Opwindend.Net
Datum: 25-10-2016
Stemmen: 40x
Cijfer: 8.5
Gelezen: 11926x
Lengte: Gemiddeld
Oom Willem - 3
Door Cumlover - Mijn Profiel Pagina

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie: Oom Willem - 2

Ik werd ís ochtends wakker en oom Willem was er niet..

Ik stapte uit de tent in mijn joggingsbroek en zag hem aan het water zitten op een krukje.

Ik plaste tegen een boom en liep naar hem toe.

Lekker geslapen vroeg hij, versuft knikte ik ja en onbegrijpelijk keek ik meteen naar zijn kruis waar oom Willem zijn pakketje goed legde.

Wat heb je nu al zin je bent net wakker grapte hij... stout antwoordde ik; ik heb altijd zin en lachte hierom.

Hij reikte mij een gedraaide sigaret aan met zijn aansteker.

Al wat gevangen vroeg ik nadat ik mijn sigaret weer uit maakte.

Nee maar ik voel dat er een heel snel aan mijn hengel zit met zijn bekkie.

Ik begreep hem niet totdat oom Willem opstond en zijn broek omlaag trok waar zijn mooie lid omlaag hing. Jouw bekkie glimlachte hij... ik twijfelde niet en stapte dichterbij waarop oom Willem weer ging zitten.

Kom jongen maak jezelf eens nuttig en duwde mij best op een grove manier omlaag. Nu zittend tussen zijn benen op de grond hing zijn mooie lid over zijn zak. Zonder mijn handen te gebruiken pakte mijn mond zijn eikel vast. Na wat bewegingen zat zijn dikke eikel reeds in mijn mond en trok Willem zijn eigen voorvel naar achter. Met grote slagen draaide mijn tong nu om zijn eikel waarop Willem opeens zei; knul je zuigt nog beter dan alle vrouwen die ik heb gehad...

Wederom gaf mij dit een trots gevoel en gek genoeg was er niet veel voor nodig om zijn sap in mijn mond te voelen. Niets liever dan dit wilde ik nog. Ieder druppel wilde ik hebben ik was gewoon verliefd op mijn eigen oom geworden... maar toch bleef zijn opmerking in mijn hoofd hangen, dan iedere vrouw die hij ooit heeft gehad.

We wisten dat we die middag weer terug moesten naar huis dus maakten we van iedere moment gebruik.

Het kwam tot op het punt dat ik achter Willem moest gaan liggen en nu voor het eerst zag wat er uit die tube kwam. Het was een doorzichtige substantie die heel glibberig aanvoelde. Deze smeerde hij over mijn eikel en daarna over zijn kontgaatje.

Vol spanning wachtte ik af waarop Willem zei ram mij maar nu eens flink.

Ik wist niet hoe en wat waarop Willem mijn lid naar zijn gaatje leidde. Ik was verbaasd hoe makkelijk mijn eikel naar binnen schoof. Ik denk dat na twee keer duwen mijn hele lid in hem zat.

Hij pakte mijn hand en bracht deze naar voren naar zijn lid die weer keihard was. Terwijl ik nu neukte voor de eerste keer trok ik Willem gelijk af.

Ik wist niet of ik het wel goed deed maar al snel kwam dat kloppend gevoel in mijn lid en kreunde het hard uit.

Wat nu al gekomen glimlachte Willem.

Hij draaide zich om en zei, dan is het nu mijn beurt. Wederom kwam de de tube waar hij mijn kontgaatje insmeerde en tevens zijn eikel.

Ik moest met mijn benen omhoog liggen en voelde hoe zijn dikke eikel weer naar binnen schoof... nu grover dan gisteren duwde hij door wat zeer deed maar wederom liet ik niets merken en sloot mijn ogen. Mijn beide benen werden nu helemaal omhoog geduwd en lag ik met mijn eigen hoofd tussen mijn beiden knieŽn.

Ik verbeet de pijn en voelde opeens Willem zijn tong in mijn mond. We kusten enorm wild.

