeft college van 10 tot 2 en we hebben nadien bij hem afgesproken. Nu op weg naar kantoor van meneer Bijlstra, een onroerend goed zakenman van 57 zo las ik op internet op de bedrijfssite.

(Bas) mijn moeder komt vandaag naar Amsterdam en ik hoop dat ze een regeling kan treffen. De huisbaas meneer Bijlsma is grote kerel een echte zakenman en strak in het pak. Hij is best aardig maar ik heb hem wel beledigd door mijn afspraken steeds niet na te komen. Ik heb mijn moeder net nog gesproken en ze weet dat ik de kamer echt nodig heb. Na mijn college hebben we afgesproken bij mij.

(Irma) ik zit in de wachtkamer met kop koffie. Meneer Bijlsma, heeft me kort de hand geschud, hij keek me wat verrast aan en lachte vriendelijke en zei dat hij even nog belletje moest plegen. Een echte zakenman goed verzorgd, duur luchtje en mooi pak.

(Meneer Bijlsma) net de hand geschud van Irma en moet zeggen leuke dame, wat onzeker en zenuwachtig. Eigenlijk ben ik wel klaar met haar zoon, maar ze is leuk ik hou toch even extra tijd vrij in mijn agenda. Wie weet kunnen we dit voor allen toch tot een bevredigende oplossing brengen.

(Irma) zo wat een toestand, meneer Bijlsma heeft me verteld hoe de vork in de steel steekt en dat hij eigenlijk zijn geld wil zien. Bas is echt stom geweest en heeft al zijn krediet verspeelt. Ik heb aan meneer Bijlsma gezegd dat we willen betalen maar wel extra tijd nodig hebben. Hij vroeg alles over ons gezin en mij en Joop. Was best fijn eens openhartig te zijn over alles, op een zakelijk wijze maar is natuurlijk ook privť. Hij vroeg echt door zelfs over hoe het tussen mij en Joop gaat nu Bas op zich zelf woont. Ik vond het best persoonlijk en zei nou zijn gangetje en hij lachte keek me aan en gaf me een knipoog. Ik weet het echt niet hij is een man van principes best wel zelfverzekerd beetje streng ook maar ook wel charmant.

(Meneer Bijlsma) echt een leuke dame Irma uit Nijkerk en echt bezorgd om haar zoon. Ze is duidelijk een dame uit de provincie met als hoogste goed haar gezin en huishouden. Spaargeld hebben ze niet en de huur achterstand is 1 ding maar de huur op zich is ook veel voor Bas. Ik weet het niet maar ik denk dat ik poging waag.

(Irma) hij zit tijd te denken en kijkt me aan en zegt laten we stukje gaan lopen Irma, dan bespreken we het en neem ik een beslissing. Ik bespeur dat hij toch een regeling wil sluiten dat had ik eigenlijk wel gehoopt maar niet verwacht. Waar gaan we naar toe meneer Bijlsma vraag ik en hij zegt naar de flat van je zoon. Een wandeling van kwartiertje denk ik zegt hij. Het is al na elven inmiddels en ik heb zoiets van ik hoop dat het goedkomt.

(Meneer Bijlsma) we lopen op straat en ze is stil en ik zeg ik heb een voorstel. Blij kijkt ze me aan en ik zeg Bas heeft het niet verdient maar ik vind je een leuke mooie dame dus ik zie wel een oplossing .

(Irma) hij ziet een oplossing en zegt dat hij me een leuke mooie dame vindt. Het vlijt me best maar ik weet niet wat ik hiermee moet hij is een oudere zakenman. En mijn zoon heeft een huurschuld bij hem.

(Meneer Bijlsma) Irma mijn voorstel is dat wij het samen leuk hebben, dat jij mijn vriendin wordt en dan regelen we de huurschuld.

(Irma) meneer Bijlsma wil dat ik zijn vriendin wordt, dat kan toch niet, ik ben getrouwd met Joop, en ik ken meneer Bijlsma nog maar net. Ik vraag wat bedoelt u met vriendin en ik realiseer me dat het een onnozele vraag is. Hij antwoord nou Irma dat we samen praten, lachen vrijen en ik je neuk. Een huivering gaat door me heen als hij zegt en ik je neuk. Hij klinkt rustig en zelfverzekerd en ik sta echt perplex wat moet ik doen.

(Meneer Bijlsma) ik vertel haar wat ik versta onder vriendin en ik zie dat ze schrikt als ik zeg dat ik haar wil neuken. Ze krijgt rode wangen, ik zie haar denken, maar ze zegt niets. We zijn over 5 minuten bij de kamer dus denk nog maar even na zeg ik en ze knikt.

(Irma) van alles gaat door mijn hoofd wat moet ik doen. Nog paar minuten dan zijn we bij de flat van Bas en wil meneer Bijlsma een antwoord. Wat een situatie ik wil Bas helpen maar ik ben getrouwd met Joop. Meneer Bijlsma is wel een goed verzorgde man gelukkig en best goed uitziend voor zijn leeftijd. Ik schrik van mijn gedachten maar ik heb hier ook niet om gevraagd.

(Meneer Bijlsma) we zijn op de flat van Bas en tot mijn verrassing ziet het er netjes uit. Hij heeft vast opgeruimd omdat hij wist dat zijn moeder kwam. Irma kijkt ook goedkeurend rond en ik zeg dat val 100% mee. Irma knikt en zegt gelukkig wel, was er niet echt gerust op. En Irma weet je het al?

(Irma) we zijn op de flat van Bas en beiden zien we dat het gelukkig netjes is. Erg netjes zelfs dat doet me deugd. Meneer Bijlsma vraagt of ik weet of dat ik op zijn voorstel in wil gaan. Impulsief neem ik een besluit en zeg hoe zie je het voor je?

