Opwindend.Net
Achtergrond

Dag beste lezers, ik ben Linda. Ik ben 19 jaar oud, heb blond haar, ben 1,68 m en ben slank gebouwd. Ik heb stevige tieten, een strak kontje en een knap koppie. Ik ben al drie jaar samen met Jordan die ook 19 is. Jordan is een knappe man van 183 m en behoorlijk gespierd. We wonen al ruim twee jaar samen op een studentenkamer en vermaken ons daar prima, ondanks de beperkte ruimte op de relatief kleine kamer. Dit komt grotendeels doordat we er een behoorlijk intensief sexleven op na houden. Nu moet ik bekennen dat ik dit ook wel nodig heb: veel sex. Al sinds mijn jonge puberjaren vinger ik mezelf vanaf het moment dat ik klaarkomen heb ontdekt. En ik doe dit eigenlijk zoveel als ik kan. Ik ben zelf erg van het experimenteren en heb bijvoorbeeld al heel wat huis tuin en keuken voorwerpen bij mezelf naar binnen gestoken. Sinds ik mijn vriend echter heb leren kennen toen ik 16 was, was dit niet echt meer nodig. Ik weet nog goed dat Jordan in het begin niet wist wat hem overkwam. Waar normaal gesproken mannen meer zin schijnen te hebben was het bij ons compleet andersom. En ik weet dat dit niet de schuld van Jordan was. De arme jongen heeft met name in de beginperiode van onze relatie wat te stellen gehad met mijn libido, dat toen (gelukkig) wel nog een tikkeltje hoger lag dan nu.

Ik weet nog goed dat we met regelmaat spijbelden van school en soms vrijwel de hele dag bij mij thuis en in de tuin op alle plekjes van het huis geneukt hebben. Wat was ik blij dat mijn ouders allebei een drukke baan hadden en wat kon ik mij altijd verheugen op zo’n dagje met z’n tweeën. Zo heerlijk fout voelde het. Uiteraard was de hele dag alleen neuken voor mijn vriendje niet mogelijk. Met name in de beginperiode was Jordan nog wat onervaren en had hij moeite om het lang vol te houden. Dat Jordan een behoorlijk grote lul van 19 cm heeft en ik van mezelf weet dat ik een vrij strak kutje heb, zal hem hierbij niet geholpen hebben. Nadat Jordan naar mijn idee altijd te snel klaar kwam, liet ik hem mij uitgebreid beffen. Vaak net zolang totdat het voor hem weer mogelijk was om mij te neuken. Dit herhaalde zich meerdere keren op een dag. Zo is het regelmatig voorgekomen dat we rond een uur of half 10 ’s ochtends begonnen te sexen en pas tegen etenstijd uitgeput stopten, zonder tussendoor langdurig te pauzeren. Waarbij ik dus wel moet zeggen dat ik het grootste gedeelte van deze tijd gelikt ben, omdat Jordan het vaak niet langer dan 30 minuten per neuksessie in mij vol hield. Gelukkig vind ik het heerlijk om gebeft te worden; bijna net zo lekker als neuken. Ik kan me goed herinneren dat ik altijd wijdbeens op de grond lag te genieten in de wetenschap dat mijn klasgenoten saaie lessen aan het volgen waren. Dit wond me alleen maar op. Wat dat betreft ben ik meer een ‘nemer’ dan een ‘gever’. Op mijn hoogtepunt, op een van die spijbeldagen, heb ik een keer de 15 orgasmes aangetikt op 1 dag. In die tijd (zo rond mijn zeventiende) maakte ik er een soort spelletje van om zo vaak mogelijk klaar te komen, waar Jordan mij gelukkig graag bij hielp. Ik heb het geluk dat ik nogal makkelijk klaar kan komen en dit ook vele keren na elkaar kan. Het snelst kom ik klaar tijdens het vingeren, maar ook tijdens het beffen en meestal ook tijdens het neuken is het voor mij goed mogelijk om tot een hoogtepunt te komen. Een paar keer ben ik zelfs klaargekomen door alleen mijn tepels te stimuleren, maar dit vergt veel geduld en dat heb ik meestal niet.

