Opwindend.Net
Datum: 14-09-2018
Stemmen: 45x
Cijfer: 8.8
Gelezen: 15567x
Lezers Online: 1
Lengte: Lang
Mondje Vol Voor Annemieke
Door Rudolf - Mijn Profiel Pagina

Opwindende verhalen schrijven heeft zo zijn voordelen. Zo nu en dan zoekt een vrouwelijke fan contact. Meestal met een compliment omdat de verhalen hun aanspreken en soms omdat ze verzoeken hebben. Heel soms met de vraag of ik een wens in vervulling kan laten gaan...

Nu ga ik doorgaans niet in op dergelijke verzoeken, ik ben nogal kieskeurig. Maar dit was anders. Onze eerste kennismaking was een plezierige ervaring. De mailtjes waren vriendelijk en uitdagend. We spraken af een wandeling over de hei te maken. Tijdens die wandeling werd geen onderwerp geschuwd. Ze had wat ervaring met BDSM en kon daar eerlijk en heerlijk van genieten. Van haar mocht het wel hard en een tikje extreem. Nu ben ik wel graag dominant maar niet zo gek op al dat duistere gedoe met maskers en zwepen enzo. Een subje onderwerpen kan zeer bevredigend zijn maar ik heb daar zo mijn eigen methodes voor...

Dat wekte haar nieuwsgierigheid. Thuis, naast haar op de bank werd ons gesprek steeds intiemer. Een eerder verhaal (zie: Dikkertje Dubbel Genomen) had haar opgewonden. Nog nooit eerder had ze het genoegen beleefd om zich door twee mannen te laten verwennen. Een beetje verlegen gaf ze toe zoiets graag een keer mee te willen maken.

Het klikte en we konden het goed vinden, een eerlijke openhartigheid sierde haar karakter. Ze was 45, gescheiden en in de bloei van haar leven. Een heerlijk uitdagend figuur met flinke, volle borsten en een lekkere, dikke kont. Niet onknap en seksueel aantrekkelijk. Eigenlijk zoals ik een vrouw graag zie. Toevalligerwijs heb ik een goede en betrouwbare vriend die wel in is voor een feestje. Ik stelde voor dat avontuur met hem te beleven en zij stemde hiermee in. We besloten opnieuw af te spreken om haar wens uit te laten komen. Bij het afscheid was er nog een verrassing. Ik mocht haar zware memmen bevoelen en zij bood haar tepels aan. Ik kuste ze en zoog er zachtjes aan. Ze kreunde en smeekte om verder te gaan. Het koste mij moeite om dit afscheid te beeindigen.

Een paar weken later stonden mijn vriend en ik voor haar deur. Toen de deur open ging waren wij verbaasd over zoveel verleidelijke schoonheid. Een prachtig kort zomerjurkje kon haar opwindende vormen nauwelijks verhullen. Stevig maar supervrouwelijk en uitdagend. Prachtig opgemaakt, dit was Annemieke op haar mooist. Op en top een begeerlijke vrouw die op het punt stond zich te geven aan twee mannen. De geile spanning straalde van dat mooie gezichtje af.

Mijn vriend en ik hadden het scenario vooraf al samen doorgesproken. We zouden niet direct beginnen maar haar langzaam verleiden. Telkens een stapje verder om te ontdekken waar haar grenzen lagen. Eerder had ze laten weten dat die grenzen best wat opgetrokken mochten worden. De avond was jong en het beloofde bijzonder spannend te worden. We zoenden haar op de wangen en gaven complimenten over haar gevulde figuur. Ze moest wat verlegen lachen om zoveel welgemeende waardering en we gingen naar binnen.

Wijntje?

We antwoorden bevestigend en zij liep de woonkamer uit. Haar weelderige, ronde kont in het strakke jurkje liet zij uitdagend bewegen en keek achterom naar onze reacties. Verlekkerd konden wij onze ogen niet van haar afhouden. Geert en ik waren echte liefhebbers van een pondje meer. Met een tevreden blik liep zij de keuken in. Ik besloot haar te volgen om wat poolshoogte te nemen.

