Opwindend.Net
Ik ben zo’n eeuweige vrijgezel die het leven neemt zo als het komt. Nooit getrouwd dat niet, maar niet omdat ik een hekel heb aan vrouwen. In tegendeel. Als ik over straat loop of tijdens mijn werk een mooi gevormd knap meisje tegn kom, kijk ik echt geen andere kant op. Nee, de reden dat ik nooit een vrouw tegen het lijf ben gelopen om mijn leven te delen is meer mijn verlegenheid die me nooit in de steek laat. Trouwens ik ben wel gewend om thuis te komen in mijn huis waar ik van alle gemakken ben voorzien na mijn werk. S’avonds verdiep ik me als ik thuis ben in mijn collectie vogelboeken. Een passie die ik al heel lang heb. Ik onderneem dan ook regelmatig expedities naar het buitenland om daar gevleugelde vrienden te gaan spotten. Op m’n eentje. Op de meest onmogelijke plekken op aarde. Zo ondernemend ben ik dan ook weer wel.
Ik heb in verre landen al heel wat bijzondere vogels gefotografeerd. Dit jaar heb ik besloten om eens wat dichterbij huis te blijven en mijn keuze is deze keer op Griekenland gevallen. Met name de eilanden leken me een uitdaging. Er zijn daar schijnbaar onbewoonbare plekken genoeg. Ik kon bijna niet wachten om die te gaan bezoeken. Het vereiste wel wat enige voorbereiding. Kampeerspullen waren een must omdat er op de plekken waar ik heen wilde gaan geen faciliteiten waren.
Ik had me minsetns een paar weken ingelezen, en toen het eindelijk zover was trilde ik van spanning. Vergunningen om op de plekken die ik uitgekozen had, had ik na veel moeite gekregen. Er was zelfs een natuurorganisatie waar ik bekend ben geraakt door mijn hobby, die bereid was om te organiseren dat er iemand me naar die plekken toe zou brengen, als ik op mijn beurt zo bereid zou zijn om mijn opnmes’s met ze te delen.

Eindelijk was het zover. Na een goed geplande vlucht kwam ik op een eiland van waar ik verder zou reizen. Mijn contact persoon zou ik ontmoeten in het B en B waar ik de eerste nacht zou verblijven. Na wat omzwervingen kwam ik laat in de middag aan op het adres wat ik had gekregen van de organisatie. Ik werd met open armen ontvangen door een vriendelijke familie. Er was een meisje van een jaar of twintig die me in het engels te woord stond.
Een bijzondere knappe meid die me net zo verlegen aan keek als ik haar. Eva heette ze.
Ze vertelde dat zij ook degene was die me naar het eerste eiland zou brengen met de boot van haar vader. De dag daarop zouden we al vroeg vertrekken. De bootreis duurde als alles goed ging een uur of twee.

Vol verwachting van wat ik aan zou treffen op het voor mij onbekende eiland, vertrokken we de volgende dag al vroeg in de morgen. Er was geen vuiltje aan de lucht. De zee zag er rustig uit, gelukkig voor mij was er bijna geen golfslag. Ik ben nogal gevoelig voor zeeziekte. Varen is niet echt mijn ding. Daar leek Eva geen problemen mee te hebben. De hele reis keek een beetje zonder wat te zeggen in de verte. Als onze blikken af en toe kruiste, wende ze haar blik verlegen af.
Toen we er bijna waren zag ik het voor me gebeuren. Plotsklaps sloeg het weer om. In de verte zag ik de lucht grijs worden en tot mijn schrik ook af en toe een bliksemflits. Eva gaf een beetje meer gas, gelukkig kwam ons reisdoel al in zicht en na een kwartietje meerde we aan op een klein strandje. Ik hielp haar met de boot op het zand te trekken. Eva had al gezien dat zij haar terugreis uit zou moeten stellen totdat het weer opgeklaard zou zijn. Het zou niet verstandig zijn om gelijk terug te varen. Ik zette snel mijn tent op en toen ik daarmee klaar was zag ik net de eerste regendruppels al op mijn tent neer dalen. Het ging nu echt los. Het werd aarde donker. Donder en bliksem in de lucht en de wind rukte hard aan het tentzeil dat ik gelukkig goed had verankerd met losse stenen. Om te schuilen ging ik samen met Eva in de tent zitten en we keken beiden met ontzag voor de natuur buiten. We zagen ook de zee steeds wilder worden. Er spoelde steeds groter golven het strand op.
“Dit zou wel eens een hele dag kunnen gaan duren,“ vertelde Eva. “Het kan hier behoorlijk spoken af en toe.“

