Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Chantal - 3

Verlangens

Chantal lag in mijn armen, samen op de bank waren we nog even aan het nagenieten.

Zeg wat ik je wil vragen vind je me knap zegt Chantal, He waar komt deze vraag opeens vandaan antwoord ik haar.

Nou zeg op vind je me knap vroeg ik vraagt ze nogmaals, ja lieverd ik vind je knap maar ook mooi, lief, leuk en lekker.

Waar komt dit opeens vandaan schat, als ik niet helemaal wild van je zou zijn lag je nu toch niet in mijn armen op de bank.

Nou ja jeetje hoe vertel ik dit zonder de sfeer te verpesten is haar antwoord.

Gewoon bij het begin beginnen lekkerding, tja hoe zal ik beginnen zegt Chantal terwijl ze recht op gaat zitten en me aankijkt.

Toen ik nog met Rick samen was keek je nooit naar me en ik had de indruk dat je me lelijk vond, o bedoel je dat is mijn antwoord dat heb ik zo uitgelegd kom weer lekker liggen.

Chantal twijfelt maar gaat toch weer tegen me aanliggen.

Ten eerste was je de vriendin van mijn beste vriend beetje ongepast om je met mijn ogen uit te kleden vind je niet, tja daar heb je een punt maar.

Voor dat ze verder gaat zeg ik, wie maakte de keuze voor coltruien en blouses die alle dat lekkers bedekken.

Ze bloost ja ik en Rick was ook nooit van de complimenten dus ben ik nogal onzeker na al die jaren.

Lieve Chantal je bent echt mooi en hebt een heerlijk lichaam, die volle borsten en dat ronde kontje hmmm en als je dan ook nog stout naar me kijkt met die prachtige groene ogen word ik helemaal wild.

Ja jeetje nu word ik verlegen, dat hoeft toch niet het is de waarheid fluister ik in haar oor.

Chantal draait haar hoofd mijn kant op geeft me een kus en zegt, ik besef nu pas hoe slecht mijn relatie met Rick was wat ben jij anders zeg en dan bedoel ik niet alleen tijdens het vrijen.

Ik ben ook blij dat het over is tussen jou en Rick, die eikel had me wel eens mogen zeggen dat je een heerlijke stoute meid bent.

Chantal kijkt me verlegen aan, dat was ik ook helemaal niet Rick keek niet naar me om en de seks stelde helemaal niks voor maar dat had ik je al gezegd.

Nou als je in dit soort lingerie rond loopt dan snap ik er niks van dat hij niet naar je om keek.

Dus je vind het mooi, ik heb het speciaal voor jou gekocht Rick vond lingerie maar lastig omdat het weer uit moet.

Nu is het mijn beurt om te blozen, schat mooi je bent heerlijk volgens mij ben je heel veel tekort gekomen hoogtijd omdat samen in te halen.

Chantal kijkt me aan met een stoute blik, daar wil ik het nog even overhebben mag ik mijn verlangens met je delen.

Chantal lief lekkerding van me graag zelfs, deel je verlangens en ik denk dat een heel groot deel ook mijn verlangens zullen zijn.

Ze gaat verzitten en begint, even denken lingerie vind ik opwindend om te dragen en jij vind dat helemaal niet erg dus dat komt goed moet het mooi en sexy zijn of vind je het goed als ik soms ook eens iets geils of stouts aan trek ?

Lieverd het klinkt allemaal heel erg opwindend wat had je in gedachten dan, nou soms zie je wel eens latex of leer op tv en van die setjes met een open kruis en gaten bij de tepels zegt ze en draait verlegen haar hoofd een beetje weg.

Chantal daar hoef je toch niet verlegen van te worden het lijkt mij het einde om jou in alle soorten lingerie te zien mooi, geil of stout zolang jij het draagt is het altijd lekker om naar te kijken.

Ze lacht en zegt dat komt helemaal goed heerlijke vent, en speeltjes ben je van de speeltjes ik heb ze wel eens bij de Etos gezien van Durex maar nog nooit gekocht.

Stoute meid volgens mij wil je gewoon alles op seks gebied gaan ontdekken, lingerie, speeltjes standjes en ga zo maar door, ik zou het heerlijk vinden omdat samen met jou te gaan doen zolang we eerlijk zijn en als een van ons iets niet wil dat zegt gaan we een hele hete tijd te gemoed.

Chantal kust me en zegt dan moeten we maar gaan beginnen vind je niet hup aankleden jij, ze springt van de bank en roept wel opschieten hoor en schiet de slaapkamer in.

