Opwindend.Net
Datum: 07-09-2016
Stemmen: 57x
Cijfer: 8.0
Gelezen: 10926x
Lengte: Gemiddeld
Oom Willem - 2
Door Cumlover - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Oom Willem - 1

De week ging voorbij en nog nooit had ik mezelf zo vaak afgetrokken in een week.

Toen ik vrijdag terug kwam van school klopte mijn hart enorm. Ik zag de auto van oom Willem op de oprit staan. Enthousiast begroette ik hem waarop mijn moeder zei, het schijnt dat je dit al met je vader besproken hebt over het nachtvissen.. spannend hoor zei mama.

Ik knikte alleen ja en nog geen half uur erna kwam mijn vader thuis.

Ik twijfel of ik mee zou gaan zei mijn vader, waarop oom Willem zei... En dan ? Val je weer in slaap en gaan de karpers er weer vandoor met je hengel. Beiden schoten in een lach waarop mijn vader antwoordde, nou de Amstel gold race is morgen dus gaan jullie maar lekker.

Van binnen juichte ik, gelukkig hij blijft thuis.

Ik haastte mij naar boven en pakte kleren mee voor twee dagen daarna holde ik naar de schuur en pakte mijn visspullen. Na een kwartier had ik alles bij elkaar waarop mama mij 20€ in mijn handen duwde en een tas met eten en drinken.

Das prima zei oom Willem het kratje bier heb ik waarop mama lachte en hem op zijn kont sloeg.

We gingen op pad en reden steeds verder Duitsland in.

Hier heb je grote meren waar weinig vissers komen, alleen een paar Polen.

Ik knikte alleen maar en kon eigenlijk maar aan een ding denken.

We kwamen aan bij een groot bos met een kleine parkeerplaats waar inderdaad twee auto’s stonden met Poolse kentekenplaten. Het was zeker nog een half uur lopen door een bebost gebied en zag toen eindelijk het grote meer. In de verte zag ik een visser die omringd was door dichtbegroeide bosjes. Ik volgde oom Willem die opeens van het pad afweek en na zo'n 100 meter worstelen met takken en bladeren kwam ik op de mooiste visplek ooit.

Zie je die witte streep op die boom, ik knikte ja.. Zo weet ik waar ik moet zijn dit is mijn favoriete plek.

Aan het water was er net een plekje voor onze tent op te zetten waar oom Willem zich mee bezig hield terwijl ik alle visspullen op orde bracht.

Er kwamen twee luchtmatrassen tevoorschijn die hij met een voetpomp opblies. En na zo’n dikke half uur waren we klaar. We gooide onze hengels uit met elektronische melders en de eerste twee flesjes bier werden open getrokken.

Langzaam werd het donker waarop hij een klein lampje aan de tent hing. Nog even en dan is het goed donker dan gaat het beginnen zei hij, we kunnen zolang in de tent zitten zei hij. We lagen op ons bedje uitkijkend naar het water waarop oom Willem opeens zijn broek openmaakte, niet eens een onderbroek dacht ik en zag zo zijn enorm mooie lid weer. Dat ligt wat gemakkelijker vind je niet waarop hij naar mij keek. Ik knikte alleen... Weet je nog hoe je het moest doen vroeg hij...

Ik haalde mijn schouders op en knikte daarna ja... Nou doe je best maar zei hij waarop hij mij naar zich toe trok. Even twijfelde ik en wist eigenlijk niet waarom want dit was wat ik wilde. Zijn hand duwde mijn hoofd omlaag en wederom was er die heerlijke geur. Zijn zachte eikel zoog ik naar binnen en voelde meteen mijn eigen lid groter worden.

Zijn handen voelde ik nu over mijn hele lichaam en probeerde hij mijn broek open te maken wat moeilijk ging.

Ik stopte en ging half gebukt staan en knoopte hem open. Nog voordat ik weer terug wilde gaan liggen trok oom Willem mijn broek en short tot op mijn enkels. Stap er maar uit zei hij waarop hij nu zijn eigen jeans helemaal uit trok.

