Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Chantal - 2

De Beloning

Lieverd wakker worden wordt er in mijn oor gefluisterd, ik schrik wakker nog wat suf open ik mijn ogen en kijk in de prachtige smaragd groene ogen van Chantal.

Koffie dan maar slaapkop zegt ze, als mijn ogen eindelijk echt open zijn is ze uit het zicht in de keuken al bezig met de koffie.

Ik lig ontspannen in de hoek van de bank even bij te komen als Chantal van uit de keuken roept ben je er klaar voor.

Moet ik klaar zijn voor een kop koffie roep ik terug, Nee suffe voor mij is het antwoord van Chantal.

Om de hoek van de keuken verschijnt het hoofd van Chantal, haar ogen twinkelen uitdagend en rood gestifte lippen lachen me te gemoed.

Als ze de keuken uitloopt valt mijn mond open, wauw wat ziet ze er verschrikkelijk lekker uit.

Mijn ogen gaan van boven naar beneden over haar lichaam en ik krijg het warm van wat ik zie.

Haar en make-up zijn gedaan inclusief rood gelakte nagels, ze draagt een donker groene BH waarvan de stof doorschijnt en haar opwinding laat zich zien in de vorm van twee stijve tepels die hun best doen door de stof te komen.

Een piepkleine string van de zelfde stof bedekt haar vrouwelijkheid, haar venusheuvel duidelijk afgetekend tegen de transparante stof.

Chantal heeft haar slanke benen gehuld in groene kousen en een paar pumps met een eng hoge hak maken makken dit feest voor mijn ogen compleet.

Mijn verlekkerde blik doet Chantal licht blozen, heupwiegend loopt ze mijn kant op.

In het midden van de kamer draait ze verleidelijk een rondje bukt een beetje en toont me haar heerlijke billen gevolgd door een wulpse blik over haar schouder.

Als ze bij de bank is aangekomen bukt ze om de koffie neer te zetten, mijn hand gaat richting haar kont maar voor ik die lekkere billen kan strelen krijg ik een tik op mijn vingers.

Nee nee mannetje, alleen kijken niet aankomen zegt Chantal streng maar met een glimlach.

Ze gaat dicht tegen me aanzitten haar rode lippen gaan naar mijn oor en ze fluistert drink je koffie lieverd wetende dat mijn gedacht bij hele andere dingen zijn.

Chantal drinkt haar koffie een rode lipafdruk op het kopje achterlatend, kijk schat zegt ze schalks die afdruk heb jij als ik met je klaar ben overal op je lichaam.

Rustig drinkt ze haar koffie onderwijl kletsend ik luister afwezig mijn gedachte bij haar lichaam, als ik mijn koffie op heb zegt ze ik zal je er nog een geven je moet zo wel goed wakker zijn.

Chantal staat op bukt voorover en pakt mijn kopje, haar billen zijn vlak bij mijn gezicht en ik moet me inhouden ze niet te kussen.

Als ze naar de keuken loopt wiegen haar billen verleidelijk heen en weer net als op de terugweg haar volle borsten doen, ze is bezig me gek te maken.

Ik wil even langs je zegt ze, dit keer niet haar kontje maar haar vrouwelijkheid bewust vlak langs mijn gezicht bewegend.

Lieverd doe je shirt eens uit ik heb de verwarming niet voor niks hoger gezet zegt ze met een knipoog.

Met ontbloot bovenlijf zit ik op de bank als Chantal zegt zo nu is het mijn beurt, haar lippen gaan naar mijn oor ze fluistert genieten schat ik bijt niet.

Haar warme lippen kussen mijn hals en nek er gaat een rilling door mijn lijf, ze bijt zachtjes op mijn oorlel en zuchtend zegt ze ten minste niet hard.

Met haar nagels gaat Chantal over mijn borstkas, haar lippen vinden de mijne en vol passie beginnen we te zoenen mijn handen gaan naar haar rug als ik haar aanraak verbreekt ze de zoen en bijt op mijn onderlip.

