Opwindend.Net
Toen ik mijn huidige vrouw Fiona leerde kennen was alles perfect. We hadden plezier, voelden elkaar aan en hebben samen heerlijk genoten van de sex. Geen bijzondere standjes maar wel lekker lang genieten. Toen we gingen samenwonen leek het nog beter te worden en ook de sex was heerlijk. Tot de kinderen kwamen. Bij nummer één werd het al drukker maar toen twee jaar later nummer twee kwam, was de hoeveelheid sex al tot een minimum gereduceerd. Nu was ik al niet gestopt met masturberen maar op een gegeven moment was het meer regel dan uitzondering dat ik mezelf moest helpen. Een paar jaar later bekende Fiona dat ze geen plezier meer beleefde aan de sex en dat ze het alleen nog voor mij deed. Het brak mijn hart. Ik stelde voor om een specialist te raadplegen. En zo belandden we bij een sexuologe die ons uitlegde dat het nog goed kon komen maar ook dat het mogelijk was dat Fiona het plezier niet terug zou vinden. We waren verslagen.

We namen ons verlies en zetten ons leven voort. Fiona wist dat ik me op sommige avonden achter de computer terugtrok om verhalen te lezen en mezelf te plezieren. Of dat ik 's nachts als zij naar bed was een sexfilm op tv keek. We leerden met de situatie omgaan. Dat wil zeggen, Fiona wist wat ik deed en ik wist dat zij wist wat ik deed maar we hadden het er niet meer over. Ze was bang dat ik vreemd zou gaan en na een tijd besloten we weer hulp te zoeken om alles nog eens door te spreken. De specialist wist precies wat de gevoelige onderwerpen waren en al snel voelden we ons op ons gemak alles te bespreken. Ik gaf aan niet vreemd te gaan of willen gaan maar wel graag sex zou willen. Op de vraag of betaalde sex dan geen oplossing was, reageerden we allebei negatief. De associatie met (gedwongen) raamprostitutie stond ons niet aan. Ook het zoeken naar sexcontact binnen onze kennissenkring was een groot taboe voor ons. Of het een idee zou was dat ik sex zou hebben met vreemde vrouwen. Het bleef even stil. Ik dacht na en tot mijn grote verbazing was Fiona niet direct tegen.
"Onder voorwaarden" begon Fiona voorzichtig. Ik hield mijn adem in. Wat zouden we nu krijgen? Fiona keek me even van opzij aan om mijn reactie te peilen.
"Ik heb er al eerder over nagedacht en snap Maarten z'n behoefte. Als we bepaalde regels hanteren dan zou ik er mee kunnen leven" zei ze terwijl ze wel vochtige ogen kreeg. Niet gek want het liefste zou ze willen dat ik geen behoefte had aan sex met andere vrouwen. Ik beet op mijn lip en wist niet hoe ik moest reageren.
"Schat, dit wil je toch helemaal niet...?" begon ik maar Fiona legde me het zwijgen op.
"Nee, ik wil dat we beiden gelukkig zijn. Ik wil dat je van mij blijft houden en bij mij blijft. Maar ik wil niet dat je achterbaks met een ander vreemdgaat. Vandaar dat ik akkoord ga onder voorwaarden". Ik wachtte tot ze verder ging terwijl ze een slok water nam.
"Ten eerste mag het geen bekende van ons zijn en doe je het nooit bij ons thuis. Ik wil er ook niets van weten. Als je plannen hebt dan zeg je maar dat je moet overwerken. Dan weet ik genoeg. En ik wil dat je eerlijk bent over je gevoelens. Als je wat voor een ander gaat voelen dan moet je dat met me bespreken om na te gaan of onze relatie nog ok is." Het was een paar seconden stil en ik liet het verhaal op me inwerken. Dit was me wat zeg.
"Fi, weet je het zeker?" vroeg ik voorzichtig. Ik wilde graag sex maar niet als het Fiona verdrietig zou maken.
"Ja, ik wil het zo proberen en zodra ik zelf weer wil dan moet je accuut stoppen met deze regeling. Kan je dat?"
"Pfff, alsof ik al eerder zo'n regeling gehad heb. Maar natuurlijk moet het zo gaan!" zei ik stellig. En zo ontstond onze regeling.

Een paar dagen later maakte ik accounts aan op verschillende sexsites in de hoop een date te krijgen. Ik wist dat er veel mannen zo op zoek waren dus ik stelde me voor dat het niet snel mogelijk was. Ik las ook geregeld advertenties en reageerde op verschillende. Soms kreeg ik een reactie maar vaak ook niet. Het kwam kort gezegd niet tot een klik. Ik begon de moed al op te geven. Op een dag logde ik in op een site en bekeek de nieuwe advertenties. Mijn oog viel op een onbeduidende tekst: 'Hulp gezocht'. De korte omschrijving was vaag zodat ik doorklikte naar het hele verhaal. Het bleek een stel te zijn waarbij de man iemand zocht die samen met hem zijn vrouw kon bevredigen. Dat leek me een advertentie waar voldoende reactie op zou komen. En bijna had ik dan ook verder geklikt. Iets zei me te reageren waardoor ik er eens goed voor ging zitten.

