Opwindend.Net
De introductie

Zoals vaker de laatste tijd zag ik mijn oud-buurvrouw bij de supermarkt. Sinds een half jaar is ze weduwe en ze is juist verhuisd naar een appartement hier drie straten verderop. Als altijd groet ze me vriendelijk met haar hand omhoog.

Mijn oud-buurvrouw is ruim in de 60, zoals gemeld al enige tijd weduwe, en ziet er erg vlot uit. Ze vraagt hoe het met me gaat. “Heel goed, mevrouw, dank U”. Terwijl ik dat zeg kijk ik vol in haar ogen, en ik verbeeld me dat ik een ondeugende twinkel zie. Ze kijkt me open en warm aan en zegt: “Oef, je hoeft echt geen U te zeggen hoor, dat klinkt zo formeel.”

Zelf ben ik 42, en woon sinds een jaar weer ‘alleen’ nadat mijn laatste vriendin en ik toch een beetje uit elkaar waren gegroeid. Het leeftijdsverschil tussen mijn oud-buurvrouw en mij is dan ook de reden dat ik U zei.

Dus ik beantwoord haar met: “Ok, de volgende keer dat ik U groet zal ik JE zeggen tegen U. Afgesproken?”. Ze antwoordt met een knipoog: “Helemaal goed, daar houd ik je aan”.

Twee dagen later zag ik haar weer bij de winkel… het was vrijdags het eind van de middag. Ik had een eindeweeksborrel op het werk gehad en had alleen een magnetron-maaltijd om af te rekenen. Mijn oud-buurvrouw had o.a. een aantal flessen wijn. Misschien net iets te vrij door de borrel op mijn werk zeg ik provocerend tegen haar: “Hoi, hoe gaat het met U?” Hierbij de nadruk op U leggend. Mijn oud-buurvrouw kijkt mij, met mijn opwarmmaatlijd in de handen, aan en zegt: “Ken ik jou? Je lijkt op een oud-buurjongentje van mij, maar die zou geen U meer zeggen tegen mij”. Oeps, niet de reactie die ik hoopte… Dus ik zeg terug: “Ojee, sorry, even vergeten. Mag ik het goed maken door die flessen naar je appartement te brengen?”.

En zo liep ik met haar mee naar haar appartement. Onderweg praatten we over koetjes en kalfjes, waarbij ze ongetwijfeld wel door had dat ik niet geheel nuchter meer was.

Bij haar appartement aangekomen stelde ze voor dat ik met haar mee kon eten. Een aanbod wat ik maar graag aannam. Ze bestelde chinees, en trok een flesje wijn open voor haarzelf, en gaf mij een koud biertje.

Tijdens het eten hadden we het in eerste instantie over de algemenere dingen in het leven. Het kabbelde lekker door. Op een gegeven moment ging het over superieur zijn. In de ogen van mijn oud-buurvrouw is niemand superieur aan de ander. Mijn stelling was dat de vrouw superieur is aan de man. Ze vroeg me: “Hoe bedoel je dat dan? Iedereen heeft toch dezelfde rechten?”. Voelend dat het biertje de alcohol in mijn bloed mij nog wat vrijpostiger maakte antwoordde ik haar “Ja, dat klopt gemiddeld genomen natuurlijk wel, echter als ik naar mezelf kijk dan zie ik de vrouw toch echt als soort van baas”. Mijn oud-buurvrouw zei niets maar keek me wel indringend aan… Even bleef de stilte dus ik voelde me genoodzaakt nog wat meer uitleg te geven. “Hoe ik het bedoel, en ik spreek dan alleen voor mezelf hoor, als een vrouw iets van de man wil zou ze het niet moeten vragen maar het gewoon opdragen.”

Ik meende een twinkel in de ogen van haar te zien. Ze dronk met een grote slok haar glas leeg en zei me “ Hmmm, interessant. Dus als ik jou nu dit lege glas geef en je beveel om hem te vullen, dan doe je dat? Ook ondanks dat ik je oud-buurvrouw ben die ruim 20 jaar ouder is?”.

