Opwindend.Net
Datum: 26-08-2016
Stemmen: 69x
Cijfer: 8.1
Gelezen: 14070x
Lengte: Lang
Toch Bisexueel
Door Cumlover - Mijn Profiel Pagina

Oud klasgenootje Leon,

Ik kwam Leon tegen met carnaval in Maastricht. We zaten samen in de 5e en 6e klas van de lagere school. Destijds was hij heel erg verwijfd maar iedereen kon er om lachen.

Enfin, hij klampte mij aan en zei hoi Lars ken je mij niet meer ? Ik moest even schakelen en zag toen duidelijk dat het Leon was.

Mijn vriendengroep was al doorgelopen maar zoals dat gaat met carnaval raak je elkaar kwijt en een uur erna kom je elkaar weer tegen.

Leon stond met een vrouw te praten maar die nam al snel weer afscheid omdat haar vriendinnen aan het wachten waren.

Zo typisch Leon dat hij als vrouw verkleed was, hij was gezet maar het misstond hem niet.

We raakten aan de praat en waar ik de Bob zou zijn van onze vriendengroep sloeg Leon de ene witte wijn na de andere achterover.

Gek genoeg konden we het goed vinden en stapte ik ook over op de alcohol, mijn vriendengroep was toch immers weg.

Ik vroeg hoe het nu daadwerkelijk zat of hij nou een vriendje of vriendinnetje had. Hij lachte en gaf een dikke knipoog.

Nou dat was dan duidelijk, ach zolang je maar gelukkig bent nietwaar zei ik tegen hem.

En jij dan ? Single antwoordde ik die slet kon niet goed genoeg pijpen waarop we beiden lachten.

Dat moet je ook niet door een vrouw laten doen grapte Leon erachter aan.

En toen veranderde er iets bij mij, hoe zou het zijn als een persoon als Leon mij zou pijpen. Gek genoeg kreeg ik fantasieŽn en voelde ik mijn lid langzaam groeien. Hoezo niet door een vrouw vroeg ik alsof homofielen beter pijpen dan vrouwen.

Weer kreeg ik een dikke knipoog van Leon waarop ik met opzet zei, hou er maar over op jij bent dronken ik krijg nu al bijna een stijve als ik er al denk om gepijpt te worden grapte ik.

Blijkbaar was dit een seintje richting Leon die opeens zijn hand op mijn kruis legde, ik voel nog niks zei hij en liet weer los.

Even schrok ik hiervan en gelukkig was het zo druk in het cafť dat iedereen tegen elkaar opstond.

Het is dat je als vrouw verkleed bent zei ik met een lach.

Ons gesprek kreeg steeds meer schuine taal en even wist ik het ook niet meer maar we kusten met elkaar. Leon was verkleed als een vrouw en zoals je hem zou zien zou je ook denken dat hij een vrouw was.

Tijdens het kussen voelde ik nu duidelijk nogmaals zijn hand over mijn kruis wrijven en gek genoeg stond mijn paal nu kaarsrecht.

Oei nu voel ik hem wel duidelijk... Hoe kon dit dacht ik, ik was toch geen homofiel. Ik hield van vrouwen, vrouwen met een dikke kont en dikke tieten en nu was ik opeens met een man aan het kussen.

Leon stopte even met kussen en nam wederom een slok van zijn wijn en fluisterde daarna in mijn oor, wil je erachter komen hoe goed ik kan pijpen.

Gek genoeg zonder aarzeling knikte ik ja... ik woon hier vijf minuutjes lopen hier vandaan als je wilt...?

Wederom stemde ik in, nu met zijn laatste slok zette hij net als ik onze glazen weg. Hij leidde voorop en als een geil opgewonden hondje liep ik hem achterna.

Onderweg praatte we over vroeger en niet eens drie minuten erna zei hij, hier woon ik.

Het was een groot herenhuis, ik wist dat zij vroeger al veel geld hadden. Hij had namelijk altijd 50 gulden op zak en op kermissen en dergelijke trakteerde hij altijd.

We liepen niet eens de woonkamer in maar rechtstreeks naar boven.

Op zijn belachelijke grote slaapkamer stond een mega teddybeer. En bijna alles was roze. Ik keek naar fotoís van hem en blijkbaar nog meer man/vrouwen die allemaal gekleed waren in lingerie. En gek genoeg wist ik het niet zeker of het echt was of niet maar op een foto had Leon flinke borsten die in een te kleine beha waren geduwd. Misschien was hij gefotoshopt en stond er niet meer bij stil.

Want Leon kwam nu blijkbaar van een badkamer af die vastzat aan zijn slaapkamer.

Ik schrok enorm hij had nog steeds zijn vrouwelijke blouse aan die hij onder zijn jas aan had maar nu zag ik toch twee dikke bulten.

De blouse kwam net over zijn billen en daaronder had hij zwarte pantyís aan die tot zijn bovenbenen liepen. Helemaal af was het plaatje door de zwarte glimmende naaldhakken.

