Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Sanne - 22

Bloedband

Vrijdag sliep Mieke een gat in de dag na een avond en nacht vol drank en dansen in twee bekende nachtclubs van Milaan, Alcatraz en Hollywood.

Ze was op de terugreis naar de villa op de achterbank in slaap gevallen, ze was compleet gesloopt.

Ze had nog gehoord hoe Sanne en Mark de liefde bedreven met elkaar in de slaapkamer die aan haar eigen logeerkamer grensde. Enerzijds was ze een tikje jaloers geweest, anderzijds was ze gewoon te moe voor sex. En haar momenten zouden de komende weken ongetwijfeld nog meer dan genoeg komen. Met Sanne. Maar ook met haar broer.

Onder de douche keerde de energie langzaam weer terug in haar lichaam. Ze stak de stop in het bubbelbad en besloot meteen een bad te nemen. Terwijl het warme verfrissende water langs haar borsten stroomde en ze wachtte tot het bad vol was genoot ze van dit moment. Ze voelde zich vrouwelijker dan ooit. Ze genoot meer van sex dan ooit tevoren.

Het bad was volgelopen. Mieke liet zich behaaglijk in het water glijden en frunnikte aan de knopjes op het bedieningspaneel. Het water begon te golven en er klonk een heerlijk lounge muziekje ergens uit een speaker in het plafond. Hmmm…. Wat heerlijk ontspannend. Had ze thuis maar zo’n bad…

Thuis…

Ze zuchtte even.

Ze dacht nauwelijks aan thuis. Ze hoopte wel dat haar rode kater Lucas het goed maakte bij haar ouders nu zij vier weken in Milaan vertoefde. Thuis was hier letterlijk en figuurlijk ver weg en dat wilde zij de komende twee weken graag zo houden. Al zou het moment dat ze terug moest naar de alledaagse realiteit onverbiddelijk een keer komen.

Eigenlijk miste ze alleen een koel drankje. Misschien een glaasje witte wijn.

Jee… het was al middag, maar ze was net uit bed. Nu al aan de wijn klonk wat vreemd. Maar was alles hier niet vreemd en ongewoon…?

Haar leven stond behoorlijk op haar kop en ze genoot er met volle teugen van.

Hoe lang ze al in bad lag te dobberen en te bubbelen wist ze niet. Maar op een gegeven moment kwam ze toch uit bad om zich af te drogen en haar blonde haren droog te föhnen.

Wat nu…? Ze had immers vakantie en kon doen wat ze wilde.

Na de vermoeiende maar intense nacht feesten in nachtclubs besloot ze nu maar tot een relaxt dagje aan het zwembad.

Welke dag was het eigenlijk?

Vrijdag…? Dan waren Gianna en Giuseppe er dus niet. Hun fulltime dienstverband ging pas volgende maand in als zij weer terug was in Nederland en Mark aan zijn nieuwe baan begon in Milaan.

Ze besloot na enig twijfelen om haar gele bikini aan te trekken bij het zwembad. Dan kon ze eventueel later nog besluiten om naakt te zonnen of te zwemmen. Ze zou vanmiddag alleen met haar broer zijn. Maar wat gaf dat? Ze hadden elkaar naakt gezien en samen sex gehad. Er was niets te verbergen of te laten wat ze al niet hadden gedaan.

In de keuken maakte ze een tosti met Parmaham, Goudse kaas en tomaat voor zichzelf met een kop cappuccino.

Met een dienblad en een groot strandlaken over haar schouder liep ze naar het terras bij het zwembad waar Mark al onder een parasol in een boek verdiept was.

“Hey… Leef jij ook nog?” plaagde hij zijn zus.

“Het is verdorie al één uur geweest.”

“Nou en…? Ik heb nog steeds vakantie” grijnsde Mieke.

“Jee… ik heb geslapen als een blok. Ik was gisteren helemaal op. En jullie hebben hier prima bedden!”

“Sanne is net naar kantoor. Ze heeft vanmorgen nog gefitnest en geluncht. Je hebt haar net gemist.” zei Mark.

“Ja… jammer” zuchtte Mieke.

“Sorry hoor voor mijn aanwezigheid” glimlachte Mark.

“Zo bedoel ik het niet broer. Jij bent ook goed gezelschap. We hebben zelfs samen geneukt. En zullen ‘het’ samen met Sanne nog wel een aantal keren doen. Maar je moet toegeven… die vrouw van jou heeft iets bijzonders…”

“Vertel mij wat…” grijnsde Mark.

“Ik geef toe… ik ben ziekelijk jaloers op je” bekende Mieke.

“Jij woont hier lekker in een luxe villa met zwembad in Milaan en hebt elke dag heerlijke sex met Sanne. Elke dag in slaap vallen en ontwaken naast haar verrukkelijke warme, zachte naakte lichaam. Sex, altijd lekker weer, sex, mooie winkels, sex, haar humor en vrolijke lach, sex, haar prachtige verhalen, sex, haar gezelligheid, sex, meiden onder elkaar, sex, cappuccino en versgebakken ciabatta broodjes… Ik ga dit straks allemaal vreselijk missen!” zuchtte ze theatraal.

“Tja… aan elke vakantie komt nu eenmaal een einde” lachte Mark.

“Maar… zal je de sex niet missen?”

“Mannen denken altijd aan sex” grijnsde Mieke.

“Je begint er zelf over muts” kaatste haar broer terug.

“Ik ben niet zo… Correctie, was niet zo…”

“Maar Sanne doet nu eenmaal vreemde dingen met je.”

“Dat is een feit” beaamde Mark.

Mieke had haar tosti en cappuccino op en trok haar bikini uit om naakt te gaan zwemmen.

Ze trok een paar baantjes en ontspande zich. Ze vond het heerlijk om naakt te zwemmen. Het gaf haar een behaaglijk en vrij gevoel. Het water voelde lekker fris aan op haar blote huid. Wat heerlijk om je dag zo te kunnen beginnen!

Mark bekeek zijn zus. Zijn zusje mocht er zijn. En na haar ervaringen in bed met Sanne zou ze vrijwel elke man heerlijk kunnen laten genieten, daar was hij zeker van. Ze zou nu beslist zelf de leiding nemen in bed. Veel genot geven, maar ook eisen dat zij kreeg wat zij nodig had en naar verlangde… Ze had gelijk… Sanne had duidelijk haar stempel op haar leven gedrukt.

Hij keek toe hoe zijn zus op de kant klom en haar lichaam afdroogde met het strandlaken.

Ongegeneerd keek hij naar de billen en borsten van zijn zus. Ze wist dat hij keek en het streelde haar ego. Als je elke dag met een vrouw als Sanne neukt en toch belangstelling hebt voor je naakte zus dan is dat beslist een compliment vond ze met een stralende glimlach.

“Smeer jij me even in voordat ik verbrand?” giechelde ze.

Natuurlijk gaf Mark daar graag gehoor aan.

Hij nam er uitgebreid de tijd voor om haar goed in te smeren. Terwijl hij haar borsten behandelde en haar goed insmeerde groeide de opwinding tussen broer en zus. Hij liet hij haar weer op haar buik draaien en nam uitgebreid de tijd voor haar billen. Feitelijk was hij nu klaar. Hij bekeek het naakte lichaam van zijn zus en knielde bij haar neer om haar op de mond te kussen.

“Behalve een fantastische vrouw heb ik ook een heel leuke zus” lachte hij.

Mieke lachte terug.

“Alleen maar leuk?”

“Leuk en sexy.”

Ze kusten elkaar en hij streelde zacht haar borsten. Mieke liet met een paar pretgeluidjes merken dat ze dit lekker vond. Vroeger zouden ze elkaar beslist nooit zo ongegeneerd hebben bekeken, laat staan betast. Sanne had hen beiden veranderd. En hoe…!

