Opwindend.Net
Zaterdagmiddag. Harm had afgesproken in de kroeg met een oude schoolmaat die hij toevallig tegen was gekomen. Henk zat al te wachten toen hij het café 'Het lege glas’ binnen stapte. “Henk alles goed?“ vroeg Harm toen hij naast hem op een barkruk ging zitten. “Dat weet je toch? Onkruid vergaat niet!“ lachte hij en hij bestelde een pilsje voor Harm.

De twee oude schoolvrienden hadden elkaar al heel lang niet meer gezien. Het was zeker al een jaar of tien geleden. Vorige week waren ze elkaar stom toevallig tegen gekomen op de markt en hadden hier afgesproken om nog eens oude herinneringen op te halen. Ze kende elkaar al vanaf de lagere school en de Mavo, daarna waren ze elkaar door een verhuizing van hun ouders uit het oog verloren. Het werd tijdens het gesprek waarbij ze redelijk wat dronken steeds gezelliger, totdat Harm aan zijn oude maat vroeg hoe het met de liefde stond. “Niet zo zoals het moet eerlijk gezegd. Herinner jij je Moniek nog? Dat blondje met dat lange haar?“ “Die griet uit onze klas die jij toen een paar keer gevingerd hebt in het fietsenhok?“ vroeg Harm. Henk knikte. “Die ja. Daar ben ik mee getrouwd totdat ze me vijf jaar geleden in de steek liet voor een ander.“ Hij staarde een beetje depressief voor zich uit. Harm zag wel dat hij een gevoelige snaar had geraakt. “God ja man dat is klote, sorry dat wist ik niet...“ Henk wuifde zijn excuus weg. “Laat maar joh. Die goede tijd is voorbij. Die krijg ik toch niet terug. Alleen ik oraat er niet zo vaak over. Jij? Ben jij gelukkig getrouwd?“ Harm glimlachte. “Ja nou en of. Mijn Marja is een wereldwijf. Nooit geen klachten en doet haar eigen ding en laat mij ook mijn gang gaan. Ze zal me nooit uit de kroeg halen bijvoorbeeld. Daar gaat ze zelf ook naar toe met haar vriendinnen. Waarom kom je niet eens kennismaken? Gewoon op een avond gezellig eten dan kan je haar ook zien.“ Harm haalde zijn schouders op. “Tja waarom niet. Ik heb door de week toch niks te doen. Ook niet in het weekend,“ zei hij er lachend achteraan.

Ze spaken af dat hij volgende week zaterdagavond langs zou komen. Toen Harm thuis kwam en halfdonken rond zijn vrouw haar nek viel vertelde hij van de afspraak die hij met Henk gemaakt had. “Ken ik hem?“ vroeg Marja. “Nee, maar het is een aardige gozer hoor.“ Hij vertelde dat hij al een jaar of vijf vrijgezel was, en sinds die tijd al droog stond. Hij kneep even in Marja haar volle tieten. “Wat denk je, zou je hem een pleziertje willen doen? Het was altijd al een goede maat van me.“ Marja keek hem verbaasd aan. “Wat bedoel jij met een pleziertje? Wil je dat ik met hem de koffer in duik? Ben je soms je verstand kwijt? Idioot!!“

Henk keek zijn vrouw teleurgesteld aan. Voor één keertje zou hij zijn vrouw wel willen delen alleen maar om Harm een plezier te doen. “Kom nou lieverd, Misschien heeft hij wel een flinke lul. Hoe lang is het al geleden dat je eens een andere in je kut hebt gehad dan die van mij? Sinds ons trouwen mag ik hopen, en dat is al meer dan vijftien jaar geleden. Misschien vind jij het ook wel lekker, en ik blijf erbij natuurlijk! Het is weer eens wat anders, en je hebt lang geleden zelf ook wel eens in een geile bui gezegd, dat je wel eens een keertje er nog een man bij wilde hebben voor de gein als we zouden neuken!“ Marja keek haar man vertwijfeld aan. Nu hij het vertelde herinnerde het zelf ook. Maar toen was ze zo geil geweest, dat ze er alleen over fantaseerde. Ze dacht dat hij dat allang vergeten was.
Henk streelde haar tieten en duwde zijn hand tussen haar benen. Marja duwde zijn hand weg. “Nu niet. We doen het wel als jij weer eens nuchter bent. Ik ga naar bed...“