Had je die net ook aan vroeg ik verbaasd...

Ben je mal zei hij en dan de hele avond op die dingen staan met lompe mensen die op je voeten staan. En net toen ik weer omhoog wilde kijken kuste Leon mij weer, alleen nu wreef hij niet meer over mijn kruis maar knoopte hij meteen mijn broek open. Als een wulpse vrouw verdween zijn hand in mijn short en stopte opeens met kussen en keek mij verbaasd aan.

Zo, dat had ik niet verwacht... was ik te groot geschapen ? Persoonlijk dacht ik van niet maar mijn exen klaagde wel eens dat hij pijn deed of te dik voor hun mond. Ik dacht altijd dat het een excuus was om mij maar niet te pijpen.

Maar hier stond ik dan met mijn broek en short hangend op mijn knieŽn en een Leon die nu langzaam omlaag zakte.

Ik zag net nog mijn eikel naar binnen gaan en daarna voelde ik wat ik in jaren niet gevoeld had.

Een draaide tong om mijn eikel en waar de andere hand mij tegelijkertijd aftrok kneedde zijn andere hand mijn ballen. Helaas stopte ze wat ik jammer vond maar dit was van korte duur.

Samen trokken we mijn kleren uit en daarna trok ze haar blouse uit. En nu zag ik het pas goed. Leon had siliconen... was ze dan een shemale of travestiet of wat dan ook dacht ik op dat moment. Er was geen tijd meer om erover na te denken want met een weinig kracht duwde ze mij op bed.

En ging geknield naast mij zitten waarop ze wederom mijn paal in zijn mond nam. Of moest ik nu haar mond zeggen want zo zag ik haar nu.

Ik keek naar rechts en zag twee volle billen die omhoog staken. Maar dan ook echt volle billen waar je normaal in zou willen knijpen. Maar gek genoeg durfde ik niet. Voor even stopte ze weer en maakte ze haar beha los. Nu zag ik pas voor het eerst in mijn leven siliconen, sterker nog voelde ik voor het eerst eraan want niets hield mij nu nog tegen.

Terwijl ik nu in die twee massieve tieten kneep werd mijn lid en zak afgelikt met enorm veel overtollig speeksel. En gek genoeg merkte ik niet eens dat mijn benen omhoog werden getrokken. Voelde ik dat nu goed. Haar hoofd ging verder omlaag en ja nu voelde ik het weer...

Haar tong ging over mijn kontgaatje en was het een omschrijfbaar gevoel.

Ik werd helemaal afgelikt en betrapte mezelf nu opeens dat mijn hand over haar billen ging. What the hell dacht ik en kneep er nu vol in.

Ik kan mij echt niet meer herinneren dat ik ooit zo geil was... maar nu wreef ik per ongeluk iets te laag en was ik het nu die opeens aan haar ballen voelde. Het idee wat ik erbij had was tegenstrijdig. Aan de ene kant dacht ik, ik ben niet gay en aan de andere kant was ik te nieuwsgierig. Nu zacht strelend over haar zak stopte ze wederom en stapte ze uit haar tanga. Ik kon net niet haar lul zien maar werd meteen alweer afgeleid door mijn eigen benen die omhoog werden getrokken en haar goddelijke tong die in mijn kontgaatje probeerde te komen.

Steeds verder zakte mijn hand omlaag en hierop hijgde ze steeds luide. Zou ze dit fijn vinden dacht ik... het moment was daar want mijn vingers raakte nu haar lid aan. Nu net dat ik hem voor heel even vasthad stapte haar linkerbeen over mij heen waar ik wel even van schrok en toen was het moment daar. Haar zak die zeer zeker groter was dan die van mij hing nu boven mijn gezicht. Haar geschoren lul die kleiner was maar wel dik stootte een paar keer tegen mijn kin.

Het enige wat ik nu dacht was, gewoon eenmalig een keer doen en niemand komt hier toch achter.

Ik trok de stoute schoenen aan en likte nu aan haar balzak die zacht aanvoelde. Hierop begon ze wederom luidruchtig te kreunen en voelde ik haar mond weer over mijn eikel glijden. Ik likte en likte alles en nu zelfs haar kontgaatje wat enorm geil aanvoelde... Nog steeds had ik mijn twijfels over haar lid maar dit werd al snel verholpen.

Met haar rechterhand pakte ze die vast en drukte ze deze tegen mijn lippen. Er was geen weg meer terug en voelde ik nu een slappe zachte eikel in mijn mond.

Op dat moment waren de remmen er van af want ik voelde nu een vinger bij mij naar binnen gaan. Het moment was te geil waarop ik het niet meer kon tegenhouden en vuurde ik mijn zaad af in haar mondholte. Waar ik gewend was een schreeuwend wijf te horen niet in mijn mond klaarkomen werd iedere scheutje zaad in haar mond gelost en wist ik bijna zeker dat ze alles wegslikte.

