Opwindend.Net
Het was een zaterdag ochtend waar ik gebeld werd door mijn broer Willem. Het was matchday Willem II zou vandaag thuisspelen tegen PSV en ging er vanuit dat hij mee zou gaan.

Niets was minder waar, hoestend kuchend en snotterend zei hij... is het goed als Samantha met jou mee gaat vanavond ik ben enorm ziek. Samantha was de oudste dochter van Willem en 16 jaar oud en niet te vergeten enorme PSV fan.

Ik kon Willem niet overtuigen om toch mee te gaan en stemde in. Het was 18:30 waar ik langs hun ging om Samantha op te pikken.

Godzijdank heb je niet je Ajax truitje aan grapte ik, anders mocht je echt niet naast mij staan. Ze lachte en zei dan zou ik keihard roepen dat je mijn vriend was en zou ik je mijn PSV sjaal om je nek slaan...

De sfeer was gespannen in het stadion, eigenlijk was er weinig verschil, omdat Samantha op dezelfde tempo de biertjes achter over sloeg als ik. De sfeer was super want dit was de dag waar PSV de pak slaag van hun leven kreeg 5-1 werd het maar Samantha kon er de humor er wel van in zien. PSV fans zijn lullenzuigers schreeuwde ik naar Samantha. Keihard schreeuwde ze terug... lekker toch en maakte van haar mond een grote rond O - figuur om te laten zien hoe een lul er in zou passen.

Samatha was altijd al een beetje gek, tikkeltje ordinair met haar grote gouden oorbellen. Truitje zo strak en kort mogelijk waar haar reeds te dikke borsten in gepropt werden. Eigenlijk was ze gewoon een beetje dik cq volslank met een dikke kont maar dat interesseerde haar niets.

Onderweg naar huis hadden we gek genoeg de grootste lol. We stonden voor een verkeerslicht waar opeens de auto rechts van ons naar ons toeterde. De raampjes stonden open en zag ik dat mijn ex Miranda naast ons stond.

Hey John, hoe is het riep ze vrij hard... Hey Mir, alles goed riep ik terug... even keek Miranda naar Samantha en vroeg nieuwe vriendin ? En nog voordat ik kon antwoordde schreeuwde Samantha heel hard... ja ik ben zijn nieuwe lullenzuiger en maakte met haar hand en mond een trekkende en pijpende beweging. Ik klapte met mijn hand hard op Samantha’s schouder die auw riep en maakte ik een verontschuldigende gebaar naar Miranda.

Op dat moment toeterde de auto’s achter ons dat het groen was en ik snel wegreed. Keihard lachte we en schudde ik mijn hoofd.

Wat nou zei Samantha... je zei het zelf dat PSV fans lullenzuigers waren. Ja maar dat was mijn ex zei ik... ja dus... zei Samatha. Je bent mijn nichtje niet mijn vriendin antwoordde ik.

Pfff wat denk je zelf dat ik nooit een lul in mijn bakkus heb gehad... daar was het ordinaire meisje weer, alleen gek genoeg keek ik nu anders naar Samatha. Los van haar dik lijf met grote rondingen had ze een mooi kopje op en betrapte ik mezelf dat ik even naar haar grote borsten keek.

Ook Samatha zag dit en zei ja kijk maar naar mijn dikke tieten en drukte deze omhoog met haar twee handen... iedere jongen wilt aan deze voelen ook jij... ik lachte als een boer met met kiespijn.

Je bent mijn nichtje gekkie... ja dus ... of heb je soms een klein pikkie en greep zo met haar tussen mijn benen. Ik lachte en duwde haar hand weg en corrigeerde snel mijn stuur.

Ik denk dat ik je pijn zou doen met mijn pikkie grapte ik terug...

Ja ja...laat zien dan zei ze... ik beschouwde alles nog steeds als een geintje alleen de blik op Samantha’s gezicht vertelde mij anders. Nou laat zien dan drong ze wederom aan.

Alweer glimlachte ik... kom op dan oom John laat dan zien als je zegt dat hij zo groot is... eigenlijk was ik serieus, ik denk dat mijn 20 centimeter lange lul er best wel mocht zijn en die ex vond hem te groot als ik hem doorduwde.

