Opwindend.Net
Vanmorgen is het een mooi zonnetje dat schijnt. Energie opdoen zolang ik dat nog kan. De laatste maanden vaak een geocache gaan zoeken omdat je dan toch met een bepaald doel iets gaat doen.

Tevens kan ik dan zelf bepalen wanneer ik stop. Wanneer de energie op is. Zo kies ik vandaag voor Rijkevoort. Er ligt een mooi rondje en er liggen een paar losse oppikkers. Een ervan ligt in een bosgebied tegen de A73 aan. Met de auto rijd ik naar het dichtstbijzijnde plekje en parkeer hem daar. Lopend het laatste stukje maar dat eindigt voor een brede sloot. Het moet vanaf de andere kant maar dat is wel 3 km omrijden. Maar ook dan is het nog ruim anderhalve km lopen.

Via een pad waar een trekker oid gereden heeft en diepe sporen gemaakt heeft, volg ik het pad om plassen heen lopend. Vrij snel zie ik een andere cacher op zijn fiets. Aan de verkeerde kant. Als we elkaar naderen, waarschuw ik hem voor zijn poging. Hij moet over de sloot. Hij gaat terug.

Bijna bij het eindpunt waar de cache moet liggen, komt de fietser er ook aan. Zijn lenigheid is groter en onder de brug haalt hij het doosje tevoorschijn. Na het loggen lopen we samen terug naar het beginpunt.

Hij vertelt dat zijn vrouw in de buurt aan het werk is en hij zo tijd heeft om te cachen. Ik vertel dat ik ziek ben en daarom nog doe wat ik nog kan doen. Zo ontstaat een persoonlijk gesprek waar ik vertel van mijn ziekte. Hij heeft een luisterend oor. Daarom vraag ik hem om een bak koffie te komen drinken bij mij thuis, 15 km verder.

Thuis zet ik 4 bakken koffie en tijdens het eerste bakje praten we verder waar we gebleven zijn. Deze man boeit me. Niet direct een vrouw versieren maar aandacht geven. Zo vertel ik meer.

Met mijn twee zussen heb ik een uitstekend contact en datzelfde geldt ook voor mijn drie trouwe vriendinnen. Ruim 35 jaar geleden kreeg ik mijn eerste vriendje, een boerenzoon. We beleefden allebei onze eerste keer. Heerlijk. Maar zijn ouders vonden mij niet geschikt. Geen geld. Hij moest het uitmaken. Wat heeft me dat een verdriet gekost. Stiekem ontmoeten we elkaar nog wel eens en dat was super: gezellig, vertrouwd en lekkere seks. De tijd nam hij voor mij en vaak kwamen we allebei twee of drie keer klaar. Tot hij een nieuwe vriendin kreeg en onze stiekeme ontmoetingen stopten.

Daarna vele mannen tegengekomen, maar in vergelijking met de eerste was het in mijn ogen altijd net niet. Mijn lichaam was voor hen vaak het ultieme doel en dat hield me tegen. Ik gaf me onvoldoende en zo werd het nooit wat. Zo trouwden mijn zussen en mijn vriendinnen. Hun verhalen die we deelden, deed me altijd verlangen naar de echte man. Maar uitjes, carnaval, georganiseerde dates ik bleef uiteindelijk toch alleen. Verder liet ik de mannen links liggen.

Nu ben ik ziek en moet ik over mijn toekomst nadenken. Een lijstje gemaakt met dingen die ik nog echt wil doen. Reizen, uitjes, gekke dingen doen en … nog een paar keer neuken met een man die echt de tijd neemt.

Mijn zussen en vriendinnen weten mijn wensen. Laatst samen met mijn vriendinnen naar sauna Oase geweest maar niet gevonden wat we zochten. Een kandidaat werd gespot maar die bleek getrouwd te zijn. Op internet werd driftig gezocht en twee keer een date gedaan. Beide keren belanden we in bed en het was lekker maar ik vond dat ik nog te weinig aandacht kreeg. Pijpen wilden ze wel laten gebeuren maar mij langzaam naar een hoogtepunt likken wilde niet. Elk bezoek kreeg geen vervolg.