Naast de sex die we bij mij thuis hadden, hebben we ook op aardig wat vreemde plaatsen geneukt. Vaak op mijn initiatief. Niet dat ik het niet meer kan houden tot we op een ‘veilige ‘plaats’ waren, maar gewoon vanwege de extra spanning. En eerlijk is eerlijk, een hele tijd met een jeukend kutje rondlopen kan op een gegeven moment erg vervelend worden. In het begin vond Jordan dit soort sex maar niks, maar na de eerste keer in het kleedhokje van het zwembad, begon mijn vriendje het steeds leuker te vinden. De pas- en kleedhokjes hebben we sindsdien het vaakst gebruikt om te sexen, samen met de school-wc’s. Maar ook buiten in de bosjes, in de polder of bijvoorbeeld in de duinen hebben we ‘het’ al gedaan. En, ik heb nog heel wat plaatsen op mijn verlanglijstje staan..

Inmiddels woon ik dus samen met Jordan op een klein kamertje. Beiden studeren we, waardoor we ’s ochtends vaak erg vroeg opstaan en zo rond 6/7 uur thuis komen. Regelmatig hebben we ’s ochtends een vluggertje. Ik vind het heerlijk om de dag zo te beginnen. Meestal vinger ik mezelf sowieso op de universiteit klaar op de wc’s. Soms doe ik dit zelfs op de terugweg in de trein, die dan niet zo druk is. Ik ga dan op mijn vaste plekje zitten, leg mijn jas op mijn schoot en duw mijn vingers in alle anonimiteit in mijn gleufje. Dit gaat gemakkelijk doordat ik meestal een strakke joggingbroek draag. Naast dat dit het vingeren vergemakkelijkt, komen mijn billen en benen in zo’n broek erg goed naar voren vind ik zelf, waardoor ik mij erg sexy voel. Ook heb ik regelmatig mijn vaginale balletjes in, als ik bijvoorbeeld naar school ga. Ik vind het heerlijk om iets in me te hebben en probeer zo mijn kutspiertjes te blijven trainen, wetende dat ik hier later veel genot aan beleef. Ondanks dat ik me overdag dus wel 'vermaak', begint het feestje pas als we thuis zijn. Meestal eten we eerst rustig iets en hebben daarna dan minimaal een uurtje lang seks. Daarna is het lekker knuffelen, wat huiswerk maken of tv kijken, soms tot slot gevolgd door een laatste neukpartij. De weekenden staan vaak sowieso in het teken van sex hebben.

Zo ziet mijn (sex)leven, en tevens sportleven, er ongeveer uit. Ik weet dat ik bovengemiddeld veel sex wil en nodig heb, maar kan hier niets aan doen. En eerlijk gezegd zou ik hier ook niets aan willen doen. Ik beleef hiervoor veel te veel plezier aan mijn kutje. Ook Jordan zou hier niets aan willen veranderen, zo laat ie vaak merken. Hij vindt het heerlijk om vrijwel altijd een vrijbrief te hebben om van mijn grotje gebruik te maken, waar en wanneer hij maar wilt.

Ik heb trouwens een aantal vriendinnen waar ik ook regelmatig mee op trek. Ik ben al zo'n 10 jaar bevriend met mijn beste vriendin Mila. Mila is een goedlachse, zeer knappe brunette, met forse tieten en een kont waar mannen hun ogen niet van af kunnen houden. Hier doet ze trouwens veel squats voor, voor die kont, maar het resultaat mag er zijn! Mila en ik zijn echt twee hartsvriendinnen. We hebben nooit ruzie en delen alles met elkaar. Ook op seksueel gebied. Mila kent mijn behoeftes en heeft hier vaak de grootste lol om, met wat plagen tot gevolg. Mila’s libido ligt volgens mij beduidend lager. eerder rond een ‘normaal’ niveau. Mila zelf heeft nog nooit een vast vriendje gehad, wat enigszins vreemd is aangezien de jongens niet bij haar weg te rammen zijn. Mila heeft echter, zoals ze zegt, nog nooit de ware ontmoet en vind het heerlijk om zo te kunnen flirten en playen met meerdere mannen. Die keren dat we uitgaan heeft Mila altijd wel een leuke man gescoord. De volgende dag hoor ik dan graag in detail hoe de nacht verlopen is.