(Meneer Bijlsma) ze stemt in met mijn voorstel. Ze kijkt me vragend aan en ik zeg laten we ons uitkleden en kijken hoe het loopt. Ze zegt niets en als ik begin met uitkleden doet zij dat ook. Af en toe kijkt ze naar me en ik naar haar. Nog enkel in een slipje en met bh staat ze nu voor me en ik leg mijn kleren netjes op de stoel en doe als laatste mijn boxershort uit. Irma kijkt wat geschrokken en krijgt een kleur.

(Irma) meneer Bijlsma wil dat we ons uitkleden en ik twijfel even maar als ik zie dat hij begint volg ik ook. Ik kan wel tegensputteren maar ik heb a gezegd en nu maar hopen dat het snel achter de rug is en meevalt. Mijn kleren bijna allemaal uit maar wacht even met mijn slipje en bh dat voelt toch raar. Meneer Bijlsma legt zijn kleren op de stoel en doet zijn boxershort uit. Jeetje hij is niet alleen een kop groter dan Joop, maar zijn mannelijkheid is in slappe toestand al dikker en groter dan die van Joop stijf. Een rare rilling gaat door mijn lichaam.

(Meneer Bijlsma) ik merk haar onrust en loop naar haar toe. Ze is echt een mooie vrouw slank goed verzorgd en ik doe haar bh uit. Twee mooie borsten komen te voorschijn en ik zie twee puntige roze tepels die duidelijk hard zijn. Even pak ik ze vast en ze is nog onrustige dan zojuist. Mijn handen gaan over haar lichaam naar haar stevige ronde billen en ik doen haar slipje uit. Het slipje valt op de grond en ze stapt eruit. Met mijn hand ga ik langs haar dijen tussen haar benen en ze is voelbaar opgewonden. Mijn penis is al in volle erectie en als ze dat ziet ziet klinkt een diepe zucht.

(Irma) meneer Bijlsma is bij me en doet mijn bh uit. Dat hij naakt bij me staat en nu mijn bh uit doet wind me op. Ik wil mijn opwinding niet maar zijn handen zitten aan mijn tepels en glijden over mijn lichaam. Hij doet mijn slipje uit en zijn hand gaat tussen mijn benen. Hij voelt nu vast mijn ook mijn opwinding en ik denk aan Joop en mijn ontrouw, maar niet lang want ik zie de penis van meneer Bijlsma. Wat een joekel, enorm dik en lang en toch priemt deze schuin omhoog. Ik hoor me zelf zuchten en even zie ik Joop naakt in gedachten en realiseer me dat meneer Bijlsma duidelijk een ander kaliber man is.

(Meneer Bijlsma) ik ben echt bloedgeil en heb zin in Irma. Ik dirigeer haar naar het netjes opgemaakte bed. Ze loopt vlak voor me en af en toe komt mijn erectie tegen haar rug. Ze kijkt om en wil wat zeggen, maar ik zeg op handen en knieŽn Irma. Ik zie dat ze schrikt van mijn gebiedende toon, maar ze draait haar hoofd en kruipt op het bed. Zonder dat ik nog iets moet zeggen doet ze wat ik vraag en ik zie haar ronde billen en haar behaarde kutje welke nog enigszins verscholen is. Ook ik ga op het bed en ik zie dat Irma haar knieŽn iets verder uit elkaar plaatst. Haar kutje is nu wat beter te zien en ik positioneer me achter haar.

(Irma) meneer Bijlsma laat me naar het bed van Bas lopen. Een paar keer voel ik zijn keiharde erectie tegen mijn rug komen. Het idee dat hij me zal gaan neuken met die enorme lul maakt me geil en angstig tegelijkertijd. Ik draai me hoofd en wil hem vragen of hij wel voorzichtig met me doet, maar voor ik iets kan zeggen hoor ik hem zeggen op handen en knieŽn Irma. Als ik op het bed kruip doe ik wat hij vraagt en realiseer me dat Joop en ik het nooit meer zo doen. Joop vindt het lastig om zo bij me binnen te komen doordat hij dan door zoals hij zegt door het gezoek zijn erectie kracht verliest of zelfs slap wordt. Meneer Bijlsma is nu ook op het bed en ik voel aan alles dat hij weinig twijfel kent en me wil neuken. Mijn knieŽn plaats ik een stuk verder uit elkaar, want meneer Bijlsma is erg fors geschapen en ondanks zijn leeftijd ook best wel fit. Hij kruipt achter me en mijn hemel wat doe ik, waar begin ik aan, ik ben getrouwd met Joop, dit kan niet, maar ja ik doe het voor Bas onze zoon, en ja verdorie Joop waarom kon je het zelf niet oplossen, nu zit ik met mijn billen omhoog en word ik zo geneukt en eerlijk gezegd ik ben zo ontzettend geil.

(Meneer Bijlsma)

Ik zit nu achter haar en zet rustig mijn lul tegen haar kutje. Ze voelt warm en vochtig en volgens mij ben ik meer dan welkom. Irma gilt het uit als ik binnendring en ze komt vrijwel gelijk zeer intens klaar. Haar kut verkrampt om mijn pik die voor de helft in haar zit. Wat is dit heerlijk en ik realiseer me dat ik veel plezier ga beleven aan Irma. Ze is echt buitenzinnen en ik geef haar paar fikse klappen op haar billen. Verdwaasd kijkt ze achterom en ik zie de geilheid en het ongeloof in haar ogen. Komt goed schatje zeg ik, je bent niet veel gewend volgens mij, maar nu ben je van mij.