“Als je maar niet denkt dat je mij mag neuken” giechelde ze.

“Tenminste… niet voordat Sanne terug is.”

“Wat voor Yvonne geld, geld ook voor jou: Ik neuk alleen als mijn vrouw erbij is” grijnsde Mark.

“Mee eens. Maar een beetje rommelen met elkaar is ook lekker hoor. En we hebben toestemming van Sanne….”

“Is dat een hint?”

“Ja… Moet ik het voor je spellen? Ik hoorde jullie wel vannacht hoor…”

Mieke had een ondeugende grijns en een ondeugende blik in haar ogen.

“Ohw…? Had je toen geen zin dan?”

“Ik was gesloopt… Sanne heeft een energie, dat wil je niet weten” zuchtte Mieke.

“Bovendien had ik een zwaar hoofd van de Grappa en de Cocktails. En ik gun jullie af en toe ook wat privé. ”

Mark trok zijn zus op zich en ze tongden en streelden elkaar. Hij zoog een tepel naar binnen en kneedde haar borsten. Mieke liet een zacht kreuntje ontsnappen. Nauwelijks hoorbaar.

“Sanne en ik vinden het fijn dat je er bent…”

“Dat merk ik. Ik vind het ook heerlijk om hier te zijn…”

“Zo gastvrij… en je wordt hier lekker geneukt…” giechelde ze.

“Niet nu… we wachten op Sanne…”

“Ja… we wachten op Sanne…”

“Maar ik wil wel een voorspel…”

“Dat kan je krijgen” grijnsde Mark.

Hij hervatte zijn strelingen over het naakte lichaam van zijn zus. Haar huid was zacht en lekker opgewarmd door de Italiaanse zon. Misschien niet zo fluweelzacht als de huid van Sanne, maar toch lekker zacht. Het lichaam van een jonge naakte vrouw. Een aantrekkelijke jonge naakte vrouw.

Het leek wel alsof Mieke sinds ze hier in Milaan was iets uitstraalde wat hij in Nederland nooit eerder van haar gezien had. Ze was altijd al een leuke meid geweest en had altijd wel de aandacht getrokken van een aantal jongens. Maar Sanne had een zelfbewuste vrouw van haar gemaakt. Een vrouw die zich bewust was van haar lichaam en dat ook uitstraalde. In woord en daad. Alsof ze hier in Milaan ontdekt had wat een vrouwenlichaam met een man kan doen. En hoe zij daar zelf kan van genieten en een man kan gebruiken om zichzelf te laten verwennen. Maar ook hoe je een man het ultieme genot kan bezorgen.

Hij bracht zijn lippen op de hare. De kus was zacht, subtiel, maar super intens. Een van de vele dingen die Sanne hen beiden geleerd had. Intussen kriebelde zij plagend met haar vingers in zijn nek. Haar handen knepen zachtjes in zijn schouders en gleden via zijn rug naar zijn billen.

Mark zoog en likte haar inmiddels plagend rondom haar borsten. Haar harde en uitdagend naar voren priemende tepels verraadden haar opwinding. Ze probeerde haar tepel in zijn mond te duwen maar hij ontweek het steeds. Haar borsten waren niet zo groot en zo fraai gevormd als de parels van Sanne, maar toch een lekker stel tieten. Met mooie, grote harde tepels als ze flink opgewonden was. En ze durfde ze nu te laten zien. Ze verborg ze niet meer achter vormloze kleding en oerdegelijke bh’s, maar ze droeg nu sexy lingerie en kleding die haar vrouwelijke vormen beter accentueerden. Eerlijk gezegd had ze zichzelf na haar laatste relatie behoorlijk verwaarloosd. Alsof ze niet meer geloofde in de liefde en sex en zich voor de wereld trachtte te verstoppen. Maar Sanne zag in het half verlepte, wat platgetrapte en gekwetste muurbloempje iets moois. Ze plukte het, plantte het in een potje en gaf het een prominente plaats op de vensterbank in de zon. Ze gaf het water, mest, liefde en vooral veel geduld. Ze gaf het muurbloempje het gevoel dat als zij haar blaadjes zou uitstrekken naar de zon en haar natuurlijke schoonheid durfde te tonen, zij net zoveel kans maakte om in een bruidsboeket terecht te komen als de duur gekweekte rozen of Amaryllissen van de bloemist. Niet je afkomst, maar je kleur en je geur bepalen of je van toegevoegde waarde bent in een gemengd boeket. Dat had het muurbloempje in haar oortjes geknoopt. Trots en zelfverzekerd toonde het nu haar kleuren en frisse groene blaadjes en daagde passanten uit om haar te plukken.

Uiteindelijk kreeg Mieke toch haar zin. Ze huiverde toen Mark zijn lippen om haar tepel sloot, er zachtjes op zoog en er met het puntje van zijn tong cirkels omdraaide. Zuigen... niet bijten. Mark wist dat Mieke dat laatste niet zo prettig vond in tegenstelling tot Sanne. Hij voelde hoe haar lichaam zich spande en weer ontspande. Haar ogen waren nu gesloten maar er lag een brede glimlach op haar lippen.

Zachtjes kietelde hij haar onder de oksel. Mieke vloog met een ruk overeind maar hij duwde haar weer terug op haar rug. Dit was iets waar ze beslist niet tegen kon. Maar het verrassingseffect bezorgde haar een schaterlach. Dat lachen ging al snel weer over in een goedkeurend gehijg toen hij kussend en strelend langzaam afdaalde naar haar schoot.

Als vanzelf opende Mieke haar benen en toonde hem haar naar genot hunkerende kut. Haar schaamlippen waren opgezwollen en haar klitje stak fier omhoog. Maar ze wist dat Mark niet direct toe zou happen. Eerst likte en streelde hij haar dijen. Zijn vingers klauwden in het zachte malse vlees van haar billen en hij trok haar naar zich toe. Mieke wilde niets liever dan dat hij bezit van haar nam door haar hotspot te likken. Mark kuste en likte nu haar venusheuvel. Ze was nu heerlijk glad en kaalgeschoren waar ze deze erogene zone eerst lange tijd verwaarloosd had.

Miekes benen bungelden nu aan weerszijden naast het ligbed en ze probeerde zich met haar voeten af te zetten op de grond om haar schoot omhoog te duwen. Een niet mis te staan signaal dat ze naar meer verlangde.

Eindelijk gleed de tong van Mark door haar glibberige geile gleufje. Beurtelings haar schaamlippen kussend, likkend en sabbelend en zijn puntje van zijn tong in haar vagina stekend verwende hij haar waarbij hij de spanning zorgvuldig opbouwde. Hij merkte dat Mieke steeds natter werd. Haar geur was anders dan die van Sanne en ook anders dan die van Yvonne. Hij merkte dat Mieke zich nu echt helemaal ongegeeerd durfde te laten gaan. Eerder had zij toegegeven dat zij zich bij eerdere minnaars enigszins geremd had gevoeld. Onbewust, dat wel. Maar nu had ze alle schepen achter zich verbrand en was sex opnieuw en intens gaan ontdekken. Hier in Milaan had ze pas echt ontdekt hoe je van sex kan en mag genieten. Mark genoot van zijn zus. Dit was een geheel andere Mieke dan hij kende.

“Hmm… jaah! Lik me!” hijgde ze.

Ze had haar handen op zijn hoofd gelegd en begeleide hem zachtjes naar haar meest intieme en gevoeligste deel van haar lichaam. Ze duwde niet te hard, ze liet hem zijn gang gaan. Zoals je het hoofd van een vrouw ook niet als hefboom moet gebruiken als zij jou pijpt. Laat het gebeuren en geniet zei Sanne altijd. Geniet, maar geef gewoon aan wat je lekker vindt. Dring je partner niks op maar geef hem of haar de kans en de ruimte om jou te verwennen.

