Opwindend.Net
E-dating-1 Destiny, Mijn biologiejuf en….. slet

Introductie.

Het wemelt op het internet van seks-dating sites waarbij vrouwen zich op de meeste geile manier aanbieden. Je komt werkelijk alles tegen. Het probleem is dat veel van die profielen nep zijn en dat deze aanbiedingen er alleen maar opgericht zijn om zogenaamde credits te kopen zodat je betaald voor flauwekul berichtjes. Toch ga ik ervan uit dat achter die nep profielen echte vrouwen zitten en als een ode aan deze nep dames begin ik aan deze serie. De profielnamen zijn enigszins aangepast.

Een week geleden begint dit verhaal met een berichtje van Destiny
“Ik weet niet wat het is vandaag met me maar ik kan je maar niet uit mijn gedachten krijgen Rickie. Ik denk steeds opnieuw aan je en hoe je lul zich in mijn kutje boort terwijl je me vastgebonden hebt aan het bed. Ik hoop niet dat je dat erg vindt dat ik dat denk. Het lijkt me ook zo ongelooflijk lekker! Kun jij je er ook iets bij voorstellen?” Geile kusje van Destiny.

Een dag later gevolgd door een tweede berichtje
“Ik stuurde je gisteren een berichtje Rickie, maar ik was nog iets vergeten daarin. Wist je dat jij jouw zaad in gedachten in mijn gezicht hebt gespoten? Ik kon het bijna proeven zo lekker vond ik dat. Dat wilde ik je nog even laten weten, want ik denk dat jij dat ook lekker zou vinden om te doen of niet?” Liefs Destiny

Ik lees de berichtjes en bekijk haar profiel. Destiny is een iets donkergetinte vrouw van midden dertig, getrouwd en ze woont ergens in Zeeland. Ze heeft, zo te zien, mooie donkere ogen en heerlijk volle dikke lippen. Een echte pijpbek om het maar zo te zeggen. Bij het tweede bericht heeft ze nog een andere foto meegestuurd en daarop staat ze op doorzichtige hoge hakken en heeft ze kousen aan die aan der achterkant bij elkaar worden gehouden door een visgraat achtige structuur. Ze bukt volledig ver voorover en kijkt achterom geil de camera in. Dit totaal plaatje geeft een heerlijke blik op haar volle kont en ik zie de string tussen haar billen zitten. Als ik goed kijk dan zie ik enige glinstering bij haar kut. Het beeld past volledig bij de eerste twee berichtjes die zij gestuurd heeft en dat spreekt mij wel aan. Ik besluit te reageren.

“Hoi Destiny, wat je beschrijft spreekt me wel aan. Alleen hoe kom ik daar waar jij me hebben wil. Heb je hier ervaring mee? Vertel, schrijf me wat je geil maakt en hoe ik je geil kan maken want zomaar mijn zaad in je gezicht spuiten is een aanlokkelijk idee maar klaarkomen is het einde van een spel en ik speel het spel liever zo lang mogelijk. Dus kom op met je geile verlangens. Geef je bloot en over een die heerlijke geile onderdanige gevoelens die je beschrijft te hebben en wie weet.......” Rickie

Binnen 5 minuten volgt er een antwoord van Destiny
“Ik wil heel graag weten wie achter dit profiel schuilt, hoe ik je mag gaan noemen? Natuurlijk gaat het spel heel lang duren of kan je niet zolang vol houden? De manier is toch om te ontdekken hoe we elkaar geil maken of niet? Ik zal maar beginnen met een voorspel een rollenspel waarbij ik de docent bent en jij de student, spreek dat je aan? Je wordt zeker naar het kantoortje gestuurd om gestraft te worden.”