Hier naar rechts riep Samatha opeens... het was een reactie dat ik mijn stuur omgooide en wist dat dit niet de weg was naar huis... dit was de weg naar de universiteit... waarom dan vroeg ik verbaasd ?

Ja dat zie je zo, er was geen andere keus dan wederom naar rechts af te buigen waar we opeens op de parkeerplaats van de universiteit uitkwamen.

En nu dan vroeg ik Samatha... nou parkeer de auto daar achter in de hoek ik moet pissen zei ze lachend.

Kutje kon je die 5 minuten niet wachten tot je thuis was... Neuh ik moet heel erg.. heb je zakdoekjes vroeg ze ?

Daar in de zijkant van de deur... Samatha stapte uit en liep voor de auto de bosjes in maar nier verder dan een paar meter waar ik haar nog steeds duidelijk kon zien door de autolichten die op haar schenen.

Naar mij kijkend trok ze zonder schaamte haar broek en onderbroek omlaag waarop ik haar kutje zag, duidelijk was deze helemaal kaal geschoren. Nu hurkend zag ik de pisstraal tussen haar benen de bladeren raken... nog steeds keek ze naar mij waarop ik eigenlijk wilde wegkijken alleen deed ik dit niet.

Ze veegde met het zakdoekje tussen haar benen en gooide deze tussen de struiken .

Terwijl ze terugliep naar de auto stak ze haar tong uit. Ze stapte in en zei ordinair, liet je nou met opzet de lichten aan zodat je naar mijn kut kon kijken.

Even wist ik niks te zeggen... maar trok de stoute schoenen aan en zei, ja klopt nu kon ik je dikke kont zien en dat ongeschoren kutje van je... ze schoot in een lach maar antwoordde sluw... dus nu dat je mij naakt heb gezien mag ik jouw grote lul zien of heb je toch een kleine pikkie ?

Gek genoeg wist ik ergens dat ze het echt meende.. was het de bier die aansloeg... ik heb je maar half naakt gezien antwoordde ik, je kleine tieten heb ik niet naakt gezien... het was het uitdaging die werkte want Samatha drukte op het lichtje van de binnenverlichting die aanging en trok wederom zinder schaamte nu met twee handen haar truitje omhoog.

Twee belachelijk grote borsten schudde heen en weer en om heel eerlijk te zijn geen een ex van mij had zulke grote borsten. Het waren van die uiers die je alleen maar in pornofilmpjes zag.

Nou laat zien dan... zoals gewoonlijk dacht ik weer met mijn lul ipv gezond verstand. En stond nu toe hoe Samantha wederom haar hand op mijn kruis legde alleen nu trok ze mijn riem los en maakte de knoopjes van mijn broek open. Mijn lid was al half stijf dus zou alleen maar meer indruk wekken als ze hem zou zien.

Met haar kleine hand kroop ze mijn boxershort in en voelde hoe ze mijn lid vastpakte. Een kleine verbazing was opeens op haar gezicht verschenen. Ik kwam iets omhoog en trok ik met twee handen mijn broek en short omlaag waarop mijn hamer tevoorschijn kwam.

Ik zette de auto uit en drukte op het knopje voor ook de binnenverlichting uit te zetten. Nee zei Samantha ik wil nog even kijken terwijl ze nu met twee handen mijn lid masseerde.

Ik kon er niet om liegen nichtje of geen nichtje het moment was te geil om te stoppen en legde ik mijn hand op de achterkant van haar hoofd. Beiden wisten we wat er ging gebeuren.

Ik voelde een warme natte zachte mond over mijn lid gaan maar deze griet wist van wanten... met een kleine ruk beweging trok ze mijn voorhuid omlaag en ontblootte ze mijn eikel. Met grote ronde slagen voelde ik haar tong mijn eikel bewerken, terwijl haar rechterhand tegelijkertijd mijn paal aftrok.

Ik maakte het licht uit en kon het niet laten om in haar tieten te knijpen. Zo enorm zacht en groot voelde ze aan... ik zou liegen als ik zei dat ik haar niet zou willen neuken en wreef nu met mijn hand tussen haar benen. Alsof het zo voorbestemd was kwam ze omhoog en met een zwoele stem zei ze... zullen we neuken op de achterbank...

