Opwindend.Net
Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Teun En Linda: Het Heft Uit Handen Gegeven

Linda:

Ik word wakker in de logeerkamer. Een stralende zon schijn in mijn ogen. Ik hoor Teun beneden. De wasmachine draait en ik hoor geluid van borden. Op het nachtkastje ligt de afstandsbediening van de collar en ik druk op het toetsje. Even laten komt Teun boven en ik vraag om ontbijt. Ondertussen lig ik na te genieten van de bruiloft, afgelopen weekend. Ik voel mijn kutje weer nat worden. Teun komt boven met een geroosterd broodje en een kopje thee. Ik grijp even mijn lul vast en Teun kreunt. Ik mis iets er omheen, zeg ik en ik haal een plastic CB te voorschijn. Teun heeft normaal een stalen kooi om. Vandaag ga ik je lekker uitdagen. Ik wil kijken of zo'n plastic kooi stevig genoeg is. Soms kan het handig zijn om plastic te dragen. Ik haak de ring achter zijn ballen, die best gevuld zijn. Ik stop mijn pik even in mijn mond en laat hem in de huls glijden. Met een klik sluit ik het koperen hangslot en hang de sleutel om mijn nek. Ik zie dat mijn pik probeert om de kooi te laten barsten. Ik heb speciaal een klein model gekocht, zeg ik. Lukt het je om deze stuk te maken, mag je me neuken en heb je toestemming om klaar te komen. Teun kijkt verheugd en ik zie mijn pik verder groeien. Ga je maar aankleden zeg ik.

Teun:

het is altijd weer wennen met zo'n andere kooi. Het voelt licht aan, maar hij zit erg strak. Ik hoop dat ik het voor elkaar kan krijgen om hem stuk te maken. Ik trek een wijde spijkerbroek aan, met een overhemd. Ondergoed laat ik in de kast liggen. De kooi knelt enorm en ik ben super geil. Ik snap nog steeds niet hoe ik gisteravond niet kon klaarkomen; ik had toestemming, maar het lukte niet. Linda ging helemaal los en ik begrijp wel dat ze na een aantal orgasmes er een eind aan maakte. Linda komt beneden in een overhemd wat net over haar billen valt. Ze heeft een hoog glans huidkeurige panty aan. Ik kan niet zien of ze er ondergoed onder heeft aangetrokken. Ze gaat op de bank zitten en vraag om thee met chocolade. Ik maak het voor ons en serveer het. Ik ga er vanuit dat ik nog steeds “vrij” ben. Linda ziet mijn twijfel en zegt: we moeten iets bedenken hoe jij makkelijk je status kan zien. Je status kan “vrij” of “slaaf” zijn. Daarnaast wel/niet een kooi om en wel/niet een orgasme verbod. Ze maakt op een ijzeren bord met negen vakken: drie horizontaal, drie verticaal.
Verticaal staan: vrij, slaaf en dom; horizontaal: niks, kooi en orgasmeverbod. Ze pakt een koelkastmagneet en plaatst deze op vrij en kooi.

Linda:
Dit betekent dat je je kooi om moet; natuurlijk met orgasme verbod en je gewoon als mijn man kan gedragen. Slaaf betekent: geen kleding aan in huis, je gedragen als mijn slaaf, kooi en collar om en mijn bevelen opvolgen, zitten in de houding op je kleed, slapen in je kooi of op de deurmat. Duidelijk? Teun knikt. En dom vraagt hij ? Dat is voor als ik eens lekker met je wil spelen en zelf gedomineerd wil worden. Je mag met me doen wat ik je aangeef, maar ik bepaal hoe ver het mag gaan. Het stopwoord is Eik. Als ik dat dan zeg ben je meteen weer in de slaaf modus. Teun knikt weer. Ik zie aan zijn gezicht dat mijn pik zijn best doet om uit Teun's kooi te breken. Ik pak het bord en hang het op een plekje aan de muur, waar het goed te zien is. Ik moet een beetje hoog reiken en mijn overhemd stroopt omhoog. Ik kijk om en zie Teun snel zijn blik afwenden.