''En? Wat vind je van Geert? Sprak ik achter haar terwijl ze de wijnglazen inschonk.''
''Aantrekkelijke vent! Lachte ze. Ik ben benieuwd naar zijn kwaliteiten.''

Geert was iets kleiner dan ik maar wat meer gespierd. Een echte sportman met een enorm uithoudingsvermogen. Op elk gebied. Ik wist dat hij meerdere keren kon komen bij de juiste vrouw. En Annemieke was zo'n vrouw. We hadden beiden dezelfde seksuele voorkeur. Dat wist ik omdat wij soms onze ervaringen deelden. Vandaar dat hij, enige weken daarvoor, gretig instemde met mijn voorstel tot assistentie.
Ik zoende Annemieke in haar nek en liet mijn handen over de zware borsten glijden. Door de stof heen voelde ik de gezwollen tepels. Hijgend liet ze haar hoofd achterover vallen en onze lippen vonden elkaar. Toch beeindigde ik dit voorspel omdat we haar langzaam wilden opwarmen. Lekker geil maken door haar telkens te verleiden en dan weer even te stoppen.

Ze kwam binnen met de wijn en boog uitdagend naar voren zodat wij een ruim uitzicht kregen op haar grote, hangende borsten. Haar jurkje was omhoog gekropen en bood een blik op haar riante billen. Aan alles was te merken dat deze vrouw zich had verheugd op deze spannende kennismaking. Ze zette een muziekje op en ging verwachtingsvol tussen ons in zitten.

''Ik moet nog even een telefoontje plegen, jongens. Maar laat jullie niet tegenhouden, hoor. En dat wijntje helpt. Ik word altijd wat vrijer met een wijntje op. Dan vervagen de grenzen een beetje.'' Sprak zij ondeugend.

Na het telefoongesprek was er de gelegenheid om haar in de juiste stemming te brengen. Geert en ik hadden wat plannen met haar en daarvoor was een gedegen voorbereiding nodig. Na de nodige wijntjes zoenden we haar beurtelings in haar hals. Het gevoel dat ze door twee mannen werd bemind maakte haar geil. Met gesloten ogen genoot ze van al die spannende aandacht. We likten en zoenden haar op elk gevoelig plekje. Steeds verder gingen we. Haar zomerjurkje was intussen van haar schouders gegleden. Onze handen wogen haar zware borsten. Ieder van ons verwende een uier. Ik zat links en kneep zachtjes in haar tepel, Geert zoog zich vast aan de andere. Als rijpe kersen richtten de tepels zich op. Langzaam maar zeker verliet het laatste restje weerstand haar lichaam.

''Oh, jongens. Wat doen jullie met mij. Zo lekker geil. Toe maar, zuig mijn tepels. Mag wat harder, hoor. Dat vind ik heerlijk.''

Ze duwde onze beide hoofden op haar melkwitte uiers. Ik hoorde Geert hard aan haar rechtertepel zuigen en ik besloot de linker met knabbelende beetjes te verwennen. Ze zuchte en haar ademhaling versnelde. Ik gaf Geert een teken om even te stoppen. We wilden haar langzaam klaarmaken voor het vervolg later op de avond.

"Waarom stoppen jullie nou?" Teleurgesteld keek ze ons aan.
.
"Lieverd, we hebben de hele avond nog en we willen je nu niet te geil maken. Tijd voor een wijntje."