Ik ontspande en bekeek Eva eens goed die met samen geknepen ogen ongerust naar buiten staarde. Het was de eerste keer dat ik haar zo dichtbij me zag. Ze was mooi. Haar versleten korte jeans zat strak rond haar stevige kontje. Het meisje was geen onaangenaam gezelschap, ik moest er niet aan denken dat ik hier in dit noodweer alleen had moeten zijn. Eva stond op en liep naar buiten, ondanks de regen. “Ik ga even kijken of de boot goed vastligt,“ riep ze boven de storm uit. Ik volgde haar. Je weet nooit of ze wat hulp kon gebruiken. God zij dank was hij er nog. Samen bonden we de boot wat steviger vast. Toen we terug kwamen bij de tent waren we natuurlijk zeiknat geregend. Ik trok mijn natte kleren uit. Het was gelukkig niet echt koud. Eva keek me met een nieuwsgierige blik aan nu ik zo alleen in mijn onderbroek zat. “O sorry Eva. Ik trek zo droge kleren aan hoor,“ zei ik tegen haar. Ik veronderstelde dat ik haar een beetje in verlegenheid had gebracht nu ik bijna naakt was.
Ze glimlachte nu en zei dat, dat niet nodig was als ik dat niet wilde. Ze trok nu zelf ook haar natte t-schirt uit. Eva droeg een hagelwit bh’tje dat natuurlijk ook kletsnat was geworden. Door het water was het een klein beetje doorzichtig geworden.
Ik zag dat ze haar korte jeans ook uit deed. Nu zaten we samen in ons ondergoed in mijn vochtige krappe tent. Ze rilde toch een beetje. Het werd nu wat kouder door de regen die onophoudelijk met bakken uit de hemel kwam. Ik ritste mijn slaapzak open en drapeerde die rond haar schouders. Eva bedankte me met een glimlach op haar knappe gezichtje. Ze stond erop dat ik er zelf ook onder kwam zitten. We konden niet voorkomen dat we elkaar niet aanraakten. Eva rilde weer, en ik durfde mijn arm om haar heen te slaan. Zonder een woord te zeggen staarden we allebei met onze eigen gedachte naar buiten naar de natuur die helemaal los ging.