Mijn rectie daarop.
“Kijk daar heb ik wat aan en ben benieuwd hoe dit gaat lopen. Het lijkt me leuk om een soort ketting verhaal te maken en dan kijken of we een supergeil spannend verhaal kunnen maken. Voor nu heet ik gewoon nog Rickie en als we verder komen dan geef ik wellicht wat meer van mij bloot🥴.
Maar om gestraft te worden moet ik iets gedaan hebben wat een reden is om mij te straffen. Misschien had jij iets aan (kijk naar je foto) waar ik geil van werd en dat was iets te opvallend of iets anders. Wil jij het verhaal beginnen dan pak ik hem van je over?
Dag juf😜”

Nou Borko, ik had vandaag een rokje aan. Ik was iets aan het uitleggen aan de leerling die voor jou zit. En toen ik mij vooroverboog, stopte jij je vinger in mijn poesje! Dat is natuurlijk wel erg stout en nu moet jij voor straf naar mijn kantoortje komen. Dat begrijp je toch wel? Een steeds geiler wordende Destiny.

Nou, nou dat is wel een erg direct begin.
Zo zou ik beginnen en dan kan ik gelijk eens kijken hoeveel tekst ik hier kwijt kan.

En hier begint dus het verhaal dat ik schrijf voor Destiny, Biologie juf en slet in wording.

In gedachte verzonken zit ik in de klas in afwachting van de juf biologie. Niet mijn sterkste vak. Ik hoor je aankomen lopen en ik kijk automatisch naar de deur want ik heb namelijk een ontzettend lekkere biologie juf. Het bijzondere aan haar is dat zij zich een dag in de maand ontzettend opwindend kleed. De rest van de maand is het gewoon een degelijk saaie lerares maar die ene dag in de maand is ze gewoon heel anders en lekker, Lekker is misschien iets te simpel uitgedrukt. Ik vind haar dan namelijk ontzettend geil. Ze heeft roodbruin haar en een paar lippen waar je u tegen zegt. Ze heeft lange benen zie uitkomen bij een geweldig mooi kont en dan heb ik het nog niet over haar borstpartij gehad, ongewoon mooie grote borsten minstens een C maat misschien een D. Oh ja en niet te vergeten, ze geeft verdomd lekker les

En vandaag zou zo maar weer de dag kunnen zijn waar ze mij en de klas mee gaat verrassen. Op het moment dat ze de klas binnenkomt gaat er een schok door me heen en ik word geiler dan geil. Ze heeft lange laarzen aan met mooie nylons, een niet zo kort rokje en een witte blouse die strak om haar tieten zit. De borsten puilen nog net niet haar blouse uit. “Goede morgen klas, hebben we er weer een beetje zin in vandaag” zegt ze zwoel. Ik kijk om me heen en zie dat alle ogen op haar gericht zijn. Ik ben niet de enigste die geil en opgewonden is.

De les begint en je beweegt als een hinde door de klas. Ik zit helemaal achteraan en op een gegeven moment loop je naar achter om aan Wilma, de leerlinge die naast me zit, iets uit te leggen. Daarbij draai je kont naar mij toe en je bukt iets voorover en ik kijk langs je kousen naar je billen. Quasi nonchalant krab je even over een van je billen en daarbij schuift de rok iets omhoog. Ik zie dat je geen slipje aanhebt en ik kijk pardoes in je natte kut. Als je ook je benen nog iets uit elkaar doet kan ik me niet beheersen en ik steek twee vingers tussen de natte lippen van je kut zo bij je naar binnen. Je geeft geen krimp maar duwt met je reet je kut dieper op mijn vingers. Het lukt me om drie keer mijn vingers in de kut op en neer te laten bewegen en dan kom je omhoog en mijn vingers glijden je natte kut uit. Je draait je om en kijkt me geil aan ennaar mijn natte vingers.

Dan pak je mijn hand en duw je de vingers, die net heerlijk in je natte kut hebben gezeten in mijn mond, en loopt zonder om te kijken weer naar voren en vervolgd de les. De rest van de klas heeft hier, zo te zien, niets van gemerkt. Ik proef de geilheid van je geile grot en snuif de lucht ervan op. Ik zit met een gigantisch dikke harde stijve lul naar jouw lichaam te staren. Dit was de beste biologieles ever denk je bij jezelf. Je gaat achter je lessenaar zitten en schrijft iets op een briefje. De zoemer gaat en we staan allemaal op. Tergend langzaam kom ik overeind en wanneer ik als laatste de klas wil verlaten en langs je bureau loop houd je me tegen en geeft me een briefje.