Wat was er met mij was ik wanhopig of gewoon mega geil dat ik dit deed. Sterker nog mijn paal bleef keihard en dat was al zeker voor twee jaar niet meer gebeurd.

Ik hapte even naar adem maar op dat moment draaide Leon zich om. En kwam zomaar boven op mij zitten...ik hoop dat je nog een ronde kunt hijgde ze en voelde ik hoe ze mijn lid tegen haar kontgat duwde.

En nog voordat ik iets maar kon zeggen voelde ik een sluitspier om mijn eikel heen, alsof mijn lid in een zachte warme grot belandde.

Nu rechtop zittend met twee dikke tieten en een lid die op mijn buik tikte ging Leon op en neer.

Je mag mij Lea noemen zei ze hijgend, nu voorover leunend kuste ze mij en draaide onze tongen wilt om elkaar heen. Het geilste moment kwam eraan want nu liet ze zoveel speeksel los dat ik het wel moest slikken. Ik was zo geil, serieus dacht ik op dat moment ik heb nog nooit zo lekker geneukt. Voor zeker een kwartier bereed ze mij totdat ze opeens zei, wil je mij van achteren neuken. Niets wilde ik liever en eenmaal achter haar zag ik hoe haar neuk garage mijn lid naar binnen zoog. Haar vet op haar billen schudde heen en weer bij iedere stoot en sloeg ik er een aantal keren op... Ik zag hoe ze zichzelf aftrok en voelde mij ergens schuldig dat ze het zelf moest doen toen ik haar wilde helpen duwde ze mij van zich af en stond opeens op. Haar dikke stijve lid hing nu voor mijn mond en duwde deze zomaar weer tegen mijn mond... Waar ik net mijn mond opende voelde ik opeens een warme vloeibare sap mijn mond invloeien.

Ik wist niet wat ik ermee moest en wist nu ook dat het haar zaad was... slikken commandeerde ze en gek genoeg deed ik het want alles was gewoon te geil.

Altijd dacht ik dat het vies zou zijn althans andermans zaad maar het voelde aan als speeksel die ik net van haar kreeg.

Lea zoals ze genoemd wilde worden ging nu op haar rug liggen en spreidde ze haar benen. Neuk je mij nu lekker eens door schatje zei ze met een geil stemmetje.

Ik kroop tussen haar benen en bracht mijn lid naar haar neukgrot. Het ging bij haar zo makkelijk in tegenstelling tot mijn ex vriendin.

Alsof hij er precies voor gemaakt was.

Nu met lange diepe stoten ramde ik mijn hele paal naar binnen waarop ik haar benen dubbel klapte. Voor minuten lang stootte ik door totdat ik zei dat ik moest klaarkomen... In mijn kontje of mondje vroeg ze zaadvragend maar er was geen houden meer aan.

Ik loste de ene salvo na de andere en wist gewoon dat dit het beste was wat mij overkomen is.

Ik plofte op haar neer waar we weer kuste en ze fluisterend vroeg of ik bleef slapen. Het was reeds 4:00 en mijn maten waren toch wel thuis gekomen dacht ik dus waarom niet.

We dronken nog een witte wijntje en vielen zo beiden in slaap. Gek genoeg werd ik wakker door een gek gevoel Ďŗ ochtends... Mijn lid werd weer gepijpt en mijn grote dikke plaspaal zat weer in haar mond.

Ze kwam omhoog gekropen en zei ga je even plassen daarna pijp ik je verder en daarna berijd ik je eens lekker.

Ook al was ik zo suf als wat niemand zou zo iets afslaan en ook ik niet.

In de tussentijd zette Lea koffie en thee voor zichzelf en eindigden we naakt in de woonkamer op de bank... nadat ik mijn koffie ophad hield Lea zich aan haar woord en legde een kussen op de grond tussen mijn benen. Wederom werd ik gepijpt en gevingerd en nog geen minuut erna verdween haar tong zo diep als ze maar kon in mijn kontgat terwijl ze mij aftrok.

Ik wilde weer neuken en vroeg haar om op mijn paal te komen zitten. Nee was geen optie voor haar en terwijl ze mijn paard weer bewerkte met haar beestachtige kont kreeg ik weer de neiging om haar te pijpen.

Sterker nog ik deed het gewoon en gooide haar om... kroop omlaag en nam haar dikke lid in mijn mond. Was ik opeens pikgeil geworden... Ik deed mijn best voor zeker een kwartier lang en werd beloond met warme stralen zaad waarvan een straal recht in mijn keelgat schoot...

Hierna kroop ik weer tussen haar benen en neukte wederom alsof mijn leven er vanaf hing.

Vanaf die dag kwam ik steeds vaker over de vloer bij Lea. Twee van mijn beste vrienden weten het nu en vonden het eerst moeilijk maar blijkbaar ben ik dus bisexueel en gek genoeg heb ik het geaccepteerd.

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (9)
ANDEREN LAZEN OOK DEZE VERHALEN:
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net