Teun:

Ik voel een flinke zwelling tussen mijn benen. De afspraken over het bord komen zeer erotisch bij mij binnen. Als Linda het bord op hangt aan een spijker, kruipt het overhemd omhoog. Ik kan net niet zien of ze ondergoed draagt; het kan een string zijn, maar ook niks. Gauw kijk is de andere kant op als ze haar hoofd omdraait. Hangt ie zo recht vraagt ze ? Links een tikkie omhoog.
We gaan boodschappen doen. Pas het lijstje en rijden naar de Appie. Ik pak een kar en Linda wijst aan de hand van het lijstje de boodschappen aan, die ik moet pakken en in de wagen moet leggen.
Ze loopt zelfverzekerd oor de winkel, wat bij diverse mannen én vrouwen opvalt. Zullen zij zich ook afvragen of ze ondergoed aan heeft ? We rekenen af en gaan weer naar huis. Ik ben moe en wil vanmiddag rustig aan doen, zegt Linda. Ik ga lezen jij mag in de tuin aan de gang. Ik duik de tuin in en doe wat snoeiwerk. Tegen vijven roept Linda dat we uit eten gaan. Ik duik de douche in en kleed me netjes aan. Als ik beneden kom is Linda ook al klaar. Ze heeft weer de witte harembroek aangetrokken, met een wit slipje er onder wat haar billen nauwelijks kan omvatten. Het strakke leren topje, waarin haar borsten zo mooi uitkomen, maakt het compleet. Ik kan mijn ogen niet van haar afhouden en schiet in een geile roes. Ik geef haar jas aan en haast me naar de auto om het portier voor haar open te houden. Op haar hoge hakken komt ze aanlopen. Ze werpt me een geile blik toe. Ik heb zin zegt ze zwoel, dus maak je bost maar nat. Vanavond ben je voor mij. Het restaurant is niet ver. Als een dartele geile puber loop ik bij haar in de buurt; hou de deuren voor haar open, pak haar jas aan en schuif haar stoel aan.
Linda laat het zich welgevallen. We spreken weinig, maar onze lichaamstaal is duidelijk. Ik neem een lekker biefstukje en Linda wil vis. Op haar bord liggen ook een paar oesters, die ze met een strakke, op mij gerichte, geile blik naar binnen laat glijden. Ik voel haar voet tussen mijn benen tegen de kooi aan stoten. Ik denk dat ik ga neuken vanavond. Linda legt haar bestek neer en zegt: ik wil even naar het toilet. Ze veegt haar mond af aan het servet en kijkt me strak aan. Ik sta op en help haar met haar stoel. Ze loopt richting het toilet en ik zie haar onderbroek wiebelen door de transparante stof. Ik heb het warm, mijn hoofd moet er uitzien als een boei. Binnen in me raast een orkaan van geilheid. Daar komt ze weer aan. Met haar lippen op een kijkt ze me aan. Ik schuif haar stoel naar achteren, maar ze wil me een zoen geven. Ik open mijn mond en voel haar lippen op de mijne. Een warme gel-achtige vloeistof stroomt mijn mond binnen. Linda heeft haar hand achter mijn hoofd, dus ik kan me niet terugtrekken. We tongen en ik slik de vloeistof door. Ze fluistert: met de complimenten van de chef. Ik realiseer me dat ik net zijn sperma naar binnen gewerkt heb. Linda gaat zitten en ik schuif haar stoel aan. Ik zie dat haar slipje niet meer om haar billen spant. Ik ga weer zitten en kijk haar strak aan. Ze geeft me een lapje stof, wat ik herken als haar slipje. Wil jij dit even bij je houden, zegt ze. Op dat moment voel ik een beweging in mijn kooi, gevolgd door een vlammende pijn. Ik hoor ook een knak. Ik moet ook even naar de wc, stamel ik met een hoge stem. De pijn is ondragelijk. Op de wc trek ik mijn broek naar beneden en zie dat de kooi in de lengterichting is opengebarsten. Het velletje van mijn pik zit er tussen. Ik probeer de kooi open te breken, wat met veel moeit lukt. Ik breek een helft af en stop deze in mijn broekzak. Ik maak een stuk toiletpapier nat en probeer de pijn te verzachten. Het lukt prima. Ik berg alles weg en hijs mijn broek weer op. Het voelt wonderbaarlijk, zo'n halve kooi. Op weg naar de tafel bedenk ik me opeens wat dat voor gevolg heeft: vanavond mag ik klaarkomen. Ik leg de halve kooi naast het bord van Linda. Ze kijkt er naar met een geile glimlach. Ik wist niet dat je zo sterk bent, voor jou geen plastic kooien meer, knipoogt ze. Op vanavond en we proosten.
Linda heeft dessert besteld voor ons en ik geniet van een heerlijke dame blanche. Zijzelf is mij aan het teasen met een banana split. We rekenen af en ik loop weer als een bronstige bok om Linda heen: help haar met de stoel, geef haar jas aan en hou de deuren voor haar open. Linda gedraagt zich als een diva. Ik geef haar een diepe zoen en start de auto. Het is druk op de weg. Plots voel ik twee handen die mijn broek open maken. Ik wil het zien zegt Linda met een hese stem. Ze haalt haar pik tevoorschijn en schiet in de lach. Het ziet er niet uit zo, lacht ze. Ik zie een flinke bloeduitstorting over de lengte van haar pik. Linda pakt de sleutel en bevrijdt me van de restanten van de plastic kooi. Dan sluit ze haar lippen rond haar eikel en begint me langzaam te pijpen. Met veel moeite houd ik de auto op de weg. Langzaam ben ik op weg naar een orgasme. Ik verzet me er hevig tegen. Linda merkt het en vlak voor het “point of no return” doet ze haar hoofd omhoog en gaat weer rechtop zitten en kijkt met een ongeïnteresseerde blik door het voorraam.. Ik moet flink moeite doen om de auto niet onder te spuiten. Dan zijn we thuis. Ik doe mijn broek dicht en haast me om de deur open te doen. In de gang pak ik haar jas aan. Linda schopt haar hakken uit als ik haar jas ophang. Ik zie haar naakte billen op en neer gaan door de transparante stof. Ze loopt gelijk de trap op. Als ik langs het bord loop, zie ik dat de magneet op “dom” staat. Ik volg de billen omhoog, beregeil van top tot teen. Ze gaat midden in de slaapkamer in de slavenhouding zitten.