Luisteren zegt ze streng en pas als mijn handen weer op de bank liggen zoent ze me verder.

Haar vingers vlinderen over mijn bovenlijf draaien rondjes rond mijn tepels, ik geniet van elke seconden.

Chantal gaat verzitten en begint met haar borsten over mijn bovenlijf te strelen, ik voel haar stijve tepels door de stof van haar bh mijn huid tintelt ervan.

Haar ene borst houdt ze voor mijn ogen en ze likt haar stijve tepel door de stof heen, hmmm lekker fluistert ze waarna ze bij haar andere borst het zelfde doet.

Chantal legt een hand op mijn knie en begint zacht te strelen over mijn broek, haar borsten drukken tegen mijn bovenlijf en terwijl ze mijn hals kust en mijn oorlel steeds met haar tong streelt gaat bij iedere streling haar hand net iets hoger op mijn been.

Zacht strelend over mijn dij tot ze bijna mijn lies bereikt waarna ze stopt en haar hand op mijn andere knie legt en van vooraf aan begint.

Ik heb kippenvel over heel mijn lijf en mijn broek begint te knellen, als haar zachte strelingen over mijn dij bij mijn andere lies zijn aangekomen stopt ze.

Chantal staat op en gaat tussen mijn benen staan met haar heerlijke billen mijn kant op.

Ze bukt en tussen haar benen door zie ik haar volle schaamlippen in haar string.

Heel gemeen gaat ze met haar billen op mijn kruis zitten en begint over mijn inmiddels duidelijk zichtbare erectie te draaien met haar kontje.

Ik kan gekreun niet meer onderdrukken, Chantal draait haar hoofd over haar schouder terwijl ze haar billen harder tegen me kruis drukt. Heb je het moeilijk schat zegt ze terwijl haar wijsvinger tegen haar rood gestifte lippen houdt en me stout aankijkt.

Ik zal je even lucht geven, ze staat op en draait zich om. Buigt zich voorover naar me toe de aanblik van haar borsten maakt het me moeilijk, haar getuite lippen komen vlak bij mijn gezicht en zachtjes blaast ze haar hete adem in mijn hals.

Als ze weer omhoog gekomen is zegt ze vragend, weet je wat het lastige is van jouw gek maken maar voor ik antwoord kan geven beantwoord ze haar eigen vraag.

Dat ik er zelf ook zo ongelofelijk opgewonden van wordt, terwijl ze voor me staat begint ze haar borsten te kneden en haar tepels tussen haar vingers te rollen. Hhhm kreunt ze zo lekker weer likt ze haar eigen tepels en kijkt me geil aan. Strelend over haar zij bereiken haar handen haar billen ze geeft zich zelf een ferme tik en kreunt hmmmm.

Chantal gaat met een hand naar de voorkant van haar string langzaam gaat haar wijsvinger tussen de stof en haar huid ze streelt de buitenkant van haar schaamlippen en kreunt zacht.

Langzaam duwt ze haar vinger tussen haar lipjes nog geen 10 cm van mijn gezicht meer gekreun ontsnapt uit haar mond. De stof van haar string kleurt donkerder door haar eigen sappen, even speelt ze met haar klitje en ik zie haar spieren trillen dan stopt ze en haalt haar natte vinger uit haar string ze houd de vinger glimmend van haar eigen geil vlak bij mijn gezicht buigt voorover en likt hem af.

Ik ben gek aan het worden van verlangen en mijn broek begint pijnlijk te knellen.

Chantal begint kusjes te geven op mijn bovenlijf, mijn hals, oorlel en borstkas hebben rode afdrukken van haar lippen.

Op haar knieŽn gaat ze tussen mijn benen zitten en mijn buik en zij kleuren ook rood van de mond afdrukken die ze achter laat.