Mijn lijf begon van binnen warm te worden. De naakte huid van het meisje wond me gewoon ontzettend op. Daar zat ik dan. Een vreemd land, een vreemd knap meisje, op een onbewoond eiland. De eerste keer van mijn leven dat ik zo dicht tegen een meisje aan zat. hier had ik vaak van gedroomd. Van dit moment. Ik weet niet hoe het voor Eva was. We spraken niet veel. Mijn arm die ik om haar heen had geslagen leek wel verlamd. Ik durfde hem dan ook geen centimeter te bewegen. Mijn hand zat dicht in de buurt van haar borst. Ik kon de aanzet onder haar oksel voelen. Met mijn wang raakte ik haar blote schouder. Het ging nu nog harder regenen. “Wat denk je Eva. Zullen we de tent maar dicht ritsen? Straks loopt het water nog naar binnen. Ik deed mijn arm weg die als verdoofd aanvoelde en ritste de tent dicht. Ik draaide miin gezicht om en keek naar Eva die me strak aankeek, met haar mooie bruine ogen. Ze kwam wat met haar hoofd naar me toe. Het leek of de wereld even stopte met draaien.
Eva kwam steeds dichter met haar lippen naar die van mij. Ze gaf me een kleine kus op mijn mond. We glimlachte allebei verlegen naar elkaar. De spanning tussen ons steeds heviger te worden, We wilden allebei hetzelfde. Eva had de eerste stap gezet. Zonder een woord te zeggen duwde ik nu mijn lippen tegen die van haar.
Ik kreeg een vreemd onbeschrijflijk gevoel in mijn onderbuik. Een gevoel dat ik voor mezelf niet thuisbrengen kon. Ik moest haar gewoon kussen. Dat gevoel kon ik niet tegen houden. De aantrekkingskracht van het meisje zette mijn eigen wil buitenspel.
Ik kuste haar, en drong zachtjes toen ze haar lippen opende met mijn tong in haar mond.
We tongden elkaar onhandig. Mijn eerste kus was er één die ik nooit zou vergeten. Het natuurgeweld rond de tent mocht van van mij zo wel eeuwig duren. We kuste elkaar tot we allebei naar adem snakte. Ik streelde haar mooie zachte gezicht toen we elkaar weer aankeken. Eva deed de slaapzak van haar schouders en haakt met een handige beweging haar bh open en trok hem langzaam van haar borsten. Ik durfde uit verlegenheid niet naar haar te kijken. Ze zag mijn blik en drukte haar bovenlijf tegen me aan. Het was een goddelijk gevoel om haar zachte warme borsten tegen mijn naakte borst aan te voelen, en ik kuste haar weer. Verliefd tongden we elkaar verder. Ik voelde haar tepels die hard waren geworden in mijn borst prikken. Eva haar hand bewoog tussen ons in. Mijn opwinding steeg. Ik voelde dat ze mijn harde pik streelde over de stof van mijn slip. Haar ademhaling versnelde net als die van mij. De extase in onze lijven steeg. Mijn lul klopte onder haar hand van het verlangen om vast gepakt te worden. Snel trok ik mijn onderbroek naar beneden tot onder mijn ballen om haar de ruimte te geven om me te betasten als ze dat wilde...

Eva maakte zich los uit onze omhelzing en bewoog achterover. Ze tilde haar billen op en trok haar slipje uit. Ik wist niet wat ik zag toen ze haar benen uit elkaar deed. Haar kutje was bedekt met een mooi vachtje donkerbruin schaamhaar. Eva glimlachte een beetje zenuwachtig. “Kom raak me aan als je wilt.“ zei ze met zachte stem. Ik drukte de rug van mijn hand tegen haar vochtige plekje aan. Het was warm en de strakke schaamlipjes van haar gleufje waren een beetje nat. “Kom op me liggen Frank,“ zei ze tegen me. Ze spreidde uitnodigend haar armen. Ik kreeg niet veel tijd om haar intieme plek te bekijken. Eva voelde heerlijk aan toen ik boven op haar lag. Al kussend trok ik de slaapzak over ons heen en als vanzelf raakte mijn lul haar kutje. “Kom duw,“ zei Eva. “Duw hem in me.“

Ik begon voor het eerst van mijn leven met een vrouw te vrijen. Een jonge vrouw voor wie het de moeite was om heel mijn leven op te wachten. Eva’s kut was heerlijk nauw. Haar gleufje omklemde mijn pik. Ik had nooit verwacht dat het zo heerlijk kon zijn om het met een vrouw te doen. Ik kuste mijn mooie viendin op haar mond en begon langzaam een pompende beweging te maken.
De storm overstemde de kreunende geluiden de we van genot, van elkaar maakte. Eva klemde haar benen rond mijn middel zodat ik nog dieper in haar kon komen. Ze gaf een gilletje toen ze klaarkwam op mijn stijve pik, vlak voor ik in haar strakke kutje klaarkwam....

Ik ging naast haar liggen en hield haar stevig vast. Samen luisterden we naar de storm die rond de tent raasde. Het was maar goed dat hij stevig vast gemaakt was....

x x x x x

Een paar uur later ging de storm liggen, alsof er niets gebeurt was brak de zon weer door het wolken dek. Toen we naakt uit de tent kropen, was de wind gaan liggen. Alleen de zee was nog vol in beweging. Het zou pas morgen veilig genoeg zijn om erug te gaan voor Eva tenminste als ze dat wilde. Eva keek een beetje ongerust naar de zee. De eiland bewoners zouden omdat ze nog niet terug was, vast ongerust zijn geworden, en ons komen zoeken. Met de radio die in de boot zat maakte ze contact met de buitenwereld om ze te vertellen dat wij ok waren. Dat bespaarde hun een zoektocht. En wij werden dan ook met rust gelaten.