"Beste Merel en René, ik reageer op jullie advertentie omdat ik denk dat we elkaar kunnen helpen. Als ik jullie verhaal goed begrijp heeft Merel meer behoefte dan waar René in kan voorzien. Ik zit met een soortgelijke situatie. Mijn vrouw heeft totaal geen behoefte meer aan sex en heeft me de vrijheid gegeven contact te zoeken met andere vrouwen zolang het puur om de sex gaat. Ik houd het even kort om jullie reactie af te wachten. Hoop van jullie te horen. Groetjes, Maarten".

Ik las het bericht nog eens door en verzond het toen. Het zou mij benieuwen. Een paar uur later checkte ik de mail bij de betreffende site en zag tot mijn genoegen een reactie op mijn bericht: "Beste Maarten, bedankt voor je berichtje. We hebben al veel berichtjes mogen ontvangen maar die van jou bevalt ons het meest. Kan je wat meer over jezelf vertellen en aangeven wat jouw idee is van het contact met ons?"

Ik werd zenuwachtig maar begon meteen aan mijn reactie: "Hoi Merel en René, ik ben 32 jaar, heb een atletisch figuur en bruin haar. Ik ben 1.80m lang en ben hetero. Naast de sex met mijn vrouw heb ik eigenlijk geen ervaring met andere vrouwen. Hopelijk vinden jullie het geen bezwaar om af te spreken met iemand met weinig ervaring. Ik sta open voor nieuwe uitdagingen maar niet voor SM, poepsex of sex met dieren." Ik dacht even na en vond dat laatste een vreemde toevoeging en liet het dus bij het open staan voor nieuwe uitdagingen. "Mijn idee van ons contact is dat ik sex heb met Merel samen met René of alleen. Ik zou graag ook van jullie horen hoe jullie erover denken want voor mij is het belangrijk dat we dezelfde verwachtingen hebben. Aangezien dit helemaal nieuw is voor mij, is het ook wel spannend. Zoals ik eerder schreef, heeft mijn vrouw me wel de vrijheid gegeven maar ze wil er niets van weten. Het is voor mij ook niet mogelijk om te ontvangen. Daar hebben we duidelijke afspraken over gemaakt. Ik zou er geen probleem mee hebben als er ook andere mannen/vrouwen betrokken zijn maar dit is wel nieuw voor mij. Verder hoop ik dat we open en eerlijk over alles kunnen praten om misverstanden te voorkomen. Groet, Maarten."

Ik postte de reactie en kon niet wachten tot ik weer wat terug zou lezen. Ik liet mijn computer ingelogd en werkte aan wat anders en controleerde zo'n beetje iedere 5 minuten of ik een nieuw bericht had. Een uur later kwam eindelijk de reactie: "Hoi Maarten, wat heerlijk dat je zo openhartig bent. We zijn helemaal enthousiast. Goed, enige informatie van onze kant. Merel is 40 jaar, 1.75m lang, bruin haar en verzot op sex. Ik, René, ben 45 en 1.85m. Wij wonen in Hilversum en kunnen prima ontvangen. Als het klikt dan kunnen we regelmatig afspreken. Ik ben blij te horen dat je geen problemen hebt met anderen omdat Merel soms onbevredigbaar is en een orgie vindt ze dan geweldig. Ik hoop dat onze hogere leeftijd je niet afschrikt. We kunnen je beloven dat je aan niets tekort zal komen. We kijken in ieder geval uit naar jouw komst. Zullen we komende zondagavond kennismaken? Groet, Merel en René".

Om een lang verhaal kort te maken, die zondagavond reed ik naar hen toe. Fiona had ik met het schaamrood op de kaken verteld 'over te moeten werken'. Het klonk plastisch en ik zag Fiona schrikken. Vervolgens gaf ze me een knuffel en zei me dat ze van me hield. Ik beantwoordde haar knuffel en zei haar dat ik het af zou zeggen als ze dat wilde. Ze duwde me van haar af en zei dat ze me vertrouwde en dat ze blij was dat ik iets had gevonden. "Veel plezier" zei ze nog en draaide zich toen snel om. Ik aarzelde maar zette door. Onderweg had ik nog steeds mijn bedenkingen. Naarmate ik dichter bij het adres kwam, was ik echter nerveuzer door de ontmoeting en raakte mijn zorgen op de achtergrond. Het was me niet duidelijk of we die avond nou ook sex gingen hebben of dat het alleen maar kennismaken was. Voor de zekerheid kwam ik gedoucht opdagen.

