Opwindend.Net
Datum: 22-08-2016
Stemmen: 21x
Cijfer: 8.6
Gelezen: 4173x
Lengte: Lang
Onverwacht - 3
Door De Marktkoopman - Zoek naar meer...

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Onverwacht - 2

Om dit slot te lezen is het aan te bevelen om eerst de voor gepubliceerde belevenissen te lezen.

Ik had moeite met opstaan en zou nog wel verder willen slapen maar het was woensdag en deze dag zou de studie tot drie uur duren. Nadat ik gedoucht had besloot ik een rok met blouse aan te doen. Toen ik op de klok keek zag ik dat ik me moest haasten en besloot het ontbijt over te slaan en liep naar het leslokaal. Op de gang hoorde ik mijn naam en toen ik om keek zag ik de jonge man staan die eigenlijk de cursus op wilde geven. Samen liepen we het lokaal in en omdat er nog niemand was vroeg hij of het mogelijk was om alsnog de lessen te volgen. "Natuurlijk, hier word ik blij van. Ik zal je er wel doorheen slepen "zei ik. Geleidelijk kwam iedereen binnen en kon ik beginnen. Deze dag besloot ik om Mark wat extra aandacht te geven en toen ik tussen de tafeltjes door liep zag ik op zijn desk een papiertje liggen met de tekst " Wat zie je er heerlijk uit" Ik liep door en even later keken we elkaar aan en knipoogde ik naar hem. Ik had spijt van de blouse want regelmatig werden mijn tepels stijf. Ik ging nu zitten en boog iets voorover zodat de spanning van m'n borsten af was en mijn tepels niet meer zichtbaar waren.

Toen we een koffie break hadden zei Ge " Ik dacht dat hij opgegeven had maar je vindt hem leuk h"? Ik knikte en Ge zei "Dan nodigen we hem ook uit vanavond op onze kamers" Ik was totaal overvallen en wist niet goed wat te zeggen. Op dat moment kwamen Trees en Loes langs en zeiden dat ik er geweldig uit zag. De koffie pauze zat er op en wij gingen verder met de cursus totdat iemand vroeg of we de lunch door wilde halen zodat iedereen een uur eerder kon stoppen en hij naar zijn huis kon gaan. Ik kon dat alleen maar door stemming laten beslissen en iedereen wilde dat wel. Om twee uur liepen de eerste mensen het lokaal uit en mark bleef wat treuzelend achter. Trees kwam terug het lokaal in en liep naar Mark toe en ging op z'n tafeltje zitten en riep mij erbij. "Het lijkt ons reuze gezellig om vanmiddag lekker iets te gaan drinken met z'n vijven en misschien iets eten maar dat zien we dan wel. Loes gaat eerst even naar de stad om wat inkopen te doen en die zien we wat later". Ze draaide naar Mark en keek hem aan en zei" Jij lijkt me een gezellige vent en we hebben je al eerder gezien en willen je graag meenemen. M'n schoonzusje vindt het ook een strak plan en ik denk dat Angela er ook geen problemen mee heeft".

Ik stond voor het blok en kon alleen maar zeggen dat ik het wel wilde. We zouden elkaar over een half uurtje zien. Ieder ging zijn weg en Trees keek mij even aan en knipoogde naar mij.

Toen ik op m'n kamer was voelde ik dat ik een behoorlijk nat kruisje had en deed m'n rok en slipje uit en kon me niet langer beheersen en vingerde mezelf naar een ongekend orgasme en dacht daarbij aan Mark. Hierna waste ik me even en ging te telefoon. Het was Ge die vroeg of ik klaar was. Ik zei dat ik er aan kwam en deed snel m'n rokje aan en voordat ik mijn slipje gepakt had werd er op de deur geklopt. Ik draaide naar de deur omdat ik niet meer wist of ik hem op slot had gedaan. Ik ben totaal van slag dacht ik nog en gelijk kwam Loes binnen. Ik liep op haar af en gelijk stapte Loes de kamer weer uit en ik volgde haar en sloot de deur af. Toen we naar de auto liepen dacht ik terug en was verbaast dat ik had gemasturbeerd zonder de deur goed af te sluiten.