"Vanavond om 8 uur bij thuis, dan mag je me helemaal slopen want ik ben zo geil geworden van die vingers van jou", gevolgd door je adres en mobiele telefoonnummer. Je draait je om en biedt mijn je kont aan. Je bukt voorover en spreidt je benen. Ik zie je natte kut en ram mijn twee vingers weer bij je naar binnen. "Zo, jij bent een geile slet" zeg ik tegen je en je kreunt aan een stuk door "jaaahhhh ik ben zo'n geile slet, vinger me klaar please. Ik moet klaarkomen nu". Ik rag mijn vingers in je natte doos en je duwt als een volleerde slet je kut tegen mijn hand. Dan stop ik en zeg tegen je. "Vanavond gaan we verder, doei geile juf", trek mijn vingers terug en loop de klas uit en laat je geil smachtend achter. Ik geef je een handkus en zie een ongekend geile blik in je ogen. Je mond staat open en je borsten gaan als een gek op een neer. Ze ziet mijn bobbel in mijn broek en likt geil haar lippen af. Ik moet me beheersen want ik kan haar nu niet neuken en met mijn harde pik loop ik de gang op. Het wordt een lange dag.

De dag verloopt verder veel te traag voor mij. Ik krijg de beelden van de gebeurtenis eerder vandaag niet uit mijn hoofd en tijdens de pauze besluit ik haar kort te appen. Als ze echt een geile slet is dan wil ik weten of ze ook op een willekeurig moment hieraan toe kan geven. “Hoi juf, slet, als voorproefje van vanavond wil ik graag twee foto’s van je hebben. Een van die lekkere tieten van je en een van je geile natte kut. Ik wil weten of je echt klaar voor me bent en dat je sletterige genoeg de moeite waard bent om door mij gesloopt te worden.” Zoef, weg is het berichtje. Een kleine twintig minuten later trilt mijn telefoon en ik loop naar een stil plekje. Ik heb twee foto’s ontvangen. Op de eerste foto hangen de tieten van mijn juf uit haar blouse en kijkt ze geil over de rand van haar borsten in de camera. Op de tweede foto zit he wijsgespreid op het toilet en heeft ze met een hand haar kut enigszins geopend. Ik zie dat ze zeiknat is. Ik zit een kort berichtje bij. “Is dit sletterig genoeg voor jou om de rest van de dag door te komen”, gevolg door een knipoog. “Ik weet genoeg”, is alles wat ik antwoord.

Goedgemutst ben ik onderweg naar mijn juf en misschien is het goed dat ik iets over mijzelf vertel. Ik ben dus Rickie en ik heb geen klein pikkie. Nee ik ben gezegend met een knots van 20 cm en bpvendien is mijn eikel gemiddeld iets groter dan normaal. Ik heb dus een soort drilpaal, een lul met een kop erop. Verder heb ik altijd al een soort dominantie over me en niet geheel onbelangrijk als ik klaarkom dan spuit ik veel en ver en ik heb een vrij hoge libodo. Ik ben dus een gelukkig mens. Met een lekkere hard pik in mijn broek ben ik onderweg naar mijn juf en ik besluit om haar gelijk zoveel mogelijk aan mij te onderwerpen. Met de ervaring van vandaag in mijn achterhoofd moet ik mijn juf echt omtoveren tot een gewillge slet. Zij wordt mijn persoonlijk biologie project.

Als ik bij haar flatje aankom druk ik op haar belletje en de deur gaat open. Ik loop de twee trappen op kom bij haar deur aan. Die staat al op een kier dus ik duw de deur open en loop naar binnen. Mijn juf staat in een zijden kamerjas in de kamer en zij kijkt mij via het raam aan. Ik zie twijfel en dat is precies waar ik op gehoopt had. Ik loop naar haar toe en leg mijn handen op haar schouders en fluister vervolgens in haar oor. “Weet je het zeker, juf, weet je zeker dat je als slet, teef en hoer door mij afgeneukt wilt worden. Weet je zeker dat je mij toestaat alles met je te mogen doen. Weet je zeker dat als ik je nu op je knieën duw en mijn pik voor je gezicht houdt dat je mij gaat pijpen en mijn zaad in je gezicht gaat ontvangen omdat ik zin heb mijn zaad tegen je geile koppie te zien schieten en dan te zien hoeveel van mijn zaad in je geile pijpbek terecht komt”