(Irma)

Meneer Bijlsma is dichtbij en mijn god ik voel zijn lul tegen mijn kutje. Wat voelt hij hard en groot nu al. Oh jee hij gebruikt geen condoom en oh hij komt bij me binnen. Ik hoor me zelf gillen en hij lijkt me te splijten maar het is zo lekker ik kom klaar op een wijze zoals ik nog nooit eerder heb gevoeld. De controle over mijn lichaam ben ik kwijt en lijk wel hysterisch. Opeens voel ik twee harde klappen op mijn billen en ik kijk om en zie meneer Bijlsma. Hij kijkt me aan, hij noemt me schatje en zegt dat ik van hem ben nu. Het is bijna twee uur geleden dat ik hem voor het eerst zag, ik ken hem helemaal niet, maar nu is hij in me met zijn enorme lul en ik wil dat hij me neukt. Voorzichtig duw ik mijn billen naar hem toe en voel dat ik verder wordt gevuld

(meneer Bijlsma) Irma duwt zachtjes haar billen naar me toe, ze wil duidelijk meer en steeds verder verdwijnt mijn lul in haar. Wat voelt dit heerlijk en Irma kreunt luid. Haar hete kut omsluit mijn pik die nu in zin volle omvang in haar zit. Met mijn handen pak ik haar borsten en ik voel haar keiharde tepels. Al spelend met haar borsten en tepels begin ik haar te neuken. Irma kreunt het uit van geilheid oh ja oh ja oh wat doe je met me. Eerst rustig maar steeds steviger ga ik in en uit haar. Ik zie dat haar handen zich vastgrijpen in het dekbed en haar kreunen is intens. Als ik niet meer recht toe aan maar haar wat meer van links naar rechts penetreer komt ze opnieuw hevig klaar. Even doe ik rustig aan en ik merk dat ze zich weer wat herpakt.

(Irma) steeds verder komt hij in me en het voelt zo heerlijk. De handen van meneer Bijlsma pakken mijn borsten en hij speelt met mijn tepels die gevoelig en hard zijn. Hij begint me steeds steviger te neuken en ben me bewust van mijn eigen kreunen. Ik heb dit nog nooit meegemaakt meneer Bijlsma heeft controle en niets wijst erop dat hij al wil of gaat klaarkomen. Wat doet hij nu hij raakt de zijkanten van mijn kutje weer kom ik klaar het is zo fijn. Hij is zo hard, vult me en raakt me waar nog nooit eerder een man dat heeft gedaan. Voor een moment stopt hij maar ik voel zijn imposante pik diep in me.

(Meneer Bijlsma) ik laat haar borsten los en pak nu haar schouders. Zo schatje zeg ik, nu is het mijn beurt om klaar te komen, ik zal dat geile kutje van je eens lekker volspuiten. Vol overgave begin in haar te neuken, steeds verder zakt ze in, ik laat haar schouders los en ze legt haar hoofd op het dekbed. Haar kreunen is overgaan in een soort van jammeren en ik blijf gaan. Mijn handen ondersteunen nu haar heupen en ik voel dat ik zo ga komen. Irma merkt het ook en schreeuwt van ja ja kom maar kom maar spuit me vol.

(Irma) meneer Bijlsma pakt i.p.v. mijn borsten nu mijn schouders. Hij zegt dat hij nu ook wil klaarkomen en me wil volspuiten. Ik ben niet aan de pil en wil zeggen nee dat kan niet, maar zijn pik voelt zo goed en ik wil nu ook zijn warme zaad in me voelen. Meneer Bijlsma lijkt onvermoeibaar hij blijft me maar neuken. Met mijn hoofd lig ik nu op het dekbed en ik ben overgeleverd aan meneer Bijlsma die me ongeremd neukt. Hij heeft mijn heupen stevig vast en hij doet met me wat hij wil. Zijn pik begint hevig te kloppen en ik weet nu gaat hij zo komen. Ja kom maar schreeuw ik spuit me vol. Ik schrik van mijn schreeuw en taalgebruik, maar dan voel ik zijn enorme ontlading. Zijn warme zaad komt in drietal erupties met volle kracht in mijn kutje.

(Meneer Bijlsma) met een paar stevige erupties kom ik klaar en het voelt heerlijk. Toen ik het idee kreeg voor de telefoon had ik zoiets van nou eerst maar eens kijken hoe ze eruit ziet in het echt. Gelukkig is Irma een mooie vrouw. Duidelijk wel burgerlijk, maar ze stemde toch toe. Een goede moeder die haar zoon wil helpen, maar zo heb ik gemerkt is ze zelf ook niet echt bepaald ongelukkig met hetgeen gebeurt. Nee ze komt thuis met haar man Joop vast en zeker tekort. We liggen nu op onze zij en ik ben nog in haar. Irma haar hand betast haar kutje en mijn penis die nog vrijwel op volle hardheid in haar zit. Ze kijkt me aan en zegt wat doe je met me.

(Irma) we liggen op bed ik weet niet voor hoelang. Ik lig op mijn zijde tegen Meneer Bijlsma. Nog steeds voel ik zijn harde mannelijkheid in me. Het voelt zo goed en nog nooit ben ik zo heerlijk geneukt. Met liefde heeft het niets te maken, nee ik doe het voor mijn zoon, maar meneer Bijlsma is heel anders dan mijn Joop. Ik voel me echt vrouw en met mijn hand ga ik over mijn onderlichaam. Zijn aanwezigheid in me is voelbaar en ik voel mijn kutje met daarin zijn erectie. Ik kijk om en hoor mezelf zeggen wat doe je met me. Hij lacht en antwoord wat ik wil schat en wat jij volgens mij wel kan waarderen je bent nu mijn sletje. Ik schrik van hoe hij zich uit, maar zijn brutaliteit en toon winden we me ook op. Ik knik bijna verlegen en opeens hoor ik mijn mobiel.