Mark volgde de geëffende paden. Hij had goed opgelet en met belangstelling en opwinding toegekeken hoe zijn vrouw zijn zus verwende. Natuurlijk zou hij nooit aan haar kunnen tippen, maar hij wist voldoende om te weten op welke manier Mieke het liefst verwend wilde worden. Sanne had dat uitgevogeld, en hij keek simpel de kunst van haar af. Hij wachtte het juiste moment af om een tandje bij te schakelen. Toen zijn tong de clitoris van zijn zus raakte ging er een rilling van genot door haar lichaam heen. Nu moest hij doorzetten en de opgebouwde spanning naar een climax sturen. Hij wilde dit goed doen… Hij wilde Mieke zo graag laten genieten. Dit was iets wat hun band zo enorm versterkte op een manier die ze vooraf nooit hadden kunnen dromen of vermoeden.

Mark had gelukkig ervaring bij Sanne. Hij kon haar op meerdere manieren klaar laten komen. Afhankelijk van haar stemming en haar noden op dat moment. Routine is dodelijk als je het altijd op dezelfde manier doet leerde ze hem. Bij Mieke lag dat anders. Hun seksuele relatie was immers nog maar net begonnen. Dat maakte het echter bloedgeil. Ze leerden elkaars lichaam en behoeften letterlijk ontdekken door te experimenteren en Sannes lessen in de praktijk te brengen.

Mark kende zijn zus inmiddels goed genoeg om aan haar opgewonden geluidjes te horen dat haar hoogtepunt nu snel naderde.

Mieke voelde hoe het vuur in haar schoot tot ontbranding kwam. Ze hapte naar adem. Ze genoot… Ze genoot zelfs met volle teugen. Haar ex was geen liefhebber van orale sex en als hij het al deed om haar te plezieren en om van het gezeur af te zijn dan durfde ze zich nooit echt volledig te geven. Het leek dat ze altijd iets verkrampte. Sanne had haar geleerd om alles los te laten. Om alle controle uit handen te geven en te vertrouwen op je partner. Om zich te focussen op haar genot. Hierdoor ervaarde ze de sex veel intenser.

Bovendien was haar broer -mede dankzij Sanne- een veel betere minnaar die wel het geduld opbracht om een vrouw geleidelijk aan naar een ongekend orgasme te voeren.

Geduldig en gecontroleerd en de non-verbale signalen van zijn zus in acht nemend zette Mark zijn verwenningskunsten onverminderd door. Sanne had hem geleerd hoe hij een vrouw ‘kon lezen’ en hij had met Sanne en Yvonne inmiddels een ruime ervaring opgebouwd. Mieke gaf zich nu volledig aan hem over. Hij kon alles met haar doen wat hij wilde. Hij genoot net zoveel van haar goedkeurende geluidjes als zij van zijn mond en vingers.

Mark had geleerd hoe hij zowel zijn vingers, lippen en tong kon gebruiken. Niet alleen afzonderlijk, maar ook in combinatie met elkaar. Dat verhoogde het genot. Likken, zachtjes wrijven, kussen, vingeren, strelen… Vele uren hadden hij en Sanne geoefend om zijn technieken te perfectioneren. Oké, tegen een specialiste als Yvonne moest hij het afleggen, maar hij wist dat hij elke vrouw gek kon krijgen en kon laten klaarkomen. Niet te hard, maar ook niet te zacht. Niet te snel, maar zeker ook niet te langzaam. Aan Miekes ademhaling en stuiptrekkingen merkte hij dat hij goed zat. Hij merkte dat ze steeds natter werd. Steeds heter en steeds geiler. Het vuur in haar schoot laaide op sloeg over in een uitslaande brand. Het was alsof hij Sannes stem in zijn oor hoorde fluisteren: ‘Sneller, sneller! Ze is er bijna’. Zoals ze hem zo vaak bijgestuurd had terwijl hij met Yvonne bezig was. Sanne was er ditmaal niet bij, maar als ze broer en zus zo innig en intiem met elkaar bezig had gezien zou ze ongetwijfeld een brede glimlach op haar gezicht hebben gehad.

“Ooh… Gossiie! Wat geil! Jaahh…! AAAH! Ik ga komen…!” kermde Mieke luid.

Niet veel later begon haar lichaam onder hem ongecontroleerd te schokken. Mieke kwam heerlijk ongeremd en intens klaar. Mark zag het en genoot met haar mee. Het was hem gelukt!

Mieke lag even stil zonder een woord te zeggen.

Haar ademhaling was gejaagd en kwam langzaam weer terug in een normaal ritme. Haar lichaam was bezweet en dat kwam niet alleen door de zon. Ook de momenten na een orgasme zijn zo vreselijk lekker. Dit gevoel wilde ze zo lang mogelijk vasthouden. ‘Koester je momenten van stil en intens geluk’, ook dat was een van Sannes lessen. Zacht zwevend op een soort Roze wolk daalde ze langzaam weer af naar de aarde. Ze voelde zelf nog even een tweede, zij het een veel lichter genotsgolfje door haar lichaam trekken.

Toen zij haar ogen opende keek zij hem met glimmende ogen aan. Haar lippen vormden een woord. Het was nauwelijks hoorbaar. Maar het was oprecht en gemeend.

“Bedankt.”

“Graag gedaan” glimlachte Mark.

Mieke genoot. Dit was voor haar een belangrijke overwinning om zich zo helemaal te laten gaan bij een man en om zo lekker klaar te komen. Ze besefte nu pas goed wat ze al die jaren had moeten missen. Niet dat ze vroeger niet genoot van de sex, maar lang niet zo intens als nu.

Ze boog zich naar hem toe voor een kus.

Ze streelden en knuffelden nog even. De sex met Yvonne was voor Mark puur voor de sex. Met Sanne was het pure liefde en geile lust. De sex met Mieke zat daar tussenin. Maar meer naar de kant van oprechte intimiteit. Hun gevoelens voor elkaar gingen veel verder dan alleen lichamelijk. Met Yvonne was het gewoon neuken. Niks meer en niks minder. Hij deed het meer voor haar dan voor zichzelf. Hij had aan Sanne meer dan genoeg was betreft sex. Met zijn zus had hij vanaf hun kinderjaren een speciale band gehad. Al plaagden ze elkaar wel eens, ze waren op elkaar gesteld. Wie aan zijn zusje kwam, kwam aan hem. Zij vrolijkte hem op als hij even in de put zat. Hij was er voor haar als ze even behoefte had om haar hart te luchten. Omdat ze wist dat hij haar geheimen nooit aan iemand anders door zou vertellen. Zo waren ze in hun kinderjaren altijd een steun en toeverlaat geweest voor elkaar.

Hij trok zijn zus tegen zich aan. Ze genoot nog na van haar intense hoogtepunt.

“Wie had dat ooit gedacht he…? Wij samen… Dit…” antwoordde Mieke zacht.

“Ja… het leven kent soms verrassende ontwikkelingen” zei Mark met een glimlach.

“Vooral met roodharige nymfomanes” giechelde Mieke.

“Jee… wat zij in mij los weet te maken… Ik had het zelf nooit durven dromen…”

“Nee… Wat mij betreft is er een leven voor en na Sanne” zei Mark.

Dat kon Mieke van harte beamen. Zij ervaarde het precies eender.

“Kijk jij wel eens naar andere vrouwen?” vroeg Mieke nieuwsgierig.

“Niet echt… hoezo? Dat heb ik toch niet nodig. Ik heb Sanne!”