Terwijl ik deze woorden spreek voel ik hoe er schok na schok door haar heen gaat. Ik weet genoeg, grijp een kussentje, draai haar om en duw haar op haar knieën. Ik knoop mijn broek los en zeg tegen haar. “Laat maar eens zien wat voor pijpslet je bent en of je mijn zaad uit mijn lul weet te zuigen, dus aan het werk juffie”. Met haar handen trekt zijn mijn broek en boxershort naar beneden en ik zie haar verschrikt kijken wanneer ze mijn harde dikke lul op en neer ziet bewegen. Die reactie had ik wel verwacht van haar en is namelijk altijd dezelfde. Ik geniet daarvan, het maakt me sterk. Ik zie hoe ze haar lippen likt en deze tuit om ze vervolgens tegen mijn dikke eikel aan te zetten. Ze kijkt me geil smachtend aan. En dan glijden haar lippen over mijn eikel. Haar ogen worden groter en mijn eikel neemt bezit van haar mond. Ik voel haar tong over mijn eikel flitsen en ze zuigt hard waarbij haar lippen naar buiten krullen. Als een zuiger heeft ze zich vastgezet op mijn pik. Ze ademt door haar neus en dan begint ze me te pijpen. Langzaam beweegt ze haar hoofd op en neer. Het is een heerlijk gevoel. “Dat doe je lekker, ik wist wel dat je een pijpslet was als ik naar die geile lippen van je kijk. Je bent gewoon geboren om je lichaam aan mij te geven. Als aan jou is perfect een aanwezig om genomen te worden Het is allemaal van en voor mij”. Ze kreunt en zuigt likt en pijpt door. De warme lucht die ze via haar neus over mijn pik uitademt daalt als een warme deken over mijn pik heen. Ik verlies mijn zelfbeheersing en voel me oppermachtig geil worden. Ik pak haar hoofd met beide handen vast en begin haar hard in haar mond te neuken. Wanneer ik dit doe kreunt ze hard en ik duw mijn lul steeds diepen bij haar naar binnen. Dat er slijmsporen mee terugkomen en ze kwijl lekt interesseert me geen ene lor. Dit is wat zij wil en ik wil haar zo.

“Ik ga zo lekker mijn pik leggen in je geile bek en in je gezicht. Dat is toch waar je naar verlangt” Juffie kijkt omhoog en ze knikt zo goed als dat gaat. Mijn zeiknatte lul gaat steeds sneller en dieper haar mond en ze maakt constant geile keelgeluiden wanneer mijn eikel tegen haar keel aankomt. Ik voel dat ik ga komen en laat haar dat weten door ook harde kreun te laten horen. Ik duw mijn pik maximaal in haar mond en vanuit mijn inwendige zaadfabriek verzamelt het sperma zich op weh naar buiten en ik voel hoe de eerste straal via mijn eikel tegen de achterkant van haar keel schiet. De eerst straal is altijd de krachtigste en verschrikt trekt ze haar hoofd naar achter. Er loopt een golf zaad uit haar geile mond op hetzelfde moment dat een tweede straal uit lul mijn haar vol ik haar gezicht raakt. Zo schiet ik straal na straal heerlijk zaad tegen haar gezicht. Bij ieder straal kreunt ze hard. Ze weet mijn lul te pakken en neemt hem weer in haar mond. De laatste straal schiet mijn lul uit en ze zuigt zich vast. Trillend sta ik op mijn benen en ik kijk naar het gezicht van mijn juf. Het zaad druipt van haar gezicht op haat zijden ochtendjas. Ze kijkt me aan, laat mijn lul los en slikt de laatste hoeveelheid in haar mond opgevangen zaad heerlijk door. Vervolgens likt ze mijn lul schoon en met haar handen probeert ze zoveel mogelijk zaad nog in haar mond te duwen. Haar hele gezicht is nat van mijn spermadouche. “Zo, dat moest ik even kwijt”, Zeg ik tegen haar.