Ik wilde weer op dezelfde manier gaan liggen alleen oom Willem zijn armen waren enorm sterk die mij omdraaide en ik nu met mijn lid boven zijn gezicht hing. Standje 69 dacht ik en ging verder waarvoor ik gekomen was. Mijn mond schoof wederom om zijn eikel die nu echt dik en hard begon te worden. En toen voelde ik oom Willem zijn mond. Hij likte aan mijn ballen en zoog zo mijn lid in zijn mond. Het voelde zo nat daar beneden maar ik hield mij bezig met mijn taak totdat ik opeens zijn tong over mijn kontgaatje voelde gaan. Wat was dat voor een gevoel met hele langen halen ging zijn tong op en neer wat enorm kietelde en nat aanvoelde. Ik voelde gewoon hoe hij zelfs met zijn tong naar binnen prikte. Tegelijkertijd werd aan mijn pik getrokken zoals een boer een koe melkte...

Nu beiden hijgend leek het net alsof ik ging klaarkomen, het gevoel kwam weer op maar in de tussentijd hoorde ik ook oom Willem harder grommen en hijgen en gek genoeg hield ik het niet meer. Op het moment dat mijn eerste zaad eruit kwam voelde ik mijn eikel weer in zijn mond gaan en kwam dat zacht kietelend gevoel weer om mijn eikel. Waar ik net wilde snakken naar adem voelde ik zijn warm goedje in mijn mond lopen.

Ik verbaasde mezelf dat ik hiervan genoot, de hele week verlangde ik hiernaar en proefde ik zijn zaad weer... Alsof ik meer dan dorst had dronk ik alles weg en perste zijn lid zo hard uit om maar de laatste druppels eruit te krijgen...

Hij liet mij los waarop ik rechtop naast hem ging zitten. Hij pakte zijn shag en draaide twee sigaretten voor beiden eentje. Ik voelde mij goed, sterker nog ik verlangde stiekem naar meer en staarde zo vaak als ik kon naar zijn lid. Voor even ging het alarm af van de hengel maar er gebeurde niets.

Minuten gingen voorbij en zelfs een half uur en ik verlangde naar meer. Oom Willem bleef erg koeltjes tot hij weer met zijn lid begon te spelen.

Als je wilt mag je gewoon hoor zei hij met een lach. Ik reikte mijn hand uit en sloot hem om zijn slaphangende lid.

Blijkbaar was dit het seintje want hierop trok oom Willem mij naar zich toe en kuste hij mij op mijn mond.

Het wilde tongzoenen, het masturberen van elkaar .. Ik wilde gewoon niets anders meer dacht ik toen. Willem stopte en reikte naar zijn tas waarop hij tevens mijn hoofd alweer omlaag duwde. Ik hoorde wat gerommel maar vond zijn eikel in mijn mond interessanter. En waar ik hem weer oraal bevredigde voelde ik weer nattigheid rondom mijn kontgaatje. Ik schrok heel even was dit daadwerkelijk een vingertop die nu bij mij naar binnenging. Blijkbaar had hij iets nats of een smeersel aan zijn vingers want nu zonder enige moeite schoof zijn vinger steeds dieper naar binnen.

Voor even had ik gemengde gevoelens, het deed geen pijn het voelde het vreemd aan. Steeds dieper schoof zijn vinger naar binnen en nu geleidelijk liet hij zijn vinger in en uit mij glijden. Het voelde nu beter aan en waar ik nieuwsgierig werd volgde een tweede vinger wat even ongemakkelijk aanvoelde. Wederom werd er spul aangebracht en schoof nu de tweede vinger mee naar binnen. Mijn achterwerk stak in de lucht en werd door twee vingers gevingerd. Blijkbaar was dit niet genoeg want nu deed het iets wat zeer waar een derde vinger erbij trachtte te komen. Ik durfde geen nee te zeggen, ik was te nieuwsgierig en misschien te geil op dat moment. Met lichte pijn steekjes moest ik toestaan hoe nu drie vingers in en uit mijn kontgaatje gleden.