“Jawel… maar ik bedoel gewoon kijken… dat doen mannen toch?”

“Waar doel je op?”

“Gianna.”

“Gianna…?”

“Ja. Eerlijk zeggen. Fantaseer je wel eens over haar?”

“Alleen als jij ook eerlijk bent.”

“Oké. Ik vind haar wel leuk en sexy. Verdorie… al die vrouwen in Milaan zijn elegant en sexy! Ik merkte onlangs dat ik me enigszins tot haar aangetrokken voel. Ik had het eerst niet door. Maar Sanne wel. Sanne vermoed dat ze biseksueel is. Sanne ziet dat soort dingen en ik geloof haar.”

“Oké. Je hebt een kant ontdekt van jezelf die je nog niet kende. Maar Gianna is gebonden zoals je weet. En Giuseppe ook.”

“Waarom begin je over Giuseppe? We hadden het over Gianna.”

“Ja. Maar zijn torso laat vrouwen niet onberoerd.”

“Klopt. Maar ik vind hem een gladde player. Niet echt mijn type.”

“Maar zou jij hem neuken als je de kans had?”

Mieke dacht even na.

“Ja… Ik denk het wel. Maar alleen puur om de sex. Verder niet.”

“En jij…? Zou jij Gianna neuken?”

“Ik heb Sanne. En de regel is: niet rotzooien met personeel. Daar komt gedonder van. Voor ons is dat dus geen optie en we hebben er ook geen behoefte aan. Voor jou ligt dat anders. Jij bent onze gast. Familie. Ik denk niet dat Sanne het een bezwaar zou vinden als jij met haar personeel neukt. Zo lang je ze niet van hun werk afhoudt ten minste. De rest is privé.”

“Doe niet zo flauw. Je ontwijkt mijn vraag. Stel dat er geen Sanne en geen Giuseppe zouden zijn. Zou je haar neuken?”

“Ik heb deze vraag al beantwoord” grijnsde Mark.

“Kom op Mark! Ik ben ook eerlijk geweest!”

Mieke gaf hem een por met haar elleboog.

“Ja… Als er zich een gelegenheid aan zou dienen misschien wel. Maar net als jij, alleen om de sex. Het is niet mijn type maar wel een mooie meid. Beetje een brede kont, wel mooie volle ronde borsten, al hangen ze een klein beetje. Mooie lange zwarte haren. Ondeugende bruine ogen. Eentje die wel van sex houdt denk ik. Niet het subtiele van Sanne, maar wel een meid die er vol voor gaat tijdens de sex volgens mij. Type ogen dicht en neuken… precies het type dat bij een player als Giuseppe past. Jong, wat naïef. Bij lange na niet van hetzelfde denkniveau en conversatieniveau als Sanne. Ik zou eerder mijn zus naaien als ik de kans had” glimlachte hij.

Mieke lachte mee.

Precies de indruk die zij ook van de jonge Italiaanse had.

“Ik denk dat wij best een stel zouden kunnen vormen als we geen broer en zus waren geweest. Denk jij dat ook?”

“Misschien wel” beaamde Mark.

“Weet je nog dat je die jongen die mij op school gepest had een lesje had geleerd? Hij liep daarna steeds met een grote boog zowel om mij als om jou heen” schaterde Mieke.

“Ja. Dat was gewoon een vervelende eikel.”

“Je deed het wel… voor mij. Dat vond ik lief van je broer.”

“Voor jou doe ik alles, dat weet je toch?”

“Ja… zoals mij heerlijk klaar beffen en vingeren bijvoorbeeld” grinnikte Mieke.

Ze gaf hem een kus.

“Nu is het jouw beurt. Ik ga je pijpen!”

“Je weet, neuken doen we pas als Sanne erbij is…”

Mieke liet Mark op zijn rug op het ligbed liggen met zijn benen aan weerszijden over de rand. Zijn half stijve pik kwam al iets omhoog. Ze knielde naast het ligbed en positioneerde zich dusdanig dat ze bij zijn geslachtsdeel kon komen. Ze keek hem guitig aan. Ze gooide haar blonde haar naar achter en nam zijn neukstaaf tussen haar borsten. Haar tieten waren niet zo groot als die van Sanne maar het lukte toch. Ze spuugde een beetje op zijn half stijve pik zodat het beter gleed. Hoe natter hoe beter zei Sanne altijd. Tot haar genoegen groeide zijn pik tussen haar borsten in.

“Ah… ah… zie je wel dat je op je zusje geilt”! giechelde ze.

“Ondanks die bloedmooie rode nympho van je krijg ik hem toch hard!”

Ze liet zijn paal na een paar minuten tussen haar tieten uit floepen en boog voorover om zijn ballen zachtjes te kietelen. Ook zij putte uit ooggetuige ervaringen die zij van Sanne had afgekeken.

Wat gaf het…? Sanne had hen pas echt lekker leren neuken. Mark had gelijk… er was een periode voor Sanne en een periode na Sanne. Ook zij wilde de tijd nemen om haar broer eens lekker te laten genieten en klaar laten komen. Zoals hij bij haar had gedaan. Geen haast… ze hadden alle tijd. Het gaat er niet om hoe snel je klaarkomt… maar hoe lekker je klaarkomt. Ook dat was een les die zij beiden van Sanne hadden geleerd.

Ze gebruikte zowel haar handen als haar mond om zijn geslachtsdeel te verwennen. Hoewel ze hier niet zo heel erg veel ervaring mee had wond het Mark toch erg op om zijn zus zo bezig te zien. Hij zag haar wangen opbollen als zij zijn paal in haar mond nam. Haar ogen zochten steeds contact met hem. Alsof ze wilde peilen of hij het wel lekker vond. Twee keer vroeg ze hem ook ‘doe ik het goed zo?’. Toch een tikje onzeker. Mark gaf haar een paar kleine aanwijzingen om haar op weg te helpen maar merkte dat Mieke het snel oppakte.

“Tiet” hintte hij subtiel. En Mieke begreep meteen wat hij bedoelde.

Tijdens het pijpen drukte Sanne afhankelijk van het standje waarin ze lagen vaak zacht haar borst tegen zijn dijbeen aan. Dat vond Mark heerlijk. Hij genoot altijd van de zachte subtiele aanrakingen van de fluweelzachte tieten van zijn vrouw. Een klein detail, maar het geeft net wat extra’s.

Mieke verschoof even en manoeuvreerde haar lichaam zodanig dat haar rechterborst tegen zijn linkerdijbeen ruste. Daarna zette ze haar verwenningspoging weer verder. Haar borsten waren kleiner dan die van Sanne en ze moest haar nek wat verder draaien. Maar ze probeerde het. Mark voelde haar borst tijdens het pijpen zachtjes tegen zijn dij drukken. Hij strekte zijn hand en streelde Mieke even zacht over haar billen. Zijn vinger gleed zachtjes over haar bilspleet en zocht en vond haar klitje. Hij wreef zachtjes over haar genotsknobbeltje en liet vervolgens langzaam zijn vingertop in haar nog steeds warme en vochtige opening glijden. Meteen merkte hij hoe Mieke daarop reageerde. Met een kreuntje en een verstijving van haar lichaam waarna haar spieren zich meteen weer ontspanden. Ze vond het echt lekker wat hij bij haar deed. Daarna focuste ze zich weer op haar pijpkunsten. Sex is het meest geil als het van beide kanten komt had Sanne hen geleerd. Mark ging nog even door om haar zo te stimuleren al hield hij dat in deze positie niet lang vol.

Mark liet zich achterover zakken en genoot. Vroeger had hij stiekem wel eens over dit soort dingen met zijn zus gefantaseerd. Nu was het werkelijkheid.