Ik zocht naar kreupelhout om een vuurtje te maken. Eten hadden we genoeg in ieder geval. Ik had voor we weg gingen proviand genoeg meegenomen. Samen met Eva ging ik rond het eiland. Ze zag er prachtig uit nu ze naakt naast me liep. Ik voelde me echt in het paradijs. Haar mooi gebruinde slanke lichaam maakte me gelijk al weer opgewonden, en ik deed dan ook geen moeite om het te verbergen. Eva gaf me een kus en lachte naar me, toen ze mijn lul even stevig vasthield. Ik legde mijn hand tegen haar spleetje. Eva zette haar benen uit elkaar en liet zich rustig door me betasten. Ik kuste haar borsten en nam geil geworden door haar prachtige lichaam één voor één haar tepels even in mijn mond. Eva kreunde terwijl ze zacht aan mijn pik begon te trekken. Ik kuste haar buik en ging door mijn knieen. Langzaam kuste ik me een weg naar beneden, over haar platte gespierde buik. Ze liet me los en ging recht op staan toen ze mijn mond tegen haar gleufje voelde. Ik liet mijn tong tussen haar schaamlipjes spelen, en proefde haar vocht. Terwijl ik van haar genoot streelde ik haar billen. Eva kreunde. Haar klitje stak opgewonden van tussen haar lipjes. Haar lichaam schokte toen ik het gevoelige stijve knopje likte. Zachtjes begon ik haar billen wat steviger te masseren.
Ik voerde het tempo op waarmee ik haar likte. Eva stond te trillen op haar benen en nam haar borsten nu zelf in haar handen. “Oooooh jaah,“ kreunde ze. “OOO mooie man. Lik me. Doe het met me....“

Eva kwam. Ik proefde het vocht uit haar spleetje dat in mijn mond terecht kwam. Ik zag het glinsterende vocht uit haar kutje komen en likte het op. Ze smaakte heerlijk....

Ik wachtte even tot Eva weer een beetje hertseld was. Ik liet haar in mijn armen weer een beetje bijkomen. Ze kuste me harstochtelijk. Het begon al een beetje te schemeren en ik hield me nog even in voor we verder gingen. We verzamelde nog wat hout en liepen terug naar de tent en de boot, waar ik een vuurtje maakte op het strandje. Zo konden we ook gelijk wat eten warm maken...

Het werd een avond waarvan er maar eentje bestond. Aan de ene kant van de horizon zagen we de zon als een oranje bol in de naar het leek in de zee weg zakken. Als we een andere richting op keken, zagen we de hemel af en toe oplichten. De bui die ons door de weer goden was geschonken waar onze romance was begonnen, loste in de verte langzaam op. Ik gaf Eva een beker wijn en dronk met haar. We voelden allebei weer de drang, om elkaar te bezitten in onze lijven stijgen en we kusten elkaar. Eva wilde mij beminnen en ze boog voorover en kuste mijn stijve lul. Ze begon met het likken van mijn ballen om daarna mijn eikel in haar mond te nemen. Het was een geil gevoel toen ze met haar tong rond mijn eikelrand bewoog. Ik wilde haar likken, en liet haar op me zitten zodat zij mij kon zuigen en ik haar kutje met mijn tong kon verwennen. We genoten van elkaars vocht dat we elkaar rijkelijk schonken. Eva verwende me tot ik bijna klaarkwam. Ik mocht niet in haar mond spuiten. Ze draaide zich om en liet zich over mijn lul zakken die gelijk tot mijn ballen in haar strakke kutje schoot. Eva begon wild op me te bewegen. Hijgend met haar ogen dicht. Ze vingerde haar kutje met mijn pik diep in haar buik. Het was een prachtig gezicht om haar bovenlichaam te zien bewegen haar borstjes deinden mooi mee op het ritme waarmee ze op me bewoog. Ze gaf een schreeuw toen ze klaarkwam op haar vingers. Eva bleef even stilletjes zitten en kneep met de binnenste spiertjes van haar kut in mijn lul.