En zo klinkt goede muziek in je oren, dit is wat ik wilde horen... ik trok haar omhoog trok mijn broek omhoog en opende mijn portier. Het voordeel van een stationcar is de ruimte dacht ik op dat moment. Maar stapte weer terug in de auto. Vragend keek ze mij aan... ik woon 3 minuten hier vandaan beter in bed toch zei ik. Een glimlach kwam op haar gezicht.

In de tijd dat we naar mijn huis toe reden appte Samantha met Corry haar moeder dat we nog naar de supporterscafe zouden gaan. Mijn broer Willem lag al te slapen en Corry zat bij de buurvrouw aan de wijn. Mooi dacht ik kwam dit allemaal even goed uit

Ondanks dat we 5 minuten van elkaar vandaan woonden voelde het toch raar aan. Alleen de geile gedachtes waren mij de baas en parkeerde ik de auto op mijn oprit.

Eenmaal binnen liep Samantha voorop en liep eigenlijk meteen naar boven. Natuurlijk kwamen ze vaak over de vloer alleen niet om de deze reden. Haar kont die voor mijn neus heen en weer ging maakte mij alleen nog maar geiler. Ik kon niet van haar af blijven en aangekomen op mijn slaapkamer voelde ik haar tong die net nog om mijn eikel draaide nu om mijn tong draaien.

Terwijl mijn hand nu onder haar truitje zat en de ene hand tussen haar benen kneep, voelde ik haar handen wederom mijn broek open maken. Ik schopte mijn schoenen uit en stond toe hoe Samantha mijn broek en short omlaag trok.

Ik wilde van alles met haar doen en was dit ook zeker van plan. Nu bijna beide halfnaakt duwde ik haar op bed. Waar we elkaar mond en gezicht aflikte vroeg ik of ze de pil slikte. Met een spottend lachje antwoordde ze... al vanaf mijn twaalfde ... wat bij mij vragen opriep !

En hoe oud dat je de eerste neukte ? Ehm ook twaalf ergens was ik niet verbaasd... zij was dit type meisje die Jan en alleman neukte en liet zich misbruiken voor aandacht, geld of gewoon voor de fun.

Een ding was zeker ik zou Samantha neuken. En terwijl Samantha’s mond alweer mijn lid had gevonden keek ik nu naar haar ontblote brede heupen... haar dikke blote bovenbenen die licht cellulitis had maar bovenal twee dikke kale schaamlippen die uitdagend naar mij keken en gekust wilde worden.

Ik drukte mijn mond op naar urine ruikende vagina en liet mijn tong naar binnen glijden en merkte dat ik nog nooit een kutje zo graag likte als deze.

Beneden tussen mijn benen was het vuurwerk, alsof ze zich wilde bewijzen, likte Samatha nu hevig aan mijn ballen terwijl haar hand mijn harde paal stevig aftrok. Ondanks haar kleine maar stevige lijf was ze sterk, want voordat ik het wist lag ik nu opeens op mijn rug met haar grote kont boven mijn gezicht.

Ik voelde hoe ze mijn been omhoog duwde en was verbaasd hoe opeens een tong over mijn schijtgat heen en weer ging.

Verdomme dacht ik zij is echt supergeil en kon het niet laten om het zelfde te doen. Haar grote witte dikke kont maakte mij gek en likte nu als een verslaafde seksmaniak aan haar kontgat en weer terug naar haar dikke schaamlippen.

En voordat ik het wist draaide ze zich om... dit was het moment en liet ik haar begaan.

Ze wist waarmee ze bezig was, ondanks haar leeftijd had ze ervaring en werkte mijn eikel tussen haar schaamlippen.

Niet meer dan vier keer op en neer gaan en de 20 centimeter waar ik zo trots op was waren verdwenen. Haar ogen rolde heen en weer en genoot ik van het uitzicht van de twee dikke uiers die boven mijn gezicht heen en weer zwaaide. En bukte voorover en vond wederom mijn mond waar onze tongen hevig om elkaar heen draaide liep haar speeksel mijn mond in.

Ik wil je in ieder gaatje neuken zei ik hijgend dat geil werd beantwoord werd met “ dat mag” ... ook je kontgaatje ... dat mag, zei ik toch en glimlachte ze.