Ik trek mijn T-shirt over mij hoofd uit, trek haar omhoog en maak met mijn T-shirt haar gezicht verder schoon. Daarbij trek ik ook haar ochtendjas uit en dan pas kan ik haar bewonderen. Ze heeft een zwarte bh aan die een beetje doorschijnt gevolgd door een grote hoog zittende jarretelgordel, dito kousen en een mooie slip die haar heerlijk billen omvatten. Zo staat ze op hoge haken voor me. “Sorry, ik was nog niet klaar en ik was aan het treuzelen waardoor ik de tijd vergaat en toen je aanbelde heb ik vlug een ochtendjas aangedaan. Ik ben de hele dag geil op je geweest en kon niet wachten tot je zou komen. Wat je net gedaan hebt is een van mijn wildste fantasieën geweest en ik wist niet dat het zo lekker kon zijn. Dat komt natuurlijk ook door die lekkere hard lul van want je hebt prachtig gereedschap. Als biologie juf wil ik die graag nog een keer nader onderzoeken”. Al die tijd heeft ze mij, iets onzeker, met haar hoofd iets naar beneden gericht aangekeken en als er iets is waar ik van kan genieten zijn, zogenaamd, zelfverzekerde, maar onderdanig geile vrouwen.

Met mijn vinger onder haar kin duw ik haar gezicht iets omhoog en ik geef haar een zoen. Ze opent haar mond en onze tongen vinden elkaar. Dat ik nog een klein beetje van mijn eigen zaad proef dat deert me niets. Terwijl onze tongen elkaar verkennen. Streel ik met mijn beide wijsvingers haar tepels die hard door de doorschijnende stof van haar BH heen prikken. Ze kreunt geil in mijn mond en terwijl mijn vingers haar tepels strelen maakt haar tong steeds wildere en geile bewegingen in mijn mond. Wisselend duwt ze haar bekken naar voor en naar achteren zo geil is ze. Mijn half stijve pik wordt weer hard. Ze slaat een arm om mijn nek en met haar andere hand streelt ze mijn harde pik. Zo staan we elkaar geil af te tasten en ze kreunt onophoudelijk in mijn mond. Als ze uiteindelijk haar lippen van de mijne haalt zegt ze. “Ik ben de hele dag al zo ontzettend geil en toen jij vandaag je vingers pardoes in mijn kut duwde had ik het niet meer. Ik hoop niet dat Wilma iets gemerkt heeft en ik ben je dankbaar dat je toch weggelopen bent want ik was er klaar voor om in de klas als een slet genomen te worden zo geil was ik en ben ik nog”. Weer duwt ze haar mond op de mijne en ik laat langzaam mijn rechterhand van haar tepels af naar beneden zakken. Als ik bij de rand van haar slipje aankom spreidt ze automatisch gewillig haar benen. Plagend laat ik mijn vingers langzaam in haar broekje zakken en ze duwt haar kut constant in de richting van mijn hand. Als eerste kom ik haar klit tegen en die probeer ik juist te vermijden. “Nee, nee plaag me niet zo, voel hoe geil ik ben, ik ben klaar voor je. Je mag me hebben hoe en waar je wilt maar please, please stop me plagen.” Ze praat gejaagd. Toch vermijd ik nog even het contact met haar klit en ik laat mijn vinger van de linker lies tussen haar benen glijden. Alles is nat daar en wanneer ik aan de onderkant haast tussen haar billen mijn vingers langzaam over haar kut weer naar bovenhaal, ram ik twee vingers in haar kut en duw ik mijn duim vol op haar klit.

Van geilheid en genot zakt ze door haar knieen en ik zak met haar mee. Wijd gespreid zittend biedt ze mij haar kut aan. Haar slip is doorweekt en ik vinger rustig en gestaag haar soppende natte grot. “Dus de biologiejuf, biedt zich aan mij aan. Je bent bereid je helemaal te geven. Je wilt mijn slet zijn en ik mag je hebben wanneer ik dat wil. Klopt dit juffie?. “Ja, ja, ja, neem me als je slet, hoer, teef, sloerie, neem me, neem me, neem me”.