Vorige week bood mijn zuster haar man aan. Ze hadden er lang over nagedacht maar toen mijn zusje het gezegd had, was hij zo geil geworden dat ze de hele nacht wel vier keer volgespoten was. Als ik wilde, moest ik na afloop wel zeggen wat er gebeurd was. Mijn zwager heb ik altijd een leuke vent gevonden. Meerdere keren heb ik me klaar gevingerd met hem in gedachten.

De volgende avond kwam hij al. De kamer had ik versierd met kaarsen, had mijn mooie rode setje aangedaan dat erg krap zat en bij het bed stond een lekker ruikende fles massageolie. Overal was de verwarming aan. Bij binnenkomst keek hij vreemd op. Zo kende hij mij niet. Toen zijn jas uit was, zag ik al zijn bobbel. Ik gaf hem een welkomstzoen die hij fel beantwoordde. Zijn handen zaten gelijk aan mijn kont. Hij maakte direct vaart. Zijn pik voelde ik tegen mijn been. Met mijn been reed ik even tegen die pik en dat maakte hem nog wilder. Hij tilde me op en fluisterde in mijn oor dat hij hier al zolang naar verlangd had. Nooit verwacht dat je zus dit zou aanbieden. Een zuigzoen aan mijn oorlel maakte me nat en kriebels in mijn onderbuik.

Eerst koffie fluisterde ik terug. Met tegenzin liet hij me los en we liepen door de keuken naar de kamer. Toen hij de sfeerverlichting zag, pakte hij me opnieuw vast en zoende me vol op de mond. Een heerlijke tongzoen volgde en twee handen op mijn billen. Subtiel rolde hij mijn korte rokje op. Zijn steigerende pik voelde ik goed tegen mijn been. Mijn handen knepen in zijn billen. Mijn borsten duwde ik vooruit. Wat zaten ze lekker strak. Toen voelde ik zijn vinger in mijn slip. Hij hijgde en zakte iets waardoor hij er echt bij kon. “Je bent drijfnat”, fluisterde hij. “En jij knalhard”, antwoordde ik.

Hij tilde me op en bracht me naar de bank. Ik zat nog niet of zijn handen hadden mijn borsten vast. De knoopjes van mijn blouse waren daarna zo open en mijn beha met uitpuilende borsten was zo af. Hij genoot van het uitzicht en masseerde hard maar toen hij mijn tepels in zijn mond nam was dat heel lekker. Alleen toen hij beet, was dat niet fijn. Mijn “ au” deed hem schrikken. Thuis deed hij het ook maar mijn zus vond het juist uitdagend. Hij maakte het goed met een heerlijke massage en het zuigen op mijn tepels bracht me weer helemaal in de stemming. Mijn hand moest ook wat gaan doen en zocht zijn gevoelige plek op. Na wat wrijven stond hij op en trok alles uit. Wat zag hij er zo lekker uit, mooie gespierde armen, mooi borsthaar en mooie verzorgde schaamharen met een forse maar niet overdreven grote recht vooruitstaande pik. Hij kwam daarmee naar mijn mond. Ik mocht pijpen.

Niet mijn meest geliefde standje maar mannen vinden dat lekker. Hij vond het zo lekker dat hij binnen een paar minuten onverwachts klaar kwam. Half in mijn mond en de rest op de bank. Het smaakte beter dan een paar weken terug maar van mijn bank baalde ik wel.

Toen ik uit de keuken met een doekje terugkwam, schoof hij opzij en toen het schoon leek, wilde hij een bakje koffie. Mijn plezier was helemaal weg. Hij in zijn blootje met een slappe en ik nog alles aan. Na het 2e bakje stelde hij voor om naar boven te gaan. Toen ik me ook uitkleedde, keek hij begerig en groeide zijn ding. In bed begon hij gelijk mijn borsten te masseren. Ook het zuigen wond me weer op. Al snel zat hij in mijn kruis. Het voelde anders dan bij zijn vrouw nadat hij alles verkend had. Mijn kietelaar verwende hij lekker en ook mijn spot binnenin kreeg een goede beurt. Toen hij ook een tepel begon te zuigen, hield ik het niet meer. Met een fors geluid kwam ik klaar. Direct kroop hij op me en duwde zijn pik fors naar binnen. Binnen een paar minuten kwam hij al weer klaar.