Een beetje verbaasd blijf ik achter in de woonkamer en begin me snel aan te kleden als de slaapkamerdeur open gaat verschijnt Chantal 2.0 de standaard zwarte broek heeft plaatst gemaakt voor een strakke legging in een soort namaak leer en de blouse is van een heel ander model kort tot op haar billen en het bovenste knoopje zit ter hoogte van haar borsten.

Mag ik zo met je mee zegt ze terwijl ze een rondje draait op verleidelijke hakken, ja zeker wel lekkerding waar wil je naar toe dan we zouden de hele dag binnen blijven.

Kom nou maar mee je merkt het vanzelf wel ze pakt mijn hand en trekt me mee naar buiten ik kan nog net mijn jas van de kapstok pakken.

Eenmaal buiten sla ik mijn arm om haar heen en laat mijn hand op haar bil rusten, ze kruipt dicht tegen me aan en samen lopen we de stad in.

In het centrum aangekomen word de winkelstraat gemeden Chantal stuurt me een kant op en heeft duidelijk haast, straatje links dan rechts even oversteken nog een keer links ze stopt en geeft me een heerlijke zoen.

Kijk daar moeten we zijn schat ze wijst naar de winkel van Christine Le Duc, hoogtijd om samen te shoppen voor een heerlijke stoute tijd.

Ik krijg een tik voor mijn kont en Chantal loopt de winkel vast in, eenmaal binnen begint ze bij de lingerie.

Vind je dit wat zegt ze een mooi donkerblauw setje omhoog houdend of liever deze of deze verschillende setjes komen voorbij sommige mooi andere stout en er is een setje gewoon erg geil, samen maken we een keuze en met 5 setjes gaat Chantal richting kassa even wachten roep ik haar terug.

Wat zegt ze we hebben toch waar we voor kwamen, deels zeg ik en pak haar hand.

We lopen naar de speeltjes het aanbod is enorm net als het formaat van sommige speeltjes, wat zou je willen proberen vraag ik.

Chantal krijgt een kleur en bloost, nou iets om samen te gebruiken en iets voor als je er niet bent.

We bestuderen diverse speeltjes in het begin pakt Chantal ze nog wat onwennig uit het schap, op advies van de verkoopster wordt het een setje met diverse trillende speeltjes en een dildo leuk om mee te beginnen zegt ze verder nog wensen.

Ik zeg voor nu is dit het wel even of niet Chantal nou zegt ze als de verkoopster dit vast mee neemt naar de kassa wil ik samen met jou nog even in die hoek kijken.

Samen lopen we naar de andere kant van de winkel en komen bij de afdeling voor bondage kom eens met je oor zegt ze, ik wil ook wel eens door je vastgebonden worden en dat jij alle controle hebt het hoeft niet gelijk maar het idee wind me al verschrikkelijk op.

Als jouw dat fijn lijkt stoute Chantal moeten we maar eens kijken naar een setje om je aan het bed vast te zetten.

Chantal kijkt me verliefd aan, wat ben je toch lief voor me wat volgt is een lange zoen.

Dit is een verdekt hoekje van de winkel en tijdens de zoen voel ik de tepels van Chantal tegen mijn borstkas drukken ik besluit haar even te plagen en laat mijn hand aan de voorkant haar broek in glijden met grote ogen kijkt ze me aan wat doe je zegt ze.

Ik antwoord niet maar laat mijn vingers langzaam tussen haar schaamlippen bewegen een kreun ontsnapt aan haar lippen, even snel speel ik met haar klitje ik stop en haal mijn hand uit haar legging lik mijn vingers af en zeg het wind je zeker verschrikkelijk op dat belooft wat voor thuis.

Ik krijg een tik tegen me kont en ze zegt zogenaamd boos fijn nu ben ik geil en laat je me wachten tot thuis, geduld schatje zeg ik je komt straks niets te kort.

We kiezen samen een bondage start set en gaan naar de kassa om alles te betalen, met 3 tassen vol lopen we terug richting haar huis.

Chantal kijkt verschrikt in de verte daar zegt ze en wijst aan het begin van de straat loopt Rick met zijn nieuwe vriendin onze kant op.

Dat maakt toch niet uit zeg ik jij bent veel leuker sla mijn arm om haar en samen lopen we de straat in, mij opmerking lijkt Chantal zelfvertrouwen te hebben gegeven en ze loopt heupwiegend naast me.

Als we uiteindelijk bij Rick aankomen kijkt hij verbaast en zegt jij en Chantal samen die zag ik niet aankomen.

Voor ik wat kan zeggen komt Chantal tussen beide en zegt kom schat hoe wij een stel zijn geworden leg je een andere keer maar uit je moet mee naar huis om mij te verwennen.