Daar stond ik nu naast de auto van Ge. Mark en Trees waren er ook. Trees stapte voorin naast Ge en Mark en ik stapten achterin. Nu kwam Loes aan lopen en ze zei gelijk" Ik weet niet of het past maar ik wil ook nog mee. Als het niet past moet Angela maar bij Mark op schoot gaan zitten" Het paste niet en ik klom bij Mark op schoot en Ge zei" Dat is geen probleem h Mark zo'n heerlijke vrouw op schoot" Hij lachte en zei" Ik heb hier van kunnen dromen maar verwacht had ik het niet. Het is heerlijk en geen straf" Er gebeurde nu zoveel waar ik geen grip op had dat het me even duizelde. Ik zat in m'n blote kutje bij een heerlijke jonge man op schoot die een beetje verkikkerd op mij was en zijn armen om me heen geslagen had. Ik voelde mijn borsten op zijn onderarmen rusten en gelijk toen ik me dat realiseerde werden mijn tepels hard. Trees keek om en zei lachend "Ge zet jij de airco even wat zachter want het is een beetje te koud in de auto". Ik wist me geen raad en lachte een beetje naar Trees. Bij het restaurant stapten wij uit en ging Loes even boodschappen doen.

We dronken wat op het terras en praatte over alles. Toen ik opstond om naar het toilet te gaan liep Trees mee. Eenmaal op de toiletten vertelde ik wat er op m'n kamer gebeurd was en dat ik overvallen was door Loes die binnen kwam en zonder slipje weg gegaan was. Dat is geil want kom eens hier met je hand. Ze pakte mijn hand en bracht hem tussen haar benen en gelijk voelde ik haar natte kutje want zij had ook geen slip aan gedaan. " Laten we elkaar even vingeren want ik ben zo geil" zei ze en ze voegde de daad bij het woord en ik deed m'n benen iets uit elkaar en voelde haar vingers m'n natte kutje in gaan. Heel snel kwam ze kreunend klaar en tijdens haar orgasme kwam ik ook zuchtend en steunend klaar. We makten elkaar een beetje schoon en droog en verlieten de toiletten. Buiten kwamen we Mark tegen die ook even moest plassen en Trees zei" Wel netjes droog weg hangen hoor". Mark kleurde en zei dat hij er aan zou denken en buiten waren we weer op het terras.

Het gesprek ging de erotische kant op en er werd veel gelachen en gedronken. De enige die geen alcohol nuttigde waren Mark en Ge. Een uurtje later kwam Loes terug en legde zeven pakjes op tafel. Drie kleine boxjes en drie iets langere pakjes en n doosje dat weer een andere maat had. Ze lachte en zei terwijl ze de eerste drie doosjes aan wees " Deze zijn voor de dames. Je mag ze nog niet open maken. Deze zijn voor Ge en Mark " terwijl ze ook deze overhandigde zei ze " Ook deze mogen nog niet geopend worden. Dit doosje verloten we en het laatste boxje is ook voorde mannen" ik had de indruk dat Mark en ik de enige waren die het niet begrepen maar de uitleg zou later wel komen.

Op het toilet kwam ik Loes tegen en even later kwam Trees binnen en opende haar tas en zei" Hier uitpakken'. We deden het en er zaten drie massage eitjes in. We deden de eitjes in brengen en toen ik vroeg hoe ze aan moesten zei ze" Mark en Ge hebben er ieder n en de derde heb ik hier. Nu aan tafel maken zij ook de pakjes open en straks voel je het resultaat" Loes zei ik voel hem al trillen en gelijk voelde Trees het ook. Dus de afstandsbediening van mij zat nog in haar tas. We liepen naar ons tafeltje en de mannen lachten en er lagen twee bedieningen op tafel Trees gooide de derde er bij en die werd ook geactiveerd en gelijk voelde ik mijn eitje trillen als een malle. Het eten werd geserveerd en de n na de ander kwam klaar. Nu werden ze uit gezet en doordat alles op tafel anders was neer gelegd wist niemand meer welke bediening van wie was. Loes vertelde dat Mark eerder ingelicht was door Ge en wist waarmee hij bezig was. Ik probeerde mijn servet tussen mijn benen te brengen omdat ik anders vochtige plekken in m'n rokje zou krijgen maar Loes zei" Gewoon met je kont op de stoel gaan zitten en je rok er tussen uit trekken" Deze vrouwen hadden duidelijk meer ervaring den ik en even later drukte Mark weer op een afstandsbediening en voelde ik m'n eitje weer vibreren. Gelijk knipoogde ik naar hem en legde hij deze naast z'n bord. Toen het eten achter de rug was en de koffie op besloten we om de terugreis te aanvaarden.