Rustig dronken we onze wijntjes terwijl Annemieke wat mokkend op de bank zat. Haar zomerjurkje om haar heupen gewikkeld en met ontbloot bovenlichaam zag ze er schitterend uit. De zware borsten hingen bijna op haar buik. Het koste ons moeite om van deze gewillige vrouw af te blijven. Nadat ze wat tekenen van lichte dronkenschap vertoonde hervatten we het geile spel. Door de drank waren er geen grenzen meer en giechelend liet ze zich overal betasten. Geert besloot die zwaar hangende memmen eens extra aan te pakken en ik liet mijn hand langzaam tussen haar malse dijen glijden. Op zoek naar die zachte kut om te voelen of ze al nat geworden was. Mijn vingers gleden zonder enige moeite haar zuigende neukholletje in. Met haar benen gespreidt zakte ze kreunend onderuit op de bank. Geert hoorde ik flinke tikken tegen die slingerende uiers geven. Deze ruwe behandeling is precies wat ze nodig had, het warme kutvocht stroomde over mijn hand. Soppend liet ik vier vingers diep haar lustgang in gaan. Dat ging gemakkelijk tot aan mijn knokkels. Ze was lekker ruim en opvallend nat, dat bood de juiste mogelijkheden voor later. Ons plan lukte, nog even en ze was zover dat ze alles met zich liet doen.

''Oh God, jongens pak me. Kom maar op met die dikke lullen. Dit is zo geil, ik wil jullie. Ik ben er zo aan toe!''

Voor Geert was dit het teken dat dit gewillige sletje gereed was om eens stevig te neuken.

''Naar boven, laat je maar eens lekker pakken! We gaan elk gaatje flink uitwonen want je bent ons neukhoertje!"

Geert had de smaak te pakken. En terecht. Kort daarvoor had ze giechelend bekend een drijfnat kutje te krijgen als ze er alleen maar aan dacht om flink gedomineerd te worden. De wijntjes hadden hun werk gedaan en ze stond er voor open. Half ontkleed en een beetje wankel liep zij de trap op naar haar slaapkamer. Geert greep brutaal onder haar jurkje en liet zijn vingers tussen haar dijen glijden. Ze bleef stilstaan en bukte hijgend voorover om zijn hand de ruimte te geven. Soppend verdwenen zijn vingers in haar kletsnatte gleuf terwijl ik niet van haar zware memmen kon afblijven. Wat was dit een lekker ding!

''Je sopt nu al, hitsig neukhoertje!'' Hij haalde zijn vingers uit haar druipende lustgrotje en liet ze aflikken door Annemieke die nu van haar eigen kutje proefde. "Sabbel je geil van mijn vingers, proef maar hoe hitsig je bent, lekkere slet."

Een paar flinke tikken op die dikke kont deden haar snel de trap opklimmen. Boven gekomen duwde ik haar meteen op de grond.

"Op je knieen en mond wijd open! Vanaf nu ben je onze gewillige neukslet en we gaan je dikke lichaam flink uitwonen. Je laat alles met je doen, duidelijk?!"

Haar hoofd hield ik stevig in mijn handen en mijn stem klonk streng en dulde geen tegenspraak. Ze moest duidelijk weten wat haar plaats was. Een rijpe en gewillige sub die haar Meesters ter dienst moest zijn. Volledig ter beschikking om zich te laten onderwerpen.

"Ja..ja..Meester,...ik doe alles wat jullie zeggen. Jullie mogen mij gebruiken en vol spuiten. Ik wil jullie zaad...in mij...en over mij heen. Meerdere keren, ik wil mij een smerige slet voelen. Alles moet plakken op mijn dikke lichaam. Over mijn tieten, op mijn kont en in elk gaatje wil ik genomen worden. Ik wil jullie geile zaad uit die harde lullen zien spuiten. Alsjeblieft, neuk mij hard en diep! Ik heb het zo nodig..."