“Nou dat gaan we dan maar doen, juffie, want ik ben klaar voor de tweede ronde”. Ik trek haar omhoog en in een beweging sleur ik haar mee naar de bank. Daar trek ik haar slipje uit en laat haar plaatsnemen op de bank. Gewillig spreidt ze haar benen en ik zie een natte smachtende wachtende kut. Ik kniel op de grond en plaats mijn lul voor haar speet. Normaal zou ik haar eerst lekker beffen maar ik heb nu gewoon zin om die geile kut van mijn juf te neuken en haar te nemen. Ik plaats mijn grote eikel tegen haar kutlippen en er ontstaat een kleine opening. Ik duw een beetje naar voren en ik voel enige weerstand. “Pfff, wat ben je groot” kreunt ze. Ik kijk hoe mijn grote eikel zich langzaam een weg baant in haar kut. Stukje bij beetje voel ik hoe hij in haar verdwijnt. Gelukkig is ze zeiknat en ik voel de wanden van haar kut langs mijn eikel een strijd voeren. Dit is altijd een heerlijk gevoel, de strijd tussen lul en kut die altijd door de lul gewonnen wordt. Met rustige langzame stootjes dril ik mijn lul langzaam bij haar naar binnen. Juffie kreunt aan een stuk door en haar ogen draaien van het gevoel wat dit bij haar teweegbrengt. Als ik maximaal in haar zit en haar kutlippen zich om het laatste einde van mijn lul gesloten zit strek ik mij armen uit en streel ik haar volle borsten. Ik trek de BH over haar tieten beneden en zo kan ik haar tepels bewonderen. Als die tijd beweeg ik niet en streel ik har tepels. Ik voel schokjes door haar kut gaan. “Rickie, wat doe je met me, wat doe je me aan” kreunt ze. “Lieve juffie, het is niet wat ik met je doe maar het is wat jij wilt wat ik met je doe. Je bent nu mij neuksletje gewoon omdat je geil bent maar de grote vraag is of je dat morgen en overmorgen ook nog wilt en kunt zijn”. Je kijk me met grote ogen aan. “Nee je nu hoeft niet te antwoorden. Nu ga ik je proberen te geven wat je wilt”. Ik trek mijn lul tergend langzaam weer terug totdat alleen mijn eikel alleen nog in haar kut zit en dan ram ik hem ik een keer hard bij haar naar binnen. Ze komt omhoog en schreeuw het uit van genot om vervolgens weer terug te vallen op de bank. Nu neuk ik haar gestaag maar stevig. Ik voel dat haar kut nu echt wel gewend is aan de omvang van mijn lul en ik rag hem steeds dieper en harder haar smachtende lichaam in en dan komt ze klaar. Zo komt met haar hoofd omhoog opent haar ogen en mond en ze briest van genot. “Ohhhhhhh mij god wat is dit lekker ik ik ik ik kommmmm klaaarrrrrrr” en weer valt ze terug om probeert op adem te komen.

Ik ben niet van plan om te stoppen en voer het tempo iets verder op waarbij ik mijn lul steeds maximaal bij haar naar binnen ram, even stilhoudt en dan een draaiende beweging met mijn bekken maak. Dit blijf ik herhalen en dan voel ik dat ze voor de tweede keer klaarkomt. Ik voel dat ze steeds natter is en wordt. Ze lekt gewoon, zo geil is. “hmmmmmmmm, nee, neeee, neeeee, ja ja ja ohhhhhhhhh ik kom weer klaar. Jezus wat ben ik geil”. Ik besluit om de laatste fase in te gaan. Pak haar bij haar onderrug beet en draai haar een halve slag op de bank. Dan trek ik haar benen omhoog en duw de benen tussen haar hoofd. Gelukkig is lening genoeg. Ik kom omhoog en strek me boven haar uit. Nu kan ik maximaal mijn lul diep in haar kut rammen en dat doe ik ook. “Zo en nu ga ik je nog een keer klaar neuken juffie en dan ga ik mijn zaad zo diep in de kut achterlaten dat je weken nodig hebt om het allemaal uit je lichaam te krijgen. Je bent en wordt mijn sletje en zo ga ik je nemen wanneer ik wil.” Ik beweeg mijn lul met maximale snelheid in haar natte kut. Ik hoor het soppen en spetteren. Ze begint voor een derde keer klaar te komen en dit is het moment waarop mijn zaadsluizen weer opengaan en op het moment dat ik haar ogen weer groot zie worden en ze langs me heen kijkt in voor mij onzichtbare omgeving, ze haar mond opent waar geen geluid uitkomt, spuit ik mijn eerste straal zaad diep in haar geile gewillege natte kut. Dan geeft ze een schreeuw alsof ze terugkomt op aarde en mijn zaad gewillig geil in ontvangst neemt. Straal na straal schiet ik haar lichaam in en ik voel me onoverwinnelijk. Dan val ik voorover over haar heen en ze laat haar armen en benen om me heen en houdt me vast terwijl mijn lul nog stil pulserend nageniet van het orgasme. “Ik ben kapot” zegt ze en dan ontspant ze zich en laat me los. We zijn klam van het zweet. Ik trek me langzaam uit haar terug en wanneer mijn eikel met een klein plopje haar kut verlaat stroomt er een grote golf zaad haar lichaam weer uit.