In de auto klom ik weer bij Mark op schoot en tijdens de rit voelde ik dat hij een erectie kreeg. Ik draaide een beetje met m'n kont en voelde dat hij nu recht onder m'n kutje lag. Met een vinger beroerde hij mijn tepel die gelijk verstijfde. Vlak bij het hotel besloten we naar de hotel kamer van Trees en Ge gaan. Mark keek me aan en zei "Wil jij dat ook"? Ik knikte en eenmaal boven opende Trees de deur en eenmaal binnen kuste Mark mij en ik wist niet hoe snel ik mijn lippen van elkaar moest doen om Mark toegang te verschaffen Loes stond als eerste in haar blootje en Trees volgde. Toek ik mijn ogen opende zag ik dat alleen Mark en ik nog "gekleed" waren. Hierin moest snel verandering in komen en ontdeed ik me van mijn blouse en trok het T-shirt van Mark uit. Nu schoof Mark mijn rokje naar beneden en zag dat ik geen slipje droeg. Ik opende gelijk zijn jeans en liet deze zakken en nam gelijk zijn boxer mee. Ik knielde om zijn broekspijpen naar beneden te trekken en zag gelijk zijn heerlijk geaderde stijve penis voor mijn gezicht. Deze was ook wel groot maar naast die van Ge was deze toch ik denk 10cm korter en ietsje dunner. Toen ik hem van zijn laatste kleding had ontdaan kwam ik iets naar voren en gaf kusje op zijn piemel.

Omdat de tussendeur naar de kamer van Loes open was besloten wij om daar even te douchen. Niemand had daar problemen mee en toen na het douchen de kamer weer in kwamen waren Loes en Trees elkaar aan het likken en stond Ge Trees achterlangs te neuken. Ik zakte naast hen op het bed en Ge zei" het laatste pakje dat Loes kocht staat op tafel. daar zitten condooms in al jullie dat willen. Ik pakte de penis van Mark vast en likte het voorvocht weg en likte langs de volle lengte naar zijn zal en kuste deze of het de laatste op deze wereld was. Mark kreunde en zei dat hij dit niet lang kon volhouden en ik nam hem in mijn mond en likte en zoog of mijn leven er van af hing. Mark drukte hem dieper mijn keel in en gelijk voelde ik hem verdikken en de eerste straal sperma spoot m'n keel in. Ik trok iets terug en voelde hoe hij nog vijf stralen zaad in m'n mond spoot. Ook voelde ik bij mijn mondhoek het zaad naar buiten komen en op m'n tieten komen. Nu zakte mark ook op zijn knien en kusten we elkaar. Gelijk drukte hij z'n tong in m'n mond en speelden wij de tong dans waarbij hij zijn eigen zaad over voelde lopen en slikte het weg. Ik vergat totaal dat er nog andere personen in deze kamer waren en vroeg mark of hij mij wilde beffen.

Dat was een overbodige vraag want enkele seconden later voelde ik zijn lippen op mijn kutje en drong zijn tong mijn geile grotje in. Het leek er op dat hij mijn clitje ontweek maar steeds heftiger werden zijn aanslagen op mijn kutje totdat hij mijn clit naar binnen zoog en ik klaar kwam. Ik verloor veel vocht en mark likte alles op en toen ik hem aan keek moest ik lachen want zijn hele gezicht was nat van mijn sappen. Zijn piemel was weer stijf en hij pakte een condoom en toen deze uit de verpakking was nam ik het condoom in mijn mond en pijpte hem om. Verder hoefde er niets gezegd te worden. Mark kwam tussen mijn benen zitten en ik voelde zijn eikel tussen mijn lipjes en ik keek hem aan en zei" Please Mark neuk me heerlijk met die lekkere dikke piemel van je". Langzaam drukte hij door en ik kwam nu al weer klaar en wist niet waar dit zou eindigen.