"Hoi" zei ik met uitgestrekt arm. Een man van 45 met een baardje deed open en nam me onderzoekend op.
"Maarten!" zei hij joviaal en schudde me de hand. Een snelle blik in het huis overtuigde me van een hygiënische omgeving en een modern interieur. Ik liep achter hem aan. Aangezien hij groter was dan ik, kon ik niet over zijn schouders kijken en was dan ook zeer nieuwsgierig naar Merel. Toen hij opzij stapte, stond Merel middenin de kamer. Ze was een aantrekkelijke dame met onderzoekende ogen. Ze straalde en glimlachte terwijl ze me opnam. Ik kon mijn ogen niet van haar blouse afhouden. Haar borsten bolden in de dunne stof, niet gehinderd door een beha. Haar tepels drukten door de stof en toen ze me een hand gaf, schudden de grote borsten gewillig heen en weer.
"Zo, daar ben je dan" zei ze met een zwoele stem. Ze droeg een wijd zittend leren rokje en had bescheiden hakken aan. Desondanks een sexbom en ik voelde mijn hart tekeer gaan bij de gedachte sex met haar te hebben.
"Waar denk je aan?" vroeg René die zag dat ik Merel wel interessant vond.
"Ehm, sex?" zei ik naar waarheid met een lach. René kon er wel om lachen.
"Haha, ok ok, stomme vraag. Kon je het makkelijk vinden?" We hadden kort gesprek over de route en de woning. Merel schonk wat drinken in en met z'n drieën namen we plaats in de woonkamer. Ik in de fauteuil en zij op de driezits tegenover mij. We spraken over hobbies, achtergronden en opvattingen. Gewoon om elkaar beter te leren kennen. Het was een relaxt gesprek en langzamerhand kwam ik tot rust.

"Zo Maarten, het formele deel is achter de rug. Ik hoop dat je ons nog steeds ziet zitten. Ik kan je vertellen dat je een positieve verrassing voor ons bent. Zo jong en zo knap, je wil niet weten wie er allemaal reageren op een advertentie" zei René. Ik lachte.
"Zou je het leuk vinden als Merel een strip act uitvoert? Ze heeft hier ervaring mee dus je krijgt meteen een goed idee wat ze te bieden heeft." Mijn pik reageerde enthousiast in mijn spijkerbroek.
"Nou zeker! Ik wist niet wat ik van kennismaken moest verwachten maar dit klinkt helemaal goed". Ik glunderde van de traktatie die me te wachten stond. René stond op en regelde de muziek. Merel glimlachte alleen maar en stond op. René schoof de salontafel een eind opzij zodat er genoeg ruimte was voor Merel om te dansen tussen ons in. Ze bewoog haar heupen loom heen en weer terwijl ze me glimlachend strak in mijn ogen keek. Ik kreeg het warm van al die aandacht. Merel bewoog mee op het zwoele lome ritme van de muziek. Ik bedacht me dat ze geluk hadden met de ligging van hun woning. Ze konden hun gordijnen en deuren gewoon open laten want van inkijk hadden ze geen last.