Ik strompel naar haar badkamer waar ik onder de douche ga staan. Ik voel de stralen water over mijn lichaam stromen. Ze is me gevolgd trekt haar lingerie uit en komt zwijgend tegen me aan staan. Ik krijg een vette kus van haar en zo staan we beide minutenlang, zonder iets te zeggen onder het stromende water. “Dit was lekker” zeg ik tegen haar “Maar ik moet gaan”. Ik stap uit de douche, droog me af en kleed me aan. “Ik laat het T-shirt bij je achter dan heb ik misschien een reden om een keer terug te komen” zeg ik tegen haar, trek mijn spijkerjasje aan, geef haar een handkus en loop de flat uit. Al die tijd heeft juffie onder de douche gestaan en me hulpeloos aangekeken. Wanneer juffie de deur van haar huisje in het slot hoort vallen stroomt tranen uit haar ogen en vallen deze op de douchevloer.


Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: E-dating - 2 Destiny En Wilma

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (6)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Studente Op FeedbackDoor: LorreD
Gelezen: 1472x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
24-06
7.9
:: DakdekkerDoor: Scarlett
Gelezen: 6221x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zomer, Buitenseks
23-06
8.9
:: De Nieuwe BuurtDoor: New Neighbour M
Gelezen: 9647x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf
22-06
8.7
:: Wordfeud Voor Een... - 4Door: Max V
Gelezen: 2373x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Trio, Pijpen, Blinddoek, Tepelklemmen, Jacuzzi, Bubbelbad, Dildo, MMV
22-06
8.7
:: Avontuur In Zuid Amerika - 7Door: Sarelata
Gelezen: 2903x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stewardess, Aruba, Neuken, Bi
22-06
8.8
:: Het Neukpaleis - 4Door: Sofie
Gelezen: 3928x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Vingeren
21-06
9.0
:: Stuk Gaan Op Een StudenteDoor: Kareltje
Gelezen: 10343x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.1
:: TippelzoneDoor: Vonkjes
Gelezen: 6806x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Tippelen, Hoer, Auto, Betaald, Avontuurtje, Pijpen, Jonge Meid
21-06
8.8
:: Zussenliefde - 6Door: Mickey80
Gelezen: 6147x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonzus, Strand, Heet
21-06
9.0
:: Lief Dagboek - 2Door: Sofie
Gelezen: 4557x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Vingeren, Buurman,
21-06
9.3
:: De Buurman - 2Door: Johnnie
Gelezen: 13936x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.1
:: Sauna - 4Door: Jo
Gelezen: 5547x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.5
:: Geile Evelien - 45Door: Barteljoris
Gelezen: 3396x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Vingeren, Openbaar, Groepsseks
20-06
9.0
:: Avontuur Uit De Jonge JarenDoor: Gewoonlekker69
Gelezen: 6215x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tante En Nicht
20-06
8.2
:: Mijn Vrouw Voor... - 3Door: Danny
Gelezen: 7335x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Grote Lul, Vreemdgaan
20-06
8.6
:: Onverwacht Avontuur Met... - 4Door: Roede
Gelezen: 4495x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Groep Sexverhaal
19-06
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!