Met Mila heb ik nooit iets seksueels gedaan. Uiteraard zien we elkaar wel naakt tijdens het omkleden als we gaan zwemmen of tijdens het passen van kleding. Ik weet dat Mila haar kutje altijd kaal scheert. Bij mij wisselt dit nogal. Het kutje toont verder strak, aangezien Mila’s schaamlippen keurig sluiten. Maar, als ik Mila mag geloven kan ze alle soorten en maten goed hebben. Opvallend aan Mila is overigens de vorm van haar tieten. Deze wijzen op zij en voorzien van behoorlijk grote roze tepels. Volgens Mila zijn alle mannen weg van haar tieten, iets dat ik graag geloof.

Enfin, tot zover de inleiding. Vandaag ga ik voor het eerst alleen met Mila op vakantie naar Mallorca. Jordan kon helaas niet mee vanwege de herexamenperiode. We hebben een appartementje geboekt voor 7 dagen. Mila heeft mij verzekerd flink te willen genieten van deze vakantie en ik weet precies wat ze hiermee bedoeld. Ook ik wil weinig tekort komen, al zal ik de pik en mond van Jordan best gaan missen zo verwacht ik. Ik heb nog nooit een andere man dan Jordan geneukt en heb Jordan uiteraard verzekerd dat dit ook echt niet gaat gebeuren. Om mezelf toch te kunnen vermaken besluit ik mijn vibrator en mijn vaginale balletjes in ieder geval mee nemen. Ik kies voor mijn middelgrote vibo en wat betreft de balletjes kies ik voor de wat kleinere variant. Deze twee balletjes zijn iets groter dan een knikker. Ze zijn hol en voorzien van een kogeltje, waardoor ik ze lekker voel bewegen en moeite moet doen om ze binnen te houden.

Mallorca, dag 1

Eenmaal in ons hotel aangekomen ziet Mila mij mijn vibrator uitpakken. "Arme jij", zegt ze al lachend. "Je gaat hem missen hè"? "Ik denk het", zeg ik. "Vandaar mijn kleine vriend". “Ga je echt niet neuken?”, vraagt Mila. Ik kijk Mila bedenkelijk aan. “Wat?”, reageert Mila. “Jordan zal er niks van merken hoor en we weten allebei dat je het echt geen week zonder zaad vol gaat houden”. “Nee nee”, zeg ik. “Daar doe ik niet aan. Ik ben een keurige meid”. “Oké, maar ik ga me sowieso goed laten nemen hoor. En wel op dit bed”, zegt Mila terwijl ze een sprong neemt op het eenpersoonsbed dat vlak naast mijn bed staat. “Ik ben benieuwd”, antwoord ik met een knipoog.

We besluiten de eerste avond meteen feestelijk te beginnen en naar een club te gaan, vlak aan het strand. Het ziet er bij binnenkomst meteen al gezellig uit. Uiteraard scannen zowel Mila als ik direct de mannelijke populatie en deze is, zoals we al hoopten, goed vertegenwoordigd zo op de vrijdagavond. Na zeer korte tijd komen de eerste mannen al op ons afgelopen. Na een beetje dansen willen ze verder gaan en aan ons zitten. Vanwege Jordan laat ik dit niet toe, maar Mila is voor hen wel een gewillige prooi. Echter, tot op een bepaald niveau. Als de mannen vervelend worden, niet leuk genoeg zijn, of als Mila ze zat is laat ze dit duidelijk merken!