Mark speelde met mijn tieten en stelde voor om doggy te gaan en ik wilde alleen maar bij hem zijn en terwijl ik draaide voelde ik dat er weer iemand aan m'n tieten zat en ik keek Loes aan die aan mijn tepels begon te zuigen. Nu bemoeide Trees zich ook met ons en zij begon mijn kutje te likken en als ik even niets voelde likte ze aan de zak van Mark die kreunde. Naast mij kwam Ge zitten en ik pakte zijn pik vast en trok hem af. Dit werd mij teveel en de orgasmes volgden elkaar zo snel op dat ik af en toe even weg zakte. Ik squirtte nu zo vaak dat iedereen het merkte Loes gilde dat ze ook kwam en Trees zei dat ze wilde dat Ge haar onder zou spuiten. Ik deed mijn uiterste best en ik voelde zijn stam in m'n hand verdikken en Ge spoot Trees onder en ik voelde hoe m'n tiet onder gespoten werd door Ge. Op dat moment kwam Mark ook klaar en ik voelde hoe hij mijn kutje vol spoot. Dit was het moment dat ik even out ging. Even later liet ik me op m'n zij vallen en voelde dat Mark zich uit mijn kutje trok.

Toen we een drankje deden na deze inspannende uitspattingen zeiden Loes en Trees dat ze dachten dat deze cursus een geslaagde was voor veel personen. Ze wilden nog een keer met Mark en mij spelen alleen als wij dit niet zouden doen was daar begrip voor.

Ik nodigde iedereen uit om donderdag avond gezamenlijk te dineren en zou dan vertellen wat mijn besluit zou zijn. Met mark besprak ik het en we zouden nog n heftige nacht hebben en hij hoopte dat hij daarna samen met mij een nieuw bestaan op kon bouwen. Ik huilde van geluk want aan het begin van deze week had niemand kunnen bedenken dat ik zo gelukkig zou zijn. Ge en Trees en Loes zien wij nog regelmatig. Dat wil zeggen drie keer per jaar. Dan hebben we een heftig seks weekend. Mark en ik wonen en werken nu samen. We geven cursus alleen slapen we iedere avond samen.

Deze belevenissen zijn in 2014 gebeurd en heb ik als een van de hoofdrol spelers voor me gehouden alleen wilden we het nu pas wereldwijd maken en hopen dat iedereen er van genoten heeft.

X X X

Zoek naar meer verhalen van De Marktkoopman...
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (1)
DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: Mijn CollegaDoor: Jodocus
Gelezen: 8268x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.7
:: Oude Man?Door: Annemieke
Gelezen: 6457x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
7.5
:: Mijn 1e Echte...Door: Billy
Gelezen: 11744x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-06
9.3
:: Niet Verwacht, Wel Genoten - 2Door: Jongevent25
Gelezen: 6782x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Bi, Anaal, Hardcore
08-06
8.7
:: Niet Verwacht, Wel Genoten - 1Door: Jongevent25
Gelezen: 15113x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Anaal, Hard,
04-06
8.7
:: Edging - 3Door: Erectie
Gelezen: 4211x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stijf Stijve Edging Vrouw Auto Voorvocht Buiten Pik
28-05
7.5
:: Op Hotel Met SchoonzoonDoor: Willem
Gelezen: 9630x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zoon
27-05
8.5
:: Spelletjesavond - 3Door: Hunter
Gelezen: 7989x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
9.0
:: Spelletjesavond - 2Door: Hunter
Gelezen: 9909x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.9
:: Mijn 1e Echte Gay ErvaringDoor: Billy
Gelezen: 10656x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoofdzakelijk Gay
19-05
9.1
:: Betrapt Of Niet?Door: Rob
Gelezen: 10012x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Betrapt, Onderdanig
18-05
8.5
:: Meer Dan Ik WildeDoor: Zerohour59
Gelezen: 11776x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Crossdresser Sissy
30-04
7.7
:: Onverwacht HotelDoor: Michael27
Gelezen: 12665x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
30-04
8.7
:: ParkDoor: Zorro
Gelezen: 7728x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-04
9.0
:: De Wraak Op JosDoor: Bas Bi
Gelezen: 7405x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-04
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net