Rick blijft stom verbaast achter, ik kijk Chantal aan ze zegt dat is je eigenschuld moet je maar niet aan me klitje zitten.

Chantal heeft duidelijk haast en in een raptempo lopen we naar huis.

Als we binnen zijn leg ik de tassen op de eettafel en neem Chantal in mijn armen zo lekkerding we hebben genoeg in huis om er een wilde avond en nacht van te maken.

Chantal lacht zal ik je dan eerst maar eens de slaapkamer laten zien aan de bank hebben we straks echt niet voldoende.

In de slaapkamer staat een boxspring met nachtkastjes en het hoofd en voeteneind zijn van steigerhout en steigerbuis gemaakt ik zie gelijk mogelijkheden om de bondage set te gebruiken.

Wat doen we met eten vraagt Chantal ik heb geen zin om te koken dat is zonde van de tijd.

Zal ik eten bestellen vraag ik, goed idee zegt Chantal dan ga ik vast batterijen pakken voor ons speelgoed ze wil de slaapkamer uitlopen maar ik pak haar stevig vast even wachten schat zo kan je er niet bij blijven lopen verbaast kijkt ze me aan.

Armen omhoog zeg ik en ze kijkt me aan met een blik van wat wil die nu weer maar doet haar armen toch omhoog, haar blouse heb ik binnen no time uit getrokken en met een vloeiende beweging en zachte streling over haar billen heb ik ook haar legging op haar enkels.

Ze stap uit de broekspijpen en kijkt me aan, ja schat de verwarming staat niet voor niets hoog en zo zie ik je het liefst.

Chantal kijkt me ondeugend aan dat geld voor mij ook dus uit die broek en dat shirt, nee nee even geduld als het eten straks is bezorgt doe ik dat met liefde maar ik moet zo nog naar de deur.

Ze loopt langs me en om me te plagen bukt ze om haar blouse van de grond op te pakken die heerlijke billen en die volle schaamlippen ik word zo opgewonden als ze zo staat pak haar bij haar heupen en duw mijn kruis tegen haar kontje, ze komt omhoog draait zich om kust me zacht en fluistert ook een standje wat we kunnen proberen en heupwiegend loopt ze weg.

Chantal heeft batterijen gevonden en is druk bezig de diverse speeltjes van de juiste te voorzien, ieder speeltje word aandachtig bestudeerd ze voelt hoe het trilt tegen haar wang mijn opmerking dat ze daarvoor niet bedoeld zijn geeft dan moet je maar laten zien waarvoor wel als antwoord waarbij ze pretoogjes laat zien.

Het bestelde eten wordt bezorgt en als de deur dichtvalt staat Chantal al in de gang met mijn handen vol begint ze gelijk mijn broek los te maken, uitstappen en geef dat eten maar hier of moet ik je shirt uittrekken ze neemt het eten over en als mijn shirt uit is loop ik achter haar aan de kamer in.

Het eten smaakt lekker en onder het genot van een biertje worden de borden leeg gemaakt, Chantal loopt langs om de borden naar de keuken te brengen ik geef een tik tegen haar kont en zeg blijf even in de keuken tot ik roep.

Gaat het lang duren vraagt ze misschien is mijn antwoord, wat moet ik dan doen tijdens het wachten.

Dat ligt er aan schat ben je stout vandaag heel stout zegt ze, doe dan je bh en string maar uit en vergeet je kousen niet vanuit de keuken komt een bh richting tafel gevolgd door een string en een paar kousen en nu roept ze.

Pak nog eens een biertje voor me dan kom ik zo bij je roep ik terwijl ik druk bezig ben kaarsjes aan te steken in de slaapkamer de speeltjes heb ik uitgestald op het nachtkasje samen met een pakje condooms.

Ik hoor de koelkast open en dichtgaan gevolgd door het bekende geluid van het openen van een flesje.

Zet maar op de aanrecht en ga er naast zitten, als ik de keuken in loop zit Chantal ongeduldig te wachten op het aanrecht naast haar staat een biertje.

Om haar te plagen pak ik het biertje en neem een slok en ik dan zegt ze sorry schat ik geef haar een zoen en hou gemeen het koude flesje tegen haar tepel.

Een rilling gaat door haar heen maar ze zegt niets ik ga voor haar zitten op een keuken trapje en vraag kom eens hier met je been, haar voet zet ze op mijn knie en ik begin een netkous aan te trekken het boord van de kous even netjes doen en van de gelegenheid gebruikmaken om haar dij te strelen dan bij het volgende been het zelfde.