Hij streek met zijn hand door haar blonde haren. Daarna probeerde hij met een uitgestrekte arm haar borsten te strelen zoals hij dat ook bij Sanne deed. Maar Mieke duwde zijn hand zacht maar gedecideerd weg.

“Niet doen… dat leidt me af… Ik wil je net zo lekker verwennen als dat jij bij mij deed. Ik heb niet de routine en techniek van Sanne” hijgde ze.

Ze hervatte haar werk met volle overgave. Zij cijferde zichzelf weg om hem lekker klaar te laten komen. Ze deed wel een concessie. Ze liet het contact met haar borst en zijn dijbeen voor wat het was. Ze concentreerde zich nu volledig op het pijpwerk. Sommige dingen van Sanne waren voor haar nog een niveau te hoog. Andere technieken vooralsnog volledig buiten haar bereik. Maar wie weet wat ze nog bij zou leren de komende weken. En hoe ze haar techniek nog verder kon bijschaven en verbeteren.

Vroeger had ze dit een verplicht nummer gevonden om haar minnaars hun zin te geven. Ze deed het met enige tegenzin en genoot er zelf niet echt van. Nadat ze gezien had hoe Sanne haar broer kon laten kronkelen van genot wilde ze dit ook proberen. Volgens Sanne kreeg je wat je in bed aan je partner schonk in de meeste gevallen ook dubbel terug.

Mark zag hoezeer zij haar best deed om haar gebrek aan ervaring te compenseren met een dosis enthousiasme en extra inzet. Ze kon uiteraard nooit aan Sanne tippen, maar ze wilde bij een kampioene als haar ook niet volledig afgaan.

Mark zag en begreep het. De kans op een teleurstelling was groot in vergelijking met Sanne. Daarom waardeerde hij de dappere poging van zijn zus des te meer. Ze waagde het erop om de spreekwoordelijke Rubicon over te steken. Een rivier niet eens zo ver van Milaan vandaan die uitmondt bij Ravenna in de Adriatische Zee. De rivier dankt zijn roem aan de oversteek van de Romeinse legioenen van Julius Caesar in 49 v Chr.

Mieke likte, zoog, trok hem af. Ze had Mark al eerder gepijpt, maar toen was Sanne erbij geweest. Ditmaal moest ze het alleen doen. En ze wilde zo graag dat het een succes werd. Ze vermeed nu ineens elk oogcontact om zich volledig op haar taak te focussen.

Mark zag haar ijver. Voelde haar ijzeren wil om hem een heerlijk orgasme te bezorgen nadat hij haar zo lekker verwend had. Hij sloot zijn ogen en ontspande zich. Hij moest klaarkomen. Ook voor zijn zusje. Anders dreigde een teleurstelling voor haar en dat wilde hij beslist voorkomen. Maar… ze deed het echt lekker! Ze had dan ook een uitstekende lerares gehad.

Mieke ging volledig op in haar werk. Eigenlijk had ze zich nog nooit eerder zo ingespannen en zo haar best gedaan om een partner te bevredigen. Zijn goedkeurende geluiden van genot moedigden haar aan om door te zetten.

Tot haar vreugde lukte het haar om hem klaar te laten komen. Mark richtte zijn zaad op haar borsten zoals zij hem verzocht had. Daarna likte ze zijn penis schoon en schonk hem een brede glimlach.

“Hmm… dank je. Dat was lekker” zei Mark.

Die opmerking was ietwat overbodig want hij was ten slotte klaargekomen. Mannen kunnen nu eenmaal niet faken zoals een vrouw. Hij zag het stralende gezicht van zijn zus en dat deed hem meer dan hij kon vermoeden. Haar missie was volbracht en dat gaf haar een intense genoegdoening. Ze zei niets, maar haar ogen en lichaamstaal spraken boekdelen. Woorden waren verder ook overbodig. Ze wisten precies wat ze aan elkaar hadden. En ze genoten samen van dit intieme onderonsje.

Hij voelde haar ronde tieten tegen zich aandrukken. Een mooie cup 75C. Ook wat betreft borsten zat zijn zus tussen Yvonne en Sanne in. Yvonne had ook een cup C, maar niet zo mooi en zo rond als die van Mieke. De sex met zijn zus was zoveel intiemer dan met Yvonne. Mark wist het nu zeker… als Mieke niet zijn zus was geweest dan had hij best iets met type vrouw als zij kunnen hebben. Die vraag van zijn zus leek wat vreemd… maar nu hij er over nadacht toch niet geheel onlogisch. Vanaf het moment dat zijn jonge zusje borsten begon te krijgen fantaseerde hij er over en probeerde hij steeds een glimp van haar op te vangen als zij in haar ondergoed naar de badkamer liep. Jammer dat zijn zus altijd de deur van de badkamer stevig op slot deed en nogal preuts was in die tijd. Toch hield hij stiekem de groei van haar jonge prille tienertietjes in de gaten. Intussen dromend -maagd als hij nog was- van sex met een meisje. Toen hij merkte dat zijn zusje al sex had met een vriendje sloeg de paniek wat toe. Hoe kwam hij in godsnaam aan een meisje…?

Naar zijn gevoel had iedereen in de klas al sex gehad toen hij eindelijk een meisje wist te scoren. Ze was niet bepaald het mooiste meisje, maar hij was eindelijk met een meisje naar bed geweest!

Dat leek een eeuw geleden. Nu was hij getrouwd met een van de meest begeerde vrouwen op deze planeet. Had hij zelfs sex met drie dames. In plaats van te fantaseren over sex of te masturberen vond hij het nu wel eens fijn om een avondje voor zichzelf te hebben. En ook het naakte lichaam van zijn zus -inmiddels een jonge vrouw van 29- had voor hem geen geheimen meer. Al zijn dromen waren uitgekomen. En veel meer dan dat!

Terwijl zijn zus naakt op hem lag hier aan een zwembad aan de rand van Milaan vroeg hij zich af of zij dezelfde gedachten en gevoelens had als hij. Hij wist het niet… maar haar geheimzinnige glimlachje verraadde veel. Hij had vorige week al bekend dat hij vroeger stiekem op haar geilde. Toen zou het hun vertrouwensband tussen broer en zus enorm geschaad hebben. Waarschijnlijk tot een breuk hebben geleid die wellicht niet meer te herstellen was. Nu, jaren later en enkele relaties verder waren ze beiden meer door het leven gevormd. Al zouden ze zonder Sanne nooit iets intiems met elkaar gehad hebben.

Sanne was voor Mark pas zijn tweede relatie. Na die eerste relatie waarin hij eindelijk het genot van sex ontdekte en die slechts zeven maanden duurde was hij lang vrijgezel geweest. Tot hij Sanne ontmoette. Dat bleek onverwacht een schot in de roos te zijn waarvan hij nooit had durven dromen dat dit voor hem was weggelegd. Zijn jongere zus had inmiddels drie mislukte relaties achter de rug in twaalf jaar. Ze was ontmaagd op haar 18e door een jongen die eigenlijk al een jaar eerder met haar naar bed wilde. Maar Mieke wilde wachten totdat ze 18 was. Toen ze erachter kwam dat haar vriendje in het eerste jaar van hun relatie stiekem met een ander meisje naar bed was geweest omdat hij niet het geduld had om op haar te wachten verbrak ze op haar 19e direct hun verhouding die toch al niet echt top was. Het was echt een verkennende tienerrelatie. Maar ze had wel geproefd van de verboden vrucht die sex heet. Op haar 20e ontmoette ze een jongen waarmee ze een serieuze affaire kreeg. Maar na iets meer dan twee jaar strandde ook deze romance. Toen leerde ze uiteindelijk echt de ware kennen. Weer dacht ze dat ze haar levenspartner had gevonden. Ditmaal was ze ervan overtuigd dat hij haar man zou worden en de vader van haar kinderen. Het begin van hun relatie was stormachtig. Vol romantiek en goede sex. Mieke liet zelfs een tatoeage zetten van een kleine vlinder op haar rechter bil. Het symbool van hun eeuwige verbond. Maar ze dreven langzaam uiteen. De passie doofde, de sex werd uiteindelijk een verplicht nummertje. Totdat ze uiteindelijk na ruim vijf jaar als vrienden uit elkaar gingen. Dat was voor haar een enorme afknapper. Ze geloofde niet meer in de liefde en verwaarloosde haar uiterlijk. Ze kleedde zich degelijk met truien die haar vrouwelijke vormen verborgen en liet haar schaamhaar uitgroeien tot een flinke bos. Ze was klaar met mannen en loze beloftes.