Waar ik normaal makkelijk een uur kon neuken voelde ik na een kwartier mijn zaad al omhoog pompen. Kut ik ga al komen zei ik... ik wilde nog niet in haar goddelijke kutje spuiten want haar urinegeur van haar kutje maakte mij helemaal gek en wilde haar absoluut nog een keer likken. Het enige wat in mij opkwam was ... pijp me snel...

Samantha bleek er geen problemen mee te hebben en sprong van mij af. Nu zo diep mogelijk als ze kon liet ze zeker 3/4 van mijn paal in haar mond glijden en als een schooljongetje die voor de eerste keer klaarkwam kreunde ik het uit.

Ik keek toe hoe gulzig Samantha mijn zaad wegslikte... met een geile blik glimlachte ze naar mij... dat was veel... ben ik goed of ben ik goed in lullen zuigen vroeg ze met een lach...

Als ik geweten had dat je al neukte op je twaalfde dan had ik je toen al geneukt zei ik hijgend... ze glimlachte.

Met wie was je eerste keer een klasgenootje vroeg ik nieuwsgierig. Even was ze stil ... met Michael !

Michael ? welke Michael toch niet je oom Michael mijn jongste broertje ? Ze knikte ja...

Michael heeft een paar jaar gezeten en toen hij vrij kwam heeft hij een jaartje bij mijn broer Willem op zolder gewoond. Wilde je het zelf vroeg ik ? Ik was gewoon verbaasd ... ze vertelde toen pap en mam 15 jaar getrouwd waren zijn ze toch een weekend weg geweest. Dat feest kon ik mij nog herinneren.

Die avond had oom Michael veel gedronken, pap en mam gingen na het feest weg en Michael en ik gingen naar huis.

Daarna kwam hij bij mij in bed liggen en verkrachtte hij mij... zeker 7 of 8 keer dat weekend.

Toen pap en mam thuiskwamen vertelde Michael dat een vriendje was blijven slapen en dat ik had gezegd dat pap en mam ervan af wisten. Michael dacht dat het wel mocht. Ik kreeg op mijn kop en moest meteen met mamma naar de dokter voor de morningafter pil en kreeg daarna de gewone pil. Daarna deden we best vaak als mam en pap werken waren of weg waren.

Ik voelde mij schuldig tegenover haar maar was eigenlijk geen haar beter en het leek erop alsof Samantha er vrede mee had.

Ik haalde beneden wat te drinken voor ons, we praatte nog even maar nog geen kwartier erna zat mijn eikel weer in haar mond en likte mijn tong alweer haar beide gaatjes.

Nu achter haar liggend verdween mijn harde lul weer tussen haar schaamlippen en kon ik het niet laten om de vraag te stellen. Heeft Michael jou ook in je kont geneukt. En antwoordde kreunend ja bijna iedere keer terwijl ik hard doorstootte. Gek genoeg maakte haar antwoordt mij nog geiler dan ik al was.

Met enorm veel speeksel maakte ik haar kontgaatje nat en alsof hij ervoor gemaakt was verdween mijn lul net makkelijk in haar kontgat als in haar natte kut. Om de zoveel stoten wisselde ik van gaatje en dacht even terug aan al mijn exen en keren dat ik ooit geneukt had.

Geen één keer was zo geil en lekker als met Samantha.

Ik vroeg mijn broer Willem nooit meer mee naar het voetballen want Samantha had verteld dat ze nu Willem II fan was geworden... soms gaan we niet eens naar de wedstrijd maar neuken we de hele avond bij mij thuis...

Zoek naar meer verhalen van Cumlover ...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Dagje SaunaDoor: Karel
Gelezen: 794x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.3
:: De Oude Vaas - 2Door: Robb Breen
Gelezen: 3299x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Solo, Mastrubatie, Milf
24-05
8.0
:: Hulp Nodig Bij...Door: Rik
Gelezen: 4099x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
24-05
6.5
:: Cynthia, Getemd - 5Door: K9Jack
Gelezen: 2162x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dieren, Extreem, Trio, Spannend
24-05
8.2
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 10546x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
9.0
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 2246x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.2
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 3955x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.1
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 6417x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 9131x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.4
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 3245x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 5014x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3380x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7613x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3300x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.1
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4365x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 9270x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!