Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Vriendendienst

Dit is een vervolg op vriendendienst

“Vergeet je niet om wat voor bij de koffie mee nemen Harm?“ zei Marja tegen me. “Hoezo?“ vroeg ik enigszins verbaasd. “Nou ik krijg vanavond een vriendin op bezoek, zomaar... voor de gezelligheid.

Ik was wel een beetje verrast. Meestal was dit haar kroeg avond die ze met haar vriendinnen door bracht, maar... Ik stelde verder geen vragen. stiekem was ik wel een beetje nieuwsgierig hoe de vriendin van mijn vrouw er uit zou zien. Zo vaak gebeurde het nu ook weer niet dat ze iemand uit nodigde. Ik kuste mijn vrouw en streelde haar tussen haar benen. “Ben zo terug. Heb je zin als ik terug ben?“ Marja glimlachte en drukte haar buik naar voren. Zachtjes liet ik even een vinger in haar kut verdwijnen. Ik voelde dat ze gelijk vochtig werd. Haar gezicht en de toestand van haar gleuf, verraade dat ze er helemaal klaar voor was. “Schiet je een beetje op schat? Dan zorg ik ervoor dat ik klaar zit.“ hijgde ze lichtjes opgewonden.

Snel maakte ik dat in de supermarkt kwam, om zo snel mogelijk weer bij mijn geile vrouw te zijn. Sinds die keer dat Henk was langs geweest was het geile vuur in ons allebei weer ontbrand net als vroeger, en we genoten als vanouds weer van elkaar.

Toen ik thuis kwam zat ze al met haar benen wijd op me te wachten. Haar strakke schaamlipjes stonden zelfs een beetje uit elkaar, zo opgewonden was ze geworden, en zo te zien had ze zich ook al een beetje gevingerd om op temperatuur te blijven. “Kom knappe man van me. Lik mijn spleet eerst voor je, je lul in me stopt.
Dat hoefde ze geen twee keer te zeggen. Ik knielde voor haar en likte haar natte spleet. Marja kreunde hard terwijl ik genoot van haar sappen die zich in mijn mond verzamelde. Ik zoog zachtjes op haar klitje. Sinds ze zich weer scheerde was alles supergevoelig voor haar geworden. Plagend wreef ik over haar kontgaatje. Dit was ze sinds die avond met Henk steeds meer gaan waardeeren. Ze gaf een klein gilletje toen ik een vinger in haar kontje duwde. “Oooh heerlijk Harm. Leef je maar lekker uit! Doe maar met me wat je wilt,“ kreunde ze geil. Ik deed mijn best en perste haar klit tussen mijn lippen om het daarna er van tussen te laten schieten. Het wond Marja op. Ze drukte mijn hoofd vast tussen haar dijen. “Oooooh Harm ja speel met me!! O wat is dit geil. Nog even en ik kooom!!“
Ik legde mijn hand op haar buik en voelde haar spieren vestrakken. Marja schokte. Hard kreunend kwam ze klaar op mijn tong en mijn mond.

Ik richtte me op, en zat nog steeds op mijn knieën voor haar. Trefzeker duwde ik mijn eikel tegen haar kut aan. Het leek wel of hij er vanzelf in gezogen werd. Zo geil was mijn knappe vrouwtje geworden. Ik duwde met een korte stoot mijn pik in haar kut. Mijn ballen stootte tegen haar heerlijke strakke billen. “MMM lekker geil vrouwtje. Vind je het fijn om mijn harde lul in je kut te voelen?“ Ik begon langzaam in haar te stoten. “Kom schat maak je tieten bloot. Het is zonde om die mooie stevige bollen van je verbergen.“ Marja trok geil als ze was in één keer haar schirt en haar bh omhoog om haar stevige borsten te ontbloten. Ik nam ze in mijn handen en terwijl ik haar neukte begon ik ze stevig te kneden. “Kom Harm. Felle korte stoten. Dat wil ik in mijn kut voelen. Ram je paal erin. Los dat zaadkanon in mijn kut!“ Ik gaf haar wat ze wilde. Op haar verzoek ging ik los. Dat vond ik zelf ook het lekkerste wat er was. Heerlijk erop los rammen. Mijn pik diep en zo hard mogelijk in haar natte kut pompen.

Marja hijgde dat ze ging komen. Ik voelde haar kutspieren al rond mijn pik klemmen nu ze bijna kwam. Mijn ballen krompen door het tempo waarmee ik mijn lul in haar duwde ook samen. Klaar om haar kut vol te schieten. Met een bijna oordovend gehijg en geschreeuw kwamen we allebie op het zelfde moment klaar. Verliefd op haar kut en haar mooie tieten kuste ik mijn vrouw toen mijn pik uit haar spleetje gleed...