Lieverd kom eens staan ik help Chantal van het aanrecht, het stoute setje wat we gekocht hebben bestaat uit netkousen een korset dat de borsten opduwt maar niet bedekt en een string met een openkruisje.

Ik help haar het korset aan te doen en het staat fantastisch haar string gaat aan en dan kunnen de jarretels aan de kousen worden gemaakt.

Hoe voelt het vraag ik, erg stout ik heb billenkoek nodig zegt Chantal met een ondeugende blik in haar ogen terwijl ze haar kontje naar me toe draait ik geef een pets op een bil hmmm dat voelt lekker fluistert ze.

Ik pak haar vast en begin een heftige zoen mijn handen op haar billen zo staan we in de keuken te zoenen ze duwt zich tegen me aan het voelt heerlijk als onze monden even los van elkaar zijn kreunt Chantal in mijn oor ik wil je.

Ik til haar op en ze slaat haar benen om mijn middel, zoenend loop ik richting slaapkamer als ze de deur opent fluistert ze dit word heerlijk.

Zachtjes leg ik haar op bed het kaarslicht danst over haar lichaam wat ga je doen wacht maar af zeg ik in haar oor gelijk even een kus in haar hals gevend.

Even doe ik niks en ik zie Chantal vol spanning wachten op wat komen gaat, ik pak het eerst speeltje en zet het aan een zacht gezoem vult de kamer.

Als ik het tegen haar oorlel hou is hmmmm wat ik haar hoor zeggen langzaam ga ik vanuit haar hals richting haar borsten eerst zacht tegen de enen dan de ander voor ik haar tepels streel, de alle stijve tepels lijken nog harder te worden en Chantal kreunt een voor een probeer ik de speeltjes op haar tepels bij allemaal is kreunen alles wat ze doet.

Ik leg de speeltjes even aan de kant en kus Chantal haar hals langzaam kusjes gevend ga ik op weg naar borsten eerst kneed ik ze neem een voor haar tepels tussen mijn lippen en laat mijn tong ze verwennen als mijn mond lager gaat rol ik haar tepels tussen mijn vingers.

Mijn mond geeft kusjes rond haar vagina ze is opgewonden en haar lipjes staan open, als ik haar lippen kus en lik begint ze te hijgen.

Terwijl mijn mond haar lippen kust zet ik een van de speeltjes op haar klitje als ik het aanzet word het hijgen heftiger en neemt de spanning toe wanneer ik het speeltje heen en weer beweeg begint ze te trillen verstijft en kermt.

Het speeltje blijf ik heen er weer bewegen en mijn vinger glijd tussen haar schaamlippen ga door zegt Chantal tussen het hijgen door en als ik met drie vingers haar G-spot streel terwijl het speeltje rond haar klitje zoemt word ze luidruchtiger hard kreunend en op haar onderlip bijtend komt er een heftig orgasme door haar lijf.

Als ik tegen haar aan kruip kijkt ze me smekend aan en zegt lieverd nu wil ik je in me voelen, neem me en doe het ruig.

Daar ligt ze in lingerie mijn Chantal, als ik mijn eikel tussen haar lippen duw pakt ze mijn billen en trekt zich naar me toe.

Langzaam glij ik in haar wat is ze heerlijk strak en o zo nat, met lange stoten begin ik haar te nemen Chantal begint te kermen ja lekker duw die paal van je diep in me het voelt zo goed.

Ik speel met haar borsten kneden, tepels rollen en Chantal word luider, ram die paal in me harder ik heb het nodig.

Hard en ruw neem ik Chantal ze kijkt verschrikkelijk geil naar me ik voel haar kutje samen trekken en ze komt kermend klaar haar sap loopt tussen haar billen.

Chantal kijkt me wild aan gaat op handen en voeten zitten en kijkt geil achter om kom op kanjer ik ben nog niet klaar met je als ik achter haar zit pakt ze mijn stijve en begeleid me haar kutje in.

Nu moet je echt ruw worden schat dat vind ik lekker, ik leg mijn handen op haar billen en begin te stoten.

Harder spoort ze me aan ik duw me diep in haar en ons vlees kletst op elkaar ze blijft me aan sporen o ja ga door dit is geil ik geef haar een klap op haar bil en dat bevalt haar.

Ruw neukend en haar billenkoek gevend gaat Chantal schokken ze krijgt een heel heftig orgasme en zakt door haar handen ik glij uit haar en ga naast haar liggen.

Ze draait zich naar me toe en kijkt me verliefd aan, je bent de eerste die me verwent zoals ik het wil ik ben nog nooit zo heftig klaar gekomen.

Ik krijg een zoen en ze zegt bijna al mijn wensen zijn uitgekomen, welke is er nog over dan vraag ik.