Merel bouwde het mooi op. Eerst bewoog ze alleen haar heupen. Maar door met haar handen door haar haren te gaan, trok ze haar blouse strak en accentueerde ze haar grote borsten. Een ondeugend likje van haar tong over haar bovenlip maakte het beeld subtiel af. Ze gleed met haar handen over haar blouse, over haar borsten tot aan de onderkant van haar rokje. Nog steeds traag heupwiegend trok ze met twee handen haar rokje wat omhoog. Ik voelde mijn hartslag omhoog gaan. Ze had mooie lange benen en ik kon niet wachten tot ik kon zien wat er onder her rokje schuil ging. Maar zover kwam het niet. Voor ik wat zag, liet ze het rokje weer vallen en lachte me min of meer uit. Toen duwde ze met haar armen haar borsten bij elkaar. De grote bollen duwden tegen de stof en priemden naar voren. Vervolgens boog ze naar voren en gaf me een riante inkijk in haar decolletee. Met haar handen maakte ze het bovenste knoopje los. Ik kon haar blouse inkijken en keek dan ook verlekkerd naar haar rondingen. Ze bewoog haar bovenlichaam heen en weer wat tot gevolg had dat haar borsten heen en weer zwiepten. Ze ging weer rechtop staan en gleed met haar handen naar haar borsten. Over de stof heen pakte ze de grote ballen vast en kneedde ze zachtjes in de maat van de muziek. Ik werd geiler en geiler. Opeens draaide ze zich om en duwde haar billen naar achteren. Ze had heerlijke rondingen die heen en weer gingen voor mijn neus. Toen bukte ze langzaam voorover. Ik hapte naar adem toen stukje bij beetje haar dijen zichtbaar werden. Ze bleef voorover gaan tot ik haar slipje kon zien. Ze verzette haar been en stond nu wijdbeens. Met haar handen streelde ze de binnenkant van haar dijen. Ik kreeg een droge mond van opwinding. Ze vervolgde haar verleiding door met haar handen over haar billen te gaan. Ze schoof stukje bij beetje haar rokje omhoog en toonde me zo haar billen. Het rokje legde ze op haar rug. Haar handen wreven weer tussen haar benen en gingen nu ook over het broekje. Ze kreunde zachtjes en vanuit het niets zag ik hoe haar broekje nat werd. Ze speelde met me en ik liet het gebeuren. Toen draaide ze zich weer om en keek me met rode wangen uitdagend aan. Dansend kwam ze op me af en zette een been op de rand van de fauteuil. Met haar handen gleed ze over haar been en weer ging haar rokje omhoog. Het broekje was behoorlijk nat geworden. Merel trok met twee handen aan de stof en trok het in haar gleufje. Ik kon me niet bewegen en staarde naar de heerlijke show voor mijn neus. Vanuit mijn ooghoek zag ik nog net hoe René zat te grinniken. Merel bewoog haar handen weer omhoog en knoopte traag haar rokje los. Het geval gooide ze op de grond. Daarna trok ze haar blouse strak en begon de knoopjes van bovenaf los te maken. In een soepele beweging schoof ze haar blouse open en keek ik naar haar heerlijke borsten. De tepels waren stijf en de aerolen zachtroze en indrukwekkend groot.
"Tjezus" bracht ik uit. Merel lachte. Heen en weer wiegend deinden de borsten voor mijn neus. De muziek kwam tot een einde en zo ook Merel's stripact. Ze ging naast René op de bank zitten en deed haar benen over elkaar. Plagerig sloeg ze de helften van haar blouse over haar borsten.

"Zo te zien beviel het wel" zei René. Ondertussen kneep hij nonchalant in de verdikking in zijn broek. "Kan je een soortgelijke act neerzetten?". Ik slikte even.
"Eh, ik kan het proberen" zei ik. Het volgende nummer was begonnen. Ik stond op en gleed met mijn handen over mijn shirt en spijkerbroek. Ter hoogte van mijn pik krabbelde ik met mijn nagels over de stof. Mijn lul was al halfhard maar door de prikkeling werd hij nog stijver. En dat was te zien! Terwijl ik mijn onderlichaam naar voren duwde, trok ik mijn shirt uit mijn broek. Ik ging met mijn handen over mijn bovenlichaam en schoof daarbij mijn shirt omhoog. Ik wist dat mijn bovenlichaam niet teleur zou stellen en trok dan ook zonder gene mijn shirt over mijn hoofd uit. Merel haar ogen glinsterden. René keek geamuseerd toe. Met mijn handen gleed ik over mijn bovenlichaam naar mijn riem. Ik speelde met het losmaken en maakte werk van het openmaken van mijn knopengulp. Toen schoof ik een hand in mijn spijkerbroek en wreef over mijn boxershort. Merel keek geil naar mijn verrichtingen en schoof een hand tussen haar benen. Ik draaide me om en schoof mijn spijkerbroek over mijn billen. Ik wist dat mijn billen niet zouden teleurstellen. Ik draaide me loom om voor de grand finale. Mijn paal stond stijf in mijn boxershort en de tevredenheid op Merel haar gezicht was tekenend. Haar tepels werden of waren stijf van opwinding. De muziek kwam ten einde en ik trok mijn broek omhoog en ging weer zitten. Mijn shirt liet ik uit.