(Meneer Bijlsma) als ik haar antwoord dat ze nu mijn sletje is zie ik haar schrikken, maar ze knikt ingetogen en ik realiseer me dat ze het zelf ook echt wil. Dan gaat haar mobiel en ze zegt oh dat zal Joop zijn hij wil vast weten hoe het is gegaan. Rustig ga ik uit haar en Irma staat op. Een mengeling van mijn zaad en haar geil loopt uit haar kutje. Ze kijkt even indringend en geil naar me en pakt haar mobiel uit haar handtasje. Hi Joop met Irma hoor ik haar zeggen. Ja komt volgens mij goed zegt ze, meneer Bijlsma is bereid om een regeling te treffen. Nee de precieze afspraak kan ik nog niet zeggen, maar ik regel het met meneer Bijlsma komt goed. Ik hoor irritatie in haar stem en ik sta op van het bed en loop naar haar toe. Geef mij hem maar zeg ik zacht en Irma zegt nog steeds duidelijk geÔrriteerd van ik geef je meneer Bijlsma, hij wil jou graag spreken. Met Bijlsma zeg ik en Joop antwoord enigszins verrast met Joop. Jammer dat jij vandaag niet kon zeg ik en geef Irma een knipoog, maar ik begreep van Irma dat je echt niet vrij kon nemen van je werk. Ja zegt Joop is te druk en ik antwoord geen probleem Irma en ik komen er wel uit. Irma staat vlak naast me en met mijn vrije hand streel ik door haar blonde half lange haar. Ze kijkt me verlegen aan en Joop vraagt dus jullie hebben al een afspraak gemaakt. Nee Joop we zijn op goede weg maar Irma en ik hebben nog wel even tijd nodig om de puntjes op de i te zetten. Even buig ik naar toe en fluister in haar oor pijp me. Weer die verschrikte blik maar als vanzelf gaat ze op het bed zitten.

(Irma) mijn mobiel gaat en ik realiseer me dat het Joop zal zijn. Als ik dat zeg gaat meneer Bijlsma uit me en sta ik op. Zijn sperma loopt uit mijn gezwollen vurige kut. Wat een lading sperma heeft meneer Bijlsma in me gespoten en geil en met respect kijk ik naar hem. Snel pak ik mijn mobiel uit mijn handtas en inderdaad het is Joop. Hij vraagt hoe het gaat met het maken van een afspraak. Ik zeg dat meneer Bijlsma wel bereid is om tot een regeling te komen. Joop vraagt hoe ziet die regeling eruit kunnen we dat wel betalen. Dat hij het weet over geld heeft irriteert me en ik zeg het komt goed ik regel het. Meneer Bijlsma komt aangelopen en zegt zachtjes geef mij hem maar. Meneer Bijlsma wil je spreken Joop zeg ik en geef mijn mobiel. Ik sta bij meneer Bijlsma die nu met Joop in gesprek is. Jammer dat jijzelf niet kon vandaag Joop zegt hij en meneer Bijlsma geeft me een knipoog. Joop vraagt hem ook of er al een regeling is maar meneer Bijlsma zegt dat we nog wel tijd nodig hebben om de puntjes op de I te zetten. Hij gaat met zijn vrije hand door mij haar en buigt zich naar me toe en fluistert in mijn oor pijp me. Mijn hemel wat wil hij nu, maar ik wil het ook en Joop had anders zelf vandaag moeten gaan. Ik ga op het bed zitten en pak de heerlijke lul van mijnheer Bijlsma. Zonder verder na te denken begin ik hem te pijpen. Dat ik Joop heb gepjjpt is echt zo lang geleden, maar nu gaat het vanzelf. Ik hoor meneer Bijlsma zeggen nou Joop ik en Irma hebben onze tijd nog nodig om het goed af te ronden. Uit mijn ooghoek zie ik dat hij me mijn mijn mobiel aanreikt. Mijn mond verlaat even zijn inmiddels weer harde erectie en tegen Joop zeg ik tot vanavond schat ik ga ophangen maar komt goed.

(Meneer Bijlsma) ik hoor Irma zeggen het komt goed Joop. Het komt zeker goed zeg ik tegen haar, als ze ophangt. Geil uitdagend kijkt ze me aan en likt langs mijn lul. Dat doe je goed zeg ik en we gaan samen nog veel plezier beleven dat weet ik zeker. Weer even die geile blik en ze knikt en begint me weer gulzig te pijpen. Een paar minuten verstrijken en ze zegt je pik is alweer keihard en zo krachtig. Ik kijk haar aan en antwoord en je wilt hem zeker wel weer in je kutje voelen. Voor ze kan antwoorden ga ik op het bed zitten en trek haar bij me op schoot. Soepel wipt ze omhoog, met haar rechterhand pakt ze mijn erectie en plaats deze in positie. Luid kreunend laat ze zich in mijn schoot zakken. Ik kijk haar recht in haar ogen en besef me dat ze voor mij is.

(Irma) als ik heb opgehangen begin ik hem weer te pijpen. Wat een heerlijke imposante pik heeft meneer Bijlsma en ik zeg dat ik versteld sta dat hij al weer zoín harde krachtige erectie heeft. Meneer Bijlsma gaat weer met zijn hand door mijn haar en zegt en volgens mij wil jij die wel weer in je kutje hebben. Een rilling gaat door me heen. Ik wil wat zeggen, maar meneer Bijlsma gaat al op het bed zitten en trekt me bij hem op schoor. Als in tranche wip ik omhoog en met mijn rechterhand zet ik zijn erectie tegen mijn kutje. Ik zak op zijn harde paal im zijn schoot en hoor mezelf luid kreunen. Meneer Bijlsma kijkt me recht in mijn ogen aan en ik besef dat ik hem niet kan weerstaan. Als vanzelf buig ik mijn hoofd naar hem toe en mijn mond zoekt de zijne. Eerst ontmoeten onze lippen elkaar en niet veel later onze tongen. Zijn krachtige handen gaan over mijn lichaam en ik weet en wil dat dit niet bij vandaag zal blijven.