Ik kreeg de indruk dat ze me aan het testen was. Mijn antwoord was: “Zeker bij jou, leeftijd is maar een getal, dat heeft geen waarde. Iemand graag een plezier doen waar het maar kan is veel belangrijker”.

“Dus je zou mij graag plezieren waar het maar kan, zolang ik het maar niet vraag maar je het commandeer?” vatte ze even kort samen.

“Ja absoluut”, en nog vrijmoediger als ik al was “niets is mij te gek hoor”.

“Nou, dan mag je mijn voeten masseren, die zijn vrij moe”. We hadden het chinese eten ondertussen op. “Daarna kunnen we denk ik wel een toetje nemen.

Ik knielde voor mijn haar neer en nam haar linkeronderbeen in mijn armen. Licht omhoog kijkend kon ik, al voet-masserend, mijn oud-buurvrouw in de ogen kijken. Ze keek me strak aan, en deed na een poosje haar ogen dicht, zuchtend dat het erg aangenaam was. Nadat haar rechtervoet aan de beurt was geweest stond ze op en zei dat ze even naar het toilet moest. Ik zat nog steeds geknield en besloot gewoon zo te blijven zitten.

Na een tijdje kwam ze terug, en ze moest lachen toen ze me nog geknield zag zitten. “O, je neemt je rol nu wel heel serieus. Misschien had ik je net moeten vragen mijn billen af te vegen. Ik verdraaide bijna mijn rug net” zei ze schalks.

“Het zou mij een eer zijn, zoals ik al zei is niks me te gek”. Ze keek me nogmaals indringend aan, leek even na te denken en zei vervolgens: “Ok, misschien moet ik daar maar eens even goed gebruik van maken dan. Maar dan wil ik wel een paar dingen even heel goed afspreken”. Ze zweeg en keek me aan. Het was duidelijk dat ze op een antwoord wachtte. Ik zei: “Prima, ik sta geheel tot je beschikking, wat wil je afspreken?”.

Hierop zei ze het volgende: “Ok, je hebt duidelijk alcohol op, wat je waarschijnlijk vrijer maakt dan anders. Je kruipt enigszins in een rol van slaaf. Het lijkt mij erg leuk daar eens mee te experimenteren, maar ik wil zeker weten dat jij dit ook wil”. “Ja, op zeker wil ik dat, het is niet de alcohol die dat wil, maar slechts de alcohol die dit geheime verlangen blootlegt”.

“Ok” zei ze, “Dit is nieuw voor mij, bij mij doet de alcohol ook zijn werk.

Maar ik wil dat je me dan nu weer met U aanspreekt. Ik ben wel gewoon nog steeds je oud-buurvrouw. Maar jij gaat me dienen, en ik ga je uittesten! Jij zegt dat niets je te gek is… ik ga je grens opzoeken! Je kan nog terug, dan praten we nergens over”.

“Nee, ik ga niet terug, en ik wil U graag dienen.”

“Prima, kleed je dan maar uit!” zei ze gebiedend. Binnen 10 seconden was ik naakt, ik voelde me helemaal in mijn element en opwinding vulde mij en mijn mannelijke ‘trots’.

“Oei, ik zie dat je een erectie hebt met een flinke druppel voorvocht. Trek je af en vang alle sperma op in je hand!”.

Binnen 1 minuut had ik mijn ballen geleegd. “Lik je eigen kwak van je hand, helemaal!” En dat deed ik uiteraard…

“Zo, nu we van je voorvocht af zijn wil ik dat je mijn voeten, die je zojuist gemasseerd hebt, kust, en mijn tenen als mini-penisjes likt, zuigt en pijpt. Een voor een!”.

Ik zag haar helemaal opgaan in dit spel. Dit had ik niet kunnen denken toen ik naar de winkel ging. Elke teen gaf ik ongeveer een minuut de volste aandacht.

“Mooi. goed gedaan jongentje” zei ze. “De volgende opdracht is makkelijk: ik wil weer een glas wijn”. En uiteraard had ik snel aan die wens voldaan. Ze tikte het glas zo leeg en vroeg om een nieuwe vulling en een glas water om te voorkomen dat ze zelf dronken zou worden. Want ze wou “optimaal genieten en gebruik maken van deze mogelijkheid”. Beide glazen had ze ook vlot leeg.