Toen ze in bed lag met haar rug naar haar snurkende echtgenoot voelde ze aan haar kut. Ze kon de slaap niet vatten en dacht aan de mogelijkheid om het met twee mannen te doen. Het was al een hele tijd geleden dat ze echt eens heftig geneukt was door haar man. Vroeger, ja vroeger, toen konden ze er wat van. Zeker in de tijd toen ze pas getrouwd waren. Toen liep ze bijna alijd te soppen en hij met een stijve pik achter haar aan door het flatje waar ze toen pas woonde. Ze streelde haar klit die een beetje stijf was geworden van opwinding. Harm lag, verdooft door de alcohol vast te slapen. Hij merkte er niks van dat ze zich zachtjes begon te vingeren. Marja dacht even terug aan de tijd dat hij haar regelmatig in alle standen nam die ze maar konden bedenken. Of aan die keren dat hij haar nog heerlijk over haar natte kut likte. Ontelbare keren was ze geweldig klaargekomen op zijn lange tong. Kreunend duwde ze twee vingers in haar spleet die nu van binnen goed glad was geworden door de herinneringen van vroeger. Eigenlijk was het misschien niet eens een slecht idee om het met twee mannen tegelijk te doen, dacht ze. Het was toen in die tijd een diepe wens van haar geweest. Marja begon steeds sneller haar vingers heen en weer te bewegen in haar natte spleet. Met haar andere hand masseerde ze zacht haar tieten. Ze deed wel voorzichtig want ze wilde Harm niet wakker maken. Geluidloos kwam ze zacht schokkend klaar op haar vingers, en viel daarna in een diepe slaap...

x x x x

Het werd al snel zaterdag avond. Harm had het van de week niet meer gehad over doldwaze voorstel dat hij aan Marja had gedaan. Hij wist dat zijn plan weinig kans van slagen had toen ze zo verontwaardigd gereageerd had toen ze vroeg of hij soms zijn verstand verloren was. Voor Henk kwam voelde hij wel een keer uitdagend aan haar billen. Hij vond dat de korte rok die ze al zeker een jaar niet meer had gedragen haar goed stond, en ook de laag uitgesneden blouse die ze aan had getrokken. Dat ze dat met een bepaald doel had gedaan was hem helemaal ontschoten. Marja had nog eens goed nagedacht en was al nat geworden bij de gedacht alleen al. Ze was er zelf zo’n beetje de hele week al in haar hoofd mee bezig geweest, zonder dat ze wat tegen haar man had gezegd. Ze hield nog wel even de boot af. Marja wilde eerst wel eens zien hoe die maat van haar man er uit zag...

Harm belde aan met een grote bos bloemen in zijn armen. “Goedenavond samen,“ zei hij en hij gaf met een joviaal gebaar de bos bloemen aan Marja die hij onderweg bij een benzine station had gekocht. “Voor al de moeite die je hebt gedaan om een heerlijk maal te koken,“ lachte hij. Marja lachte terug. De man beviel haar gelijk. Hij was zo te zien echt super aardig. Bijna twee druppels water net als Harm wat postuur betreft, en hij had ook nog een aardige kop om te zien. Het eten smaakte heerlijk en dat niet alleen. Marja gedroeg zich ogenschijnlijk, en zelfs een beetje overdreven geintresseerd in de verhalen die Harm vertelde die blij was dat hij eindelijk eens twee paar oren had die naar zijn verhalen luisterde. Het viel hem ook op dat de vrouw des huizes die omdat ze een paar flinke glazen wijn naar binnen had gewerkt steeds toegeefelijker werd. Als ze bijvoorbeeld zijn glas bijkwam schenken, duwde ze haar flinke melkerij tegen zijn arm aan, en gunde hem een ruim uitzicht in haar blouse.

Na het eten parkeerde Harm zich uitgebreid op de bank, terwijl Henk samen met vrouw de tafel opruimde en verse koffie maakte. “Leuke vent zég,“ zei Marja tegen Henk. “Ja dat dacht ik al dat je dat vond. Je tieten hangen bijna uit je blouse. Ben je soms wat van plan??“ Marja zette haar benen uit elkaar. “Voel eens, dan weet je gelijk het antwoord. Harm pakte zijn vrouw bij haar kut en voelde dat ze geen slipje aan had. “Jemig ben je zo geil geworden?“ vroeg hij. Marja haar schaamlippen waren kletsnat van haar sappen. “Ja ik wil jullie allebei Harm. Ik heb er zin in.“ Ze nam het dienblad met koffie en Henk rook aan zijn vingers. De geile lucht van zijn vrouw bezorgde hem gelijk een stijve pik.