(Meneer Bijlsma) we kijken elkaar strak aan en mijn handen gaan over haar rug en billen. Irma haar mond zoekt de mijne haar lippen raken de mijne en niet veel later vinden onze tongen elkaar. Mijn handen omklemmen haar billen en ze begint een beetje en heel rustig me te berijden. Het is nu echt duidelijk dat Irma het zelf ook wil. In mijn oor fluistert ze kreunend wat is dit heerlijk wat voelt dit goed. Weer zoeken onze monden elkaar en we vrijen intens. Steeds onstuimiger begint ze me te berijden. Ik hoor het geluid van mijn pik die als een soort ontstopper in haar kut te keer gaat. En dan voor mij toch onverwacht komt Irma schreeuwend oh ja oh ja klaar.

(Bas) ik heb om twee uur met mijn moeder bij mij afgesproken, maar ik heb 1 college laten lopen. Mijn flat heb ik al goed opgeruimd en schoongemaakt, maar ben erg zenuwachtig en betwijfel of mijn moeder het voor me kan regelen met meneer Bijlsma. Ik wil voor ze er is nog even muziekje luisteren. Het is tegen half 1 als ik bij mijn flatje ben. Als ik naar binnen ga merk ik dat de deur niet op slot zit en ik hoor wat. Als ik schuin de kamer inkijk zie ik meneer Bijlsma naakt op mijn bed zitten met een enorme erectie. Hij trekt iemand op zijn schoot en ik zie tot mijn schrik dat het mijn moeder is. Ze wipt lenig op zijn schoot en zie dat ze zijn enorme lul tegen haar kutje zet. Ik heb mijn moeder best wel eens naakt gezien, maar nu zie ik hoe ze zich in de schoot van meneer Bijlsma laat zakken. Mijn moeder is een kleine en redelijk slanke dame. Ze kreunt heel luid en ik zie hoe de mega pik van meneer Bijlsma beetje bij beetje in zijn geheel in haar gaat. In totale verwarring zie ik hoe ze intens beginnen te zoenen en mijn moeder begint steeds meer op zijn schoot te bewegen. Mijn hemel wat doet mijn moeder doet ze dit voor mij. Moet ze dit zodat ik mijn flatje kan houden. Ik hoor en zie hoe ze vol overgave de pik van meneer Bijlsma berijdt. Even denk ik ze wil vast dat hij snel klaarkomt zodat het snel voorbij is. Opeens minuten later komt ze zelf schreeuwend klaar en het is me duidelijk dat ze uitgeput is. Mijn moeder laat zich tegen meneer Bijlsma zijn borstkas zakken. Opeens zie ik dat meneer Bijlsma me aankijkt en dat hij me heeft gezien. Als verstijfd blijf ik staan en meneer Bijlsma geeft me een knipoog. Langzaam staat hij op en mijn moeder slaat de handen om zijn nek. Hij staat nu rechtop en ik zie dat zijn pik nog in haar zit. Meneer Bijlsma is echt een grote man en voor zijn leeftijd schijnbaar nog best wel fit. Op moment dat ik dat denk zie ik dat hij mijn moeder van zijn pik tilt. Zijn erectie is nog steeds indrukwekkend en priemt in zijn kruis. Zonder probleem pakt hij mijn moeder en legt haar op haar rug op het bed. Spreidt je benen Irma zegt hij want ik wil je nog een keer goed neuken. Ik zie dat mijn moeder haar benen gelijk optrekt en wijd spreidt. Voor mij goed zichtbaar gaat hij ook het bed op. Hij pakt zijn lul en ik realiseer me nu pas dat hij geen condoom gebruikt. Zonder pardon duwt hij zijn lul in haar kut en mijn moeder gilt met ja ja neuk me neuk me. Ik zie nu de brede rug van meneer Bijlsma, zijn witte billen en hij neukt mijn moeder in een moordend tempo. Mijn moeder wordt echt uitgewoond en ze schreeuwt het uit van geilheid. Wat heeft hij een conditie hij blijft maar gaan en dan opeens hoor ik hem grommen en mijn moeder gilt van ja ja spuit me vol spuit me vol. Voor mijn ogen komen ze beiden hoorbaar en zichtbaar samen klaar. Voor moment is het rustig en ik zie meneer Bijlsma rechtop komen. Hij gaat van het bed en ik zie mijn moeder liggen nog steeds haar benen wat gespreid.