Het erin blijven zitten deed minder pijn dan het eruit halen, sterker nog ik kreeg wederom een harde lid totdat oom Willem opeens stopte. Hij trok mij weer naar zich toe alleen zat ik nu half op hem. Waar we wederom kuste voelde ik hoe hij zijn eigen lid bewerkte totdat hij opeens zijn eikel over mijn kontgaatje wreef. Alles was nat daarbeneden tot het moment kwam dat ik hem voelde duwen en probeerde zijn eikel in mij te duwen. Ik was bang en waar ik mijn billen aanspande zei hij hijgend, ontspan je en druk alsof je moet poepen. Ik wist niet beter en gehoorzaamde en nog voordat ik het wist drukte hij zijn eikel weer tegen mijn gaatje aan. Met een kleine duw voelde ik zijn eikel naar binnen persen. Op dat moment voelde ik nog geen pijn wat ik wel dacht. Mijn sluitspier sloot om zijn eikel wat ik maar al te goed kon voelen en nu met kleine lichte duw bewegingen voelde ik hem beetje bij beetje naar binnen gaan. Hij trok zijn hand terug tussen mijn benen en pakte mij bij mijn heupen vast. Laat je zelf maar zakken totdat je echt niet meer kunt.

Ik deed wat hij van mij vroeg terwijl hij doodstil bleef liggen. Langzaam zakte ik voor mijn gevoel millimeter bij millimeter en schoof daarna weer langzaam om hoog wederom liet ik mij zakken maar zonder enig benul wist ik nu waarom hij lachte. Kijk eens tussen je benen gromde hij. Ik leunde iets voorover en keek omlaag mijn billen raakte zijn bovenbenen en zijn lid was helemaal verdwenen. Ik had geen pijn en dacht hoe kon dit. Nu met zijn sterke armen en handen hielp hij mij op en neer gaan.

Het enige wat ik nu dacht was... Ik word geneukt.

Mijn eigen lid stond kaarsrecht omhoog waarop Willem zacht zei... Trek je af en spuit je lekker op mijn buik. Wederom gehoorzaamde ik en wist dat ik dit niet lang kon volhouden...

Ik trok zo snel mogelijk en hoorde mezelf nu weer kreunen. Het moment was daar waarop ik druipend op zijn buik mijn sperma zag... dit was blijkbaar een seintje want nog geen 10 seconden erna schreeuwde oom Willem het uit dat hij mijn kut ging volspuiten... Ik vond het raar klinken weet ik nog en voelde het harde kloppen van zijn lid diep in mij... Hijgend en puffend draaide hij mij om en lag half boven op hem waarop zijn lid uit mij gleed.

Voor minuten lagen wij zo waarop hij mij op mijn eigen luchtmatras duwde. Ik hoorde hem buiten plassen en rommelen aan de hengels en zo viel ik in slaap...

Wordt vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Oom Willem - 3

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (10)
DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: Mijn CollegaDoor: Jodocus
Gelezen: 6244x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.8
:: Oude Man?Door: Annemieke
Gelezen: 6004x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
7.5
:: Mijn 1e Echte...Door: Billy
Gelezen: 11100x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-06
9.3
:: Niet Verwacht, Wel Genoten - 2Door: Jongevent25
Gelezen: 6664x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Bi, Anaal, Hardcore
08-06
8.7
:: Niet Verwacht, Wel Genoten - 1Door: Jongevent25
Gelezen: 14875x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Anaal, Hard,
04-06
8.7
:: Edging - 3Door: Erectie
Gelezen: 4149x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stijf Stijve Edging Vrouw Auto Voorvocht Buiten Pik
28-05
7.5
:: Op Hotel Met SchoonzoonDoor: Willem
Gelezen: 9407x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zoon
27-05
8.5
:: Spelletjesavond - 3Door: Hunter
Gelezen: 7870x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
9.0
:: Spelletjesavond - 2Door: Hunter
Gelezen: 9760x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.9
:: Mijn 1e Echte Gay ErvaringDoor: Billy
Gelezen: 10426x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoofdzakelijk Gay
19-05
9.1
:: Betrapt Of Niet?Door: Rob
Gelezen: 9933x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Betrapt, Onderdanig
18-05
8.5
:: Meer Dan Ik WildeDoor: Zerohour59
Gelezen: 11706x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Crossdresser Sissy
30-04
7.7
:: Onverwacht HotelDoor: Michael27
Gelezen: 12576x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
30-04
8.7
:: ParkDoor: Zorro
Gelezen: 7617x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-04
9.0
:: De Wraak Op JosDoor: Bas Bi
Gelezen: 7359x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-04
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net