"Wauw kerel, prima act hoor!" zei René. "Nu samen!" Hij hijgde bijna van opwinding. Een uiterst traag muziekje startte en Merel stond op. Ze stak haar hand naar me uit en ik stond op. Mijn broek hing nog halflos om mijn middel. Ze legde haar handen om mijn nek en begon te schuifelen. Ik legde mijn handen om haar middel en speelde het spel mee. Merel haar handen streelden mijn zij en schoven naar beneden. Ik volgde haar voorbeeld en schoof mijn handen onder haar blouse. Ze glimlachte naar me en hield me niet tegen. Dat had ik ook niet verwacht. Met mijn handen gleed ik strelend over haar rug richting haar billen. Ik voelde de rand van haar broekje en zocht verder. Merel schoof dichter tegen me aan. Ze straalde warmte uit en af en toe raakte een tepel mijn borst. Haar handen gleden over mijn billen en knepen er zachtjes in. Ze schoof mijn spijkerbroek naar beneden tot hij vanzelf op mijn enkels gleed. Toen deed ze nog een stap naar voren en voelde ik mijn lul tegen haar onderbuik schuren. Haar borsten drukten nu tegen mij aan.
"Oh ja, goed zo" hoorde ik René achter haar. Met mijn handen schoof ik haar blouse opzij waardoor haar warme bollen tegen mijn ontblote bovenlijf drukten.
"Uhmmmmm..." kreunde Merel. Met twee handen drukte ze tegen mijn billen. Ze schoof sensueel op haar benen heen en weer tegen mijn paal aan. Ik voelde met mij handen over haar billen. Als vanzelf haakte ik mijn vingers achter de bandjes van haar broekje en schoof het traag naar beneden. Niemand hield me tegen. Ik bleef het broekje naar beneden trekken tot het tot onder haar billen gleed. Met een handige beweging trok ze het zelf verder en gleed het naar haar enkels. Ik streelde haar blote billen en voelde hoe ze met haar natte kutje tegen mijn been aan reed. Ik werd vreselijk geil van onze 'dans'. Ze schoof met haar hand tussen ons in en streelde mijn pik over mijn boxershort. Ik stond licht te hijgen van de aanraking. Opeens voelde hoe ook mijn boxershort naar beneden werd getrokken. Met een enorme kracht kwam mijn pik uit mijn broek tevoorschijn. Merel voelde er even aan en schoof toen haar onderlichaam tegen mijn paal. We schuurden geil tegen haar aan. Ik stapte uit mijn broeken en schopte deze aan de kant. Merel gleed uit haar blouse en duwde me in de fauteuil. Ze zette haar voet weer op de leuning en gleed met haar vingers door haar spleet. Ze was letterlijk zeiknat. Vervolgens zette ze een knie naast me en de andere aan de andere kant. Ik hielp haar over mijn paal te zakken. Haar kutje schoof als een handschoen om mijn harde paal. Ik kreunde hardop en genoot van haar warme natte kut.
"Oh jezus..." stamelde ik. Merel bereed me gestaag en had haar ogen dicht. Ze speelde met haar borsten en wipte traag op en neer. Ik bracht mijn handen naar haar borsten en speelde met de grote ballen. Ze waren veel groter dan die van Fiona maar minder stevig. Ik woog de enorme tieten in mijn handen en speelde met haar tepels.
"Oh ja, speel met mijn tepeltjes..." kreunde ze. Haar tempo op mijn pik ging omhoog.
"Ik geloof dat ze je mag" zei René uit de verte. Ik keek zijn kant op en zag dat hij zijn broek uit had gedaan en in zijn boxershort kneep waar zijn pik zat. Merel wipte heerlijk op en neer en door mijn geilheid bleef ik prima stijf. Minutenlang hield Merel het ritme vast. Ik kuste haar en kreeg een tongzoen terug. Ik omhelsde haar en voelde haar borsten tegen me aan. Met mijn nagels kraste ik over haar rug. Merel kreunde en verhoogde haar tempo.