Tot haar vakantie in Milaan… Ze zag de passie tussen haar broer en Sanne. Ze genoot ervan om toe te kijken hoe ze met elkaar de liefde bedreven. De liefde voor elkaar, wederzijds respect en de geile lust spatte er van alle kanten af. Ze besefte dat ware liefde en ongeremde pure sex een magische combinatie vormden. Ze raakte in de ban van de schoonheid en elegantie van Sanne en wilde eigenlijk zoals haar zijn. Ze trok zich op aan Sanne die haar leven volledig op haar kop zette.

Wat een metamorfose!

Dacht zijn zus nu hetzelfde als hij…?

Ze knuffelden nog even met elkaar voordat Mieke hem een kus vol op de mond gaf en opstond en een badlaken om haar middel sloeg. Mark keek hoe ze over het gras terug naar de villa liep om zich te gaan douchen. Op de grond bij de ligstoel naast hem lag nog haar gele bikini. Ze hadden genoten van elkaars naakte lichamen en de afspraak gemaakt om elkaar te neuken als Sanne weer terug was.

Mieke liep op wolken.

Dit was een enorme overwinning voor haar. Het leek haar niet gewenst om met de spermaresten tussen haar borsten zo het zwembad in te duiken. Maar ze had het gedaan… sex met haar broer en deze keer was Sanne er niet bij. Zij had hem helemaal alleen laten klaarkomen.

Ze voelde zich gelukkig en voldaan.

De wederzijdse verwennerij tussen broer en zus was niet gepland, het gebeurde spontaan.

De sex met haar broer was lekker. Maar er was meer. Ze wist nu dat ze een man iets te bieden had. Dat ze een man kon verleiden en bevredigen. En dat gaf haar een trots en voldaan gevoel.

Er was nog hoop. Hoop op een toekomst met een geliefde. Maar het idee van sex uitsluitend binnen een relatie had ze hier in Milaan laten varen. Ze zou genieten van sex op de momenten waarop dat kon. Met Sanne, Yvonne, met haar broer, een one night stand… wat dan ook. Zo losbandig als Sanne tijdens haar jonge jaren zou ze niet worden maar het leven was veel te kort om te blijven wachten op de prins op het witte paard. Als die al kwam… En nu ze hier pas echt intens van sex had leren genieten wilde ze dit gevoel vast blijven houden. Sanne had haar ogen geopend.

Terwijl ze een snelle douche nam verheugde ze zich al op Sannes thuiskomst.

Toen Sanne aan het einde van de middag thuiskwam moest ze lachen toen ze hoorde dat Mark en Mieke zich met elkaar hadden vermaakt maar braaf op haar wachten om echt met elkaar te neuken.

Ze wisten wel dat Sanne daar geen bezwaar tegen had maar zonder Sanne was het volgens hen niet hetzelfde. Vooral Mieke wilde Sanne er graag bij hebben. Voor haar was dit alles ten slotte nog vrij nieuw en spannend.

Sanne nam eerst een douche en ging daarna de keuken in om te koken. Ze liet Mieke de groente snijden omdat ze graag wilde helpen. Sanne had het statement dat Mieke als logé niets hoefde te doen laten varen. Ze bood het zelf aan en bovendien was het erg gezellig samen in de keuken. Dit soort dingen waren aan Mark geheel niet besteed. Het deed haar soms denken aan haar tienerjaren met haar zus Ilse. Warme, dierbare herinneringen. Sanne had in de loop der jaren geleerd om de pijn van haar dood te een plek te geven en om er mee om te gaan. Om zich te focussen op de mooie dingen en niet op wat zij moest missen of wat had kunnen zijn. Haar zus zou altijd en overal een deel van haar uitmaken.

Mieke had een notitieboekje bij en noteerde recepten om later thuis uit te proberen. Vooral over de Italiaanse keuken kon ze veel van Sanne leren. Of welke wijn ze het best bij welk gerecht kon serveren. De dames vonden het prettig om met elkaar op te trekken. Ze lachten en giechelden veel met elkaar. En spraken tijdens het koken ook over mode, mannen en sex.

Terwijl Mieke in de pan met soep roerde voelde ze plots de armen van Sanne om haar heen. Sanne gaf haar een kus op de wang en in haar hals.

“Zo… dus jij rommelt met mijn echtgenoot?” lachte ze vriendelijk.

“Dat kan ik niet ontkennen” giechelde Mieke.

“Dan heb ik het recht om ook van jouw lichaam te genieten” lachte Sanne terwijl ze zacht Miekes borsten streelde.

“In deze villa heeft iedereen gelijke rechten. Ook wat betreft sex.”

“Hmm…. Daar verheug ik me al op” gniffelde Mieke.

“Ik verlang naar jouw zachte warme lichaam….”

“Let jij nu maar op de soep… het dessert komt later” glimlachte Sanne die haar een speels tikje tegen haar billen gaf.

Mieke grijnsde.

“Hoe staat het met de soufflé?”

“Bijna klaar…”

“En dat dessert?”

“Trio alla Sanne… ingrediënten: een bereidwillige echtgenoot en een ondeugende en leergierige schoonzus” lachte Sanne.

“Klinkt super geil… daar wil ik het recept ook van hebben” giechelde Mieke.

Mark kwam de keuken in.

“Kunnen we al dineren? Ik rammel onderhand” zuchtte hij.

“De tafel is al gedekt. Bedoelde je deze fles rode wijn?”

Sanne keek naar de etiquette op de fles.

“Nee. Ik zei toch het tweede schap aan de linkerkant in de wijnkelder? Tweede plank van onder.”

“Als je binnenkomt of als je ervoor staat?”

“Als je ervoor staat natuurlijk. Dit is een rosé. Rosé, rood, port aan de ene kant, wit droog, wit zoet, champagne en grappa aan de andere zijde. En neem glazen mee! En nu mijn keuken uit!” plaagde ze.

“Mannen…” schaterde Mieke.

“Het is dat je ze nodig hebt voor sex en ze ook best wel lief zijn lachte Sanne.

Ze dineerden deze keer bij de zithoek op de heuvel met uitzicht op de Naviglio Grande. Het terras bij het zwembad was een stuk dichterbij maar als elk van hen een pan, borden of wat glazen meenam was het best te doen. De keukentrolley kon immers niet de heuvel op waar een mooi leistenen paadje zich in een S-vorm omhoog werkte.

Het was een mooie avond en het uitzicht was hier echt prachtig. Genietend van een heerlijke maaltijd en een goede Italiaanse wijn werd er gezellig gekletst.

Nadat er afgeruimd was dronken ze nog een glas op de heuvel. De dames dronken wijn. Mark koos voor een fris biertje.