Linda:

Ik kijk Teun aan. In zijn ogen zie ik wat er van me verwacht wordt. Ik sta op en knoop zijn overhemd knoop voor knoop los en duw het langs zijn schouders en stroop het langs zijn armen naar beneden. Ik streel zijn licht behaarde borst en knijp even flink in zijn rechter tepel. Ik draai me om, vouw het shirt op en leg het op een plank. Ik zak op mijn knieën en kus zijn navel. Langzaam maak ik de knoop van zijn broek los en trek de rits naar beneden. Mijn pik hangt slap naar beneden. Ik schuif Teun's broek naar beneden en trek hem uit. Ook de broek vouw ik keurig op en leg hem naast het overhemd, samen met zijn sokken. Ik ga uitdagend voor Teun staan. Teun pakt een paar hand en polsboeien en doet ze om. Best een geil gevoel. Dan pak hij een dildo met een flinke paardenstaart eraan en schuift hem langzaam in mijn anus. De haren kriebelen op mijn kuiten. Dan neemt hij me mee naar het schavot aan het voeteneinde van het bed en zet me vast. Mijn kont steekt zo mooi naar achter en ik voel me net een centauer merrie. Teun begint me te borstelen. De harde borstel over mijn rug voelt heerlijk. Ik ben gek op krabbelen. Via mijn billen gaat hij verder naar mijn benen. Mijn lichaam voelt als één erogene zone. Met een zachtere borstel steelt hij mijn buik en mijn borsten. Met een zucht beleef ik mijn eerste orgasme. Teun gaat verder. Via de binnenkant van mijn benen omhoog. Ik kan bijna niet meer op mijn benen staan. Elke aanraking voelt alsof mijn clit gestimuleerd wordt. Ik voel een straaltje vocht lang mijn benen lopen. Teun ziet het en likt het op. Dan voel ik dat hij een eitje in mijn vagina aanbrengt. Het begint te trillen. Een volgend orgasme begint op te bouwen. Ik concentreer me op het trillen, wat langzaam in sterkte toeneemt. Opeens houdt het op, vlak voordat ik ga komen. Ik sta ongeduldig te trappelen. Dan voel ik dat er iets op mijn rug gelegd wordt. Het voelt als een zadel. Teun snoert het onder mijn buik vast. Het ei begint weer te trillen, heviger als voorheen. Teun gaat op zijn knieën zitten, voor me op het bed. Met zijn smartfoon bedient hij het ei. De trillingen gaan in golven en al gauw zink ik weg in een supergeile roes. Ik kom hard klaar en een waterval van geil spuit op de vloer. Ik moet uitkijken dat ik niet uitglij. Teun kijkt me geil aan. Hij komt omhoog en ik zie dat hij de grote voorbinddildo aangetrokken heeft, mijn pik hangt er halfslap onder. Bij hem hangt ook een staart tussen zijn benen. Vandaag ga je gedekt worden door je dekhengst. Teun komt achter me staan en haalt hei ei uit mijn vagina. Even is het leeg en voel ik me ongeduldig worden. Dan voel ik de staart kriebelend langs mijn klitje getrokken worden en een dikke kop stoot tegen mijn schaamlippen. Voorzichtig drukt Teun de kop naar binnen. Glijmiddel is niet nodig; ik zuig hem mijn kut binnen. Rustig begint hij me te neuken en een orgasme bouwt zich op. Ik kom klaar en voel weer een waterval mijn vagina verlaten. Teun gaat gewoon door met neuken in afwisselend tempo. De orgasmes ebben niet meer weg en ik voel de dildo steeds dieper in mijn vagina doordringen. Hij raakt plekjes die ik nog nooit gevoeld heb. Teun trekt aan het zadel en ik voel de buikriem trekken. Het tempo is inmiddels zoals ik wel eens gezien heb bij echte paarden. Teun beukt in mijn kut en ik explodeer. Ik zak door mijn benen, maar Teun houdt me omhoog en gaat gewoon door. Er volgen een reeks van kleinere orgasmes gevolgd door explosieve. Ik ben totaal van de wereld en ben er van overtuigd dat ik een merrie ben die wordt gedekt door een echte hengst. Dan gaat er een atoombom af. De hevige orgasmes bouwen zich op tot een explosie waar een atoombom nog niks bij is. Ik zie sterretjes en het wordt zwart voor mijn ogen.

