Nu 63.537 Gratis Sexverhalen!
Klik hier voor meer...
Door: TwoFace
Datum: 08-06-2024 | Cijfer: 8.4 | Gelezen: 6405
Lengte: Gemiddeld | Lezers Online: 1
Ze hadden afgesproken na kort een tijdje te hebben ge-apped. Hij was op zoek geweest naar een cardate in buurt op sexjobs.nl. Zijn idee was iemand te vinden in de buurt die hem kon pijpen in de auto. Nu de rode brug en de tippelzone in Utrecht dicht waren gegaan kon hij nergens makkelijk meer heen. Hij werkte als IT-projectleider en was getrouwd met drie kinderen. Hoewel hij een lieve vrouw had was hij altijd op zoek naar spanning, sex en liefst met een kinky scherp randje. Als hij wist wat hem te wachten stond had hij misschien niet gereageerd……maar ja hij liep zijn pik achterna op zoek naar snelle sex.

Tijdens het scrollen door alle profielen in de buurt van Utrecht was hij langzaam opgewonden geraakt en speelde wat met zichzelf. Toen viel hem een advertentie op van mevrouw Tara: “Kinky massage, elite orgasme, PAS OP!" " nadat je bij mij bent geweest wil je niets anders meer”.

Dit intrigeerde hem, de verdere beschrijving wond hem op hoewel de Dame geen pijpen en intiem deed, alleen aftrekken op verschillende manieren. De foto’s waren ook spannend, een mooie Dame of in lingerie, lange benen uitmondend in prachtige voeten in een hoge hak. Dus na wat heen en weer te hebben ge-appt, was de afspraak gemaakt.

Uiteindelijk had hij het adres gekregen waar hij heen moest gaan. Het was in een dorp tussen Utrecht en Gouda. Door de spanning van het “naar de hoeren gaan” was hij al hard geworden. Dit was iedere keer en waarschijnlijk ook een van de redenen waarom veel mannen dit doen. Het was een gewoon rijtjeshuis in een gemiddelde woonwijk. Hij belde aan en zij deed open. Zijn mond viel open van verbazing. Ze was prachtige vrouw, gekleed in een rok en een blouse met decolletee. Hij liep achter haar aan de kamer in, daar waren 2 grote honden die luid blaffend op hem afkwamen. “rustig, ze doen niets als ik erbij ben”, sprak ze zacht. “Dit verklaart ook meteen waarom ze mannen thuis durfde uit te nodigen", dacht hij.

Ze namen even plaats in de woonkamer, zij ging zitten op een grote stoel en hij mocht op een lage bank plaatsnemen. Hierdoor keek ze enigszins op hem neer. “Nou, daar zit je dan, ik ben Tara maar dat wist je al van de advertentie” zei ze en ze glimlachte. Ze zag er adembenemend uit, haar benen over elkaar gekruist en 1 schoen die los wiebelde om haar tenen. Omdat hij lager zat moest hij omhoog kijken en Ze nam hem op, en keek hem aan. Hij werd er warm van maar herstelde zich. Hij stelde zich netjes voor, “Ik heet Nico mevrouw Tara”. Gek, dat “mevrouw”had niet gehoeven, maar kwam natuurlijk uit zijn mond rollen.

Dag Nico, ik merk dat je goede manieren hebt. Ze lachte een beetje, wat de sfeer wat losser maakte. Hij kon wat ontspannen. “Dus jij wilde een erotische massage?, je weet dat ik geen intiem doe” ; vroeg ze. “Klopt, dat weet ik” zei hij. “Waarom ben je bij mijn advertentie uitgekomen?”; vroeg ze weer.

“Nou, ik was geïntrigeerd door de waarschuwing dat ik hierna niets anders meer zou willen." " Ik ben benieuwd of dat inderdaad zo is”, zei hij uitdagend.

Ze zei niets maar keek hem lang indringend aan, alsof ze hem bestudeerde. Hij bleef brutaal terugkijken, maar na een tijdje gleed zijn blik naar haar decolleté, haar borsten, hoewel hij sterk wilde zijn keek hij toch even naar haar benen en de voet die op en neer ging. Toen hij Haar weer aankeek, zag hij kort een triomfantelijke glimlach. “Kom maar mee sletje”; zei ze

Ze gingen naar boven. “Je kleren kan je op de stoel neerleggen, het geld op het kastje en daarna mag je bij mij komen zitten op de bank”. Geil geworden deed hij wat gevraagd werd. Hij nam naast haar plaats en zij legde haar been over zijn been, zette hem vast als het ware. “Kijk me aan Nico”; sprak ze zacht. Hij keek in Haar ogen en voelde een gloed over zich heen komen. Haar hand ging tussen zijn benen, streelde zijn ballen en zijn pik. Ze begon hem zachtjes af te trekken. Zijn pik stond al keihard en produceerde meteen al voorvocht.

“Kijk me aan en luister, terwijl ik vertel wat er gaat gebeuren Nico”, zei Tara. Ze maakte contact met haar ogen, drong diep door in zijn wezen, ondertussen trok ze hem behendig af met soepele polsbewegingen. Zodra hij reageerde, met kreunen of een heupbeweging, wist ze welke beweging en plekjes gevoelig waren bij hem. Zo had ze in no-time door hoe hem af te trekken. In feite trok ze lekkerder af dan hij ooit zou kunnen. Toen hij op 95% en bijna kwam, vertraagde ze en begon te praten.