Gisteravond hadden ze het expres niet thuis gedaan. Toen stond hij al op springen. Vandaar dat het nu zo snel ging. We gingen even uitrusten en babbelden wat over de seks met mijn zus. Hij wilde wel meer maar zij wilde niet. Totaal verrast was hij dan ook, toen ze met dit voorstel kwam. Hij had tot nu toe enorm genoten. Lekkere tieten, mooie spleet, mooi geschoren, heerlijk gepijpt en al 2x klaar gekomen. En zo stond zijn pik even later al weer stijf. Hij wilde nog wel even neuken. “Als je op je buik gaat liggen, doe ik het vanachter.” Mijn eerste vriendje vond dat ook altijd zo lekker. Met mijn kont iets omhoog, kroop hij achter me en vlot in me. Het kostte hem nu meer tijd en hij was wilder. Toch was het best lekker, terugdenkend aan vroeger. Zijn derde hoogtepunt kwam toch nog vrij snel. Toen plofte hij naast me neer. In een uurtje tijd drie keer klaarkomen, koffie drinken wat had hij genoten. Toen hij voorstelde om beneden nog wat te drinken, was dat het einde van deze keer. Een half uur later vertrok hij mij bedankend voor de fijne avond en tot de volgende keer.

De volgende morgen kwam mijn zus langs en vertelde enthousiast over de geweldige avond die haar man gehad had. Toen ze me wat stil vond, vroeg ze hoe ik het gehad had. Toen ik mijn verhaal verteld had, begreep ze dat het voor mij duidelijk minder geweest was. Thuis deden ze het meestal zo. Hij had veel meer behoefte dan mijn zus. Ze liet zich regelmatig neuken om het voor hem mooi te maken zonder er zelf plezier aan te beleven. Daarom dacht ze ook dat dit een mooie vlucht was. Hoe verder? Ze ging het bespreken dat hij ook aan mij moest denken en aandacht moest besteden. Een dag later was mijn zus er al weer. Ze hadden het besproken en hij gaf haar helemaal gelijk. Gelijk hadden ze geoefend en ze hadden toch lekkere seks gehad!! Hij kwam nog graag een keer terug. Het staat voor volgende week op de kalender.

Mijn gast had me de hele tijd aangehoord. “Dat is me een verhaal”, was zijn eerste opmerking. Ik ging eerst een tweede bakje koffie halen. In de keuken bedacht, dat ik met hem naar bed wilde. Toen ik de koffie op tafel gezet had, zei ik dat ik even naar de wc moest. Snel naar boven gegaan, de massageolie klaargezet, verwarming aan en twee kaasjes aan. Mijn trui uit en een strakker T-shirt aan en de rits van mijn gulp open. Beneden zag ik dat hij merkte dat ik me verkleed had. “Hoe is jouw seks?” vroeg ik onder de koffie. Hij bloosde en zei dat die goed was. 40 jaar getrouwd en nog altijd trouw aan elkaar. “Nooit vreemd gegaan?” “Nee” “Je kijkt wel porno?” Dat kon hij niet ontkennen alleen dat was na enig nadenken. “Meerdere vriendinnen gehad?” Toen hij jong was, maar daar had hij nooit aangezeten. “Nooit verlangd?” “Je blijft een man”, was zijn antwoord.

“Heb je zin?” Toen was het even stil. Hij keek op zijn horloge en zei dat zijn vrouw over een uur hem verwachtte. “Kom” zei ik en stond op. Even dacht hij nog na en toen stond hij op. Ik had gewonnen!!!

Hij wilde eerst nog even naar de wc. Boven was hij verrast door de kaarsjes. Mijn kleren waren uit op mijn slip na. “Je hebt er zin in”, was zijn eerste reactie. ‘Wat wil je?” vroeg hij toen. “Ga je gang”, was mijn antwoord. Hij ging naast me op bed liggen en zei dat ik me moest omdraaien. Hij pakte de massageolie wreef het in zijn handen en deed het op mijn schouders. Zo gingen zeker tien minuten voorbij. Schouders, rug, onderrug( netjes mijn slip iets naar beneden), billen die niet onder de slip zaten, mijn boven- en onderbenen. Zelfs mijn tenen kregen een beurt. Mijn onderbuik joelde het uit. Mijn kut was drijfnat, mijn lippen opgezwollen. “Zal ik je slip uitdoen?”