"Toe maar schatje" zei René. Merel leek steeds wilder te worden. Opeens stond ze op en ging achterstevoren op mijn pik zitten. Ik schoof wat onderuit en pakte haar borsten van achteren. Merel boog naar voren waardoor mijn pik dieper in haar schoof. Maar toen zag ik de werkelijke reden; René stond voor haar en ze had zijn pik in haar mond. Met lange halen pijpte ze hem vol overgave. Ik voelde het ritme doorwerken op onze beweging. Genietend speelde ik met haar tepels terwijl ik omhoog stootte. Merel wipte nog meer op en neer. Met mijn vingers zocht ik naar de voorkant van haar poesje. Voorzichtig gleed ik met mijn vinger langs mijn pik en wreef toen uiterst behoedzaam over haar bobbeltje. Ze kreunde achter elkaar met de pik van René in haar mond. En toen begon ze te schokken en voelde ik een scheut vocht over mijn ballen gaan. Ze was klaargekomen. Ze bleef stil natrillen op mijn harde pik. Ze had René zijn pik vast en trok hem snel af. Daarbij flitste ze met haar tong over zijn eikel. Het was een geil geluid. Even hoorde ik René diep zuchten en toen stapte hij snel naar achteren. Hij trok Merel van mij af en dirigeerde haar andersom te gaan staan. Hij neukte haar van achteren terwijl Merel helemaal voorover naar mijn pik boog. René kon haar zo heel diep neuken wat hij dan ook in hoog tempo deed. Merel likte het puntje van mijn eikel en zoog er toen aan. Fiona was niet zo van het pijpen en had dan ook niet veel variaties als ze het deed. Merel was een heel ander verhaal. Ze zoog op mijn eikel, speelde met mijn ballen en liet me dan diep in haar mond glijden. Ik hapte naar lucht en genoot van de behandeling. Steeds als ik bijna klaar kwam, stopte ze of kneep even in mijn gevoelige zak. Ze wist het zo steeds weer uit te stellen. Ik voelde René het tempo verhogen. Merel reageerde door mij diep te pijpen. Zo diep had Fiona me nog nooit in haar mond genomen. Het duurde niet lang voor ik weer mijn hoogtepunt voelde komen. En toen ik bijna zover was, hoorde ik René kreunen. Hij kwam klaar. Merel deed haar uiterste best op mijn pik en ik voelde dan ook direct dat ik ging komen. Met lange halen schoof mijn lul in Merel haar mond.
"Oh, ik kommmm... " kreunde ik. En terwijl ik mijn lading voelde wegschieten, begon ook Merel te schokken. Ze kwam voor de tweede keer klaar! Schokkend zoog ze mijn zaad uit mijn pik. Ze bleef voorzichtig aan mijn lul sabbelen die na een korte verslapping al snel weer omhoog kroop. Merel trok me voorzichtig af terwijl ze op haar knieën ging zitten. René was op de bank neergeploft en zat uit te hijgen. Merel keek met glinsterende ogen naar mijn pik die omhoog bleef staan. Met haar tong likte ze langs mijn stam, ondertussen keek ze me geil aan. Dit deed Fiona niet. Die wilde alleen in het donker onder de dekens mijn pik in haar mond nemen. Ik gleed met mijn handen door haar haren. Merel ging rechtop zitten waardoor haar borsten naar voren stonden. Verlekkerd keek ik naar de ronde bollen.
"Vind je mijn tieten lekker?"
"Absoluut, ze zijn fantastisch!" Merel kwam omhoog en sloot mijn pik tussen haar borsten. Met een beetje spuug maakte ze haar huid glibberig en liet mijn pik toen tussen haar borsten door komen. Met haar handen drukte ze haar borsten tegen mijn pik. Ik werd geil van de handeling en stootte mijn heupen omhoog, tot groot plezier van Merel. Na enkele minuten liet ze mijn pik met rust en ging achterover op haar rug op het zachte kleed liggen.
"Neuk me, schat!" hijgde ze geil. Ik stond op uit mijn stoel en ging tussen haar benen zitten. Met mijn handen duwde ik haar knieën uiteen en richtte mijn pik op haar natte spleet. Haar kut was warm en nat en ik neukt haar meteen met diepe halen. Merel kreunde en kronkelde van plezier. Ze vatte haar borsten vast en kneep zelf in haar tepeltjes. Haar ademhaling ging gejaagd terwijl ze mijn stoten probeerde tegemoet te komen met haar heupen. Ik leunde naast haar en keek verlekkerd hoe ze haar borsten betastte. Ik zoende haar tepels om beurten terwijl ik mijn harde pik diep in haar bleef stoten.
"Oh, zuig mijn tepeltjes... oh jaaa..." kreunde Merel. Ik sabbelde voorzichtig op de tepel en nam zoveel mogelijk tietvlees in mijn mond. Om haar geilheid aan te wakkeren maakte ik slobberende geluidjes. Met mijn tong gleed ik rond haar tepel. Merel kronkelde van genot. Met haar heupen stootte ze omhoog om mijn pik tegemoet te komen. Aangemoedigd ging ik sneller pompen. Wat was ik geil! Het was veel te lang geleden dat ik sex had en deze vrouw was puur genieten. Ik was René vergeten en dacht alleen nog maar aan Merel.