Toen hij de kamer inliep zag hij dat Marja naast Henk was gaan zitten. “Hoe is het met je vrouw Henk?“ vroeg Marja. Het was natuurlijk een vraag naar de bekende weg. Toen Henk hetzelfde vertelde tegen haar, dat hij vijf jaar geleden gescheiden was, keek ze hem aan. “Goh zég dus je hebt het al vijf jaar niet gedaan? Nou Harm wel hoor. Die zit er nog elke dag aan, Hé Harm? Hij vind mijn tieten geweldig. En mijn kut ook.“ Harm keek Marja met stijgende verbazing aan. Wat was dat een bekentenis zeg, en toen hij naar Henk keek glimlachte die alleen maar. “Waarom laat je Henk niet zien waar je zo trots op bent lieve vrouw van me?“ vroeg hij. Dat vond Marja wel een goed idee en ze knoopte langzaam haar blouse open, toen ze haar borsten ontbloot had zagen Harm en Henk dat ze een paar stevige stijve tepels had gekregen. “Mooi hé,“ zei ze tegen Henk, die eerst niet wist wat hij daarmee aan moest. “Streel ze maar. Dat wind me zo lekker op.“ Toen Henk haar borsten aanraakte kwam Harm aan de andere kant van zijn vrouw zitten en kuste haar plat op haar mond. Marja kreunde nu Henk wat steviger in haar tieten kneep. Ze legde op de tast haar hand op Henk zijn kruis, en voelde dat zijn pik al keihard was geworden. Harm trok de rok van zijn vrouw omhoog. Marja spreidde gelijk haar benen en liet haar pas geschoren kut aan de twee mannen zien. “O god wat ben ik geil. Wie wil me het eerst likken tot ik klaar kom?“ hijgde ze.
Henk liet zich van de bank glijden, en kuste gelijk voor Harm de kans kreeg de natte gleuf van Marja. “Kom Harm laat me aan je lul zuigen nu ik gelikt word. Kom op met die harde stang vam je.“ Harm liet snel zijn broek zakken. Toen Marja gulzig aan zijn pik begon te zuigen, voelde ze dat Henk zijn tong diep in haar kutgaatje boorde. Harm nam haar tepels tussen duim em wijsvinger. Hij wist dat dat zijn vrouw extra gevoelig maakte. Marja liet hem hijgend los en sloot haar ogen. De tong die nu over haar kut likte maakte haar gek. Kreunend kwam ze wild klaar op de tong van Henk.

Henk stond op en zag dat Harm zijn broek had uit getrokken, en met zijn stijve pik in de buurt van het hoofd van zijn vrouw zat. Hij volgde zijn voorbeeld en Marja nam nog kreunend de twee harde pikken in haar handen. Om de beurt pijpte ze de mannen. Ze vond het heerlijk om te doen. Het was zo lekker dat ze het vuur in haar buik alweer voelde ontbranden. “Kom ik wil een lul in mijn kut voelen,“ hijgde ze. “Het maakt me niet uit wie hem er het eerst in duwt. Kom Neuk Me!!!“ Harm liet hoe geil hij ook was zonder jalouzie zijn maat het eerst. Henk duwde zijn paal in het kutje van Marja die een klein gilletje gaf toen ze hem naar binnen voelde glijden. Harm trok zelfs Marja haar benen omhoog, zodat Henk zijn stijve pik flink diep in zijn geile vrouw kon duwen. “Oooh jaah, OO ja Henk neuk me hard, ik kan het hebben. Wat heb jij een heerlijke dikke pik zég!“

Henk pinde Harm zijn vrouw op zijn stijve lul en begon flink op haar in te beuken. Iedere keer dat hij zijn pik in haar duwde, voelde Marja zijn lans langs haar klit schuren. Ze kreeg de beurt van haar leven! Marja kwam met een luide schreeuw klaar. Vlak voor hij klaarkwam, trok Henk zijn pik uit haar kut en sproeide zijn vrachtje over haar buik en haar tieten heen. Henk was nauwelijks bekomen of Harm nam zijn plaats in. Vol passie stootte hij zijn paal in de hete kut van zijn vrouw en begon haar net zo wild te neuken als Henk gedaan had. Marja krijste het uit. Twee keer achter elkaar werd ze nu door een stevige pik geneukt in hetzelfde gat. Schuddend onder de krachtige stoten van haar man kwam ze voor de zoveelste keer klaar. Harm stiet zelf ook een brul uit toen hij zijn stijve pik diep in de hongerige kut van zijn vrouw ontlaade.

Hijgend lagen de heren terwijl Marja het zaad uit haar kut opving in een zakdoek uit te blazen. “Wat heb jij een geil vrouwtje Harm, en dat jullie dat voor mij over hebben. Ongelofelijk!“ Marja glimlachte en streelde zijn pik die met schokjes overeind kwam. “Jeetje Henk heeft hij nou weer al zin?“ Henk gaf en tikje op haar billen. “Ben jij wel eens in je kontje geneukt?“ vroeg hij. “Wat zou je ervan vinden om twee pikken teglijk in je gaatjes te krijgen?“ Marja haalde haar schouders op en keek naar Harm. “Dat hebben we nog nooit gedaan, Harm houd niet zo van dat hele krappe gedoe. Maar ik wil het wel eens een keertje proberen hoe dat is. Het kijkt me wel geil eerljk gezegd....

Het werd nog laat die avond. Marja’s wens werd werkelijkheid. Die vriendendienst van Harm zou haar nog lang bij blijven toen Henk verzadigd weer op huis aan ging die avond....
Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Vriendinnendienst

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 531x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1182x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 1937x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4934x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6784x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2695x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4068x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3148x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7280x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3165x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4110x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8273x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8124x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4502x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7292x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9834x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!