Tijdens het avond eten vroeg ik aan mijn vrouw of ze alleen wilde zijn met haar vriendin. Dit uit ervaring. Ik heb het wel eens een keer meegemaakt dat ze zei dat ze me liever niet thuis wilde hebben als haar vriendinnen bij haar waren. Niet uit schaamte voor mij of zoiets, maar meer omdat ze dingen tegen elkaar vertelde die schijnbaar niet voor mannen oren bestemd waren. “Nee hoor. Deze keer niet.“ Ze keek me strak aan en legde een blauw pilletje voor me op tafel. “Weet je nog die vriendendienst die ik je verleend hebt? Vanavond is het andersom. Vanavond heb ik je uit geleend aan een vriendin die het al vijf jaar niet gedaan heeft...“ Ik keek haar verrast aan. “Is het Moniek?“ Dat leek me logisch, hoewel ik me wel afvroeg hoe mijn vrouw haar kende. Marja knikte. “Toevallig hé?“ “We hebben het toch over de ex van Henk hé“ vroeg ik voor de zekerheid. “Klopt helemaal. En de laatste keer dat ik haar sprak leek ze wanhopig op zoek naar een man. Toen dacht ik gelijk aan die avond dat jij mij had uitgeleend aan je vriend. Ik dacht waarom ook niet een keertje andersom? Dat jij mijn vriendin een dienst bewijst?“

Ik glimlachte. Moniek was het geilste meisje uit de klas, hoewel ik nooit in haar broekje had gezeten met mijn hand in dat fietsenhok bij school. Henk wel. Ik was er toen nog veel te verlegen voor. “Je wilt toch wel hé?“ Ik nam de pil en slikte hem in. Uit ervaring wist ik dat ik het dan een hele avond vol kon houden. “Ja natuurlijk, maar jij blijft er toch wel bij?“ “Ja natuurlijk. Wie weet doe ik ook wel mee. Het lijkt me wel geil om met een vrouw te vrijen...“

Mijn pik schoot al gelijk omhoog in mijn broek met de gedachte om mijn Marja met een andere vrouw te zien vrijen. Dat leek me op zich al een geweldige ervaring.

Niet lang daarna werd er gebeld. Mijn vrouw deed open en liet Moniek binnen. Toen Marja me voorstelde zag ik gelijk een blik van herkenning.
“HARM!! Dat is lang geleden zég! Nooit geweten dat je met Marja getrouwd was!“ Marja schonk snel wat te drinken in en kwam gezellig naast mij zitten. “Tja,“ glimlachte ik. “De wereld is klein en soms lijkt het net of de tijd ook stil heeft gestaan. Jij bent nog net zo mooi als vroeger!“ Moniek bloosde. “Dank je Harm. Maar je moet niet overdrijven hé.“ “Nee echt, je ziet er nog net zo strak uit als toen. Je hebt vast geen te kort aan mannen om je heen.“ “Mmm dat valt wel mee hóór,“ zei ze. Ze legde nu een hand op de binnenkant van mijn been. “Sommige vrouwen net als Marja hebben maar geluk. Zo te zien heb jij een flinke paal in je broek!“ Aan de conversatie die ze voerde hadden de vrouwen onder elkaar al het één en ander besproken, en Marja hielp haar nu een handje. Ze ritste mijn gulp open met de woorden; ik heb niks te klagen, en trok mijn lul die op knappen stond te voorschijn. Moniek keek geil naar mijn knots die nu bloot uit mijn broek stak. “Zo Harm dat is een flinke jongen. Mag ik hem ook even vasthouden Marja?“ vroeg Moniek opgewonden. “Ja natuurlijk,“ zei mijn vrouw. “Ga je gang daar is hij voor.“

“Wat zouden jullie ervan denken om eerst ook eens wat uit te trekken?“ zei ik voorzichtig. Ze stonden allebei op en trokken om te beginnen hun onderkleding uit. Ik zag dat Moniek net zo’n mooi glad geschoren kutje had als mijn vrouw. Haar schaamlipjes glinsterden al van het geil. Moniek bukte voorover toen ze weer ging zitten en gaf een kus op mijn eikel die glom van het voorvocht. “Mmmm die pik van je smaakt heerlijk Harm. En wat is hij lekker hard.“ Ze begon me in een rustig tempo genietend van mijn pik, te pijpen. Ik zag dat Marja nu voor Moniek ging zitten die met haar benen wijd zat. Ze deed het dus echt wat ze tegen me gezegd had. Zachtjes streelde ze de natte gleuf van Moniek die even stopte en naar Marja keek wat ze aan het doen was. Moniek ging steeds verder met haar hoofd naar de kut van Moniek toe en ze gaf haar een kus op haar venusheuvel. Marja nam mijn pik weer in haar mond. Ze kreunde met haar mond vol toen Marja een likje over haar schaamlippen gaf. Ik wilde geen spelbreker zijn maar stelde voor om naar de slaapkamer te gaan zodat het voor de vrouwen wat comfortabeler zou zijn. Toen we in de slaapkamer kwamen, ging Moniek op het bed liggen. Ik schoof snel een kussen onder haar kontje en spreidde haar benen. “Geniet Moniek,“ zei ik. Nu likten we, mijn vrouw en ik, afwisselend het spleetje van Moniek die met haar ogen dicht lag te kreunen. Samen kneedde we ook ieder één van haar borsten. Moniek kwam bijna gillend klaar op de mond van Marja. Ik zag dat toen ze haar orgasme kreeg, er spontaan een straaltje vocht uit haar gleuf tegen het gezicht van mijn vrouw spoot.