Geert en ik keken elkaar tevreden aan. Zo wilden we haar, smekend om het zaad van haar Meesters. Zittend op de grond met haar dikke tieten zwaar hangend keek ze ons smachtend aan. Geert en ik openden onze gulpen. Onze lullen waren nog niet op neuksterkte, een klusje wat mij uitstekend geschikt leek voor dit gulzige zuigmondje. Ik pakte haar bij de haren en dwong haar openstaande mondje naar de dikke lul van Geert. Met haar tong begon ze het voorvocht van zijn halfstijve neukstaaf te likken. Haar hand ging naar zijn zware ballen en kneedde ze gevoelig. Ik zag zijn lul kloppen en binnen no time was hij gereed om haar mondje te neuken. Ik duwde haar hoofd over zijn volle 20 cm en voelde haar kokhalsen. Geert pakte haar hoofd en nam het van mij over, buiten zinnen neukte hij haar mond steeds dieper. Bijna kreeg ik medelijden met dit verleidelijke schepsel als ze niet zelf ook zo genoot. Want de volle lengte liet ze kwijlend in haar keelgat verwijnen. Ik werd nogal opgewonden bij het zien van Geert en Annemieke die zich luidruchtig vermaakten. Vooral door Annemieke die alle moeite deed om hem gulzig leeg te zuigen. Tussen haar wilde geslobber bleef ze nog steeds geile taal uitslaan.

"Spuit mijn mondje maar lekker vol. Ik ben jouw pijpsletje, lieverd. Toe maar, ik zuig je helemaal leeg."

Ondertussen kneep ze zachtjes in zijn ballen. Met alle liefde zoog ze zijn geaderde paal diep naar binnen. Dan weer liet ze haar tong over zijn paarsrode eikel spelen. Aan alles was te zien dat het ook voor Annemieke genieten was. Haar lichaam glansde van het zweet en haar hoofd had een vuurrode kleur van opwinding gekregen. Ze was een echt subje die haar Meester alle genot kon geven. Geert had het moeilijk bij zoveel enthousiasme, aan zijn gelaatsuitdrukking zag ik dat het niet meeviel om zijn zaad in zijn ballen te houden.
Echt een geile aanblik zoals ze samen genoten. Mijn kloppende lul werd hard en was gereed voor zijn pompende taak. Uit haar ooghoek was dat Annemieke ook opgevallen. Met haar vrije hand begon zij mij rustig af te trekken.

Geert en ik keken elkaar aan. "Wat is dit een geil wijf, Rudolf! Jezus, wat zuigt ze lekker."

Ik was het helemaal met hem eens. Niet alleen werd mijn beste vriend hemels afgezogen, ook ik werd supergeil verwend. Mijn lul werd, met een toenemend tempo, bijzonder gevoelig afgetrokken. Een kunst op zich, deze ervaren vrouw wist hoe ze een man moest verwennen. Maar dit mocht niet te lang duren, klaarkomen kon later wel. Voor nu hadden wij andere plannen met haar. Ik trok haar hoofd ruw naar achteren en met een ploppend geluid liet ze de op springen staande lul van Geert uit haar mond glijden.

"We willen je allebei in je mondje neuken, lekker ding."

"Oh heerlijk! Allebei tegelijk, lieverds! Ik wil jullie zaad proeven, spuit mij maar vol. Dit wil ik zo graag meemaken en Ik kan jullie hebben. Zo geil! Twee dikke zaadstaven in mijn krappe mondje. Ga woest uit je dak! Neuk mij maar maar zo hard als jullie kunnen!"

Met haar handen om onze volle zaadzakken leidde ze ons naar haar wijdopenstaande mond. Zonder moeite gleden wij gezamenlijk dat warme neukmondje in. Geert en ik legden onze handen achter haar hoofd, klaar om haar keel te vullen. We keken haar aan, dit moment had iets liefdevols. Deze mooie, volle vrouw die op haar knieen met haar prachtige, smachtende ogen ons verwachtingsvol aankeek. Haar mond gevuld met twee kloppende lullen. De wens die ze al zo lang begeerde kwam vanavond uit. Dit was wat waar haar lichaam naar hunkerde, dit is waar ze vaak van droomde. Eindeijk, eindelijk was het zover. Gebruikt worden door twee geile mannen, vier voelende handen, twee harde lullen. Het onderdanige gevoel, je volledig durven over te geven aan twee Meesters. Eindelijk kon ze dat brandende verlangen omzetten in puur geil genot.