Na een paar uurtjes beginnen de gratis drankjes die we aan de lopende band krijgen duidelijk te werken. Ondanks dat ik goed tegen drank kan, probeer niet (te) dronken te worden, maar ik merk wel dat ik wat losser word. Dit geldt helemaal voor mijn vriendin, die zowat met iedere leuke man die naar ons toe komt begint te zoenen. Op een gegeven moment zie ik een man van een jaar of 30 op Mila aflopen die er wel erg goed uitziet. Hij is groot, gespierd, mannelijk en lijkt echte het type 'player' te zijn. Mila en de man beginnen innig te zoenen, terwijl de man schaamteloos over Mila's rokje streelt en haar billen begint te kneden. Na korte tijd schuift de man zijn hand onder Mila's rok. Mila heeft me op weg hier naar toe trots laten zien dat ze geen slipje draagt, dus ik weet dat de man positief verrast zal zijn. Terwijl Mila en de man nog steeds tegen elkaar aan staan te zoenen, zie ik dat Mila's hand ook onder haar rok verdwijnt. Enkele seconden later houdt ze de vingers die net in haar kutje zaten voor de man zijn gezicht. Zonder al te lang na te denken likt de man de vingers een voor een af. Ik zie de man iets zeggen maar kan niet verstaan wat. Plots draait Mila zich om en wenkt de man zo anoniem mogelijk om haar te volgen. Ik besluit de twee te volgen, tot het moment dat ze in de dames wc's verdwijnen. “Fuck”, zeg ik tegen mezelf. “De slet”.

Na even twijfelen en gewacht te hebben open ik zo zacht mogelijk de toegangsdeur tot de wc's en sluip naar binnen. Er zijn vier wc's en slechts één zit op slot. Plots komt er een meisje naar binnen stormen. Ik besef dat dit mijn kans is om naast Mila en de man een hokje in te duiken. Zij zullen denken dat er maar één iemand aanwezig is en wachten tot ze weg is. Precies op het moment dat ik het meisje de deur hoor sluiten, draai ook ik de knop van de wc om. Het enige geluid dat gedurende een half minuutje hoorbaar is, komt van het plassen van het meisje. Direct nadat ze de toiletruimte verlaat, hoor ik Mila en de man. “Let me taste that fucking hot pussy again”, zegt de man met een zware strem en een super sexy accent. “Mmm yeah you liked it”?, is Mila's reactie. “It is so wet now”. Korte tijd later kan ik aan Mila's kreungeluiden horen dat ze waarschijnlijk gebeft wordt. Het schot dat mijn wc van die van hun scheid is helaas erg hoog, waardoor op de wc staan weinig uitzicht zal bieden. Wel is de onderzijde open. Ik besluit op mijn knieën te gaan zitten om te kunnen gluren. Met enige moeite lukt dit. De man zit inderdaad gehurkt te beffen, terwijl Mila wijdbeens op de wc zit. Aangezien details niet te zien zijn, besluit ik weer rechtop te gaan staan. Het gekreun van Mila maakt me geiler dan al ik was. Wat zou ik nu ook graag gelikt willen worden denk ik bij mezelf. Was Jordan hier maar...

Ik trek mijn rok en slipje uit en haal de twee balletjes, die ik praktisch al de hele dag draag, uit mijn kutje. Deze hebben al flink wat voorwerk gedaan, want mijn slipje is behoorlijk vochtig. Ik plaats mijn rechtervoet op het toilet en duw in een keer twee vingers naar binnen. Ooh wat was ik hier aan toe. Door de geluiden naast me, zijn de sopgeluiden die ik veroorzaak niet te horen. Althans dat hoop ik. Ik merk al snel dat er weinig voor nodig is om me klaar te laten komen, wat ook logisch is aangezien mijn laatste orgasme alweer van vanochtend dateert. Ook Mila lijkt op weg te zijn naar een hoogtepunt. “Ooh yes baby lick my pussy. Make me cum hard please”, kreunt ze alsof ik naar een pornoster aan het luisteren ben.

Mijn vingers gaan nu snel op en neer in mijn kletsnatte grotje. Vlak voordat ik klaarkom trek in ze terug en wrijf over mijn klit, waarop ik mijn liefdessappen langs mijn dijen voel glijden. Als ik uitgeschokt ben, hoor ik ook Mila met veel geluid klaarkomen. “Now it's my turn”, hoor ik de man na enkele seconden van stilte zeggen. Nu hoor ik de man kreunen, waarop ik wel weet wat er gaande is. Mila doe het zeker erg goed aangezien ik de man al na een kleine twee minuten hoor zeggen: “I will cum, can I cum in your mouth?” “No”, hoor ik Mila antwoorden. “I want you te cum in my pussy. I really need to get fucked now”.