Hijgend keek Moniek naar ons. Ik likte het vocht van het gezicht van Marja en genoot van de smaak van Moniek haar kut. Nu was het de beurt van Marja om op haar rug te gaan liggen. Moniek ging tussen de benen van mijn vrouw zitten en boog voorover. Of zij wel eens een vrouw gelikt had wist ik niet maar ze viel gelijk aan op de geile kut van mijn vrouw. Ik streelde de billen van Moniek. Wat een geil kontje had ze om te zien. Zachtjes spreidde ik haar billen en duwde mijn lul tegen haar glibberige kut. Moniek kreunde met haar mond vol toen ik mijn pik in haar duwde. Ze bleef gelukkig wel aan het spleetje van mijn kreunende vrouw likken. Ik legde mijn handen rond de heupen van Moniek en begon haar stevig te neuken. Daar was ze ten slotte voor gekomen. Een goed stevige beurt. Haar warme spleet was lekker nauw. Ik boog zo over Moniek dat ik haar kontje tegen me aanvoelde en haar tieten vast kon houden. Marja begon steeds harder te kreunen. Ik zag haar lichaam schokken toen ze hard klaarkwam op de mond van Moniek. Nu voelde ik ook dat ik klaar ging komen in het mooi blonde meisje waar ik op school al zo vaak van gedroomd had en, nu op mijn lul gespietst had. Met een schreeuw lost ik mijn zaad in de klaarkomende kut van Moniek die toen ik klaar was languit op Marja ging liggen. Marja streelde haar mooi lange haar en kuste Moniek. “Was het fijn schat,“ vroeg ze. “O god ja. Wat heeft Harm een heerlijke harde pik zeg. En jij een lekker tongetje.“ “Jij ook meid,“ zei Marja. Ze hielden elkaar even vast. Ik ging achter Moniek liggen die nu naast mijn vrouw was gaan liggen en duwde mijn lul langs achter in haar kut. Hij was door die pik nog steeds keihard. Het was een heerlijk gevoel die warme stevige kont tegen me aan... En Moniek kneep zachtjes met haar kutspiertjes in mijn stijve paal die heerlijk diep in haar kut zat...

Moniek deed een been omhoog zodat Marja goed kon zien dat mijn stamper alweer in haar kut zat. Ze glimlachte en begon het klitje van Moniek te strelen. "Vind je de pik van mijn man dan zo lekker in je kut?“ vroeg ze. “Oooh jaa. Het is al zo lang gelden dat ik eens goed geneukt ben. Hij is echt lekker dik en lang.“ Ik begon het tempo een beetje verhogen. Het zou nu wel even duren voor ik in haar gleuf zou spuiten. De meiden begonnen elkaar te tongen en bestaste elkaars tieten. Ze genoten vol op ven elkaar. Moniek duwde twee vingers in Marja haar kut en begon haar stevig te vingeren. Ik liet mijn pik uit Moniek haar kutje glijden en duwde mijn eikel tegen haar kontgaatje. Ze protesteeerde niet toen ik mijn pik langzaam in haar krappe gaatje perste. Ik voelde met mijn lul dat mijn vrouw nu ook een vinger in Moniek haar kutje duwde. We kreunden alle drie, Moniek het hardst nu ik haar stevig in haar kont begon te neuken. Wat had ze een strak gaatje zég. Het paste als een handschoen rond mijn lul. Het duurde dan ook niet lang voor we alle drie voor de zoveelste keer krachtig klaarkwamen.

Die pil werkte nog wel even door. Wat later op de avond liet ik de dames naast elkaar gaan zitten op hun knieën om ze allebei stevig langs achter op z’n hondjes te nemen. Moniek die net zo afgepeigerd was als wij, bleef die nacht logeren, zodat we het s’morgens voor we opstonden het met z’n drieën nog even dunnetjes over konden doen. Marja was achteraf zeer tevreden over de vriendinnendienst die ze Moniek had bewezen. Die meiden konden geen genoeg krijgen van elkaars kutjes en gelukkig ook niet van mijn pik...

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 555x
Reacties: 0
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 1184x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 1943x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.2
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 4941x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 6793x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.2
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 2697x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 4069x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3150x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7282x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 3166x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 4110x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 8274x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 8124x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4502x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 7292x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9834x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!