Het was zover, samen gingen we dit hitsige hoertje in haar gulzige mondje neuken. Eerst rustig aan om haar te laten wennen aan een volle mond. Maar al snel voerden we het tempo op en neukten haar steeds dieper. Met onze handen achter haar hoofd kon ze geen kant op. Onze steeds groter wordende lullen stootten steeds harder in haar keel. Haar protesterende geluiden gingen al snel over in een geil gekreun. Af en toe lieten we haar even op rust komen zodat ze kon ademhalen om daarna haar opnieuw gelijktijdig te vullen. We spoorden elkaar aan om vooral geen medelijden met haar te hebben.

"Geert, neuk dat hoertje tot ze niet meer kan. Ze wil het. We gaan haar helemaal uitwonen, laten we samen dat mondje volspuiten!"

"Jezus, wat een geile neukhoer is dit! Jaaa, pak mijn ballen, slet. Ik spuit je vol met mijn zaad, zuigen!"

Geert had gelijk, dit was ongelooflijk geil. Met haar beide handen had ze onze vruchtbare zaadeieren te pakken en kneep er steeds steviger in. Gelijktijdig hadden we een uitzicht op onze keiharde zaadstaven die gewillig in en uit dat soppende mondje gleden. Daaronder die slingerende borsten die meedeinsden op ons ritme. Hoe lekker kan een dik subje zijn! Met die smachtende ogen bleef ze ons aankijken. Haar mond was opgerekt door de wilde behandeling maar ze bleef volhouden. Het verlangen van deze twee geile hengsten die zich zo dadelijk gingen leegspuiten in haar keel was te opwindend om te stoppen. Twee van die harde lullen in haar mond was de fantasie waar ze zich zo vaak op klaar vingerde. Nog even en het was zover, hunkerend om ons warme zaad te proeven.

Geert kwam als eerste. Ik voelde zijn lul nog meer opzwellen en hij greep haar bij de oren. Dat arme mondje werd tot aan de wortel ruw over zijn keiharde lul geschoven. Een woeste oerkreet galmde door de kleine slaapkamer.

Aaaaoooeeeh!! Zuigen slet! Ik pomp je vol...Zuig mij helemaal leeg...aaargg...aggggmmm...

Schokkend leegde hij de vruchtbare inhoud van zijn ballen in de mond van Annemieke. Door zijn wilde bewegingen had ik moeite mijn lul in haar mond te houden maar ik hield moedig stand. Ik moest het zien en meemaken hoe die lieve Annemieke al dit spuitende geweld ontving. Daar beneden zag ik een gelukzalige glimlach op haar mooie gezichtje verschijnen ten teken dat ook zij genoot van deze warme beloning. Wetende dat ze wachtte op mijn zaadlozing slikte ze Geert zijn zwemmertjes nog niet door. Het liep langs haar mondhoeken maar ze kon nog net knipogen naar mij ten teken dat ik mocht. Het idee dat haar mond nog vol zaad van mijn beste vriend zat deed ook mij snel klaarkomen. Annemieke kneep nog even extra in mijn ballen en dat was voldoende voor mijn uitbarsting.

"Ooohhh, mijn lieve Annemieke...ik kom...ik kom...knijp mijn ballen....zuig mij leeg."

Even werd het zwart voor mijn ogen. Ik stootte mijn lul diep in dat keeltje. Keer op keer een lozing in dat zuigende mondje. Samen met de knijpende vingers die mijn ballen leegmelkten gaf dat een extra stimulans om alles te geven. Wat is dat toch lekker! Tijdens het spuiten in je ballen worden geknepen. Dames, altijd doen! Het is zo verrukkelijk geil!

Langzaam verslapten wij en trokken ons terug uit dit volgespoten subje. We keken naar beneden in een voldaan gezichtje met bolle wangetjes. Ze had onze zaadlozingen nog niet doorgeslikt en genoot na van de smaak.