De volgende opdracht die ik kreeg was om de onderrug van haar te masseren. Die ene spier die een beetje dwars zat bij het afvegen daarstraks moest losgekneed worden. Ze trok haar kleren allemaal uit op haar slipje na, en ging op haar buik op de bank liggen. “Kom jochie, masser mijn onderrug!”.

Stevig werkte ik vanaf haar bovenrug naar beneden, en kneedde in de kuil van haar onderrug goed alles rond. Het viel me op dat ze, zeker voor haar leeftijd, mooie en erg volle billen had.

Al knedend en masserend merkte ik wel dat ze er erg van genoot. Ze zuchtte tussendoor heerlijk voldaan en lag echt te ontspannen. Plots, uit het niets, zei ze: “Oja, ik refereerde aan mijn toiletbezoek en aan het afvegen. Ik wil dat je de vochtige doekjes uit de wc gaat ophalen. NU!”.

Toen ik terugkwam, met de vochtige wc-doekjes in mijn hand, zag ik dat ze haar slipje ook had uitgedaan. “Zo, nu mag je bewijzen dat niks je te gek is! Controleer met die billendoekjes of ik mijn billen wel goed heb afgeveegd!” En ze ging iets op haar knieën zitten, zodat haar prachtige brede billen omhoog naar achter staken. Ik pakte een nat billendoekje en veegde voorzichtig over haar bilspleet. “Nee jochie, zo kom je er niet goed bij, dat is nou juist het hele punt!”. Dus ik besloot om eerst maar te kijken en legde beide handen op haar billen en trok ze uit elkaar. Daar zag ik een pracht van een anus, mooi gerimpeld en vooral heel schoon. “Het ziet er schoon uit, mevrouw” zei ik. Maar ze zei dat ik toch maar goed met een doekje moest testen. Dus vervolgens laat ik 1 bil los en pak het doekje. Vrij stevig vreef ik door haar bilspleet over haar anus. Tante gromt er licht bij van genot. “Als het schoon is wil ik dat je ook met je vinger in het doekje de binnenkant test” zei ze. Wat ik dan ook meteen deed. Tot mijn verbazing komt het doekje er schoon uit. Ze zegt: “Ja, dat wist ik wel, maar ik wou dat jij dat ook zou zien. Want nu wil ik namelijk dat jij nogmaals de boel daar checkt. En het enige wat je daarvoor mag gebruiken zijn je 2 handen om mijn billen uit elkaar te houden, en je tong om de check uit te voeren. Jij zei dat je geen grenzen had, dus aan jou om dit nu te bewijzen” grijnsde mijn oud-buurvrouw. Wat ze uiteraard niet wis is dat in mijn vorige relatie het orale aspect van de sex een belangrijke rol speelde, zeker ook anaal. Ik weet dus goed hoe een bepaalde spanning kan opvoeren.