Teun:

Linda is helemaal slap. Aan het tempo waarin haar borst op en neer gaat zie ik dat haar levensfuncties goed zijn. Ik maak haar los uit het schavot en leg haar voorzichtig op de grond. Ik doe het zadel af en begin haar te strelen. De voorbinddildo doe ik ook af. Linda komt bij en kijkt me ongelovig aan. Ze staat op en legt haar handen op het schavot. Maak het af zegt ze. Als ik gedekt moet worden dan wil ik ook je sperma in me voelen. Ik schuif haar pik naar binnen. Er is totaal geen weerstand. Linda kijkt achterom; het lijkt alsof ze niks voelt. Ik begin te pompen. Mijn ballen slaan tegen haar clitoris. Het brengt bij haar een geile reactie teweeg. Ik voel dat ze haar best doet om mij te melken, maar ze is te ver opgerekt door de dildo. Dan voel ik mezelf richting hoogtepunt gaan. Het gevoel in mijn ballen neemt toe en dan komt het point of no return. Ik geef een schreeuw en mijn zaad spuit met kracht de vagina van Linda binnen. Ik hoor haar hinniken. Hijgend vallen we in elkaars armen. Linda zakt naar beneden en likt haar slapper wordende penis helemaal schoon. Op mijn beurt lik ik mijn zaad uit haar vagina. Ik til haar op en leg haar voorzichtig op bed. Ik ga achter haar liggen en lepeltje-lepeltje vallen we in een diepe slaap.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 2527x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 6498x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.7
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 2850x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
7.9
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 3648x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 7857x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 7693x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.2
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4170x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 6943x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9350x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 6Door: Johnnie
Gelezen: 7542x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Verleiden
17-05
9.1
:: Elegante VrouwDoor: Jio
Gelezen: 8155x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Diep En Intiem
16-05
6.6
:: Een Heerlijke MassageDoor: Queen
Gelezen: 8650x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Massage, Pijpen, Teasen
16-05
7.9
:: Dorien En Ik - 5Door: Mike1985
Gelezen: 2885x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: Cindy Mijn Privehoertje - 4Door: Karel776
Gelezen: 5666x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
15-05
8.9
:: Waargebeurd - 2Door: Fantasylover
Gelezen: 13493x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
15-05
8.4
:: Dorien En Ik - 4Door: Mike1985
Gelezen: 5403x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!