“Direct!” Heel voorzichtig en rustig deed hij hem uit. Met nog iets massageolie masseerde hij mijn billen maar hij bleef van mijn lippen af. Ik verlangde… Daarom draaide ik me om. “Geil keek hij naar mijn haarbosstreepje, mijn ongetwijfeld dikke lippen en natte kut. Toen boog hij naar voren en ging met zijn mond naar mijn kietelaar. Na een paar minuten kon ik het niet meer houden. Geweldig kwam ik klaar. Toen kwam hij bij me liggen en fluisterde in mijn oor dat ik er heerlijk uitzag. “Jammer alleen dat je zo snel ging!!” Toen beet hij in mijn oor. Ik kroop overeind en greep zijn kruis. Een knots voelde ik. Heel rustig en verlangend zag ik hem zo liggen. Snel deed ik zijn broek uit en een werkelijk grote lul kwam tevoorschijn. Een joekel!!

Hij trok me op zich, masseerde me nog iets op mijn schouders en ik voelde zijn lul tussen mijn benen. Ik ging iets overeind, stopte hem in me(voelde best krap) en hij begon te bewegen. Ik genoot. Hij genoot. En echt binnen een minuut kwam hij klaar. Bijna een week had hij droog gestaan.

Langzaam gleed zijn lul er weer uit. Toen piepte zijn telefoon. Hij moest weg naar zijn vrouw. Snel waste hij zich en trok zijn kleren aan. Ik deed snel een coltrui en een broek aan. Toen we bij de deur stonden zei ik: “Morgenvroeg 10 uur koffie?” Hij dacht even na. Elf uur lijkt me beter. Tot morgen en weg was hij.

Terug op de bank heb ik alles nog eens overdacht. Dit was waar ik naar op zoek was. Morgen….

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Geocachen: Een Bijzondere Doos

Zoek naar meer verhalen van Anneke...
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (3)
.DE 15 NIEUWSTE "Hetero" VERHALEN
:: Jeanet, De Buurvrouw - 8Door: Johnnie
Gelezen: 2346x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags:
26-05
9.1
:: Rosanne Heerlijke HoerDoor: Frecolnago
Gelezen: 2990x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
25-05
8.3
:: Sophie’s Belevinissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 1310x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
7.7
:: [1] Seks In Opdracht Van...Door: UndercoverMax
Gelezen: 3977x
Reacties: 1
Lengte: Kort
Tags: Opdracht, Pijpen, Beffen, Neuken, Telefoonsex
25-05
8.7
:: Dagje SaunaDoor: Karel
Gelezen: 5815x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.6
:: De Oude Vaas - 2Door: Robb Breen
Gelezen: 4521x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Solo, Mastrubatie, Milf
24-05
8.0
:: Cynthia, Getemd - 5Door: K9Jack
Gelezen: 2565x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Anaal, Dieren, Extreem, Trio, Spannend
24-05
8.2
:: Een Verrassende Voetbalavond...Door: G.B.
Gelezen: 11867x
Reacties: 3
Lengte: Zeer Lang
Tags:
23-05
8.9
:: Dorien En Ik - 7Door: Mike1985
Gelezen: 2438x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
23-05
9.3
:: Jeanet, De Buurvrouw - 7Door: Johnnie
Gelezen: 4678x
Reacties: 3
Lengte: Lang
Tags:
23-05
9.1
:: Rosanne Heerlijke HoorDoor: Frecolnago
Gelezen: 6745x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Hoer, Grote Tieten
23-05
8.0
:: Tuin SproeienDoor: Eo
Gelezen: 9614x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Buiten, Keuken, Pijlen, Sex, Beffen, Geil, Nat
22-05
8.4
:: Sophie’s Belevenissen - 2Door: SOPHIE
Gelezen: 3591x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
22-05
8.2
:: Waargebeurd - Deel 5 (slot)Door: Fantasylover
Gelezen: 5214x
Reacties: 0
Lengte: Lang
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
22-05
9.0
:: Dorien En Ik - 6Door: Mike1985
Gelezen: 3443x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
21-05
8.9
:: Waargebeurd - 4Door: Fantasylover
Gelezen: 7718x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Cuckolding, Massage, Trio, Eerste Keer
20-05
8.6
.GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!