Vrij gretig trok ik dus weer beide billen open. Ik keek even goed naar die prachtige anus en gaf er een teder kusje op. Ik voelde haar rillen en een grote zucht ontsnapte. Het kusje werd gevolgd door meer kleine zachte kusjes op haar billen, steeds dichter bij haar kontgaatje. Ik merkte dat ze gespannen was. Toen ik drie ferme kusjes op haar anus gaf, liet ik mijn tong meedoen. Met wat extra speeksel likte ik over haar poepgaatje. Het smaakte een klein beetje naar de billendoekjes. Ik liet de tong met het overvloed aan speeksel rondjes rond haar gaatje draaien, met tussendoor likjes er over heen waarbij ik het puntje van de tong steeds iets op de kringspier drukte. Deze gaf veel weerstand, ik kreeg de indruk dat deze regio voor mijn oud-buurvrouw sexueel gezien nog een onontdekt gebied was. Door er steeds wat meer speeksel bij te doen, en langdurig met de punt van mijn tong rondom de kringspier te kietelen ontspande ze een beetje. Ik trok de billen nog wat verder uiteen en drukte langzaam het puntje van mijn tong precies in het midden van haar mooie donkere gaatje. Nu gaf hij wel ietsje mee, waardoor ik mijn tong steeds iets verder probeerde te drukken. Ze zuchtte van genot en ze zei “Godverdegodver, ligt mijn oud-buurjongentje, 20 jaar jonger dan ik ben, gewoon als een slaafje mijn kontje te neuken met zijn tong. Goffer wat geil is dit!”. Ik drukte nog wat extra met mijn tong en voelde de weerstand verdwijnen. Ik kon mijn tong door de kringspierfunctie heen duwen en het lukte me om ver in haar anus te komen. Minutenlang neukte ik met mijn tong haar gat. Ik merkte dat ze zichzelf aan het vingeren was, haar bewegingen werden iets ongecontroleerder, maar omdat haar kontje nu dusdanig openstond, was het geen probleem om met het tongneuken door te gaan. Plots schreeuwde ze het uit en bewoog ze ineens even kort omhoog en erna omlaag. Mijn tong floepte uit haar billen en grommend kwam ze. Ik zag dat ze hierbij wel erg veel vocht verloor en vermoedde dat dit wel eens urine kon zijn. Ik wachtte nu af.

Na een minuutje draaide ze zich om, tevreden en met wel hele geile ogen zei ze: “Wow jochie, ik dacht dat ik er in bleef. Ik geloof alleen dat ik onderweg het nodige verloren heb.”

Ik zag dat ze zich schaamde. “Ehm, aangezien ik mede schuldig ben, wil ik je voorkant wel even schoon likken hoor”. Ze zei: “Ehm, misschien moet ik dat zelf even met een doekje doen, ik geloof dat het niet alleen maar geilvocht was. Ik ben al wat ouder he?”

Zonder verder te luisteren begon ik haar van voren te likken. Aan de zilte smaak te proeven was het inderdaad niet alleen maar geilvocht. Dit wond mij op en resulteerde in een groeiende staaf. Gulzig likte ik haar natte vulva schoon. Ze zag mij genieten en het leek of ze weer een ideetje kreeg. “He!!!” zei ze luid “ik heb niet gezegd dat je mocht likken! En toch lik je mijn urinerestjes van mijn kutje! Wat ben jij voor een vies mannetje!” Ik zag aan haar dat ze het speelde, en reageerde met “Ja maar mevrouw, het was mijn schuld dus ik moet het dan ook schoonmaken, ik heb ook die wijn en water ingedaan voor u, dus vandaar…”.

Ze stond op en zei me op de grond te gaan liggen. “Nu wil ik dat je me verder van voren gaat likken” zei ze, en ze zette haar knieeen naast mijn hoofd zodat haar poesje boven mijn mond kwam. Het viel me op dat het poesje er zo netjes uitzag, wel behaard en enigszins grijs, maar wel op een nette manier. Ik begon met likken. Ze was al erg gevoelig en ik merkte dat ze al dicht tegen een nieuw orgasme aanzat. Dus besloot ik iets langzamer te likken, en me niet te veel op haar clitoris te richten. Daar dacht ze zelf echter anders over, en ze begon mijn gezicht te berijden alsof het een af te richten paard was. Wild schoof ze over mijn gezicht, mijn tong liet ze op haar clitoris drukken, waarbij ze hard aan mijn haren trok. Het leek alsof ze zichzelf helemaal verloor, en wederom kwam ze uitzinnig klaar, echter nu zonder overvloedig lichaamsvocht. Ze bleef mijn haren vasthouden, ook nadat ze was klaargekomen, en richtte zichzelf iets omhoog. “Open je mond” zei ze. Braaf opende ik deze, waarna er meteen een volle straal van haar pis werd losgelaten… Ze zuchtte het uit van opluchting. “Drink mijn pies, pervers jongentje van me. Je hebt mijn kontje al getongneukt, dus dit kun je ook!”

Gulzig probeerde ik te drinken van haar urine, de smaak wat bitter/ziltig, en het meeste ging verloren. Maar de slokjes die ik wel binnenkreeg smaakte erg opwindend. Niet lekker, wel geil!