(Meneer Bijlsma) nadat Irma heerlijk was klaargekomen in mijn schoot wilde ook ik me ontladen. Ze is uitgeput en ze laat zich tegen mijn borstkas zakken. Ik kijk op en opeens zie ik Bas staan. We kijken elkaar rechtaan. Hij is duidelijk geschrokken en ik geef hem een knipoog. Dat hij me niet betaalde en aan het lijntje hield en me voorloog hadden me echt kwaad gemaakt. Echter nu ik Irma zijn moeder heb leren kennen heb ik niets te klagen. Ja ik ga Irma nu echt goed neuken, daarna regelen we de financiŽn en dergelijke. Ik dirigeer Irma op haar rug op het bed en wil dat ze haar benen wijd spreidt. Ze kijkt me intens geil aan en doet wat ik zeg. Bas kijkt nog steeds en ik realiseer met dat hij ziet hoe ik mijn zeer harde erectie in zijn moeders kut duw. Irma is bloedgeil en schreeuwt ja ja neuk me neuk me. In tijden heb ik me niet zo kunnen laten gaan en neuk haar zeer intens. Ik blijf maar gaan maar opeens hou ik het niet meer ik schrik van mijn eigen gegrom. Irma gilt spuit me vol spuit me vol en als in tranche kom ik heerlijk klaar en ook Irma komt gillend klaar. Het voelt super en ik weet dat dit niet de laatste keer is geweest. Ik moet echt aan het werk en sta op en kleed me aan. Irma ligt uitgeput op het bed en ik loop naar haar toe en zeg ik moet gaan bel me vanavond dan ronden we de deal af. Ze knikt en ik vertrek. Bas staat buiten bij de deur en ik zeg tegen hem ga nog even een blokje om geef je moeder even de tijd om bij te komen. Ja doe ik zegt hij, maar je hebt het met mijn moeder gedaan op mijn bed. Streng kijk ik hem aan en zeg je moeder kan het niet helpen dat jij bij mij een huurschuld hebt en me hebt voorgelogen. Ja dat wel maar ze vond het heel fijn ze kreunde en schreeuwde. Dat is waar antwoordde ik, het is duidelijk dat ze een goede beurt welkom was, maar dat is iets tussen haar en je vader.

(Irma) ik weet niet wat ik doe en wat met me gebeurt. Meneer Bijlsma is een echte man, heeft een heerlijke mega penis en hij weet wat hij wil en is vol energie en passie. Nog nooit heb ik dit meegemaakt en ben ik zo vaak klaargekomen. Ik lig op het bed van mijn zoon en mijn kut is vurig en opgezwollen, voelt pijnlijk en heerlijk tegelijkertijd en het warme zaad van meneer Bijlsma zit nog grotendeels in me. Ik moet opstaan want ik heb hier afgesproken met Bas. Het heerlijke gevoel wil ik behouden en schiet mijn slipje aan. Het wordt gelijk vochtig maar voelt zo goed. Hij is al weg ik moet hem vanavond bellen, maar het komt zeker goed. Als ik aangekleed ben zie ik dat het bed ook nat is geworden, snel haal ik het af en hang het dekbed uit te drogen en gooi de besmeurde gelijk in de wasmachine. Het is echt een mooie woning met alles erop en eraan. Net als de wasmachine draait komt Bas thuis, hij is wat stil en vraagt wat is met mijn bed gebeurt. Ik kan moeilijk zeggen wat daadwerkelijk gebeurt is en geef een smoes dat ik thee heb gemorst toen in op het bed ging zitten. Hij reageerde afwezig en vroeg hoe ging het met meneer Bijlsma. Goed antwoordde ik, volgens mij komt het goed, ik bel hem vanavond voor de laatste details. Laten we koffie gaan drinken en een broodje eten stel ik voor en Bas knikt.

(Bas) als ik weer terug ben bij mijn woning draait de wasmachine en is mijn moeder weer gekleed. Ik vraag naar het bed en ze geeft zonder blikken of blozen een leugen. Volgens haar komt het goed met meneer Bijlsma. Ze ziet er vrolijk uit en als ze koffie wil gaan drinken en een broodje eten stem ik toe. Het beeld van meneer Bijlsma die met zijn enorme lul mijn moeder neukt komt af en toe voorbij. Ik hoor dan in mijn hoofd haar geile gillen en roepen en ik weet dat het allemaal komt door mijn huurschuld.

(Joop) vandaag is Irma naar Amsterdam voor gesprek met meneer Bijlsma. Voor de telefoon vond ik hem gisteren erg kort af en weinig begripvol. Nieuwsgierig en ongerust als ik ben bel ik Irma. Ik ben duidelijk de vroeg want Irma en meneer Bijlsma zijn nog in gesprek. Ik heb zelfs meneer Bijlsma gesproken en hij klonk stuk vriendelijker dan gisteren. Ja volgens mij heeft Irma hem wel kunnen bewegen tot een regeling. Ik ga iets eerder dan normaal naar huis en als ik net binnen ben het is iets na 4 uur komt ook Irma binnen. Ze heeft nog met onze zoon koffie gedronken en iets gegeten verteld ze. De deal met meneer Bijlsma moet vanavond afgerond worden. Ik ben wat teleurgesteld dat we het nog niet precies weten en laat dat blijken. Irma reageert bozig en zegt ik heb mijn best gedaan en jij kon niet dus ik heb gedaan wat ik kon en volgens mij komt het goed. Ze loopt naar boven en ik hoor haar douche nemen. Ja lekker ga ik ook doen denk. Als ik boven ben en mijn kleren uit heb komt Irma uit de douche. Ik vind haar echt knap met mooie borsten en haar zo vrouwelijke behaarde kutje. Haar blik is zelfverzekerd nadenkend en ze bekijkt mijn lichaam en dan opeens lacht ze met een veel betekenende blik. Als ik fris gedoucht en gekleed ben is Irma al bezig met het eten.

(Irma) Bas is wat stil als we samen koffie drinken en broodje eten. Hij is wel blij dat ik het het regel met meneer Bijlsma, maar vindt het erg dat hij ermee heeft opgezadeld. Bas moet zeker spijt hebben wat hij heeft gedaan, maar ikzelf voel me heerlijk nog nooit ben ik zo geneukt en klaargekomen en ik voel het zaad van meneer Bijlsma in me. Op de reis terug naar huis moet ik denken aan meneer Bijlsma en zijn enorme mannelijkheid. Zo groot en dik en zo krachtig en hard en mijn kutje voelt vurig pijnlijk en zo voldaan. Joop is ook al thuis en hij is duidelijk teleurgesteld dat het nog niet helemaal is geregeld, maar ik ben ook wel eens teleurgesteld en laat hem dat blijken. Ik moet me douchen realiseer ik me. Was mijn lichaam met een beetje zeep, mijn kutje spoel ik af met lauw water, maar wil wat in me zit nog koesteren. Als ik uit de douche kom zie ik tot mijn verrassing Joop staan die ook zich wil douchen. Hij is al uitgekleed en ik zie dat hij ondanks dat hij jonger is duidelijk minder fit is dan meneer Bijlsma. Een bierbuik en ja zijn mannelijkheid is echt klein in vergelijk tot hetgeen meneer Bijlsma in huis heeft. Ja Joop kan wel teleurgesteld zijn dat regeling nog niet rond is, maar na vandaag kijk ik toch anders naar hem als man. Na het eten ruimt Joop af en zet een kop koffie. Als we zitten en eerste kopje koffie op hebben bel ik meneer Bijlsma.