Even later hoor ik de twee neuken. Ik ben benieuwd in welk standje ze bezig zijn en gluur nogmaals onder het schot. Zoals ik al vermoedde wordt Mila op zijn hondjes genomen. Zowel Mila als de man houden zich wat betreft geluid totaal niet in, totdat ik de deur van de toiletruimte weer open hoor gaan. Even is het stil, maar op het moment dat het meisje de deur van een wc naast mij opent, hoor ik dat de twee hun actie hervat hebben. Weliswaar houden ze zich wat betreft kreunen in, maar voor het meisje naast me moeten de ketsgeluiden genoeg duidelijkheid bieden van wat er gaande is. De situatie doet me denken aan de keren dat ik met Jordan geneukt heb in pas- of kleedhokjes en maakt me zo opgewonden dat ik opnieuw met mijn kutje begin te spelen. Dat is ook vaak het 'probleem' bij mij. Van een orgasme wordt ik meestal alleen maar geiler. Afwisselend streel ik mijn klit en mijn schaamlippen, die duidelijk meer aanwezig zijn dan die van Mila en een soort vlindervorm hebben. Iets waar ik overigens inmiddels erg trots op ben.

Wanneer het meisje de ruimte weer verlaten heeft hoor ik de stootgeluiden naast me direct versnellen. “Ooh fuck me harder and cum inside my pussy”, smeekt Mila de man, die duidelijk hoorbaar zijn best doet aan Mila's eisen te voldoen. Als de man begint te kreunen weet ik hoe laat het is. Niet veel later hoor ik de twee elkaar bedanken, waarop ze afscheid nemen. Als de man de deur van de wc opent draai ik het slot om, zodat hij (of Mila zometeen) niet kan zien dat er iemand naast hun zit. Kennelijk verlaat de man eerder de toiletruimte, wellicht omdat Mila het sperma even uit laat lekken.

Na een paar minuten lijkt dit te zijn gelukt en verlaat ook Mila de wc-ruimte. Direct hierop begin ik mezelf flink te vingeren. Mijn kut is zo nat dat ik met drie vingers tegelijk aan het pompen ben. Af en toe zie ik wat slierten kutsap vallen. Dit gaat heftiger worden dan het orgasme van zojuist, zo voel ik. Al is het alleen maar omdat ik mij nu niet hoef in te houden. Net op het moment dat mijn kutje op knappen staat, komt er iemand binnen. Even probeer ik mijn orgasme in te houden, maar voel al snel dat dit niet meer gaat lukken. Ik besluit mijn moment niet te laten verpesten en vinger mezelf nog even goed door, waarop ik kreunend mijn vocht op de grond en op de wc-bril zie vallen. Nog tijdens het naschokken lik ik één-voor-één het wittige vocht van mijn vingers. Mmm net nectar, denk ik. Ik kan me goed voorstellen dat Jordan hier ook van houdt. Ik besef dat het degene naast me flink heeft kunnen meegenieten, maar dit interesseert me nu niets. Sterker nog, ik denk dat ik er alleen maar heftiger door ben klaargekomen. Als ik haar weer hoor weggaan veeg ik mijn kut en mijn benen droog, stop de balletjes weer in me en trek mijn kleding weer aan. Ik veeg het geil van de wc-bril. Het plasje op de grond laat ik liggen. Dat mag de schoonmaker doen.

Terug in de zaal van de club, zie ik gelukkig al snel Mila staan. “Ik zocht je al Linda”, zegt Mila een beetje verbaasd. “Echt waar”, antwoord ik. “Ik zocht jou juist. Waar was je joh?” Ik ben benieuwd of Mila de waarheid verteld. “Ooh ik was even met Silvan mee”, zegt ze met een glimlach die meer dan genoeg zegt. “Ik vertel het je later wel, voegt ze er aan toe, niet wetende dat ik erbij was.

Een half uurtje later besluiten we richting huis te gaan. “Maar ik wel een jongen scoren voor vannacht hoor”, zegt Mila verzekert. Ik kan hier niets tegen in brengen want dit was min of meer de afspraak die we vooraf gemaakt hebben. “Jij blijft zeker alleen vannacht hè?”, vraagt Mila. “Jazeker”, antwoord ik. “Afspraak met mijn lief hè!”...