Vanaf hier kon je de skyline van Milaan zien, maar ook de tuin, het zwembad, de grote schuur en de villa. Toen kwam het gespreksonderwerk op sex. Sanne moest lachen om Miekes fantasieën over Gianna. Zoals Mark al zei vond zij het geen enkel probleem als zij iets in de richting wilde proberen. Mits ze rekening hield met Giuseppe. De enige regels waren dat zij en Mark niet rommelden met personeel, geen sex in het zwembad, en safe sex. Alleen Sanne en Mark neukten elkaar zonder condoom.

Terwijl Mark de tafel op de heuvel afruimde begaven de dames zich naar het zwembad voor skinny dipping.

En de avond werd afgesloten zoals Mieke had gehoopt: met sex.

De dames begonnen samen. Mark nam zijn tijd. Tegen de tijd dat hij op de kamer kwam naderden de twee vrouwen al hun eerste hoogtepunt. Hij genoot van het plaatje. In standje 69 verwenden ze elkaar. Mieke onderop, Sanne bovenop. Met zuigende en vingerende bewegingen brachten ze elkaar in hogere sferen. Het was een prachtig gezicht om de dames zo heerlijk en ongedwongen samen klaar zien te komen.

Sanne wenkte Mark naderbij. Hij had zijn boxer al uit en kroop tussen de dames door op het grote bed. Er volgde een lange tongzoen met zijn echtgenote. Intussen streelde zijn zus zacht zijn billen.

Nu was het Mieke die meer de rol van toeschouwer had. Maar dat was beslist geen straf. Het was zo mooi, romantisch, spannend en geil om naar die twee te kijken. Ze vormden een perfecte twee-eenheid. Sanne had duidelijk de regie. Ze trok en duwde Mark van het ene in het andere standje. Het begon zacht en teder, maar ging geleidelijk over in een meer passionelere fase. Van een subtiele vrijpartij tussen twee geliefden naar pure ongeremde geile sex.

Wat Mieke opviel was dat er geen scherpe overgangen in zaten. Alles vloeide als vanzelf over in een volgende pose of fase. Ze wist dat Sanne improviseerde, maar overal zat een gedachte achter. Ze leek wel een DJ die in bed de ultieme mix componeerde. Nooit haperden of schokten de lichamen, maar steeds vormden ze een sensueel geheel en waren ze in een haast perfecte cadans. Zo moet de schepper sex bedoeld hebben dacht Mieke die bewonderend toekeek. Sanne gebruikte haar hele lichaam: haar mond, lippen, handen, borsten, tong, vingers, nagels, ogen, dijen, billen, armen, voeten, buik, zachte rode haren, heupen en vooral haar benen. Sanne was zo lenig dat ze de meest erotische poses aan kon nemen om haar partner op te winden. Ze gooide haar benen in de lucht, opzij, in de nek van Mark of bracht haar voeten naast haar gezicht waarbij ze zelf haar eigen enkels vasthield terwijl Mark haar steunend op zijn handpalmen neukte. Dit standje heette volgens Sanne ‘De Weense Oester’ en had een diepe penetratie. Haar yoga-techniek en turnverleden kwam hierbij perfect van pas.

Mieke keek bijna ademloos toe.

Zelf gleden haar handen over de naakte lichamen van Sanne en Mark. Strelen, masseren, kussen… ze wist dat haar genot op het laatst zou komen. Zij was de afsluiter van de show want zij was ten slotte de gast.

Het was eerst Sanne die haar heerlijk begon te zoenen en strelen. Mark voegde zich snel bij hen. Mieke liet zich gewillig meevoeren. Vier handen en twee monden zijn dubbel zo fijn. En dit was nog maar het voorspel.

Later kon Mieke zich niet meer alle details herinneren toen zij haar dagboek bijwerkte. Maar wat gaf het…? Als twee mensen waar je zo van houdt zo hun best doen om jou optimaal te laten genieten.

En genieten deed ze!

Op een gegeven moment deed Sanne haar een zwarte blinddoek om. Mieke had hier al eerder ervaring mee opgedaan en stemde zonder enige twijfel in. Soms ervaar je dingen sterker als je bepaalde zintuigen uitschakelt. En ze vertrouwde haar bedpartners blindelings.

“Laat het over je heenkomen en geniet” hoorde ze Sanne in haar oor fluisteren.

Handen, monden, tongen, vingers, borsten, een penis…. Mieke voelde het allemaal langs en over zich komen. Sanne hield haar speelgoedlade met erotische speeltjes waarbij ze haar eerder mee had laten genieten dit keer gesloten. ten minste voorlopig. Bij Sanne weet je het ten slotte nooit. Soms gebeuren er dingen waar je niet op rekent. En soms reken je ergens op… maar gebeurt het niet. Of juist op een moment waarop je het niet meer verwachtte.

Mieke voelde hoe handen zachtjes de binnenkant van haar dijen streelden terwijl twee andere handen haar borsten masseerden. Hoewel ze niets kon zien wist ze wel dat Sanne tussen haar benen lag en Mark bij haar hoofd. De ervaren vingers van Sanne kwamen steeds dichter bij haar hotspot. Sanne liet twee vingers aan beiden zeiden van haar clitoris glijden. Langzaam en subtiel. Haar knopje werd steeds roder en gevoeliger. De spanning werd langzaam opgebouwd. De vingertoppen wreven nu zachtjes over haar meest gevoelige plekje.

De vingers gleden omlaag en na wat plagerige strelingen verdwenen ze in haar natte, warme naar genot hunkerende kut. Ze rilde toen ze een tong en een warme mond op haar klitje voelde likken en zuigen. Intussen gleden de vingers ritmisch in en uit haar geile gleufje.

Ineens waren de vingers en de mond verdwenen. Er werd van positie gewisseld en Mieke begreep dat Mark nu tussen haar benen in kwam liggen om het van Sanne over te nemen. Het duurde even voordat hij het juiste tempo te pakken had, maar hij deed het zorgvuldig en beheerst. Mark had met Sanne en Yvonne inmiddels een ruime ervaring.

Intussen masseerden Sannes vingertoppen zacht haar klitje. Haar vrije hand gleed over Miekes buik en borsten en Mieke voelde haar subtiel likkende en kussende mond en tong. Mieke genoot met volle teugen. Haar handen zochten op de tast Sannes hoofd. Ze liet haar vingers door haar rode haren glijden. Sanne kwam nu half op haar liggen om haar te tongzoenen. Hmm… Sanne kon zo heerlijk intiem zoenen… Niet te nat, niet te zacht, precies goed. Mieke voelde nu ook haar zachte borsten tegen de hare aanwrijven.

Sanne bleef een tijdje half op haar liggen maar schoof toen verder naar boven. Ze duwde eerst een tepel in Miekes mond en liet haar daar even op zuigen. Vervolgens schoof ze nog wat verder, draaide zich om en drukte vervolgens haar warme vochtige kut op haar mond. Dat was de druppel die Mieke klaar deed komen…. Ze liet zich helemaal gaan en genoot intens van haar orgasme.

De blinddoek ging af.

Alle drie streelden, kusten en betasten ze elkaars naakte lichamen. Niemand had haast.

Uiteindelijk was het toch weer Sanne die het initiatief nam om Mark te gaan pijpen. Alsof ze voelde dat haar bedpartners dat ook van haar verwachten. Maar ze betrok Mieke erbij en spoorde haar aan om haar te helpen. Mark genoot van twee mooie dames die zijn pik en ballen verwenden. Hete tongen gleden over zijn stam en cirkelden over het topje van zijn eikel. Handen trokken zacht aan zijn geslachtsdeel en warme monden zogen subtiel op zijn balzak. Inderdaad manoeuvreerde Sanne haar borst tegen het dijbeen van Mark aan. Mieke keek haar techniek af. Hoe ze gebruik maakte van zowel haar mond, tong en vingers. Het waren soms kleine dingetjes die het verschil maken maar het seksueel genot zoveel verbeteren. Sanne kende alle trucjes en Mieke probeerde die zo goed mogelijk te kopiëren.