Ze keek naar beneden en zag dat ik mijn mond openhield. Ze stopte nu met plassen. Ik likte haar vulva maar ze kneep en trok aan mijn haar. “Nee, houd je mond open!”.

Gedoseerd liet ze weer urine uit haar kutje lopen, zo mijn mond in tot deze vol zat. Toen stopte ze en keek ze me aan. Slok voor slok werkte ik het naar binnen. Hierna wist ze mijn mond nog 3x te vullen, alles wist ik naar binnen te werken.

Ze stond op zonder iets te zeggen en liep weg. Ik hoorde haar douchen, en even later kwam ze schoon gedouched weer terug. “Ga jij je nu maar douchen” zei ze.

Toen ik gedouched had en naakt terug kwam, zag ik haar ook naakt, in de stoel zitten.

“Hier gaan we het nooit meer over hebben” zei ze. “Ik heb een kant van mij ontdekt waarvan ik het bestaan niet wist, en dit heeft me overdonderd. Nog nooit in mijn leven heb ik zoiets extreems gedaan, en ik ben er een beetje bang van geworden. Ik heb ook alleen maar aan mijn eigen genot gedacht”.

“Lieve mevrouw” zei ik, “ dat geeft niks, ik vond het heerlijk om aan uw genot te mogen bijdragen. Ik voelde me echt een soort van slaaf, en ik voelde me er heerlijk bij”.

“Jongen”, zei mijn oud-buurvrouw “ik durf hier niet mee door te gaan, ik sta niet voor mijzelf in, zo overweldigend was dit. Het liefste zou ik je namelijk nog veel verder hebben laten gaan. Toen ik je mijn kontje liet uitlikken en toen ik je mondje volplaste, toen voelde ik zo een sensatie van het vernederen. Dat kan nooit goed gaan!”.

“Ow maar... dat vernederende gevoel had ik ook, en het smaakt naar meer!”

“Je begrijpt het niet” zei ze “ik kreeg een heel apart gevoel, ik kreeg de neiging om je pijn te gaan doen, om je te straffen voor je perverse handelingen, je verder te vernederen tot weet ik waar en hoe… Ik zou je willen neuken met zo een voorbind-ding, je lichaam bewerken met van alles, je laten kruipen. Snap je dat ik er ondersteboven van ben?”

“Maar, kijk!” zeri ik, en ik liet mijn volle erectie zien aan haar “alleen het idee van alles wat U net zei doet mijn penis groeien. Ofwel…” en ik knielde voor haar neer en kuste haar voeten “mag ik officieel Uw slaaf zijn, waar U echt alles mee mag en kan doen wat er maar in U opkomt?”

Mijn oud-buurvrouw boog iets naar voren, pakte me bij mijn haren en trok me hard naar haar toe.

“Je hebt iets in me losgemaakt, jongentje”, ze spuugt me vol in mijn gezicht “en zojuist heb je me overgehaald hieraan toe te gaan geven. Met jou!!!” En ze sloeg me snoeihard met haar vlakke hand op mijn rechterwang...

Zoek naar meer verhalen van Dolll...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 1873x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 5942x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.7
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 2611x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
7.9
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 3385x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 7551x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 7325x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.2
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4030x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 6793x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9105x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 6Door: Johnnie
Gelezen: 7401x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Verleiden
17-05
9.1
:: Elegante VrouwDoor: Jio
Gelezen: 8097x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Diep En Intiem
16-05
6.6
:: Een Heerlijke MassageDoor: Queen
Gelezen: 8553x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Massage, Pijpen, Teasen
16-05
7.9
:: Dorien En Ik - 5Door: Mike1985
Gelezen: 2747x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: Cindy Mijn Privehoertje - 4Door: Karel776
Gelezen: 5559x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
15-05
8.9
:: Waargebeurd - 2Door: Fantasylover
Gelezen: 13307x
Reacties: 7
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
15-05
8.4
:: Dorien En Ik - 4Door: Mike1985
Gelezen: 5291x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!