“Ik weet het goed gemaakt”, zegt Mila, als ze de teleurstelling op mijn gezicht ziet. “Zoek jij maar een lekkere knul voor me uit. Jij mag kiezen!” Enigszins vereert dat ik dit mag, ga ik zo serieus als kan op zoek naar een type dat goed bij Mila past. Na even zoeken zie ik een man die iets ouder lijkt dan ons bij twee andere mannen staan. Hij is redelijk groot, zo 1,85 m en ziet er sportief maar ook gespierd uit en heeft een knap gezicht. Hij toont typisch Spaans. Dit moet hem worden, bedenk ik. Ik sta op zo'n 5 meter afstand van de man. Wanneer hij mijn kant op kijkt, gebaar ik hem om naar mij toe te komen, waar hij direct gehoor aan geeft. “Hello”, zeg ik een beetje ongemakkelijk. “Do yo want to fuck a beautiful and horny girl tonight?” Ik zie de man een paar keer knipperen met z'n ogen, maar als hij merkt dat ik serieus ben, hapt ie snel toe. “Eeh yes, ofcourse I want to fuck you”. “No, no it's not me, but my girlfriend Mila. Follow me”. Ik breng de man naar Mila. Vlak voordat we bij Mila zijn vraag ik of ze hem bevalt. “Ooh yes!”, is het duidelijke antwoord. “She is yours”, zeg ik, waarop de man naar Mila toeloopt en de twee direct beginnen te zoenen. Als Mila haar duim naar me opsteekt, weet ik dat ze meer dan tevreden is. De man vraagt me of ik geen gezelschap wil van een van zijn vrienden, waarop ik antwoord dat ik al een vriendje heb.

Eenmaal in het appartement aangekomen loopt Mila direct naar de badkamer. Ik leid hieruit af dat Mila haar volgespoten kutje snel een wasbeurt wil geven. Iets dat ik goed kan begrijpen, met het oog op wat er gaat komen. In de tussentijd vermaak ik me prima met de man die Rafael blijkt te heten en begin ik zelfs jaloers te worden op mijn beste vriendin, dat zij zometeen gaat krijgen wat ik ook zo graag wil.

Mila komt na een paar minuten in alleen een super sexy slipje naar ons toegelopen. Waarschijnlijk doet ze dit om haar prachtige peervormige tieten te showen. Het blijkt effect te hebben, aangezien ik zie dat Rafael bijna naar adem snakt. Ik besluit de twee maar even samen te laten en geeft Mila een knipoog. Ook ik neem een douche. Helaas valt de kracht van douchestraal enorm tegen. Thuis kan ik gemakkelijk heerlijk klaarkomen door de douchekop, maar dat gaat hier zeker niet lukken.

Als ik naakt uit de badkamer stap, zie ik in dat Rafael staand gepijpt wordt door Mila. Rafael lacht naar me, waarop ik vraag: “And Rafael, do you like it?” “Ooh yea baby. I enjoy your girlfriend”, is Rafaels terechte reactie. Terwijl Mila ongestoord verder gaat, duik ik in mijn bed. Tussen mijn bed en Mila's bed zit zo'n anderhalve meter ruimte. Ik draai me op mijn zij zodat ik de twee rustig kan bekijken. Gelukkig hebben ze wat licht laten branden zodat ik redelijk goed zicht heb op wat er gebeurt. Als Mila even stopt met pijpen zie ik pas wat een grote pik Rafael heeft. Hij lijkt zelfs nog wat groter en dikker te zijn dan die van Jordan. Ook de eikel heeft een enorm formaat. Shit, denk ik. Ik heb wel wat uitgezocht voor Mila! opnieuw neemt Mila de grote lul bijna helemaal in haar mond, iets waar ik toch wel van opkijk. Na enige tijd pijpen, hoor ik de Rafael zeggen: “Can we change please? I don't want to cum so early”. “Ofcourse”, zegt Mila. “What do you want?” “I want to lick your pussy”. “Okay, me too, bevestigd Mila met een lach.