Met haar tanden begint ze mijn riem los te maken de knopen worden door haar vingers met rood gelakte nagels snel geopend.

Til je billen eens op lieverd zegt ze, zodra ik dat doe heeft ze in een vloeiende beweging mijn broek en boxershort op mijn enkels gekregen.

Geheel naakt lig ik voor haar op de bank, Chantal streelt mijn bovenbenen tot mijn liezen ik ril.

Haar mond geeft kusjes van mij dij tot in mijn lies en als ze haar tong door mijn lies beweegt heb ik het niet meer.

Chantal streelt mijn ballen heel zachtjes alsof het kostbare parels zijn buigt voorover en likt mijn zak neemt 1 bal in haar mond en terwijl haar tong over mijn zak likt wisselt ze van bal als ze een bal in maar mondje heeft sabbelt ze erop ik tril over heel mijn lijf.

Vanaf mijn zak begint ze zich een weg te kussen over mijn erectie onderwijl spelen haar vingers met mijn ballen.

Van onder haar wenkbrauwen kijkt ze me stout aan, lieverd zegt ze wat heb je heerlijk speelgoed voor me meegenomen. Een hand streelt mijn ballen de andere streelt mijn stijve haar mond gaat naar mijn eikel eerst likt ze er aan dan neem ze mijn eikel in haar mond en steeds een beetje verder gaat haar mond over mijn lul.

Terwijl ze me steeds verder in haar mond neemt verwent haar tong mijn eikel, niet meer instaat om meer geluid te maken als kreunen geniet ik.

Ze neemt me heel diep in haar mond ik voel haar neus tegen mijn buik dan weer omhoog tot allen nog mijn eikel tussen haar lippen zit en haar tong over het gaatje likt.

Chantal kan ik nog net uitbrengen dit hou ik niet lang meer vol, geil kijkt ze met mijn stijve in haar mond recht in mijn ogen en begint me sneller te pijpen ze kneed mijn ballen.

Haar hoofd gaat op en neer steeds sneller en o zo diep mijn eikel tot in haar keel, vingers laten mijn ballen tintelen.

Mijn benen beginnen te trillen en ik voel mijn zak samentrekken dit moedigt Chantal aan om nog sneller te gaan.

Mijn kreunen gaat over in een oerkreet en terwijl ik heftig klaarkom zie ik Chantal geil naar me kijken soms slikken maar haar handen en hoofd stoppen niet.

Het heftig pijpen gaat over in rustig sabbelen en zuigen al heeft Chantal hem nog steeds helemaal in haar mond en kneden van mijn ballen word met haar nagels zacht over mijn zak strelen.

Ik lig uitgeput op de bank, Chantal gaat rustig door en zuigt me helemaal leeg pas als er geen druppel meer uitkomt en ze hem helemaal schoon heeft gelikt laat ze mijn lul uit haar mond los.

Ze doet alsof ze een klodder uit haar mondhoek terug haar mond in veegt en likt haar vingers af slikt komt omhoog en zegt hmmm je smaakt heerlijk ik wil straks nog wel een portie.

Chantal zeg ik dit was hemels, dat verdien je lieverd is haar antwoord.

Maar ik heb een belangrijke vraag zegt ze met een zwoele en stoute blik in haar ogen.

Ik kijk vragend en dan zegt ze lachend hoe vaak op een dag kan je dit.

Lieve Chantal zeg ik als je dit bij me doet en er zo verschrikkelijk lekker bij loopt gaat het me vast nog wel een paar keer lukken vandaag, heb je zoveel stoute plannen met me dan.

Chantal lacht ondeugend kruipt tegen me aan en fluistert blijf bij me tot morgen en je dan ervaar je het.

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Chantal - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (0)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 556x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1184x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 1943x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4941x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6793x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophieís Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2697x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4069x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3150x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7282x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3166x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4110x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8274x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8124x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4502x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7292x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9834x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!