(Meneer Bijlsma) het was een vreemde lange dag geweest. Wat was het heerlijk geweest met Irma. Ze was eerst wat verlegen, maar het was duidelijk dat zij ook had genoten. Inmiddels ben ik ruim twee jaar gescheiden en heb ik drie betaalde contacten gehad op zakenreis maar dit met Irma was echt top en bijzonder geweest. Dat dit nog maar het begin was, was voor mij meer dan logisch. Als de telefoon gaat neem ik op met hallo met Paul en ik hoor haar zeggen met Irma. Fijn je stem te horen Irma zeg ik en hoe voel jij je heb je geen spijt. Nee het is helemaal goed, veel is me duidelijk geworden vandaag dus ja Joop die bij me zit nu en ik willen het heel graag regelen. Okť ik wil het ook regelen zeg ik, want ik vind je echt heerlijk En mooi Irma. Dat is fijn te horen zegt ze bijna verlegen. Geef me Joop maar even dan zal ik hem het voorstel doen. Met Joop hoor ik en ik besluit gelijk ter zake te komen. Joop in hoeveel termijnen kunnen jullie de schuld van Bas terugbetalen vraag ik hem. Joop aarzelt even en zegt dan 10 termijnen van 350 zou prettig zijn. Prima ik heb wel twee voorwaarden antwoord ik namelijk we zetten het op papier en ik wil ook huur van Bas verlagen van 700 euro naar 400, maar dan moet Irma mij daar waar nodig helpen met de huishouding. Een stilte valt en Joop zegt ik weet niet of ze dat wel wil het is een onverwacht en mooi voorstel, maar verrast me totaal. Geef mij Irma zelf maar weer even en ik krijg haar weer aan de lijn. Als ik haar het voorstel doe antwoordt ze verbaasd met de huishouding? Ik lach nou Irma ik ben inmiddels al jaren vrijgezel en wel weer toe aan een vrouw in mijn leven zoals jij. Je wordt mijn vriendin en ik jouw vriend want volgens mij wil jij dat ook. Ze zucht ja dat klopt en ik ga akkoord. Ik kom morgen middag langs met het contract en jij moet voor mij je mooie lekkere kutje gladscheren. Een aarzeling en met trillende stem hoe laat kom je morgen middag? Ik antwoord in begin van de middag. Oh Joop is morgen wel met vrienden op pad, biljarten en biertje drinken. Nou des te beter toch we hebben hem niet nodig en ook onze handen vrij.

(Joop) Irma belt met meneer Bijlsma en het valt me op dat ze zich met haar voornaam kenbaar maakt. Hij wil mij spreken en vraagt me wat mogelijk is. Tot mijn verbazing accepteerde hij mijn voorstel gelijk. Hij wil ook de huur fors verlagen maar dan moet Irma hem helpen in de huishouding. Een gek en ook mooi voorstel, Irma is een goede huisvrouw en sinds vertrek van Bas best wel onwennig met de tijd die ze over heeft. Alleen moet ze dat zelf wel willen ook dat zeg ik ook. Ik geef Irma de telefoon terug en ik zie dat ze wat onrustig is, maar ze stemt toe. Aan wat ze zegt begrijp ik dat hij morgen middag als ik met mijn maten weg ben met het contract langskomt. Ze beŽindigt het gesprek en we nemen nog een kop koffie. De avond verstrijkt we kijken wat tv. Op tijd gaan we naar bed en ik ben echt blij dat we een deal hebben een prima deal zelfs met de huurverlaging. Ben trots op Irma ze is een mooie slimme vrouw. Ik kruip tegen haar aan en even merk ik wat aarzeling aan haar kant. Mijn lul wordt al stijf en ik kruip gulzig op haar. Met grote ogen kijkt ze me aan en heel makkelijk glij ik in haar. Wat is ze heerlijk warm en vochtig. Voor ik het weet kom ik klaar bij alleen al dat gevoel. Irma glimlacht en zegt is goed hoor Joop kan gebeuren. Voldaan en blij val ik in slaap.

(Irma) wat een bizarre dag is dit zojuist heb ik met meneer Bijlsma gebeld en de deal is rond. Paul heet hij een leuke naam en mijn hemel ik word zijn vriendin een hulp in de huishouding wat een grap. Wel. een toestand hij wil ook dat ik mijn kutje glad maak voor hem. Ik weet dat Joop niet echt houdt van een gladgeschoren kut, maar ja het is niet anders. Als we in bed liggen kruipt Joop tegen me aan even schrik ik want hij wil vast met me neuken, maar jee in mijn kutje is nog steeds Paul zijn sperma aanwezig. Hij kruipt al op me en ik kijk hem aan en voel zijn erectie nauwelijks. Joop kijkt gelukzalig en hij komt vrijwel gelijk klaar. Hij komt altijd erg snel maar dit is echt een record, maar ach ik ben eigenlijk al lang blij en morgen komt Paul op visite. Blij, voldaan en ook wel wat onrustig voor de volgende dag val ik in slaap.