Mila neemt direct het initiatief en neemt op haar knieën op bed plaats en steekt hierbij haar prachtige kont in de lucht. Ik ben hierdoor een beetje verbaasd, omdat dit niet het meest algemene standje is om gebeft te worden. Rafael echter duikt direct op Mila af en begint, terwijl ie zijn handen op Mila's billen plaatst, te likken. Aan Mila's gekreun te horen doet Rafael het goed. Ik kan de details niet zo goed waarnemen en zien welk gaatje Rafael aan het likken is. Gezien de hoogte lijkt het wel alsof hij met Mila's kontgaatje bezig is. Mijn vermoeden wordt bevestigd als ik Mila kreunend hoor zeggen: “Ooh yes lick my asshole”. Hierop voel ik mijn geiligheid enorm toenemen. Ik dacht dat ik er wat van kon, maar Mila blijkt ook een echt sexbeest te zijn. En dat te bedenken dat ik dacht Mila door en door te kennen!

Ook mij lijkt het heerlijk om daar gelikt te worden, maar Jordan wil dit helaas niet. Nu ik dit zie en Mila hoor kreunen, blijk ik heel wat te missen. Ik voel me een beetje verdrietig dat Mila zo verwend wordt en ik niet en dat ik hier alleen lig en Mila met Rafael is. Ik bedenk me dat dit gevoel wellicht door de drank komt en hoop dat ik door klaar te komen met een goed gevoel kan gaan slapen. Ik pak de vibrator die naast me ligt en draai deze aan. Het ding staat op een harde stand en maakt veel lawaai, waardoor ik zowel Rafael als Mila om zie kijken. Ik zie Rafael lachen. “Good girl”, zegt ie. Mila vraagt in het Nederlands of ik echt geen gebruik wil maken van Rafael. “We kunnen best delen hoor, voel je niet bezwaard”, zegt ze. “Nee schat, hoeft niet, hij is van jou”. “Geniet maar lekker!” “Ik heb Jordan en deze vibo”. Rafael die hier natuurlijk niets van verstaan heeft, richt zich weer op Mila's sexgaatjes.

Doordat het warm is in de kamer lig ik bovenop de dekens met mijn benen gespreid. De vibrator laat ik langzaam over mijn kale spleetje heen glijden. Na enige tijd voel ik dat mijn kutje alweer kletsnat is. Ik zet de vibrator een standje lager en plaats hem tegen mijn neukopening aan. Zonder al te veel kracht te zetten glijdt het voorwerp moeiteloos naar binnen. Hij is met z'n 18 cm niet zo groot en dik als de lul van Rafael, maar toch voel ik me behoorlijk gevuld nu. Ik begin mezelf op een rustig tempo te neuken en werp tegelijkertijd een blik op zij. Mila begint steeds harder te hijgen en pas nu zie ik waarom dit is. Ze wordt in de zelfde positie als daarnet gebeft, alleen nu wordt ze tegelijkertijd in haar kont gevingerd. Vanaf de zijkant zie ik Rafael's lul omhoog wijzen. Al kijkend naar het schouwspel begin ik mezelf in een steeds sneller tempo te neuken. “Ooh Rafael I think I am gonna cum”, hoor ik Mila kreunend zeggen. Ik zie hoe mijn vriendin haar kont zo mogelijk nog iets verder omhoog duwt, om Rafael zo alle ruimte te kunnen geven die mogelijk is. Rafael stopt een tweede vinger in Mila's kont en begint hard te penetreren, terwijl hij de vagina zo goed als mogelijk is blijft likken. Een half minuutje later is het dan zover. “Oooh baby I'm cumming, I'm cumming now!” Rafael trekt zijn vingers terug uit Mila's anus en wrijft over de kletsnatte spleet. Mila beweegt haar onderlichaam ongecontroleerd en begint te schokken. Als Rafael zijn hand terugtrekt zie ik een flinke draad met glinsterende geil Mila's lichaam verlaten. Bij iedere schok van Mila zie ik wat sap uit haar kutje druipen. Bij zo'n beetje de laatste schok van Mila houdt Rafael zijn hand onder de lekkende gleuf en likt het nectar vervolgens op.