Chantal kleurt rood buiten het vastbinden is anale seks ook een wens, ik kus haar en zeg als jij dat wil doen we dat toch pak eens een condoom.

Behendig brengt Chantal een condoom aan om mijn stijve, het zal wel pijn doen schat zeg ik nog, heerlijk is haar antwoord.

Als Chantal op handen en voeten zit neem ik achter haar plaats en duw mijn eikel tegen haar sterretje ze duwt haar billen naar achter en stukje voor stukje gaat mijn stijve haar kontje in.

Chantal ademt zwaar en kreunt een beetje van de pijn, als mijn eikel voorbij haar kringspier is geeft ze een gil en ik stop van schrik.

Ze draait haar hoofd ik zie tranen in haar ogen maar ze vraagt me smekend wil je doorgaan weet je het zeker vraag ik ze knikt en fluistert wil je me dit gunnen.

Langzaam duw ik mijn stijve verder tot ik helemaal in haar zit als ik begin te stoten snikt ze even twijfel ik maar naar een paar keer stoten stopt het snikken en gaat over in gehijg.

Met mijn handen op haar heupen stoot ik met lange halen in haar kontje ze kreunt bij iedere stoot en ik zie haar hand zoeken naar een speeltje als ze het gevonden heeft zet ze het op haar klitje nog luider word haar kreunen.

Ik merk aan alles dat ze er van geniet en als ze begint te knijpen met haar billen en haar stem luider wordt sla ik op een bil JAA roept ze sla me dat heb ik verdient.

Ik neuk Chantal ruw en haar billen worden rood het maakt haar alleen maar geiler als ze bijna komt stop ik verschrikt kijkt ze om.

Ga eens liggen schat zeg ik, met mijn stijve nog in haar kontje ligt ze op haar buik ik pak haar vast en draai ons om ze ligt boven op me onder een kussen pak ik haar dildo vandaan en leg hem in haar hand.

Zet deze eens tussen je lipjes Chantal duwt de dildo in haar kutje ik voel hem langs mijn stijve schuren.

In haar oor fluister ik lekkere geile Chantal neuk je zelf met die dildo ze luister en terwijl ze zich zelf neukt maak ik stoot bewegingen in haar kontje nu het speeltje op je klitje zetten ook naar die opdracht luistert ze heftig hijgend en kermend gaat Chantal richting een hoogte punt als mijn handen ook nog haar borsten bespelen en ik in haar tepels knijp komt ze gillend klaar en golf na golf spuit uit haar kutje.

Langzaam haalt ze de dildo tussen haar lipjes vandaan en rol van me af ze zoent me en zegt dank je ze gaat op haar rug liggen en zegt kom hier geile vent.

Ik ga op haar buik zitten en Chantal haalt het condoom van mijn stijve, duwt haar borsten bij elkaar en zegt neuk mijn tieten .

Ik begin te stoten en iedere keer als mijn eikel boven haar borsten uit komt likt ze er aan ik sta op knappen en als ik zeg dat ik ga komen antwoord ze spuit me vol ze steekt haar tong uit en als ik kom spuit in recht in haar gezicht ze slikt zaad loopt langs haar wang en haar neus ze laat haar borsten los en zuigt me leeg slikt en zegt ik hou van je.

Als ze even later bij met ligt zegt ze huilend vond je het niet erg, Nee lieve Chantal eerst vond ik het eng om je pijn te doen maar toen je begon te genieten deed ik het met liefde.

Waar heb ik jou aan verdient zegt ze, nou lieverd die vraag is wederzijds.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (11)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Jeanet, De Buurvrouw - 8Door: Johnnie
Gelezen: 2974x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-05
9.0
:: Rosanne Heerlijke HoerDoor: Frecolnago
Gelezen: 3450x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
25-05
8.4
:: Sophie’s Belevinissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 1487x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
7.7
:: [1] Seks In Opdracht Van...Door: UndercoverMax
Gelezen: 4574x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Opdracht, Pijpen, Beffen, Neuken, Telefoonsex
25-05
8.7
:: Dagje SaunaDoor: Karel
Gelezen: 6334x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.6
:: De Oude Vaas - 2Door: Robb Breen
Gelezen: 4678x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Solo, Mastrubatie, Milf
24-05
8.0
:: Cynthia, Getemd - 5Door: K9Jack
Gelezen: 2606x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dieren, Extreem, Trio, Spannend
24-05
8.2
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 11989x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 2461x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.3
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 4837x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.1
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 6780x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 9675x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.4
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 3643x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 5250x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3447x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7729x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!