(Joop) we zijn op tijd wakker, Irma neemt eerst een uitgebreide douche. Als ze gereed is heeft ze leuk jurkje aan ze ziet er prachtig uit. Na een kort ontbijt gaan Irma en ik samen de boodschappen doen. Die middag half drie ga ik met mijn maten biljarten we hebben een toernooi en daarna een biertje drinken. Meneer Bijlsma komt ook met zijn contract wie weet zie ik hem nog. Het is tegen tweeŽn we hebben zojuist een kop soep gegeten als de bel gaat. Ik open de deur en het is meneer Bijlsma, hij heeft grote bos bloemen bij zich en ik ben verrast hij is een grote vitale man. Hij geeft mee een hand en loopt met me de kamer in. De mooie bos bloemen geeft hij aan Irma die het zichtbaar waardeert. Hij vraagt iets aan haar en ik hoor haar met trillende stem ja zeggen. Meneer Bijlsma pakt het contract en zegt ik heb je handtekening nodig Joop en we schudden dan elkaar de hand. Ik teken het contract en schut hem de hand. Ik realiseer me dat ik moet gaan en geef dat aan. Hij lacht en zegt ja dat begreep ik al, ik lust wel een kop koffie en wil met Irma haar rol verder bespreken. Irma kijkt hem op een bijzondere wijze aan en ik krijg wat vreemd gevoel. Ik ben werkzaam in de beveiliging en ook ons huis heb ik van de nodige techniek voorzien. Naast inbraakbeveiliging ook drietal cameraís en microfoons in kamer en keuken. Vlak voor vertrek zet ik deze impulsief aan. Als ik op mijn fiets stap heb ik al spijt ervan en schaam me voor mijn gedachten. Eenmaal aan het biljarten vergeet ik thuis.

(Irma) ik ben iets eerder wakker dan Joop en ik realiseer me gelijk dat vandaag meneer Bijlsma bij ons thuis komt met het contract. En ja ik moet mijn kutje nog gladscheren voor hem. Ik wilde het eerst gisteren voor het slapen gaan doen maar had zoiets beter morgen dan is het echt pril glad zonder dat het al weer stoppeltjes geeft. In de zomer zorg ik altijd wel voor goede bikini lijn, maar dit kost me wel de nodige tijd. Jeetje ik doe dit voor een man die ik nauwelijks ken, maar het idee dit voor hem te doen geeft me spannend opwindend gevoel. Ook moet ik nadenken wat doe ik aan, maar besluit een leuk jurkje aan te trekken, met eronder mijn meest sexi kanten setje. De ochtend vliegt voorbij ontbijten, boodschappen doen en voor lunch een kop eigen gemaakte maaltijdsoep. Als de bel gaat ben ik opeens weer vol bij hetgeen vandaag voor dag is. Paul komt hier bij ons thuis met het contract, maar het is duidelijk dat hij ooo andere plannen heeft zeker nu Joop weg moet. Een siddering gaat door mijn onderlijf. Hij komt de huiskamer met een prachtige boeket, hij draagt een mooi pak en ruikt heerlijk. Indringend kijkt hij mij aan en vraagt zachtjes is je kutje gladgeschoren? Ja antwoord ik en hij lacht. Joop moet weg geeft hij aan maar Paul zegt dat hij wel kop koffie lust en met mij verder de deal wil afspreken voor wat betreft mijn rol. Ik realiseer me dat hij me in mijn eigen huis wil neuken en eerlijk is eerlijk dat wil ik zelf ook. Joop stapt op zijn fiets en vertrekt.

Wordt vervolgd bij animo 😉

Zoek naar meer verhalen van Tenderbull...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Aliens Onder Ons - 26Door: Travestiet
Gelezen: 642x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Pijpen, Trio, Shemale, Strapon, Anaal
16-07
8.3
:: Lunch Met GevolgenDoor: Guilty Pleasure
Gelezen: 6066x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
15-07
8.7
:: De Hoer Spelen - 2Door: Nicole
Gelezen: 4321x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
8.1
:: Geile FotoshootDoor: Beffertje
Gelezen: 3156x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Meisje-Jongen Fotografie Pijpen Beffen
15-07
8.0
:: BevrijdingDoor: Xxx_pen63
Gelezen: 3152x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Milf, Interracial
15-07
8.8
:: Mandy's Bezoek Aan... - 2Door: Dirtymind
Gelezen: 4591x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Vingeren, Pijpen, Neuken, Parenclub,
15-07
8.5
:: De Geile BuurvrouwDoor: Htstones
Gelezen: 8296x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags:
15-07
7.6
:: Bart Op Vakantie - 3Door: Muffer
Gelezen: 7756x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
15-07
9.3
:: De Hoer Spelen - 1Door: Nicole
Gelezen: 7130x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
15-07
7.7
:: AnjaDoor: Johnnie
Gelezen: 6667x
Reacties: 7
Lengte: Lang
Tags:
15-07
8.8
:: Annaís Onverwachts BezoekDoor: Roodkapje
Gelezen: 5786x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Tiener
14-07
8.2
:: De OntmoetingDoor: DennisDeMens
Gelezen: 5643x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Ontmoeten, Daten, Zoenen, Vingeren, Liefde
14-07
8.3
:: Het Vervolg Van... - 1Door: Dirtymind
Gelezen: 6013x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Sex, Vingeren, Spuiten
14-07
8.3
:: Als Twee Druppels Sperma ...Door: Penpaal
Gelezen: 5402x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Tweelingzus, Foto's, Website, Neuken
14-07
8.3
:: Bart Op Vakantie - 2Door: Muffer
Gelezen: 14201x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags:
13-07
8.9
:: Het Neukpaleis - 5Door: Sofie
Gelezen: 3368x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
12-07
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!