Ik drukte mezelf weer overeind en nam Merel haar benen in mijn handen. Ik hield haar in haar knieholtes vast terwijl ik stevig haar gaatje boorde. Ik vouwde haar benen naar haar toe waardoor haar onderlichaam kantelde. Ik kwam nog dieper. Ik voelde mijn ballen tegen haar kont kletsen. Haar soppende kut glibberde over mijn paal. Haar vocht gleed langs mijn ballen. Uit pure lust bleef ik wild neuken terwijl Merel in de verte bleef kreunen. Ik wilde haar nog dieper pakken en maande haar op haar knieën. Ze lag met haar bovenlichaam op het kleed en stak haar kontje in de lucht. Ik ging op mijn hurken achter haar zitten en duwde mijn lul traag in haar druipende gaatje. Ik rilde even van genot toen ik mijn paal langs haar fluweelzachte kutlipjes voelde glijden. Ik gleed in haar tot ik er helemaal in zat. Vervolgens genoot ik even van het gevoel voor ik haar opnieuw begon te neuken. Merel duwde gretig haar kontje naar achteren en ik smulde van het uitzicht. Ik begon haar in hoog tempo te neuken maar hield het al snel niet meer vol op mijn hurken. Ik zette mijn knieën naast haar onderbenen en neukte snel verder. Met twee handen pakte ik haar heupen en trok haar steeds tegen me aan. Eerlijk gezegd verloor ik mezelf een beetje en neukte haar dierlijk tot ik mijn hoogtepunt voelde naderen. Merel kneep met haar kutlipjes en toen ik haar voelde vernauwen, had ik het niet meer.
"Aaahhhhhhh!" kreunde ik hardop.
"Oh jaaa..." antwoordde nu ook Merel. Ik hield me even in, voelde mijn orgasme aankomen en neukte haar toen snel met mijn nog iets harder wordende pik. Wild spoot ik mijn zaad in haar kut en schokte bij de laatste lozing. Na een aantal seconden was ik leeg en voelde ik me slap. Ik liet me naast haar op het kleed vallen en lag hijgend bij te komen. Merel kroop op haar knieën en likte voorzichtig mijn gevoelige pik. Kreeg ik dan helemaal geen rust? Ze deed het zo geraffineerd dat ik niet begon te schokken. Mijn pik was wel helemaal slap geworden maar dat maakte haar blijkbaar niet uit. Ze zoog op mijn pik en speelde met mijn ballen. Er was geen leven meer in te krijgen maar het was heel aangenaam.

Minutenlang lag ik met gesloten ogen haar activiteiten te ondergaan. Toen bedacht ik me dat ik haar nog wel kon verwennen. Met mijn hand zocht ik haar dijen op en gleed er tussen. Gelijk spreidde ze haar benen en liet me mijn gang gaan. Ik voelde haar geschoren kutje en natte kutlipjes. Met mijn vingers speelde ik met haar lipjes voor ik door haar spleetje ging. Even schokte ze toen ik haar klitje aanraakte. Voorzichtig speelde ik met het puntje van mijn middelvinger met haar bobbeltje. Ik zag hoe ze haar knieën wijder schoof om volledig te genieten van mijn vingers. We speelden met elkaar en na geruime tijd voelde ik weer leven in mijn pik komen. Hoe was het mogelijk?! Ik vingerde haar ondertussen met twee vingers en had al heel wat vocht over mijn handen voelen vloeien. Ik was nog steeds geil. Ongetwijfeld door de lange tijd dat ik geen sex had gehad. Mijn pik was halfhard en Merel nam mijn pik tot diep in haar mond. Ik kreunde en vingerde haar nu met drie vingers. Voorzichtig schoof ik ze in en uit haar poesje.

Merel kwam in beweging en voor ik er erg in had was ze met haar onderlichaam over mijn gezicht gaan zitten. Ik rook de weeďge lucht van haar sappen en keek naar haar gezwollen kutlipjes. Met twee handen pakte ik haar billen beet. Merel verschoof wat en spreidde haar benen. Haar kutje kwam in het bereik van mijn tong en zonder aarzelen likte ik haar gleuf. Een dierlijke kreun was haar reactie. Ze ging nu op me liggen zodat ik haar grote borsten op mijn buik voelde. Ze pijpte me weer met overgave en nu ik haar heerlijke kutje lag te likken, werd ik steeds geiler. Mijn pik klom weer tot magische hoogte. Terwijl ik haar sappen doorslikte besefte ik opeens dat zowel ik als René in haar klaargekomen waren. Even gruwelde ik van het idee maar Merel haar pijpwerk was zo geraffineerd dat mijn geilheid het overwon en ik zonder morren haar kutje uitzoog en mijn tong in haar schacht duwde. Met mijn handen trok ik haar dichter op mijn gezicht. Ik zocht haar bobbeltje en toen ik het vond, zoog ik me erop vast. Ik likte en kietelde haar klitje met het puntje van mijn tong en na enkele minuten begon Merel al te reageren op mijn likwerk. Door snel met het puntje van mijn tong over haar bobbeltje te gaan nam haar opwinding snel toe. En dat wisselde ik af met het likken van haar hele gleuf. Dan stak ik mijn tong naar binnen en neukte haar daar even mee. Vervolgens begon ik opnieuw. Langzaam maar zeker voelde ik hoe ze steeds dichterbij kwam. Ik stelde het zo snel mogelijk uit. Haar aandacht voor mijn pik was afwisselend. Het ene moment pijpte ze me vol overgave en het andere moment had ze er geen aandacht voor. Uiteraard omdat ze zelf genoot. Wat deed René al die tijd?