Sanne sloeg behendig een been over Mark heen en ging boven hem hangen. Haar borsten fier naar voren zodat Mark op haar harde tepels kon zuigen. Ze gaf hem een lange geile tongzoen waarna ze zijn pik met een handige beweging tussen haar schaamlippen manoeuvreerde. Mark aarzelde niet en stootte zijn pik meteen bij haar naar binnen. Sanne neukte hem passioneel en Mieke zag haar borsten meedeinen.

Na enige minuten gaf Sanne Mieke een teken dat ze op haar handen en knieën moest gaan zitten. Ze liet de penis van Mark uit haar kut glijden en duwde Mark in de richting van Mieke. Mark nam zijn positie in achter de billen van zijn zus. Sanne scheurde met haar tanden een condoompakje open en deed het rubber met een geroutineerde en vlotte beweging om zijn harde paal. Daarna gaf ze hem een tikje tegen zijn billen.

Mark had geen verdere aansporing nodig. Hij zag zijn zus over haar schouder verwachtingsvol naar hem kijken. Hij grijnsde naar haar en pakte haar heupen beet. Sanne duwde zijn pik tegen de opening van Mieke aan en Mark schoof langzaam zijn lul in de schacht van zijn zus.

Mark begon langzaam te pompen. Sanne streelde even Miekes tieten en billen en kroop daarna over het bed naar voren om Mieke geil te tongen. Mieke hijgde van genot en probeerde dapper terug te tongen. Sanne draaide zich op haar rug en schoof onder Miekes armen door. Mieke vroeg zich verwondert af wat zij ging doen. Totdat zij Sanne haar borsten voelde strelen en heerlijk op haar tepels voelde zuigen. Maar daar bleef het niet bij. Sanne schoof verder naar achteren totdat zij met haar tong en vingers haar klitje kon verwennen. Mieke kreunde het nu uit van genot. Terwijl Mark haar doggy neukte en Sanne haar klitje bewerkte werd het bijna zwart voor haar ogen. Hemel… wat was dit vreselijk lekker!

Mieke beet op haar tanden om zo lang mogelijk van dit moment te kunnen genieten. Ineens zag ze Sannes kut onder zich. Ze bedacht zich geen moment maar zakte iets door haar ellebogen om haar tong en mond op de heerlijke sappige kut van haar schoonzus te drukken. Het koste haar enige moeite, maar ze zette door. Zo genoten ze alle drie van dit intieme trio.

Mieke bezweek als eerste en kwam schokkend klaar. Mark stootte nog een paar maal hard en diep in haar en spoot het condoom vol in haar kut. Hij trok zijn pik terug uit Miekes kut waarna Mieke zich plat voorover liet vallen en van Sanne afrolde. Mark boog zich naar Sanne toe en zoog op Sannes klitje totdat ook zij klaarkwam. Alle drie genoten ze na van de sex.

Ze kletsten nog wat na waarna Sanne en Mieke samen in de gastenbadkamer doucheten en Mark de inloopbadkamer van hun eigen slaapkamer nam. Mieke realiseerde zich dat dit al de derde keer was dat zij vandaag een bad of een douche nam. Maar ja… wat wil je met al die sex?

Ze kon de verleiding niet weerstaan om Sannes borsten in te zepen. Wat had die meid toch een heerlijk stel tieten.

“Bedankt voor alles…” giechelde ze.

“Doe niet zo gek” lachte Sanne.

“Ik ben blij dat je het hier naar je zin hebt.”

“Meer dan dat… veel meer dan dat…” glunderde Mieke.

“Ik ben blij dat ik jou ontmoet heb. Je bent een schat.”

Ze kuste Sanne vol op de mond en sloeg haar armen om haar heen. Ze sloot haar ogen en hield haar nog even vast. Het verraste en ontroerde Sanne.

Sanne veegde een natte haarlok van Miekes voorhoofd en keek haar aan terwijl het water van de douche langs hun naakte lichamen stroomde.

“Hey… Gaat het wel goed met je?”

Sanne streelde zacht haar wang.

“Met mij gaat het prima” glimlachte Mieke.

Sanne draaide de kraan van de douche dicht en ze stapten de douchecel uit. Ze rijkte Mieke een handdoek aan en pakte er zelf ook een om zich af te drogen. Ze observeerde Mieke aandachtig.

“Misschien sleep ik je teveel mee en gaat alles wat te snel voor je” zei ze bezorgd.

“Als dat zo is dan spijt me dat oprecht.”

Mieke schudde krachtig haar hoofd.

“Integendeel! Ik voel me als herboren en dat komt door jou. Ik had dit alles absoluut niet willen missen. Ik weet alleen niet goed hoe ik dat uit moet drukken.”

“Ach mallerd… dat hoeft toch ook niet. Geniet maar lekker van je vakantie want het is voorbij voordat je het weet…”

Sanne verliet de badkamer om zich op haar kamer aan te gaan kleden.

Mieke keek haar na.

Ja… haar vakantie vloog inderdaad om. Wat Mieke betreft veel en veel te snel. Ze zou van elke dag, van elk moment dat haar nog restte genieten. Maar één ding wist ze zeker… ze zou en moest een manier vinden on Sanne te bedanken. Dat verdiende ze.

Het moest iets zijn wat haar gevoel tot uitdrukking bracht wat ze niet onder woorden kon brengen. Iets bijzonders.

Ze had alleen nog geen idee wat. Maar ze had nog twee weken de tijd.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (5)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Studente Op FeedbackDoor: LorreD
Gelezen: 1338x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
24-06
7.9
:: DakdekkerDoor: Scarlett
Gelezen: 6126x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zomer, Buitenseks
23-06
8.9
:: De Nieuwe BuurtDoor: New Neighbour M
Gelezen: 9595x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf
22-06
8.7
:: Wordfeud Voor Een... - 4Door: Max V
Gelezen: 2355x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Trio, Pijpen, Blinddoek, Tepelklemmen, Jacuzzi, Bubbelbad, Dildo, MMV
22-06
8.7
:: Avontuur In Zuid Amerika - 7Door: Sarelata
Gelezen: 2890x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stewardess, Aruba, Neuken, Bi
22-06
8.8
:: Het Neukpaleis - 4Door: Sofie
Gelezen: 3917x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Vingeren
21-06
9.0
:: Stuk Gaan Op Een StudenteDoor: Kareltje
Gelezen: 10299x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.1
:: TippelzoneDoor: Vonkjes
Gelezen: 6793x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Tippelen, Hoer, Auto, Betaald, Avontuurtje, Pijpen, Jonge Meid
21-06
8.8
:: Zussenliefde - 6Door: Mickey80
Gelezen: 6144x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonzus, Strand, Heet
21-06
9.0
:: Lief Dagboek - 2Door: Sofie
Gelezen: 4548x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Vingeren, Buurman,
21-06
9.3
:: De Buurman - 2Door: Johnnie
Gelezen: 13929x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.1
:: Sauna - 4Door: Jo
Gelezen: 5540x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.5
:: Geile Evelien - 45Door: Barteljoris
Gelezen: 3393x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Vingeren, Openbaar, Groepsseks
20-06
9.0
:: Avontuur Uit De Jonge JarenDoor: Gewoonlekker69
Gelezen: 6211x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tante En Nicht
20-06
8.2
:: Mijn Vrouw Voor... - 3Door: Danny
Gelezen: 7329x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Grote Lul, Vreemdgaan
20-06
8.6
:: Onverwacht Avontuur Met... - 4Door: Roede
Gelezen: 4494x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Groep Sexverhaal
19-06
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!