“Blijf me aankijken, je pikkie is oooh zo geil en gewillig."

“je vrouwtje is nog nooit zo lekker bezig geweest met je pik, ze pijpt je niet toch?, ze neukt waarschijnlijk ook slecht, jij moet jezelf vaak helpen denk ik zo, klopt dat Nico?

Ze boorde haar ogen diep in zijn ziel, alles wat ze zei was waar, ze hield hem tegen het orgasme aan, als was in haar handen.

“Je zal hierna alleen nog kunnen denken aan het genot wat ik je kan geven, niets anders is meer belangrijk, daarom zal je terugkomen, wil je weer klaarkomen, maar elke keer zal ik iets van je afnemen, iets van jou, je reputatie, je waardigheid, het persoonlijkheid, je privé, je gezin, JA iets van je ziel!

“Zeg me dat je dit wilt en ik laat je klaarkomen!” beval ze weer.

Nico kon niet meer, zijn brein stond op koken, niets maakte hem meer iets uit dan alleen maar zijn diepste wezen aan haar tonen in die 8 seconden van zijn orgasme.

“DIT WIL IK!” kreunde hij duidelijk. Ze glimlachte sensueel, verhoogde het tempo en 3 seconden later kwam zijn orgasme, zijn zaad spoot op haar hand en op zijn buik.

"Goed zo”, zei ze. "Dank U”; kreunde hij.

Hij was voldaan en gloeide van deze intense ervaring. Ze namen afscheid, hij moest beloven dat wanneer hij geil was haar te appen voor een nieuwe trek afspraak. Maar al te graag deed hij deze belofte.

Twee dagen later appte hij haar. Ik ben geil! Kunnen we een nieuwe afspraak maken Tara?

"Dag Nico-tje, dat kan maar niet bij mij thuis”. Ik bepaal de locatie en aangezien jij zo geil bent mag jij aan mij laten zien hoe jij "je aftrekt". Kom maar naar de carpoolstrook bij Nieuwerbrug op de A12.

De locatie vond hij wel spannend, wel jammer dat hij zelf moest trekken maar het was op korte termijn een sexdate dus hij snapte het wel. “OK” appte hij. "Je moet nog leren hoe je netjes en beleefd apped met Vrouwen, maar dat komt nog wel Nico-tje". Tot zo ik wil jouw versie van masturbatie wel eens zien.

2 uur later stond hij bij de carpoolstrook, hij had achterin geparkeerd en een foto moeten appen van zijn auto zodat zij die meteen zou herkennen. Er kwam een auto aangereden die naast hem parkeerde. Zij was het! Hij stapte uit en liep naar haar auto. Ze stapte uit, lachte smalend. “zo sletje, ben je weer geil? Ik zei toch dat je bij mij terug zou komen. "Loop maar mee”; sprak ze.

Ze liepen ongezien een paadje in door wat struiken. Na 50 m, werd ze streng. "Geef me je geld maar”; hij overhandigde haar de 70 euro die ze hadden afgesproken. “Wil je klaarkomen?”; vroeg ze. “Ja” antwoordde hij. “2 woorden" gaf zij aan. “Ja Tara”; bevestigde hij. "Die beleefdheid moeten we nog aan werken, maar dat komt wel", zei ze. "Goed, broek op je enkels en trek jezelf voor me af! "Je hebt 5 minuten”; beval ze.

Ze keek hem indringend aan, de spanning , de hele situatie, ze zag er adembenemend uit. Strakke broek en blouse weer met decolleté. Voor hij het wist had hij zijn broek op zijn enkels en stond hij zich voor haar af te trekken. Hij kreunde, na een paar minuten kwam hij alweer bijna. "Eerst vragen!”; klonk het streng.

"Mag ik klaarkomen Tara?”

"Beleefdheid!"; klonk ze weer

"Mag ik alstublieft klaarkomen Mevrouw Tara?”; vroeg hij gedwee

“Kom voor me en kijk me aan!”

Hij trok fantatiek aan zijn pik, daar stond hij dan een volwassen man met een vrouw en gezin, daar stond hij moet broek op de enkels zich af te trekken voor een prachtige Dame, hij voelde haar macht in deze situatie en spoot zijn zaad op de grond."Dank U mevrouw Tara”.

“Mooi, zo je hebt je geilheid buiten voor me laten zien. Zoals ik al zei ieder orgasme neem ik iets van jou en je zal het ooh zo graag opgeven. "Ik heb snel geld verdiend en jij gaat weer terug naar je vrouwtje. Ik wil je snel weer zien, begrepen Nico-tje?” ; ze tilde zijn hoofd op met een vinger onder zijn kin en keek hem aan. Weer was er 1 moment van diep contact

“Ja Mevrouw Tara", zei hij diep onder de indruk.

Hoe kon hij weten hoever ze zou gaan, hoe kon hij weten wat hij allemaal zou doen om maar te mogen klaarkomen.
Trefwoorden bij dit verhaal: Aftrekken, Meesteres, Pik, Suggestie?
Geef dit verhaal een cijfer:  
5   6   7   8   9   10  
Klik hier voor meer...
Klik hier voor meer...