Ze boog voorover en gaf me een kus. “Ik weet nog een opwindend maniertje,“ zei ze. Eva ging van me af en ging op handen en voeten zitten in het zand. “Kom Frank. Neem me op deze manier en kom dan klaar in me,“ hijgde ze zachtjes.

De maan verlichte het strandje toen ik achter haar ging zitten. Ik drukte mijn pik in haar kutje en legde mijn handen op haar billen. Eva kreunde hard toen ik mijn lul in haar liet glijden. “Doe het hadr, vergeet even dat je verliefd op me bent,“ zei ze. “Maak geen zonde van me. Neuk me!!“ riep Eva geil. Ik deed wat ze wilde. Ruw begin ik in haar spleet te stoten. Mijn ballen beukte tegen haar kut nu ik echt alle kracht die ik in me had, gebruikte om haar te verwennen. Eva gilde onder het geweld. Ze genoot net zo hard als ik. Met een schreeuw vulde ik haar kut met mijn zaad. Wankelend na de inspanning liet ik me op Eva zakken en kuste haar met mijn lul nog haar spleetje in haar nek.

Nadat we samen de fles wijn soldaat hadden gemaakt, kropen we naar de tent in de slaapzak waar we moe in elkaars armen in slaap vielen.

Veel vogels heb ik tijdens deze vakantie niet meer gezien. Eva bleef de hele vakantie bij me op het eiland. Smoorverliefd op elkaar....... We konden geen genoeg van elkaar krijgen.


Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (8)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Studente Op FeedbackDoor: LorreD
Gelezen: 1592x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
24-06
7.9
:: DakdekkerDoor: Scarlett
Gelezen: 6330x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags: Zomer, Buitenseks
23-06
8.9
:: De Nieuwe BuurtDoor: New Neighbour M
Gelezen: 9686x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf
22-06
8.7
:: Wordfeud Voor Een... - 4Door: Max V
Gelezen: 2384x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Milf, Trio, Pijpen, Blinddoek, Tepelklemmen, Jacuzzi, Bubbelbad, Dildo, MMV
22-06
8.7
:: Avontuur In Zuid Amerika - 7Door: Sarelata
Gelezen: 2910x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stewardess, Aruba, Neuken, Bi
22-06
8.8
:: Het Neukpaleis - 4Door: Sofie
Gelezen: 3941x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Vingeren
21-06
9.0
:: Stuk Gaan Op Een StudenteDoor: Kareltje
Gelezen: 10374x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags:
21-06
8.1
:: TippelzoneDoor: Vonkjes
Gelezen: 6819x
Reacties: 6
Lengte: Lang
Tags: Tippelen, Hoer, Auto, Betaald, Avontuurtje, Pijpen, Jonge Meid
21-06
8.8
:: Zussenliefde - 6Door: Mickey80
Gelezen: 6154x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Schoonzus, Strand, Heet
21-06
9.0
:: Lief Dagboek - 2Door: Sofie
Gelezen: 4563x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Vingeren, Buurman,
21-06
9.3
:: De Buurman - 2Door: Johnnie
Gelezen: 13943x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-06
9.1
:: Sauna - 4Door: Jo
Gelezen: 5553x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
20-06
8.5
:: Geile Evelien - 45Door: Barteljoris
Gelezen: 3399x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Neuken, Pijpen, Beffen, Vingeren, Openbaar, Groepsseks
20-06
9.0
:: Avontuur Uit De Jonge JarenDoor: Gewoonlekker69
Gelezen: 6218x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Tante En Nicht
20-06
8.2
:: Mijn Vrouw Voor... - 3Door: Danny
Gelezen: 7337x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Milf, Pijpen, Grote Lul, Vreemdgaan
20-06
8.6
:: Onverwacht Avontuur Met... - 4Door: Roede
Gelezen: 4495x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Groep Sexverhaal
19-06
8.5
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!