''Ga je het niet doorslikken?'' Vroeg ik haar.

''Mmmm...'' Ze knikte en smullend wreef ze met haar hand langs haar gezicht. Zonder woorden gaf ze te kennen nog even te willen genieten van deze gezamenlijke, mannelijke lekkernij. Tevreden maar nog niet voldaan kwam ze, tussen ons in, op het bed zitten. Met kleine slokjes slikte ze alles door tot haar mond leeg was.

''Mmm, dat was lekker! Wat willen mijn Meesters dat ik nu doe om hen te behagen? Gaan jullie mij nog lekker hard neuken? Ja...? Alsjeblieft? Misbruik mij, ik bied mij aan. Ik ben nog steeds bloedgeil en doe alles, hoor!

Opgewonden en nieuwsgierig? Vervolg komt in deel 2!Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Heb jij een schrijvers profiel? Log dan in om dit verhaal aan jouw favorieten toe te voegen!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (13)
DE 15 NIEUWSTE "Groepsex" VERHALEN
:: Nieuwe Job - 7Door: Ellen
Gelezen: 3839x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Dikke Tieten, Cuck, Grote Lul
22-04
9.0
:: Werken Op De Erotica Beurs - 3Door: Zaken Vrouw
Gelezen: 6915x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
21-04
8.8
:: Met De Badmeester - 2Door: LLisa
Gelezen: 10746x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags: Trio, Mff, Mvv, Neuken, Kontje, Kutje, Spuiten
19-04
8.6
:: Op De CampingDoor: Willem Van Deudekom
Gelezen: 20158x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags:
15-04
8.7
:: CocoonDoor: Sophie
Gelezen: 6823x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Zaad, Pikken, Poesje
14-04
8.1
:: Na Het Seksverhaal...Door: Marissa
Gelezen: 13112x
Reacties: 8
Lengte: Gemiddeld
Tags: Neger, Interraciaal, Marokkaans
10-04
8.8
:: Egbert, Gayatri & Priyanka - 3Door: Egbert
Gelezen: 6044x
Reacties: 3
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Anaal, Beffen, Dubbele Penetratie
07-04
8.1
:: De Fysio - Het VervolgDoor: MacD72
Gelezen: 22961x
Reacties: 8
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Trio, Anaal, Bi
07-04
8.9
:: Linda's GangbangDoor: Dannoo
Gelezen: 15831x
Reacties: 4
Lengte: Zeer Lang
Tags: Milf, Neuken, Gangbang, Pijpen, Anaal, Gay, Aftrekken
05-04
8.3
:: Portomonnee Vergeten Door: Lisa-brabant
Gelezen: 20834x
Reacties: 5
Lengte: Lang
Tags: Groepseks, Pijpen, Zaad, Sperma, Spuiten
05-04
8.6
:: Nieuwe Job - 6Door: Ellen
Gelezen: 8340x
Reacties: 11
Lengte: Lang
Tags: Onderdanig, Dikke Tieten, Cuck, Grote Lul
03-04
8.9
:: De Verloren WedstrijdDoor: Joihnan
Gelezen: 11729x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags: Sm Fantasie, Vernedering, Masturberen, Zaadknoeiers
01-04
6.8
:: Isabel Geeft Een EtentjeDoor: Isabel
Gelezen: 19051x
Reacties: 8
Lengte: Lang
Tags: Sletje, Exhibitionistisch, Pijpen, Zaad
24-03
8.0
:: Presentatrice Marion - 3Door: Master John
Gelezen: 20658x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-03
8.5
:: Buurvrouw Anne - 4Door: Dano30
Gelezen: 16302x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags: Milf, Buurvrouw, Trio, MVV, Pijpen, Beffen
17-03
8.7
GA OOK LEKKER STIEKEM EN ANONIEM SEX CHATTEN!
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2019 Opwindend.Net