Vind je dit lekker sletje van me kreunde hij, ik knikte ja waarop Willem nu opeens heel hard begon te stoten. Ik dacht dat ik openscheurde maar wederom zei ik niets. Mijn hele lichaam schudde heen en weer en weer kuste Willem mij, zijn tong likte mijn gezicht af en zelfs voelde ik zijn tong in mijn oor en op dat moment schreeuwde Willem het uit. Ik voelde zijn kloppende lid in mijn kont en wist dat het nu voorbij was.

Willem bleef mij maar kussen en gek genoeg vond ik dit fijn. Onze tongen bleven maar om elkaar heen draaien en af en toe voelde ik hoe zijn speeksel mijn mond in vloeide.

Hijgend plofte hij naast mij neer en voelde ik hoe mijn kontgaatje zich ontspande.

We moeten ons klaarmaken zei hij met een zucht.

Na een klein uurtje zaten we al in de auto waarop hij vertelde dat ik maar dingen moest gaan ontdekken... meisjes doelde hij op.

Ik knikte alleen maar ja maar wilde ik dit wel, waarom konden wij dit niet altijd doen dacht ik. Daarna vertelde hij dat hij naar Griekenland ging naar een vriend voor een half jaartje waarvan ik schrok... en ik dan dacht ik.

Thuis aangekomen begon mama allemaal vragen te stellen hoe het was en hoeveel we gevangen hadden maar oom Willem had zijn antwoorden reeds klaar.

Na wat gedronken te hebben reed hij weg en wist ik dat ik alleen achter zou blijven.

Ik dacht dat alles saai zou worden maar niets was minder waar.

Twee later was Ralf jarig en leerde ik nieuwe jongens en meisjes kennen. Gek genoeg trok een meisje mijn aandacht Miriam. We hadden zoveel contact dat we zelfs samen naar de film gingen en we die avond kusten.

De dag erna kwam ze naar mij toe omdat ik wist dat mijn ouders er niet zouden zijn.

Al snel zaten we op mijn kamer waar we eigenlijk niet van elkaar konden afblijven en nu werd ik gepijpt alleen door een meisje. Ik kleedde haar uit en gek genoeg zag ik nu voor het eerst een vagina. Ze was bedekt met zwarte haartjes en deed ik wat ik moest doen en kuste haar daar beneden. Onder mijn kussen pakte ik de tube die ik van Willem gekregen had en smeerde haar hiermee in. Even keek ze mij vreemd aan en vroeg zacht heb je het vaak gedaan. Ik loog en knikte ja, ik pas een keer zei ze zacht.

Ik draaide haar om en zei dat ze zich moest ontspannen... hierop bracht ik mijn lid naar haar kontgaatje waarop ze zei niet daar... maar ik wilde niet luisteren en hunkerde naar mijn lid in haar kontgaatje. Nog voordat ze mij kon wegduwen duwde ik mijn lid door en schoof naar binnen waarop ze hard schreeuwde. Mijn eikel zat nu in haar waarop ik doorduwde en Miriam nee schreeuwde. Ik duwde haar verder op haar buik en duwde nog verder door... ze huilde maar op een of andere manier deed dit mij niets.

Ik was te geil op dat moment en dacht niet aan haar... ik neukte Miriam zoals ik oom Willem neukte, nee ik verlangde niet naar haar vagina en met die gedachte dat ik oom Willem aan het neuken was kwam ik klaar in haar... ik liet haar los en trok mijn lid terug. Haar gezicht was nat van de tranen en toen voelde ik pas medelijden. Gek genoeg was ze niet boos op mij, ik had dit gewoon niet verwacht zei ze, ik heb nog geen ervaring. Dit gaf mij nog meer schuld gevoel en troostte ik haar weer.

We bleven op bed liggen en van het een kwam weer het ander. Nu bracht ze mijn lid naar haar vagina... het voelde anders aan maar niet minder lekker.

We neukten zo lang door tot we beiden niet meer konden, zelfs ik had nu pijn in mijn lid.