Mijn aanpak had de nodige impact. Ik moest steeds vaker rustig aan doen. Merel trilde af en toe helemaal maar maakte geen aanstalten te stoppen. Met mijn handen voelde ik haar billen. Speels liet ik mijn vingers door haar bilspleet glijden. Ik streelde voorzichtig over haar kontgaatje. Merel schokte even maar protesteerde niet. Met een hand schoof ik tussen ons door en pakte haar borst beet. Met mijn duim en wijsvinger speelde ik met haar tepeltje. Merel begon zwaarder te ademen. Ik likte nu haar gleuf met lange halen. Merel zoog zich vast op mijn pik en snoof onrustig door haar neus. Ik zette door en opeens kwam ze schokkend klaar. Zodra ik voelde dat ze kwam, zoog ik me vast op haar klitje en deed niets meer. Ze kwam heftig klaar en omdat ik mezelf vast bleef zuigen, kwam ze lang en uitgebreid klaar. Na lange tijd liet ik mijn grip vieren. Merel stond op en ging achterstevoren op mijn pik zitten. Ze wurmde hem in haar en neukte me hurkend op haar hielen. Het was zo'n geil gezicht dat ik al snel mijn orgasme voelde opkomen. Ik stootte omhoog en kwam binnen enkele seconden klaar. Ik kon niet geloven dat ik wat verloor maar mijn pik schokte voor de derde keer. Daarna was ik echt klaar.

Merel zag dat ik het gehad had en stond op. Ze glimlachte terwijl ik opstond. Ik zag dat mijn glas opnieuw was gevuld en dankbaar dronk ik wat. Merel zat naast René. Die zat wijdbeens met een halfharde leuter waar Merel alweer mee speelde.
"Nou, hebben jullie elkaar leren kennen?" vroeg René.
"Volgens mij wel" zei ik dapper. René grinnikte.
"Je ziet het, ze raakt niet uitgespeeld". Het klopte. Merel bleef met René zijn pik spelen.
"Wat denk je er van? Eenmalig of vaker?" vroeg René.
"Nou, als jullie het fijn vonden dan wil ik graag vaker langskomen. Het was geweldig!" zei ik. Merel bloosde van het compliment.
"Ok dan. Volgende keer in de stad?" Ik keek hen vragend aan.
"Hoezo?"
"Ik word bloedgeil als Merel in een kort rokje in de stad loopt zonder slipje aan. En Merel ook." Het idee was zeer opwindend.
"Ik kan niet wachten!" zei ik enthousiast.

We maakten afspraken voor een volgende keer. René nam Merel voor een laatste keer op de bank terwijl ik toekeek. Het was gek om het van zo dichtbij mee te maken. Mijn energie was nu echt wel op. Toen ze klaar waren dronken we nog wat en kleedde ik me aan. Daarna nam ik afscheid en beloofden we elkaar contact te houden.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (2)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 2568x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 6540x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.7
:: Afrodisiac - 3Door: Mike
Gelezen: 2861x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neuken, Openlucht
20-05
7.9
:: Cindy Mijn Privehoertje - 7Door: Karel776
Gelezen: 3672x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Spuiten, Hoer, Extreem, Anaal
20-05
8.8
:: De Oude Vaas - 1Door: Robb Breen
Gelezen: 7895x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Familie, Drama, Tieners, Hetero
19-05
7.8
:: Anders Dan VerwachtDoor: Groen
Gelezen: 7717x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Werk
19-05
8.2
:: Cindy Mijn Privehoertje - 6Door: Karel776
Gelezen: 4188x
Reacties: 3
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Toys, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Vastbinden
19-05
9.0
:: Cindy Mijn Privehoertje - 5Door: Karel776
Gelezen: 6966x
Reacties: 5
Lengte: Kort
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
17-05
9.3
:: Waargebeurd - 3Door: Fantasylover
Gelezen: 9363x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
17-05
8.5
:: Jeanet, De Buurvrouw - 6Door: Johnnie
Gelezen: 7557x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buurvrouw, Verleiden
17-05
9.1
:: Elegante VrouwDoor: Jio
Gelezen: 8166x
Reacties: 4
Lengte: Kort
Tags: Diep En Intiem
16-05
6.6
:: Een Heerlijke MassageDoor: Queen
Gelezen: 8661x
Reacties: 4
Lengte: Lang
Tags: Massage, Pijpen, Teasen
16-05
7.9
:: Dorien En Ik - 5Door: Mike1985
Gelezen: 2893x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
16-05
8.6
:: Cindy Mijn Privehoertje - 4Door: Karel776
Gelezen: 5671x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Pijpen, Neuken, Onderdanig, Slet, Anaal, Hoer, Extreem, Sexclub, Vreemden
15-05
8.9
:: Waargebeurd - 2Door: Fantasylover
Gelezen: 13502x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
15-05
8.4
:: Dorien En Ik - 4Door: Mike1985
Gelezen: 5409x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
14-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!