Ik voel dat ook ik zometeen klaar ga komen en verlaag mijn neuktempo omdat ik mijn orgasme uit wil stellen. Mila moet duidelijk even op adem komen. Rafael trekt wat aan zijn lul en vraagt: “can I fuck you please?” Mila veert omhoog, geeft Rafael een zoen en gaat met gespreide benen voor de knappe Spanjaard liggen. Rafael neemt plaats tussen Mila's afgetrainde benen. In plaats van te neuken begint hij haar borsten te kneden en te likken. “What a boobs”, hoor ik Rafael zeggen. Na de beiden spenen van mijn vriendinnetje uitgebreid verwend te hebben plaatst Rafael dan eindelijk zijn eikel tegen Mila's opening aan en duwt het gevaarte beetje voor beetje naar binnen. Mila kreunt hierbij slechts heel licht. Ze heeft dus niet gelogen dat ze veel kan hebben in haar kutje, bedenk ik me. Pas als Rafael na een paar minuten het tempo behoorlijk opschroeft, begint Mila hard te hijgen. “If you cum, can you cum on my face please”, vraagt Mila. “Sure Mila”, antwoordt Rafael. “But i want to finish in doggy”. Mila draait zich hierop om en gaat nu op handen en knieën voor Rafael zitten. Rafael legt zijn handen op Mila's kont, trekt de grote, gespierde billen wat uit elkaar en likt Mila's kontgaatje nog even. Vervolgens pakt hij zijn pik vast en slaat deze een aantal keer hard op de billen van Mila, waarop hij de staaf in één beweging geheel in Mila's grotje. Mila kreunt hierbij nu wel. Rafael stoot in hoog tempo en gebruikt hierbij zijn handen, die hij stevig om Mila's heupen klemt.

Ik zie Mila's tieten vanaf de zijkant alle kanten op bewegen. Wat een geil gezicht is dat. Ik zet mijn vibrator op standje hard, duw hem in mijn kut en ga op mijn hoofdkussen zitten. Ik klem het kussen hard tussen mijn benen en begin het te bereiden. Dit deed ik met name vroeger toen ik jong was heel vaak. Terwijl de vibrator in mij zijn werk doet, schuur ik zo snel als ik kan met mijn klit over het kussen. Ik ben de techniek duidelijk nog niet verleerd en heb een lekker ritme te pakken. Wat voelt dit heerlijk. “Waarom doe ik dit niet vaker?”, vraag ik mezelf mompelend af. Ik kan niet voorkomen dat ik geluid begin te maken en laat me net als Mila helemaal gaan. “Ik kom, ik kom”, roep ik enigszins gedempt. Nog een paar keer schuur ik over mijn kussen. Als het moment daar is, leg ik mijn hoofd op het matras, waarna ik schok voor schok begin te ontladen.

Na ongeveer een minuutje hoor ik Rafael kreunend zeggen: “I am cumming Mila”. Ondanks dat ik eigenlijk nog bij aan het komen ben, wil ik dit nog wel even meepakken. Nog net zie ik hoe Rafael zijn lul uit Mila trekt. Mila draait zich snel om, waarop Rafael het knappe gezichtje van mijn beste vriendin onder spuit.

Direct hierop val ik in slaap...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: SportmassageDoor: Roadrunner
Gelezen: 38x
Reacties: 0
Lengte: Kort
Tags: Massage, Milf, Pijpen, Behaard Kutje
26-05
n.v.t.
:: Jeanet, De Buurvrouw - 8Door: Johnnie
Gelezen: 3239x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-05
9.0
:: Rosanne Heerlijke HoerDoor: Frecolnago
Gelezen: 3634x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
25-05
8.3
:: Sophie’s Belevinissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 1574x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
7.7
:: [1] Seks In Opdracht Van...Door: UndercoverMax
Gelezen: 4749x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags: Opdracht, Pijpen, Beffen, Neuken, Telefoonsex
25-05
8.7
:: Dagje SaunaDoor: Karel
Gelezen: 6489x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.6
:: De Oude Vaas - 2Door: Robb Breen
Gelezen: 4732x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Solo, Mastrubatie, Milf
24-05
8.0
:: Cynthia, Getemd - 5Door: K9Jack
Gelezen: 2624x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dieren, Extreem, Trio, Spannend
24-05
8.2
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 12053x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 2471x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.3
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 4908x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.1
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 6795x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 9701x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.4
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 3673x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 5256x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3451x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!