En zo werd Miriam mijn vriendin, steeds meer stond ze open voor anaal. Zelfs kreeg ik haar zover dat ze mijn kontgaatje likte waar ik zo van kon genieten. Maanden gingen voorbij en ik genoot van Miriam tot op het moment dat ik haar vertelde van mijn andere kant... het was een openbaring voor mij maar Miriam luisterde en steunde mij. Ze vroeg naar mijn verlangens en zei dat ze zelfs niet boos kon worden als ik het met een jongen zou doen... het was een opluchting.

Een maand later belde oom Willem op en vroeg of ik naar Griekenland zou willen komen voor twee weken in de grote vakantie. Ik vertelde hem over Miriam waarop hij enthousiast antwoordde, dan neem je haar toch mee.

Ik vertelde Miriam het nieuws alleen haar ouders waren er eerst op tegen. Na weken gezeur stemde ze in en vertrokken wij samen voor het eerst op vakantie...

Wordt vervolgd

Klik hier voor het volgende deel uit deze serie: Oom Willem - 4

Bezoek ook eens mijn profiel pagina om meer over mij te weten te komen, een overzicht te zien van mijn al mijn verhalen of om een berichtje voor me achter te laten! Ook kun je je hier aanmelden om direct een mailtje te ontvangen als ik een nieuw verhaal heb geplaatst!
Schrijf Een Reactie
Lees Reacties (4)
DE 15 NIEUWSTE "Bi" VERHALEN
:: Mijn CollegaDoor: Jodocus
Gelezen: 6271x
Reacties: 1
Lengte: Lang
Tags:
19-06
8.8
:: Oude Man?Door: Annemieke
Gelezen: 6011x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags:
17-06
7.5
:: Mijn 1e Echte...Door: Billy
Gelezen: 11108x
Reacties: 1
Lengte: Zeer Lang
Tags:
09-06
9.3
:: Niet Verwacht, Wel Genoten - 2Door: Jongevent25
Gelezen: 6664x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Bi, Anaal, Hardcore
08-06
8.7
:: Niet Verwacht, Wel Genoten - 1Door: Jongevent25
Gelezen: 14879x
Reacties: 15
Lengte: Gemiddeld
Tags: Pijpen, Beffen, Neuken, Anaal, Hard,
04-06
8.7
:: Edging - 3Door: Erectie
Gelezen: 4149x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Stijf Stijve Edging Vrouw Auto Voorvocht Buiten Pik
28-05
7.5
:: Op Hotel Met SchoonzoonDoor: Willem
Gelezen: 9409x
Reacties: 2
Lengte: Gemiddeld
Tags: Zoon
27-05
8.5
:: Spelletjesavond - 3Door: Hunter
Gelezen: 7871x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-05
9.0
:: Spelletjesavond - 2Door: Hunter
Gelezen: 9762x
Reacties: 0
Lengte: Gemiddeld
Tags:
25-05
8.9
:: Mijn 1e Echte Gay ErvaringDoor: Billy
Gelezen: 10430x
Reacties: 9
Lengte: Zeer Lang
Tags: Hoofdzakelijk Gay
19-05
9.1
:: Betrapt Of Niet?Door: Rob
Gelezen: 9934x
Reacties: 5
Lengte: Gemiddeld
Tags: Anaal, Betrapt, Onderdanig
18-05
8.5
:: Meer Dan Ik WildeDoor: Zerohour59
Gelezen: 11707x
Reacties: 4
Lengte: Gemiddeld
Tags: Crossdresser Sissy
30-04
7.7
:: Onverwacht HotelDoor: Michael27
Gelezen: 12576x
Reacties: 6
Lengte: Gemiddeld
Tags:
30-04
8.7
:: ParkDoor: Zorro
Gelezen: 7618x
Reacties: 2
Lengte: Lang
Tags:
28-04
9.0
:: De Wraak Op JosDoor: Bas Bi
Gelezen: 7359x
Reacties: 1
Lengte: Gemiddeld
Tags:
26-04
8.7
Algemene Voorwaarden -  Contact -  FAQ -  Inloggen -  RSS Feeds -  Webmasters
Opwindend.Net Mobiel -  Opwindend.Net Webcams -  Opwindend.Net Twitter -  Opwindend.Net Webshop

Copyright 2000 - 2018 Opwindend.Net